wiesz rozbawiłaś mnie do łez, aż opowiem to znajomym,) Dziewicy można wcisnąć każdą bajkę bo nie ma żadnego porównania i kupi wszystko na pniu - najłatwiejszy cel z możliwych, tylko dla początkujących. Żaden facet(nie liczę zakochanych) nie chce dziewicy bo nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie sobie problemów robił zamiast ten sam czas lepiej spożytkować.
J'adore Hardcore!!!
Uważam że każdy z nas był dziewicą/prawiczkiem, i wtedy był gorszy jak trendowaty ? To ty mnie rozbawiłeś 
Ja też kiedyś miałam ten swój pierwszy raz, i dziękować sobie mogę, że nie zrobiłam tego jak moje rówieśniczki, w lesie gdzie szyszki wbijały sie w dup*, albo w aucie, albo nie daj Boże z kimś kto jak mówiły przestań, robił to na siłe...
Ja mój pierwszy raz przeżyłam z fantastycznym facetem po 3 miesiącach związku, facet wiedział że jestem dziewicą i nowość nie traktował tego jako problem ucieszył się że będę-jestem tylko dla niego.
Eh... Miałam różne przygody w moim życiu, zanim go poznałam, jedni chcieli robić coś na siłe i traktowali mnie jak "łatwą zdobycz" i tutaj obalę wszelkie stereotypy, niektóre dziewice nie są naiwne i głupie 
Choć nie mówie że nie zdarzylo się że ktoś potraktował mnie w sposób "o Boże dziewica-przyjdź jak nie będziesz" (!)
Ale to akurat jest dziecinne podejście.
Mój facet ma bogatą przeszłość seksualną, nie nie ukrywam tego, cieszę się z tego, bo wie jak zaspokoić kobietę...
Ja już po pół roku współżycia potrafiłam więcej niż nie jedna kobieta, miałam zanim zaczełam współżyć bardzo dobrze wyćwiczone mięsnie kegla, później uczyłam się ich wykorzystywać w trakcie seksu.
Teraz jak mój facet mówi że miał aniołka, a teraz ma ognistą kobietę, która umie wiele więcej niż jego poprzednie.
Twierdzę że zależy jaki kto jest, znajdzie się facet który się przestraszy,
a drugi będzie się cieszył z faktu że ma tą swoją jedyną dla niego i która wcale nie jest problemem, wręcz przeciwnie 
Aa i co że nie mam porównania co do facetów ?
Potrzebne mi to ?
Możecie pisać poniżej tak na prawdę co chcecie, ja mam swoje zdanie, którego będę się trzymać i go bronić