Mnie tez zostawil chlopak ,tylko w moim przypadku jest pewne ,ze mu uczucie zniknelo ,a u Ciebie Tobiasz 228,widac ,ze ona czula ,ze nie skreslila Cie ,ja chcialam o niego walczyc ,ale pozniej moja walka bylo wlasnie nic nie robienie ,czyli nie pisanie ,jak mi zle ,podkresle ,ze on mi zaproponowal kontakt ,to wlasnie jak byl ten kontakt ,naprawde super sie dogadywalismy ,zadnych klotni , mile rozmowy ,z mojej strony ,zadne pretensje czy blaganie ,wrecz przeciwnie ,deliktanie mu pokazywalam ,ze zostawil mnie ,ale nei ejstem zalamana ,bo robie to co lubie itp ,nie "widzial" dalam cudzyslow ,bo tylko mielismy kontakt przez fb ,ja jestem za granica ,a on w polsce i z tego powodu mu przeszlo ,bo za dlugo tu siedze i on nie dal rady na ta odleglosc ..niewazne zreszta ..Ostatnio zastanawialam sie choc nasz kontakt bl naprawde ok ,zeby go urwac ..On wie ,ze nadal go kocham ,ostatnio dalej fajnie pisalismy,super ,ekstra i ja w pewnym momencie wyskoczylam ,ze nie chce meic z nim kontaktu itp ,chyba poczul sie troszke zdezorientowan,ze tu fajnie piszemy ,wie ze go kocham ,a jednak bm i nie chce tego kontaktu?Nie zaluje tej decyzji ,bo ajk mielismy kontakt ,to to i tak do niczego nie prowadzilo ,on nie daal zadnych znakow ,ze jest nadzieja,wiec ja zdecydowalam ze to urwe ,moze wlasdnie etraz mysli ,ze kocha ,a urwala kontakt ,dlaczego ? ..trudno mi bardzo bylo ,ale odwazylam sie na tn krok ,a co do fb ,pow ,zebysmy sie usuneli i wcale nie uwazam tego za dziecinne ,wrecz przeciwnie ..po co sie meczyc ,jak masz go w znajomych ,mozesz przeciez wszytsko zobaczyc ,co on dodaje ,co ktos jemu dodaje ,zdj ,posty itp i na co to komus ? ,zeby bardziej bolalo ? a jak nie ma sie eks na fb ,to jest inaczej ..ja tak mialam jak mielismy kontakt ,jakas dziewczyna wysllaa mu buzke ,niby nic ,ale zabolalo..na drugi dzien ja bylam na fb ,on mnie zobaczyl napisal co u mnie i jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci od razu polubil ten post i rowniez jej wyslal buzke..Nie wiem czy byl az tak bezczelny ,ze wiedzial co czuje i ze to zoabcze i to mnie zaboli ,ale tak sobie dal ,bo chcial ,czy wlasnie specjalnie ,zebym to widziala w momencie kiedy weszlam na tego fb ,ale po co jak nic nie czuje ,po co takie gierki ,jak myslicie ?..Najlepsze ejst w tym wszytskim ,ze nie dalam mu odcuzc nic ze mnie to zabolalo ,jakbym tego nie widziala,,zero reakcji ,nic mu o tym nie napisalam ,moze tego oczekiwal ,ale sie nie doczekal..Nie wiem jak faceci mysla ,czuje ze go naprawde stracilam ,moze tak mialo byc ..