"Lepsza" synowa ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

66

Odp: "Lepsza" synowa ?

Zrobiło się refleksyjnie.

Czasami tak los zrządzi, że trafią na siebie mądre kobiety, mające zdrowe podejście do życia. Bez zazdrości, zawiści, małostkowości i wtedy gra i buczy. Początkowo każdy bada teren, wzajemnie się zaprasza. Bywa, że nie wypali, nie ma co się rzucac i obrazac na cały świat. Nic na siłę i tyle. Choc mechanik mówi, ze nic na siłę, wszystko młotkiem - coś w tym jest, tak czasami ludzie postępują.

Żadną przyjemnością nie jest goszczenie sfochowanej panny.
To męka miec wizytację zamiast wizyty.

Mnie się podoba konkluzja Teo: przestańcie wymagac czegoś, czego same nie dajecie.
Od siebie dodam: nie róbmy z siebie cierpiętnicy.
Nie lubią nas, jakiś powód tego jest.
Jeżdżą po nas jak po łysej kobyle, to nie czekajmy aż zajeżdżą - zerwijmy kontakty, nie wpuszczajmy do domu, wyprowadźmy się, cokolwiek zróbmy byle to zakończyc. Będzie z pożytkiem dla wszystkich.

Zobacz podobne tematy :

67

Odp: "Lepsza" synowa ?

Istnieje,niestety.Ja jestem tą gorszą synową,nie chodzimy razem z teściową na zakupy,nie popijamy sobie kawki,ale żona drugiego jej syna,to chodzące cudo,razem są 24 godziny na dobę.

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024