Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Strony Poprzednia 1 2 3 4 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 2,398 ]

66 Ostatnio edytowany przez mery90 (2013-05-27 16:12:52)

Odp: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

okej:D czekaj, niech tylko zmienie maila w profilu;)

zrobione:) mozesz slac;)

p.s. jaka trzeba byc kretynka, zeby napisac gmail.pl hahaha:D

YOGI bear napisał/a:

Przekroczyliśmy podwójną ciągłą (na wniosek egzaminatora).
Dużo gorzej miał kolega. Wyjeżdżając spod ośrodka prawie walnął w nieoświelony motocykl jadący od strony zachodzącego słońca. Nikt nie miał prawa tego zauważyć, ale kolegę oblali sad.

no to pogratulowac egzaminatorowi...
ja sie wlasnie balam samego wyjechania z osrodka. na szczescie mialam chyba najodpowiedniejsza godzine do zdawania;) czyli po 8rano, gdzie juz wszyscy w pracy, a i ruch byl wcale nie duzy;) jak ja sobie przypomne ten stres ajjjjj... a tu za miesiac pierwszy roczek od kiedy mam prawko;)

Zobacz podobne tematy :

67

E tam, ja mam mordę nie wyjściową. big_smile

68

NinaLafairy napisał/a:

E tam, ja mam mordę nie wyjściową. big_smile

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:D rozbawilas mnie;) i to konkretnie, ze chyba cala dzielnica mnie uslyszala;) tekst tak stary a jednak dalej tak samo dziala na moja glupote;)

ojjj Nina, nie badz wstydzioch i maruda:D

69 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-05-27 16:52:20)

Yogi Bear, wysłałam Ci mejlem swój e-mail, mi też możesz wysłać fotkę.

oj Nina, nie gadaj głupot smile Wysyłaj smile Tobie też podam mejla jak będziesz chciała wysłać.

Aha mery, kiedyś pomyślę o ombre wink

70

sama bym sobie bardzo chetnie zrobila;) ale poki co nie chce przyciemniac;)zreszta rok temu bylam jeszcze ruda, to poki co mi wystarczy, na chwile obecna probuje dojsc do odpowiedniego blondu;) a z tym jest naprawde ciezko, kiedy taaaaki duzy wybor...

71

Yogi, jak ja wstawię zdjęcie, to Ciebie też muszę zobaczyć. Muszę dowiedzieć się, kim jest ten pan, który ma poczucie humoru smile.

72

Dobra, to jest pierwsze.
(Yogi, na razie bez tyłka tongue)

http://img823.imageshack.us/img823/736/17057610872697920481938.jpg

73

Jaga Baba07 napisał/a:

Dobra, to jest pierwsze.
(Yogi, na razie bez tyłka tongue)

Bardzo mi kogoś (miłego memu sercu smile) przypominasz smile.

74

W stroju kąpielowym nie dodam, bo byłaby to zbytnia prowokacja.

Yogi, ukaż się.

Cycki według mnie powinny być ani za małe, ani za duże. Ponoć mówi się, że najodpowiedniejsze mieszczą się w męskiej dłoni. Jednak gdy są trochę większe, to chyba lepiej.

75

YOGI bear napisał/a:

Bardzo mi kogoś (miłego memu sercu smile) przypominasz smile.

A może to o mnie chodzi tongue?

76

Jaga, mam strasznie podobna kolezanke do Ciebie:)

77

Jaga Baba07 napisał/a:

Yogi, ukaż się.

Wymyśliłem jak przesłać zdjęcie z telefonu na moją pocztę, więc wieczorem wyślę je do obecnych tutaj pań smile.

78

Mery, a koleżanka fajna smile?

Mery, wiesz, co ci napiszę?
Że jesteś bardzo ładna, masz coś w sobie. I te kilka kilogramów wcale Ci nie ujmuje urody, a wręcz przeciwnie smile.

79

Jaga Baba07 napisał/a:

A może to o mnie chodzi tongue?

Na dwóch kolejnych zdjęciach już mniej sad.
Ale tyłeczek całkiem smile, całkiem smile.
Buzia też smile.

Pewnie bym Cię zapamiętał smile.

A inne zdjęcia z tej rozbieranej sesji zdjęciowej na łące są?

80

YOGI bear napisał/a:

A inne zdjęcia z tej rozbieranej sesji zdjęciowej na łące są?

No właśnie nie, to było najlepsze tongue.
Najbardziej rozbierane zdjęcia mam z Chorwacji, ale ich nie wrzucę tutaj. Monia je widziała na moim profilu na fb.

81

Wiecie dziewczyny smile.

Po namyśle stwierdzam, że z przyjemnością obudziłbym się przy każdej z Was smile.

Wasze chopy są szczęściarzami smile.

82 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-05-27 17:50:01)

Jaga Baba07 napisał/a:

Najbardziej rozbierane zdjęcia mam z Chorwacji, ale ich nie wrzucę tutaj. Monia je widziała na moim profilu na fb.

To przyślij mi wieczorem na maila. Ja nie mam FB sad.

Zdjęcia stópek tez mogą być big_smile.

83

Tak, tak Yogi, Ty jesteś jak Kiepura- Brunetki, blondynki, ja wszystkie Was dziewczynki całować chcę. big_smile

84

Jaga Baba07 napisał/a:

Tak, tak Yogi, Ty jesteś jak Kiepura- Brunetki, blondynki, ja wszystkie Was dziewczynki całować chcę. big_smile

A nie lubisz Kiepury? big_smile

Kto tu mówi o całowaniu big_smile ?
Ja tylko uważam, ze widok Waszych buziek o poranku zachęcałby mnie do pracy big_smile.

85

Jaga, bardzo fajna z niej kobitka:) uparta strasznie i potrafiaca inteligentnie sie klocic;)

Dziekuje Ci bardzo;) jednak musze troche zrzucic dla zdrowka, bo jakbym sie zagalopowala pewnie wygladalabym jak te wszystkie amerykanki;)

Ja stawiam bardziej na duze C:D w sumie rzeklabym, ze mamy takie same biusty Jaga ehehehe:D

86

ale wiekszymi tyleczkami co mozna wyprawiac na dyskotekach:D

87 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-05-27 17:54:08)

mery90 napisał/a:

Ja stawiam bardziej na duze C:D w sumie rzeklabym, ze mamy takie same biusty Jaga ehehehe:D

Jakby co, to mogę robić za komisję i porównać (dokładnie big_smile) oba rozmiary big_smile.

88

Aha, a propos stópek- nikt ich nie całuje, ja je sama sobie masuję tongue.
Ha, Yogi, ciekawe do jakiej pracy by Cię ten widok zachęcał tongue.

Ooo, tak upór to moja wada...Koziorożce tak mają. Prędzej dałabym się pokroić, niż przyznać komuś rację.

89

YOGI bear napisał/a:

Kto tu mówi o całowaniu big_smile ?
Ja tylko uważam, ze widok Waszych buziek o poranku zachęcałby mnie do pracy big_smile.

dobrze, ze nie do czegos innego:D:D:D

90

Jaga Baba07 napisał/a:

Po dobrym, porannym seksie zawsze mam ogromną ilość energii big_smile, więc do każdej big_smile.
Wiesz: jakby co, to ja już jestem prawie wolny sad.

Zdjęcie doszło mi na pocztę, ale dopiero na ekranie zobaczyłem jak bardzo mam uciapraną bluzę. Będę musiał to najpierw retuszować.
Twarzy nie ruszę, ale na brudasa wyjść przed Wami nie chcę smile.

91

Jaga Baba07 napisał/a:

Ooo, tak upór to moja wada...Koziorożce tak mają. Prędzej dałabym się pokroić, niż przyznać komuś rację.

zazdroszcze:D ja mam takie laskotki, ze nie ma mowy, zebym sama siebie dotknela w stope:D

hehe, fakt, koziorozce sa ciezkimi ludzmi big_smile zwlaszcza do klotni:D

92

YOGI bear napisał/a:

Zdjęcie doszło mi na pocztę, ale dopiero na ekranie zobaczyłem jak bardzo mam uciapraną bluzę. Będę musiał to najpierw retuszować.
Twarzy nie ruszę, ale na brudasa wyjść przed Wami nie chcę smile.

oj tam sie przejmujesz plamka:P

93

mery90 napisał/a:

oj tam sie przejmujesz plamka:P

Na białym tle sad sad sad.
W telefonie tego widać nie było sad.

To której wymasować mam stópki big_smile ?

94

Dobra, dobra Yogi, zmieniaj tą bluzę na zdjęciu i przysyłaj fotę, a nie udajesz czyścioszka tongue.

Ha, prawie wolny tongue. Ja też prawie zrzuciłam dwa zbędne kilogramy, ale jeszcze je mam big_smile.

Ej, nie jestem ciężkim człowiekiem do współżycia i do kłótni tongue. Ale nie powiem, czasem dobra kłótnia nie zaszkodzi...;)

95

wydaje mi sie, ze ja odpadam;) powstalaby totalna z tego komedia:D

hmm dzis sobie chyba wieczorkiem o poniedzialku piwko wypije hehehe

96

Jaga Baba07 napisał/a:

Ej, nie jestem ciężkim człowiekiem do współżycia i do kłótni tongue. Ale nie powiem, czasem dobra kłótnia nie zaszkodzi...;)

mialam kiedys faceta koziorozca. o slodki jezuniu:D nigdy wiecej hehe, zwlaszcza, ze ja baran to tez uparta;) on byl punkowcem, ja wtedy metalo maniaczka, a ten dupek klocil sie ze mna, ze gitara rytmiczna to bas hahaha. ale mi wtedy nerwow napsul:) ale zacznijmy od tego, ze on generalnie pod kopula mial nierowno;)

97

Właśnie, mi po sobotnim meczu zostały 4 piwka albo 5. Nie pamiętam, ale jednym stuknę się z Tobą wirtualnie, Mery big_smile. I wypiję za Wasze zdrówko.
Wolicie piwko, wino, czy może jak już pić, to tylko mocne trunki ?

98

Bardzo chetnie;) daj znac jak bedzie otwierac;) tez otworze;)

Ja jak jestem w polsce i idziemy na dyskoteke to z kolezanka zaczynamy zawsze od desperadosa, pozniej idzie wodka, a na dyskotece juz desperadoski spowrotem;) calkiem niedawno kolezanki chlopak powiedzial, ze strasznie duzo pijemy yikes tylko zapomnial, ze ja mam w co wlewac;)
W piatek jak bylam na dyskotece z kolega to w sumie tez dosc sporo wypilam, biedaczek chyba sie obawial, ze bedzie musial mnie niesc do domu i po 3piwach przestal pic, zeby mogl mnie odwiesc(tu w de po2piwach mozna bez problemu jezdzic samochodem), zebyscie widzieli jego zdziwienie, ze ja prosto ide do auta:D

99 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-05-27 18:17:11)

Jaga Baba07 napisał/a:

Wolicie piwko, wino, czy może jak już pić, to tylko mocne trunki ?

Jak już pić, to coś konkretnego big_smile.
A jak mam potem wracać samochodem, to lampka wina będzie wystarczającym uzupełnieniem czasu spędzonego w miłym towarzystwie smile.

Piwko musi być za to do grilla big_smile. Bez tego pieczone kiełbaski tracą swój smak big_smile.

No chyba, że jeszcze buteleczka Portera przed snem smile.

100

Ja tez wole konkretniejszy alkohol;) no i jak impreza to auto w domku zostaje;) albo nie pije nic poza sokiem;)

101

A te o cyckach tongue Ja teraz nie wiem jakie mam- serio, ale jak ważyłam więcej, to wiem, że było 80 G. No, ale ważę ok 20 kg mniej niż wtedy, więc teraz będzie pewnie C lub D "coś tam", no ogólnie mniejsze, wiadomo.

Ja nie przepadam za alkoholem i piję raczej tylko na okazje typu Sylwester itp tongue Nie lubię piwa, wódkę też niezbyt, jak już to wino i drinki, raczej takie delikatne. Piwo mi nie smakuje, jest dla mnie za gorzkie- nawet smakuje. Także dobrym kompanem do picia nie jestem tongue Z Jagą miałyśmy się spotkać, ale na razie nie wyszło.

102

truskaweczka19 napisał/a:

A te o cyckach tongue Ja teraz nie wiem jakie mam- serio, ale jak ważyłam więcej, to wiem, że było 80 G. No, ale ważę ok 20 kg mniej niż wtedy, więc teraz będzie pewnie C lub D "coś tam", no ogólnie mniejsze, wiadomo.

Jaka szkoda, że Cię wtedy nie znałem smile.

103

Yogi, a może chcesz się poznać z moją mamą smile? Ona ma 75 H i jest wolna...
Chociaż nie wiem, dzisiaj faceci, to raczej oglądają się za młodszymi dziewojami.
Ale mamę mam bardzo fajną big_smile. I do tańca, i do różańca (bardziej do tańca tongue). Różańca obie nie miałyśmy w ręce już od ładnych kilku lat.

104

Aha, i nie wkurzaj mnie, tylko dawaj tą swoją fotę, bo Ci nogi z tyłka powyrywam tongue.

105

No wlasnie, ja tez dalej czekam na fotke:D

ajjj, moja mama usilnie sie stara popsuc mi humor:]

Truskaweczko, a probowalas redds'a? polecam zurawinowego albo grejfrutowo-ananasowego;)
ja w piatek pilam drinki ze schweeps'em(czy jak to sie pisze;) ) bardzo dobre, wodki czuc nie bylo:)

106 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-05-27 19:15:52)

Moja mama też ma bardzo duży biust, coś koło H lub I, serio wink Do tego jest niska, najpierw widać biust, a potem moją mamę smile Jednak od 23 lat szczęśliwa mężatka, więc odpada smile
Biustu po mamie nie odziedziczyłam, mam duuużo mniejszy wink
Moja siostra, choć przyrodnia też ma duży, ale trochę mniejszy niż mama. Nie mam może małego, ale w porównaniu do nich to dużo mniejszy.

Jaga, ładnie napisałaś o swojej mamie smile Na pewno fajna z niej kobieta smile

Mery, tak piłam właśnie redd's z koleżanką kiedyś i też nie bardzo mi smakowało. Dlatego mówię, smakowe też mi nie smakują. Co innego jeszcze te wino np półsłodkie czy drinki, ale i tak rzadko piję, praktycznie jak okazja typu Sylwester i akurat jest alkohol- choć jakby go nie było, to też nie płakała, bo nie ciągnie mnie. Czasem koleżanki na spotkaniach naszych, ale to też rzadko kupiły jakieś drinki i piłam, ale gdyby nie one, to sama bym nie kupiła. Jak mówiłam, słaby kompan tongue Mogę się napić, ale żebym uwielbiała, to nie. No i jakbym miała pić częściej, to tym bardziej bym była słabym kompanem, bo szybko mnie bierze tongue Tzn nigdy nie byłam pijana, ale czasem wypije 2 kieliszki i już mi się kręci w głowie tongue

107

Jaga Baba07 napisał/a:

Yogi, a może chcesz się poznać z moją mamą smile? Ona ma 75 H i jest wolna...
Chociaż nie wiem, dzisiaj faceci, to raczej oglądają się za młodszymi dziewojami.
Ale mamę mam bardzo fajną big_smile. I do tańca, i do różańca (bardziej do tańca tongue). Różańca obie nie miałyśmy w ręce już od ładnych kilku lat.

Ja to chyba jetem nietypowy, bo jak przychodzi do mojego sklepu matka z córką, to zazwyczaj zwracam większą uwagę na matkę big_smile.
Fotkę wyślę dzisiaj wieczorem. Teraz muszę skończyć rozliczenie VAT, bo mi nogi z d... powyrywają, a dzwonią już od kilku godzin.

Dawaj na priva zdjęcie tej mamy big_smile. Chętnie zobaczę smile.

108

Monia, ja też po swojej biustu nie odziedziczyłam.
Choć z nią nie jest tak, jak z Twoją, że widać biust, a potem mamę, ale ma czym oddychać. Ma problem ze stanikami, bo obwód ma dosyć wąski- 75, tylko te miseczki H, czasem G. Ma rozmiar 40, więc z bluzkami na guziki też ma problem tongue. Stwierdziła, że chciałaby iść na operację zmniejszenia biustu.

Ja ze swojego jestem bardzo zadowolona. Co prawda mój kolega, który zna mnie i mamę śmieje się i mi dokucza, że mam groszki, a mama melony, zawsze wtedy dostaje ode mnie w łeb tongue.

109 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-05-27 19:29:29)

Ja ze swojego też jestem zadowolona, nie chciałabym mieć dużo więcej do dźwigania, dla mnie jest taki sam w raz, i wygodny, i nie mały, i nie duży, że tak powiem, to mi pasuje smile
Moja mama też często narzeka, bo jednak ma naprawdę duży ciężar do dźwigania, jest to obciążenie. Ona zawsze mi mówiła, że by się zamieniła chętnie np ze mną, bo miałaby wygodniej, a i jej zdaniem biust wcale nie musi być taki duży, by fajny - i ja się z tym zgadzam, dlatego najbardziej podobają mi się zazwyczaj takie średnie.

Yogi, nie tam dziwny, kobieta jak wino..im dojrzalsza tym lepsza smile

A co jeszcze do alkoholu, to najwięcej wypiłam kiedyś na weselu- 2 kieliszki wina, 2 kieliszki wódki i tyle tongue Także mówię, nigdy dużo nie piłam. No, ale jak to się mówi, nic na siłę smile A jeśli ktoś mnie zaprosi do baru, by się czegoś napić, to zawsze mogę wziąć jednego czy dwa drinki zamiast piwa, którego nie lubię tongue A ktoś inny może np napić się więcej. Każdemu według gustów. No więc wiecie, to nie jest tak, że jak ktoś by mnie tak zaprosił, to ja bym wcale nie poszła. Poszłabym. A że wychodzi na okazje, to dlatego, że z osób, które znam i też rzadko piją i jakoś nam się nie składa iść do baru. No więc zazwyczaj wychodzi na większe okazje tongue

No, ale wtedy co wyszło bez okazji to koleżanka wtedy mi i jeszcze jednej koleżance kupiła po jednym drinku Sobieskim big_smile Piłyśmy sobie na ławce tongue No nie powiem, ten drink nawet niezły smile

110 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-05-27 19:32:23)

A co do piwa i trunków...
Piwko lubię, w zasadzie mogę napisać, że obie z mamą lubimy sobie wypić piwko. Wyznaję zasadę, że sama nie piję, zawsze z kimś, najczęściej trafia to na moją rodzicielkę tongue.
Redds żurawinowy jest bardzo dobry, ale lubię też piwa dwusłodowe- zwłaszcza Stronga. Choć czasem najdzie mnie ochota na pilznera i jako że mam do Namysłowa 50 km, to polecam wszystkim piwo Złoty Denar albo Namysłów Pils- ostatnio reklamowany.

Po winie boli mnie głowa, jak już mam pić, to wódkę.
Oczywiście przy grillu obowiązkowe piwko big_smile.

Mamy zdjęcia nie dam, bo po prostu nie mam. Zawsze mnie fotografuje tongue.

Edit: wyszło na to, że jestem brynolką tongue. Chodziło o to, że lubi czasem wypić po piwku.

111

truskaweczka19 napisał/a:

Yogi, nie tam dziwny, kobieta jak wino..im dojrzalsza tym lepsza smile

Święte słowa smile. Obserwuję moje koleżanki i gdyby (nie jestem bi) ktoś mi groził utratą życia albo przespaniem się z kobietą, to poleciałabym na dojrzałą panią big_smile.

112

OOOOOOOj po winie to jest masakra... nawet po tak bardzo przeze mnie lubianym martini, na drugi dzien jest poprostu tragedia...
Generalnie alkohol to zlo na drugi dzien:D

113 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-05-27 20:05:24)

No, to prawda smile Poza tym wydaje mi się, że często jest tak, że ogólnie młopdym dziewczynom ciężko jest siebie zaakceptować czy uwydatnić to co w nich najładniejsze, a z wiekiem często jednak przychodzi taka samooakceptacja, życie tu i teraz, a to jest bardzo atrakcyjne smile Wiele kobiet też w takim dojrzalszym wieku dopiero wie czego chce itp.

Co do alkoholu jeszcze, to czasem piję też jak np jestem z chłopakiem w klubie. No, ale często nie bywam, więc nie jest to często. No i wtedy ja drink, on piwko tongue Mój facet lubi Królewskie, Tyskie wink

114

Monia, i znów się z Tobą zgodzę...Wiem to po sobie. Kiedyś chowałam to, że urosły mi piersi. Starałam się to zatuszować.
Zawsze byłam chłopczycą, a tu pewnego dnia obudziłam się i widzę, że piersi mi urosły- mi, dziewczynie, która każdą wolną chwilę przeznaczała na piłkę nożną, gardziła wszystkim, co świadczy o byciu dziewczynką (mój strój o tym nie świadczył, lecz zachowanie).

Teraz wiem, jak mam uwydatnić moje atuty smile. I staram się już nie garbić, tylko wypinać piersi do przodu big_smile.

115

Boze, jak ja sobie przypomne jaki to byl dla mnie koszmar jak mi zaczely rosnac... a jak pierwszy stanik zaczelam nosic to juz wogole... :]

116

Dziewczynki jesteście bardzo bardzo ładne:) Urocze wręcz.   I nie mówię tego ot tak, po prostu taka jest rzeczywistość:)Pozdrawiam Was serdecznie:)

117

Dzięki nienahalny smile

Jak mi piersi zaczęły rosnąć, to jeszcze tak bardzo nie zwracałam na nie uwagi. Nie przejmowałam się, że np mogłyby być większe- bo jak pisałam lubię je, takie średnie i w sumie zawsze tak było. No to chyba dobre podejście smile No, ale mimo wszystko na początku dziwnie się czułam, że muszę nosić stanik, dla dziewczynki to na początku jest spora zmiana.

118

Dzieki nienahalny;) moze dolaczysz do nas i ukazesz swa facjatke?;) badz mezczyzna, nie wstydz sie;)

Ja mialam o tyle, ze dla mnie to byl koszmar,bylam pierwsza w klasie ze stanikiem. Ku mojemu zdziwieniu, jak dziewuchy zobaczyly, ze mam stanik, same zaczely nosic;) mimo, ze one nie mialy na co;)

119

Nienahalny nie bądź nachalny tongue.
Oj tam, wiesz, ilu nam to już napisało, ze jesteśmy urocze tongue.

Lepiej opisz siebie tak, jak jak Chandler nakazał smile.

120

Ależ nie ma za co dziękować:)))
Mówię co widzę!
Ojjjjjj, facjatki raczej nie ukażę... A to z różnych powodów... Konskewencje mogłby być dla mnie bardzo bolesne, ale nie o tym jest przeciez ten temat. smile A jako że jestem czasem nadwrażliwy...

Mam 174 wzrostu, ważę 60 kilo. Moim ogromnym kompleksem jest moja twarz okrągło-owalna, regularne rysy, mały nos, dołęk w brodzie, brązowe oczy i włosy. Więcej wymiarów nie podam, bo ich nie znam( albo raczej wolę nie znać:)
Przez większość mojego życia porównywany byłem z twarzy do dziewczyny, niezależnie od tego, czy miałem lat sześć, czy kilkanaście kiedy byłem w liceum i na przykład facet z matmy powiedział: " No jak DiCaprio normalnie" - miłe to to nie było, naprawdę. Ciągle słyszałem tylko słowa" Jakby ten D. był dziewczyną, to bardzo by mi się podobała". Zacząłem golić się na zero, żeby się choć trochę obrzydzić. I wiecie co? Chyba mi to już  nie przejdzie. Tyle ode mnie:)

121

nienahalny1234 napisał/a:

na przykład facet z matmy powiedział: " No jak DiCaprio normalnie" - miłe to to nie było, naprawdę.

Nie żartuj. Toż to super komplement smile

122

yyyy Nienahalny, z tego co piszesz mi sie wydaje, ze masz bardzo ladna twarz. Mi sie np podobaja wyostrzone rysy twarzy u mezczyzn:)

123 Ostatnio edytowany przez nienahalny1234 (2013-05-27 21:06:37)

luc, nie żartuję... Komplement mówisz? Chyba w tamtym czasie tak tego nie odbierałem... Ja nie należałem nigdy do osób, które lubiły być w centrum zainteresowania, a takie komplementowanie ciągle mnie w nim stawiało. Ale dziękuję smile

mery, dziękuję. no właśnie 'ładną', wolałbym, żeby ktoś powiedział Gościu, jesteś przystojny, a nie ładny. Czy według Ciebie istnieje różnica pomiędzy byciem ładnym, a przystojnym? Albo już sobie wkręcam.

edit: mery, tak jak napisałaś, każdemu podoba się coś innego;)

124

nienahalny1234 napisał/a:

luc, nie żartuję... Komplement mówisz? Chyba w tamtym czasie tak tego nie odbierałem... Ja nie należałem nigdy do osób, które lubiły być w centrum zainteresowania, a takie komplementowanie ciągle mnie w nim stawiało. Ale dziękuję smile

Nadal twierdzę, że to komplement. DiCaprio jest bardzo przystojny. Właśnie: przystojny, nie: ładny.
Jak mnie kiedyś kolega porównał do Denevue to (mimo, że nie jest dla mnie ideałem kobiecej urody) sprawiło mi dużą przyjemność.
Tak do tego podchodź smile

125

Nahalny, przeciez nie moglam napisac, ze masz przystojna twarz:) w moim slowniku przystojny jest jako "calosc";) jesli rozumiesz o co chodzi;)
nie wstydz sie i pokaz fotki, bedzie latwiej cokolwiek powiedziec;) a jak sie wstydzisz to poslij na pw

126

Witam! Jestem w szoku , że nasze Panie odkryły nam siebie .. Uważam , że jesteście wyjątkowo PIĘKNE !! Każda z Was w dodatku ma inne piękno i czar. Gdybym chciał kochać , to nie wiem której uroda ,jeśli to uroda byłaby kryterium byłaby wyznacznikiem. Chciałbym wszystkie..To nie żart. Często wracam wstecz by patrzeć na BUZIACZKI moich koleżanek. Przepraszam za buziaczki , ale jedyne słowo pasujące do fotek.

127

Dzieki Chandler:) to mile:)

no i dziewuszki, jak tu nie akceptowac samej siebie nie??;) jak takich fajnych chlopakow mamy na forum;)

128 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-05-27 21:55:59)

mery90 napisał/a:

Dzieki nienahalny;) moze dolaczysz do nas i ukazesz swa facjatke?;) badz mezczyzna, nie wstydz sie;)

Ja mialam o tyle, ze dla mnie to byl koszmar,bylam pierwsza w klasie ze stanikiem. Ku mojemu zdziwieniu, jak dziewuchy zobaczyly, ze mam stanik, same zaczely nosic;) mimo, ze one nie mialy na co;)

A u mnie było tak, że ja miałam stanik, niektóre dziewczyny też już, a niektóre nie.

Tak, fajnych chopaków mamy na forum. Jeśli pokażą swoje oblicze, to będzie miło smile

129

No Panowie!! Kto pierwszy pokaże dziób-ten  zostanie facetem dnia ..Za odwagę
Ja raczej bym przegrał , jestem bardzo brzydki.

130

chandler napisał/a:

No Panowie!! Kto pierwszy pokaże dziób-ten  zostanie facetem dnia ..Za odwagę
Ja raczej bym przegrał , jestem bardzo brzydki.

Bez takiej niskiej samooceny, no smile Tak naprawdę to ocenianie ocenianiem, ale generalnie fajnie jak to napisała mery widzieć z kim się rozmawia i to nie oznacza, że ten ktoś ma wyglądać świetnie. Ot, po prostu widzieć. Przecież oprócz samej urody liczy się (często się mówi, że bardziej) taki czar, właśnie, którego czasem i Ci przystojni nie mają.

Posty [ 66 do 130 z 2,398 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024