Wypróbuj Lewitan. Dość tani,sporo tabletek i naturalny
Mnie pomogło.
Ja od czasu do czasu biorę oeparol na włosy i paznokcie, szczególnie na jesieni, bo wtedy chyba najsłabsze się robią, mam wrażenie że się wzmacniają po takiej kuracji.
Jak dla mnie najlepszy na włosy Vitapil, nie za drogi i dosyć skuteczny.
Ja ostatnio odkryłam Hairvity, poprawiły mi się nie tylko włosy ale i paznokcie! mega, wszyscy mi chwalą, bo są długie i twarde, i przede wsyzstkim nigdy nie miałam hybrydy!
70 2016-03-14 11:38:59 Ostatnio edytowany przez maskotek00 (2016-03-14 11:50:26)
Suplementy do łykania, to skrzyp polny 2 x dziennie, oraz magnez, czasem vit a plus e.
od kilku tygodni biorę biotebal, a ostatnio kurację uzupełniłam o ich szampon i odżywkę. włosy świetnie się układają, no i coraz mniej ich wypada ![]()
Ja osobiście polecam kolagen naturalny firmy Lio fiber- goldfish kiss. stosuję go dopiero od miesiąca ale widzę już pierwsze efekty. Włosy mniej mi wypadają a skóra jest bardziej nawilżona. Do tego regeneruje organizm po wysiłku. Na włosy stosuję też wcierkę Jantar z bursztynem. Oba środki polecam!
Ja od miesiąca stosuję zestaw Revalid + tabletki Biotebal + szampon Biotebal. Postanowiłam zażywać je dokładnie tak jak zaleca producent i widzę już efekty - włosy zaczęły lśnić (a były baaardzo matowe) i zdecydowanie mniej wypadają. Do ideału jeszcze daleko, ale znaczna poprawa jest.
Prawdą jest, że będzie działał na nas ten suplement, w którego składzie jest coś, czego naszemu organizmowi brakuje.
Jeśli nie brakuje nam np. biotyny to suplementy z nim w składzie nie pomogą.
Trzeba być tutaj systematycznym bo bez tego efektów nie ma. Pamiętajcie tez żeby pić dużo wody.
Stosuję szampon Radical plus mgiełka ![]()
i Revitacell kurację na włosy bo strasznie wypadają
76 2017-04-27 14:14:16 Ostatnio edytowany przez vinnga (2017-04-28 15:20:38)
ja zażywam SPAM ma fajny naturalny skład i bardzo pomaga
na skórę włosy i paznokcie świetnie wpływa kolagen. Zresztą kolagen jest własnie białkiem zawartym we włosach skórze oraz paznokciach. Ja stosowałam kilka firm teraz używam tego w białej puszcze z fioletowymi napisami. Jest wydajny i działa lepiej niż te inne specyfiki. Dobrze się go stosuje i nie zawiera zbędnych wsypełniaczy
ja do paznokci muszę mieć odzwyke, bo inaczej połamią się zaraz dobrze odrosną a na włosy brałam kiedyś taki suplement który był mieszanką rożnych witamin. Tutaj trzeba pamiętać, że liczy się regularność, bo po dniu czy dwóch efektów na pewno nie będzie.
ja tez uznaję odżywki, ale podpieram się trochę suplami, konkretnie Merz Spezial Dragees, bo to cały zestaw witamin i niedrogo wychodzi
ja tez uznaję odżywki, ale podpieram się trochę suplami, konkretnie Merz Spezial Dragees, bo to cały zestaw witamin i niedrogo wychodzi
ten akurat moge polecić również
81 2022-07-19 01:09:11 Ostatnio edytowany przez monikajanik (2022-07-19 01:09:56)
Może spróbuj Merz Special. Sama nie używałam ale słyszałam pozytywne opinie na temat tych tabletek. Podobno skuteczne...
Należy jednak pamiętać, że przy poważniejszych schorzeniach suplementacja może nie wystarczyć
i można razem z odżywkami równolegle stosować
ja polecałabym te drazetki Merz Spezial na lepszą regenerację
Zaczęłam brać Asecurin Skin, bo miałam problemy z cerą i lekkie problemy trawienne. Po 3 tygodniach widzę różnicę – mniej wyprysków, skóra nie jest już taka szara. Myślę, że to dobry produkt na dłuższą kurację.
Zaczęłam brać Asecurin Skin, bo miałam problemy z cerą i lekkie problemy trawienne. Po 3 tygodniach widzę różnicę – mniej wyprysków, skóra nie jest już taka szara. Myślę, że to dobry produkt na dłuższą kurację.
Kurde właśnie to moje odkrycie roku! Szukałam czegoś, co pomoże mi z cerą bez faszerowania się lekami. Po kilku tygodniach stosowania widzę wyraźną poprawę. Dodatkowo nie mam już problemów z trawieniem, więc działa kompleksowo.
Ja od czasu do czasu biorę oeparol na włosy i paznokcie, szczególnie na jesieni, bo wtedy chyba najsłabsze się robią, mam wrażenie że się wzmacniają po takiej kuracji.
Również się skusiłam i zamówiłam swoje pierwsze opakowanie
Po jakim czasie zauważyłaś poprawę? Mi ostatnio strasznie lecą włosy...
Hej
fajnie właśnie przed suplementacją sprawdzić sobie niedobory. To niby żadna tam misja na marsa , ale na przykład ja zwlekałam jak mogłam...bo fajnie by było żeby po prostu produkt z drogerii pomógł bez wysiłku ![]()