Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 6 7 8 9 10 1,243 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 456 do 520 z 80,743 ]

456 Ostatnio edytowany przez Marilyn (2009-12-01 19:39:15)

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Nawet nie mogę uważnie przeczytać postów. (Choć tak wiele ich nie ma - pewnie przez tę awarię).  Wrócę do nich ponownie po weekendzie i nadrobię zaległości.
Papa, dziewczynki smile

Zobacz podobne tematy :

457

wpadłam tylko na chwile ,może jutro więcej napiszę.
Lido -napisze cos więcej może jutro, dzisiejszy dzień jakos nie nastraja mnie do pisania.Trzymaj sie ,twoja choroba na pewno minie,bedzie dobrze.
myśle że juz chyba jesteś na dzialce,będziesz czytac po powrocie.Chyba będe pisac po weekendzie.
Na moim blogu tulipan. Malowany olejem na papierze.

458 Ostatnio edytowany przez idka (2009-09-16 18:01:37)

???

459 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-12-02 12:06:24)

Witam o poranku.
Wstałam z kotami i czekając aż wstanie reszta przeglądam pocztę, ściągam informacje z internetu, by móc popracować z komputerem na działce. Nie mamy tam dostępu do sieci, więc muszę załatwić to teraz.
Odpoczywajcie i odzywajcie się dziewczyny!

460

Cześć idka, widać pisałyśmy o tej samej porze. Ty jedziesz do Gdyni, prawda? Jeśli tak to pozdrów ją ode mnie. Spędziłam tam kiedyś bardzo szczęśliwe chwile.

461 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-13 23:19:36)

Lida,z ta torbiela to chodzi o narzady rodne czy o piersi,bo nie umiem sie doczytac.Musisz te torbiel do konca rozwiazac,tak ze wez sie za siebie po weekendzie.Nie czekaj z tym.
.
Dziewczyny,pieszecie o swoich planach wakacyjnych._Fajnie macie.Macie gdzie i do kogo pojechac.A mieszkacie w ladnych okolicach.A ja tu sama w tym durnym miescie wsrod
Zreszta i tak nie ma co planowac weekendu.Dzis jestem po nocce-zmeczona,dzis chyba dom "przewroce",jutro i pojutrze mam dyzury.Wiec,o czym tu pisac.
Posprzatam sobie domek,moze wymyje dwa okna,bo deszcz wczoraj mi je zbrudzil?A jeszcze mam ogrodek i psy,wiec moze tak dzien zapelnie.Z domu raczej nie bede mogla wyjs

Bede zagladac co jakis czas co u Was dziewczyny,milego weekendu dla tych co planuja jakies wyjazdy i imprezy

462

Witam dziewczyny.wczoraj mialam tak zabiegany dzien ze jeszcze dzis czuje zmeczenie..Dzis troche odpoczynku.Siedze w domu nie wyjezdzam nigdzie na wekend.ale..nie przeszkadza mi to.WYKORZYSTUJE CHWILE KIEDY CALY DOM JEST DLA MNIE I ODRELAKSOWZUJE SIE..WSZYSTKIM WAM FAJNEGO DNIA ZYCZE

463

Milego dnia Wam zycze,ja biegusiem do pracy......

464

witam.i tradycyjnie milego spokojnego dnia zycze..

465

witam ...i ja zycze wam kobietki milego dnia ,no wreszcie i ja postanowilam pomyslec o sobie a nie tylko praca i praca jutro w niedziele wybiore sie na spacer i caly dzien totalne lenistwo a co tam nalerzy i mi sie tez taki odpoczynek ,nierobiac nic ani niemyslec o niczym POZDRAWIAM

Kobieta chce byc kochana bez  powodu,bez dla czego,dobrych manier,wdzieku,inteligecji,ale dlatego ze ona JEST!!!

466

Dorcia,tak trzymac.wypoczywaj...zycze kazdej z WAS CHOC TROCHE WYPOCZYNKU W MIARE MOZLIWOSCI..W KONCU MASZYNAMI NIE JESTESMY.A I ONE SIE TEZ PSUJA..

467

cześc kochane koleżanki. Podglądam do komutera co napisałyście.Chciałabym napisać cos więcej,ale: obiad trzeba gotowac, sprzatnac co nieco, ciągle ktos o cos pyta. Popracowałam dzisiaj troche. ale do pisania musze miec wiecej czasu i spokoju. Myślę że jutro. Pozdrawiam ;Marilyn, lidę,idke,mon i kore. całuski, miłej niedzieli.

468

KARMINA I JAK OBIAD SIE UDAL?A JA DZIS SIE ODCHUDZAM.SMIECH.A TAK CALKIEM SERIO,TO MAM TO SZCZESCIE ,ZE DZIS OBIADU NIE MUSZE GOTOWAC.A CO DO ODCHUDZANIA TO JUZ WIEKI TEMU PRZESTALAM SIE ODCHUDZAC..CHOC DO FIGURY MODELKI WIELE MI BRAKUJE..

469 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-13 23:20:11)

troche latania
Milego i spokojnego wieczoru i do jutra....

470

Witam dziewczyny.WIDZE,ZE PIERWSZA TU DZIS ZAGLADAM.MILEGO DNIA WAM ZYCZE.MON A TOBIE CHOC TROCHE SPOKOJU I CHOC MALEJ CHWILKI ODPOCZYNKU.WIEM,ZE NIE JEST TO LATWE I CHWILE SPOKOJU SA NA WAGE ZLOTA..POZDRAWIAM

471 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-12-02 12:07:16)

Witajcie dziewczyny,
Karmina, Marylin, Mon, Kora, Idka i inne koleżanki, dawno do nas nie zaglądajace wracajcie aby uregulować ten rytm (jak to ładnie nazwała Marylin w swoim ostatnim poście)!

472 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-13 23:20:46)

Moze dzis zacznie padac,to podlewanie moich hektarow odejdzie?Narazie to chcialabym sie polozyc na chwilke,jestem po ciezkiej nocce .I glowa mnie boli,boje sie czy to nie tzw trzydniowka .dlatego chce do lozeczka.

Milego dnia

473

WITAJCIE DZIEWCZYNY..TAK ZWYKLY TYDZIEN SIE ZACZAL,I BIEGANINA.IDA,MON,KARMINA..I WSZYSTKIE RAZEM ZYCZE  CHOC TROCHE SPOKOJU W TEJ GONITWIE DNIA CODZIENNEGO..POZDRAWIAM.

474 Ostatnio edytowany przez Marilyn (2009-10-02 13:58:11)

Cześć !!!!!!!!!!!!!!!!!! moje kochane dziewczynki !  Stęskniłam się smile
Zaraz coś skrobnę wink
Teraz wklejam zdjęcia.... skąd...? Byłyście na tym niebywale cudownym rynku ?
f.ed.

475 Ostatnio edytowany przez Marilyn (2009-12-01 19:40:38)

Mon, mam znajomą, z czasów mojej "pierwszej pracy", starszą ode mnie sporo - ale bardzo lubimy ze sobą rozmawiać - choć rzadko mamy po temu okazje.

476 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-13 23:21:37)

Marilyn,pewnie,ze musi jakos byc.

Jest czasem ciezko ale inni napewno maja ciezej.Czasem mnie tylko taki zal i smutek  ogarnia,ze hej.
Tak jak pisalam wczesniej.Brakuje mi bardzo bratniej duszy obok

I jeszcze raz dziekuje moderatorom ,ze zalozyli to forum

477

MARILIN WITAJ.ZE MNA TO JUZ TAK JEST ZE ALBO BARDZO MALO GADAM,ALBO JAK SIE ROZGADAM,.TO KONCA NIE WIDAC.SMIECH..A TAK CALKIEM SERIO ,TO LUBIE CZYTAC TO CO PISZECIE DZIEWCZYNY.WIDZE,ZE WSIAKAM W TO FORUM CORAZ BARDZIEJ..I.PODOBA MI SIE TO..MONA ZYCZE CI DUZO SIL..MOZE ZABRZMI TO CZESCIOWO JAK PUSTE SLOWA,LECZ NIE SA PUSTE..MOJA MAMA TEZ W ZYCIU DUZO CHOROWALA..CHOROBA JEJ TOWARZYSZYLA MI OD DZIECINSTWA...NO..NIC BIEGNE DO OBOWIAZKOW.DO POTEM DZIEWCZYNY..

478 Ostatnio edytowany przez karmina50 (2009-05-04 14:30:40)

Postanowilam dzisiaj napisac dlugiego posta. Może wpierw odpowiem na to co pisała Marilyn.
Rynek na zdjęciach to Zamośc . Byłam tam jakies 18 lat temu. Strasznie dawno. Nocowaliśmy w dziwnym hoteliku na starym mieście. Jeszcze cały taki komunistyczny. Psujacy sie telewizor czarno bialy. Łózko w którym złamała sie deska i musiałam spać z synem. Troche jak z horroru , bo jak sie tam weszło miało sie wrażenie że zostało się odciętym od świata zewnetrznego. Może to sprawiały tez jakies dziwnie małe i wysoko umieszczone okna. Nie dochodziły żadne dżwieki z zewnątrz.
ale miasto urocze chociaż w tamtych latach krótko po przełomie jeszcze cały Zamośc dośc pusty mało turystów. Ogromny rynek sprawil trochę przygnebiajace wrażenie. Słoneczny dzień ,ludzi niewiele trochę wymarłe  miasto. Na rynku na szczęście funkcjonowała kawiarenka z parasolami. Była dobra kawa .  Teraz na pewno jest inaczej. ale bardzo przypadl mi do serca Kazimierz Dolny.
Waiadomo - Sielskie miasteczko , rynek ze spiącym kundelkiem na środku, dużo malarzy malujących stare kamieniczki.

Orion blues to własciciel bloga który przypadkowo wszedl na moja strone i wpisal kilka komentarzy.
Ja nie wiem jak czesto wchodzi na moj blog, ale chyba raczej nieczesto.

LIDO------------------- Zazdroszcze ci że mialas mozliwośc żeglowania po jeziorach. Bo żeby je pokochac to trzeba własnie ogladac je od srodka , czyli trzeba na to jezioro wypłynac.  Ciesz sie że kiedys mogłaś miec taka mozliwosc . To wspaniale, ja zawsze zazdrosciłam ludziom uprawiającym sporty wodne. Wyobrażam sobie jak to jest wspaniale móc odpłynąc na jakis czas od cywilizacji i tłumow, schronić sie na odległą wodę. ale to wiazało sie zawsze z wydatkami ,a moze trzeba było poznac jakiegos zapaleńca z który byłoby łatwiej. Zawsze uważam że łatwiej jest we dwoje , cokolwiek bysmy robili .

479

Oddaję kompa do przeglądu. Nie mam już siły do jego fochów. Mam nadzieję, że panowie zdążą dziś usunąć przyczynę zrywania połączeń - choć uprzedzają - że może to potrwać dłużej. Piszę korzystając z ich grzeczności i ich sprzętu, żebyście się nie martwiły. Papa

480 Ostatnio edytowany przez karmina50 (2009-05-04 15:14:01)

Lido napisałaś że najbardziej dołuja cie ludzie. Ja cie rozumiem bo tez czesto mam takie odczucia. ale najgorsze to jest to ,jeżeli najbliżsi członkowie rodziny zachowuja sie, że ma sie ochote uciec .Zostawić wszystko i wszystkich. Nieraz miałam takie pragnienie aby zacząc gdzies daleko wszystko od nowa.
Kiedyś ktoś ukuł takie stwierdzenie: ,, udac sie na emigracje wewnętrzną,,. To jest zawsze jakies wyjście ale powoduje dużo smutku i depresji.

Kora--zawsze wpadnie na krótko , na chwilke .Troche pedziwiatr.Napisz cos wiecej o sobie ,no i dłuższego posta.

Mon -wierze że jest ci bardzo ciezko kiedy rodzice sa juz starzy i trzeba sie nimi opiekowac ,A to jest tak że samej chciałoby sie jeszcze troche skorzystac z zycia. Chociazby iśc do kina ,na plotki ze znajomymi, na koncert. A nie bardzo mozna. Ja nie opiekowałam sie rodzicami , mój tato zmarl na zawał ,raptownie. A mamą opiekowała się siostra. Siostra otrzymała od mamy dwa mieszkania wiec mój żal byl taki duzy ,że nie zdecydowalam sie na opiekę nad mama . Chociaz jej ostatnie lata życia nie były zbyt dobre własnie z powodu siostry. Tak czasami jest w życiu.

481 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-13 23:22:40)

Widzisz Karmina,ja jestem w podobnej sytuacji do opisywanej przez ciebie.

482 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-12-02 12:08:22)

Witajcie zabiegane i zapracowane, walczące z przeciwnosciami losu i różnymi awariami.

483

to znowu ja..i jak zwykle na chwile.smiech.lido coz by tu pisac o sobie.?hm.obecnie biegam miedzy domem,szkola,a lekarzami..od paru miesiecy jestem na zwolnieniu lekaskim ze wzgledu na stan zdrowia.mam partnera dziesiec lat starszego.obecnie tez na zwolnieniu lekarskim.jak widzisz ido i Wy dziewczyny kora to ot taka sobie zwykla kobita.i.mykam ponownie,potem postaram sie zajrzec jeszcze do Was..

484 Ostatnio edytowany przez karmina50 (2009-05-04 21:49:40)

Mon -przeczytałam co napisałaś o swojej sytuacji. Ja też nie miałam nigdy dobrych relacji z siostrą. Od dzieciństwa wymuszała krzykiem wszystko co chciała. Moja mama ,,dla świętego spokoju ,,spełniała wszystkie jej zachcianki. Siostra krzykiem ,,załatwiała ,,  sobie wszystko. Dostała wkład na mieszkanie spółdzielcze /potem mieszkanie/ i wymusiła mieszkanie po rodzicach. Ja nigdy nie mialam odwagi prosic o cokolwiek. Całe szczęście  że mój mąz miał mieszkanie spółdzielcze a potem sami pobudowalismy własny dom.

Kiedy opisałaś swoja sytuacje to sama nie wiem juz czy jestem ta dobrą i skrzywdzona siostra ,czy tą złą ,pazerną na dobra materialne.

Kiedy dawniej w moim małżeństwie żle się działo, nie miałam w nikim oparcia. Nawet gdybym zdecydowała sie odejśc od męża to wylądowałabym po prostu na bruku. W moim domu rodzinnym nie mogłabym sie przytulic. Mam duży żal.

Ale mam za to rodzine ,dobre dzieci i jakos sie teraz dobrze ułozyło.
a moja siostra jest samotna bo nie ma dzieci, schorowana /równiez przez alkohol . Mąz tez niezbyt dobry. Nie chciałabym miec takiego życia jak ona.

Może opatrznośc wyrównała te krzywdy.

Trzymajcie sie .

Mon , mysle że wy ;dwie siostry zostałyscie sprawiedliwie obdarowane przez rodziców.

Takie jest moje zdanie.

485 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-13 23:23:09)

dobrej nocy kobitki kochane  smile

486

Obejrzałam właśnie w tv. film New York,New York.
Uwielbiam ten film, piosenkę i Lisę Minelli. Nie mogłam tego odpuścić.
Pa, dobranoc.

487 Ostatnio edytowany przez karmina50 (2009-05-05 01:38:54)

[img=http://img167.imageshack.us/img167/9745/dscf5568.th.jpg]

[img=http://img212.imageshack.us/img212/2135/dscf5571.th.jpg]

To moja pracownia. Z tego miejsca piszę do was. Kliknijcie żeby powiekszyc.

nie wiem dlaczego umieściły sie tylko linki. Coś zrobiłam nie tak Ale jak klikniecie to otworzą się zdjęcia.

488

DZIEWCZYNY MILEGO DNIA WAM ZYCZE.

489

witam wszystkie dziewczyna w ten pochmurny dzien.
zimno  u nas.Wczoraj zapalilam w piecu,bo bylo mi zimno.Marze o upalach,wtedy najlepiej funkcjonuje.
Karmina,prawdziwa pracownia prawdziwej malarki.Malujesz obrazy ,czy na szle tez?
Jestem pelna podziwu

490

MAM TROCHE WIECEJ CZASU,NIZ NA NAPISANIE JEDNEGO ZDANIA WIEC TROSZECZKE NAPISZE.KARMINA OBEJRZALAM SOBIE TERAZ TWOJA PRACOWNIE.ARTYSTYCZNA DUSZO.POKLON W TWOJA STRONE.NO COZ JA JEZELI CHODZI O WSZELKIEGO RODZAJU MALOWANIE JESTEM TOTALNYM ANTYTALENCIEM.MAM KOLEZANKE,KTORA MALUJE.TO JAK NIERAZ POKAZE MI SWOJE DZIELA TO JESTEM PELNA PODZIWU ZE Z NICZEGO POWSTAJE COS..ZYCZE CI DUZO WENY TWORCZEJ,I WCIAZ NOWYCH INSPIRACJI.

491 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-12-02 12:09:31)

Witam,
Ukłony dla Ciebie Karmino. Pracownia w Twoim domu na pewno. Jakiś strych z klimatem? Parter? I napisz mi nareszcie kiedy planujesz wystawę. Może się wybiorę. Żaglówki w Gdyni jeszcze masz?

To na razie. Pa!

492

WITAJ LIDO.NASTEPNA DZIEWCZYNA ZE ZDOLNOSCIAMI PLASTYCZNYMI.MOZE KIEDYS UDA CI SIE ZDOBYC NA ODWAGE I ZAMIESCISZ COS ZE SWYCH PRAC.MASZ RACJE DZIEWCZYNO,ZYCIE UKLADA SIE CZESTO INNACZEJ JAK BYSMY CHCIALY,MAM TU NA MYSLI ZYCIE ZAWODOWE..ALE COZ TAK TO JUZ JEST..CO DO SPOTKANIA,CIEKAWE GDZIE JEST TEN NEUTRALNY SPRAWIEDLIWY PUNKT?SMIECH.WLASNIE SOBIE USWIADOMIMILAM,ZE NIE WIEM SKAD JESTESCIE..JA MIESZKAM W MIESCIE MOSTOW,CZYLI WE WROCLAWIU.

493 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-12-02 12:10:01)

Co Wy na to?

494

No i doczytałam się, że mogę zaznaczyć jeszcze jeden punkt na mapie -okolice Łodzi. Robi siębardzo ciekawie. Do poczytania!

495

smiech.tak liczenie tego srodka geometrycznego mogloby byc ciekawe..a.to ze kazda z nas jest z innej czesci kraju,tez jest ciekawe.

496

Na razie wychodzi mi południowy wschód od Warszawy. Ciekawe co to za miejscowość?

497

lida.nie mam pojecia co to za miejsce..smiech.zawziela sie dziewczyna,by znalezc ten neutralny punk.smiech

498

wiecie co?chce jutro Mame zawiesc do krakowa.Tam podobno jutro jest w Kosciele msza ,ktora prowadzi ksiadz uzdrowiciel.Wyczytalam o nim  w ostatniej Angorze.Niewiem jak zniesie podroz i czy Ona pojedzie,ale przynajmniej mam taka ochote ja tam zawiesc.
Moja Mama jest osoba bardzo wierzaca.
Co Wy na to?

499

koniecznie zawież mamę . Szczególnie jeżeli jest wierząca.

500

MON SKORO CZUJESZ TAKA POTRZEBE,OCHOTE,JEZELI TYLKO TWOJA MAMA BEDZIE MIALA SILE NA PODROZ TO JEDZ..

501 Ostatnio edytowany przez karmina50 (2009-05-06 00:07:46)

http://img411.imageshack.us/img411/2640/dscf5552.th.jpg

Zapraszam na śniadanko .Ekologiczne rzodkiewki z własnego ogródka. Już mam własne.

502 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-13 23:24:03)

witam Was moje drogie kolezanki smile)
Jedziemy do Kraka.
Karmina,ladne masz juz rzodkiewki.Ja moze nie mam jeszcze takich duzych ale juz jadlam swoje  pychotki.

503

Mon- dobrze że jedziesz  z mamą. Czytam jak opisujesz swoja codzienną opieke nad rodzicami , wykonujesz naprawdę ogromną pracę.
Ja mam rzodkiewki w małym tunelu foliowym, dlatego juz urosły. Sałate tez juz mam .
U nas na Wybrzeżu wegetacja jest jakieś dwa tygodnie póżniejsza niż w centrum kraju.Nieraz trzeba się porzadnie napracować żeby coś w ogródku urosło. A jeszcze mam ziemie słabą . Trzeba ciągle nawozić.

Dziewczyny ,jak oglądam w tv. relacje z matur ,przypomina mi sie moja.
Doskonale pamietam mój temat maturalny z języka polskiego. Napiszcie czy wy pamietacie .Mój temat był taki:,, Wpływ wydarzeń historycznych na literaturę romantyzmu ,,.
Chyba pamiętam dlatego że mój polonista rygorystycznie pilnował aby uczeń trzymał sie tematu. Ci co na maturze zlekceważyli ten aspekt dostali pałę. Dostałam cztery. Cieszyłam się.

504

Kiedys byly normalna matura.Pamietam,ze pisalam cos o pracy.

Teraz jest taka chora matura ze hej.
Moja corka zdaje,wiec wiem.A juz z tymi kluczami to jest takie porabane,ze glowa boli.
Zreszta kazda zmiana w szkolnictwie jest gorsza ....

Masz racje Karmina,nad morzem to wszystko pozniej.Ja mam tylko grzadki wloknina przykryte.A rzodkiewki wcale nie przykryte.
Ale ostatnio u nas zimno i zero deszczu,chyba dzis znowu popoludniu,przed wyjazdem zapale w piecu.

505

u nas nareszcie pada deszcz. Powinno popadac kilka dni, ale wątpię. Zmoczy tylko troche . ale chociaż roslinki trochę odsapna.

506 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-13 23:24:41)

U nas tez pada.
Ok dziewczyny,do jutra wieczora.Albo nawet do piatku.

507

Witam dziewczyny.Mon dobrze ze zdecydowalas sie pojechac.Ja to mam rzodkiewki,piekne,ale ze sklepu smiech.Na parapecie nie da rady wychodowac.hi hi.No nic lece dalej bo mam dzis dzien zwariowany od 7 biegam zalatwiam sprawy.potem zajrze.narazie pa Wam.

508 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-12-02 20:04:03)

Też sądzę, Mon że dobrze robisz zabierając mamę na to nabożeństwo, wiara czyni cuda.

509

Dziewczyny,a duzo Was tu na poczatku bylo?no ja napewno nie mam sie zamiaru nigdzie stad wynosic.smiech.W koncu pozalatwialam swoje dzisiejsze sprawy.usiadlam z kubkiem kawy by odpoczac.jezeli chodzi o zupe szczawiowa to jej nie lubie ,tak jak i botwinki.poziomki.i inne dary lasu,pychota..oprocz grzybow.smiech.jak bylam mala i cos mi nie smakowalo z placzem do mamy mowilam watrobka,grzyby nie bede jadla.smiech.i tak mi zostalo do dzis.

510

A moją ulubioną potrawą są grzyby. Mniam!

Jak będziesz miała trochę więcej czasu przeczytaj nasze posty od pierwszej strony. Zobaczysz ile nas było, i że nic nie wskazywało na to, że część z koleżanek więcej się nie odezwie. Do dziś zastanawiam się dlaczego tak się stało. Może Ty do czegoś dojdziesz?

A' propos zaczynam się martwić, bo Marylin i Idka też dawno się nie odzywały!

511

Marilyn ma kompa w przeglądzie. Uprzedzała że może potrwać trochę dłużej.
Na pewno wróci .
U nas leje ,deszcz i wiatr. Pogoda jak w listopadzie. Ale cieszę się , bo jak sie ciepli i trochę słoneczka się pokaże to cała przyroda ożyje.
Oglądałam dzisiaj swoja wnusie przez skypa. Słodka dziewuszka , ale ma cięzki orzech do zgryzienia. Mama po polsku ,tata po angielsku.Troche więcej czasu potrzebuje aby nauczyć sie mówic. Każde słowo w dwóch wersjach. Na razie się buntuje i mówi po swojemu. Ale rozumie i tatę i mamę.

512 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-12-02 20:05:15)

Kamień z serca, bo już myślałam, że też się nie odezwiesz

513

kiedys z ciekawosci sobie poczytam od 1 posta.ta nasza kafejke..jak dojde do jakis wnioskow to powiem.hi hi ja jak zamiklabym na jakis czas to znaczyc bedzie ze tel.mi padl.bo wchodze tu do Was z telefonu.

514

Cześć dziewczyny !!!!!!!!!!
Nareszcie odzyskałam sprzęt ! Dziś po południu.
Ale dopiero teraz mogłam zajrzeć do naszej kafejki.. - widzę, że przybyło sporo postów. Bardzo się cieszę.  smile
Jestem dziś wyjątkowo przepracowana - więc tylko poczytam, jakie poruszałyście tematy podczas mojej nieobecności, a na dłużej zaloguję się jutro przed południem.
Pa smile

515

Marilin witaj .super ze komp juz dziala.ja dzis tez mialam zabiegany dzien.i tak do soboty.smiech..ale taki nasz los.ciagle gdzies biegamy,cos robimy..do porannej kawy..pa

516

Dzień dobry przy porannej kawie.
Fajnie Marylin, że wróciłaś. Myslę, że wszystkim Ciebie brakowało. Wątki były przerózne, wiele z nich pozostało bez odpowiedzi. Trzeba by je odkurzyć. A jak nadszedł czas powrotu to może wróci Idka i Mon.
Miłego dnia dla już tu wymienionych oraz dla Karminy, Kory i tych wszystkich co tu wpadną.
P.S. A ja nie sypiam zbytnio w nocy. Wiele przeżyć i spraw róznych. I jakoś tak mam, że dopóki nie załatwię to źle śpię. A że wszystkiego nigdy się nie załatwi, bo już nowa kolejka stoi, to już chyba muszę żyć z tą bezsennością.
Pa!

517

Witam was moje drogie smile)
Lisa dziekuje za komplement.dobrze,ze nie widac kiedy sie zarumienilam.
Ja tylko tak na chwile,bo ide pracowac.
Wczoraj bylysmy w Krakowie.Troche spoznione,bo korek na A4,ale bylysmy.Nasze miejsce bylo w korytarzu,mama siedzila na krzeselku,ktore wzielam.Mimo,ze troche sie nameczyla,to jednak wiem,ze jest szczesliwa ,ze byla.Widzialysmy ten ogrom chorych ludzi.Straszny widok.
O 20 byl koniec nabozenstwa,i po 22 bylysmy w domu.
Pozdrawiam Was dziewczyny i milego dnia.Ja ide pracowac smile)

518 Ostatnio edytowany przez Marilyn (2009-12-01 19:41:40)

lida47 napisał/a:

Jak oglądałam zdjęcia rynku dodane przez Marylin przemknęła mi przez moment teka myśl, że fajnie byłoby spotkać się na jkawie, na jakimś miłym rynku w Polsce oddalonym sprawiedliwie od nas wszystkich. Myślałyście o czymś takim?

To na razie. Pa!

Mój mąż już pytał, czy zamierzamy się poznać w realu ! Odpowiedziałam, że kiedyś, gdy lepiej się poznamy - to NA PEWNO.

519 Ostatnio edytowany przez Marilyn (2009-12-01 19:43:28)

Pisałyście o rodzinnych niesnaskach związanych z kwestią opieki, dziedziczenia nieruchomości etc...
Dla mnie ta kwestia nie istnieje.

520

Witam dziewczyny.ja tylko na chwile.bieganinka dzis mnie tez nie ominela.wiec do potem

Posty [ 456 do 520 z 80,743 ]

Strony Poprzednia 1 6 7 8 9 10 1,243 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024