o 11.30 napisalam posta. Ale zniknął. !!!!!! Czyzbym popełniła jakis błąd .ale nie wydaje mi się.
czyzby został skasowany?. No trudno nie będę się czepiać.
Marilyn ,jestes kochana że tyle piszesz. Reszta uczestniczek forum od wczoraj milczy. Wczoraj też tylko ja.
dobra to bedziemy pisały we dwie.
Marilyn - na plotki chodzę do pracowni plastycznej. W naszym miescie działa stowarzyszenie artystów malarzy. Nalezy do niego ok. 20 osób. Tyle mamy artystow w naszym miescie. A wiem że jest ich wiecej tylko nie wszyscy należa. Są amatorzy i profesjonaliści.
Spotykamy sie w naszej siedzibie, troche pracujemy ale wiecej gadamy. Omawiamy bieżące sprawy.wyjazdy na plener ,wystawy.
Też lubie serniki ,lubie wszystko co słodkie. ale teraz zrobiłam sobie zakaz ,muszę wytrzymać. ciasto na Święta upiekę dla rodzinki.
DZisiaj wstałam o godz 6.00 !!!!!!!!!!!!. żeby dostać sie do lekarza specjalisty trzeba rejestrować sie tak wcześnie. Pózniej oceniałysmy wielkanocne palmy i dekoracje ,w szkolnym konkursie plastycznym. Dzieciaki dostaja nagrody. Naprawde robia fajne rzeczy, Palmy były piekne. niektóre wysokości 1,5 m.
Potem robiłam zakupy do ogrodu i niedawno wróciłam do domu.
Muszę przypilnować z tym sernikiem i pomału studzić. Raczej tego nie robiłam, dośc szybko otwierałam piekarnik.Zobaczę czy znajdę ten twaróg z Krasnegostawu.
Nie oglądałam rozmowy z marcinkiewiczem ..Oglądam troche seriali, czasem jakis film. Marcinkiewicz to troche pajac. ale go nawet troche lubiłam,tylko że mało mnie interesuje.
Kupilam dzisiaj fajne nasionka ,jakas dziwna sałatka.Ma takie wąziutkie listki ,nazywa sie endywia. czerwona cebulke, fioletową fasolke. Zobaczymy jak sie udadzą plony.