Karmino, jak będziesz miała czas, spróbuj jeszcze raz. Opiszę szczegółowo. Podam link z avatarami - na razie wybierzesz coś gotowego.
A więc, zajrzyj może na ten link :
http://www.avatary.moje.pl/index.php?categoryid=1
jak go otworzysz, pod nagłówkiem po prawej masz pasek służący do wyszukiwania wlaściwego rozmiaru itd
Kliknij na strzałeczkę na końcu paska - otworzy Ci się lista avatarów. Zjedź w dół - do rozmiaru 80x80 i np. wybierz "artystyczne". Wybierz sobie jeden z nich (lub przeglądaj dalej, u dołu strony napis "więcej avatarów" służy do przekręcenia strony. Jak już wybierzesz - kliknij na nim PKM (prawym kl.myszy) - wybierz Zapisz obraz jako.. - otworzą Ci się OBRAZY z Twojego komputera - wpisz nazwę avatara i potwierdź ZAPISZ.
Teraz zamknij stronę "moje avatary" - bo ten, który wybrałaś jest w pamięci Twojego komputera w obrazach. Zajrzyj tam sobie i sprawdź, że już go masz.
Po zalogowaniu się na forum, wchodzisz w "profil" (pokaże się na górnym pasku strony głównej) - następnie wybierasz z kolumny po lewej Sygnatura/avatar tam zaznaczasz w okienku "używaj avatara" (może pobierz - sprawdzisz to)i otworzy Ci się pusty pasek na plik z opisem "Przeglądaj". Kliknik "przeglądaj" - otworzą Ci się Twoje obrazy i gdzieś tam będzie Twój avatar. Podświetlasz go i klikasz na dole okna w "otwórz". Trochę trwa, zanim po przesłaniu go zobaczysz. Pamiętaj na koniec kliknąć w "potwierdź zmiany", zanim wyjdziesz z profilu.
Uff, mam nadzieję, że spróbujesz jeszcze raz, skoro tyle się opisałam. Papapa
Rozważna i romantyczna, podoba mi się, jak określiłaś swój wiek. Ten VAT to ma niezły rozrzut.. może 7 a może 22 

Jedziemy po południu na działkę.
W ciągu dnia jeszcze zajrzę, ale potem mogę przepaść do poniedziałku.
Na wszelki wypadek : MIŁEGO WEEKENDU WSZYSTKIM !!!