Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 2,398 ]

196 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-05-28 22:50:02)

Odp: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Chandler, fajnie wyglądasz, zdjęcie takie tajemnicze i delikatny uśmiech smile

Co bym zmieniła? Na pewno sporo takich rzeczy, wiecie, że czasem narzekam tongue
Na pewno zęby, bo na zdjęciach nie widać, bo robię zdjęcia z zamkniętą buzią, ale mam dużą wadę zgryzu, diastemę 5mm, no i dużo przerw między innymi zębami. Kiedyś się tym bardziej przejmowałam, bo serio, jeszcze nie spotkałam nikogo z tak krzywymi zębami, a wiele osb widziałam. To psuje estetykę, choć teraz i tak wiem, że nawet najbardziej krzywe zęby nie są powodem, by tak się tym przejmować. Dlatego zbieram kasę, coś tam mam i jak będę mieć już na aparat to założę smile Z tym, że nie myślę o tym już tak obsesyjnie jak kiedyś, wiem, że to zrobiło mi się prawdopodobnie od ssania palca i pewnie jakieś indywidualne skłonności. Kiedyś byłam u ortodontki, ale miałam tylko aparat ruchomy i sama powiedziała, że nawet jak będę miała stały aparat, to całkowicie raczej wady wyleczonej nie będę miała. No ale coś tam się polepszy smile

A z innych- może fajniejsze wcięcie w talii, bo za bardzo nie mam i by nie gromadziło mi się tak na brzuchu- czyli sylwetka jabłko, którą jak sądzę mam, która bywa problematyczna, może trochę mniejszy nos wink

No, ale lepiej pisać co lubimy, nawet jeśli to dla nas "małe" rzeczy smile Ja właśnie zawsze chciałam mieć 170 cm, tyle mam, więc to jest coś, z czego jestem bardzo zadowolona smile Całkowicie zdaję sobie sprawę, że wzrost u dziewczyny taki ważny nie jest, ale po prostu fajnie, że coś sobie 'wymarzyłam' i mi się spełniło wink No najwyżej chciałam mieć 175 cm big_smile No, ale wiedziałam, że już z tego będę zadowolona smile Jak pisałam usta nawet lubię- wielkość, kształt. Oczy- kolor mi się nawet podoba. A wygląd mam po tacie tongue Czasem bym wolała po mamie, ale nie jest źle wink Moja mama ma brązowe oczy i taką ciemniejszą karnację.

Zobacz podobne tematy :

197

chandler napisał/a:

Czy jakiś inny facet pokazał się na forum ?

Chyba jesteś pierwszy. Odważniak smile Serio, serio.

198 Ostatnio edytowany przez chandler (2013-05-28 23:14:43)

Mam podobną '' bolączkę '' co Truskaweczka. Trochę krzywy zgryz. Rodzice lekko zaniedbywali , gdy miałem naście lat. Używałem jakąś prostą konstrukcję aparatu, ale na tym zaprzestano.Truskaweczko ! Twoja buzia jest bardzo ładna i nie ma się czego doczepić.
  Koledzy ! Dołączycie do mnie?
Jeszcze tylko rzut okiem na koleżanek fotki ( mam nadzieję że Wasi ukochani do zazdrosnych nie należą ), i do spania by zarobić na emeryturę. Wszystkie miłe dziewczyny i odważnych facetów zapraszam do zabawy z fotami i do dyskusji ! Dobranoc.

199

Mam dopiero 20 lat, 169cm wzrostu i ważę 58kg. Mam blond włosy i niebieskie oczy. Mam okropną figurę: duże piersi (75D) i bardzo płaską pupę - nie mogę kupić dopasowanej bluzki ani spodni.

200

misiaaa1906 napisał/a:

Mam dopiero 20 lat, 169cm wzrostu i ważę 58kg. Mam blond włosy i niebieskie oczy. Mam okropną figurę: duże piersi (75D) i bardzo płaską pupę - nie mogę kupić dopasowanej bluzki ani spodni.

Czemu uważasz, że masz okropną figurę? Pupę, wydaje mi się, że można wyćwiczyć. A spodnie (jeansy) ogólnie są dziwnie robione. U mnie to często jest tak, że np w pasie dobre, a na długość za długie tongue Niby nie jestem bardzo niska, ale chyba robią dla wysokich dziewczyn w większości, a wiele spodni jak już mam to muszę zawijać czy skracać big_smile Choć to na pewno zależy od modelu, ale jest denerwujące.

Chandler, dziękuję smile

201

Truskaweczko, ale problem moze byc rozwiazany z dlugoscia spodni;) teraz sa rozmiary i dlugosc wink ja o tym nie wiedzialam do momentu az kupilam za krotkie spodnie;) do tej pory nie wiem jak to zrobilam:D

A fakt pupe idzie wycwiczyc;) ja sie boje robic cwiczenia na pupe w obawie, ze bede miala taka jak np Kim Kardashian;) w sensie ze wypieta. Nie zebym cos do jej tylka miala, ale u siebie tego nie widze;)

202

A no faktycznie, zapomniałam o tym tongue Jednak, i tak często te spodnie są dziwne i mam problem z doborem big_smile

203

hehehe, ja mam zazwyczaj problem ze spodniami, ze nie leza na mnie tak jak na wieszaku;) w pasie dobre, w nogach luzne... w nogach dobre w pasie za male...

zabieram sie za cwiczenia, musze spalic te wszystkie ruskie, ktore dzis wciagnelam:D

204

Hej dziewczyny! Moje spodnie spadają najczęściej z tyłka.Więc bez paska ani rusz. Najswobodniej czuję się w dzinsowatych . Mam materiałowe nówki nie śmigane , ale nijak mi nie podchodzą.

205

Jaga Baba07 napisał/a:

W sumie też lecę, obejrzę jeszcze tylko "Grey's Anatomy", pewnie w trakcie zasnę.
Też nie wierzę w horoskopy, ale jakoś dziwnie się składało, że moimi przyjaciółmi są byki, wagi (pewnie dlatego, że mama to waga) oraz wodniki. Z nimi zawsze łapałam nić porozumienia. Aha, jakieś raki też się przewijały, ale nić porozumienia jest głównie z bykami.

Ja jestem 100% bykiem wink

206

Wysłałem truskaweczce filmik, na którym jest mnie nieco więcej widać - nic więcej obecnie nie jestem w stanie wyczarować wink
Jeśli jest ktoś zainteresowany to wystarczy wiadomość na maila - wtedy podam link do youtube'a.

207 Ostatnio edytowany przez chandler (2013-05-29 23:38:07)

Ja jestem z 15 lutego ... ponoć wodnik. No Przemo..dalej '' kamracie'', chociaż lutnij tu fotę - nie koniecznie odsłaniając wizerunek w całości.

208

Właśnie Chandler, ja również dziękuję za miłe słowa smile. I spośród facetów, jak dotąd jesteś najodważniejszy, co się liczy in plus smile.

I co do znaków jeszcze mała dygresja, mam chłopaka spod tego samego znaku, czyli koziorożca, ale z nas dwóch, to ja mam bardziej rogatą duszę wink.
Ja problem ze spodniami mam taki, że opinają mi się na udach. Są dobre w pasie, łydkach, ale zanim dotrą do pasa, muszą przecisnąć się przez uda.
No i uda się albo się nie uda big_smile.

Przemo byk? No to już złapaliśmy nić porozumienia wink.

209

Mam brata byka, najlepszy jak dla mnie znak zodiaku do klotni;) ciekawi mnie Przemo, czy Ty tez masz np problem z takim bezposrednim okazywaniem uczuc?? Bo moj brat np bardzo duzo uzywa metafor;) rzadko sie zdarza, zeby mi powiedzial konkretnie, ze sie martwi, zebym nie robila tego czy tamtego, tylko owija w bawelne:D

210

http://1.bp.blogspot.com/-8Xsnprcwsig/UaZKXOqpYBI/AAAAAAAAADs/Z6uWsDkRE5s/s1600/DSCF5039.JPG
Ja to ta na łóżku.;)

211

Myszeczka23 napisał/a:

Ja to ta na łóżku.;)

A już myślałem, że to zdjęcie dla fetyszysty damskich stópek big_smile.

Ładna koszula, tylko buzi mało widać smile.

212

Myszeczko..chociaż w ciemnych  okularach się pokaż .

213

chandler napisał/a:

Jago.. Z twoich postów wnioskuję że jesteś bardziej pełna humoru( z lekką nutką czarnego humoru), niż ironii. Zresztą któż z nas nie jest czasami mniej lub bardziej liryczny..
Moje posty mają za to ukrytą inteligencję. Jeśli Ci się narażę i dasz mi forumowego pstryczka to i tak Ci wybaczę.Jedyna rzecz w moim życiu , którą robię naprawdę dobrze.
  Meczyk był naprawdę dobry. Borussia cisnęła od początku .Szkoda że strzały zarówno Lewego . Kuby , a nawet Piszczka w sumie lądowały gdzieś na Neuyerze. Lewandowski pięknie też strzelił z daleka. Szkoda że ze spalonego. Niewykorzystane sytuacje niestety się mszczą . Nawet gdyby Borussia strzeliła na początku gola, to i tak Bayern doprowadziłby do wyrównania.Można powiedzieć że rzeczywiście Bayern był lepszym zespołem, ale bardzo nieznacznie. Miło było patrzeć jak setki tysięcy prawdziwych kibiców potrafiło cieszyć się z tego piłkarskiego mega wydarzenia. Każdy się bawił. Kibice nie przejawiali najmniejszej wrogości dla fanów przeciwnika . U nas jest odwrotnie - nienawiść, zawiść , głupota. Ech..

Mężczyzna który rozmawia z kobietami o piłce nie tłumacząc jej co to jest spalony smile hmm gdzieś Ty sie uchował?:)szacuneczek
pozdrawiam serdecznie

214

Nelly, bo mi nie musi tłumaczyć, co to jest spalony, ja piłką od urodzenia żyję.

Ostatnio z moim chłopakiem rozmawiałam i stwierdził, że gdy będą mistrzostwa w piłce, to on będzie zajmować się domem, a ja mogę chodzić do pubów oglądać mecze tongue.

215

A teraz troszkę o moim wyglądzie.
Mam tylko 151cm wzrostu, ważę 43kg i wydaje mi się, że jestem zgrabna. Lubię swój biust: mam 75 b ale obwod piersi duży.:p
Nie cierpię zaś swojego brzucha. Jest za duży jak na moją drobną figurę.:(
Lubię zaś najbardziej swoją pupe.;)
Najczęściej chodzę w spodniach i na dużym obcasie. Marzą mi się takie buty jak na avatarze moim.;)
YOGI bear specjalnie dla Ciebie któregoś dnia wstawię tu zdjęcie swoich stópek, które mają rozmiar 34/35.:D
A mój znak zodiaku to ryby.;)

216 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-05-30 14:38:23)

Myszeczka23 napisał/a:

YOGI bear specjalnie dla Ciebie któregoś dnia wstawię tu zdjęcie swoich stópek, które mają rozmiar 34/35.:D

Jaki smakowity rozmiar big_smile big_smile big_smile.

A buzię też zobaczymy?

Możesz np. przetworzyć ją programem graficznym na szkic węglem. Będzie ładnie i intrygująco smile.

217

Korzystam z internetu w telefonie tylko, więc mogę dać tylko takie jakie mam. Na razie sie nie ujawnie publicznie, ale też mogę wysłać na e-maile.;)

218

Myszeczka23 napisał/a:

Korzystam z internetu w telefonie tylko, więc mogę dać tylko takie jakie mam. Na razie sie nie ujawnie publicznie, ale też mogę wysłać na e-maile.;)

Nu big_smile Dawaj big_smile.
I stópki tez big_smile.

219

Hej wszystkim:) No ja się niestety nie ujawnię, a to dlatego, ze chciałbym tutaj jeszcze się z wielu poważnych  spraw pozwierzać, a naprawdę prywatność jest dla mnie  bardzo wazna. Wybaczcie i nie miejscie mi tego za złe.:)

220

Jaga Baba07 napisał/a:

Ja jeszcze dodam fotkę w "wizytowym" stroju z wesela.
Yogi, trochę stóp widać big_smile.

Ładniutkie big_smile.
Tylko zdjęcie w małej rozdzielczości.
Za to znowu przypomniałaś mi tą dziewczynę sprzed kilku lat smile.

221

Myszeczka23 napisał/a:

Na razie sie nie ujawnie publicznie, ale też mogę wysłać na e-maile.;)

Myszeczko smile sprawdzam pocztę i... nie widzę tych zdjęć sad.
No jak tak można smile ? Obiecanki, cacanki, a głupiemu.... big_smile.

222

Ale zdjęć stópek na razie nie mam.
Mogą być bez stópek?
I musisz mi najpierw e-maila wysłać, bo nie znam Twojego adresu, a z forum Ci zdjęcia nie wyślę (chyba.xD)

223

Ja mam biust rozmiaru B , wymiary 79-65-81 
Bardzo ciemne falowane włosy, duże jasne oczy, różowe usta, mały prosty nos, bardzo bladą skórę.
Bardzo małe dłonie, całkiem długie nogi rozmiar buta 37.
'Wiktoriańską mordę'  w kształcie wydłużonego serca jak już napisałam gdzie indziej.
Trochę tłuszczyku na brzuchu (hoduje specjalnie), okrągły tyłek , małe uszy.
Żadnych kompleksów co do wyglądu nie posiadam, nic bym nie zmieniła.
Ale nadrabiam wadami w charakterze wink
Łażę ubrana jak elegancka pinda , chyba że do pracy muszę się ubrać inaczej.
Włosy wiecznie nieuczesane, usta zawsze czerwone, paznokcie zawsze pomalowane i brudzę się zawsze jak coś jem (mój mąż mówi, że rodzice mnie jeść samodzielnie nie nauczyli i nie rozumiem, że jak jedzenie nie mieści się do buzi to nie powinno się go wpychać nosem) .
To tyle chyba.

224 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2013-05-30 21:48:44)

Zaglądnełam i tutaj,bo forum raczej "oglądam"niż się na nim udzielam,ale ciekawa byłam jak wyglądają lub opisują się...inni piszący:) Ciekawy,ciekawy temat-pogratulować pomysłu:) a i ja czytając różne tematy będę miała teraz wyobrażenia jak "ktoś"wygląda. Pozdrawiam;)

225

Myszeczka23 napisał/a:

A teraz troszkę o moim wyglądzie.
Mam tylko 151cm wzrostu, ważę 43kg i wydaje mi się, że jestem zgrabna. Lubię swój biust: mam 75 b ale obwod piersi duży.:p
Nie cierpię zaś swojego brzucha. Jest za duży jak na moją drobną figurę.:(
Lubię zaś najbardziej swoją pupe.;)
Najczęściej chodzę w spodniach i na dużym obcasie. Marzą mi się takie buty jak na avatarze moim.;)
A mój znak zodiaku to ryby.;)

Myszeczka wygląda ślicznie na zdjęciach. Aż chciałoby się jej uroczą buzię ująć w silne, męskie dłonie smile.

226 Ostatnio edytowany przez chandler (2013-05-30 23:26:21)

JustynaG napisał/a:

Zaglądnełam i tutaj,bo forum raczej "oglądam"niż się na nim udzielam,ale ciekawa byłam jak wyglądają lub opisują się...inni piszący:) Ciekawy,ciekawy temat-pogratulować pomysłu:) a i ja czytając różne tematy będę miała teraz wyobrażenia jak "ktoś"wygląda. Pozdrawiam;)

Hej JustynoG ! Dziękuję Ci że spodobał się Tobie temat. Szczerze powiem że traktuję go z przymrużeniem oka. Jednak komplementuje naprawdę serio. Ponieważ jesteście kochane Panie bardzo atrakcyjne i fajne. Dodatkowo dobrze się tu czujemy. Najbardziej obawiam się że odwiedzi nasz temat znany celebryta/tka. Mogłoby to być przynajmniej dla mnie bardzo onieśmielające. Zakładając że ta osoba chciałaby się ujawnić i z nami bawić. W sumie miło by było pisać z osobą rozpoznawalną przez Polaków..Ale to nierealne raczej , bo znane postacie pewnie mają mało czasu na internet. Pozdrawiam.
  JustynoG.. Jak chcesz zapamiętać rysopisy ponad 200 tysięcy osób !? Oczywiście żart..

227

Chandler, ja całe forum traktuję z przymrużeniem oka wink.

228

Rozwiń myśl Jagusia..

229

Jagusia... Fajnie to zabrzmiało,tzn. odczytało smile.

Chandler, ale co tu rozwijać?
Może odpowiem przewrotnie- sentencją, którą przeczytałam na mojej uczelni.
Całego życia nie traktuję zbyt serio, ponieważ żyw z niego nie wyjdę.
Ot, taka filozofia.

230

Tak samo podchodzę do tematów na forum. A że czasem wdam się z kimś w dyskusję, to już taka moja natura.

231

Nazwałem Cię Jagusia Jagusią celowo. Trochę się bałem że zbyt poufale to zabrzmi. Jeśli jesteśmy '' kumplami '' , to nie ma się o co gniewać.
  Jednak wiele osób potrzebuje szybko odpowiedzi na problemy, często poważne,czasem mniej. Forum bardzo lubię.

232

Ja się udzielam, gdy mnie temat zaciekawi albo po prostu, gdy widzę, że osoba, która temat założyła ma...hm nieco infantylne lub głupie dylematy i wtedy odpowiadam, czasem nieco obcesowo. Wypowiedzieć się też mogę wtedy, gdy mogę komuś pomóc, ale jako że jestem osobą młodą i raczej mało jeszcze przeżyłam, choć życie mam nieco intensywne i dziwne, to jeszcze niedoświadczona jestem.
Forum bardzo lubię.

Nie no, Jagusia bardzo mi się podoba smile. Jak na razie tylko kilka osób tak się do mnie zwraca smile.

233

Ja jako płeć inna udzielam się rzadziej , bo najczęściej dziewczyny chcą poznać opinie innych dziewczyn. Chyba że pytanie skierowane jest do nas. Czasem ja potrzebuje rady . W przyszłości też nie planuje się narzucać bez potrzeby..

234

Podchodzisz do tego zbyt ostrożnie. To jest forum publiczne i często my- dziewczyny, kobiety pragniemy poznać opinię faceta.

To, że forum nazywa się netkobiety, nie oznacza, że mężczyźni mają siedzieć cicho, jak mysz pod miotłą.

235 Ostatnio edytowany przez chandler (2013-05-30 23:50:01)

Najchętniej piszemy o seksie , nie wiesz dlaczego ?
Szkoda że nie byłem na tym samym weselu co Ty. Próbowałbym  porwać Cię do tańca, chociaż nie wiem które z nas by prowadziło.Tancerzem jestem takim sobie , ale czasem jest nieodparta chęć popląsania w parze.

236 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-05-30 23:53:56)

Ja o seksie ponoć za dużo gadam...
A Wy czemu piszecie?
Nie lepiej praktykować?

Ha, możemy podać sobie ręce, bo mój taniec pozostawia wiele do życzenia, ale to miłe, co piszesz.

237 Ostatnio edytowany przez chandler (2013-05-30 23:59:22)

Oj praktykuję,praktykuję..Dodatkowo też sporo gadam o tym i często myślę. Jednak jestem w normie ...
  Teraz i tak nieźle mi wychodzi.Gdy byłem w Twoim wieku to nie miałem tego poczucia rytmu z synchronizacją kroków.

238

Ano widzisz, czyli i praktyka , i teoria.

No właśnie, czemu tak często myślicie o seksie?
Tzn. u mnie wychodzi na to, że jestem krową, która mało mleka daje, ale chłopak jest daleko, więc tylko jakieś żarty, dogadywanki zostają.
I nie wynika to z chęci, a raczej z głupich skojarzeń. a z Wami, jak jest?

239

Ciągle myślimy o seksie , bo  każdy facet to samiec , który musi mieć jak najwięcej partnerek , a te ''muszą'' urodzić mu jak najwięcej potomstwa itd. Tak to mamy w genach od czasów gdy skakaliśmy po drzewach i to jeszcze potrwa jakiś dłuższy czas. Między kumplami gadki o seksie są luźne i nie brak wulgaryzmów. Gdy rozmawiamy z dziewczynami , rozmowy są bardziej subtelne.Pomalutku będziemy kończyć co ? Miłych snów i popiszemy jeszcze  - ok? Hej.

240

To o tych samcach to znam, ale myślałam, że są jeszcze jakieś inne uwarunkowania.
Czyli jesteście, jak Czyngis Chan.

Ostatni tylko z facetami właśnie o seksie rozmawiam, coś koleżanki są małomówne w tym temacie.
Wczoraj koledzy stwierdzili, że jestem "gorsza" od nich.

Tak, ja też kończę. Ponoć najważniejsze jest, jak się kończy.
Dobranoc.

241

Yogi dziękuję Ci serdecznie za ten komplement naprawdę. Bardzo miło mi się zrobiło.
Jaga i Chandler ja też kiepsko tańczę, nawet bardzo kiepsko, ale jak jestem wśród przyjaciół to mogę nawet tańczyć jak pokraka i im to nie przeszkadza, bo najważniejsza jest przede wszystkim dobra zabawa i dobrane towarzystwo.;)
O seksie też lubię gadać, też mam bardzo dużo skojarzeń, ale jakoś lepiej mi to wychodzi z kobietami.;)

242

Hmmmm, ja czasami sie zastanawiam czy nie mam mozgu faceta co do seksu;) bardzo duzo mysle, i nie jest to dla mnie temat tabu;) gadam o nim i z kolezankami i z kolegami;)

243

wzrost 186 cm
waga 106 kg
obwód pasa 90 cm

oczy niebieskie
włosy kruczo czarne
uroda brzydko-upiorny, dużo blizn i innych paskudztw

dusza anielska

244 Ostatnio edytowany przez chandler (2013-05-31 22:54:23)

Z tańcem u mnie jest tak ,że jak jestem w super nastroju to wydaje mi się że nawet nieźle mi wychodzą tany. Gdy jestem jakoś spięty , albo partnerka jest jakby za bardzo zjawiskowa ( co też nie pomaga), to taniec mój jest z błędami i gubieniem rytmu. Gdybym tańczył z Jagą ,lub dziewczynami które tu widziałem , to raczej spięty. To prawda że czasami tańcowało się w gronie ludzi , którzy czuli się tak luzowato w pląsie że aż miło..
Marka Ragnos ! Może z Twoją '' urodą '' , to będzie metafora jakaś ? Jak foty nie zobaczymy , to nie stwierdzimy.

245

Ach, u mnie z tańcami jest tak, że muszę kogoś dobrze znać, żeby móc zatańczyć, inaczej- podobnie, jak u Ciebie, Chandler, jestem spięta.
A spięta jestem dlatego, że taniec polega na bliskości dwojga ludzi, a ja w tych tematach jestem nieco nieśmiała.
W rozmowie odważna, ale jak przyszłoby do tańca, to "sztywnieję".

Poza tym nie lubię tańczyć, bo nie umiem, a nie umiem, bo nie lubię wink.

246

Witaj piękna , mądra Jago ! Nie za bardzo lubisz tańczyć prawdopodobnie dlatego , że twoje pokolenie nie tańczy już w parach. Pewnie też nie miałaś często okazji tańczyć. Gdy miałem Twoje lata, tany były inne.Po prostu Jagudko, czasy były bardziej sprzyjające na bliskość dwojga osób w rytmie disco..

247

Ach, wiem, o czym piszesz, ponieważ Twoje rytmy i tamte czasy są mi bliskie...
Nie lubię dzisiejszych dyskotek.
A i to prawda, że moje pokolenie nie tańczy w parach, chociaż nie do końca.
Kilka lat temu poszłam z moją przyjaciółką na dyskotekę, gdzie na jednej sali grali muzykę disko (tzn.disco polo, czego ja nie trawię), ona uwielbia takie rytmy i uwielbia tańczyć w parze, więc szybko mnie opuściła.
Mnie poprosił jeden chłopak i po kilku chwilach stwierdził, że jestem zbyt trudnym materiałem.

248

Dyskoteki w wielu miejscowościach powracają do klimatów z lat np.90-tych. Ludziska świetnie się bawią,chociaż nie chodzi tylko o disco-polo. Były wtedy na topie no nie wiem..np. Dr.Alban;Snap (jakoś tak),Madonna(parę kawałków); Modern Talking;Savage;Bad Boys Blu i wiele,wiele innych. Te utwory świetnie się nadawały.

249

Nie, to ja jestem z tych, co duchem są starsi.
Mnie kręcą klimaty disco z lat 70- tych, a nawet z 60- tych.
Bardzo lubię muzykę z tamtych lat- The Doors, The Animals, James Brown.
Przy takich hitach chyba zapmoniałabym o swoich uprzedzeniach i wirowałabym na parkiecie do upadłego.

250

Z wymienionych najlepiej wspominam Doorsów.Też słucham jeszcze staroci,starszych niż ja.
  Jaguś - ty nocny Marek jesteś.. O której przykładasz buzię do poduszki ? Ja różnie. Czasem ok.23. Innym razem koło 1.00.. U mnie to trochę uzależnione od pracy. Jak na rano pracuję to chop do wyra wcześniej. .

251

Około północy zwykle jestem w łóżku, ale zasypiam różnie- zwykle jednak jest to po 1.
Przyzwyczajenie.
Nawet, gdy muszę wstać o 6, zasypiam o swojej zwykłej, późnej porze.
U mnie to uzależnione jest od babci.

Zawsze przed snem muszę obejrzeć "Grey's Anatomy". To taka moja kołysanka.

252

No to miłych snów , bo też już odpływam. Jak jutro nie poimprezujesz (jeśli czasem oczywiście się rozrywasz), albo skończycie wcześniej , to chętnie z Tobą pogaworzę ..Nara.

253 Ostatnio edytowany przez nbm (2013-06-01 00:30:29)

Jaga Baba07 napisał/a:

Poza tym nie lubię tańczyć, bo nie umiem, a nie umiem, bo nie lubię wink.

Myślę podobnie jak Ty. Poza tym jest tak jak śpiewał George Michael z Wham!: Guilty feet have got no rhythm wink

254

Rzadko imprezuję, najlepsze imprezy to domówki albo w okresie letnim- grill lub ognisko.
Jutro raczej o tej porze będę w łóżku, tym bardziej, że w niedzielę idę na chrzciny.

Nbm, coś w tych słowach jest wink.
Na imprezach zwykle podpieram ściany albo, gdy ekipa jest całkiem, całkiem, to sypię swoimi kawałami.

255 Ostatnio edytowany przez nbm (2013-06-01 00:50:10)

Czasami znajomi wyciągną mnie do klubu, jednak rzadko daję się namówić. Po prostu nie kręci mnie to, a że jestem drewnem to swoją drogą wink Preferuję rozmowę przy piwie i grillu czy na domówce.
Mam jeden kawał sytuacyjny - z podpieraniem ścian.

Kawał napisał/a:

Stoi dwóch gości na baletach i piją piwo. Podchodzą do nich dwie laski i pytają się:
- A wy nie tancerze?
- Nie, my ruchacze

tongue

256

Ooo, to kawał o mnie, tylko do mnie laski nie podchodzą tongue. I nie jestem ruchaczem wink.

Takie kluby mamy, że nic w nich nie ma oprócz wypasu bydła.

257

Każdy jest inny. Jak taki sposób odreagowania stresu, ciężkiego tygodnia im odpowiada, to czemu mają przestać to robić? smile

258

Witajcie smile.
Widzę, że lubicie muzykę z dawnych lat.
Polecam Wam moje dwie ulubione stacje internetowe: Open FM Retro Café i RMF Gold.
Muzyka kojąca nerwy, a równocześnie nie nudna smile, można słuchać całymi dniami smile.
Też mam kłopoty z tańczeniem i prawdę mówiąc nigdy nie przepadałem za dyskotekami.
Zawsze miałem własne mieszkanie, w którym razem z przyjaciółmi organizowaliśmy świetne "domówki".
Czasami wynajmowałem ośrodek wypoczynkowy i tam, na wielkiej sali spędzaliśmy sylwestra, lub podobne "święto". Zawsze w gronie przyjaciół smile.

259

Może ja źle trafiałam, na pewno tak było.
Wolę odreagować stres, katując się na rowerze.
Choć piwko w plenerze też jest niezłą opcją.

Yogi, chciałabym być na którejś z tych domówek big_smile. Sądząc po Twoim poczuciu humoru, to pewnie było śmiesznie smile.

260

Jaga Baba07 napisał/a:

Yogi, chciałabym być na którejś z tych domówek big_smile. Sądząc po Twoim poczuciu humoru, to pewnie było śmiesznie smile.

Nie potrafię obiektywnie odpowiedzieć, czy było śmiesznie smile.
Pamiętam jednak, że zaczynaliśmy imprezę około 19...20, bawili się przez całą noc, a koło 9...10-tej doprowadzali mieszkanie do jego "cywilnej" wersji smile. I możesz nie uwierzyć, ale zazwyczaj wszyscy do tej 10-tej byli "na chodzie", choć alkoholu na stole nie brakowało smile.

Ciekawa była urodzinowa impreza mojego serwisanta. Policja interweniowała dwa razy smile (ten drugi patrol przyszedł szukać kolegów, którym nasza impreza się spodobała big_smile), a ludzie z sąsiednich bloków jeszcze przez m-c chwalili muzykę, przy której mogli we własnym mieszkaniu potańczyć big_smile.

Posty [ 196 do 260 z 2,398 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024