46,671 2016-03-08 17:00:46
46,672 2016-03-08 18:05:17
Hejka
W dniu kobiet życzę spełnienia marzeń, a o czym która marzy nie wiem, więc na wszelki wypadek zapodaję kilka ewentualnych spełnień
.

46,673 2016-03-08 18:26:16
Taja,ale nam tu zestaw wstawiłaś no...no...
Jeszcze raz dziękuję za życzenia imieninowe.Ja się cieszyłam z kwiatów,ale moja Majka była wniebowzięta.Myślałam,że będzie piszczeć z radości jak dostała kwiata od jednego brata,od drugiego i od taty.
46,674 2016-03-08 18:47:00
A i tak mi wcięło jeden obrazek, dziwne bo w podglądzie był
.
I nie ma, że mi tu się mężczyzna buntuje i nie chce wystąpić w całej okazałości
. Ma się pokazać i basta!

46,675 2016-03-08 18:49:19
Takiego mężczyznę,który stoi na głowie,żeby dogodzić kobiecie,to każdej z Was życzę.Taj extra obiad.
46,676 2016-03-08 21:10:08
Hej Dziewuszki!Z okazji naszego święta:
....a co....możemy sobie popatrzeć.
Bulinka no ten to może być
Basia senks za odpowiedź na Stokrotach
ale ja nadal nie wiem o co kaman
??
pozdrwawiam WSZYŚCIUTKIE ....
zostawiam buziolka Dobranockowego

>>>> ![]()
46,677 2016-03-08 22:18:46 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-03-08 22:22:14)
Dobry wieczór Dziewczęta ![]()
Przede wszystkim wprawdzie spóźnione, ale doprawdy szczere życzenia dla Bulinki
Po drugie żywię ogromną nadzieję, że Każda z Was doznała dziś przyjemności ![]()
Dla Was i dla mnie te oto moje kochane-U kwiaty...

A po wtóre chciałabym Wam powiedzieć, że...
Jest takie miejsce, do którego zmierzam
gdzie nikt mnie nie zna
nie jest samotne
to rzecz niezbędna,
to miejsce, które wymyśliłem
.......z czego jestem stworzony
I może trochę to niebezpieczne, ale...
jestem gotowy by być wolnym
.....
Stracę poczucie czasu
Przyjmij to wszystko i obudź tę małą część mnie
z dnia na dzień zbyt ślepy, by zobaczyć
i poznać (odkryć), jak daleko iść
bo...
Każdy ma swoje powody
Każdy ma swoją drogę
Możemy jedynie łapać i wypuszczać
to, co tworzy się w ciągu dnia
I dochodzę do myśli, że...
Miejsce do którego idę
nikt mnie nie zna
Gdybym oddychał powoli,
głęboki wdech, głęboki wydech
Mogą być przerażeni
w powolnym umieraniu
wyjaśniając jednocześnie
że koniec jest tam, gdzie zaczynamy
Więc mówię do siebie ...
Zabierz mnie do miejsca, gdzie myśli się o tajemnicach życia
Stale w drodze, stracę poczucie czasu
Przyjmij to wszystko i obudź tę małą część mnie
z dnia na dzień zbyt ślepy, by zobaczyć
i poznać (odkryć), jak daleko iść
Gdybym potrafiła zanucić o sobie, brzmiałoby to mniej więcej tak...
Źródło: Tekstowo
46,678 2016-03-09 00:25:51 Ostatnio edytowany przez Dangerous Lioness (2016-03-09 00:36:33)
Hej dziewczyny
wszystkiego naj
:P pamieta ktos jeszcze o mnie ?
Sponi mamusiu kochana nie zapomniałaś o mnie ? Megi słonko co u ciebie? Pozdrowionka dla wszystkich kobitek. Najlepszego dla wszystkich Pań ![]()
46,679 2016-03-09 07:06:30
hey srana Dziewuszki
coffi zapodaje

witajcie Dagmara i Sponi ![]()
Sponi - co tak przestałaś pisać ????he ????
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE .....
46,680 2016-03-09 08:19:35
46,681 2016-03-09 11:05:55
Cześć Dziewczyny,
Proszszsz... Zgodnie z zasadą, że najmłodsza lata po flaszkę ![]()
Droga Sponi -> A co to za nastroje?!
Wybaczcie, zdaje się, że się już dobrze znacie - pewnie nie tylko z forum - jeśli palnę jakąś gafę to z góry przepraszam.
Bacha -> Daj Ty spokój z takimi buziakami. Mało nie rzygnęłam! Ble!
46,682 2016-03-09 14:42:55
hej dziewczyny
ale się uśmiałam z was
w sensie jak to fajnie zajrzeć w przerwie cóż to piszecie
anna.. mogę tą , tą i tamtą kafkę
u mnie dopiero śniadanie więc duuużżoo kawy wypiję ![]()

46,683 2016-03-09 15:15:49 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-03-09 17:01:54)
Spo> jak miło, że zajrzałaś.
Dagmara> czy taki obrazek i nick masz tez na innym forum? chyba skądyś Cie kojarzę
?
Bacha> jak zwykle pierwsza stawia kawę
.
Basia> musiałaś nas sprowadzić na ziemie już dziś? O ten rok meżczyzn mi chodzi
.
Anna> sponi to nasza kafejkowa gawędziara, sypie anegdotami jak z rękawa. Czasem nam tym otwiera oczy, czasem podnosi z ziemi, czasem nastraja melancholijnie. Ogólnie... ktoś taki w towarzystwie musi być, kto będzie trzymać wszystkich w kupie
bo w kupie siła.
A ty całowania nie lubisz, czy tak w przenośni napisałaś?
Kamoa> to zaglądaj częściej
.
46,684 2016-03-09 17:49:38
Sponi dzięki za życzenia.Te kwiatuszki-frezje też uwielbiam.U Ciebie coś się dzieje,że nas tak unikasz cio?
Dagmara fajnie,że zajrzałaś.
Anna muszę Cię rozczarować,ale nie jesteś najmłodsza.Po flaszkę musi lecieć Dagmara.
Kamoa Ty tą kakę,to penie jak ja pijesz.Duuuży kubek ze 3,4 razy dziennie.
Basiu masz świętą rację z tym rokiem mężczyzn,ale ja wczoraj miałam taką chandrę,że nawet mnie ten dzień nie cieszył.
Mnie pewnie dziś będzie śniła się kierownica i droga.Dziś miałam wyjazdy we wszystkie trzy możliwe strony w jakie można ode mnie wyjechać i to po dziesiąt kilometrów w jedną stronę.Wróciłam i nic mi sie nie chce.Zjadłam i piję kawkę.
46,685 2016-03-09 19:23:26
Witam wieczorową porą,kawusie właśnie skończyłam pić.
Idę sie z pieskami powygłupiać bo mnie zachęcają do zabawy,
Okna mi trzeba wymyć ktoś chętny?
Na temat wczorajszego dnia wypowiem sie krótko,dzień jak każdy inny
nie świętowałam aż tak bardzo.
46,686 2016-03-09 19:52:32
Zmarłam...
Tym optymistycznym akcentem znikam, bo nie wyrabiam się z robotą :] Wszystko czytam ![]()
46,687 2016-03-09 20:38:33
Basia..."nie świętowałam aż tak bardzo." ......a jak? ![]()
Anna nie lepsza,bo ma butelkę w połowie pełną hi...hi...
...a ja tu taka grzeczna.

46,688 2016-03-09 20:55:39
Nie ma mnie na innym forum
Mojej kochaniej Sponi dalej nie ma
brakowało mi was dziewczyny
Całuski :* 
46,689 2016-03-09 21:06:27
Kiedyś to Dzień kobiet sie świetowało ,rezerwowaliśmy stoliki w restauracji,i było Nas ze 20 a teraz niestety każdy ma życie zabiegane,a to wnuki a to dzieci przyjechały z zagranicy i tak to sie wszystko rozsypało,siedziałam w domu z mężem, synem, plus pakiet do 3 piesków
Dagmaro Sponi była piekne frezje zostawiła,uwielbiam ich zapach.
46,690 2016-03-09 22:04:16
witajcie kobitki .
a ja tez sama w domku , a nadodatech chora byłam wiec mazylo mi sie tylko łozko .
bo tak mnie głowa bolała , ze niewiem gdzuie bym ja wsadziła .
dzisiaj jest juz lepiej .
miego wieczoru
46,691 2016-03-09 22:14:29
hej tam wieczorową porą , wiecie co mi się dziś stało ?
że na dworze zimno i buro poszłam dziś do solarium , sztucznego słonka poczuć ciepło ![]()
tak się zagadałam z babkami że zamiast kremu do ciała i twarzy , wzięłam smarowidło do nóg ( specjalność tylko do nóżek , przez ok 2-3 godz. szczypią i grzeją , łoł bardzo , potem to przechodzi i są piękne
) no i posmarowałam buziencję , dupencję , udęcje i cyckencje iii bosze!! myślałam że zepsute lampy ja pier..le , jak wyszłam było jeszcze gorzej było mi gorąco, i szczypało , w recepcji dziewczyny twierdziły ze mnie informowały o tym co biorę , ale ja jak to ja nieuwaga ! na kogutach do domu i do wanny ! kąpiel w zimnej wodzie + szare mydło + krem z nagietka
teraz siedzę , pół naga , świecę się od smarowidła jak psu jajca , czekam aż dziadostwo przejdzie .
dobrze ze nie ma nikogo w domu ! lejcie mi ! ![]()
46,692 2016-03-10 00:13:18
Sponi nas już nie kofa.
Jadę jutro z Majką do cyrku tego Zalewski.Wcale nie mam ochoty,ale Majka tak prosi,a mąż jak zwykle:jedź będziesz miała rozrywkę.
Weźcie Go ode mnie.
46,693 2016-03-10 00:52:36
Helołłł ![]()
Moje drogie Panie witam Was wszstkie wieczorkiem
Myśle sobie, że Sponi nas nie porzuciła i że nadal nas kofffa tylko musi chwilowo pobyć sama...bez nas...każdy czasem tak ma.
Kamoa ale się uśmiałam trąbo jedna. Mam nadzieję, że wszystko w porządku i że nie dostałaś jakiegoś uczulenia.
Dobranoc. Idę sobie bo i tak tu nikogo nie ma ![]()
46,694 2016-03-10 07:07:04
witajcie
miłego kolejnego dnia
smacznej porannnej kawusi
wszystkiego najlepszego wszystkim PANOM ktorzy tu zagladaja 
46,695 2016-03-10 07:20:48
Boszz...Kama...aż mnie zaczęło wszystko swędzieć...brrrr
Kawuś...kłaniam porannie pięknie. ![]()
Dagmara...pamiętają ![]()
Szczególnie jak chciałaś Megi mężusia zlać ( chętnie bym dołączyła) ![]()
Coś by trzeba zacząć sprzątać...i domek na wiosnę i podwórko i ogród...
46,696 2016-03-10 07:27:52

Mamuśka mam takie same myśli wiesz?
"Coś by trzeba zacząć sprzątać."
46,697 2016-03-10 07:41:42
ja pomalu juz zaczynam sprzatanko podworka jak pogoda pozwala
46,698 2016-03-10 07:58:05
..... bry Dziewuszki
witam poranne skowronki : Elę - Mamuśkę - Bulinke
dosiadam się z caffą 
Kamoa pochichrałam się z Ciebie
no jak masz superaśne ciałko ???
wczoraj na skype z jedną Stokrotą śmiałyśmy się z tych pomyłek
jej men nasmarował ją kiedyś klejem biurowym
na starym mieszkaniu miałam wannę
po każdej kąpieli musiałam się w momencie smarować balsamem
a i tak przez 10-15 minut ramiona i uda swędziały mnie niemiłosiernie - takie igiełki ... masakra
i raz zamiast balsamu - nałożyłam żel do kąpania
dżises myślałam ,że wścieku dostane .... rąk mi brakowało ... hiii
teraz mam kabinę i po problemie
Wind - Sponi może na chwilkę zrobiła sobie przerwę w pisaniu ???
ale pewnie ma też dużo nauki
Basia dwa razy byłam na Dniu Kobiet z samymi kobitkami w knajpie
za pierwszym razem byłam lekko szoknięta,że tak może być fajnie
teraz znowu jest taki zlot w sobotę - już za mną dzwoniły kumpele
ale nie idę
Nie no bo NIE
.... nie chce mi się i tyle ....
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE ...
46,699 2016-03-10 09:16:31
witajcie dziewczyny
częstuję się kawą ale dziś zastawa jest piękna
po wczorajszym nadal żyję , opaleniznę widać , uczuleń brak , pyszczek jeszcze dochodzi bo najwięcej kremu wsmarowałam
co przeszłam to moje
Ba-Cha no nie żle z tym żelem
potem to się mydliło i mydliło ![]()
Ela dziś dzień faceta ?? motorka bym wyssała ![]()
wszystkie dziewczyny pozdrawiam
46,700 2016-03-10 11:56:34
Basiu,a Ciebie co? Starość Cię dopadła? Nie daj się kobito prosić i idź się zabawić.Bez Ciebie to nie będzie zabawa.
Muszę w końcu ruszyć te cztery litery i zacząć coś w chałupie robić.To do zaś.
46,701 2016-03-10 13:35:55
Witam wszystkie Netki ![]()
O hohoho mowa jakaś o babskich imprezach
Ja jestem gorącą zwolenniczką babskich imprez. Niejeden dzień kobiet tak spędziłam a jeszcze dodatkowo z racji tego, że mąż jest górnikiem to czasem na babski cąber się załapałam. Powiem wam, że super te imprezy wspominam. Kobitki nawet jak sobie wypiją, to są fajne( przeważnie) i potrafią się naprawdę bawić: tańczyć, śpiewać, uczestniczyć w konkursach...faceci na męskich imprezach siadają do stołu i piją, piją...W sobotę idę na balety z okazji dnia kobiet- też tylko dla pań
.
Co do wiosennych porządków...hmmm...chyba mam to gdzieś chwilowo.
Zbieram się do pracy.
46,702 2016-03-10 16:06:29
Umyłam okna ha...ha...ha....ha....Firanki się piorą.Muszę jeszcze powiesić firany,spakować córce paczkę do Holandii i zrobić na wieczór obiad.Dostałam wczoraj świeże ryby z jeziora.Będziemy się dziś nimi rozkoszować wieczorkiem.
Do cyrku nie pojechaliśmy.Zrezygnowałam jak zobaczyłam ile kosztują bilety:od 80 do 100zł.Jeszcze do tego byłaby jakaś zabawka,przejazd wielbłądem i 150 zł nie moje.O nie...nie...za duży wydatek.
Wind fajnie,że potrafisz się bawić i masz gdzie.Moje jedyne balety,to na turnusie rehabilitacyjnym imprezki.
46,703 2016-03-10 16:18:59
Dzień dobry się z Wami
Eeeee tam dzień meżczyzn. To nieoficjalne święto i bynajmniej nie międzynarodowe, tylko zapożyczone z Trynidadu i Tobago. Wymyślone pewnie z zazdrości, że kobiety podobne mają
. A poza tym jak wyżej wspomniano... jest rok meżczyzn, to mało im jeszcze
? Oficjalnie u nas w kraju świętuje się dzień chłopaka we wrześniu i to do nich akuratnie pasuje. Facet zawsze będzie jak duże dziecko
. Feministka się we mnie odezwała, a co...
.

46,704 2016-03-10 20:57:55
Taja zgadzam się z Tobą w 100%.
46,705 2016-03-11 06:00:11
Witam
KAFA srana lepsza niż śmietana
proszę podaję
Oj uśmiałam się Kaoma z Ciebie,ja raz robiłam sobie włosy i lakieru używałam,i został w łazience na umywalce,po jakimś czasie weszłam i jak to po porannym prysznicu chciałam sobie pod pachami popryskać i tym lakierem se prysłam he he.
Dziewczynki pisałam Wam ze jadę do endokrynologa,więc byłam tydzień temu,zwiększyła mi dawkę ethoryxu z 50 na 62.5 i wiecie co!!serducho mi przestało walić, puls się zmniejszył nie 200 a do 120 ,normalnie jestem w szoku!A kardiolodzy z Wrocławia kazali mi zmniejszyć dawkę bo serducho mi nie wytrzymuje,a tym bardziej ta endokrynolog co chodziłam do Niej też się bała cokolwiek zmienić,więc pojechałam jak pisałam do innego,a ta pani doktor ma męża kardiologa zadzwoniła do Niego i się skonsultowała telefonicznie przeczytała szybko w skrócie całą moja historię na temat ablacji tego co się dzieje ze mną ,i co powiedział!Zwiększyć dawkę-serce jest sercem a tarczyca tarczycą jeżeli wyniki wskazują na większą dawkę to tak trzeba zrobić,więc ja po dwóch dniach juz zaczęłam sie dobrze czuć ale jeden minus,spać nie mogę
Wy sobie pewnie smacznie śpicie a ja Wam tu dupę zawracam tym pisaniem he he,no dobra juz nie nudzę,idę własnie wziąć tabletkę na czczo i czekać pół godziny aż sie wchłonie i dopiero se kawusie chlupnę,
Polatam sobie po forum pa do potem
A z tym Dniem mężczyzny to jak pisałam że raz w roku Dzień Kobiet a cały rok mężczyzny ![]()
46,706 2016-03-11 07:39:43 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-03-11 07:40:23)
...doberek Dziewuszki
witaj Basia - to i ja donoszę kawcię

Basia naprawdę miewałaś tak wysoki puls dochodzący do 200- stu ????
też mam zawsze duży - ale dochodzi do 120 -stu ...
przy takim pulsie nie masz dodatkowych lekarstw na obniżenie ....
wieczorkiem zażywam : Atenolol Sanofi 25
wczesne wstawanie lubię od lat - ale też idę wieczorkiem wcześniej spać
nie umie się przestawić za diabła by chodzić później spać ....
Bulinka pewnie i starzeje się
ale też dziczeje ...
bo siedzę w domu na okrągło ... ale też z musu ...
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE ....
46,707 2016-03-11 07:44:32
Basie maja to do siebie,że kawę z rana będą nam stawiać hi...hi..Tak więc nie musimy się martwić i parzenie tylko laptop odpalić i już.
Basiu ja Ci powiem,że ile lekarzy tyle diagnoz. U Majki tyle razy już spotkałam się ze sprzecznymi diagnozami,że po prostu czasem sama muszę wybrać co mi serce podpowiada.Teraz np.nosi ortezę.Lekarz z kliniki twierdzi,ze ma nosić,a żona od bratanka męża po studiach rehabilitacyjnych mówi,że lekarze rożnie na ten temat mówią.Niby,że rozleniwia się sama praca nogi.Ty Basiu z trafną diagnozą poczułaś się dobrze,a u mnie efekty będą po latach.
U mnie dziś dzień w biegu,a Wam Kochane miłego dnia życzę!
46,708 2016-03-11 07:50:19 Ostatnio edytowany przez takasobiemamuśka (2016-03-11 07:50:56)
Baśki
hej z rana...częstuję się brzegową kawuś
Dobrego dzionka dziewczyny.
Nie wytrzymałam tak jak Beata i pomyłam okna hehe
Na dzisiaj ogarnę w kuchni...będę prać i wezmę się za gruzy po demontażu pieców...nie chciałam od razu wywozić, bo będę potrzebowała glinę, która jest w tym gruzowisku...powybieram ile się da...a reszta gruzu na kupę...przygotuję do wywiezienia ![]()
Wiecie jak ptaki ćwierkają? ...szok...drą się wręcz...
Można odpłynąć ![]()
46,709 2016-03-11 07:53:46 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2016-03-11 07:55:16)
Basiu ja puls 200 to miałam codziennie a jak mnie złapało to 280 na prawdę,jak miałam zwiększoną dawkę hormonu na 50 ,miałam akurat holltera założonego i pokazało 280.I dlatego kardiolodzy z Wrocławia bali się i kazali obnizyć mi dawkę a widzisz pojechałam do innego endokrynologa i ta zwiększyła mi dawkę bo mąż jest kardiologiem i tak po konsultacji z Nim kazał i zobaczcie każdy inaczej mówi i komu tu wierzyć?
No ale ta dawka mi pomogła bo inaczej się czuję,chce mi się żyć!
Ale dobra zmieniam temat :co tam dzisiaj na obiadzik serwujecie?
Edit
Właśnie ten spiew ptaszków mnie obudził o 4 pięknie śpiewają aż słuchać się chce
46,710 2016-03-11 12:25:51
A co tu nikogo nie ma?Ja tyle sie narobiłam kaweczków i nikt nie skorzystał?Już ostygła trudno
U mnie leje ![]()
46,711 2016-03-11 12:49:23
Zupka warzywna...już prawie gotowa ![]()
46,712 2016-03-11 14:30:26
Basiu jak Ty się tam wbiłas przede mną w rannych wpisach. Rano Cię nie było.
Kochana ją się tak wymadrzalam, bo sama też w domku siedze.
Odziedziczyłam kazana 5,5 od męża i wreszcie nie muszę odpalać lapka,żeby do Was zajrzeć.
46,713 2016-03-11 15:50:44 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-03-11 15:56:54)
Witam ![]()
Takie wysokie ciśnienie? Mam nadzieję, że w tej sytuacji pijecie tylko kawę wirtualną... strach sie bać normalnie
. Ja mam zawsze za niskie. Pamiętam historię: biegłam do gina na wizytę, a wiedziałam, ze tam nie są tolerowane spóźnienia wiec gnałam jak najęta. Wpadłam i akurat mnie pani wyczytywała. taka zdyszana podchodzę do mierzenia ciśnienia. Babeczka mi 2 razy mierzyła bo myślała, że się popsuł sprzęt
. Stwierdziła, że skoro biegłam i jestem taka zdyszana, to powinnam mieć podwyższone tętno... a miałam za niskie. Stwierdziła, że cały wysyłek poszedł na konto serca pewnie, a to bardzo źle. Tematu nie drążyłam, zwłaszcza, że serducho mi tak waliło jakby chciało wyskoczyć, aż zapierało dech.
Ja miałam dziś dla siebie pierogi z kapusta i grzybami + misa zieleniny, a pozostali ziemniaki ze śledziami w śmietanie... bo ja nie jestem śledziowa
. Z reguły w piątki się nie dojadam
... z racji tradycji niejedzenia mięsnych potraw, a mlecznych nie mogę (skaza białkowa), rybnych nie za bardzo lubię... .
46,714 2016-03-11 18:47:59
hej dziewczyny
ale ponuro dziś na dworze , wszędzie szybko, byle do domu jak najprędzej , uf of.....
Basiu ja ostygniętej kawy też się napiję , jestem nisko ciśnieniowcem więc ten trunek piję cały dzień i część nocy ![]()
dostałam dziś propozycję wyjazdu w maju na ' Interniational Tattoo Show Dortmund ' bez namysłu zdecydowałam się , zjadą się z całego świata dziwadła , no i ja
dziewczyny im ja jestem 'dojrzalsza' tym więcej chcę zrobić , być , widzieć, spróbować rzeczy które kiedyś za naszych czasów były tabu bądż nie przystało , a teraz ja to urealniam , czy Waszym zdaniem zaczynam być zdziwaczała ? wiele moich znajomych myśli , liczy o emeryturze , chciały by odpocząć zając się wnukami , seriale oglądać itp.. ale ja przed takim myśleniem bronić się będę do śmierci , zanim ubiorę papućki i czy w ogóle to dla mnie kosmiczna odległość ![]()
46,715 2016-03-11 20:02:36
Kamoa ja przy Mające to wcale o starości i wnukach nie myślę i wcale mi do Nich nie spieszno.Jak Majka podrośnie,to też się wypuszcze w Polskę, bo jakoś wolę nasz kraj niż zagraniczne wojarze.Teraz dzięki Niej zwiedzam miejscowości nadmorskie.
46,716 2016-03-11 20:20:30 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-03-11 20:29:48)
Bulinko rozumiem Majka to wyjątkowe dziecko , na pewno dużo sanatorów odwiedzacie , a morze nasze morze jest piękne
ja już mam wyrośnięte dzieciaki więc wypuszczam się tu i tam
zawsze jestem optymistką , nawet gdy płaczę , życie się wali to i tak czuję że będzie dobrze , dlatego mi inni mówią "wesoła dziewczyno ty problemów nie masz" gdyby oni wiedzieli ............
ale brzuch trza wciągnąć , pierś wypchać , uśmiech na oblicze swe i do przodu
własnie zeżarłam duuuuużżo kuleczek ![]()

w Biedronce są , bardzo dobre , ręka sama chodzi od pudełka do ust ![]()
46,717 2016-03-11 20:56:23
hey wieczorkiem....
Bulinka ja czasami też tak mam ,że nie ma postu jakiejś Mychy
piszę swojego .... a potem się okazuje,że któraś przede mną wskoczyła
czasami trzeba odnowić stronkę i sprawdzić hiii
najszybciej się odnawia stronkę kliczkiem F5 ( na górze kompika
)
Kamoa - ten międzynarodowy Tatto ??? to jakiś zlot tych co mają swój gabinet ??? czy jak ???
czy Ty jesteś cała wydziargana ????
pisz no migusiem
pozdrawiam WSZYSTKIE MYCHY ...
46,718 2016-03-11 21:12:15
Hejo laski co słychac? Ja ledwo dycham dzisiaj a jutro do roboty uhhhhh, fajnie by bylo nie musiec pracowac
Pozdrowionka ![]()
46,719 2016-03-11 22:20:30 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-03-11 22:21:30)
Basiu prawda jest taka,ze jak wystawię swojego posta,to zawsze patrzę,czy ktoś się nie wtrynił.Nie było Cię więc,a potem jak kukałam,to wylazłaś.
Kamoa tylko pozazdrościć tego optymizmu.Co zaś się tyczy Majki,to dziękuję Bogu podwójnie za Nią,bo dzięki Niej wylazłam z domu i wyjeżdżam na jakiś odpoczynek od codzienności.Poznałam też fajnych ludzi przed którymi nie czuję się nieswojo ze swoją niepełnosprawnością np.na parkiecie.
Dagmarko bidoczko jutro też pracujesz?
46,720 2016-03-11 22:38:16
Ba-Cha mam tatuaż na plecach , i chciała bym jeszcze , konwent jest dla tych co mają swoje gabinety i dla gości
ja będę gościem studia z PL i osobą dziaraną
bulinko własnie ja tez lubię poznawać innych ludzi , nie ważne czy plejboj czy kloszard od każdego czegoś się uczę , a siedząc w domu ogladam te same mordusie ![]()
Dagmara ledwo dychasz , praca wymagająca ? ![]()
46,721 2016-03-12 07:26:50
witajcie sobotniowo
46,722 2016-03-12 08:09:34
heyyyy Dziewuszki
witaj Ela
kawkę zapodałaś
to ja przysiąde się z herbatką

Kamoa to musisz mieć wielgachny ten tatto
- skoro jedziesz ??
miłej spokojnej soboty WSZYŚCIUTKIM bez wyliczanki ....
46,723 2016-03-12 09:12:59

Niestety dziś nie do zrealizowania ten obrazek.Dziś:

46,724 2016-03-12 12:44:18
cześć dziewczyny ![]()

46,725 2016-03-12 13:14:11
Cześć jestem tu nowa, mam nadzieję, że ktoś będzie miał ochotę porozmawiać o trudnym życiu poza naszą ukochaną Polską........ jestem poza granicami naszego kraju 6 rok i szczerze mówiąc przez ten czas doceniłam wiele rzeczy, które mamy w Polsce, należy wyjechać by móc je docenić.....
Pozdrawiam serdecznie Edyta (na marginesie -po 40-stce)....
46,726 2016-03-12 13:21:48
Witam Cię Edytko witajcie wszystkie razem wzięte
ja na chwileczkę dzisiaj bo mam trochę roboty w domciu,pozdrawiam wlecę potem pa
46,727 2016-03-12 13:23:43
Witaj Edytko ..
dolcz do nas bedzie milo
46,728 2016-03-12 13:51:54 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-03-12 13:53:58)
witaj Edytko
coś na ten temat wiem , też kiedyś pomieszkiwałam to tu to tam, aż zdecydowałam 
46,729 2016-03-12 14:18:03
Też Cię witam Edytko! Będziemy się cieszyć jak do nas dołączysz.
Miałam dziś tyle zaplanowane i już mnie siły opuściły. Siedze obiad się kończy gotować:udziec z kurczaka,buraczki i ziemniaki.
46,730 2016-03-12 18:07:54
Cześć jestem tu nowa, mam nadzieję, że ktoś będzie miał ochotę porozmawiać o trudnym życiu poza naszą ukochaną Polską........ jestem poza granicami naszego kraju 6 rok i szczerze mówiąc przez ten czas doceniłam wiele rzeczy, które mamy w Polsce, należy wyjechać by móc je docenić.....
Pozdrawiam serdecznie Edyta (na marginesie -po 40-stce)....
witaj Edyta w przyjaznej cafejce ...
napisz czego nie cenimy w Polsce ....
??? a gdzie konkretniej przebywasz ???
pozdrawiam Mychy ![]()
46,731 2016-03-12 20:13:10
ja pracuje od pon-sob od 6-14. troche meczaca jest. i pozniej w domu jeszcze, roboty troche, jak to zawsze. Witaj Edytko milo nam bardzo ze do nas dołaczys
Mialam dzisiaj siedziec z sasiadka i swietowac dzien kobiet ale poszla spac po ciezkim dniu i nic mi nie powiedziala. szkoda a mialo byc tak fajnie. trudno.Pozostaje mi tylko :
46,732 2016-03-12 20:20:00
a ja dzisiaj ogarnalam obejscie i chyba sie przeforsowałam
bo plecy zaczynaja dawac znac o sobie .
a tez siedze sama w domku i chyba wczesniej sie połoze spac
46,733 2016-03-12 20:24:50
Ciężki los kobiety :praca nie kończy się w pracy.
Trzymaj się Dagmarko!
46,734 2016-03-12 20:35:02
Melduję się wieczornie...
Kawał roboty dzisiaj za mną...
Hej Edyta...witam pięknie
46,735 2016-03-12 22:25:16
też melduję ![]()
Dagmaro potowarzyszę Ci zamiast sąsiadki
nalej bo pusto:)
chwalcie się co to dziś zrobiłyście , bo ja leżing przed tv ![]()