Witam,oj coś się dzieje z forum,Wy też tak macie?Mimo wszystko jak przejdzie wiadomość miłego dnia
45,891 2016-01-26 09:09:21
45,892 2016-01-26 10:37:16
Miłego dnia wszystkim
Solenizantki:) dobrych chwil codziennie..
45,893 2016-01-26 11:32:29
Dzien dobry ![]()
Kto ma odchowane ten ma te nasze dzieci.... ale one daja duzo radosci i odmladzaja psychicznie. Fizycznie zreszta tez bo nie ma to jak pobiegac za nieletnia udajac wilka ktory chce zjesc swinke ![]()
Milego dnia Dziewuszki.... kawa na stole ![]()
45,894 2016-01-26 17:09:07
Merten,albo polepić bałwana i porzucać się śnieżkami.
Witam z domku.
45,895 2016-01-26 18:35:24 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-26 18:36:36)
No nie... dosyć, że czyjaś przepowiednia się sprawdziła (bo wtorek faktycznie okazał się być zwariowany) to co ja widzę
Urodziny a mnie nikt nie zakrzyknął ![]()
Dobra, bez łaski 
Dziewczynki Kochane , Wy takie młodziuteńkie jesteście
Żyjcie...
A własnie. Ten utwór przedstawia mój teraz stan umysłu...
Spokojnie, za 15 minut to się zmieni. Tylko muszę komuś w łeb przywalić. Albo nie, muszę dbać o dłonie ![]()
45,896 2016-01-26 19:54:09
Witajcie lasencje ![]()
Ba-cha> 57 ? Ale duchem nadal 40-tka skoro z nami jesteś
.
Bulinka, merten> no ja mam odchowane i bynajmniej nie czuje się staro z tego powodu
. Wolna się czuję i młodziej niż wskazuje metryka... moze dlatego, że młodo wyglądam... ponoć o jakieś 8-10 lat
.
Co do wieku... mąż nie tak dawno coś opowiada o jakiś facecie. To się pytam ile miał lat, a on na to: "stary był, jakieś 50-ąt"
... to ja spojrzałam na niego i mówię : "staro, powiadasz, ale to tylko 5 lat więcej niz ty masz". Jego mina... bezcenna
.
45,897 2016-01-26 20:10:18
Witam wszystkie dziewczęta-te stare i młode ![]()
A tak na serio,to nikt nie czuje się na tyle ile ma w metryce.Ja tak zawsze miałam,że jak było 20 i słyszało się,że ktoś ma 30,40 to jeeeeju jaki on stary .
Mój synuś też kiedyś coś o kimś opowiadał i mówi "taki dziadek"Ja pytam,to ile tak miał +,- a on mi na to"nie wiem,może z 40? "
Też mina mi zrzedła ![]()
45,898 2016-01-26 20:52:45
Hey Dziewuszki wieczornie
Taja - przeciEEEEE jestem po 40-tce ... czyż nie ??
Małgocha a to masz racje ....
mając naście lat o 30-sto latku myślało się jak o staruszku ...
mam takie grono koleżanek - że jak idę z nimi na piwo
to do obsługi mówią >>> my starsze panie po 30-tce
prawda ??? prawda ![]()

45,899 2016-01-26 21:02:41
hejka wieczorowo , ale temacik macie , stare - młode , kit z tym ważne na ile się czujemy
i jeszcze możemy !!
zawiozłam dziś moją mamę do sanatorium w Polanicy , śniegu brak , najważniejsze że dziś o 19 wieczorek zapoznawczy!
45,900 2016-01-26 21:34:14 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-26 21:35:19)
Rano przed blokiem spotykają się dwie sąsiadki.
- Chora jesteś Jolka, że tak ciężko oddychasz?
- Nie! Wyobraź sobie, co mnie spotkało! Byłam na targu po świeże warzywa. Wracam sobie alejką przez park, a tu nagle zza drzewa wychodzi przede mną facet w długim płaszczu, rozchyla go i demonstruje swoje "winogrona".
- I co zrobiłaś?
- Wypuściłam siatki z rąk i zaczęłam biec. Biegłam ile sił w nogach. Ale on był szybszy!
- I co?! No mów!
- I nie dogoniłam go!
45,901 2016-01-26 22:22:15
Hejo
Ja to czuję .... wtedy kiedy zmęczen ie sięga zenitu i nogi
nie chcą nosić.... I teraz jak pisałam wczoraj przede mną
egzamin Babciowy... to też jakoś czuję się ........................
kurde starsza.... ![]()
45,902 2016-01-26 22:56:06
Tak jest.Mamy tyle lat na ile się czujemy.Ja mam o tej godzinie 99.Idę spać.Dobranoc.
45,903 2016-01-26 23:13:29
Dobrej nocki ja czekam na pranie...muszę powiesić
i się kładę...padam na pyszczek. o tak Bulinko ![]()
U nas dzisiaj ciepło było tylko plucha i buty zamokły ![]()
45,904 2016-01-26 23:48:53
Wiecie ja jednak czuje sie bardzo mlodo chociaz zdrowie juz nie to i sily czasami opuszczaja.... a jednak marzy mi sie fajny facet z upojnymi nocami wiec nie jest tak zle ze mna
Niespoddziewanie kupilam bilety do Polski i lecimy w sobote na dwa tygodnie. To bedzie ciezki z widzeniem sie z rodzina bo musze uregulowac sprawy zawodowe, dokonczyc lewa reke i zbierac potem dni urlopu.... chcialabym jednak gdzies wyskoczyc z malutka chocby na tydzien. Moze uda sie znowu poleciec jesienia do ojczyzny...
45,905 2016-01-27 00:12:57
Czesc dziewczyny-słodkie Krolowe .A co wy mi tu tak narzekacie na nasz piekny wiek-ej jestesmy w sile wieku ,piekne i jeszcze młodziutkie,co wam przyszło do waszych pieknych głowek myslec o starosci,kurcze dziewczyny no nie załamojcie mnie,co to ma byc!!!!!!!!!!!!!!dO 80 -TKI NAM JESZCZE BRAKUJE BARDZO WIELE.Ja oczywiscie znow wpadłam jak wichura,ale tak bywa z moim czasem ,raz tu raz tam,ale nie znaczy ze nie czytam i nie podgladam co z wami-chyba wybaczycie co?Miałam przestui poniewaz demolowałam cały dom,ale juz koniec,po remontach i rozbudowie.Dziewczyny ktore mnie znacie i ktore dopiero poznaja i mysla co to za wariatka ,to własnie ja zwariowana ,zakrecona i nadal optymistycznie nastawiona jak nastolatka do zycia i tego wam kochane wszystkim zycze-do usłyszenia,miłej i bestroskiej nocy.
45,906 2016-01-27 00:34:15
He he Słoneczko ja pamietam Ciebie, dzisiaj wpadłaś jak torpeda hi hi i już Cię nie ma no .
Idę też zaraz spać,ale z tego co wiem pełnia jest i myślę że bede liczyć barany.....chociaż pójdę na łatwiznę i od razu powiem 460 baranów mamy w sejmie hi hi po co to męczyć się -buziaczki staruszki i młodziuszki
45,907 2016-01-27 08:16:18 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-01-27 08:17:35)
....bry .... Dziewuszki
caffkę zapodaje 
Słoneczko - nawet ja Cię pamiętam
witaj
napisz co?? wyremontowałaś ...
Merten a myślisz,że mi się nie marzy taki facet ...
???

Kamoa może Twoja MAM zerwie jakiegoś dziadka ?? ![]()
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE ...
ciekawa jestem czy pojawią się kiedyś : Sonia - Megi ???

45,908 2016-01-27 11:02:43
Hehehe
Hasło boskie
Dobrego dzionka...dosiadam do Baśkoweh kawuś.
Hej sońce...świeć u nas częściej.
45,909 2016-01-27 12:38:35
Dzień dobry moje Panie ![]()
Merten -spóźnione życzenia wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin ![]()
Kamoa, coś tak czułam,że coś nas łączy- już wiem ten sam rok urodzenia
![]()
Milionku- trzymaj się mocno. Trzymam kciuki za córcię i maleństwo. Potrafię sobie wyobrazić co przeżywasz w tym czasie. Będziesz cudowną babcią
Bycie babcią jest super ![]()
Rany Bulinko!!! Długo jeszcze tak będziesz tolerować zachowanie swojego męża? Co to za facet, co on sobie wyobraża? Potrząśnij nim w końcu.
45,910 2016-01-27 13:47:31
Witam,u mnie słoneczko świeci piękna pogoda aż nie możliwa -pozdrawiam
45,911 2016-01-27 17:27:50
U nas szaro,buro i ponuro,ale ciepło.Chiba było 12 stopni na moim oknie.
Wind potrząsnęłam nim trochę.Jak zadzwonił w któryś dzień do mnie i pytał gdzie jestem i kiedy będę,to powiedziałam,że nie wiem,bo jestem w sądzie dowiedzieć się coś na temat rozwodu.Wystraszył się.Ciekawe tylko na ile Mu starczy.
Słoneczko zaglądaj częściej.
Padam dziś na pyszczek.
45,912 2016-01-27 18:03:51
dzień dobry
piękne i mądre dziewczyny
dziś jestem b. kulturalna i mówiąca komplementy
czy naprawdę już koniec stycznia ???? czyżby za tydz. tłusty czwartek ? oj oj ten czas jeszcze raz czas , dla mnie dzień mógł by trwać 40 godz
wszystkim tutaj dziewczynom pozwalam zjeść ile dusza zapragnie

po zjedzeniu miłego relaxu na mięciutkim tapczanie , ja od siebie dodam jeszcze masaż karczku i wodę sodową ![]()
miło prawda ? ( a tak na marginesie , trzymajcie mnie bo kurfa przypierkonię sama sobie za błąd w papierach który zrobiłam i dostałam zjoba )
45,913 2016-01-27 18:18:01
Kamoa i Jej dwie twarze! Tak można zatytułować Twój post hi...hi...
Tak w ogóle,to naprawdę tłusty czwartek za tydzień?Znów dietę pogrzebię.
45,914 2016-01-27 18:58:33 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-27 18:59:58)
Dzień dobry
Że Piękne dodawać nie muszę , bo to oczywista oczywistość ![]()
Dzwoni do mnie były wczoraj. Młodsza jedzie do niego na weekend. Wszystko fajnie, ale właśnie dowiedział się, że Glizda tez nie je mięsa. A on do mnie, że miał przygotować królika. I cała litania pretensji, że: jak to? dlaczego? zrób coś z tym!
- Ale co mam zrobić? Nie zmuszę jej przecież. Nie ma trzech lat, żeby nabierać ja głupkowato na samolociki i wpychać do buzi ![]()
- chciałem przygotować królika.
- jezu, ona nie będzie jadła królika bo miała żywego... takiego z długimi uszami, gdybyś nie pamiętał...
- No tak, ale ten jest w zamrażarce i nie ma uszu ![]()
Tak parsknęłam śmiechem, że tak jak przy Was i tym razem splułam ekran monitora :d
No nic. Dalej naciska. Mam sprawić, żeby to mięso jadła. Ja się tłumaczę mówiąc, że zdaje sobie sprawę z tego, że potrzebuje Glizda na tym etapie wzrostu i dojrzewania (bo coś tam jej rośnie z przodu
) ale to wynika z jej poglądów. Aha, powiedział, że mam iść z nią do psychologa ![]()
Ale to tak jakbym sugerowała homoseksualiście leczyć się u takiego lekarza.
Makabra. I dziwić się, że nie szło się z facetem dogadać.
Tym razem nie było spiny. A kiedy wtrącił, że Glizda za chwilę będzie jak drom latać, rozwaliło mnie ze śmiechu na całego
Naprawdę. Nie wiem czy my kiedykolwiek tak prowadziliśmy rozmowę.
Na koniec próbowałam mu wytłumaczyć, że powinno do niego docierać powoli, że czternastolatka zaraz rzeźbi swoja tożsamość i to jest swego rodzaju zamach na jej indywiduum, ale uznał, że dla niego córy zawsze będą małymi dziewczynkami.
Odpowiedziałam krótko: wobec tego to ty musisz dorosnąć.
Letę do domu. Wystarczy na dziś...
45,915 2016-01-27 20:07:59
Czesc dziewczyny wieczorowa pora.Umnie tez pogoda w kratke-taka nijaka,ale ciepło.Ba-Cha-z tymi moimi remontami to tak-zrobiłam plan na rozbudowe domu tego co mieszkam,czyli podniosłam go do gory,miałam dach do robienia,wiec wykozystałam i zrobiłam poddasze,4 pokoje ,łazienke i oczywiscie korytarz,miałam 80 m,a teraz mam 200m,juz wszystko zrobione centr i ogrzewan centr,i pokoje z podłogami skonczone jeszcze mi zostało umeblowac,ale musze odczekac na kase,trzeba zarobic.Musze teraz isc z psina na spacer wpadne puzniej ![]()
45,916 2016-01-27 20:20:16 Ostatnio edytowany przez malgorzata.onet.pl (2016-01-27 20:20:48)
Hej dziewczątka
!!
U nas dzisiaj było 12 stopni i słoneczko,aż chce się żyć
ja już czuję wiosnę ![]()
Sponi-powiedz byłemu,że jak już tak bardzo mu zależy żeby Glizda zjadła,to niech zrobi sałatkę-nawet parę różnych,frytki i jak już mu tak bardzo zależy to niech polata po sklepach i poszuka(już powinny być)
takie króliczki,zajączki i kurki z czekolady ![]()
W
ten sposób będzie i wilk syty i owca cała ![]()
45,917 2016-01-27 21:25:17
Sponi wnioskuję,że jeżeli były pan i władca z Tobą rozmawia,to jest już lepiej.Mam pytanie,ale nie musisz odpowiadać jak nie chcesz.Czy dziewczyny chętnie do Niego jeżdżą?To tak tylko z ciekawości pytam.
Byłam u notariusza osobiście,bo miałam ciągle sprzeczne informacje.Otóż pani powiedziała mi,że wujostwo musiałoby zrzec się służebności z tego kawałka ziemi,który chcemy sprzedać,albo kupujący muszą przyjąć ze służebnością.Wtedy wujostwo nie musi podpisywać sprzedaży.Problem w tym,ze ciotuchna nie podpisze,a wiec jedynie mogę wziąć pod uwagę drugą ewentualność.Ciotuchna nie podpisze,bo miażdżyca doprowadziła Ją do złośliwości.
Słoneczko podwyższyłaś więc dach?To tak jak ja gdy go robiłam.Miałam wcześniej stropodach i mi przeciekał.Wilgoć w domu i grzyb,bo nie było za co zrobić.Była wtedy nie duża różnica w cenie gdy już robiliśmy,żeby go podwyższyć na ewentualne pokoje.Zrobiliśmy tak więc,gdyby któreś z potomnych chciało tam zamieszkać.
Małgosiu u mnie też było tak ciepło było.Oj chyba niemożliwe,żeby mróz nie wrócił i śnieg,a wiele bym za to dała.
45,918 2016-01-27 21:53:27
Brrrr zimno sie zrobiło,moja sunia pobiegała wybłociła sie,teraz corka ja kapie-bedzie sie działo po kapieli.Bulinko witam cie skarbie,a gdzie truskaweczka,Milonek,Luc nie widac ich,moze wkrotce sie odezwa.Ja niestety zapadam juz w sen,wiec zycze wam drogie panie spokojnej i cieplutkiej nocy papapa
45,919 2016-01-27 22:00:40
Milionek jest.Dużo dziewczyn odpadło,a szkoda.
45,920 2016-01-28 02:20:56 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-28 07:54:36)
Sponi wnioskuję,że jeżeli były pan i władca z Tobą rozmawia,to jest już lepiej.Mam pytanie,ale nie musisz odpowiadać jak nie chcesz.Czy dziewczyny chętnie do Niego jeżdżą?
Bulinko nie umiem odpowiedzieć czy lepiej. Robił mi takie jazdy ostatnimi czasy, że doprawdy zachodziłam w głowę jak to możliwe być takim cynikiem.
Wiem... Rozumiem, że pośród ludzi którzy zostali opuszczeni przez swoich partnerów tułają się uczucie zemsty a częściej jednak ból. Poczucie żalu. Pustki. Czy to jednak oznacza, że można robić innym pod górke?...
Dziewczynki robią to raczej z poczucia przyzwoitości. Ja nie zabraniam kontaktów z ojcem. Z drugiej jednak strony nie naciskam. Nie sugeruję niczego. Nawet jeśli ktoś uznałby, że to jest moją powinnością jako matki. Szczerze, ma to w arschu co pomyślą inni. Dzieci moje są zdrowe na umyśle. Niechże same podejmują decyzje...
Czasem chcialabym tak po prostu zostać sama w domu. Pobyczyć się. Nie robić nic. Mieć balagan za Towarzysza. Uśmiechać się do rozwieszonego ubrania na suszarce. Do zzawalonego naczyniami zlewu. Móc im powiedzieć: nie mam dziś ochoty na wchodzenie z wami w polemikę.
Tyle czasu minęło. Tyle nasączonych strachem dni i nocy. Prób naprawienia własnego życia.
To mi się raczej nie uda. Moge co najwyżej napisać kolejną ksiązkę.
45,921 2016-01-28 08:05:32
Niespodzianka

45,922 2016-01-28 09:16:34
hey Dziewuszki srana

caffa zapodana
Sponi - kawka zdrowotna ??
i bardzo dobrze
tylko pewnie ziarnista ![]()
Słoneczko z 80-ciu zrobić 200 m - to nie remont a budowa
Bulinka .... miażdżyca doprowadziła do złośliwośći ..... 
i upierdliwości dobre
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE u mnie lejeeeee deszczem bleeee ![]()
45,923 2016-01-28 10:57:04

45,924 2016-01-28 11:31:32
witam
Czy te oczy mogą kłamać ?
![]()
45,925 2016-01-28 12:40:56
Cześć dziewczynki,
45,926 2016-01-28 17:44:35 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-01-28 17:49:22)
Markadia jesteś!Cieszę się ogromnie.
Basiu długo by pisać na temat ciotuchny.Powiem tylko,ze kamieniami rzuca na obcych.Uważa,że chcemy Ją zamordować i wszyscy to obcy,a tylko ludzie z Lubelszczyzny skąd pochodzi,to Jej krew.Oczywiście mieszka tu ok.40 lat.
Sponi,a ja nie lubię,jak leżą naczynia w zlewie,albo pranie nie poskładane,albo podłogi nie pozamiatane.Tylko wkurwia mnie,że wiecznie muszę to robić,bo nikomu to nie przeszkadza tylko mnie.
Jestem zmęczona i jest mi smutno i wścieklo.Rano pojechałam zawieść Majkę na kyboart.Zrobiłam zakupy.Potem pojechałam na rehabilitację.Wróciłam i zrobiłam leczo,które jak wiecie jest czasochłonne.Na to mąż mi oznajmił,że On tego nie będzie jadł,bo Mu szkodzi /pierwsze słyszałam/i sam sobie zacznie robić zakupy i gotować.
45,927 2016-01-28 18:19:47
Witajcie
Nawet nie mam czasu Was spokojnie poczytać, chyba muszę poczekać do weekendu.
Obecnie określam swój stan wg poniższego :
.
Miłych pogawędek Netki
.
45,928 2016-01-28 18:33:57
Cześć Dziewczyny,pozdrawiam wszystkie-znajome i nieznajome ![]()
Bulinko,szczerze Ci współczuję z powodu sytuacji z "ciotuchną".Pracowałam jakiś czas jako opiekunka osób starszych-wiem co to znaczy i ile trzeba cierpliwości.
Tajemnicza-modlitwa jak najbardziej-tylko jeszcze trzeba się modlić,żeby ktoś nas wysłuchał ![]()
45,929 2016-01-28 18:47:36
Witajcie miłe panie :)MARKADIO-serducho nasze witaj cieplutko
,Ba-CH-ha dokładnie tak,drugi raz bym nie remontowała,tylko stawiała nowy dom-kawał kasy.KAMOA I BASIA-wpadły i szybko uciekły
SPONI-pochwalam twoje podejscie jesli chodzi o dzieci w stosunku do ojca,i bardzo cie podziwiam ze masz tyle siły ,pomimo tylu problemow dajesz super rade przeciwnosciom.BULINKO-kochana Ty to zawsze w biegu,super bochaterko, daj troche na luz,a maz niech se robi sam jak chce,ty odetchniesz,o on mysle ze szybko sie mu to znudzi i jeszcze bedzie prosił zoneczke o posiłek,a ty go wtedy zapytasz-kochanie a nie zaszkodzi ci moj posiłek?hihihiDziewczyny ja dzis pogoniłam troche roboty na polu, koło domu i w domu,wykorzystałam piekna pogode ,słoneczko,ale teraz juz padam ,a czeka mnie jeszcze psina z spacerem,chyba mi bedzie dzis musiała odpuscic.Moze puzniej jeszcze wpadne ,pozdrawiam wszystkie panie ![]()
45,930 2016-01-28 19:37:45
Witam wieczorkiem ![]()
Sorrki ogromniaste za nieobecność na forum ale musiałam dać sobie spokój na jakiś czas z netem.
Poprostu zaczęłam łapać się na tym,że zaczynam żyć bardziej wirtualnie niż w realu.
Nawet najbliżsi i otoczenie zarzucało mi,że cały czas gadam o internecie co nie było normalne,tym bardziej,że nie wszyscy mają z nim styczność.
Ale chyba jest już ok i postanowiłam popisać trochę ![]()
Poza tym miałam też problemy zdrowotne (normalka
)nawet dzisiaj byłam u lekarza znowu 3 leki za sumę 98 zł
:
Teraz poczytam trochę co tam u Was kochane 
45,931 2016-01-28 20:58:22
Hejka, zaniedbalam Was dwa dni ale mam nieco teraz na glowie bo ten wylot do Polski wyskoczyl jak kroliczek z kapelusza i teraz szybko pakowanie, dzisiaj okulista, jutro sciagaja szwy i to tak na wariata nieco... W sobote okruszek idzie jeszcze na balet, musze zglosic ze nie bedzie jej dwa tygodnie.... szkole opusci tylko jeden tydzien bo od 5 lutego zaczynaja sie ferie zimowe do 15 a my wracamy 13 lutego. Wyjatkowo zabieram ze soba laptopa wiec bedzie kontakt i bede sie odzywac....
Przepraszam ze tak o sobie tylko, ale zaraz biegne dopakowac torbe a potem malutka idzie spac i dzien sie skonczy....
Milego wieczorku Dziewczynki ![]()
45,932 2016-01-28 23:23:19
Czy to się ze mną stało...
Odwaga czy wygoda
Był kiedyś piękny ptak, piękniejszy od innych. Potężny i swobodny, odznaczał się też wielką odwagą. Niczego się nie lękał, latał, gdzie tylko zechciał.
Był bardzo dumny ze swego okazałego upierzenia o jaskrawych barwach.
Pewnego dnia ptak postanowił wyskubać sobie pióra, jedno po drugim, by wymościć piękne gniazdo, gdzie mógłby wygodnie i spokojnie spocząć.
I teraz nie może już latać.
Autor nieznany
45,933 2016-01-28 23:36:20
Przeszło mi Kochane!Poszłam się zdrzemnąć,potem zeszłam do teściowej i mi odpuściły nerwy.Na szczęście,bo aż się poryczałam.Jutro nowy dzień jeszcze biegiem,no i poniedziałek ostatni dzień rehabilitacji.Potem już odsapnę.Jak mi będzie pasować z męża grafikiem,to we wtorek robię sobie wypad na cały dzień choćby do Lichenia.Tam przynajmniej jest gdzie pospacerować.
Markadia fajnie,że wróciłaś.Uzależnienie od internetu jest okropne.Były mąż mojej siostry ma ten problem.Na szczęście siostra już nie.Myślę jednak,że Ciebie to nie dotyczy,bo sama potrafiłaś się oderwać.
Merten to szczęśliwej podróży i nie zapomnij do nas zaglądać już z Polski.
Słoneczko,masz rację.Tylko wiesz,że On to powiedział złośliwie i nie przemyślał.Jutro Mu zrobię powtórkę z życiorysu,bo leczo zostało i to sporo.Synowie i Majka lubią,a mąż niech sobie gotuje.Zaraz Mu się zapytam co będzie sobie jutro gotował.
Małgosiu ja też pracowałam w domu opieki społecznej.Tak więc znam ten ból.Na razie nie mam takich dużych z Nią problemow,bo jeszcze jest wujek dość sprawny i sobie z Nią radzi.Tylko właśnie mamy problem teraz,żeby coś zrobić po swojemu z ta ziemią i domem,który mi jest zapisany.Chciałam sprzedać kawałek i resztę zapisać starszej córce i jakoś to muszę doprowadzić do końca przed ślubem córki.Potem podział tego co mamy tutaj gdzie mieszkamy.Wszystko to mamy zamiar zrobić w tym roku.
Taja ten Twój obrazek też do mnie dzis pasuje.Zresztą nie tylko dziś.
45,934 2016-01-29 01:05:19
Dobrej nocy dziewczyny....
Hej Markadia ![]()
45,935 2016-01-29 08:06:23 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-01-29 08:10:38)

Witajcie!Jeszcze dziś do pracy i rehabilitacja i mam wolne hura.....Jutro sobie pośpię i robię sobie labę w domku i w niedziele też.
Co do ważenia,to przestrzegali mnie:

...a ja nie posłuchałam.Mam wzrost 0,5kg.Zwalam to na owulację...powiedzmy.Za tydzień zwalę na tłusty czwartek,a będzie podsumowanie miesiąca.
45,936 2016-01-29 08:14:19 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-01-29 08:17:30)
....bry Dziewuszki srana
witam piąteczek moim ulubionym gifem

Bulinka nie jest dobrze , z tym Twoim małżem
nie przejmuj się i dzisiaj z duuuużym uśmiechem zaserwuj to leczo ![]()
naraz mu się odwidziało ??? jak to szuka no nie ????
ta cioteczkę masz superaśną ...
tak się mówi - gorzej mieszkać z taką ....
Merten przyjemnego odpoczynku w Polsce
a w jakie regiony przyjeżdżasz ??
Markadia witaj .... ależ to uzależnienie od Netek jest mile widziane
pozdrawiam : Sponi - Mamuśkę - Taję - Słoneczko - Małgorzatkę -Kamoę .... i resztę TYCH podczytujących

Bulinka witaj .... z tą wagą to nawet się nie ważę ...
objętościo NIC mi nie znika .... normalnie załamka
w tłusty czwartek też sobie nie odmówię pączka ewentualnie dwóch hiiii
tradycja musi być
![]()
45,937 2016-01-29 08:33:32
Witam
Ba-cha no wiesz mnie wymienić zapomniałaś??:D
Wstałam wcześnie bo mnie domofonem jakaś cizia obudziła i pyta Paweł??A mąż NIE!!-Zdzichu
Kawusię pije sobie smaczną,wypijam i znowu pod kołderkę,jeszcze troszkę poleniuchuje i jakiś obiad trza zrobić-co proponujecie?
45,938 2016-01-29 08:38:24
Nasza wartość
Dobrze znany mówca rozpoczął seminarium trzymając w ręku dwudziestodolarowy banknot. Do dwustu osób na sali skierował pytanie:
- Kto chciałby dostać ten banknot?
Ludzie zaczęli podnosić ręce. Spiker powiedział:
- Mam zamiar dać ten banknot jednemu z was, ale najpierw pozwólcie że coś zrobię... - i zaczął miąć banknot. Pokazał zgnieciony banknot i zapytał:
- Kto w dalszym ciągu to chce?
Ręce znowu się podniosły...
- A gdybym zrobił to? - zapytał mówca.... i rzucił banknot na ziemię. Podeptał go butami i podniósł - był pomięty i brudny....
- A teraz kto chce te pieniądze?
Ręce podniosły się po raz trzeci!!!
- Moi przyjaciele odebraliście bardzo cenną lekcję. Nie ma znaczenia co zrobiłem z tym banknotem, ciągle chcieliście go dostać, ponieważ nie zmniejszyłem jego wartości. To jest wciąż warte 20$!!!
Wiele razy w życiu jesteśmy powaleni na ziemię, zmięci i rzuceni w błoto przez decyzje, które kiedyś podjęliśmy i okoliczności, które stanęły nam na drodze. Czujemy się przez to mniej wartościowi. Ale to nie ma znaczenia, co się stało i co się jeszcze stanie...
TY nigdy nie stracisz swojej wartości: brudny czy czysty, zmięty czy w dobrej formie, jesteś ciągle bezcenny dla tych, którzy Cię kochają.
Wartość naszego życia nie wynika z tego co robimy, ani nie zależy od tego, kogo znamy, lecz KIM JESTEŚMY!
Jesteś wyjątkowy! Nigdy o tym nie zapomnij!
Licz swoje błogosławieństwa, nie problemy!
Dzień dobry...
45,939 2016-01-29 08:56:24
dżises Basia - sorki
... tak to jest wymieniać Nicki
witajcie piątusiowo jeszcze raz TY i Sponi ...

45,940 2016-01-29 09:10:14
Hejj w piątkowe rano...uśmiecham się pięknie ziewająco i ukawowaną gębuś.
Jak cudnie taką poranną kawę chlapnąć w ciszy jeszcze....myśli zacząć budzić ...no bosko
45,941 2016-01-29 09:14:53
He he noo
Miłego również dzionka buziolki

45,942 2016-01-29 09:21:26

45,943 2016-01-29 10:06:42
Właśnie oglądam w tv o studniówce,aż mi się łza w oku zakręciła,to były czasy i ten polonez echhh ![]()
Bulinko ja już dawwno pisałam,że za bardzo dajesz się wykorzystywać nie tylko mężowi ale całej rodzinie,zrób coś z tym ![]()

45,944 2016-01-29 12:28:54
Dzień dobry
![]()
Miałam cudny poranek i piękne przebudzenie
Mam teraz popołudniówki i rano córka nie pozwala wnuczkowi mnie budzić a jak wracam to już mały śpi. Wczoraj wspomniałam, że tęsknię za nim...Dziś więc pozwoliła mu wejść do naszej sypialni przed wyjściem do żłobka - z hukiem otworzyły się drzwi i wkroczył z promiennym uśmiechem i słyszę :hejko łapcia
i słodki oślimaczony buziak
Taki to poranek ![]()
Co do przypowieści...tak jakoś ostatnio o tym myślałam. Wiele z nich oraz powtarzane od pokoleń przysłowia takie jak -nie szata czyni człowieka, nie sądź książki po okładce itp, itd... Mam córkę lat 25, piękna dziewczna, naprawdę niepokojąco ładna i przy tym bardzo taka, nooo kobieca...drobna niewysoka z długimi blond włosami i dużym biustem. Czasem patrzę jak idzie ulicą ,przysięgam nie ma takiego faceta od lat 13 do 100 który by się za nią nie obejrzał. Lubi też ta moja córka dobrze się ubrać i generalnie dba o siebie...Jest też żeglarką. Uprawia ten sport od 6-go roku życia, pływała wyczynowo,była mistrzynią Polski, wiele razy stawała na podium w całej Europie..Czasem z nas się śmieje, że ja i mąż uprawiamy jachting a prawdziwe żeglarstwo to uprawia ona...I to jest prawda...ona w grudniu pływa na Zawiszy Czarnym- jest tam stałym oficerem, zgłasza się do przeprowadzania jachtów(dzięki temu możę tanio popływać,zapisuje się po prostu na załogę-nie jest to jakaś wycieczka tylko ciężka robota), nawet przez ocean...nikt nigdy nie narzekał na jej pracę na jachcie...ale...opowiada mi, że prawie zawsze jest podobna sytuacja. Dzwoni, odpowiada na ofertę, biorą ją z racji stopnia oraz doświadczenia, następnie gdy przybywa w wyznaczone miejsce-zawsze ten sam cyrk...Najpierw wbijają wzrok w jej kwiecistą walizkę, potem ogólnie lustrują...Potem dopytują czy to aby na pewno ta sama pani oficer, która do nich dzwoniła. No nijak im się nie pokrywa ten wygląd z ogorzałym wilkiem morskim. Potem jeszcze kilka dni na morzu bacznie ją obserwują, czy aby daje radę i nie pośle ich z jachtem na dno. Po czy okazuje się, żę lepsza od niejednego faceta, że twardzielka jakich mało, że nawigację ma w małym palcu a wiatr wyczuwa nosem i skórą
Dwa lata temu pojechała na obóz harcerski jako instruktor żeglarstwa. Był kłopot bo nie było chętnych na jej łodkę do pływania z TĄ panią. W końcu wybrano załogę z łapanki i ci właśnie byli najszczęśliwsi i najwięcej mogli popływać, bo chciało jej się chcieć... Kiedyś moja młoda po taki dziwnym początku rejsu powiedziała- nie szata czyni człowieka...nie oceniaj po wyglądzie...pod warunkiem, że ta szata brudna, podarta i najlepiej śmierdząca. Jak jest się młodą, zadbaną kobietą, do tego blondynką to jakoś tak od razu przychodzi wszystkim do głowy, żę głupiutka, nic nie potrafi i tylko kłopot z nią będzie ![]()
45,945 2016-01-29 17:55:42
Oczywiście,że zaserwowałam leczo.Przecież nie wyleję.Wróciłam o 15:30 po zakupach na trzy dni.Nie będę jeszcze Panu obiadu gotować.Obiecałam Mu klepocza,ale pytam zrobić?Nie,zjem leczo. ...można?...można! Wystraszył się,ze będzie sam gotował.
Markadia Ty masz racje,ale ja inaczej nie potrafię.Chociaż już i tak dużo osiągnęłam.
Gotuje jutro galert z mięsa drobiowego.Takie typowo na dietę.Wiem,ze pójdzie w plecy efekt tego tygodnia,ale to nie znaczy,że mam nie dietować.
Też się podpisuje pod tym,ze nie szata zdobi człowieka.Ja jestem tego przykładem.Ludzie się mnie boją,a tymczasem ja się Ich boję.Taka jestem.Bardzo trudno zawieram znajomości,a jeszcze nie mam na to czasu,wiec jak się domyślacie mam bardzo szerokie grono znajomych.Czasem się zastanawiam kiedy kobiety znajdują czas na tzw.klachy.
45,946 2016-01-29 18:24:39
Wind - rankiem Cię pominęłam ... nie protestowałaś ?????hiiiiiii
fajowo opisałaś swoją Córcię .....
Bulinka co to za potrawa - klepocz ??? ![]()
to w końcu ta galaretka z drobiu jest na dietę dobra czy na "boczki "
u mnie tak jakby drgnęło troszkę w objętości ... po ciuchach najlepiej widać ...tylko idzie to strasznie powolutku ![]()
Markadia napisz coś ciut więcej ...
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE ... bez wyliczanki ![]()
45,947 2016-01-29 18:45:34
Basiu galaretka drobiowa jak najbardziej dietetyczna jest i na odchudzanie dobra.Mięso drobiowe to białko,żelatyna to nic innego jak białko,a białko spala tłuszcz.
Klepocz:jajko,mleko,mąka,pieprz,sól i odrobina tłuszczu.Gotujesz to ciągle mieszając od dna i robi się taka rzadka jajecznica.
45,948 2016-01-29 19:13:40
Witajcie dziewczyny ![]()
Na początku Bóg stworzył piękną ziemię
potem piękne rośliny
następnie piękne zwierzęta
6-tego dnia stworzył pięknego mężczyznę
następnie kobietę.
Spojrzał na nią i rzekł.......
Ty się jednak będziesz musiała malować . ![]()
45,949 2016-01-29 19:37:41
Nie umiem wklejać z YT .
Jeśli któraś z Was umie,to bardzo proszę o wklejenie "Babę zesłał Bóg" Renaty Przemyk.
45,950 2016-01-29 19:50:50
witajcie dziewczyny
dziś byłam cały dzień bez prądu , dzień zaczynam zawsze od Waszej kawy i politycznych wiadomości , a mi tu komóra nie naładowana , włosy - strzecha, tel.stacjonar.-cichy , kawy-brak , poczty nie można odebrać , itd..... bosze jaki człowiek bezradny !
Wind pięknie opisałaś córę , możesz być dumna , brawo ![]()
Bulinko nie wiedziałam co to klepocz ( już wiem ) z jakiego regionu to danie ? co do opisu z zewnątrz , to jest taka zasada " jak Cię widzą tak Cię piszą " o mnie tez mówią że na pierwszy rzut oka, baba niedostępna , a po bliskich spotkaniach, nie do zajeb..ia
![]()
Ba -Cha kawy mi dziś brakowało ,
Sponi z tym banknotem to racja , kiedyś w TV pokazywany był program gdzie to banknot dolarowy był pod kółkiem samochodu i wystawał tylko róg , dalszy opis sytuacji zbędny , cyrk ![]()
Małgoś , myślałam ze my to płeć piękna ![]()
pozdrawiam resztę fajnych dziewczyn
pozdrawiam resztę dziewczyn które tu piszą
45,951 2016-01-29 19:53:08
Małgosiu dla Ciebie ![]()
45,952 2016-01-29 20:00:28
Markadia-dziękuję bardzo ![]()
To dla Nas wszystkich ![]()
Pozdrawiam ![]()
45,953 2016-01-29 20:39:46
Cześć Dziewczyny,
właśnie Was odkryłam:) zupełnie przez przypadek i od razu się zarejestrowałam:)) Chcecie mnie w swoim gronie???????????????????
45,954 2016-01-29 20:40:51
Kamoa klepocz z wielkopolskiej wsi.Od teściowej się nauczyłam.
Małgosiu piosenka extra.
45,955 2016-01-29 20:54:05
Arnika1 miejsca dosyć
na powitanie ![]()