Masaż erotyczny dla kobiet zakończony orgazmem. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Masaż erotyczny dla kobiet zakończony orgazmem.

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 294 ]

131 Ostatnio edytowany przez Iceni (2014-07-02 11:09:50)

Odp: Masaż erotyczny dla kobiet zakończony orgazmem.

No tak, bo dla niektórych seks to tylko stosunek waginalny.

Rozumiem zasadność istnienia tego rodzaju usług ale denerwuje mnie hipokryzja związana z nazewnictwem.

że taki masażysta to nie prostytutka, bo nie ma stosunku?
Czyli jak prostytutka zacznie masować ciałem to przestanie być prostytutką? big_smile A jak żonka na przyjęciu zniknie na chwilę z kolegą to będzie ok, bo tylko jej masaż robił?

Masaż erotyczny to świadczenie usług seksualnych za pieniądze, a taka właśnie jest definicja prostytucji.

PS - do panów profesjonalistów - jeżeli jest to usługa profesjonalna to jest umieszczona w cenniku rozumiem i rozliczacie się z podatku od tego? big_smile

Po drugie skoro macie kontakt z wydzielinami ciała to stosujecie jakieś zabezpieczenia? Jak w takim razie masujecie? w rękawiczkach? Sprawdzacie czy kobieta nie ma chorób wenerycznych?

Bo tego będzie wymagał profesjonalizm i legalność.

A jeżeli wpychacie w pochwę palce bez żadnego zabezpieczenia po to, żeby zarobić więcej to czym to się od "robienia laski" prez prostytutkę różni? Bo się ladniej nazywa? Tak jak konserwator powierzchni płaskich? big_smile
Nie, nazwa nic nie zmienia.

Natomiast wciąż bawi mnie jakaś taka utajona duma czy jak to nazwać z powodu tego, że niektórzy panowie świadczą takie usługi. Jakby to w jakikolwiek sposób podnosiło jego atrakcyjność seksualną big_smile

Zobacz podobne tematy :

132

Eeee... co się Iceni tak denerwujesz? To jest po prostu masaż a do tego orgazm, za kasę. Takie są fakty, a nazewnictwo nie ma znaczenia.

133

Iceni, akurat niedługo wszyscy będą się rozliczać z podatku w tym zakresie, nawet 75-procentowego, jeśli będzie to dochód z nieujawnionego źródła wink

134

Gary napisał/a:

Eeee... co się Iceni tak denerwujesz? To jest po prostu masaż a do tego orgazm, za kasę. Takie są fakty, a nazewnictwo nie ma znaczenia.

Wiesz dlaczego? Bo jak kobieta ma ochotę na seks i poderwie faceta w barze, to zaraz się okazuje, że się "puszcza".
A jak zapłaci facetowi za to  żeby jej łechtaczkę przemaglował, to się to nazywa "masaż" , na dodatek  jak nie chce, to małomiasteczkowa tongue

135

Iceni napisał/a:
Gary napisał/a:

Wiesz dlaczego? Bo jak kobieta ma ochotę na seks i poderwie faceta w barze, to zaraz się okazuje, że się "puszcza".
A jak zapłaci facetowi za to  żeby jej łechtaczkę przemaglował, to się to nazywa "masaż" , na dodatek  jak nie chce, to małomiasteczkowa tongue

Oj, ale każdy robi co uważa. Nie ma faceta, nikogo nie zdradza, nie krzywdzi, ma prawo. Poza tym jest też coś takiego jak higiena, bezpieczeństwo i rozsądek. Osobiście bym takiej usługi nie wykupiła, ale jak ktoś chce, to niech sobie robi co chce i z kim chce, byleby nie krzywdził innych.

136

Iceni napisał/a:

No tak, bo dla niektórych seks to tylko stosunek waginalny.

Rozumiem zasadność istnienia tego rodzaju usług ale denerwuje mnie hipokryzja związana z nazewnictwem.

że taki masażysta to nie prostytutka, bo nie ma stosunku?
Czyli jak prostytutka zacznie masować ciałem to przestanie być prostytutką? big_smile A jak żonka na przyjęciu zniknie na chwilę z kolegą to będzie ok, bo tylko jej masaż robił?

Masaż erotyczny to świadczenie usług seksualnych za pieniądze, a taka właśnie jest definicja prostytucji.

PS - do panów profesjonalistów - jeżeli jest to usługa profesjonalna to jest umieszczona w cenniku rozumiem i rozliczacie się z podatku od tego? big_smile

Po drugie skoro macie kontakt z wydzielinami ciała to stosujecie jakieś zabezpieczenia? Jak w takim razie masujecie? w rękawiczkach? Sprawdzacie czy kobieta nie ma chorób wenerycznych?

Bo tego będzie wymagał profesjonalizm i legalność.

A jeżeli wpychacie w pochwę palce bez żadnego zabezpieczenia po to, żeby zarobić więcej to czym to się od "robienia laski" prez prostytutkę różni? Bo się ladniej nazywa? Tak jak konserwator powierzchni płaskich? big_smile
Nie, nazwa nic nie zmienia.

Natomiast wciąż bawi mnie jakaś taka utajona duma czy jak to nazwać z powodu tego, że niektórzy panowie świadczą takie usługi. Jakby to w jakikolwiek sposób podnosiło jego atrakcyjność seksualną big_smile

Iceni szanuję i doceniam Twoją troskliwość wink  Pewnie na nic się zda moje trzaskanie klawiaturą że masażyści używają środków do dezynfekcji dłoni i rękawiczek w trakcie masowania części intymnych.... Odwiedź dobry salon i się przekonaj sama. Samo dotykanie intymnych części ciała jako takim masażem nie jest. Jest natomiast opcjonalnym zakończeniem niektórych rodzajów masażu. Za takie masaże odprowadzam podatek i wszelkie inne składki.... masaż jak każdy inny. Przynajmniej na fakturach wink

137

Iceni napisał najbardziej sensownie. Kolorowanie masażu erotycznego, to zwykła hipokryzja. Dla wielu ludzi sex to tylko kopulowanie. Nic mylnego. Masaż erotyczny to także sex, może jego bardziej subtelna forma, a ten, lub ta co masują "profesjonalnie" za pieniądze to zwykłe k..........i nie nazywajmy białego czarnym, a czarnego białym.

138

Hej, ja miałam dość poważny dylemat czy skorzystać z takiego rodzaju masażu, borykałam się z tym jakiś czas. Pewnego dnia znalazłam ofertę na ul. Armii Krajowej( cennik jednak Krakowski od150 zł do 200 zł/h )  i postanowiłam skorzystać, w ofercie oprócz masażu erotycznego były masaże wyszczuplające oraz klasyczne więc w razie czego miałam alternatywę żeby zmienić opcje  z masażu erotycznego np na wyszczuplający. Po długim namyśle wykonałam telefon w celu umówienia terminu, o dziwo telefon odebrała kobieta, po chwili byłam umówiona. Salonik był niewielki ale w miarę przytulny, wcześniej Pani przygotowała pokoik, świeczki, kadzidełka i tym podobne. Rozebrałam się i położyłam na stole ( oczywiście w bieliźnie  ) , po chwili do pokoju wszedł on- masażysta, nie ukrywam trochę mnie sparaliżowało ? pojawił się strach ( najtrudniejszy moment ) ale powiedział dzień dobry, jak się czuje i się przedstawił po czym zaczął masaż , miał ciepły glos i ciepłe dłonie. Najpierw masował mi plecy i ramiona, potem łydki i uda, zabawiał rozmową, po głowie zaczęły mi przemykać myśli typu jaka ty jesteś głupia, tyle stresu, po co przecież to nic takiego, właśnie nic takiego a miało być erotycznie !!!! ... i tutaj paradoks ? tego czego się wcześniej obawiałam zaczęło być natręctwem, przez myśl przeszło mi,  że  właściwie to nie wybrałam masażu erotycznego i pewnie skończy się na zwykłym masażu!!! Poczułam ,że jestem nakręcona, właściwie to go nie widziałam, nie wiedziałam jak wygląda , jedynie czułam jego dotyk i słyszałam głos.... w końcu pytanie ? Przepraszam czy Pani zamawiała masaż erotyczny ?, czy tylko klasyczny ? Paraliż ? Natłok myśli ale w mojej głowie nie było odwrotu - .... erotyczny

Delikatnie rozpiął mi biustonosz, zwolnił ruchy, najlepiej co wspominam to opuszki jego palców gładzące ni wewnętrzną część uda, potem powiedział żebym się obróciła na plecy, gładził mi piersi, brzuch i podbrzusze... wtedy odważyłam się otworzyć oczy po raz pierwszy, miał około 35 lat, ciemny blondyn, raczej dobrze zbudowany w moim typie, był przystojny, ale bardziej kręcące było to jak mnie dotykał, pewnie i wyrafinowanie na swój sposób, zamknęłam je z powrotem i otworzyłam po wszystkim ? miałam nieziemski orgazm, po wszystkim czułam  na przemian   wstyd i dziką satysfakcje, niesamowite uczucie.
To było ok. rok temu wspomniany salonik już nie istnieje, podobno koszta utrzymania przewyższały zyski, cóż widocznie Polska nie jest jeszcze na to gotowa, na szczęcie mam jego nr i korzystam z usług do tej pory

139

Mezowie,robcie takie masaze swoim zonom a problemy wasze sie skoncza.

Ja tez uwielbiam zamknac oczy i skupiac uwage na delikatnym dotyku  pieszczocie.Czuje sie przy nim atrakcyjna kobieta wiec "otwierajac"sie na niego nie mysle o swoich wadach w wygladzie. przez co ostatnio po orgazmie bylam barrrdzo zmeczona .I to jak on do mnie mowi:
"chce sie z toba kochac"
Powiedzial mi tez komplement " jestes niespodzianka dla mezczyzy".
I chyba sie z nim zgodze...hym ...bo dlaczego nie Tak jak kiedys wierzylam w to ze jestem beznadziejna dupa tak teraz wierze ze jestem niespodzianka a co!

140

Witam forumowiczów,jako kobieta przeczytałam wpis z 4.06.2013 roku Pana o pseudonimie masażysta i jest jak najbardziej prawdziwy. Czytając powyższe wypowiedzi , głowa puchnie i można dostać pomieszania zmysłów. My wszyscy opiniami na temat innych swiata nie zmienimy, trzeba mieć dużo zrozumienia dla innych, dla ich decyzji, kazdy ma wolną wole i postępuje tak jak mówi jego wnętrze, szanujmy to.   Każdy ma prawo do swobody i do swojego zdania.  Co do masażystów są tzw. kiziacze miziacze którzy nie maja bladego pojęcia o jakimkolwiek masazu tylko uprawiają radosną twórczość i są do tego dweiantami a są i tacy którzy mają fach w rekach, są profesjonalni , posiadaja kulturę osobistą i nie wypytują mnie jako kobiety dlaczego pani przyszła na taki masaz itp. mają takt i wychowanie. Ja jestem mężatka i kocham swojego meża ale jak sie już nie kochamy 2 lata to brakuje mi poprostu dotyku, wiec byłam na takim masazu bez podtekstów czysto seksualnych. To co przeżyłam było nieprawdopodobnym dla mnie uniesieniem. 1,5 godziny czystego relaksacyjnego masażu a strefy intymne na samym końcu , w moim przypadku moze 10 minut bo tak szybko szczytowałam. Ten człowiek ( masażysta) miał tyle ciepła, subtelnosci i taktu w sobie że po masazu wyszedł i zostawił mnie bym odpoczęła bez skrępowania. po masazu zapłaciłam, podziekowałam . Moje relacje z meżem tez sie polepszyły bo gdzieś w końcu moje emocje znalazły ujścia, bym nie zwariowała a robienie sobie ciagle samemu dobrze do niczego dobrego nie prowadzi. W ogłoszeniach na internecie mozna bać się tego do kogo zadzwonimy i kto nas obsłuży ale ja miałam to szczescie że poleciła mi pewna kobieta Pana, który był niezwykły w odbiorze, tyle ciepła, szacunku do drugiego człowieka nie znalazła bym o TAk. Też nie chcę nadużywać takich spotkań, bo nie chciała bym siezakochać w takiej osobowości ale zapewne skorzystam jeszcze jesli mopja relacja z meżem sie nie zmieni. Proszę nie piszcie poematów, rozprawek na mój temat ale szanujcie to co zrobiłam, to co robią inne kobiety. Kżda z nas ma swoje potrzeby nie tylko te by ktos mi wożył swojego falusa ale te z pogranicza czystego i subtelnego dotyku, bo bardzo czesto to ich własnie nam kobietom brakuje. Polecam tego Pana z Krakowa, zainteresowanym Paniom prześle na email jego telefon.

141

witam również forumowiczów
Matylda masz szczęście, że znalazłaś godnego zaufania masażystę, bo chyba to nie jest takie łatwe znaleźć właściwą osobę a nie jakiegoś oszołoma. Ogłoszeń o masażu erotycznym dla panów jest pełno, dla pań... jak nie znalazłam.... a potrzebowałabym kogoś z Trójmiasta.

142

Lubie sprawiac kobietom przyjemnosc, lubie kobiece cialo, lubie dotyk, intymnosc, lubie patrzec jak kobieta dzieki masazowi sie odpreza, dochodzi dlatego dorabiam sobie czasami takimi masazami. Mam kilka stalych klientek i nieprawda jest, ze faceci tym sie zajmujacy szukaja wrazen, zeby miec szybki sex itp. Ja nie sypiam ze swoimi klientkami> szanuje je i staram sie zeby byly zawsze w pelni zrelaksoane:)

143

joli80 napisał/a:

Pewnie większość z osób czytających to mnie potępi. No ale trudno, przyszłam się tu zwierzyć, nie mam komu o tym opowiedzieć i być może ktoś mnie jednak zrozumie. Moja sytuacja wygląda tak, że mam 33 lata i od dwóch lat jestem sama. Rozwiodłam się z mężem, który miał romans. Od tego czasu nie poszłam z nikim do łóżka, bo sex z obcym facetem mnie nie pociąga, a nie spotkałam nikogo "na poważnie".

Obejrzałam ostatnio fajną angielską komedię: "Histeria- romantyczna historia wibratora"- kto nie widział, polecam. smile Bardzo zabawny i podnoszący nastrój film. Jeszcze na końcu XIX wieku "histerią" określano kobiecą przypadłość polegającą na obniżonym nastroju, płaczach, bezsenności, drażliwości i leczono tzw. masażem waginalnym przeprowadzanym w gabinetach ginekologicznych doprowadzającym pacjentki do ?paroksyzmów skurczy?, który w efekcie przynosi im odprężenie (dziś nazywamy to orgazmem).

Ze względu na mój kiepski nastrój i ja postanowiłam skorzystać z wiktoriańskiej terapii. Znalazłam przez internet masażystę, który oprócz masaży klasycznych, wyszczuplających i relaksacyjnych oferował również "masaż erotyczny dla pań". Byłam bardzo zdenerwowana, kilka razy niezdecydowanie odkładałam telefon, ale w końcu zadzwoniłam. Odebrał sympatyczny facet w średnim wieku, opowiedział mi w skrócie co i jak wygląda językiem medycznym no i zdecydowałam się umówić. Obawiałam się, że nie będę mogła się rozluźnić, co zrobię jak w trakcie będę chciała się rozmyślić itp.

W końcu przyszła umówiona godzina i rozległ się dzwonek. Otworzyłam drzwi i zobaczyłam zadbanego mężczyznę około 40, z łóżkiem do masażu i przenośnym CD pod pachą. Facet był kompletnie nie w moim typie i w życiu nie poszłabym z nim do łóżka, zastanawiałam się czy się nie rozmyślić. No ale w końcu stwierdziłam, że przecież leczę moją "histerię", to jest tylko masażysta i na masażu ma się znać, podobnie jak dentysta czy fryzjer na swoim fachu.

Masażysta ubrany w spodnie i t-shirt włączył relaksacyjną muzykę, ja położyłam się naga na stole na brzuchu i zamknęłam oczy. Zaczął się normalny masaż- z ciepłym olejkiem, najpierw stopy, łydki, uda, pośladki, plecy, kark. Potem zaczął jeszcze raz masować uda, a czasami muskał to co jest między nimi. Byłam trochę spięta, czasem przychodziły mi do głowy myśli dotyczące mojego byłego męża, czasem czy dobrze robię, czasem że jestem samotna i nikt mnie nie kocha. Ale po kilku minutach zaczęło mi być po prostu dobrze i przyjemnie. Masażysta poprosił żebym się obróciła na plecy. Cały czas miałam zamknięte oczy i tak jakby nie myślałam kto mnie dotyka, w jakiej dziwacznej sytuacji właśnie się znajduję i tylko skupiałam się na fizycznych odczuciach. Masował mi piersi i części intymne, potem wkładał również palce do środka. Przez cały czas nie odzywaliśmy się ani słowem, a ja cały czas miałam zamknięte oczy i byłam myślami gdzieś daleko. Po jakiś 45 minutach miałam mega wielki orgazm, takie fajerwerki w całym ciele. Zeszło ze mnie całe napięcie, które miałam w środku. Po wszystkim zapłaciłam, facet z uśmiechem dał mi swoją wizytówkę, powiedział w jakich godzinach jest dyspozycyjny, podał mi rękę i poszedł nie wdając się w głębsze dyskusje- jednym słowem jak po całkowicie normalnym masażu.

Nie wiem na czym to polega, ale jeśli chodzi o fizyczne samopoczucie to nawet po seksie nigdy nie czułam się tak dobrze. Gdzieś tam w zakamarkach drzemią jakieś małe wyrzuty sumienia, ale po za tym było ok. Wolę coś takiego niż sex z przygodnymi partnerami, a w wieku 33 lat mam jakieś tam swoje potrzeby.

Co myślicie na ten temat? Czy są tu dziewczyny mające podobne doświadczenia?

Możesz się ze mną skontaktować? Jestem w podobnej sytuacji, chcę prosić o namiar na sprawdzone źródło. ... przykro, że nasze wszechwiedzące społeczeństwo tylko potrafi potępiać sad

144

margarytka2 napisał/a:

Możesz się ze mną skontaktować? Jestem w podobnej sytuacji, chcę prosić o namiar na sprawdzone źródło. ... przykro, że nasze wszechwiedzące społeczeństwo tylko potrafi potępiać sad

Nie sądzę, aby Ci autorka odpowiedziała.
Zacytowałaś post sprzed dwóch lat. Tak z ciekawości zajrzałam do innych jej postów - tez kończą się w 2013.
Chyba masz pecha sad

145

Witam,
Jestem żonaty, jednak ukrywać się nie da że na taki masaż poszedłbym jak cholera.
Miałem przyjemność z niego skorzystać jak jeszcze byłem singlem (Kraków, os. Złotego Wieku).
Opisywać nie muszę, napiszę że warto spróbować albo się tym zarazić, bo jest mega przyjemnie.
Kilkukrotnie podsuwałem do żony słowa "że chętnie bym na taki masażyk poszedł".
Ona na to: co prawda to nie zdrada, ale nie chciałabym żeby jakaś inna Cię tam dotykała.

Osobiście uważam że to nie zdrada.
Co prawda wyjątkowy, intymny, ale nadal masaż.
Tak jak wielu pisało, jest to też część ciała i uważam, że powinna być równo traktowana jak plecy czy stopy.
Tym bardziej, że chyba dostając finalnie orgazmu spowoduje się większy stopień relaksu ciała, a jeśli idziemy na masaż relaksacyjny to chyba chodzi właśnie o maksymalne rozluźnienie i odpoczynek.

Pewnie pewnego dnia Polska, salony i ludzie dorosną do tego że to po prostu masaż i zaczną korzystać nie tylko z masażu jako "lekarstwa" na ból pleców.

146 Ostatnio edytowany przez Nektarynka53 (2015-03-28 21:32:18)

Czego to ludzie nie wymyślą dla własnego widzimi się. Rozumiem jeśli owy masaż ma pomagać kobietom/mężczyznom na impotencję i inne tego typu problemy, bo są przecież masaże medyczne/rehabilitacyjne, a do tego potrzebna jest wiedza medyczna itp. O ile masaż ciała jest trudno SAMEMU wykonać, to jednak masaż tych miejsc ciała jest chyba dostępny dla przeciętnego człowieka - tzw. masturbacja znana od setek lat dla przeciętnego Kowalskiego/Kowalskiej tongue? W przeciwnym wypadku to pieniądze WYRZUCONE do kosza, podobnie jak wydawanie pieniędzy, gdy mamy ich za nadto na gadżety "niezbędne" do codziennego życia.

147

Ciekawa opcja tongue
Chociaż tak całkowicie poddać się drugiej stronie to chyba nie dla mnie. Poza tym jak to jest w praktyce? Kobieta ma leżeć cały czas jak kłoda? Ja jak się masturbuję to nigdy nie wytrzymuję tak na sztywno, wiję się po całym łóżku, unoszę biodra, wyginam w łuki i ogólnie orgazm mną "rzuca". Wchodzi coś takiego w grę na takim masażu?

148

Syty głodnego nigdy nie zrozumie. Przez 15 lat byłem masażystą i kobiety nie przychodziły do mnie dla własnego widzimi się. Powód był jeden: brak orgazmu. Poszukajcie dobrego specjalisty, który oferuje TYLKO masaż i nic więcej. Naprawdę warto to nic złego.

149

Oj polecam!!!! I powinnam autorce postu podziękować za wspaniały pomysł, który kiedyś miałam przyjemność zrealizować z chłopakiem. big_smile

150

kareninka napisał/a:

Oj polecam!!!! I powinnam autorce postu podziękować za wspaniały pomysł, który kiedyś miałam przyjemność zrealizować z chłopakiem. big_smile

To chłopak nie mógł ci zafundować sam orgazmu tylko musiał masażystę do tego zatrudniać? tongue

151

Taki masaż jest super pomysłem na grę wstępną/ lub zamiast seksu klasycznego.  Kilka krotnie próbowałam tego z mężem tongue Zaczynał od masażu relaksacyjnego a kończyło sie po godzinie na moim orgazmie.....  Polecam  smile

152

Iceni napisał/a:

To chłopak nie mógł ci zafundować sam orgazmu tylko musiał masażystę do tego zatrudniać? tongue

No cóż, ja chodzę na masaże (zwykłe), bo mąż kompletnie nie nadaje się do jakiegokolwiek dotykania mnie, nie lubi tego robić, więc wolę zapłacić obcemu facetowi za możliwość zrelaksowania się.

153

masaż tantryczny -super sprawa

154 Ostatnio edytowany przez JoasiaHa (2015-06-02 00:16:37)

Omina napisał/a:

Ciekawa opcja tongue
Chociaż tak całkowicie poddać się drugiej stronie to chyba nie dla mnie. Poza tym jak to jest w praktyce? Kobieta ma leżeć cały czas jak kłoda? Ja jak się masturbuję to nigdy nie wytrzymuję tak na sztywno, wiję się po całym łóżku, unoszę biodra, wyginam w łuki i ogólnie orgazm mną "rzuca". Wchodzi coś takiego w grę na takim masażu?

Tak. Raczej naturalne jest przecież, że na taki dotyk się reaguje. Ja wprawdzie z maty nie uciekłam wink ale też kłodą nie byłam.

Nektarynka53 napisał/a:

Czego to ludzie nie wymyślą dla własnego widzimi się. Rozumiem jeśli owy masaż ma pomagać kobietom/mężczyznom na impotencję i inne tego typu problemy, bo są przecież masaże medyczne/rehabilitacyjne, a do tego potrzebna jest wiedza medyczna itp. O ile masaż ciała jest trudno SAMEMU wykonać, to jednak masaż tych miejsc ciała jest chyba dostępny dla przeciętnego człowieka - tzw. masturbacja znana od setek lat dla przeciętnego Kowalskiego/Kowalskiej tongue? W przeciwnym wypadku to pieniądze WYRZUCONE do kosza, podobnie jak wydawanie pieniędzy, gdy mamy ich za nadto na gadżety "niezbędne" do codziennego życia.

Chyba zupełnie nie rozumiesz, o co chodzi czemu tak wiele ludzi idzie z kimś do łóżka albo szuka tego rodzaju masaży.
Impotencja i tego typu problemy? Nie. Potrzeby seksualne są zwyczajnie potrzebami fizjologicznymi. Ludzie potrzebują dotyku drugiej osoby i żadne samozaspokojenie nie zastąpi tego.

Byłam na masażu tantrycznym kilkukrotnie - masażystka; raz nie było przyjemnego zakończenia (ot, zmęczenie i stres) ale mimo to czułam się fantastycznie po :] Byłam też ostatnio trzy razy na typowo erotycznym masażu (edit. - masażysta), i myślę że do tego salonu będę chodzić naprzemiennie jak do poprzedniego. Są różnice, myślę że kobiecie łatwiej pójść - zwłaszcza początkującej w temacie - na tantryczny masaż.

Wszystkie masaże w salonach w jednym mieście prowadzone przez dwie różne firmy - nie zgodziłabym się na wizytę jakiejś osoby z ogłoszenia w domu. To ja mam czuć się bezpieczna, komfortowo. No i  granicę wyznacza klient - pamiętajmy o tym jak czegoś szukamy.

W sieci można znaleźć oba salony, myślę że w moim mieście jest na pewno co najmniej jeszcze jeden jak nie więcej. Kwestia odszukania, jako pierwsza pozycja w google nam nie wyskoczą (sprawdzałam z ciekawości tongue). Ja pierwszy salon znalazłam na ogólnopolskiej stronce o masażystkach erotycznych wink

155

Witam panie na wstępie przepraszam że się wypowiadam jako facet tu ale czytałem ten wątek 2 tygodnie temu zachęcony skorzystałem z masażu tantrycznego z ciekawości i chciałem się podzielić opisem zdarzenia więc leżałem sobie na łóżku do masażu pani włączyła muzyczkę spokojną nakryła mnie peleryną batmana jakąś jakieś prądy ściągała negatywne troche akcji "szamańskich" później pomasowała godzinę z kawałkiem big_smile w trakcie  bardzo fajnie buduje napięcie erotyczne często "przypadkowo" sięgając między nogi bardzo mocno podnosząc ciśnienie seksu jako takiego tradycyjnie rozumianego nie było   pani pod koniec pozwoliła się dotykać co uruchomiło bardzo przyjemne uczcie o orgazmie nie mówiąc bo już nawet mnie zaskoczyło to że mimo takiej nazwijmy to macanki czułem się lepiej jak po seksie chciałem polecić jako taką inną formę odstresowania z uwagi na to że jak tak sobie pogadałem z tamtą panią to mówiła że kobiety jeszcze lepiej reagują na taki rodzaj masażu więc polecam spróbować.
Wyszło trochę zlane a adminka patrzy sry :d w razie jak bym coś źle pisał albo coś proszę upomnieć mnie nie chcę fajnego forum psuć swoim niedbalstwem miłego.

156

Taki masaż to na pewno przyjemne doznanie, relaks ale pod warunkiem, że jest się singlem!

157

Czytam ten wątek od dłuższego czasu i tak sobie myślę:
"Salon masażu dla mężczyzn/biznesmenów" - kobiety nazywają burdelem.
Wiec taki salon dla kobiet czym jest?

Nie wnikam czy się wam podobało czy nie i jak ktoś ma ochotę niech sobie chodzi nie moja sprawa tylko tak jakoś to trochę dziwne dla mnie.
Ktoś za kasę dotyka cię robi ci dobrze to dla mnie to jednak jest to samo.
Powiesz dziewczynie/żonie czy chłopakowi/że byłaś tylko na masażu ale pan/pani robił/a ci dobrze?
Można to nazywać różnie ale to chyba to samo, tyle może że nie zarazisz się syfem jakimś.
Pewnie będzie fala krytyki smile ale takie mam zdanie na ten temat.

158

serce1 napisał/a:

Czytam ten wątek od dłuższego czasu i tak sobie myślę:
"Salon masażu dla mężczyzn/biznesmenów" - kobiety nazywają burdelem.
Wiec taki salon dla kobiet czym jest?

Nie wnikam czy się wam podobało czy nie i jak ktoś ma ochotę niech sobie chodzi nie moja sprawa tylko tak jakoś to trochę dziwne dla mnie.
Ktoś za kasę dotyka cię robi ci dobrze to dla mnie to jednak jest to samo.
Powiesz dziewczynie/żonie czy chłopakowi/że byłaś tylko na masażu ale pan/pani robił/a ci dobrze?
Można to nazywać różnie ale to chyba to samo, tyle może że nie zarazisz się syfem jakimś.
Pewnie będzie fala krytyki smile ale takie mam zdanie na ten temat.

Mylisz pojęcia, burdele nazywa się "salonami masażu" bo prawo nie zezwala na czerpanie zysków z nierządu.
Salony, w których oferuje się prawdziwy masaż świadczony przez wyszkoloną obsługę to zupełnie co innego. Stawianie znaku równości jest niedorzeczne.

159

"burdele nazywa się "salonami masażu" bo prawo nie zezwala na czerpanie zysków z nierządu"

ale w burdelu prostytutka też nie zrobi więcej niż chcesz i też tylko jak zapłacisz.
Czasem klient tylko idzie porozmawiać, czasem się boi że coś załapie i tylko chce "rękodzieło" i też bierze za to zapłatę.

Wydaje mi się że tu jest złe nazewnictwo, bo masaż to masaż ale bez dotykania intymnych części ciała.
Te z ingerencją w strefę intymną to już dla mnie nie masaż a "kure..wo", tym bardziej że klient za to płaci.
Co innego gdyby wymasował/a cię za darmo, to powiedziałbym już "przygoda", ale miejsca intymna za pieniądze kojarzą mi się z jednoznacznym nazewnictwem.

160

serce1 napisał/a:

"
Wydaje mi się że tu jest złe nazewnictwo, bo masaż to masaż ale bez dotykania intymnych części ciała.
Te z ingerencją w strefę intymną to już dla mnie nie masaż a "kure..wo", tym bardziej że klient za to płaci.
Co innego gdyby wymasował/a cię za darmo, to powiedziałbym już "przygoda", ale miejsca intymna za pieniądze kojarzą mi się z jednoznacznym nazewnictwem.

Gdy idziesz do sqojwgo Gina to też uważasz że to k....wo, lub do Proktologa, Sromatologa itd.
Wyobraź sobie, że jest wiele technik manulanych, terapii punktów spustowych, które integrują w jamę ustną, odbyt czy jak tu pochwę.
Każdy kozysta z takiego masażu w swoim celu-?dla poprawy samopoczucia a tym samym zdrowia.
Potrzebuję takiego dotyku to korzystam bez zbędnych relacji.

161

Witajcie:)
Dotalam od bliskiej znajomej voucher na taki masaz tantryczny i powiem szczerze ze sie dlugo zastanawialam (caly miesiac:) ale po waszym pisaniu sie zdecydowalam.
Znajoma korzysta regularniez  takiego masazu u tego samego masazysty i z tego co mowila to jest odlot:) ustala sie reguly co mozna a czego nie i pan jest bardzo kulturalnym profesjonalista. Seks wykluczony i to tez mowi samo za siebie. Jestem umowiona na jutro. Po wszystkim wpadne i opowiem:*

162

Agnesia napisał/a:

Witajcie:)
Dotalam od bliskiej znajomej voucher na taki masaz tantryczny i powiem szczerze ze sie dlugo zastanawialam (caly miesiac:) ale po waszym pisaniu sie zdecydowalam.
Znajoma korzysta regularniez  takiego masazu u tego samego masazysty i z tego co mowila to jest odlot:) ustala sie reguly co mozna a czego nie i pan jest bardzo kulturalnym profesjonalista. Seks wykluczony i to tez mowi samo za siebie. Jestem umowiona na jutro. Po wszystkim wpadne i opowiem:*

I jak? Byłaś?
Opowiadaj wink

163

Przecież to jest kit i większość takich speców to krętacze.

164

Burzowy napisał/a:

Przecież to jest kit i większość takich speców to krętacze.

Widzę, że ty masz naprawdę wiele problemów ze sobą. Współczuję.

165

Witam serdecznie, nawiązując do tematu - zapraszam Panie do skorzystania z wyjątkowo relaksującego i odprężającego masażu jaki oferuję na teranie wa-wy z dojazdem, dla wypróbowania jego zalet każdy 1-y masaż jest gratis!

166

Cześć!
Mam takie zapytanie. Chciałabym skorzystać z masażu erotycznego wykonywanego przez mężczyznę.  Że się tak wyrażę-chcę delikatnych doznań, ale z trochę większą nutką erotyzmu tzn. chciałabym by mężczyzna był bez koszuli. Wiek nie mniej niż 30 lat, ale dobrze by było żeby nie przekraczał 40 lat. Reszta tzn brunet było by miło ale to nie jest aż tak istotne.
Jestem dość wstydliwa dlatego masażysta musiałby mieć zasłonięte oczy.
No, a teraz do rzeczy. Nie wiem jak to opisać. Bo mam drżenia mięśniowe nie takie silne jak przy epilepsji ale czasem u mnie występują. Problem polega na tym że boję się nie mówiąc masażyście o swojej chorobie że jak coś wystąpi to on się przestraszy. No i tak odstraszam masażystów od siebie. Tym nie można się zarazić, to trzeba mieć w sobie. A ja też jestem tylko człowiekiem i mam swoje potrzeby.
Zdecydowałabym się na masaż nawet tylko pleców. Masażysta nie musiałby mieć opaski na oczy ale bez koszuli i miło by było gdyby masował trochę swoim ciałem. Czy ktoś zna takiego masażystę z Poznania?

167

Przecież masz internet i tam są ogłoszenia. Dlaczego nie znajdziesz takiego masażysty?

Po drugie nie odstraszasz drżeniem mięśni, ale raczej robieniem z tego wielkiego problemu. Masażysta już niejedno widział i na pewno twój problem nie jest dla niego przeszkodą.

Jak  znajdziesz masażystę "erotycznego", to powiesz jakie są twoje granice i ich przekraczał nie będzie. Po prostu ustal to konkretnie.

168

Gary napisał/a:

Przecież masz internet i tam są ogłoszenia. Dlaczego nie znajdziesz takiego masażysty?

Po drugie nie odstraszasz drżeniem mięśni, ale raczej robieniem z tego wielkiego problemu. Masażysta już niejedno widział i na pewno twój problem nie jest dla niego przeszkodą.

Jak  znajdziesz masażystę "erotycznego", to powiesz jakie są twoje granice i ich przekraczał nie będzie. Po prostu ustal to konkretnie.

Zgadzam się smile

To przecież nic takiego, że masz drżenia mięśniowe. Jeżeli masażysta jest masażystą z prawdziwego zdarzenia, tzn. wyedukowanych w sprawach anatomii i fizjologii ciała, to mało go potrafi zaskoczyć. Poszukaj, znajdź, porozmawiaj. Na pewno znajdziesz osobę, która będzie w stanie sprostać Twoim wymaganiom wink

Trzymam kciuki! smile

169

Jeden zrezygnował. Nie wiedziałam co powiedzieć i powiedziałam że jestem po wypadku. Niestety gołym okiem widać że ze mną jest jakiś problem, dlatego chyba powinnam powiedzieć żeby potem nie było zdziwienia. Szukam innych. Dzięki za rady od Was. Wróciła mi wiara.

170

Cześć,
Czytałam właśnie ten wątek i od jakiegoś czasu szukam ofert masażu tantrycznego erotycznego.  Może być tylko dla kobiet jak i dla kobiet i mężczyzn.  Niestety szukając jest wiele ofert naciągaczy. Wiem, że korzystacie z ofert masażystów więc pytanie, gdzie znaleźć taki masaż? Zależy mi na województwie podkarpackim świętokrzyskim małopolskim. Pomożecie?  Mąż chce mi zrobić prezent ale chcę pójść do jakiegoś już poleconego przystojnego masażysty.

171

Chciałam skorzystać z masażu erotycznego / tantrycznego, szukałam namiarów i znalazłam w Warszawie, ich strona internetowa wygląda naprawdę spoko. Okazało się, że moja koleżanka była i chce tam wrócić.  Mówi, ze nawet po masażu czuje się dużo lepiej. Jestem umówiona na czwartek. Trzymajcie kciuki za mnie obym też chciała tam wracać.

172 Ostatnio edytowany przez adiafora (2015-12-08 21:22:49)

dla mnie to nie żaden masaż a normalna usluga seksualna. To nie lepiej było zamówić kochasia z agencji? Wymasowałby Cię swoim wojownikiem lepiej, niż palcami smile
Ja nie korzystałam i nie zamerzam korzystać z takich płatnych pomocy, zbyt obleśne jak na mój gust, jakies obce łapska miałyby mnie macać? fuj... Wolę wibrator z szuflady wyciągnąć i sama się wymasować.

173

cześć,
już jestem po masażu tantrycznym. Było niesamowicie, poszłam tam zupełnie bez oczekiwań, troszeczkę się bałam, bo nie wiedziałam jak to wygląda.
Okazało się, że masaż dla mojego komfortu może wykonać zarówno kobieta jak i mężczyzna. Jako że jestem pierwszy raz na takim masażu, poprosiłam aby masowała mnie kobieta. Nie da się opisać jak dużo się działo w trakcie masażu, który trwał ponad 3 godziny. Najpierw wszystko wyglądało jak normalny masaż, kobieta wspomniała o tym, że jest to masaż energetyczny i poprosiła mnie oddychać ustami. Początkowo byłam trochę spięta, jednak dotyk był tak delikatny, a zarazem pewny, że szybko się odprężyłam. Po tym jak zostały wymasone plecy, nogi i ręce, przewróciłam się na drugą stronę i zaczął się masaż przedniej części ciała. Kobieta masowała mnie częściowo ciałem i było to zupełnie inne uczucie niż zwykły masaż. Czułam że moje ciało, zaczęło wibrować i pulsować, aż w którymś momencie doszło tak sobie myślę do orgazmu ale czułam to bardziej w brzuchu!!! Nigdy wcześniej czegoś takiego nie przeżyłam, muszę też napisać, że nawet nie byłam stymulowana i dotykana w strefie intymnej! Nie wiedziałam, czy podzielić się moim doświadczeniem tutaj na forum, ale w końcu zdecydowałam, że może to być dla kogoś również ciekawe. Później po dłuższym masażu i powtarzających się trzęsieniach całego ciała, masażystka przystąpiła do masażu waginy. Przed masażem kobieta uprzedziła, mnie że masaż tantryczny polega na uwolnieniu blokad z ciała i chociaż zazwyczaj jest bardzo przyjemny, niektóre części ciała mogą zacząć boleć, ale jest to dobry znak, ponieważ podobno świadczy to o oczyszaniu się ciała z blokad. Faktycznie w trkacie masażu wewnętrznego było kilka miejsc, które bolały, ale później zmieniło się to w przyjemność, a po stymulacji punktu G po raz drugi w moim życiu miałam kobiecą ejakulację (wczęsniej też o tym mnie uprzedzono i się spytano czy chcę mieć takie doświadczenie). Było to niesamowite przeżycie, po pierwsze bardzo przyjemne, a po drugie płyn pojawił się w bardzo dużej ilości i w trakcie czułam niesamowitą błogość, już nie wspominając o uczuciu po masażu. Rytuał masażu skończył się krótką medytacją, było to bardzo piękne i czułam że trafiłam w dobre miejsce. Masażystka wspomniała o tym, że ciało w tantrze jest święte, tak samo jak seksualność. Zrozumiałam, jak bardzo niedoceniałam swoją kobiecość i wreszcie poczułam się rozkosznie w ciele kobiety. Po masażu jeszcze przez kilka dni czułam się zupełnie inaczej niż zwykle, wesoła, pogodna i roześmiana. Ludzie w pracy zaczęli mnie się pytać czy się nie zakochałam heheh tongue Cudowne uczucie, bardzo polecam! Zamierzam tam wrócić i spróbować masaż na 4 ręcę, trzymajcie kciuki! Zapowiada się ciekawie smile

174

Super temat, uwielbiam masaże big_smile

W ogóle świetna sprawa takie usługi, tyle, że ja jestem dość "obrzydliwa", w sensie, że łatwo mnie czymś obrzydzić wink i jeśli miałby mnie ktoś masować (w domyśle jakiś miły dla oka facet) to najlepiej żeby był mój osobisty..jakoś odrzuca mnie wizja, że on wcześniej tymi samymi palcami i dłońmi wymasował przede mną tego dnia kilka kobiet.
No szkoda, szkoda.. bo brzmi bardzo kusząco, ZWŁASZCZA, że to masaż profesjonalny, tyle że z elementami erotyki (no, chyba, że tantryczny).

Dzięki za relacje, piszcie dalej dziewczyny smile

175

domkas napisał/a:

cześć,
już jestem po masażu tantrycznym. Było niesamowicie, poszłam tam zupełnie bez oczekiwań, troszeczkę się bałam, bo nie wiedziałam jak to wygląda.
Okazało się, że masaż dla mojego komfortu może wykonać zarówno kobieta jak i mężczyzna. Jako że jestem pierwszy raz na takim masażu, poprosiłam aby masowała mnie kobieta. Nie da się opisać jak dużo się działo w trakcie masażu, który trwał ponad 3 godziny. Najpierw wszystko wyglądało jak normalny masaż, kobieta wspomniała o tym, że jest to masaż energetyczny i poprosiła mnie oddychać ustami. Początkowo byłam trochę spięta, jednak dotyk był tak delikatny, a zarazem pewny, że szybko się odprężyłam. Po tym jak zostały wymasone plecy, nogi i ręce, przewróciłam się na drugą stronę i zaczął się masaż przedniej części ciała. Kobieta masowała mnie częściowo ciałem i było to zupełnie inne uczucie niż zwykły masaż. Czułam że moje ciało, zaczęło wibrować i pulsować, aż w którymś momencie doszło tak sobie myślę do orgazmu ale czułam to bardziej w brzuchu!!! Nigdy wcześniej czegoś takiego nie przeżyłam, muszę też napisać, że nawet nie byłam stymulowana i dotykana w strefie intymnej! Nie wiedziałam, czy podzielić się moim doświadczeniem tutaj na forum, ale w końcu zdecydowałam, że może to być dla kogoś również ciekawe. Później po dłuższym masażu i powtarzających się trzęsieniach całego ciała, masażystka przystąpiła do masażu waginy. Przed masażem kobieta uprzedziła, mnie że masaż tantryczny polega na uwolnieniu blokad z ciała i chociaż zazwyczaj jest bardzo przyjemny, niektóre części ciała mogą zacząć boleć, ale jest to dobry znak, ponieważ podobno świadczy to o oczyszaniu się ciała z blokad. Faktycznie w trkacie masażu wewnętrznego było kilka miejsc, które bolały, ale później zmieniło się to w przyjemność, a po stymulacji punktu G po raz drugi w moim życiu miałam kobiecą ejakulację (wczęsniej też o tym mnie uprzedzono i się spytano czy chcę mieć takie doświadczenie). Było to niesamowite przeżycie, po pierwsze bardzo przyjemne, a po drugie płyn pojawił się w bardzo dużej ilości i w trakcie czułam niesamowitą błogość, już nie wspominając o uczuciu po masażu. Rytuał masażu skończył się krótką medytacją, było to bardzo piękne i czułam że trafiłam w dobre miejsce. Masażystka wspomniała o tym, że ciało w tantrze jest święte, tak samo jak seksualność. Zrozumiałam, jak bardzo niedoceniałam swoją kobiecość i wreszcie poczułam się rozkosznie w ciele kobiety. Po masażu jeszcze przez kilka dni czułam się zupełnie inaczej niż zwykle, wesoła, pogodna i roześmiana. Ludzie w pracy zaczęli mnie się pytać czy się nie zakochałam heheh tongue Cudowne uczucie, bardzo polecam! Zamierzam tam wrócić i spróbować masaż na 4 ręcę, trzymajcie kciuki! Zapowiada się ciekawie smile

Chciałabym spróbować. Czy możesz podać jakiś kontakt do nich? Np ich strona www lub mail?

176

Kiedyś tam będąc służbowo z kolegą w Maroku (o dziwo) zostaliśmy zaproszeni na tradycyjny wieczór Berberów - ci z Maroka są trochę bardziej osiadli w porównaniu do tych z Algierii czy Libii. W ramach tzw 'oczyszczenia' przed kolacją zostaliśmy poddani kąpieli połączonej z masażem odprężającym dla pogłębienia apetytu. Każdy z nas 'otrzymał' przewodniczkę-masażystkę. Muszę uczciwie przyznać, że wiele lat później sporo się naszukałem aby znaleźć podręcznik z tej tradycyjnej formy masażo-kąpieli tak żeby moja żona się zapoznała z tą formą relaksu.

177

domkas napisał/a:

cześć,

Możesz podać namiar na ten salon masażu ?

178

Witajcie Dziewczyny,
Przebrnęłam przez ten wątek i tak się zastanawiam czy więcej tu Waszych fantazji czy realnych doświadczeń.
Przyznam, że sama takie fantazje miewam o masażu, ale nie jestem pewna czy gdybym miała okazję i pewny kontakt to bym się odważyła na taki zabieg.
Panów tu (tzn. na wątku czy w ogóle na naszym forum)  traktuję jak jednorożców i ciekawostkę przyrodniczą, więc ich komentarzy nie oczekuję.

179

Witam Serdecznie .jestem masazystka ,ktora na zyczenie wykonuje takie masaze masuje tylko panie u siebie w domu .Nigdy nie masuje cialem do ciala tylko dlonmy i palcamy specjalnym olejkiem przeznaczonym do masazu intymnego i oczywiscie w cienkich rekawiczkach.jak napisala tu jedna osoba ze niektore panie sie brzydza kiedy pomysla ze ktos wymasowal w ciagu jednego dnia duzo kobiet a teraz ma robic to jej.Wszystko musi byc wykonywane w czystosci.Jesli ktorakolwiek pani bylaby zainteresowana sluze pomoca..

180

Wczoraj zafundował mi taki masaż narzeczony tongue  Dluuugi zmysłowy.  Oczywiście w Naszym przypadku zakończyło się to seksem tongue  co trochę przeczy idei samego profesjonalnego masażu...ale jeśli ktoś nadal się waha to też dorzucam - warto.  Możecie odkryć nowe swoje strefy erogenne i odlecieć tongue

181 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2016-04-16 13:55:07)

Zastanawania mnie skad taka roznica w odbiorze pomiedzy tego typu uslugami dla kobiet, i dla mezczyzn. Czemu jak facet korzysta z czegos podobnego to jest to widziane jako obrzydliwe, a jak kobieta to nie?

182

lilly25 napisał/a:

Zastanawania mnie skad taka roznica w odbiorze pomiedzy tego typu uslugami dla kobiet, i dla mezczyzn. Czemu jak facet korzysta z czegos podobnego to jest to widziane jako obrzydliwe, a jak kobieta to nie?

przekłamane równo uprawnienie

utarło się że kobiecie wolno więcej ...

183 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2016-05-12 16:58:18)

Iceni napisał/a:
kareninka napisał/a:

Oj polecam!!!! I powinnam autorce postu podziękować za wspaniały pomysł, który kiedyś miałam przyjemność zrealizować z chłopakiem. :D

To chłopak nie mógł ci zafundować sam orgazmu tylko musiał masażystę do tego zatrudniać? :P

czytam twoje wypowiedzi i z dochodzę do wniosku, że jesteś nienormalną, negującą wszystko hejterką. jesteś nieobiektywna, wredna, pełna jadu, złośliwa i, najnormalniej w świecie, podła. dlaczego tak uważam? już wyjaśniam, bo macie w końcu TEN naukowy przypadek. powiem tobie i Wszystkim się tu udzielającym masażystom. mam 36 lat, szczupła, zdrowa, całe życie uprawiająca sport, sfokusowana na zdrową żywność i ze sporym zakresem wiedzy na ten temat. Kilka lat temu złamałam kręgosłup, w tamtym okresie byłam jeszcze mężatką, dla waszej informacji - żoną kryptogeja i ten temat zostawmy. przez te wszystkie lata borykałam się i borykam z ogromnymi bólami kręgosłupa. nie jestem biedna, ani leniwa. regularnie uczęszczam na fizykoterapię, kinezyterapię, trenuję 4,5 razy w tygodniu z personalnym, głównie zajęcia w basenie. z zabiegów lasery, pole magnetyczne w pierwszej fazie, solux, fala, masaże i miliard innych. nic mi nie pomagało i nie pomaga. jestem po wielokrotnych spotkaniach z wybitnym profesorem neurologii, który po paru szczerych rozmowach opowiedział mi jedno "takie są konsekwencje życia i praktykowania celibatu. nie jesteśmy w stanie non stop poddawać pani zabiegom, które mają wpływ nie tylko na bóle, ale na resztę organizmu, pani napięcie mięśni, w tym TE NA PLECACH jest spowodowane brakiem rozluźnienia organizmu spowodowanego brakiem ujścia energii seksualnej". poradził mi, skoro nie chcę szukać sobie na siłę kochanka, masturbować się, rozluźniać tak często, jak tylko mam na to ochotę, czy potrzebę. problem w tym, że ja nie lubię, nie chcę tego robić sama - za każdym razem moje próby kończą się tępym płaczem, że jestem ładna, a nikt mnie nie che, co ze mną nie tak, że dlaczego ja, i mąż gej przez 15 lat... prawie otarło się o depresję, ale ciągle walczę. jestem typem fajterki i mam godność. sądzę, że gdybym się odważyła, i gdybym miała namiar na naprawdę fajnego masażystę (zaraz powiem dlaczego to miałby być ON, choć już wielu z Was mnie uprzedziło), to zeszłoby ze mnie to całe ciśnienie i ogromny ból, z którym codziennie się zmagam ignorantko Iceni... bo neurologiem czy masażystką nie jesteś podła babo. niestety w moim mieście są same oferty prostytucji, więc nie znalazłam nikogo. a jak już znalazłam to wysyłał mi zdjęcie swojego [wulgaryzm], no brawo. a dlaczego tylko mężczyzna? bo mam mamę, siostrę, przyjaciółki i jestem skrajnym heterykiem, nie mogłabym się wyluzować przy kobiecie, byłoby to dla mnie najnormalniej w życiu niesmaczne, na zasadzie, że pomoże mi mama... no hallo. szkoda, że takie paskudy na tym forum rządzą, że niby są od zawsze i mają milion udzieleń się tu - swoją drogą zajebiste życie, także seksualne, masz ty, skoro znajdujesz czas na takie pierdoły jak plucie złośliwością na forum. ja jestem singielką, więc moje życie seksualne, a już w ogóle po 15 latach nie dotykania, nie istnieje. Ty zapewne w ten sposób leczysz własne kompleksy.

184

No to się dziewczyno postaraj, aby mieć dobre życie seksualne. Ty za to jesteś odpowiedzialna z kim śpisz i jaki masz seks. O ile facetowi znaleźć kogoś na seks jest trudno, to kobiecie duuużo łatwiej.

185

Gary napisał/a:

O ile facetowi znaleźć kogoś na seks jest trudno, to kobiecie duuużo łatwiej.

Z tym się nie zgodzę bo w dzisiejszych czasach o seks jest tak samo łatwo i chłopakowi i dziewczynie - rzekłbym raczej, że dla chłopaka znalezienie chętnej nie sprawi większych problemów bo traktuje to mechanicznie a nie uczuciowo.

Nie te czasy Gary by na piedestał "pochwę" wystawiać.

186

Oj kobity kobity.
W waszych oczach facet który pójdzie na loda do prostytutki to nieudacznik i w ogóle ohyda.

Kobieta pójdzie na masaż erotyczny - wspaniałe przeżycie

big_smile big_smile

187

Gary napisał/a:

No to się dziewczyno postaraj, aby mieć dobre życie seksualne. Ty za to jesteś odpowiedzialna z kim śpisz i jaki masz seks. O ile facetowi znaleźć kogoś na seks jest trudno, to kobiecie duuużo łatwiej.

Gary, zawód: menadżer, inżynier... taa, ale problem z czytaniem ze zrozumieniem na poziomie gimnazjum. Mam taką propozycję - nie odzywaj się, jak nie masz nic "wnoszącego do dyskusji" do powiedzenia. Nie musisz mieć zdania na każdy temat - to nie dramat.

188

RavenKnight napisał/a:

Oj kobity kobity.
W waszych oczach facet który pójdzie na loda do prostytutki to nieudacznik i w ogóle ohyda.

:D :D

temat dyskusji jest zupełnie inny (!)

189

Ivory12 napisał/a:
RavenKnight napisał/a:

Oj kobity kobity.

big_smile big_smile

Czemu? Oferują salony usługi masażu dla Panów (żeby nie być gruboskórnym: oral w lesie przez Ukrainkę nie jest masażem)

Skoro kobieta nie będąca w związku (czytałem pierwszy post) wynajęła usługę masażu erotycznego, która jej się spodobała (ps. dzięki za link, można wiele się nauczyć wink ) to czym to się różni od faceta który jest w podobnej sytuacji wynajmie masażystkę która takowy masaż wykona?

190

jeszcze raz - dla tych bardziej tępych - pisałam jak ważne, biorąc na dywanik aspekt neurologiczny, jest ujście energii seksualnej człowieka/kobiety/mężczyzny, by zachować zdrowie i pozbyć się napięcia WSZYSTKICH mięśni w organizmie. nie sprzedaję swoich problemów czy życia na forach, więc proszę się opamiętać co do durnych rad, jednak wyjątkowo sprowokowała mnie tu pewna pozbawiona zasadniczej wiedzy ignorantka. za to wszyscy masażyści, łącznie z tymi, co być może nie są, albo w Waszej ocenie nie są profesjonalistami, dokładnie wiedzą o czym ja piszę. dobry masażysta jest w stanie zastąpić większość specjalistów.

191

Harvey napisał/a:
Ivory12 napisał/a:
RavenKnight napisał/a:

Oj kobity kobity.

:D :D

Czemu? Oferują salony usługi masażu dla Panów (żeby nie być gruboskórnym: oral w lesie przez Ukrainkę nie jest masażem)

Skoro kobieta nie będąca w związku (czytałem pierwszy post) wynajęła usługę masażu erotycznego, która jej się spodobała (ps. dzięki za link, można wiele się nauczyć ;) ) to czym to się różni od faceta który jest w podobnej sytuacji wynajmie masażystkę która takowy masaż wykona?

czemu co? czemu Harvey pisze nie na temat, czy dlaczego Ty to robisz? no nie wiem - zadaj to pytanie jemu lub sobie...

192

Ivory12 napisał/a:

... nienormalną, negującą wszystko hejterką. ... ... wredna, pełna jadu, złośliwa i, najnormalniej w świecie, podła. ... takie paskudy na tym forum rządzą, ....  zajebiste życie, także seksualne, .... na takie pierdoły jak plucie złośliwością na forum. .... ...w ten sposób leczysz własne kompleksy. ..... ...taa, ale problem z czytaniem ze zrozumieniem na poziomie gimnazjum. .....  - nie odzywaj się, .... Nie musisz mieć zdania na każdy temat...  temat dyskusji jest zupełnie inny (!) .... dla tych bardziej tępych - ... nie sprzedaję swoich problemów czy życia na forach, więc proszę się opamiętać co do durnych rad,.... pozbawiona zasadniczej wiedzy ignorantka....

Uff... gdybym wiedział jakie dno, to bym w ogóle tej Pani nie komentował. Teraz rozumiem dlaczego los ją tak traktuje. Ciekawe czy się opamięta już, czy jeszcze parę nieszczęść musi ją na właściwą drogę pokory sprowadzić.

@ivory: musisz nad sobą popracować, aby zmienić swoje życie

193

Strasznie dużo złej energii masz w sobie kobieto, polecam uprawiać jakiś sport.

194

nie to Cię zabolało Gary, tylko tekst który napisałam trochę później - że Pan menadżerek nie potrafi czytać ze zrozumieniem. "dno", "nieszczęść"... nie życz nikomu. sądziłam, że to forum dla kobiet, które chcą się wymienić poglądami... merytorycznie, a nie jak Iceni, złośliwie, żeby tylko komuś dowalić. a już na pewno Twoje teksty w stylu "zadbaj o swoje życie seksualne" do niczego mi nie są potrzebne.

195

RavenKnight - może rzeczywiście napisałam o jeden przymiotnik za dużo sprowokowana bzdurami wypisywanymi przez Iceni (Pan menadżerek świetnie wszystko wyciął z kontekstu - brawo, szkolenia nie poszły na marne... tylko jakoś nie zrobił tego wcześniej do momentu, kiedy go nie skrytykowałam). Jednak nie przypisuj mi energii, której w sobie nie mam, nie znasz mnie. Informacyjnie - jestem sportowcem, choć teraz już tylko amatorsko.

Zastanawiające, że żadne z Was się nie odniosło do tego co napisałam o masażu, tylko uskuteczniacie jakąś dziwną wymianę zdań. Nie jestem tu po to, żeby wzbudzać zamęt, czy żeby się kłócić.

Posty [ 131 do 195 z 294 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Masaż erotyczny dla kobiet zakończony orgazmem.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024