Naciąganie napletka. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

66

Odp: Naciąganie napletka.
pennylane napisał/a:

I nie karzę nikomu wierzyć mi na słowo... minia - piszesz, że co lekarz to opinia. Więc może to dobrze, że w tych cywilizowanych czasach mamy Internet i już nie trzeba, jak 50 lat temu, wierzyć bez mrugnięcia okiem w to co mówi lekarz-wyrocznia tylko można sprawdzić i się dowiedzieć co i jak... Wkleiłam linki - chyba nie pozostawiają one miejsca do dyskusji?

czyli co?lekarzowi nie warto wierzyć, tylko wyszukać sobie dany problem w necie i na tym się wzorować? no weź..

Zobacz podobne tematy :

67

zagubiona_ napisał/a:

Starszy ma pięc lat i jego już proszę, żeby sam się mył w okolicach intymnych i żeby odciagał napletek, młodszy ma 2 lata.
Tak, wystarczyła mi opinia jednej lekarki połączona z pełną poczekalnią że nie było gdzie stanąć i chłopcami wychodzącymi z płaczem z zabiegu. Wolę żeby moi jęknęli z bólu niż płakali.
Może ja trafiam na złych lekarzy, ale nigdy i nigdzie nie słyszałam prośby o zgodę na cokolwiek, no może raz - podczas porodu zapytali mnie czy chcę lewatywę... w sumie jakoś nad tym nie ubolewam.

Rozumiem, że wybierasz mniejsze zło, ale lekarz nie ma racji odciągając tak, że aż dziecko jęczy. To się może skończyć urazem i to zarówno psychicznym, jak i fizycznym. Natomiast nie zamierzam krytykować Cię za to co zrobił lekarz. Lekarze są różni z tym pytaniem o zgodę, nieraz uważają że wiedzą lepiej, nieraz pytają niepotrzebnie. Nieraz takie pytania są tylko pro forma.

68 Ostatnio edytowany przez ojacierpiędole (2014-01-03 04:33:00)

Villemoo napisał/a:

Więc, mam 7 miesiecznego synka i nie wiem co robić, czy można czy nie można naciągać chłopcu napletek? (...)

LOL tongue

Mym zdaniem co syna jest, niechaj i w synowym władaniu pozostanie

Tak to widzę. Ręce precz od siusiaków synowych. NO! big_smile

A tak bardziej poważnie to się wczytam w wątek dopiero

W każdym razie Ciocia ma rodzona kiedyś żaliła się odnośnie niezstąpienia kernela u potomka płci brzydkiej ... i z tego co pamiętam był to kłopot dla Niej wielki dość

Obecnie potomek z niezestąpionym kernelem postarał się Cioci o kilkoro sztuk wnuków ... a sam fakt jednojajeczności Ciocia na teraz wspomina z wielkim sentymentem 

Tegoż i życzę również Pani, Pani Villemoo. Chłopak sobie  naturalnie 'z tym fantem' poradzi ... znaczy się jak już przyjdzie co do czego to da radę na pewno. Lepiej nie ingerować mym zdaniem. Proszę się nie frasować zbytnio, natura, zobaczy Pani, poradzi sobie perfect z racji bycia elastyczną

Pozdrawiam

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024