Polaków rozmowy o seksie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Polaków rozmowy o seksie.

Strony Poprzednia 1 8 9 10

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 586 do 599 z 599 ]

586

Odp: Polaków rozmowy o seksie.

Ja rozmawiam o seksie tylko z moim partnerem, z koleżankami bardzo ogólnikowo. I powiem szczerze, że nie mam takiej potrzeby, żeby gadac ze znajomymi o swoim życiu seksualnym.
Nie mam ochoty się chwalić, żalić etc. bo wszystkie wątpliwości czy pragnienia przedstawiam zawsze mojemu facetowi.

Zobacz podobne tematy :

587

Ja lubię rozmawiać o seksie, bo dzięki temu poznaję również siebie. Swoje potrzeby, pragnienia. Dowiaduje się co jest normą, a co nie. I dzięki temu nie daję (już nie daję) sobie wmówić, że coś jest ze mną nie tak, że chcę zbyt dużo, że wydziwiam, albo że niby jestem zboczony. A przez brak takich rozmów właśnie dałem sobie wmówić wiele nieprawdziwych rzeczy...i to było złe.

588

yoghurt007 napisał/a:
Glock napisał/a:
Przemo77 napisał/a:

Kiedyś  wręcz katowałem się na rowerze górskim. Robiłem po kilkadziesiąt kilometrów po różnych lasach i wertepach. Jak wracałem do domu to miałem siłę tylko wziąść prysznic  To było dobre na kiedyś.

Na mnie ekstremalny wysiłek działał 'w drugą stronę' - wierz mi koszmarne uczucie. Pływanie + siłownia, nie raz zrzygałem się ze zmęczenia a libido i tak 'pompowało' mi testosteron do żył.

True story. Ale to już następny poziom wtajemniczenia, ze tak to ujmę. Po prostu po pewnym czasie organizm tak się przestawia, że wysiłek powoduje uwalnianie endorfin. A to przy mieszance adrenaliny i testosteronu daje zawsze taki sam efekt. Możesz umierać, ze zmęczenia i nie być w stanie palcem kiwnąć, ale ochota i tak będzie.

u mnie jest identycznie a nawet zaryzykuję twierdzenie że jak chcę sobie podnieść poziom libido wszystko co jest związane z wysiłkiem a jazda na rowerze ooo boże smile

co do cybersexu noo to nie raz nie dwa. szcególnie dobrze wspomniam sex przez telefon. ale co za dużo to niezdrowo. i dziś już omijam szerokim łukiem takie uciechy bo mnie bardziej męczą niż zaspokajają. poza tym coraz więcej oczekuję i nie zadowalam się "namiastką".

589

karolcia_38 napisał/a:

co do cybersexu .... bo mnie bardziej męczą niż zaspokajają

No to fajnie, bo już się wystraszyłem, że coś ważnego mnie ominęło.

590

Ludzie moi kochani Wy mylicie cybersex z jakimiś online czy telefonicznymi pogaduchami w sprośnym tonie. Do cyber rżnięcia potrzebny jest specjalistyczny skafander oraz cała armada elektronicznych ustrojstw. Po jakimś szkoleniu pod Wiedniem zostaliśmy zaproszeni na 'pokaz' - szczerze dla mnie kompletna lipa, dobre nowicjuszy i spragnionych. Co innego cyberbattlefields już na samo wspomnienie może stanąć.

591

Taaak...na niektorych mezczyzn wysilek fizyczny dziala bardzo stymulujaco big_smile
Tak narychtowany sprzet to sama frajda.... smile
Dla kobiety tym bardziej....:D

Co do cyber seksu to nie dla mnie...ja nie umiem sie czyms takim podniecic. Trudno smile
Orgazm przez sms? Tez jakos nie. Ja lubie normalne, klasyczne wsciekle je..anko. w roznych sekwencjach i zwrotach akcji.

To ja zadam pytanie...ktos przezywal chwile przyjemnosci w saunie?? big_smile
Kurcze u mnie kluczem jest ciepelko... smile

592

Hah, w saunie dla mnie jest zdecydowanie za gorąco tongue A na cyberseks nie mam gaduchy, więc odpada hmm Za to za flirtem przez sms przepadam xD Strasznie mnie to rozgrzewa wink

593

Ja tez tak myslalam na poczatku.
Ze duchota, ze za goraco...mam astme nie powinnam sie dobrze czuc w goracych pomieszczeniach a juz z sauny nie powinnam napewno korzystac.
Ale jestem rebel przeciwko ograniczeniom i odkrylam ze sauna daje duzo....mozliwosci big_smile

594

Sadie, a czy przy astmie to właśnie nie jest czasem wskazane pooddychać czasem parą? Bo takie cudo kiedyś słyszałem, a nie znam nikogo z astmą, którą musiałby jakoś specjalnie leczyć....

595

Vamp napisał/a:

Hah, w saunie dla mnie jest zdecydowanie za gorąco tongue A na cyberseks nie mam gaduchy, więc odpada hmm Za to za flirtem przez sms przepadam xD Strasznie mnie to rozgrzewa wink

No to przy mnie byś się chyba zapaliła big_smile
Tyle że nie nadajemy na tych samych falach w innych dziedzinach tongue

596

yoghurt007 napisał/a:

Sadie, a czy przy astmie to właśnie nie jest czasem wskazane pooddychać czasem parą? Bo takie cudo kiedyś słyszałem, a nie znam nikogo z astmą, którą musiałby jakoś specjalnie leczyć....

Mnie tego raczej nie zalecano.

597

Przemo77 napisał/a:
Vamp napisał/a:

No to przy mnie byś się chyba zapaliła big_smile
Tyle że nie nadajemy na tych samych falach w innych dziedzinach tongue

Opozycyjne stanowiska w kwestii wolności seksualnej nie wykluczają synchronizacji i ogromu satysfakcji ze wspólnego seksu, którego Ci oczywiście nie proponuję wink

598

Vamp- jakoś zupełnie nie mogę sobie tego wyobrazić wink
A wyobraźnie mam całkiem sporą wink
Jakbyśmy rozmawiali w innych(skrajnie różnych) językach.

Posty [ 586 do 599 z 599 ]

Strony Poprzednia 1 8 9 10

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Polaków rozmowy o seksie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024