Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 715 716 717 718 719 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 46,541 do 46,605 z 85,582 ]

46,541

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Przed chwilą do domku już ciepłego wróciłam.Rano w pracy,potem 3 godz.w multimedii stałam,żeby córce sprawy załatwić.Później ciotce po wypis 40 km i ubranie z szatni.
Dieta w łeb poszła,bo nie miałam czasu jeść.

Zobacz podobne tematy :

46,542

Witam
Dziś dla odmiany dosiadam z kawą inką big_smile.

Tydzień zaczął się dla mnie paskudnie, a mawiają, że jaki poniedziałek taki cały tydzień.... łoooo matko sad . Oby się nie sprawdziło!

Miłego tygodnia wszystkim ( i sobie wink ) życzę.

http://www.obrazki.org/upload/ob_0_06242800_1316413120.JPEG

46,543

Jaaaa cie ale u mnie śniegiem sypnęło! Normalnie zima wróciła,synuś wrócił z pks autem,ale miałam pietra,bałam sie bo u Nas kostka w całym mieście i ślizgawica jak nie wiem,ale dał moj synus radę,ale do Wrocławia nie wyobrażam sobie aby jechał sam do pracy,kiedyś to nastąpi niestety.Dobranoc mykam do wyreczka -śpijcie spokojnie

46,544

doberek raniutko DZIEWUSZKI 

zapraszam na caffe

http://imgup.pl/di/LUYE/1376650-543567919054402-1844941271-n.jpg

wczorajszy zwycięzca
                                     http://imgup.pl/di/K24P/tumblr-inline-mymn9cfgnw1rz54ms.gif

ale najbardziej cieszy mnie ,że film" 50 twarzy Greya " okazał się gniotem roku lol
chociaż raz jest po mojej myśli smile

Basia My Matki zawsze się martwimy ... lol

http://imgup.pl/di/7Q2C/budzi-gif.gif
                                                                               cisza nocna sie zakończyła smile

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  ....   

46,545

cześć dziewczyny smile pada śnieg ,pada śnieg , trala la la ............. sobie podśpiewuję w sensie (do doupy z taką aurą )
w niedzielę miałam natychmiastowy wyjazd za miedzę ,  tam było ciepło 13-14* myślałam ze jak wrócę to dam się w mój ogródek , a tu biało brrr......
kawki się napiję , muffina zeżrę , Leonardowi oczko puszczę wink
mamuśki mamuśki czy nie jesteście zbyt nadopiekuńcze ? dziecko owszem kochać , wspierać ale nie pod kloszem trzymać , życie czasem jest brutalne i trzeba je nauczyć tego 'że  jak mają liczyć , to niech liczą na siebie ' w dorosłym życiu będzie im potrzebne , może jestem wredna ale teraz po latach (w moim przypadku ) doceniają to , wiedzą ze mogą do rodziców przyjść z problemem po radę ale sami podejmują decyzje,    odwrotność jest u mojej siostry , całe dzieciństwo była kwoką robiła wszystko by dzieci nie zaznały Niczego złego a sama za nie robiła wszystko , obecnie dorosłe pociechy trzymają się mamusi , i nie mają pojęcia jak znależć się w czasie gdzie trzeba zarabiać , poszukać własnego kąta , być niezależnym realizować swoje plany , tego u nich nie ma , mamusia da
żadnej z was nie chcę urazić , nie potrafię opisać tego co am na myśli mocniejsza jestem tu i teraz w gadaniu niż w pisaniu

46,546

Kamoa masz rację.Dzieciom trzeba dać luzu,ale serce matki,to serce matki.Moja córa w Holandii.Tęsknie,ale na szczęście jest skype.
Syn w przyszłym tygodniu odbiera prawko.O Niego się niestety boje i to bardzo,bo On ma taki lekceważący charakter.Mam jednak nadzieję,że te dziewięć egzaminów coś Go nauczyło.
U nas też biało.Myślałam,ze mamy po zimie już,a tu kicha.
Idę gotować strogonowa.

46,547

Witajcie kobitki ........
milego dzionka .....
U nas szara zima , zimno .....

46,548 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-03-01 17:09:46)

Witam smile
U nas śniegu brak i liczę, ze już tej zimy nie będzie wink . Maleńki przymrozek i jedynie wiatr dokucza.

Zgadzam się z Kamoa co do dzieci, ale matką są różne. Np. moja mama kilka razy dziennie dzwoni do mnie z płaczem, ze musi do syna w szpitalu. Mieszkamy w drugim końcu Polski, przejazd w obie strony to kwota 200 zł, tam nie ma warunków na nocleg, nie ma kto mamy odebrać z autobusu (bo auta już brak). Generalnie kłopot tylko, przecież jej odwiedziny w niczym nie pomogą (nie ogoli syna, nie umyje), że gość to zawsze gość  nawet gdy stara się pomagać, że nie będę wsparciem bo mogę się rozkleić nad tym łóżkiem w szpitalu i ryczeć, zamiast syna pocieszyć, że mogę mieć problemy finansowe bo aby tam pojechać muszę pożyczyć kasę. Ale to ja- taką jestem matką, bo moja mama tych kwestii nie rozumie. Ona się upiera, ze matka musi się synem opiekować (to nic, że ma 30 lat i własną rodzinę, która się nim zajmuje), że jej obowiązkiem jest siedzieć nad jego łóżkiem (jakby umierał i trzeba się było z nim zegnać), że co by była z niej za matka i takie bleble... i tak od 1,5 tygodnia dzień w dzień.

Tak więc jak widać, matki są różne. Ja chyba z tych wyrodnych i nie-opiekuńczych, co nie pchałyby się na siłę skoro synem ma się kto zająć, skoro dzieciom i żonie ma kto pomóc. Wolę dzwonić, pocieszać, kartkę wysłać, list jakiś miły, kasę wysłać czy paczkę, pomodlić się... . A przecież też jestem matką, też kocham.

Dziś u mnie ciąg dalszy niefajnych zdarzeń, czyli fatum złego poniedziałku jednak działa wink ?
Ale cóż.... bynajmniej sobie muzyki posłucham i Was poczytam big_smile .
I na pocieszenie dla samej siebie i może kogoś kto tego potrzebuje :

http://pobierak.jeja.pl/images/c/2/3/102001_no-juz-dobrze.jpg

46,549 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-03-01 17:15:33)

o oo .......co tu tak cicho , na deser zapraszam !
                                                       http://swpanel.pl/userfiles/user_65525/images/desery.jpg

częstujcie się smile
Taja teraz widzę ze napisałaś , moja mamuś tylko synów traktuje jak królewiczów,   a córki to małpy , jak coś potrzebuje to kogo wzywa ???  kiedyś milczałam i dla świetego spokoju usłużyłam , teraz jestem wredna ale myślę sprawiedliwa , często prawda moją rodzinę boli a ja ją wywlekam na wokandę , jeśli mam rację to głośno mówię a nie za plecami smile

46,550

To ja galaretkę poproszę ale bezcukrową-ksylitolową big_smile .

46,551 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-03-01 17:30:48)

walić to dziś ! będzie mocno z cukrem big_smile
http://www.odchamsie.com.pl/demot/0_0_0_1672711999_middle.jpg

46,552

http://opisy.tja.pl/opis/skladam-zamowienie-prosze-o-wiosne-i-duza-porcje.png

46,553

Hej witam zimowo bo śniegu dowaliło po kostki u Nas,
U mnie ten strach o syna jest spowodowany tym ze nie słyszy i dlatego boję się jak jeździ autem,wiem  ze jest rozsądnym facetem ale...zawsze ale wiem wiem.Musimy z mężem więcej mu zaufać.Idę teraz ciasto kończyć bo biszkopcika ja upiekłam i teraz coś trza dodać do niego,pa do potem

46,554

Witajcie  czy  orientujecie się w tmacie  opieki nad osobą chorą np córką
pełnoletnią.....chodzi o nowe druki ponoć obecnie są takowe....
Powiem że nie wystarcza samo L 4 ,,z tego co ja wyczytałam...

Kidy przekazałam druk L 4 odesłano mi go z powrotem z zakładu pracy...
Pilnie potrzebuj informacji...

Pozdrawiam

46,555 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2016-03-02 00:18:51)

Milionek jutro dopiero bym sie dowiedziała od ksiegowej mojej,a nie powiedzieli Ci jaki ten druk ma być?dziwne trochę,wiesz zadzwoń do ZUS powinni Ci udzielić informacji smile

Zrobiłam ciasto i jakie jaja hi hi biszkopt jak wiadomo mi sie skurczył no i te brzegi zatkałam co zeby jak galaretke będę wlewać nie wpadła no i na biszkopt dałam mase budyniową jak do karpatki tylko z galaretką zmieszałam,na to brzoskwinie i delicje,a na wierzch miała być galaretka no i kurna jak zalałam delicje,mordka sie uśmiecha że fajne ciasto wyjdzie....a tu patrze czary mary he he galaretki nimna .Wsiąkła w te szczeliny,ale mądra ja Basia wsadziłam do lodóweczki co zeby sie stężyła i na to wlałam drugą,nie wiem co to wyszło bo juz późno i nie chce na razie ruszać niech sie całkiem stęży,
Śpicie?Śniegu u mnie po kostkę ja pitolę !!

http://images75.fotosik.pl/382/617ab44b04fac489med.jpg

46,556

witajcie obitki ....
smacznej porannnej kawusi .....

Basiu ja jak wlewam bezposrednio galaretke na biszkopt to juz bardzo taka tezejaca aby własnie nie wsiakła .
moglas nawet przed galaretka posmarowac biszkopt lekko kremem

46,557

Dosiadam z szybką kawą
Asia..niestety nie wiem...ale L4 to tylko na dziecko...jak osoba dorosła to byś musiała załatwiać opiekę na nią...
Zupełnie inne przepisy...niestety nie znam się dokładnie, ale nie jest to do załatwienia od ręki..
Dobrego na dziś dziewczyny

46,558

....bry Dziewuszki

witam Elę i Mamuśkę   

tylko caffke zapodam   http://imgup.pl/di/YJWS/052f924a3b.gif

miłej środy   ... 

46,559

BA-CHA  nawzajem

46,560

witam dziewczyny smile  i cóż powiedzieć gdy za oknem biało , już mi się odechciało big_smile big_smile
dla poprawy samopoczucia 

Jasio idzie z mamą do sklepu. Przed sklepem
widzi pijaka z krzywymi nogami. I głośno mówi do mamy:
- Mamo, ale ten pan ma krzywe nogi!
- Jasiu, ale tak nie wolno! Możesz tego pana obrazić!
Następnego dnia Jasio znowu idzie z mamą do sklepu, widzi tego samego faceta z krzywymi nogami i głośno mówi:
- Ale ten pan ma krzywe nogi!
Wtedy mama już straciła cierpliwość i mówi do Jasia:
- Jasiu, ile mam ci powtarzać że tak nie wolno! Za karę będziesz siedzieć w domu i nie wyjdziesz dopóki nie przeczytasz Szekspira.
Po trzech miesiącach Jasio znowu idzie z mamą do sklepu i widząc faceta z krzywymi nogami mówi:
- Cóż to za moda nastała w tych czasach, żeby jaja swe nosić w nawiasach.
big_smile big_smile big_smile

46,561

Kamoa poplułam ekran kawą przez Ciebie!

Milionek Kochana fajnie,ze się odezwałaś.Wujek google mi powiedział,że należy Ci się zasiłek opiekuńczy.Wszystko na ten temat i o drukach tez na stronie ZUS.
http://www.zus.pl/default.asp?p=4&id=433

Dziewczyny u mnie dukan trzeci dzień.Po dwóch dniach -3kg,ale wczoraj zadałam sobie biegunkę /wiem czym/,więc stąd ten spadek.Nie wiem,czy wytrzymam,ale mam nadzieję,że tak,bo lato tuż tuż,a sadło wisi.
U mnie słoneczko od rana.Teraz zaszło,ale śnieg się topi.Pogoda zapowiedziała się na najbliższe dni na brak śniegu,ale deszcz.W niedziele ma być u nas ładnie.

46,562 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2016-03-02 16:53:29)

Milionek> bulinka zapodała już link więc ja się nie będę produkować szczegółowo, ale do opieki nad kimkolwiek należy wypełnić załączniki, częściowo przez zakład pracy oraz druk Z-15 Ty-jako opiekun.

A tak w ogóle to witajcie smile .

Bacha jak zwykle postawiła aromatyczną kawę wink . Nie piję kawy ale bardzo lubię jej zapach smile .

Basia> takie jaja z ciastami to dla mnie nic nowego, ja takie coś stale mam big_smile .

Pozdrowionka wszystkie Netki i miłego dzionka (nawet mi sie zrymowało wink ).

46,563

Deser !!!
                  http://plcdn.ar-cdn.com/recipes/originalxl/0b32d584-e75d-4435-a9db-945d253d04ec.jpg

big_smile big_smile

46,564

KAMOA podrzuc skrzydelko smile

46,565

Takiego pieczonego kurczaczka też by zjadła.

46,566

Dosiadam z kawą...dobrego na dziś..

46,567

...bry Dziewuszki

to ja dziś herbatkę zapodam 
                                                        http://imgup.pl/di/DIMJ/75385-523342291032667-724672813-n.jpg
                                                                                                                     zapraszam ....

http://imgup.pl/di/5UV5/9jwqrew.gif

hallo MYCHY nie piszące - co jest z WAMI ?????

46,568

Hej kobitki ...
Dosiadam  sie do porannej kawusi .
Milego dnia .

U nas mglisto i pochmurno temperaturka na plusie

46,569

Witam,u mnie taka sobie pogoda,wróciłam od endokrynologa podbudowana bardzo,mam dawke zwiększoną na 62.5 i całkiem inaczej widzi u mnie problem serce i tarczyca,ma męża doświadczonego kardiologa więc sie skonsultowała zaraz i powiedział ze nie ma nic przeciwko aby zwiększyć dawkę,także jestem dobrej myśli.
A co do mojego ciasta wyszło pyycchhhaa zaraz pokażę Wam ,kawusia juz jest ale nie bedę jadła bo limit wyczerpałam

http://images77.fotosik.pl/386/d129caa988ada8cfmed.jpg

Miłego dnia

46,570

Basiu narobiłas apetytu na to ciacho

46,571

Witajcie Dziewczyny!
Basia ma rację,ubyło nas.Szkoda.
Obecne dziewczyny też coraz mniej piszą.Mam nadzieję,że to tylko zimowa chandra.
U mnie ok.Oprócz tego,ze dostałam prawie 4 stówki za światło.

46,572

no ja tez za swiatło mam dwie stowki .
a w tym miesiacu wszysciutkie opłaty sie schodza .
nie lubie takich miesiecy gdzie wszystko naraz jest

46,573

Heloł wink

Zaglądam na chwilę, jeszcze bez napoju, bo tenże pije po obiedzie, a obiad się właśnie gotuje. Dlatego na dłuższe zasiądę później.

Kurczak z rożna taki świeżutki, chrupiący jest pyszny. Dawno nie jadłam... .

Basia> jak widać ciacho się udało i pewnie juz zjedzone wink .

Elu> a kto lubi te miesiące?

46,574

tak to prawda

46,575

Właśnie to są ostatnie dwa kawałki,juz teraz zjedzone bo synuś zjadł
Co do for u mnie to samo jest,cisza nie ma nikogo a kiedyś normalnie było tak wesoło,wszystko na fb polazło bo tam lepiej jest czym sie chwalić.
Idę zaraz wspomóc koleżankę w pracy,trochę sie poruszam

46,576

Dzień dobry smile
Właśnie zarejestrowałam się na forum. Czy jeśli czterdziestkę osiągnę dopiero w połowie tego roku to już mogę dołączyć do grupy 40+, czy jeszcze jestem siusiumajtką i poszła won do grupy 30 z minutami? smile

46,577 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-03-03 17:49:14)

Annakomnena zostań z nami.U nas każdy mile widziany i jeszcze nas trochę odmłodzisz hi...hi...

Jestem wkurzona na te opłaty za światło,bo teraz będą co trzy miesiące.Ja bym wolała,żeby zostało tak jak było,albo co miesiąc.

46,578

annakomnena7 napisał/a:

Dzień dobry smile
Właśnie zarejestrowałam się na forum. Czy jeśli czterdziestkę osiągnę dopiero w połowie tego roku to już mogę dołączyć do grupy 40+, czy jeszcze jestem siusiumajtką i poszła won do grupy 30 z minutami? smile

witaj witaj , rozgosc sie i pozostan z nami .
zapraszamy do dyskusji

46,579

Powróciłam z czerwoną herbata  big_smile .

Basia> a to u nas już sie nie można pochwalić??? Ja wole netki niż fejsa wink, może dlatego, że ja taki trochę samotnik jestem, tłumy mnie przerażają wink , a na fejsie przeludnienie wink .

Anna> nie będziemy Ci wieku wypominać i miesięcy liczyć wink , właź i się rozgość  smile .

Bulinka> to może przejdź na rozliczenia rzeczywiste w energii, będziesz mieć co m-c i to nie prognozy, tylko tyle ile faktycznie zużyłaś. Ja takie miałam na domku letniskowym.

46,580

witajcie dziewczyny smile o ile została to wypiję zimną z rana kawę , zalatana jestem , nażarłam się fastfoodów zapiłam marchewą a teraz rozdymana próbuję relaxować  się big_smile
annakomnena7 witam http://teraz.com.pl/vardata/gify/emoty/emoty048.gif  ty dochodzisz do 40 a ja powoli wychodzę z 40 http://www.11street.pl/vardata/gify/emoty/emoty003.gif

jak by było fajnie , gdyby nie trzeba było płacić zobowiązań smile co byśmy z tą kasą zrobiły ?? hmm...

46,581

Kamoa już ja bym wiedziała co z tą kasą zrobić,oj wiedziałabym.
Co do jedzenia,to dalej jestem grzeczną dukanką.Tylko najgorzej,bo Dzień Kobiet,a w nim moje imieniny się zbliżają.Mam plany zrobić ptasie mleczko dukanowe.Tylko nie wiem,czy to wystarczy.

46,582

Hej Anna smile...a kto Cię tam będzie sprawdzał? Dosiadaj smile
Tyle się działo, że nie wiem od czego by...
To co miałam z urzędowych spraw...pozałatwiałam...co mnie bardzo cieszy, bo nie mogłam się zebrać od dobrego miesiąca.
Pokój Moniśki skończyłam przed chwilą gruntować...jutro pomaluję sufit smile
Co do rachunków...nooo troche mamony by było...pewnie wrzuciłabym w remont...zamiast zbierać na wakacje w ciepłych klimatach...hehe niereformowalna jestem
Dobrej nocy Wam kobity smile

46,583 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2016-03-04 00:33:17)

Witaj annakomnena7

Ale jestem zmęczona ta pogodą normalnie,idę sie glebnę do łóżeczka dobranoc dziewczynki cmokaśki mmłłaa mmmłłłaa
A gdzie Sponi?i reszta netusiek?....Meldować sie proszę

aaaa Ba-cha poproszę na jutro kawusię bez cukru sypaną ,mieszana w lewo raz w prawo dwa-dziekuję i obudź mnie o 8

46,584

witajcie  kobitki
https://i.ytimg.com/vi/NqQ6l4r83wI/hqdefault.jpg
kawa podanahttp://www.dajet.pl/wp-content/uploads/2014/08/a.jpg

tak cosik mało nas tu zaglada ,
a ci nowi tez szybko mykaja

46,585

Dzień dobry,
Dziękuję wszystkim za ciepłe przyjęcie. smile
Leciałam z samego rana, żeby się wkupić w łaski i zaparzyć kawę, a tu już widzę, że srodze się spóźniłam wink
Dobrego dnia!

46,586

witam witam ...
ciesze sie , ze dolaczylas do nas .
pisz pisz smialo o wszystkim co na sercu lezy

46,587 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-03-04 08:24:03)

heyy Dziewuszki lol

zapraszam na kawulca
                                                  http://imgup.pl/di/SCC6/304563-470428262990737-381655449-n.jpg

ciut wcześniej zapodana ale wymieszana w prawo i lewo hiiiiiiii 
Basia
to jeszcze doleż do ósmej lol

faktycznie ???? Sponi - Markadia - Milionek - Megi-Wind co się tak opitalacie z pisaniem ????he ????

Kamoa wychodzisz z 40 ????? no popatrz smile
a ja wciąż jestem po czterdziestce hiiiiiiiiiiiii   a co ??? może nie prawda ????? smile

milutkiego piątku życzę  lol lol

46,588

Dziewczyny szukam dobrej salatki - przepis
mam zrobic na spodkanie kola gospodyn
a niechcialabym tradycyjnej .
cos innego moze macie cos co wam smakuje i polecacie ,

46,589

witam smile  ale tu dziś kafki mamy , nic się nie zmarnuje , pijam dużo przez cały dzień i ćwierć nocy big_smile 
Ela najlepszą sałatką jaką radośnie zjadam i delektuję się to "śledziowa " z Rybexu , kiedyś pytałam jaki ma skład to szanowne panie powiedziały 'tajemnica sklepu ' smile
  ( taka bez majonezowa ; ogórasy+kartofle+śledz+ nie wiem co ) próbowałam przez wujka google , ale to wciąż nie ten smak , jak Ty ją zrobisz to ja się zapisuję do waszego koła gospodyń big_smile

46,590

ja tez lubie sledziowe sałatki bo uwielbiam sledzie .
mam przepis ale nie ze sledziem
na brokułowa , lub z zupek chinskich
ale moze ktos ma ciekawsza
i do tego chce zrobic tort cytrynowy

46,591 Ostatnio edytowany przez annakomnena7 (2016-03-04 10:45:09)

elzbieta47 napisał/a:

pisz pisz smialo o wszystkim co na sercu lezy

Dzisiaj leży mi na sercu, że nie mam siły zabrać się za robotę. Mózg mi nie może odpalić przy tej pogodzie. Jakie szczęście, że to już piątek! smile
To jak już dopracujecie przepis na sałatkę ze śledzia i ziemniaków to ja też poproszę. Bardzo lubię wszystkie składniki.

Coś czuję, że wpadłam w krąg doskonałych gospodyń. Może się czegoś nauczę, bo ja to wiecie - włażę do kuchni, żeby odpalić ekspres do kawy big_smile

46,592

Dosiadam do kawusiek smile
W kwestii sałatek..najbardziej lubię klasyczną ryżową..inne to tak robię na oko..i efekty też różne
Nic nowego nie podpowiem niestety
Jutro sobota...

46,593

w domu to najlepiej schodzi tradycyjna .
to innych nie robie .
ale na spotkanie kobiet moge sie pokusic o cos innego

46,594

Dziewczęta smile, coś takiego:

poniżej apel ojca rocznego Piotrusia - polscy lekarze chcą mu amputować gałki oczne.. Rodzice podjęli walkę o terapie za granicą, która daje 99% szans na wyleczenie. Uzbierali już milion złotych, trzeba jeszcze pół. Pochodzą z moich stron... podziwiam ich za desperację i odwagę, na którą nie wiem czy ja bym sie zdobyła... dzięki Bogu nie muszę tego sprawdzać... gdyby któraś nie wiedziała co zrobić z 1% podatku...

"Synku mój...
Kiedy wychodzę do pracy, ty jeszcze śpisz...
Często kiedy wracam z pracy, ty już śpisz...
Tak mało czasu udaje nam się spędzać razem, a w świetle choroby, która tak wcześnie próbuje nam cię zabrać, wpadam czasem w panikę i łzy ciekną po policzkach. Ukrywam emocje przed tobą i mamą, bo tata dla syna ma być opoką – silny i niezłomny, ale moja miłość do ciebie i pękające serce bierze górę na umysłem! Nie zgadzam się z tym co cie spotkało! Nie zgadzam się z losem i chemią – przecież ona może zostawić ślad w twoim ciałku, uszkodzić narządy! Będę walczył i uzbieramy półtora miliona, żebyś poleciał na najlepsze leczenie na świecie!
Kocham cię synku...
Tata.
Pieniążki zbieram w trzech miejscach:
Fundacja Rycerze i Księżniczki - wasze przelewy widzimy od razu ➡ http://bit.ly/1KaDYoo
Gofundme - amerykańska zbiórka --> http://bit.ly/1Pjn33w
Fundacja Nasze dzieci - gdzie przekazujecie 1% podatku.
➡ KRS 0000249753, księgowanie w tej Fundacji raz na miesiąc, dlatego nie możemy wam podać jeszcze wszystkich danych, bo sami ich nie znamy.
Zbiórka --> ➡ http://bit.ly/1KaDYoo
PAMIĘTAJ możesz pomóc:
❗ Darowizną, info poniżej ⬇
❗ Udostępnianiem
❗ Wsparciem w postaci własnego filmiku
❗ Licytując --> http://on.fb.me/1Kaz7Uc
Zajrzyj na WYDARZENIE
http://on.fb.me/1PSU82n
Im więcej osób udostępni apel o mnie, tym większa szansa,że ktoś z waszych znajomych zobaczy i pomoże
➡ GoFundMe --> http://bit.ly/1Pjn33w
lub tradycyjnie
tytułując przelew/traditional money transfer titled:
„DAROWIZNA PIOTR WRÓBEL”
FUNDACJA RYCERZE I KSIĘŻNICZKI
UL. ZAGÓJSKA 2/4 /85
04-101 Warszawa
PKO Bank Polski SA
90 1020 1042 0000 8902 0324 4142
Do wpłat zagranicznych
Swift:
BPKOPLPW 90 1020 1042 0000 8902 0324 4142
IBAN: PL90102010420000890203244142
lub
FUNDACJA "NASZE DZIECI"
przy KLINICE ONKOLOGII W INSTYTUCIE "POMNIK-CENTRUM ZDROWIA DZIECKA"
AL. DZIECI POLSKICH 20 LOK.120A 04-730 WARSZAWA
BANK PEKAO S.A.
KONTO NR : 76 1240 1109 1111 0010 1163 7630
w tytule " PIOTR WRÓBEL"
SWIFT CODE: PKOPPLPW IBAN:PL 76 1240 1109 1111 0010 1163 7630 w tytule " PIOTR WRÓBEL"
Przekaż 1% podatku Piotrusiowi
W formularzu PIT wpisz KRS 0000249753
Cel szczegółowy 1% wpisz PIOTR WRÓBEL

46,595

ja niestety nie pracuje wiec i nie moge przekazac 1% podatku .

46,596

elzbieta47 napisał/a:

w domu to najlepiej schodzi tradycyjna .
to innych nie robie .
ale na spotkanie kobiet moge sie pokusic o cos innego

Eluś polecam bardzo fajną sałatkę
Ryż 2p.
Ananas 5-6 krążków pokroić w kostkę
Pierś gotowana z vegettą 2 pokroić w kostkę
kukurydza puszka
pieczarki marynowane słoiczek mogą być solone
ogórki konserwowe 3-4 szt
cebula 1 duża lub 2 małe pokroić w kostkę
majonez- wymieszać wszystko doprawić solą i pieprzem

Albo pieczarkową
Pieczarki jajka cebula kukurydza i majonez + przyprawy
SMACZNEGO

46,597

moga byc pieczarki marynowane

46,598

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12661831_1504735283164083_1958257424822852344_n.jpg?oh=adb9c1615c052dc3b00bc0bb26a6707b&oe=575DFB5B

to ten Piotruś

46,599

Witajcie
Ja tak krótko narazie, z doskoku wink.

Elu> przed świętami zapodałam sałatkę śledziową, nie masz przepisu?

Jest  też jakaś sałatka "pod kołderką"-tak mówią w pracy: buraczki, ziemniaki i śledzie, przepis w internecie na pewno znajdziecie.
U nas schodzi gyros i pęczak.

46,600 Ostatnio edytowany przez Basia1973 (2016-03-04 15:40:22)

elzbieta47 napisał/a:

moga byc pieczarki marynowane

Tak jak najbardziej tylko musisz uważać z ogórkami konserwowymi bo to też w occie ale ananas dodasz jeden więcej i bedzie dobre,w ogóle nie czuć że jest tam on,jest naprawdę dobra smile

46,601

bede pamietac , pieczarki mam bardzo dobre
bo kupuje z NASZEJ CHATY
  tak mam sledziowa ale tym razem niechce ze sledziem
bo niewiem czy kobitki wszystkie sledzie lubia

46,602

Dołączam ponownie.

Weronka> ja bym pomogła... ale nie jestem w stanie pomóc nawet swojej znajomej, która co roku podaje 1% dla swojej córki, a ja nic nie mówię i grzecznie dziękuję, ale mi po odjęciu ulgi prorodzinnej zostaje zero sad . Ona pewnie myśli, że coś przesyłam, a mi wstyd, ze tak mało zarabiamy, że już nawet złotówki nie zostanie sad .

Wiecie co kobity, zrobiłam dziś wielką gafe i niechcący, bezmyślnie uraziłam bliską osobę. Najgorsze, że nie odbiera tel i nie odpowiada na sms-y a ja nie mogę jej tego wyjaśnić sad . Nic złego nie miałam na myśli a wyszło jak zwykle hmm . Czasem nie potrafię się należycie wysłowić. Zadręczam sie tym... powinnam napisać list może? Czy nie narzucać się i poczekać? Zła jestem na siebie... jaki człowiek czasem beznadziejnie głupi jest.

http://www.lolmania.pl/uploads/posts/t/l-8791.jpg

Pozdrawiam wszystkie netki bez wyjatku smile

46,603

Ostatnio jadłam u koleżanki:
brokuły,ryż,kukurydza,starty ser żółty,dwa ząbki czosnku przetarte,majonez,sól,pieprz.

46,604

ja mam taki przepis na sałatke .
szynka , brokuł
fasola czerwona , kukurydza

papryka czerwona , feta
3-4 łyzki słonecznika

sos
kubek jogurtu greckiego 1-2 zabki czosnku
suszone ziola do salatek sol , pieprz
3 łyzki majonezu
skladniki wymieszac z czescia sosu
na wierzch polozyc ugotowanego brokuła i polac sosem posypac słonecznikiem
o takiej sałatce myslałm

46,605

Ja mam brokułową ale inaczej robię:

brokuł, rzodkiewki, gotowane jajo, szczypiorek
majonez i śmietana lub jogurt naturalny, pieprz i sól.

Brokuł w różyczki, jajo w większe kawałki, reszta w małe. Sos robimy mieszając majonez z jogurtem i przyprawami.

Posty [ 46,541 do 46,605 z 85,582 ]

Strony Poprzednia 1 715 716 717 718 719 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024