Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 390 z 2,398 ]

326

Odp: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Ja mam zawsze niedosyt morza...

Chandler, wiem, że żartujesz. Mój kolega podobnie mówi, bo też mu każę ściągać maskę.

Zobacz podobne tematy :

327

Witaj nbm . Córka.Widać żeś facet , bo babki powiedzą Ci , że dziewuszki ubiera się na różowo ,czy coś w podobie. Też się często nabieram na płeć dziecka.. Dobra . Zbliża się poniedziałek nieuchronnie i trzeba funkcjonować . Dlatego żegnam Was i zostawiam . Teraz przy moich popołudniówkach ,będę rzadziej na forum. Chyba że na chwilkę , by się przywitać. Pozdrawiam. Cześć.

328

Nie chciałem gafy strzelić. Strój obecnie o niczym nie przesądza wink

329

truskaweczka19 napisał/a:
Jaga Baba07 napisał/a:

Nie wiem, czy będę mieć, jakoś na razie nie czuję instynktu. Lubię dzieci, ale cudze.

Jak na razie ekipa odpadła. Było nas dużo, a została garstka.

Jestem jestem big_smile
No mnie też zobaczyliście. A zdjęcie usunęłam, bo miałam dziwną akcję w pociągu i jednak teraz widzę przezorny zawsze ubezpieczony.. A wiecie, wcześniej się o tym nie myślało i może to związku nie ma, no ale zobaczyliście i to wystarczy, nie musi cały czas tam zdjęcie być wink
W sumie tak było wygodniej wstawić na forum, ale teraz już nie ma potrzeby i tak, by tam było.
Miło było Was zobaczyć. Jaga pisałam to już, ale wyglądasz świetnie smile

Truskaweczko19 ! Chociaż usunęłaś fotki , to jeszcze długo będziemy Cię pamiętać ( wizerunkowo). Masz racje usuwając je. Jesteście miłe panie bardzo odważne.Względy komfortu psychicznego są jednak ważniejsze . Jesteście współżałożycielkami ciekawego tematu.Myślę że w przeszłości będzie jeszcze lepszy. Składam podziękowania dla : Mary90;Truskaweczki19;JagiBaby07 , oraz Panom Yogi Bear;nbm. Dzięki wielkie dla wszystkich osób które zaprezentowały opisy wyglądu i cech charakteru . Chciałbym by pomysł trwał i by dołączały kolejne osoby. Niezależnie czy ze zdjęciem , czy bez... Serdecznie zapraszam do udziału !

330 Ostatnio edytowany przez mery90 (2013-06-03 12:24:54)

witam i ja po krotkiej przerwie;) musialam Was nadrobic;)
Chandler, jaka fotunia:)
cos mialam pisac i zapomnialam, ahhh ta moja skleroza;) wiecie co Wam powiem?? ze moje miasto pomalu zalewa... Czechy jak tame puszcza to bedzie powtorka z rozrywki sprzed 3lat... tutaj tez woda ma strasznie wysoki poziom wody. nie wiem co to sie dzieje ehhh

ahaaa, a co do fotek, uwierzcie mi, ze moglabym Was tu nimi zasypac;) ale oszczedzam Wasze wzroki;) ewentualnie moge podeslac link na fb, tam mam naprawde duzo zdjec;)

ja zawsze wolalam morze od gor. W gory mam naprawde rzut beterem, nad morze niestety prawie cala polska do przejechania:( tutaj od niedawna spotykam sie z takim chlopakiem, i w planach mamy ktoregos pieknego dnia wybrac sie nad morze do Holandii, bo blisko jest i ponoc jest pieknie. Morza i plazy nigdy za wiele;)

331 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-06-03 12:39:06)

Dziękuję Chandler. Miło wiedzieć jak wyglądamy i ja też zapamiętam Wasze wizerunki wink
Nie ma za co dziękować smile

Mery, możesz mi przesłać link na fb wink

Ja w sumie wolę góry. Bardzo lubię ich widok i chodzić po nich, teraz jednak z tym chodzeniem po nich, to ciężej, bo prawdopodobnie przez Hashimoto bardzo szybko się męczę, czasem przejdę 100 m i nie mam siły. Także jak ostatnio chodziłam po górach, to już byłó ciężko, cała byłam czerwona i chyba pół dnia dochodziłam do siebie, a przecież to było "tylko" Morskie Oko i okolice. A teraz pewnie jeszcze ciężej by mi się chodziło. No, ale morze też jest wspaniałe. Jednak, wyszłó tako, że na razie byłam nad morzem tylko 3 razy w życiui- trzeba nadrobić tongue 2 razy Władysławowo, z tym, że raz jak miałam niecałe 7 lat, raz w Krynicy Morskiej z chłopakiem. Nasze morze jest piękne, piękne plaże, tylko szkoda, że pogodę mamy taką zmienną.

No bo nad morzem jest kiepsko jak słaba pogoda. Lubię nad morzem zbierać muszle, chłopak trochę mnie też oswoił, bo bałam się morza, a teraz mniej smile Teraz nawet fale mi nie straszne tongue Krynica Morska to bardzo fajna miejscowość, dosyć spokojnie, spokojne morze, ładna plaża. Moi rodzice za to byli 2 razy we Władysławowie, raz w Ustce- ja tam nie byłam, ale też mówili, że super. Byli jeszcze w Rowach, ale powiedzieli, że nic ciekawego.
No jeszcze byłam, zapomniałabym, w Chłapowie, Jastarni, na Helu, Jastrzębiej Górze, ale to tak przelotem, na parę godzin np.
Ja, jak wiecie okolice stolicy, dlatego i nad morze, i w góry mam daleko, porównywalna odległość.

332

Hej dziewczyny! Mary90..Chciałbym Cię  prosić o foto Twojej przepięknej buzi . Tamto  zdjęcie mało wyraźne . Nara..

333 Ostatnio edytowany przez mery90 (2013-06-03 12:47:50)

Truskaweczko zaraz Ci podesle link na maila:) choc nie wiem czy wszystko bedzie widac, w razie co dodaj mnie do znajomych, a jak sobie obejrzysz mozesz usunac;) bo z tego co pamietam robilam profil bardziej prywatny, nie chcac, zeby byly wiedzial co robie jak wygladam etc;)
ja tez nad polskim morzem bylam ze4razy, ostatni raz 10lat temu:( teraz mam prawko, samochod, wiec bedzie trzeba cos pomyslec. nooo moim obecnym samochodem bym jechala z 20h nad morze;) takie szybkie;) moze jak w koncu zmienie to bedzie sens jechac. choc poki co jestem od miesiaca w de a mam odlozone tyle co nic, bo co zarobie to wydaje;) ehhh czemu ja nie urodzilam sie oszczedna duszyczka;)

tak apropo tarczycy, tez jak wroce do PL musze porobic badania, u mnie to genetyka, kuzynka ostatnio sie dowiedziala, ze ma ta odmiane co Ty Truskaweczko, kuzyn niby nie ma, ale ich mama i moj ojciec tez maja, wiec ja tez musze sie zbadac. moze dlatego wygladam jak wygladam;)

ide zapalic jeszcze i ciag dalszy mojej walki z cellulitem;) jeszcze Tobie Kochana podrzuce link:) bo juz bym zapomniala haahahaha

Chandler, Tobie tez podeslalam linka na pw:)

ahhh mialam pisac, Jagus, ja tez nalogowo ogladam Grey's Anatomy;) juz sie tak wciagnelam, ze co sie tam zlego dzieje to ja zawsze placze;) a jakie seriale zagraniczne ogladacie tak ze jestescie na bierzaco??
ja wlasnie Grey's Anatomy, The Vampire Diaries, Californication, Dexter, a teraz jestem na pierwszym sezonie Lie to me,swietny jest, polecam! Kiedys ogladalam Gossip Girl, ale mnie znudzil, no i Dr. House'a, jednak House'a nie dokonczylam, bo juz mnie poprostu meczyc zaczal. No i Prison Break oczywiscie;)

334

Mery90 ! Foty są super ! Najbardziej podobasz mi się z pięknym uśmiechem i takie zdjęcie chciałem ujrzeć. Dzięki.

335

Dziekuje Chandler:) wiesz, usmiech to jest chyba rzecz, ktora najbardziej w sobie lubie:) usmiech to wieksza czesc mojego zycia obecnie;) choc kiedys tak nie bylo. ale liczy sie to co jest tu i teraz:) juz zbyt duzo zycia stracilam na smutki, teraz czas na radosc i usmiech:)

336 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-06-03 16:05:36)

mery90 napisał/a:

ja zawsze wolalam morze od gor. W gory mam naprawde rzut beterem, nad morze niestety prawie cala polska do przejechania:( tutaj od niedawna spotykam sie z takim chlopakiem, i w planach mamy ktoregos pieknego dnia wybrac sie nad morze do Holandii, bo blisko jest i ponoc jest pieknie. Morza i plazy nigdy za wiele;)

Ooo, tak byłam na wakacjach w Holandii, nad holenderskim morzem i faktycznie jest super, ale podobny do Bałtyku. Tzn. lubię nasze morze, bardzo, ale jest brudne hmm. Byłam w różnych krajach i tam jednak czystość i przejrzystość wód była nieporównywalna.

Ja tam wolę Adriatyk, bo można ponurkować. Jak tam byłam, to przez te 11 dni praktycznie moje życie polegało na pójściu na ustronną plażę, włożeniu maski i heja do morza smile.
Najpiękniejsze, co mnie spotkało, to kałamarnica (ale mała)pewnego dnia. Piękne stworzenie, praktycznie nie bała się mnie i mogłam ją obserwować.

A co do seriali, to ja tylko "Grey's Anatomy", a tak to uwielbiam stare, brytyjskie seraile komediowe typu "Allo, Allo", czy "hotel Zacisze" albo też "Monty Python". Ja mam specyficzne poczucie humoru, potrafię nawet z pogrzebu się wyśmiać, więc ten typ filmów do mnie przemawia.

337

Aaaa mialam pisac apropo dzieci. Powiem Wam, ze gdybym miala odpowiedniego partnera to bym juz mogla byc matka. Chociaz np jesli teraz bym takiego poznala, chcialabym odczekac z rok dwa, zeby sie piznac, nacieszyc soba, dowiedziec sie czy wigole nadajemy sie na zycie we dwojke, bo jak kazda kobieta, nie chcialabym, zeby moje dziecko mialo dwa domy

338 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-06-03 20:05:08)

Ok dodałam wink Tzn Ty na pewno jeszcze nie zaakceptowałaś, ale jakieś fotki widzę. Fajnie wychodzisz, fajnego też masz pieska smile

Morza za granicą na pewno są bardziej przejrzyste i to duży plus. Jak pisałam w kafejce innej, to za granicą jeszcze nie byłam (oprócz przy granicy Czech, więc z własnych doświadczeń, to nie powiem). Słyszałam za to, że minus jest taki, że na wielu jest sporo kamieni. A jak to z prawdą, to nie wiem. Na pewno zależy od plaży.

A .. chodzi Ci o Hashimoto mery? Nom, ja niedługo odbieram to usg tarczycy.

339

Dopiero niedawno Cie dodalam Truskaweczko, bo w sumie niedawno wrocilam z pracy i zobaczylam to zaproszenie;) teraz to wogole sie fotek naogladasz ehehehe, mialam ich jeszcze wiecej, ale mi sie pousuwaly i do tej pory nie wiem czemu:(

340

Morza za granicą na pewno są bardziej przejrzyste i to duży plus. Jak pisałam w kafejce innej, to za granicą jeszcze nie byłam (oprócz przy granicy Czech, więc z własnych doświadczeń, to nie powiem). Słyszałam za to, że minus jest taki, że na wielu jest sporo kamieni. A jak to z prawdą, to nie wiem. Na pewno zależy od plaży.

No właśnie gdyby nie kamienie na plaży, to  woda nie byłaby przejrzysta.
Tzn. wolę te kamieniste, bo piasek wszędzie wchodzi.

341

Ok mery, potem zajrzę smile Ja mam bardzo niewiele zdjęć, jakoś nie lubię wstawiać. Tzn tak, żeby Wam się pokazać, to ok, ale na fb to nie bardzo.

342

Ja w sumie zaczelam wstawiac tam fotki, ktore mi sie podobaja od momentu kiedy wszystko stracilam z kompa. Zeby miec chocby te najlepsze gdzies;)

343 Ostatnio edytowany przez chandler (2013-06-04 11:57:42)

mery90 napisał/a:

Dziekuje Chandler:) wiesz, usmiech to jest chyba rzecz, ktora najbardziej w sobie lubie:) usmiech to wieksza czesc mojego zycia obecnie;) choc kiedys tak nie bylo. ale liczy sie to co jest tu i teraz:) juz zbyt duzo zycia stracilam na smutki, teraz czas na radosc i usmiech:)

Jeśli smutki wtedy były przez Twoich znajomych, to teraz mogą tylko żałować..
Jaga.. Mówiłaś serio ,że mogłabyś ze mną zatańczyć na weselu, czy to była leciutka drwina z mojego zdjęcia..? Pozdrawiam wszystkich.

344

Przez znajomych, ojca, bylych chlopakow. Jednak najbardziej dotknela mnie sytuacja z ojcem. Ale mowi sie trudno, pewnych rzeczy i relacji najwidoczniej nie da sie zmienic i trzeba isc przez zycie dalej. Brakuje mi ojca w moim zyciu i to bardzo, czasami mysle co to bedzie jak on umrze, ze pewnie wyrzuty sumienia bede miala do konca zycia, jednak ostatnia wizyta dala mi tak w kosc, ze o malo co a bym sie rozbila samochodem, nie zauwazylam drugiego auta... jednak jesli mam do wyboru zycie ze lzami w iczach, badz zycie z usmiechem na twarzy, wybieram to drugie co sie wiaze z bardzo ciezka praca nad soba, zwlaszcza kiedy brakuje odwagi pojscia na terapie. Choc uwazam, ze powinnam;)

345

Chandler,pisałam całkowicie serio.Ale pewnie bym się krępowała.
Pierwszy raz weszłam na forum przez telefon, jestem na nudnym wyjeździe terenowym,pada i jakaś pani mówi nam o integrowanej ochronie roślin.

346

To prawda Mery90,często relacje z najbliższymi są najtrudniejsze i bolą.Życzę Ci unormalnienia z tatą.Jaga - dzięki. Upewniałem się .

347 Ostatnio edytowany przez mery90 (2013-06-04 13:03:23)

Chandler, ja juz chyba nawet nie chce. Jak wyciagnelam do niego na poczatku roku reke, uslyszalam takie rzeczy, ze chyba nigdy nie wybacze... zreszta doszlam do wniosku, ze u niego jest na zasadzie albo trzymasz ze mna i z nikim innym z rodziny, albo jestes tak samo moim wrogiem jak oni... wiec chyba jestem wrogiem;) najbardziej boli chyba jak go widze na miescie i odwraca glowe w druga strone, albo udaje, ze czegos szuka, ot takie dziecinne zachowanie. Ale czlowieka, zwlaszcza doroslego, a tym bardziej wlasnego rodzica nie mam zamiaru przekonywac do swojej osoby i nie bede sie prosic o troche milosci... jesli mu dobrze tak jak jest to niech sobie zyje:) ja mu zycze jak najlepiej
jak bedziesz mial chwilke tu jest moj watek, ktory zalozylam jak mi bylo naprawde bardzo zle. http://www.netkobiety.pl/t49898.html wtedy wiecej zrozumiesz:)

348

Przygnębiająca jest twoja opowieść Mery90.Moje dzieciństwo też nie było usłane różami. Tata zarobione pieniądze albo przegrywał w karty , albo przepijał. Przemocy nie było. Mama była inwalidką z niedowładem prawej połowy ciała, ale dawała z siebie wszystko dla nas(mnie i siostry). Oboje rodzice już nie żyją.. Cóż , tak bywa . Brakuje mi ich bardzo.Jednak w porównaniu z Twoimi przejściami Mery90 i tak byliśmy '' normalni ''.

349

Niestety zycie rozne plata nam figle. Na szczescie w doroslym zyciu sami jestesmy kowalem swojego losu i mozemy je ukladac po swojemu:) i starac sie nie doprowadzic do tego co spotkalo nas w dziecinstwie:)

350

misiaaa1906 napisał/a:

Mam dopiero 20 lat, 169cm wzrostu i ważę 58kg. Mam blond włosy i niebieskie oczy. Mam okropną figurę: duże piersi (75D) i bardzo płaską pupę - nie mogę kupić dopasowanej bluzki ani spodni.

Czemu uważasz, że masz okropną figurę? Pupę, wydaje mi się, że można wyćwiczyć. A spodnie (jeansy) ogólnie są dziwnie robione. U mnie to często jest tak, że np w pasie dobre, a na długość za długie tongue Niby nie jestem bardzo niska, ale chyba robią dla wysokich dziewczyn w większości, a wiele spodni jak już mam to muszę zawijać czy skracać big_smile Choć to na pewno zależy od modelu, ale jest denerwujące.

Chandler, dziękuję smile

Przynajmniej 4 razy w tygodniu jestem na siłowni, ale to mojej pupy ani trochę nie "wypukli" sad

351

Misia, odpowiednimi cwiczeniami da rade wypuklic pupke;) ukleknij, rece na rowni z ramionami, noge zgieta dawaj do gory;) tak ok 15x na jedna noge, pozniej zrob to samo, tyle ze oparta na lokciach i wyprostowana noge unos do gory;) mi to fajnie pposladki unioslo;)

zaczelam cwiczyc niedawno spowrotem,widze juz malutkie efekty:D to lubiee:D

352

Witam serdecznie ! Ostatnio bywam tutaj mniej i .. niewiele piszecie o swoim wyglądzie miłe Panie i Panowie . Nie musicie wstawiać fotek jeśli nie chcecie, ale troszkę opisu cech zewnętrznych i charakteru Wam nie zaszkodzi przedstawić. Śmiało.

353

Hej wszystkim smile... to może też się dołączę do tematu smile
Jestem szatynką
Mam brązowe oczy
wzrost 158 cm
waga 55

Nie lubię zbytnio swojego wyglądu bo wolałabym być bardziej szczupła. Chociaż i tak schudłam tak z 5 kg. Postanowiłam zdrowiej się odżywiać , trochę więcej ruchu i jest o wiele lepiej. Z charakteru to hmmm jestem raczej miła, sympatyczna, troszkę nieśmiała, brakuje mi stanowczo pewności siebie i akceptacji własnej osoby .

354

Sun_Bia001 napisał/a:

Hej wszystkim smile... to może też się dołączę do tematu smile
Jestem szatynką
Mam brązowe oczy
wzrost 158 cm
waga 55

Nie lubię zbytnio swojego wyglądu bo wolałabym być bardziej szczupła. Chociaż i tak schudłam tak z 5 kg. Postanowiłam zdrowiej się odżywiać , trochę więcej ruchu i jest o wiele lepiej. Z charakteru to hmmm jestem raczej miła, sympatyczna, troszkę nieśmiała, brakuje mi stanowczo pewności siebie i akceptacji własnej osoby .

Witaj Sun_Bia001 ! Jeśli chodzi o Twoją wagę to sądzę że jest idealna lub do idealnej zbliżona. Sama zresztą piszesz że jesteś zbyt samokrytyczna wobec siebie i tutaj masz odpowiedź. Pozdrawiam .

355

Dokładnie tak jak napisałeś jestem chyba trochę zbyt krytyczna wobec siebie ale nie wiem czy to się kiedyś zmieni  heh
dziękuje za odpowiedź i również pozdrawiam smile

356

Ja chciałbym to zmienić .. Uwierz w to że jesteś fantastyczną dziewczyną i ludzie chcą Cię lubić .

357

Mam znajomych i raczej mnie lubią ... ale ja raczej wolałabym być inną osobą. Myślę że z moim charakterem nic w życiu nie osiągnę... spotykam się z ludźmi którzy są ambitni, pełni wiedzy a ja no cóż uważam się od nich gorsza. Jestem raczej taka przeciętna , żadnego talentu czy pasji. Tak że jak patrzę na dziewczyny które przechodzą obok mnie na mieście to wolałabym nie raz właśnie tak wyglądać jak one.

358

Sun_bia to na co czekasz? Zabieraj sie do roboty i sie zmieniaj. Praca nad soba jest bardzo ciezka, ale czlowiek jest w stanie duzo w sobie zmienic. Po czesci napisalam tu o sobie, moze czytalas. W moim towarzystwie sa osoby wyksztalcone, z lepszych badz gorszych domow, ja sie zawsze czulam ta gorsza, bo w pewnym momencie sie zagubilam w rzeczywistosci i rzucilam liceum. Tak wiec majac 23lata nie mam sredniego, ale jestem w trakcie. Czy to oznacza, ze mam sie czuc gorsza? Czy to, ze mam za duzo kg( co widac na fotkach) oznacza, ze mam sie czuc gorsza? Mimo, ze wszystkie moje kolezanki sa szczuplutkie. Czy to, ze niektore juz maja dzieci, sa w zwiazkach, sa szczesliwe, oznacza, ze mam sie czuc gorsza? Nieszczesliwa? Kiedys tak bylo. Jednak nauczylam sie akceptowac rzeczywistosc a to co da rade zmienic to poprostu sie za to biore i pracuje. Ciezko pracuje. Bo walke z innymi jest naprawde duzo latwiej wygrac niz z sama soba. Wystarczy chciec i sie zaprzec;)

359

No to czas na mnie :-)

Mam 23 lata, jestem naturalną zrudziałą szatynką, ale aktualnie posiadam włosy ciemnobrązowe z odcieniami czerwieni. Mam 173 cm wzrostu, lekką nadwagę (niestety, ale pracuję nad sobą). Za mój atut, jeśli chodzi o wygląd uważam piegi (parę dni słońca i zapierzona jestem momentalnie) i ładny biust.
Co do charakteru, to wydaje mi się, że jestem osobą dość trudną- konfliktową, raczej bezkompromisową, o konkretnych oczekiwaniach zarówno względem siebie jak i innych. A patrząc bardziej pozytywnie- podobno ambitna, empatyczna, trochę ekscentryczna, wesoła, wierna.

Pozdrawiam :-)

360

Piegi <3 Cieszy mnie, że nie wymieniłaś ich jako wady.

361

NinaLafairy napisał/a:

Piegi <3 Cieszy mnie, że nie wymieniłaś ich jako wady.

Powiem Ci, że długo się do nich przekonywałam, aż w końcu coś zaskoczyło i je polubiłam. Chyba po prostu do nich dorosłam. I w sumie nie miałam zbytniego wyboru, bo mam je cały rok :-)

362

Nareszcie pulchniejsza dziołszka big_smile.
Szkoda, że nie można zobaczyć tych piegów na zdjęciu smile.
Zaciekawiło mnie słowo "wierna" w opisie smile. Ładnie brzmi smile.

363

YOGI bear napisał/a:

Nareszcie pulchniejsza dziołszka big_smile.
Szkoda, że nie można zobaczyć tych piegów na zdjęciu smile.
Zaciekawiło mnie słowo "wierna" w opisie smile. Ładnie brzmi smile.

No krągłości u mnie nie brak, ale do rubensówny troszkę mi brakuje ;-)

A co do "wiernej"- nieskromnie powiem ,że bardzo to w sobie lubię (chodziło mi tutaj nie tylko o wierność partnerowi czy przyjaciołom ,ale też własnym przekonaniom), choć nie raz stanowiło to przykry problem, np. natury moralnej.

364

NatiB napisał/a:

No krągłości u mnie nie brak, ale do rubensówny troszkę mi brakuje ;-)

Ja tam wybredny nie jestem ;D. Jakby Ci jakieś zdjęcie na dysku się poniewierało, to z przyjemnością je zobaczę smile (dziewczyny pewnie też smile). Pokazujemy się sobie na priva smile.

NatiB napisał/a:

A co do "wiernej"- nieskromnie powiem ,że bardzo to w sobie lubię (chodziło mi tutaj nie tylko o wierność partnerowi czy przyjaciołom ,ale też własnym przekonaniom), choć nie raz stanowiło to przykry problem, np. natury moralnej.

Jaki problem natury moralnej mogła spowodować wierność?
Intrygujesz człowieka, leżącego na progu snu big_smile.

365

YOGI bear napisał/a:

Jaki problem natury moralnej mogła spowodować wierność?
Intrygujesz człowieka, leżącego na progu snu big_smile.

Ano banalny- chociażby nie zawsze postępowanie kogoś nam bliskiego jest zgodne z naszymi wzorcami i pojawia się problem czy interweniować czy nie, a brak interwencji wiąże się niejednokrotnie ze złamaniem własnym zasad moralnych

Zdjęcia poszukam i wyślę, z tym że muszę pokopać- jestem aktualnie odcięta od własnego domostwa, gdyż wkradł się remont i dysponuję tylko podręcznym sprzętem.

Ogromna ciekawość to także jedna z moich cech, także YOGI bear- również proszę o fotkę :-)

366

NatiB napisał/a:

Ano banalny- chociażby nie zawsze postępowanie kogoś nam bliskiego jest zgodne z naszymi wzorcami i pojawia się problem czy interweniować czy nie, a brak interwencji wiąże się niejednokrotnie ze złamaniem własnym zasad moralnych

Ja tam zawsze mówię znajomym, co myślę o ich postępowaniu. Zresztą mądry człowiek sam wie, że robi źle.

NatiB napisał/a:

Ogromna ciekawość to także jedna z moich cech, także YOGI bear- również proszę o fotkę :-)

To dla mnie oczywiste. Tak samo jak to, że takie zdjęcia nigdzie dalej nie "wypłyną" smile. Tylko nie przestrasz się mojego fizys big_smile.
Czemu jeszcze nie śpisz?

367

YOGI bear napisał/a:
NatiB napisał/a:

Ja tam zawsze mówię znajomym, co myślę o ich postępowaniu. Zresztą mądry człowiek sam wie, że robi źle.

Mi chodziło raczej o kwestie powiedzenia lub zrobienia czegoś osobie, której dotyczy działanie mojego znajomego. Z powiedzeniem kumplowi prosto w twarz co myślę o tym,jak się zachował nie stanowi dla mnie problemu.

YOGI bear napisał/a:
NatiB napisał/a:

To dla mnie oczywiste. Tak samo jak to, że takie zdjęcia nigdzie dalej nie "wypłyną" smile. Tylko nie przestrasz się mojego fizys big_smile.
Czemu jeszcze nie śpisz?

Bo prowadzę raczej tryb nocny :-) Najlepiej mi się pracuje po godzinie 0.00. Wtedy nic mnie nie rozprasza i lepiej mi się myśli. No i szukam fotki, na której wyglądam sympatycznie ;-p

368

NatiB napisał/a:

Bo prowadzę raczej tryb nocny :-) Najlepiej mi się pracuje po godzinie 0.00. Wtedy nic mnie nie rozprasza i lepiej mi się myśli. No i szukam fotki, na której wyglądam sympatycznie ;-p

Też tak mam z tymi godzinami pracy smile.
Kiedyś musiałem pracować od szóstej rano i całymi dniami chodziłem otumaniony sad.
To dawaj wszystkie fotki smile. Napiszę Ci na której wyglądasz najsympatyczniej smile.
Morfeusz stuka do moich drzwi, a jutrzejsza (dzisiejsza big_smile) praca sugeruje przytulić się do poduszki smile.
Pięknego poranka Wierna Dziewczyno smile.

Ps. Na moim balkonie budzą się do życia jaskółki smile. Przyjemnie zasypiać wśród ich świergotu smile.

369

Dzięki mery90 za odpowiedź. Myślę że masz rację i może lekko przesadzam. Jednak się tak czułam/je.
"Bo walke z innymi jest naprawdę dużo łatwiej wygrać niż z sama sobą." też tak sadzę xd

Witaj NatiB smile miło Ciebie poznać smile... To u mnie odwrotnie raczej jestem kompromisowa xdxd Bardzo ciekawy opis smile Chyba najważniejsze żeby być zadowolonym i wiernym swoim przekonaniom w życiu smile również pozdrawiam:)

370 Ostatnio edytowany przez mery90 (2013-06-10 15:24:47)

Sun_Bia001 napisał/a:

Dzięki mery90 za odpowiedź. Myślę że masz rację i może lekko przesadzam. Jednak się tak czułam/je.
"Bo walke z innymi jest naprawdę dużo łatwiej wygrać niż z sama sobą." też tak sadzę xd

Kotus, uwierz mi, ze naprawde wszystko jest do zrobienia:) ja mialam okres, ze sie powaznie zastanawialam czy nie pomoc sobie psychologiem w tych moich zmianach. naprawde patrzac na sama siebie z teraz(ze np potrafie patrzec wlustro i sobie myslec ale jestes zaj*biscie piekna;) )a z kiedys zmiana w mojej osobie nastapila ogromna. zycie jest teraz piekniejsze;) znajomych, tych, ktorzy mocno zranili badz wykorzystywali, badz ktorzy wpedzali mnie w zly stan odseparowalam od siebie. przyjaciele powinni nas akceptowac, lubic takich jakimi jestesmy i podnosic na duchu a nie w razie problemow jeszcze dobijac...
Na dobra sprawe przesada jest cholernie okropna;) sama tak mialam;) ze wszystkim przesadzalam, dzizas, tego nienawidzilam w sobie najbardziej;) z tym zyje sie bardzo ciezko, naprawde... ale wszystko malymi kroczkami;)

Tak wczoraj jak wy sobie konwersowaliscie ja jeszcze lezalam w lozku, ogladalam serial i jednoczesnie myslalam, doszlam do wniosku, ze w okresie 12-23lata mialam i mam do tej pory jedna tak naprawde prawdziwa przyjaciolke. potrafilysmy sie klocic o bzdure(obydwie jestesmy baranami), potrafilysmy nie gadac ze soba rok po klotni, i spowrotem wszystko sie ukladalo tak jak kiedys. zawsze moglysmy liczyc na siebie. to jest osoba, ktora jest naprawde warta mojej milosci i przyjacielskiego oddania. co jest najlepsze, zawsze sie smialysmy, ze ona jest dziewuszka, ktora chodzi w szpilkach, a ja glaniara;) ona jasniutka blondyneczka ja czarna metalowa haha;) kontrast stanowilysmy nieziemski;)
i to byla i jest jedyna chyba osoba, ktora sie ze mna przyjazni bezinteresownie. szkoda tylko, ze zycie poprowadzilo nas tak, ze obecnie dzieli nas ok 2tys km:( jak jestem w pl to jeszcze wiecej... ale dalej utrzymujemy kontakt, juz nie tak czesto jak kiedys, bo jest mama dwojki wspanialych lobuzow:)
ahhh musialam to komus powiedziec;)

NatiB, ja tez poprosze fotunie:) lubie patrzec na ludzi z piegami:) zwlaszcza na nosie i pod oczami:) zazdroscilam zawsze takim osoba tej urody:) ciekawa jestem tylko, czy faktycznie masz za duzo kg, czy poprostu idac za stereotypem kobiet ot tak sobie marudzisz;)

milego dnia zycze Kochani! ja ide dokonczyc kawke i jade do centrum na polowanie stroju kapielowego;) ajc ajc, jak ja sie w nim pokaze haha:D jeszcze nie wygralam walki z cellulitem... big_smile no ale w suumie chyba chlopak z ktorym sie spotykam nie sadzil, ze skoro wygladam jak wygladam mimo wszystko moje cialo bedzie idealne;)

edit: udalo sie dorwac stroj taki jak chcialam:D

371

Ja bym chętnie wstawiła tu jakieś zdjęcie, no ale , świat jest mały , na forum pewnie jest dużo ludzi z mojej miejscowości, a bardzo dużo osób też znam, więc wolałabym pozostać anonimowa.
Ale mogę napisać tyle:
wzrost: 162cm
waga: jakieś 57/58
sylwetka przypominajaca X
włosy: naturalnie jasny blond, ale i tak troszke rozjaśniam, długie, dość gęste
oczy: duże, zielone-
dość mono się maluje i ubieram elegancko.
   Ogólnie to się sobie bardzo podobam, ale pracuję  nad troszke odstającym brzuszkiem wink
charakter: dość specificny, nigdy nie idę za większością, zawsze mam swoje zadanie i nie słucham się innych , a szczególnie tych , którzy nic nie wiedzą o moich problemach, bo nigdy takich nie mieli,  jestem bardzo niezdecydowana w kwestiach związków , staram się być optymistyczna i miła dla ludzi (czasem dla , nie których się nie da). Mam dużo znajomych , ale brak prawdziwego przyjaciela, który mnie nigdy nie zawiódł.
Uczę się zaocznie i szukam pracy za granicą.

372

nie wiem jak reszta ale ja juz widzialam NatiB, przesliczna dziewuszka:)

Slodko, wyslij na priva zdjecia:)

373 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-06-10 20:20:10)

mery90 napisał/a:

Slodko, wyslij na priva zdjecia:)

Patrząc na Wasze zdjęcia czuję się jak alkoholik w sklepie monopolowym big_smile.

374 Ostatnio edytowany przez mery90 (2013-06-10 20:15:51)

Yogi, ale przyznasz mi racje, ze NatiB wogole nie ma co zrzucac?? wink poza tym, lubie czytac Twoje komplementy:D

boziu jak ja bym chciala miec taki ksztalt twarzy jak ona yikes

jaram sie caly czas tym strojem, i nawet tak mysle, ze chyba w nim tragicznie nie wygladam:D cycki trzyma, tylek zakrywa, wiec jest ok:)

375

mery90 napisał/a:

Mery, bo się zaczerwienię albo co gorsza, popadnę w samozachwyt! ;-)

P.S. Dzięki kochana

376

NatiB napisał/a:
mery90 napisał/a:

Mery, bo się zaczerwienię albo co gorsza, popadnę w samozachwyt! ;-)

P.S. Dzięki kochana

powinnas:) ja bym tak zrobila jakbym byla na Twoim miejscu;)

377

mery90 napisał/a:

jaram sie caly czas tym strojem, i nawet tak mysle, ze chyba w nim tragicznie nie wygladam:D cycki trzyma, tylek zakrywa, wiec jest ok:)

To może zrób zdjęcie i przyślij.
Ocenię szczerze i po męsku smile.

378

To ja też proszę o zdjęcia big_smile!
Koniecznie.

379

Yogi, odpowiedziałam Ci w temacie, "Czego teraz słuchacie?", czy jak to tam szło tongue.

380

Nie wysyłajcie Yogiemu nagich zdjęć tongue!! Lub półnagich tongue.

381

Jaga Baba07 napisał/a:

Nie wysyłajcie Yogiemu nagich zdjęć tongue!! Lub półnagich tongue.

A dlaczemu sad sad sad ?

Kiedyś miałem doła i jak mi znajoma przysłała zdjęcie z wieczornej kąpieli, to mi od razu przeszedł big_smile.
Idę luknąć na tamten temat smile.
A od Ciebie Jago, to chcę obiecane zdjęcia stópek.
Ale ze mnie fetyszysta big_smile big_smile big_smile.

382 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-06-10 20:30:47)

Yogi, ale ja nie mam stóp tongue.

Tzn. będę mieć, gdy zrobię sobie pedicure big_smile.

A dlaczego? A kto Cię tam wie, co Ty z naszymi zdjęciami potem wyczyniasz tongue.

383

mery90 napisał/a:

Kostium super i wyglądasz rewelacyjnie! Podkreśla bardzo fajnie figurkę i kochana- dekolt świetny! :-) Już wiem jakiego kostiumu będę szukać!

384

Jaga Baba07 napisał/a:

A dlaczego? A kto Cię tam wie, co Ty z naszymi zdjęciami potem wyczyniasz tongue.

Przeniosłem je na dysk i czasem na nie spozieram smile.
Ja bym chciał zdjęcie jakiejś grubaski, a Wy wszystkie takie szczuplutkie jesteście sad.

385

YOGI bear napisał/a:

Ja bym chciał zdjęcie jakiejś grubaski, a Wy wszystkie takie szczuplutkie jesteście sad.

Taaa, w sobotę kolega powiedział mi, że powinnam schudnąć... tongue.
Ale mam go gdzieś!

386

Jaga Baba07 napisał/a:
YOGI bear napisał/a:

Taaa, w sobotę kolega powiedział mi, że powinnam schudnąć... tongue.
Ale mam go gdzieś!

Właśnie słucham Twoich wstawek w tamtym temacie.
To lubię big_smile.

387

YOGI bear napisał/a:

To lubię big_smile.

Wszystkich big_smile?

388

Jaga Baba07 napisał/a:
YOGI bear napisał/a:

To lubię big_smile.

Wszystkich big_smile?

Na razie dwóch, ale wlazłem na temat poprzez Twój profil, więc zaraz dobiorę się do reszty smile.

389

YOGI bear napisał/a:
Jaga Baba07 napisał/a:

Przeniosłem je na dysk i czasem na nie spozieram smile.

Dziewuszki naprawde sa szczuplutkie:) mi do tego jeszcze brakuje;)

Ale ok,zaraz Ci wysle, bo jestem ciekawa meskiego zdania;) tu nie bede wstawiac haha;)

No wlasnie Nati ja takiego szukalam, co lekko zakryje mi brzuch;) zawsze nosilam dwuczesciowe ale takie mi sie bardziej podibaja:)

390

YOGI bear napisał/a:

Na razie dwóch, ale wlazłem na temat poprzez Twój profil, więc zaraz dobiorę się do reszty smile.

Dołożyłam trzy tongue.

Posty [ 326 do 390 z 2,398 ]

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024