Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 704 705 706 707 708 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 45,826 do 45,890 z 85,582 ]

45,826 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-01-21 08:31:21)

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

hey Mychy lol
witaj Bulinka  ....

caffe w ekspresie postawiłaś to starczy dla wszyściutkich  lol

to ja dziś herbatkę stawiam
                                                                 http://imgup.pl/di/0E41/k-njqymzu1otesndu3mduwntc-f-animation1herbatka.gif
                                                                                  wrzątkiem NIe ! zalaną lol
                                                                                                   wczoraj tak podawali na moim jedynym serialu smile

Mamuśka ok smile robisz te sopelki
ale jak to pomalujesz ???? smile

Kamoa jesteś już Babcinką ???? pochwal się lol           wnusia ??? czy wnusio ??? smile
i ile już ma ????
                                       http://imgup.pl/di/K0ON/e089c600d6a06955888a6e75a03fb199.gif
                                                                                                                                                       hii

miłego dnia ... trzymajcie się cieplutko lol

Zobacz podobne tematy :

45,827

http://www.craftymoly.pl/environment/cache/images/300_300_productGfx_50789fa05592dedcf4fb4b8a4e65c409.jpg

Tak więc wszystkim babciom,które tutaj zaglądają:

http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/kwiaty_na_dzien_babci_0.jpg

Ja już po pracy.Ogarnę mieszkanko i jedziemy się ulepszać.

45,828

witam smile dosiadam na chwilkę , wypiję dziś wszystko co jest zapodane , dziękuję zażyczenia dla babć , am już dwoje wnucząt 8 m-cy i 2 latka , tak więc świętuję choć się starą nie czuję big_smile big_smile   a że rocznik mi o tym przypomina , naleję sobie wina , a wino im starsze tym lepsze big_smile  itd.... możemy same siebie zachwalać jakie to mądre , zdolne, piękne ,  ponętne , utalentowane po 40' jesteśmy ! życzę terajszym  babciom i w przyszłości będącym babciami dziś uśmiechu i na chwilę zapomnienia problemów smile całuśki

45,829

Witajcie
Na początek dla wszystkich co są już Babciami Najlepszego oby jak najwięcej wnuków,oraz dla Agnieszki jeśli są tu takowe Wszystkiego Najlepszego i zdróweczka -pozdrawiam

45,830 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-01-21 19:07:40)

Co tu znów tak cieńko Was cio?
Dziś z Majeczką po rehabilitacji zrobiłyśmy wypad do galerii i moja dietę w łeb wzięło.Byłyśmy w KFC.Wprawdzie jedliśmy kurczaka,ale w panierce i do tego zjadłam parę frytek,wypiłam dużo pepsi i jedną czekoladkę.Jutro ważenie i będzie pewnie kicha.Trudno przynajmniej będę wiedziała po czym.
Próbowałam Jej dziś kupić buty do tej ortezy i niestety jedynie sandały się nadają.Jak chciałam buty do tej ortezy,to mi lekarka powiedziała,że na pewno sobie dopasuję,bo te ze sklepu ortopedycznego drogie.Teraz dupa Jasiu.Trudno będzie chodzić w sandałach po szkole i w domu.

45,831

http://images77.fotosik.pl/254/389a3620b293643dmed.jpg

45,832

Dobry wieczór i wszystkiego dobrego życzę babciom obecnym i wkrótce przyszłym i daleko przyszłym wink.

Basia> jaka realna scenka z tym polakiem wink.

Bulinka> ale kostkę czekolady zjadłaś, a nie całą czekoladkę wink ? Nie będzie tak źle big_smile .

Dziś tak cicho w kafejce bo każda chyba do babć jechała (swoich lub swych dzieci) albo przyjmuje wnuki smile ... miłej atmosfery dziewczyny smile .

45,833

No ciuchuteńko tu dzisiaj,uciekam spać,jutro ciężki dzień ,zastępuję koleżankę w pracy i w sobotę,aj obiecałam Jej dawno i teraz słowa muszę dotrzymać,nic jakoś przeżyję,
Dobranoc do jutra wieczorkiem pa

45,834

Ano...dopiero przed godzinką wróciliśmy ..zawiozłam wnuczęta dziadkom....posiedzieliśmy sobie...
smile
Cmokam ..do juterka

45,835 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-01-21 23:42:52)

Taja mam taką nadzieję,że jednak po białku wieczornym coś mniej będzie jutro na wadze niż tydzień temu.Zawsze to motywuje.

Basiu będzie dobrze.Odpoczniesz w niedzielę,a ta prawda o Polakach,to święta prawda.

Mamusia dla Ciebie też cmok.

Mam nadzieję,że jutro pośpię.

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12540580_551739398322218_1413087248225533672_n.jpg?oh=ba09fb092e9226e1cad3b2895c4e24a8&oe=5735F146

45,836

Bacha...nie odpisałam Ci odnośnie malowania sopli...sory
Spróbuję wałkiem...jak będą się łamać to po staremu pędzlem...obaczym smile
Dobrej nocki...przytulam jak komuś ciężko

45,837

hellou piątusiowo DZIEWUSZKI

http://imgup.pl/di/5CBG/1321465f57502d29077728fdffd04662.jpg
                                                                                                         podpis aktualny lol

zapraszam na caffe http://imgup.pl/di/LZ04/155804-bc18cfd4725bba4ae772ec7f7b7e77f7.jpg

Mamuśka radzę malować pędzlem  .... zabawa na suficie smile
ale przynajmniej pewność ,że nie odleci żaden sopelek lol

Kamoa dwoje wnucząt ... gratki smile
a jak mają na imię ???

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  ....

45,838

Witam Kochane!
Basia jak zwykle na posterunku z kawką.Dosiadam się więc.

Weszłam dziś na moją kochaną wagę i jest 1.5kg spadku przez ten tydzień.Udało się mimo wszystko.W sumie mam już 5,5kg mniej.Jeszcze tylko 21,2kg hi...hi...

Dzisiaj w planach rehabilitacja i sprzątanie mieszkanka.Po południu mam mieć gości.Odwiedzi mnie autorka "Żaru prawdy".

45,839

Dosiadam do kawki
Dzisiaj szlifowanie ścian i gruntowanie wszystkiego..
Dobrego dzionka
...a wieczorem impreza w świetlicy...już zapowiedziałam koleżance, że w zumbie zastąpią mnie córy..hehe

45,840

Witajcie dosiada, z kawa...
wczoraj wyprodukowalam piekny post i mi go zjadlo, zdenerwowana juz nie probowalamm drgi raz.
Mamuska sprobuj malowac metoda packana gabka.... potem braki wyrownac mozna pedzelkiem. Sopelki to wyzwanie dla malarza smile Ja Cie rozumiem bo sama uwielbiam takie prace remontowe i facet nie jest potrzebny do tego smile
Wczoraj w przychodni zmienili mi opatrunek i zamiast bani wielkosci dyni mam kuturalny opatrunek. Od razu wygodniej mi cos chwytac kciukiem i psychicznie czuje sie lepiej, sprobuje podpisac w szkole obecnosc malutkiej samodzielnie smile
Milego dnia Dziewczyny

45,841

Mamuśka aż Ci zazdroszczę tego balu w świetlicy.Ja się pobawię dopiero w sierpniu.

Merten to już teraz coraz lepiej.Jeszcze trochę i opatrunek całkiem zdejmą i zapomnisz o bólu.

Zbieramy się z Majeczką na rehabilitację.Do popołudnia dziewczyny.

45,842

Witajcie kobitki .....
Milego wekendu ......
U nas mrozik chociaz dzisiaj bez słonka .
widac , ze juz sie zmienia pogoda .

45,843

Witajcie smile
Wysłałam dziś córkę samą do babci, pierwszy raz w życiu poszła bez rodziców (ku zaskoczeniu babci) ale w końcu to dni babci i dziadka więc obecność rodziców nieobowiązkowa wink. Najważniejsi wnukowie smile . Jutro jedziemy do mojej mamy. Wrócimy wieczorem więc nie znajdę czasu na zaglądanie do Netek. Tak więc wszystkim 40-tkom życzę udanego weekendu i miłych pogawędek.

Bulinka> w tydzień aż tyle? Gratuluję. Nie znam się i nie wiem czy tak powinno być przy tej diecie ale wg mnie to szacun!

45,844

Dzięki Taja.Dziś jednak pokpiłam dietę.Miałam gości i odpłynęłam.Od jutra musztra.

45,845

Już w domku i pod kołderką..bosko
Merten...dzięki...spróbuję z gąbką..kiedyś robiłam tak mazajki na olejnej farbie.
Beata to była zumba w strojach karnawałowych...uświadomiła mi boleśnie, żem skostniała i z zerową kondycją...jak uda mi się jutro wstać i cokolwiek zrobić to będzie sukces.
A jutro ciąg dalszy szlifowania
Dobrej nocy wszystkim

45,846

Witam,pojawiam się i znikam -dobranoc jutro rano do pracy ale dam radę -całuski pa

45,847

Dzień dobry miłe panie...kawka proszę bardzo

http://images76.fotosik.pl/258/a55cd71eda03a603med.jpg

No a ja uciekam do pracy pa Miłego dzionka wszystkim

45,848

Hey Dziewuszki smile

witaj Basia   - kawulka w towarzystwie zawsze lepiej smakuje

http://imgup.pl/di/Y7VW/528da1097cff.jpg

milutkiej soboty lol

45,849

Dosiadam...ale ze swoją kawuś...bo takie kociki to szkoda ruszyć...pikne...jak oni to robią....podziwiam...to już artysta
Radosnej soboty.
Beata...a spotkanie jak się udało?
Dziewczyna planuje dalej pisać?
Mykam

45,850

Dzien dobry, siadam z kawka.... zaraz jedziemy na tance z malutka a potem do jej kolezanki na przyjecie urodzinowe. Bedzie miala mily dzien:)

45,851

Ja mam pytanie na dzień dobry:
...a Sponi to gdzie się podziała hę?

Mamuśka pytasz jak spotkanie? Spotkanie jak w rodzinie.Pogadaliśmy,pośmialiśmy się i dowiedziałam się,ze druga książka już prawie napisana.Tak jakby kontynuacja pierwszej.Nie wiadomo tylko,czy da się ją wydać.Pierwsza książka musiałaby odnieść duży sukces,żeby wydawnictwo chciało wydać drugą.
Macie dziewczyny konto na facebooku,to w wyszukiwanie znajomych wpiszcie "Żar prawdy".To może ktoś się skusi.Ja jestem mile zaskoczona.
Dziś znów miałam gości.Goście jeszcze teściowej,ale wylądowali też u nas.Jeszcze jednych się spodziewamy jutro,albo w tygodniu.

45,852

Dzień dobry smile
Na chwilę zerkam ponieważ Czas mnie ciągnie za ramię smile

Jestem niewyspana, koszmarnie zmęczona. Chcę wakacje....

http://kawaly.tja.pl/dowcip/2238.jpg

Uważajcie na siebie. Bądźcie ostrożne.

Poczytam kiedy trochę odsapnę.

45,853

Sponi,to Cię wywołałam.

45,854

To spokojności Spo...błogiego wypoczynku jak da radę.
Melduję koniec szlifowania...grunt nałożony...już po najbrudniejszej robocie...teraz tylko w poniedziałek sopelki...we wtorek je pomaluję i potem już sama przyjemność, bo tapetki i malowanie ścian.
Oglądam mecz Polska -Norwegia...
Do jutra Netki kochane

45,855

Hej ja też witam zmęczona strasznie i mam wkurwa ,w biały dzień wyważyli mi drzwi w bramie,o 15 narobili szkody bo mój rowerek kochany został zniszczony,lusterko potrzaskane,przerzutki rozwalone,reklamy porozrzucane masakra,i wszyscy  lokatorzy w domu,pieski szczekały ale mój mąż olał sprawę,dopiero jak wyszedł po 10 minutach zastał co zastał sad Po niedzieli rozważamy wymianę nowych drzwi.
Idę ogladać piłkę ręczną -całuski narka

45,856

Basiu,ale jak to ?Miałaś włamanie,czy ktoś wjechał Ci w bramę?
Idę spać.U nas sypie i rano czeka mnie odśnieżanie.

45,857

witajcie smacznej porannej kawusi ....
u nas wczoraj było minus 17
a dzisiaj jest juz lepiej bo minus 3

45,858

http://i2.pinger.pl/pgr358/03c1de330004c39a4b43741f/kawa+czlowiek.jpg

http://www.blog.babymama.pl/wp-content/uploads/2013/12/kawa1.jpg

Papugi mnie obudziły skrzecząc w drugim pokoju.Mam takie:

http://s2.manifo.com/usr/0/0687/ef/manager/faliste03.jpg

Tylko tak grzecznie to rano nie siedzą.

45,859

witajcie Dziewuszki
i po kolei Ela i Bulinka   dosiadam się z caffą 

http://imgup.pl/di/GCKF/49e32ea91787edb4med.jpg

no właśnie Basia w biały dzień włamanie ???
najciemniej jest pod latarnią .... następnym razem zareagujecie na szczekanie pieska lol lol

Sponi jak tam studentko - dużo nauki ?????  smile   chiiiba tak smile  jak to na administracji lol

Mamuśka fotka tych sopelek -obowiązkowa  smile smile

Merten dobrze,że już masz rękę bardziej sprawną smile

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  ... smile

45,860

witam smile dosiadam do kafki , u mnie śnieżno brbrbrrr...... zimno, ponoć odwilż się zbliża , przywitam ją brawami big_smile
zaraz farbuję włosy na taki kolor wiśniowy , miałam  blondi  i rzuciłam zajeb...ty rudy , po nie całym roku z  rudości wskakuję  w  soczystą wiśnię , komentarze jakieś smile ?
http://fryzuranadzis.pl/wp-content/uploads/2014/01/l%C5%9Bni%C4%85ce-czerwone-w%C5%82osy.jpg

45,861

Hejka,
dosiadam sie z druga juz kawa smile
Kamoa od 20 lat na glowie mam albo rudy albo wlasnie taki wisniowy - zalezy jaka farba w sklepie i jak chwyci na wlosach smile czuje sie w nim doskonale a proby zmiany koloru konczyly sie kupowaniem kolejnej rudosci i tego samego dnia wracalam do ulubionej marchewki smile
Mijaja dwa tygodnie mojego siedzenia w domu i zaczynam miec dosc bezczynnosci, dobrze ze reka sie goi i bol jest coraz mniejszy... w piatek zdjecie szwow!

45,862

Kamoa do odważnych świat należy.Mój największy wyskok,to był czekoladowy brąz.Niestety do tych odważnych nie należę.Nie wiem może jak schudnę,to moze...,ale wątpię.

Merten już bliżej niż dalej do pełnosprawności.Nie dziwię Ci się jednak,bo przecież ręka do wszystkiego potrzebna.Nawet masz ograniczone pisanie na netkach,a przecież to najważniejsze hi...hi...

45,863

Bulinka masz racje.... za dlugo pisac nie moge bo boli a przeciez netki to jeden z ulubionych kawalkow mojego zycia )

45,864

Dosiadam z herbatą białą smile .

Wróciłam wczoraj od mamy z serią zdjęć mieszkania ale nieprofesjonalnych bardzo wink. Marny ze mnie fotograf. Obrabiam je teraz- o zgrozo!
Mam gotową też listę pytań do prawnika, bo doczytałam jeszcze kilka ważnych rzeczy  o tym dziedziczeniu/spadku itp itd. Postaram się z jakimś umówić po pracy ale nie wiem czy po 17-tej jeszcze ktoś mnie przyjmie sad .
Mama dała mi też kilka ubrań abym je sprzedała przez internet. Cenę sobie taką walnęła, że wątpię czy ktoś kupi w tej cenie.  Dlatego użyłam nieco podstępu i ustaliłam, że dam mamie od razu tę kasę a będę sobie sprzedawać bez pośpiechu. Oczywiście mamie dałam ile chciała bo jest potrzebująca, a sprzedam taniej, bo inaczej wcale nie dam rady sprzedać. Ile mi się zwróci, tyle będę miała i już... a mama wcale nie musi nic wiedzieć. Skoro nie chce ode mnie kasy oficjalnie, to muszę używać podstępu wink.

Kamoa> ten kolor nie jest chyba rudy ale ... bordowy(?). Chyba, ze to natężenie kolorów na moim monitorze. Prawie jak u Wiśniewskiego wink . Będziesz sie wyróżniać z tłumu.
Ja też zmieniałam fryzurę, wprawdzie zmiana nie dotyczyła koloru a długości włosów. Dość dużo skróciłam, ale podobno mi ładnie- każdy mówi, a ja sama dobrze sie czuję i to najważniejsze. Długość jak na Twoim obrazku, tylko bez grzywki.

Bulinka> odnośnie odśnieżania... słyszałaś, że  w Stanach muszą puszczać w tv filmy instruktażowe jak używać szufli do odśnieżania, bo nie wiedza co zrobić z atakiem zimy? Ale numer co wink?

Sponi> jak zwykle rozluzowałaś atmosferę kawałem. Muszę stwierdzić, że albo za mało się modliłam, albo za dużo uczyłam... bo marnie szło z egzaminami wink.

Ide robić gofry i zajrzę do Was jeszcze... miłego popołudnia.

45,865

Witajcie,piję sobie kawusię ,wróciłam przed chwilą z kina,Bella i Sebastian 2- fajny przygodowy,polecam najpierw 1 obejrzeć smile
Kamoa ładny kolorek smile ,ja całe swoje dotychczas życie to blondynka byłam ale w tamtym roku przerobiłam sie na rudy,ale i też zmieniłam fryzjerkę,bo która by chciała przez 15 lat mieć taką samą fryzurę i za każdym razem inny odcień blondu jak mi farbowała bo tak tak koleżanka robiła mi kolory włosów taki jak Jej sie podobał a nie mnie i się wkurw,poszłam do innego i teraz mam taki kolor tylko pod spodem włosów jeszcze czarny ,ładnie to wygląda,zresztą teraz jak każdy mnie widzi mówi to jest mój kolor -ze pasuje mi,co jeszcze dodam że mam cienkie włosy i do tego dużo wypadło po hormonach,a w blondzie obecna fryzjerka powiedziała że jasne włosy ujmują w rzeczywistości ich jeszcze bardziej,więc strzał w 10 z tym kolorem,(Na zdjęciu to nie ja ):)

http://images77.fotosik.pl/262/e5aee14db6bee087med.jpg

45,866

hej dziewczyny smile super kolor soczystej wiśni wyszedł ,  chyba przy nim zostanę na dłużej  , tajem.. ja z pomarańczowego przeszłam w czerwień smile pierwsze co zrobiłam to po fajeczki  skoczyłam na  cpn  gdzie to pierwsze komentarze były "waw , o kufa , zajefiście  itd big_smile"   następny kolor jaki sobie walnę to seledynowo-niebieski .
merten współczuję rączki "do wesela się zagoi " big_smile
Basiu  rudości są piękne , mogę sobie wyobrazić jeszcze tą czerń pod spodem jak kontrasi , idę zapalić do potem.......

45,867 Ostatnio edytowany przez Sponi (2016-01-24 21:00:47)

Ba-Cha napisał/a:

Sponi jak tam studentko - dużo nauki ?????  smile   chiiiba tak smile  jak to na administracji

BaCha dużo. I powiem Tobie, że nie jest tak źle z ocenami, ale szczerze zaczynam podziwiać te Twoje znajome co to same piątki miały z zaliczeń. Ja doprawdy potrzebuje na to mnóstwa wysiłku, bo to nie są zwyczajne teksty do przyswojenia wiedzy. To specyficzny język. Niemniej staram się ja mogę.

Jeśli zaliczę sesję, kupię sobie taka dziwną wódkę. Taką brązową. Co śmierdzi jak denaturat. Schlam się i będę się męczyć big_smile

Tylko co tu zrobić, żeby Glizdy se do ojca pojechały na weekend.

Kolory włosów super. Nie w moim stylu, ale mnie cieszy pogoda ducha innych osób smile

I co ja miałam jeszcze powiedzieć? Bo nie wiem.... Zapomniałam. Mózg mi obumiera sad

Mózg zebrał wszystkie organy i sporządził naradę aby oświadczyć :
-Jest nas za dużo ! Trzeba niestety kogoś usunąć..
Na to wyskakuje trzustka i krzyczy :
-Ja,ja,ja wiem, ja wiem kogo usunąć , ja wiem...
-No kogo? -pyta mózg
-Płuco! Są przecież dwa to jedno można...
-Nie! Przerywa mózg - nasz gospodarz pali więc potrzebujemy oba !
Trzustka znowu krzyczy:
-No to wiem,wiem,wiem kogo usunąć. Nerkę usunąć mamy dwie to jedną można by ...
-Nie! Przerywa mózg - nasz gospodarz pije więc potrzebujemy obie !
Trzustka się nie poddaje:
-To wywalmy jądro! Mamy przecież dwa to jedno by można...
Na to wstaje szef jąder czyli pan ch** i mówi:
Nie! To są moi podwładni i ja się nie zgadzam ! Protestuje!
Na to mózg:
-Ty lepiej chłopie siadaj bo jak stoisz to nie mogę myśleć.

45,868

kukam Dobranockowo  Dziewuszki

Milionek ale dłuuuuugo Cię TU nie było ... smile

Sponi brawo za dobre oceny smile

Basia ta ostatnia fotka z fryzurką i kolorem bardziej mi się podoba  smile

Taja na pewno zdjęcia są dobre na ogłoszenie ... lol
przeciEEEE to nie konkurs fot . smile 

Kamoa jakiej firmy ???? - taki kolor wiśni wychodzi ....
robiłam cały czas : Joanną - dojrzałą wiśnią ....
ale ostatnio firma zdziadziała .... szybko sie kolor "spiera "
z tym niebiesko -seledynowym ... to żartujesz oczywiście hiiii

Merten z kazdym dniem będzie bardziej OKi smile

http://imgup.pl/di/XET6/3efe4756563a.jpg
                                                                                                  >>> lol

45,869

Asieńko,a Ty gdzie się podziewałaś jak Cie nie było cio?Tęskniliśmy tu za Tobą.Problemy dawaj tu na tapetę,to pomożemy.

Sponi i znów musiałam czyścić ekran.Ty jak się odezwiesz,to wióry lecą Kochana.

Taja to już chiba przesada,żeby nie wiedzieć jak łopaty używać no nie?

Dziewczyny rudy extra.

Maja mi laptop zabiera,więc książkę poczytam o tym jak naprAWIĆ SWOJE MAŁŻEŃSTWO.

45,870

Powróciłam, ale widzę dziewczyny mało rozmowne wink lub bardzo zajęte.

Życze Wam udanego tygodnia; zdrowia, wytrwałości, cierpliwości, powodzenia i czego Wam tylko potrzeba.

http://z1.demoty.pl/4a9cef039d0dcb1315cc5e85f028555eeb964dd3/kazesz-mi-pracowac-w-poniedzialek

45,871

Milionek smile smile bedzie dobrze a my trzymamy kciuki za malenstwo by nie bylo wiecej problemow.

Strasznie nudna ta niedziela.... przed poludniem wybralysmy sie do miasteczka i chociaz bylo pochmurno to jakos w powiewach wiatru wiosne wyczulam.... w moim ogrodku piwonie wypuscily malenkie pedy, hiacynty tez juz wygladaja a prymule jak to one... cala zime kwitna i to jest zaleta zycia w Anglii smile

45,872

hellou Dziewuszki 

http://imgup.pl/di/ZKQ3/kropelka-szczescia-na-dzien-dobry-dla-ciebie-0.jpg
o jejjjjjj dla nowej dzidzi smile Milionka ... lol
WAM WSZYSCIUTKIM RÓWNIEŻ  lol

caffke zapodaje 
                                           http://imgup.pl/di/NY0F/zdjecia.gif

Merten wiosna u Ciebie .... lol oby jak najszybciej przyszła do nas
no! ale bądźmy realistkami jeszcze jest styczeń smile
to zima może mroźna zawitać wrr

Bulinko tą książkę daj pod nos swojemu ślubnemu hiiiiiiii

Milionek niektórym ludziom stanowisko uderza na łeb .... nic nie zrobisz smile

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  lol

45,873

witam Was wszystkie ...
smacznej porannej kawusi .....
milego poniedzialku

45,874

Cześć dziewczynki moje kochane big_smile
dosiadam się do porannej kawusi. Kilka dni nie zaglądałam tu ale widzę, że jakoś niewiele pisałyście. Ostatnie dni minęły mi w szaleńczym tempie. Ostatnie 2 nocki byłam chora więc trzymałam się jak mogłam - łykałam tabcin, piłam hektolitry kawy i napoje energetyczne- jakoś dałam radę. Chwilowo zmienili mi szefową teamu i było jakoś tak milej smile dużo mnie nauczyła przez te dwie nocki. Od piątku świętowałam po kolei : dzień babci potem swoje urodziny smile
Miłego poniedziałku dziewczyny smile

45,875

Również miłego dnia dziewczyny

45,876

witam , dosiadam do kafki
  Wind Wszystkiego Dobrego z Okazji Urodzin kwiatuszki dla Ciebie
http://4.bp.blogspot.com/-cuDDHTQDFns/UDu2JIU4dmI/AAAAAAAAAvY/KSEq1aYCfIE/s1600/KWIATKI+22..gif
u mnie leje , paskudnie za oknem na dodatek migrena zawitała  i to mam już po poniedziałku:(   Wam za to życzę pogody wewnątrz jak i na zewnątrz smile

45,877

Dosiadam się z popołudniową kawusią no i oczywiście również wszystkiego Najlepszego wind z okazji urodzinek mmłłaa mmmłłłaa mmmłłłaa big_smile

U mnie też ciemno pada,do tego znowu ten cholerny dół sad

45,878

Wind dla Ciebie spóźnione,ale szczere życzenia wszystkiego czego potrzebujesz.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSmfInYd20OLqQ1FB7xNGLxsZJbmNrPiTUSu8jLWlb4FHcREByD

Asiu tak się popsuło,bo mój mąż zaczął przez telefon i internet sobie romansować.
Co do książki,to jest to powieść zwykła.Niechcący na nią trafiłam,ale temat to zdrada męża i naprawa małżeństwa po Bożemu.
Za córkę trzymam kciuki i za maleństwo też.

45,879

Witam Was dziewczyny w ten smętny poniedziałek,już wolę jak mrozi smile
Bulinko,Bacha ma rację z tą książką smile  i dopilnuj żeby przeczytał .
Wind,VAT  Ci się powiększył ? Wszystkiego co najlepsze życzę !!!   smile
Pozdrawiam Was wszystkie  smile

45,880

Hejka,
dzisiaj sa moje urodziny.... skonczylam 45 lat i czuje sie staro - blizej mi juz do 50tki a i ponad polowa zycia za mna.... Zaprosilam na kawke dwie kolezanki i posiedzialysmy nad czekoladowym ciasteczkiem smiejac sie i obgadujac facetow. Bylo milo i ciesze sie, ze tak spedzilam przedpoludnie.

Wind najlepszego i spelnienia marzen smile

45,881 Ostatnio edytowany przez malgorzata.onet.pl (2016-01-25 22:16:39)

Merten,więc i Tobie ślę życzonka-wszystkiego co najlepsze  smile
Dziewczyny,taki dowcip mi się przypomniał  wink
Chłopak,dziewczyna,romantyczny wieczór,świeczki.....
Leżą na łóżku,nastrojowa muzyka......
Dziewczyna szepcze mu do ucha....Połóż rękę na mym łonie
Chłopak pyta- Kochanie co to jest mymłon?!!!!!!      wink

45,882

Merten Najlepszego smile kiedy to zleciało no nie!Ja też nie długo będę się urodzinować hi hi ale mniej bo 43 ale i tak nie wiem czemu ale nie czuję się że aż tyle mam latek.Cmokam wszysciutkie smile

45,883

Witajcie
Az dwie panie dziś świętują? To gratuluję i doprawdy nie rozumiem dlaczego merten się czujesz staro??? 

Zauważyłyście, że wchodząc na forum najbardziej aktywne są  kafejki 40 i 50-latek wink? To o czymś świadczy smile . Mamy odchowane dzieciory i wreszcie mamy czas dla siebie. Cieszmy się z tego... bo gdy pomyśle jak małe dzieci są absorbujące, stale chorowite, oryczane i do tego wampiry energetyczne wink... to się ciesze, ze mam tyle lat i już to za sobą  big_smile.  Pozdrawiam 40-stki i cieszmy się tym co mamy: mądrości życiowej, świadomości życiowej .

http://www.temysli.pl/upload/images/large/2015/09/Ladna_buzia_w_koncu_sie_zestarzeje_2015-09-21_15-52-43.jpg

A ja dziś miałam szczerą ochotę w pracy zachować się tak:

https://lh4.googleusercontent.com/-fxBC87IJxHc/VTU_PdOYmCI/AAAAAAAAfN0/FX2sw4HAUuA/w600-h550-no/20.04.2015%2B-%2B1

Strasznie jestem senna... .

45,884

hey wieczornie ....
o ja cię kręce  Wind - miała urodzinki ....
          wszystkiego co najlepsze   http://imgup.pl/di/PPC2/happy-birthday-sisi-by-cubur-d5ny5jx.jpg

Merten -  zdróweczka ...   uśmiechu i co tam jeszcze sobie życzysz
                                                http://imgup.pl/di/Y60K/hiacynty-pachna-wiosna-w-naszych-621x0-rozmiar-niestandardowy.jpg

pozdrawiam ....  WSZYSTKIE   lol

45,885

Taja kto ma odchowane dzieci to ma odchowane.Jestem najstarsza z Was,a dzięki Majce czuje sie najmłodsza hi...hi...Pewnie pomyślicie:...a co innego Ona może powiedzieć?

Merten dla Ciebie:

http://wierszykomania.com.pl/wp-content/uploads/2014/09/%C5%BCyczenia-urodzinowe-%C5%9Bmieszne-graficzne.jpg

Małgosiu kawał extra.

Asiu co do konsumpcji,to mam grafik męża.Wprawdzie wybierał się na zjazd z IPON-u,ale wybiłam Mu to z głowy.

45,886

Wind kwiaty ode mnie dla Cię smile
http://www.warsawvoice.pl/image/pyp/kwiatki.gif
ja też nie długo będe miała  już 48  sad  kurczę jak ten czas pędzi !
Bulinko  co za cholera  z tego faceta , trzymajmy się razem  smile

45,887

Życie bywa czasem trudne Kamoa,ale trzeba się podnieść i iść dalej.

45,888

wiesz bulinko  tak bardzo my kobiety chcemy kochać i być kochane ale to się nie da , jesteśmy różni pod każdym względem  , faceci to samce myślący tylko kutafami i by go zamoczyć  , kobiety myślą inaczej bo mają potomstwo i na nas ciąży chów , gdybym była władczynią swiata wszystkich bym zesłała na Antarktydę by tam zamarzli  smile

45,889

Hey Dziewuszki - koniec zimy ogłaszam przynajmniej na 2 tygodnie

http://imgup.pl/di/3136/20131203082710-b.jpg

http://imgup.pl/di/RWZ4/222-gif-1-.gif
                                                                                                           a sio smile  smile

zapraszam na kawencje   http://imgup.pl/di/PLJE/kawa-dla-dwojga.jpg

Kamoa i wszyściutkie dziewczynki - tak narzekacie ,że jesteście  stare ...???
a co ja mam powiedzieć jak w tym roku kończę 57 lat !!  OMG jak to brzmi ....  smile

http://imgup.pl/di/LXT4/me-browsing-nsfw-ced231-3157139.gif
           jestem w wieku mooooocno przeterminowanym
           sama uwierzyć nie mogę ,że już mam tyle lat   lol lol

spokojnego dnia lol

45,890 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2016-01-26 08:26:44)

http://d-nm.ppstatic.pl/k/r//f4/74/54b117318a2f3_o.jpg?1420066800

To może jeszcze na dobry początek dnia:

http://allegaleria.pl/images/p60w36c08jhg7zkkvdlo.jpg

Kaoma ja tak czasem się zastanawiam,czy to ja tak chłopa wychowałam,czy to ich mozg tak robi,czy On jest tak perfidny,że ja jestem od sprzątania,gotowania,prania,zakupów,załatwiania wszystkich spraw.....nawet wypełniam dokumenty do Jego pracy.
Przepraszam wczoraj pozmywał parę szklanek i ugotował rosół i usłyszałam jak to bardzo mi pomaga.Ciekawe jak długo.

Dziś kolejna gonitwa.Tak do poniedziałku włącznie.Potem skończy sie rehabilitacja i będzie więcej luzu.

Basiu uprzedziłaś mnie.Dobrego dnia!

Posty [ 45,826 do 45,890 z 85,582 ]

Strony Poprzednia 1 704 705 706 707 708 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024