Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 2,398 ]

261

Odp: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Jaga Baba07 napisał/a:

Może ja źle trafiałam, na pewno tak było.
Wolę odreagować stres, katując się na rowerze.
Choć piwko w plenerze też jest niezłą opcją.

Kiedyś tam, w odległej przyszłości chciałbym spotkać kogoś takiego jak Ty tongue

Zobacz podobne tematy :

262

Tak. Dziewczyna jak malina.Może wolna jeszcze? Ja wolałbym przyjaźni z Jagą , chociaż i to trudne by było. W każdym bądź razie lubię ją i szanuje jak przyjaciółkę. Często też zadaję sobie pytanie , czy potrafiłbym się przyjaźnić z inną kobietą prawdziwą przyjaźnią ? Nawet nie wiem czy istnieje autentyczna przyjaźń damsko-męska..

263

Oo, cześć Chandler.
Jak malina? Chyba, jak Jagoda.
Nie, jeszcze nie jestem wolna albo już, zależy, jak na to patrzeć.

Czy istnieje przyjaźń damsko- męska?
No cóż, z mojego doświadczenia wiem, że przyjaźń może istnieć, ale zawsze ociera się o flirt.
Chyba, że dziewczyna jest typem kumpla.

264

Hej Jagoda! Jak chrzciny ? Maleństwo słodkie? Masz racje , trudno o przyjaźń . Chyba że facet jest gejem , to już prędzej.

265

Jutro są chrzciny, o 15.30. Maleństwo słodkie, ale brat maleństwa, prawie dwulatek jest jeszcze słodszy.
Ja lubię dzieci od pewnego wieku, tzn. półtoraroczne są już fajne, te młodsze są ok, ale ich nie rozumiem tongue.

Prędzej, czy później wdziera się między przyjaźń wątek flirtu bądź erotyki, no niestety- taka natura.
Jeszcze, gdy nasz przyjaciel podoba nam się, to któraś ze stron zwykle pierwsza przełamuje bariery.

266

Kiedyś będziesz mieć własne maleństwo.. Jednak wszystko ma swój czas. Trochę szkoda że mało osób się odzywa..'' Mało nas , mało nas, .... tylko nam , tylko nam , nowych znajomych trzeba '' ( trochę głupie )..

267

Nie wiem, czy będę mieć, jakoś na razie nie czuję instynktu. Lubię dzieci, ale cudze.

Jak na razie ekipa odpadła. Było nas dużo, a została garstka.

268

Właśnie . Pojawienie się kogoś z fotką obudziłoby nowe rozmowy. Ciebie Jagusiu namawiać na kolejne zdjęcia nie będę, ale może ktoś jeszcze odważny nas odwiedzi.

269

I też wstawiać nie będę, bo już nie mam co.

Zobaczyliście mnie i wystarczy.

270

W rankingu na ilość fotek wygrałabyś , przed Mary90 i  Truskaweczką19 i Myszeczką ..

271 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-06-01 23:33:00)

Witajcie Milusińscy smile

Jaga Baba07 napisał/a:

Czy istnieje przyjaźń damsko- męska?
No cóż, z mojego doświadczenia wiem, że przyjaźń może istnieć, ale zawsze ociera się o flirt.
Chyba, że dziewczyna jest typem kumpla.
Prędzej, czy później wdziera się między przyjaźń wątek flirtu bądź erotyki, no niestety- taka natura.
Jeszcze, gdy nasz przyjaciel podoba nam się, to któraś ze stron zwykle pierwsza przełamuje bariery.

Można się powstrzymać smile. Ja mam przyjaciółkę od 20-stu lat i nadal jesteśmy tylko przyjaciółmi smile.
Fakt, że gdy przebierała się w mojej obecności (nocami jeździliśmy popływać w jeziorze), to nie wiedziałem, gdzie oczy podziać big_smile, ale... wytrwałem sad.
A dziewczyna jest piękna smile. Parę lat temu pierwszy oficer promu do Szwecji zawrócił tenże prom z kursu big_smile, by zrobić na niej wrażenie smile.
Nasze żony zawsze jej za ten wygląd szczerze nienawidziły big_smile.
Ona "leci" na mnie, ja na nią smile, ale doskonale wiemy, że po dwóch tygodniach niewychodzenia z łóżka smile w normalnym życiu zagryźlibyśmy się na śmierć.
Tak więc można smile. Trzeba tylko ustalić zdrowe zasady smile.

Widzę, że wszyscy poszli już spać. Więc: pięknych snów smile.

272

Nie poszłam spać smile.
To Chandler poszedł, bez słów pożegnania.

Tzn. ja też miałam przyjaciela- harcerza, była między nami chemia, nawet "ślub" na obozie wzięliśmy, ale zawsze było to platoniczne. Nikt nie posunął się krok dalej, mimo że spaliśmy w jednym namiocie.

273 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-06-01 23:43:30)

Jaga Baba07 napisał/a:

Nie poszłam spać smile.
To Chandler poszedł, bez słów pożegnania.

Tzn. ja też miałam przyjaciela- harcerza, była między nami chemia, nawet "ślub" na obozie wzięliśmy, ale zawsze było to platoniczne. Nikt nie posunął się krok dalej, mimo że spaliśmy w jednym namiocie.

No... ja 20 lat temu chciałem posunąć się dalej sad, ale szczęśliwy zbieg okoliczności sprawił, że nic z tego nie wyszło.
Dzięki temu teraz przyjaźnię się z nią i jej mężem smile.
Fajnie było jeździć z nią (i ich synem) opalać się i pływać w jeziorze. Oboje mieliśmy możliwość wygospodarowania wolnych dni w tygodniu. Na plaży wszystkie laski przyglądały mi się i zastanawiały: co taka seksbomba robi w moim towarzystwie big_smile. A ile z nich próbowało zwrócić na siebie moją uwagę smile.
Przykro mi z powodu Twojego chłopaka sad.

274

YOGI bear napisał/a:

Nie rozumiem. Jakiego chłopaka?

275

Jaga Baba07 napisał/a:
YOGI bear napisał/a:

Nie rozumiem. Jakiego chłopaka?

Chyba źle odczytałem: Nie, jeszcze nie jestem wolna albo już, zależy, jak na to patrzeć..

276

Najwyraźniej źle to odczytałeś.

To jemu powinno Ci być przykro wink.

277 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-06-01 23:57:02)

Jaga Baba07 napisał/a:

Najwyraźniej źle to odczytałeś.

To jemu powinno Ci być przykro wink.

Mi by było smile.
Tzn. jednak się posypało sad.
Miałem wrażenie, że wspominałaś coś o związku na odległość. To często pada sad.

278

Jeszcze nic nie padło, trwa. Zależy od niego.

Jeżeli padnie, to z mojej strony.

279

Jaga Baba07 napisał/a:

Jeszcze nic nie padło, trwa. Zależy od niego.

Jeżeli padnie, to z mojej strony.

Czegoś nie rozumiem sad.
Padnie z Twojej strony, a zależy od niego? Taki okropny stał się ostatnio?

280 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-06-02 00:05:16)

Nie trzeba tłumaczyć.
Wszystko zależy od niego, czy stanie się odpowiedzialnym facetem.

Napiszę tylko tyle- żeby myśleć o przyszłości, trzeba odkładać, a żeby zacząć odkładać, trzeba zacząć pracować (tym bardziej, że ma się kwalifikacje, tylko chęci brak).

281

Jaga Baba07 napisał/a:

Nie trzeba tłumaczyć.
Wszystko zależy od niego, czy stanie się odpowiedzialnym facetem.

Napiszę tylko tyle- żeby myśleć o przyszłości, trzeba odkładać, a żeby zacząć odkładać, trzeba zacząć pracować (tym bardziej, że ma się kwalifikacje, tylko chęci brak).

Jago smile wyjdź za mnie big_smile big_smile big_smile.
Moje kobiety zawsze miały głowy w chmurach, a ja musiałem dbać o ich stąpające po ziemi stópki sad.

282

Nie poszedłem spać, tylko się odłączyłem . Bez pożegnania ! Skąd . Jednak fajnie że dyskusja  trwa . Tyle że niestety teraz mówię wszem dobranoc..

283

YOGI bear napisał/a:

Jago smile wyjdź za mnie big_smile big_smile big_smile.

Ooo nie, kolejny tongue?

YOGI bear napisał/a:

Moje kobiety zawsze miały głowy w chmurach, a ja musiałem dbać o ich stąpające po ziemi stópki sad.

No i taki ma być facet. Ale jak facet ma głowę w chmurach, to kobieta musi zacząć myśleć.

284 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-06-02 00:21:00)

Jaga Baba07 napisał/a:

Ooo nie, kolejny ?

To już ktoś się zdążył oświadczyć roll roll roll ?
No tak sad sad sad. Znowu się spóźniłem sad sad sad.

Jaga Baba07 napisał/a:

No i taki ma być facet. Ale jak facet ma głowę w chmurach, to kobieta musi zacząć myśleć.

Sugerujesz, że one nie myślały tongue ?
Dlaczego oboje nie mogliby dbać o wspólną przyszłość?
Ponoć właśnie na tym polega prawdziwe partnerstwo smile.

285

chandler napisał/a:

Nie poszedłem spać, tylko się odłączyłem . Bez pożegnania ! Skąd . Jednak fajnie że dyskusja  trwa . Tyle że niestety teraz mówię wszem dobranoc..

Jesteś małomówny. I nie jest to wadą smile.

YOGI bear napisał/a:

To już ktoś się zdążył oświadczyć roll:rolleyes::rolleyes:     ?
No tak sad:(:(  . Znowu się spóźniłem sad:(:(  .

Znowu? To ile razy się oświadczałeś tongue?

No właśnie, oboje powinni się martwić, ale gdy jedno się martwi, a drugie tylko ma wrażenie, że się martwi, to już nie można nazwać tego partnerstwem.

286

Jaga Baba07 napisał/a:

Znowu? To ile razy się oświadczałeś tongue?

No... Kilkadziesiąt razy sad sad sad.

Przestałem, gdy stałem się pełnoletni i taka oferta mogła zostać uznana za wiążącą big_smile big_smile big_smile.

Jaga Baba07 napisał/a:

No właśnie, oboje powinni się martwić, ale gdy jedno się martwi, a drugie tylko ma wrażenie, że się martwi, to już nie można nazwać tego partnerstwem.

Moje kobiety zawsze mawiały, że są wpatrzone we mnie jak w boga big_smile, a ja uważałem, że musiałbym być bogiem by spełnić ich oczekiwania sad.

287

YOGI bear napisał/a:

Przestałem, gdy stałem się pełnoletni i taka oferta mogła zostać uznana za wiążącą big_smile big_smile big_smile.

Ja tą ofertę wzięłam na poważnie tongue.

288

Jaga Baba07 napisał/a:

Nie wiem, czy będę mieć, jakoś na razie nie czuję instynktu. Lubię dzieci, ale cudze.

Jak na razie ekipa odpadła. Było nas dużo, a została garstka.

Jestem jestem big_smile
No mnie też zobaczyliście. A zdjęcie usunęłam, bo miałam dziwną akcję w pociągu i jednak teraz widzę przezorny zawsze ubezpieczony.. A wiecie, wcześniej się o tym nie myślało i może to związku nie ma, no ale zobaczyliście i to wystarczy, nie musi cały czas tam zdjęcie być wink
W sumie tak było wygodniej wstawić na forum, ale teraz już nie ma potrzeby i tak, by tam było.
Miło było Was zobaczyć. Jaga pisałam to już, ale wyglądasz świetnie smile

289 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-06-02 01:07:04)

Jaga Baba07 napisał/a:

Ja tą ofertę wzięłam na poważnie tongue.

I co byś robiła z takim starym bankrutem tongue ?

Truskaweczko: co się stało w tym pociągu? Martwimy się o Ciebie (przynajmniej ja martwię się na pewno sad).

290 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-06-02 01:12:33)

Pisaliście o przyjaźni damsko męskiej. Ja też nie bardzo w nią wierzę. Więklszość osób, które twierdziły, że się tylko przyjaźnią, to można było zauważyć między nimi chemię, często potem między nimi coś było. Może w koleżeństwo wierzę. Choć wiadomo, jak się nie przeżyje to się nie wie. Miałam dobrego kolegę w podstawówce, ale dosyć dawno drogi się rozeszły, podejrzewam, że teraz nie mielibyśmy o czym rozmawiać. Człowiek się zmienia i wiele znajomości się urywa. Każdy z nas może mieć inne potrzeby niż kiedyś i inaczej patrzymy na świat. Jak gadałam z nim w gimnazjum, to już nie było np tego porozumienia co kiedyś.

Wydaje mi się też właśnie, że taka długoletnia przyjaźń pewnie przerodzi kiedyś się w związek czy jakąś chemię. Może i są ludzie, którym udaje się, by to nie było, ale wydaje mi się, że nie jest to częste. Skoro spotykamy się z kimś często ,powierzamy swoje sekrety, może nas z czasem zacząć pociągać, na zasadzie, jak to by z nim było. W końcu sporo o sobie wiemy, dobrze nam jak przebywamy razem, więc może i razem by było nam dobrze. Wiadomo, że nie zawsze tak jest, ale często pewnie ludzi dopada takie myślenie. No, ale z drugiej strony można zaryzykować i dobrze na tym wyjść, miłość która narodziła się z przyjaźni, szacunku jest często bardzo trwała- oczywiście pod warunkiem, że jest jeszcze ta chemia, inne elementy składowe.

Ech, nie bardzo chcę rozwijać ten temat, ale po prostu jedna babka zadawała mi jakieś bezczelne pytania, jakby mnie znała, może była nawiedzona, ale ogólnie dziwna sprawa. Dlatego im mniej takich rzeczy, tym jednak lepiej. No, ale nie martwcie się smile Już pewnie nie spotkam tej kobiety.

291 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-06-02 01:26:31)

truskaweczka19 napisał/a:

Pisaliście o przyjaźni damsko męskiej. Ja też nie bardzo w nią wierzę. Więklszość osób, które twierdziły, że się tylko przyjaźnią, to można było zauważyć między nimi chemię, często potem między nimi coś było. Może w koleżeństwo wierzę.
Wydaje mi się też właśnie, że taka długoletnia przyjaźń pewnie przerodzi kiedyś się w związek czy jakąś chemię. Może i są ludzie, którym udaje się, by to nie było, ale wydaje mi się, że nie jest to częste. Skoro spotykamy się z kimś często ,powierzamy swoje sekrety, może nas z czasem zacząć pociągać, na zasadzie, jak to by z nim było. W końcu sporo o sobie wiemy, dobrze nam jak przebywamy razem, więc może i razem by było nam dobrze. Wiadomo, że nie zawsze tak jest, ale często pewnie ludzi dopada takie myślenie. No, ale z drugiej strony można zaryzykować i dobrze na tym wyjść, miłość która narodziła się z przyjaźni, szacunku jest często bardzo trwała- oczywiście pod warunkiem, że jest jeszcze ta chemia, inne elementy składowe.

Moja przyjaciółka pociąga mnie jak diabli smile. Spędziliśmy ze sobą wiele godzin pomnożonych przez wiele dni smile i dobrze się nam dogadywało. Jednak na dłuższą metę nie moglibyśmy razem żyć sad. Po co więc niszczyć nasze codzienne życie? Dla dwóch tygodni szalonego seksu? A może wcale nie byłby taki cudowny?

Już pewnie nie spotkam tej kobiety.

Ja myślę, że publikacja zdjęcia na takim forum (dostępnym dla wszystkich) jest nieco ryzykowna sad.
Ale ja staram sie zostawiać w necie jak najmniej śladów. Ot, takie przyzwyczajenie smile.

292

Tak, wiem z tym zdjęciem. Postąpiłam lekkomyślnie. Choć i tak miło, że się zobaczyliśmy. No, ale teraz najwyżej na mejla, tak jakl Ty np nam wysłałeś.

No tak, ale u Was chociaż sprawa jest jasna i zamknięta. A często jest tak, że jedna strona czuje coś więcej, a druga nawet o tym nie wie.. no i tak ta jedna strona się męczy albo coś w tym stylu.. A jeżeli przyjaciel czy przyjaciółka mocno nas pociąga, to też może nie być ciekawe dla partnera. Rozumiecie pewnie o czym mówię. Co innego przecież koleżanka, a co innego przyjaciółka, z którą pewnie spędza się sporo czasu.

293

Zaraz wetnę się w dyskusję, zaczęłam film oglądać, ale nie dałam rady.

294

No tak, ale u Was chociaż sprawa jest jasna i zamknięta. A często jest tak, że jedna strona czuje coś więcej, a druga nawet o tym nie wie.. no i tak ta jedna strona się męczy albo coś w tym stylu.. A jeżeli przyjaciel czy przyjaciółka mocno nas pociąga, to też może nie być ciekawe dla partnera. Rozumiecie pewnie o czym mówię. Co innego przecież koleżanka, a co innego przyjaciółka, z którą pewnie spędza się sporo czasu.

Moja żona szczerze mojej przyjaciółki nienawidziła big_smile.
Moje późniejsze kobiety, również za nią nie przepadały.
Miałem w życiu kilka przyjaciółek i zawsze istniała między nami "chemia". Ja jestem tak głupi, że jeżeli jestem z kobietą, to nie sprawdzam jak byłoby z inną. może dlatego moje damsko-męskie przyjaźnie zawsze pozostawały tylko przyjaźniami smile.
Taką przyjaźń w której jedna strona oczekiwała czegoś więcej przerobiłem też trochę razy. Najpierw ja nie decydowałem się na coś więcej z powodu bycia w związku z inną kobietą, a przez niedawne trzy lata w każdej chwili mogłem zameldować się "po tamtej stronie", więc uważałem, że nie mam prawa wiązać ze sobą żadnej kobiety (szczególnie takiej, którą bardzo lubiłem smile).
O swoim KS zawieszonym na czas nieokreślony, nie miałem ochoty nikomu opowiadać.

295

Jaga Baba07 napisał/a:

Zaraz wetnę się w dyskusję, zaczęłam film oglądać, ale nie dałam rady.

A ja sobie obejrzałem "Zakonnicę w przebraniu" i poprawił mi się humor smile.

296

A ja się nie boję wstawiać zdjęcia.
Mało osób z mojego regionu tutaj jest, praktycznie nikogo nie ma.
I nikt z moich znajomych nie wie, że się tu udzielam.

Bardzo lubię komedię, ale oczywiście przed snem obejrzę "Grey's Anatomy" tongue. Takie głupie przyzwyczajenie. Nie oglądam seriali, ale "Chirurdzy" stanowią wyjątek. I tego po części się wstydzę.

297 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-06-02 01:53:42)

Jaga Baba07 napisał/a:

Bardzo lubię komedię, ale oczywiście przed snem obejrzę "Grey's Anatomy" tongue. Takie głupie przyzwyczajenie. Nie oglądam seriali, ale "Chirurdzy" stanowią wyjątek. I tego po części się wstydzę.

Czego się wstydzisz  roll roll roll ?
Ja przez długi czas oglądałem przed snem Rodzinę Zastępczą, a potem MASH-a. Nie lubię Amierikańcow, ale w MASH-u oni są tak mało amerykańscy smile.

298 Ostatnio edytowany przez nbm (2013-06-02 01:55:01)

Wy tu sobie gadu gadu, a ja idę spać. Tym razem się pożegnam, żeby nie było, że jestem typowym chamem wink Dobrej nocy.

299

Ooo, "M-A-S-H" był spoko, ja jeszcze lubię strasznie "Allo, Allo". Czasem też Kiepskich zdarzy mi się włączyć.
Ogólnie specyficzny humor.
A czemu wstydzę się "Grey's..."?
Bo zawsze mówiłam sobie, że nie będę oglądać(namiętnie) seriali, a wyszło, że złamałam postanowienie, ale co zrobić, gdy odzywają się we mnie moje niespełnione ambicje?

300

nbm napisał/a:

Wy tu sobie gadu gadu, a ja idę spać. Tym razem się pożegnam, żeby nie było, że jestem typowym chamem wink Dobrej nocy.

I tak wyszło, jak wyszło tongue. Dobrej nocy.

301

Jaga Baba07 napisał/a:

Ooo, "M-A-S-H" był spoko, ja jeszcze lubię strasznie "Allo, Allo".

Allo, allo uwielbiałem big_smile. Może dlatego, że pod pewnymi względami przypominam Rene big_smile.
Przyznam się nawet do wczesnych odcinków Plebani. Wszystko tam było takie proste i uczciwe. Poza tym nie podobała mi się tam żadna aktorka big_smile, a ludzie dbali o siebie nawzajem smile.

Jaga Baba07 napisał/a:

A czemu wstydzę się "Grey's..."?
Bo zawsze mówiłam sobie, że nie będę oglądać(namiętnie) seriali, a wyszło, że złamałam postanowienie, ale co zrobić, gdy odzywają się we mnie moje niespełnione ambicje?

Marzyłaś o medycynie?

302

YOGI bear napisał/a:
Jaga Baba07 napisał/a:

Ooo, "M-A-S-H" był spoko, ja jeszcze lubię strasznie "Allo, Allo".

Allo, allo uwielbiałem big_smile. Może dlatego, że pod pewnymi względami przypominam Rene big_smile.

Tak? Do Ciebie też tak kobiety mruczą namiętnie "Oooo, Yogi, obejmij mnie swoimi silnymi ramionami." tongue? O te względy chodzi, a może o inne?

YOGI bear napisał/a:

Marzyłaś o medycynie?

Chyba w każdym wątku o tym pisałam, nawet w wątku o karmieniu piersią tongue.

303

Jaga Baba07 napisał/a:

Tak? Do Ciebie też tak kobiety mruczą namiętnie "Oooo, Yogi, obejmij mnie swoimi silnymi ramionami." tongue? O te względy chodzi, a może o inne?

No cóż... Spośród trzech setek kobiet, które przewinęły się przez moją firmę jestem pewien, ze jakaś dwudziestka... na pewno nie chciałaby tak namiętnie mruczeć big_smile. Byłem pożądany pewnie dlatego, że sobie na takie mruczanda nie pozwalałem big_smile. Ponoć uczciwy i wierny facet, to skarb smile.
Podczas rozwodu, to raczej musiałem uciekać big_smile przed pocieszycielkami, choć prawdę mówiąc zupełnie o tym wtedy nie myślałem sad.

Jaga Baba07 napisał/a:

Chyba w każdym wątku o tym pisałam, nawet w wątku o karmieniu piersią tongue.

Wybacz, ale nie czytałem Twoich innych postów. Mam zamiar to nadrobić smile.

304

YOGI bear napisał/a:
Jaga Baba07 napisał/a:

No cóż... Spośród trzech setek kobiet, które przewinęły się przez moją firmę jestem pewien, ze jakaś dwudziestka... na pewno nie chciałaby tak namiętnie mruczeć big_smile. Byłem pożądany pewnie dlatego, że sobie na takie mruczanda nie pozwalałem big_smile. Ponoć uczciwy i wierny facet, to skarb smile.

Rene był jednak inny, on pozwalał sobie na takie pomruki, poza tym uwielbiał schowek na szczotki tongue.

YOGI bear napisał/a:

Wybacz, ale nie czytałem Twoich innych postów. Mam zamiar to nadrobić smile.

Nie? A o stopy od razu zagadnąłeś tongue.

305 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-06-02 02:58:03)

Jaga Baba07 napisał/a:

Nie? A o stopy od razu zagadnąłeś tongue.

Bo były w wątku w którym pisałem smile.
Śmieszne, ale chyba lubię Twoje stopy big_smile. Pomasuj je ode mnie smile.

Ja nie miałem w żadnym sklepie składzika na szczotki sad sad sad.
Za to wszyscy sad uważali, że wykorzystuję w tym celu zaplecze.
Miałem dobry kontakt ze swoimi pracownicami i często pozwalaliśmy sobie na dwuznaczne żarty. Dla ludzi z zewnątrz mogło to wyglądać dziwnie sad.

Ale niektóre baby molestowały mnie tak samo jak biednego Rene big_smile.
Nigdy nie uwierzę, że te wielkie piersi opierające się na moim ramieniu były zawsze przypadkiem big_smile. O innych szczegółach pisać nie będę big_smile.
Najważniejsze, ze opanowałem technologię kulturalnego wymigiwania się z damskich zaproszeń na herbatkę smile (często artykułowanych o trzeciej w nocy big_smile).
Pewnie jestem zboczony, ale gdy byłem z jakąś kobietą, to zaproszenia innych były mi zupełnie obojętne.
No dobra smile Mile łaskotały moją męską próżność big_smile.

306

Ja również się żegnam.
Nie pomasuję stóp, bo nie chcę obudzić kota, który śpi w moich nogach smile.
Dobranoc.

307

Jaga Baba07 napisał/a:

Dobranoc.

Śpij dobrze smile. Ja też zaraz zamknę oczy smile.

308 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-06-02 13:51:04)

Hej dla wszystkich, którzy tu zajrzą w niedzielne popołudnie i wieczór.
Ja zaraz wybywam na te chrzciny, moja stopa przekroczy próg świątyni od niepamiętnych czasów tongue.
Nawet na ślubach staram się stać na dworze, tzn. przed kościołem.
Dobrze, że nie chcieli mnie jako chrzestną...Musiałabym pewnie pójść na spowiedź albo odmówić. A nie wiem, co gorsze tongue.

Takie pytanie na niedzielę zadam- czy jak się jest w związku (partnerskim, małżeńskim, otwartym... whatever), to czy wypada czasem umówić się ze swoimi kumplami/ koleżankami, którzy nie są nami zainteresowani? A warto przyjaźń (prawdziwą) pielęgnować. Wiadomo,że nie mamy wśród znajomych tylko przedstawicieli swojej płci.

309

Hej Jag .. Warto być  z przyjaciółmi  czasami . Udanej  imprezy .

310 Ostatnio edytowany przez nbm (2013-06-02 15:40:08)

Jaga Baba07 napisał/a:

Hej dla wszystkich, którzy tu zajrzą w niedzielne popołudnie i wieczór.
Ja zaraz wybywam na te chrzciny, moja stopa przekroczy próg świątyni od niepamiętnych czasów tongue.
Nawet na ślubach staram się stać na dworze, tzn. przed kościołem.
Dobrze, że nie chcieli mnie jako chrzestną...Musiałabym pewnie pójść na spowiedź albo odmówić. A nie wiem, co gorsze tongue.

Takie pytanie na niedzielę zadam- czy jak się jest w związku (partnerskim, małżeńskim, otwartym... whatever), to czy wypada czasem umówić się ze swoimi kumplami/ koleżankami, którzy nie są nami zainteresowani? A warto przyjaźń (prawdziwą) pielęgnować. Wiadomo,że nie mamy wśród znajomych tylko przedstawicieli swojej płci.

Udanej imprezy wink
Wracając do Twojego pytania. Dla mnie partnerka nie była, nie jest i nigdy nie będzie centrum wszechświata czy drugą połówką. Sam stanowię całość, jestem sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem. Być może to, co teraz napiszę będzie mało poprawne i okraszone negatywnym wydźwiękiem, ale wszystko inne jest jedynie 'dodatkiem do życia'. Nikt i nic nie będzie absorbowało 100% mojej uwagi/poświęcanego czasu. Konsensus, konsensus i jeszcze raz konsensus. Odcinanie się od znajomych, bo chłopak bądź dziewczyna jest temu przeciwny, zazdrosny i Bóg wie co jeszcze, to wyrządzanie największej krzywdy obojgu. Dlaczego miałabyś nie spotkać się z takimi kolegami/koleżankami? Nie jestem zaborczy, nie kontroluję, nie narzucam się, pozwalam na dużo - jak łatwo się domyślić, nie każdemu to pasuje wink

311 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-06-02 18:47:01)

Jaga Baba07 napisał/a:

A ja się nie boję wstawiać zdjęcia.
Mało osób z mojego regionu tutaj jest, praktycznie nikogo nie ma.
I nikt z moich znajomych nie wie, że się tu udzielam.

To dobrze. Ja niestety nie mam pewności takiej. No i mieszkam koło dużego miasta. Dlatego teraz wolę nie wstawiać. Jaga, te zdjęcie na łące jest takie fajne smile

Jaga, myślę, że warto. Skoro relacja jest jasna i to tylko koleżeńskie, to jest w porządku. Co innego moim zdaniem, gdyby np jedna strona otwarcie podrywała a mimo tego facet/kobieta spotyka się. Wtedy moim zdaniem jest to nie fair wobec partnera, no i też osoby tamtej też.

A, nbm, dzięki za filmik. No trochę Cię widać. Fajne smile

312

Witam ponownie !

http://img4.imageshack.us/img4/3765/p8010022.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Jako mieszkaniec gór , lubię spędzać urlop nad morzem..

313

Chandler, no no pojechałeś po bandzie big_smile.
Super zdjęcie.

314

No, no zatańczyłabym z Tobą na tym weselu.

315

Cześć Jaguś ! Dziękuję za miłe słowa. Fotka jest z 2007 , ale zbytnio się nie zmieniłem.

316 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-06-02 23:11:41)

Bardzo ładne zdjęcie Chandler smile Widać, że dbasz o formę.

Yogi, to rozumiem. Skoro u Ciebie to jest na zasadzie, że podoba Ci się przyjaciółka, ale trzymasz się, masz granice, gdy masz partnerkę, to jest jak najbardziej ok.

Dobrej nocy smile

317

A w jakich górach mieszkasz?
Skoro jeździsz do Ikei we Wro, to pewnie Karkonosze.

318

Góry Sowie ! Czy dbam o sylwetkę ..Przydałoby się poćwiczyć cokolwiek jeszcze. Gorzej z czasem i chęciami. Hej Truskaweczko !

319

No to zazdroszczę okolic.
Też mam blisko góry, ale Opawskie, a co się z tym wiąże także Czechy.

Monia, ja również dziękuję za miłe słowa w moim kierunku smile.

Nbm, myślimy podobnie. Nie narzucam się, kontrolować nikogo nie zamierzam, pozwalam na dużo. Sama potrzebuję przestrzeni w związku.

320

Tak ! możliwe że mieszkamy całkiem niedaleko . Góry Opawskie w jakim województwie leżą ?

321

Opolskie, także daleko.
Ale ja lubię i morze, i góry.
Nurkowanie...Ach, to jest to! Tzn. na razie tylko z maską, ale butla to moje marzenie.

322

Opolskie sąsiaduje bezpośrednio z dolnośląskim. Czyli jesteśmy sąsiadami. Nie nurkowałem , ale wszyscy mi każą zdjąć maskę.. Znajomi są okrutni..

323

Nosisz maskę?
Znajomi są bezlitośni.

No sąsiaduje, wiem o tym, ale palcem na mapie to rzut beretem, a w rzeczywistości  do Wrocławia schodzi ponad godzina.

324

Miał być taki żart. Kiedyś mój dowódca chciał się dowartościować i wrzasnął do mnie '' A wy XXXXX , czemu nie zdjęliście maski. Ja mu na to . Obywatelu poruczniku ... Ja mam taką twarz.. Powiedziałem to bo z reguły jestem luzakiem , a wszystkim nam przydało się trochę śmiechu.

325

Też mam rzut beretem do tego samego łańcucha górskiego co Ty chandler, morze mi zbrzydło.
Na zdjęciu syn czy córka? Bujna czupryna i ciężko odróżnić tongue

Posty [ 261 do 325 z 2,398 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024