Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 10 11 12 13 14 1,243 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 716 do 780 z 80,744 ]

716 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-12-04 12:51:43)

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Idka -fajny awatar. Dobrze, że się znów odezwałaś. Myślę, że Ty świetnie malujesz, tylko trzymasz w szufladzie...

Kora, trzymasz się? Co u Was?

Rom, jak tam przygotowania do Dnia Mamy? Ja z moimi dziećmi robiłam dziś słońca dla mam i uczyłam się wiersza na pamięć. Podziwiałam zawsze panie w przedszkolu za wiedzę (niedocenianą) i zaangażowanie (niezauważane) i ciężką pracę (źle opłacaną). Sama skończyłam najpierw studium wych. przedszkolnego, a potem dzienne studia najpierw w Opolu, a potem w Katowicach. Dziś uważam, że najwięcej nauczyłam się w studium w Prudniku.

Ale Was znudziłam.
Odchodzę, ale może jeszcze dziś wrócę.

Zobacz podobne tematy :

717

O kurczę, jak pisałam Wy dodałyście 3 posty. chyba za dużo piszę. Prawda?
Przepraszam jak coś jest nieaktualne.

718

lida47 napisał/a:

chyba za dużo piszę. Prawda?

Nie smile

719 Ostatnio edytowany przez Marilyn (2009-12-01 20:10:23)

smile

720 Ostatnio edytowany przez Marilyn (2009-05-20 20:48:34)

Zauważyłyście tą gwiazdkę pod avatarem informującą o (nie)obecności?.
To od dziś, czy wcześniej ją przeoczyłam?
Lida - nic nie dostałam mailem.
Karmino smile , do wizyty u lekarza też zafunduję sobie słodką nieświadomość i zażyję nasenne. Niby niedawno je "rzuciłam" i trwało to trochę, ale co zrobić ..

Ps. Lida, właśnie sprawdziłam - mam ustawioną opcję ukryj adres, ale zezwól na formę e-maila. To chyba powinno zadziałać ...

721 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-14 05:56:09)

Karmina,ja modra kapuste tak robie:szatkuje oczywiscie i wrzucam do wrzacej i osolonej wody.Dodaje listek laurowy,ziele angielskie i kawalek sloninki ( w calosci).gotuje to razem.Troche slodze.Potem ,kiedy ugotowane dodaje troche octu do smaku i posiekana cebulke.
Ciekawe jak Lida robi  kapuste.

Marilyn-mierz cisnienie.To nie zarty.Jak masz stresa i reagujesz podwyzszonym RR,to moze by ci lekarz prowadzacy jakies leki dodatkowo dopisal,takie uspokajacze ,np Hydroxyzyna (Atarax inaczej),wtedy przyspisz troche.Albo sama kup sobie w aptece ziolowy lek-Valused.
glownie stres jest przyczyna wszystkich chorob,wiec najperw z nim trzeba walczyc.A niestety codzienne zycie i nasze kochane dzieci podnosza nam adrenaline.

722

Marilyn,moze wpierw wez jakies ziolowe usypiacze,co?
Naprawde,jak masz nerwowo w domu i odbija Cie sie na snie w nocy i RR ,to wez jakies dodatkowe wspomagacze.

723 Ostatnio edytowany przez Marilyn (2009-12-01 20:11:25)

mon61 napisał/a:

Marilyn,moze wpierw wez jakies ziolowe usypiacze,co?
Naprawde,jak masz nerwowo w domu i odbija Cie sie na snie w nocy i RR ,to wez jakies dodatkowe wspomagacze.

Cześć mon ! Zauważyłam Twoją żółtą gwiazdkę "wychodząc" smile
Dziękuję bardzo za troskę. Wiesz co - ziołowych mogłabym zjeść z 10 - i nic.
Obecnie w domu mam spokój, mój mąż jest kochany - oczywiście mamy "krótkie spięcia" - ale wszystko w normie.

724 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-20 08:38:48)

.

725

Cieszę się, że jesteście.
dzięki Wam łatwiej znosić małe smuteczki i duże smutki.
Wstałam dziś o 4.30 i juz prawie nie żyję, ale jutro znowu się odezwę.
Przepis na moją modrą jest podobny, choć nie taki sam.
Marylin,pisałam na maila po raz drugi. Jak nie dotrze, spróbuj Ty. Ja nie ustawiałam blokady. Twoje zdjęcia są świetne.
Karmina, co namalowałaś?
DOBREJ, PRZESPANEJ NOCY WAM ŻYCZĘ!
Do jutra!

726 Ostatnio edytowany przez Marilyn (2009-12-01 20:12:36)

mon61 napisał/a:

Jak masz stresa i reagujesz podwyzszonym RR,to moze by ci lekarz prowadzacy jakies leki dodatkowo dopisal,

Tak, właśnie się wybiorę po coś dodatkowego.

727 Ostatnio edytowany przez Marilyn (2009-05-20 21:38:22)

O ! Lidę też przywiało! Zaraz zajrzę na pocztę. Pa

ZAJRZAŁAM - NIC NIE MA.
WYSŁAŁAM DO CIEBIE.

728

Tak . marilyn ,pisalas jak mam umieścic awatara.Ale mi nie wyszło. Dalej nie potrafię. ale może byc i bez.
co za różnica.

Kończe ładny pejzaż, uliczka w malym mieście, w letni słoneczny dzien.
Musze sie wziąśc  i pomalowac troche za pieniadze , mam doły finansowe.
Ni e zarabiałam przez jakis czas ,i teraz mam skutki. Bilans ujemny.
Chciałabym wstac tak wcześnie. więcej bym zrobiła.

729

karmina50 napisał/a:

Tak . marilyn ,pisalas jak mam umieścic awatara.Ale mi nie wyszło. Dalej nie potrafię. ale może byc i bez.
co za różnica.
.

O zdjęciach też było - punkt po punkcie. A do avatarów w takim razie jeszcze wrócimy.
No, idę wreszcie. Pa smile

730 Ostatnio edytowany przez karmina50 (2009-05-20 23:15:44)

Mon , dzieki za kapuste. Przeoczyłam kilka wpisow, ale sie zorientowalam i wrociłam.
Ja lubie kapuste i wszystko inne ale pod warunkiem że ja nie gotuję. Ale co mam zrobic ,musze stac przy garach.

Właśnie ugotowalam wczoraj pyszny kapuśniaczek ze słodkiej kapusty,
Słodka kapusta nie była taka słodka ,poszatkowałam bardzo drobno, bo nie lubię grubej , i gotowałam wczoraj i dzisiaj, ta przerwa w gotowaniu wyszła mojej kapustce na dobre, międzyczasie nasączyła się odpowiednio tłuszczykiem i przyprawami.

Ale bigosu nie potrafie dobrego ugotowac. Ostatnio mąz powiedział że sam będzie gotował bigosik .
Super, bardzo sie ucieszyłam. Niech pichci  .

731

Karmina,ja tez nie cierpie gotowac.Ale nie mam wyjscia.I nie naleze do osob lubiacych jesc._Ja jestem raczej francuski piesek

732 Ostatnio edytowany przez idka (2009-09-16 18:15:50)

???

733 Ostatnio edytowany przez idka (2009-09-16 18:16:22)

???

734 Ostatnio edytowany przez idka (2009-09-16 18:17:09)

???

735 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-20 08:39:29)

Dzien dobry dziewczyny,,,
i milego dnia oczywiscie

736 Ostatnio edytowany przez Marilyn (2009-10-02 14:14:53)

Idka  smile - bezpiecznej podróży. (Dziekuję bardzo za komplement).
Przypomniało mi się właśnie .. jakiś czas temu pisałać, że nosisz ubiory w kolorze zielonym oraz w rudościach. W tych kolorach (do tego kolor pomarańczy + zdecydowany szafir), najlepiej prezentują się osoby z włosami w odcieniach tycjanowskich..  Masz takie ?

Lida smile - dostałaś pocztę, czy w Twoją stronę też nie działa ta metoda (najwyżej w umówionym czasie zmienimy na chwilę ustawienia w profilu).

Dziewczyny. Mam teraz trochę czasu, napiszę instrukcje "dla chętnych". Te z Was - które mają większe pojęcie o poruszanym temacie - niech sobie darują czytanie - i proszę się z nas nie nabijać wink 
Ja sama od niedawna mam net (w wakacje minie 2 lata), wcześniej tylko pracowałam przy pomocy specj. oprogramowania i w ogóle nie używałam komputera do celów prywatnych. Niedawno praktycznie zdobywałam podstawowe umiejętności.
A więc:
Mnie parokrotnie przepadły posty, gdy pisałam je bezpośrednio w okienku na forum. Teraz piszę w Wordzie, zaznaczam tekst jednocześnie wciskając klawisze [ctrl]+A, następnie, także jednocześnie [ctrl]+C i wybieram "kopiuj". Przechodzę na stronę kafejki (bo wcześniej otworzyłam dwa okna jednocześnie) - ustawiam kursor w oknie odpowiedzi i klikam LPM (lewym przyc.myszy) i wybieram "wklej". Już.  Jeśli zdarzy się, że przepadnie podczas umieszczania - nie szkodzi - bo oryginał nadal jest w Wordzie.

Mon - korzystam właśnie z wolnego czasu, którego Tobie brakuje - wkleję zaraz jeszcze raz tekst, który zamieściłam dla karminy. Od tamtej pory zaczęło się pojawiać więcej zdjęć, co jest bardzo miłe. Jeśli będziesz miała problemy, to pytaj dalej.
.

737 Ostatnio edytowany przez Marilyn (2009-05-21 11:10:58)

Mon - to było to:

Marilyn napisał/a:

Hej Karmina smile  Przepraszam za spóźnienie, ale dziś mam gorszą formę coś. Wrócę zaraz do łóżka.
No więc, tak:

Jak otworzysz Imageshack
klikasz w pustą linijkę w CZARNEJ ramce
otwiera się okno z zawartością Twojego kompa
wybierasz plik, w którym przechowujsz zdjęcia
wybierasz zdjęcie i potwiedzasz klawiszem "otwórz" w prawym, dolnym rogu okna
Teraz dane tej fotki widzisz w tej samej linijce, o której pisałam poprzednio (tylko zmieniła wygląd)
Klikasz w klawisz :start upload! - obwiedziony na pomarańczowo
czekasz do czasu, aż prześle zdjęcie
zobaczysz je razem z trzema czy czterema linkami
podświetlasz jeden z nich i klikasz :kopiuj (ja biorę ten drugi lub trzeci "for forums")
idziesz na forum i klikasz: wklej
podczas wklejania widzisz adres zdjęcia
po zaakceptowaniu posta - na forum widać zdjęcie

No, próbuj jeszcze raz. Zajrzę po południu lub pod wieczór zobaczyć efekty.
Pozdrawiam serdecznie.:)

Jeśli znacie szybszy sposób, chętnie wypróbuję.

Aaaaaaaa, zaraz wrócę i dopiszę Ci link.

Karminko, za chwilę (bo teraz wyskoczę na moment) - postaram się napisać obszerniej o avatarach.

Mon - to ten link z programem dzięki któremu umieścisz zdjęcia na forum:
http://www.imageshack.us/
najlepiej otwórz dwa okna jednocześnie. Pa

738 Ostatnio edytowany przez Marilyn (2009-05-21 10:59:15)

Karmino, jak będziesz miała czas, spróbuj jeszcze raz. Opiszę szczegółowo. Podam link z avatarami - na razie wybierzesz coś gotowego.

A więc, zajrzyj może na ten link :
http://www.avatary.moje.pl/index.php?categoryid=1
jak go otworzysz, pod nagłówkiem po prawej masz pasek służący do wyszukiwania wlaściwego rozmiaru itd
Kliknij na strzałeczkę na końcu paska - otworzy Ci się lista avatarów. Zjedź w dół - do rozmiaru 80x80 i np. wybierz "artystyczne".  Wybierz sobie jeden z nich (lub przeglądaj dalej, u dołu strony napis "więcej avatarów" służy do przekręcenia strony. Jak już wybierzesz - kliknij na nim PKM (prawym kl.myszy) - wybierz Zapisz obraz jako.. - otworzą Ci się OBRAZY z Twojego komputera - wpisz nazwę avatara i potwierdź ZAPISZ.
Teraz zamknij stronę "moje avatary" - bo ten, który wybrałaś jest w pamięci Twojego komputera w obrazach.  Zajrzyj tam sobie i sprawdź, że już go masz.

Po zalogowaniu się na forum, wchodzisz w "profil" (pokaże się na górnym pasku strony głównej) - następnie wybierasz z kolumny po lewej  Sygnatura/avatar  tam zaznaczasz w okienku "używaj avatara" (może pobierz - sprawdzisz to)i otworzy Ci się pusty pasek na plik z opisem "Przeglądaj". Kliknik "przeglądaj" - otworzą Ci się Twoje obrazy i gdzieś tam będzie Twój avatar. Podświetlasz go i klikasz na dole okna w "otwórz".  Trochę trwa, zanim po przesłaniu go zobaczysz. Pamiętaj na koniec kliknąć w "potwierdź zmiany", zanim wyjdziesz z profilu.

Uff, mam nadzieję, że spróbujesz jeszcze raz, skoro tyle się opisałam. Papapa

Rozważna i romantyczna, podoba mi się, jak określiłaś swój wiek. Ten VAT to ma niezły rozrzut.. może 7 a może 22 smilebig_smile
Jedziemy po południu na działkę.
W ciągu dnia jeszcze zajrzę, ale potem mogę przepaść do poniedziałku.
Na wszelki wypadek : MIŁEGO WEEKENDU WSZYSTKIM !!!

739

czesc dziewczyny.a ja jestem ze stali..pozornie..dla otoczenia..no i niech tak sobie inni mysla..tez sie podpisuje pod tym co napisala MARLIN I MON .Tu latwiej jest sie nam przyznac do problemow,slabosci.trzymajcie sie cieplo dziewczyny..pozdrawiam.ps.trzymam sie jakos,choc zlosc mi nie przeszla..

740

Marylin,dziekuje za linki.Skorzystam przy okazji.
Ale nazwa-Montownia fryzur.

Ja juz z fryzurka,teraz pitrasze w kuchni i do ogrodu.Cos sie zaczyna chmurzyc,a chwasciory pieknie rosna.Chyba nie zdaze farby polozyc na wlosy.Trudno ,pojde do pracy z brzydkimi odrostami.

Idka,mamy podobny wystroj szafy,jesli chodzi o kolor ubran.Ubieram sie w tych tonacjach,do miedzianych (taka farba) wlosow.

741

Witam ,ale juz dzisiaj dużo napisałyście. Ja dopiero włączyłm komputer. Pieliłam chwasty w ogródku. Flancowałam sałate ,dosiewalam ogorki . Powsadzałam cynie.

Już od rana jestem dośc padnieta. Musze kupic jakies witaminy. Trochę się odżywić.

Marilyn dzięki ,może uda mi sie umieścic awatara. Wieczorem spróbuję.
Teraz wybieram sie oplacic rachunki. jakis koszmar. Tyle tego jest.

Ja kiedys jako brunetka uwielbialam kolory fioletowe , ciemno rożowe łączone z czarnym. Było mi dobrze w tych kolorach, ale teraz juz nie wypada . Na starośc.

Jesli cjodzi o typ kolorystyczny to ja jestem zima. Dobrze mi w zimnych kolorach. Najgorzej wygladam w ciepłym żółtym .

Jeszcze sfotografuje mój ogródek. Zamieszcze póżniej.

742 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-12-04 12:54:04)

karmina50 napisał/a:

(...) 

Ja kiedys jako brunetka uwielbialam kolory fioletowe , ciemno rożowe łączone z czarnym. Było mi dobrze w tych kolorach, ale teraz juz nie wypada . Na starośc.

Jesli cjodzi o typ kolorystyczny to ja jestem zima. Dobrze mi w zimnych kolorach. Najgorzej wygladam w ciepłym żółtym .
.

743 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-12-04 12:54:43)

Witajcie dziewczyny,
niedługo się porozjeżdżacie i wekeend będzie smutny bez Was.
Co zrobić też chyba wyjadę.

744 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-20 08:40:09)

Karmina,co Ty z ta staroscia?Dlugo nad tym myslalas?
Ja tez sie napielilam w ogrodzie.I lawende posadzilam obok pomidorow.Zauwazylam mszyce na rozach,musialam ja trutka .Rano Was obudze smile)

745 Ostatnio edytowany przez karmina50 (2009-05-21 21:28:46)

na blogu nowy obraz.Do obejrzenia.

to dzisiaj dzień matki? może jutro?

serio, naprawde nie wiem. Nie mogę zapamietac dokładnej daty.

U nas burza , pierwsza w tym roku. Uwielbiam letnie burze ale w dzień , potem jest wspaniała pogoda.
Idę dzisiaj wcześniej spać , oczywiście z pigułą.
Może uda mi sie jutro wczesniej wstac z łóżka.
Pa trzymajcie się.

746 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-20 08:41:03)

no nie,26-go jest Dzien Matki.Ale ja z wyprzedzeniem obmyslam plan swietowania.

U nas chmurzylo sie ale ani kropli deszczu.Teraz tez pochmurno i jakos tak dziwnie glowa zaczyna mnie bolec.
Milego dniai  i do zas.

747 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-12-04 12:55:33)

Dzień dobry,

jeszcze jestem przed pracą, nie lubię tej zmiany, jak wracam nic mi się nie chce.

A teraz z myślą o Was i o tym, ze jak wrócę to może coś przeczytam od Was zbieram się.
Ciekawe co tam u Kory i Rom? Merylin i Idka wyjechały i wrócą chyba dopiero po niedzieli.
To pa!

748

Witajcie dziewczyny.jak samopoczucie?moje takie sobie,no coz batalia ze sluzba zdrowia ma przegrana.wczoraj uslyszalam najglupsza diagnoze,jak zyje..dzis piatek?wybieracie sie gdzies na wekend.?aura u mnie letnia,typowa na majowke.pozdrawiam

749

No i okazało sie dlaczego poszłam wcześnie spac . W nocy złapała mnie gorączka , gdzieś sie przeziębilam. Dzisiaj siedzę w domu i troche poleguje w łózku. Pa na razie, Nie wiem czy jeszcze dzisiaj cos napiszę. Idę sie kurować.

750 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-05-22 13:58:23)

kora40 napisał/a:

Witajcie dziewczyny.jak samopoczucie?moje takie sobie,no coz batalia ze sluzba zdrowia ma przegrana.wczoraj uslyszalam najglupsza diagnoze,jak zyje..dzis piatek?wybieracie sie gdzies na wekend.?aura u mnie letnia,typowa na majowke.pozdrawiam

Witaj,
czyżbys usłyszała, że jesteś zdrowa jak ryba? Nie, no nie wiem próbuję zgadywać. Napisz coś wiecej. Jestem jeszcze dziś -choć zaplanowałam sobie sobotnie porządki na piatek. Jutro jadę na majówkę do Majów na działkę hi, hi,hi. Jednak bedę wpadać zobaczyć czy cos napisałyście.
Wpadać będę oczywiście dziś, bo na działce nie ma netu.

751 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-05-22 14:11:27)

karmina50 napisał/a:

No i okazało sie dlaczego poszłam wcześnie spac . W nocy złapała mnie gorączka , gdzieś sie przeziębilam. Dzisiaj siedzę w domu i troche poleguje w łózku. Pa na razie, Nie wiem czy jeszcze dzisiaj cos napiszę. Idę sie kurować.

Martwię się o Ciebie, a myślałam, że namówię Cię na wstawienie awatara zanim Marylin wroci. No i napiszesz mi coś więcej o swoim najnowszym obrazie. Ale lepiej się wypoć. Już kiedyś (niedawno) wspominałaś, że musisz kupić witaminy, bo jesteś słaba. Już się coś u Ciebie zaczynało.
Herbata z miodem, cytryna i melisana klosterfrau -tak się zawsze ratuję. I do łóżka oczywiście.
Kuruj się!!!

752

Karmina,wracaj do zdrowia jak najszybciej.Oczywiscie przelez chorobe.

Kora,jaka to najglupsza diagnoza?Pochwal sie

Lido,oto przepis na pizze:2 dag drozdzy,30 dag maki,3/4 szklanki mleka,jajko,3 lyzki oleju.Wszystko razem wyrobic,i od razu na blache.Mozna zaczekac az troche podrosnie ale nie trzeba koniecznie.
A na wierzch w zaleznosci od smakow.

Lido,masz racje.Ja przez te prace na zmiany mam rozregulowane spanie.Najgorzej w czasie urlopu,wtedy 1-2 godz to moje pory zasypiania.

753 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-20 08:41:55)

Przed nami weekend.Pytasz Koro co planujemy

U nas sie zachmurzylo,pogrzmialo i spadlo kilka kropel deszczu.Teraz straszna duchota i pochmurno

754 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-05-22 14:52:49)

Mon, jak zwykle mam pytania:

drożdże surowe?
mleko ciepłe?
jak długo w piecu i na jakiej temperaturze?

Może zrobie na dzień mamy -czyli mój. Dzieci lubią.
Patrz jak to jest w swoje święto myślimy o innych. Przynajmniej ja, ale Ty chyba też???

755 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-14 05:58:14)

No dobra,a czemu nie mam zdjecia?co zle zrobilam?

Taki niedawno mialam widoczek z okna.

756

Skąd ten słoń?

Chciałaś wkleić zdjęcie czy linka?

757

Drozdze -swieze.
Mleko-temp pokojowa
180 stopni ,okolo 30-40 min.
Blacha prostokatna-25x35 cm

758 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-05-22 15:10:52)

No dobra,a czemu nie mam zdjecia?co zle zrobilam? cytuję

Myślę, że jak byłaś w mijscu, gdzie zaznaczasz, kopiujesz i potem wklejasz na forum zaznaczyłaś niewłaściwe. Zaznacz i wklej to z jedynką. Czekam na efekt!

no i dzięki za odpowiedź odnośnie pizzy, i za blachę też ha, ha. Już którys raz widze, ze masz nikezłe poczucie humoru!

759 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-20 08:42:29)

Lido,jeszcze lyzeczka cukru.Zapomnialam.

760

mon61 napisał/a:

Lido,jeszcze lyzeczka cukru.Zapomnialam.

Na dzien Matki zaprosze do mnie tesciowa.Zrobimy sobie "imprezke".Wymyslilam ciasto z bezami.Tzn nie wymyslilam,tylko dawno nie robilam,jak jeszcze bedzie mi sie chcialo to babeczki i salatke ziemniaczana ze sledziami.Moze moja Mam sie skusi i chociaz lyzke salatki zje.

dzieki raz jeszcze, zedytowałam ostatniego posta, zerknij jeszcze`raz!

761

No niestety.Ja jestem poprostu niedouczona.Musze miec krok po kroku wytlumaczone co i kiedy kliknac

762 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-20 08:43:07)

.

763

mon61 napisał/a:

No niestety.Ja jestem poprostu niedouczona.Musze miec krok po kroku wytlumaczone co i kiedy kliknac

spróbuj jeszcze raz, byłas blisko zeedytuj tamten post i wklej jeszcze raz ( i powiem ci na ucho, że też mi się za pierwszym razem nie udało, choć skończyłam informatykę)!

764

Przepraszam mam kolejne pytanie: na Twoim awatorze jest Twój kotek?

765 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-14 05:59:02)

Wciaz siedze i probuje wkleic zdjecie.Nie umiem i tyle.

766 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-05-22 15:43:36)

Niedokładnie widać mordkę... sorrryyyyyy!!!!

Jak mi wybczysz to posłuchaj, jak już wybierzerz swoje zdjęcie i dajesz do przemielenia, czekasz aż otworzy Ci się okno z opcjami ponumerowanymi. Kliknij prawym na tym z nr 1 jak się podswietli daj:ctrl c, wejdx na forum i daj ctrl v. Czekam!

Zaraz dodam zdjęcie i przerobie to na sobie. Znajdziemy miejsce z problemem. Pomyślnosci!

767

mon61 napisał/a:

Lido w avatarze jest moj psiaczek.
Wciaz siedze i probuje wkleic zdjecie.Nie umiem i tyle.

Wklejam moje koty, przerabiam program do wklejania raz jeszcze;http://img42.imageshack.us/img42/8463/20080116.th.jpg

768

karmina kuruj sie bys wyzdrowiala.dziewczyny wroce do Was jutro mam nadzieje w lepszym nastroju

769

ps.lido super kocury.no ja wiadomo mam bzika na punkcie kotow..a co do lekarza.poszlam dzis do internisty jak uslyszala diagnoze neurologa zaczela sie smiac.uslyszalam wczoraj ze noga mnie boli bo mam odcisk.no a dzis jak poszlam do internisty.to..kolejne rehabilitacje. sie szykuja.

770 Ostatnio edytowany przez lida47 (2009-05-22 20:21:45)

kora40 napisał/a:

...poszlam dzis do internisty jak uslyszala diagnoze neurologa zaczela sie smiac.uslyszalam wczoraj ze noga mnie boli bo mam odcisk.no a dzis jak poszlam do internisty.to..kolejne rehabilitacje. sie szykuja.

Koro? A może Ty biegasz za dużo?
No i bieganie czeka Cię znowu, tym razem na rehabilitację... Duuuuuuuuuuużo zdrowia Ci życzę na tych lekarzy.

Zauważyłaś (po kliknięciu i powiększeniu) róznicę w kotach? A to bliźniaki. A za oknem mój ogródek "w stanie surowym". Teraz już wygląda dużo ładniej.

U nas wspaniałe powietrze po burzy. I przez chwilę była piękna tęcza.
Byłoby pięknie, gdyby nie koszmarny ból głowy, który mnie dopadł po południu i nie chce odejść.

771 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-14 06:00:39)

U nas tez popoludniu byla burza,wialo strasznie  balam sie ,ze moje donice poleca.I tez ladnie popagalo.Glowa bolala mnie rano,balam sie mze to moja migrena.ale na szczescie po Nurofenie forte bol minal.

Kora,to ciesz sie ,ze to tylko odcisk,a moze nagniotek:).
Mam nadzieje,ze wczesniejsza chorobe masz dobrze zdiagnozowana?Czy masz rezonans kregoslupa?A w ogole,co sie dzieje z Twoim kregoslupem,bo nic nie pisalas wczesniej.moze w czyms doradzic?

772 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-14 06:01:07)

Tak dla wyjasnienia smile

773

Pies -śliczności i to spojrzenie!
Też mieliśmy psy, ale od czasu zamieszkania na VII piętrze i  częstych wyjazdów przeszlismy na chomiki, potem uratowalismy jednego kota (mieszka teraz z synem) a potem z naszej szopki uratowalismy dwa maleńkie ledwo zywe koty -to te na zdjęciu. Sa tak łagodne i kochane, kontaktowne. Czasem wydaje się, że wszystko rozumieją.
A na Twoim awatarze widać głównie łapy psa. Jak go wołasz?

774 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-20 08:43:49)

.

775

zagladam i widze że mon juz wstała. Syn nie wyłaczył przez noc komputera , zanim ja wyłacze to cos napisze. Miłego dnia , ide na warsztaty i wróce po południu. trzymajcie sie.

776

czesc dziewczyny.lido jak patrze na te kocury jeden wydaje mi sie grubszy i maja troszke inna kolorystyke.ale ja na fonie za bardzo ich nie powieksze.smiech..MON psiak sliczny.ja swego czasu mialam psa i kota to razem spaly.smiech..co do mego kregoslupa,musze biegac lido by funkcjonowac.no nic teraz na dwa lata gdzies bede miala spokoj .potem zajrze jeszcze to cos skrobne.fajnej soboty zycze

777 Ostatnio edytowany przez mon61 (2010-05-14 06:15:13)

och dziewczyny,postrajkowalyscie czy co?
Kora,dalej nie piszesz co z tym Twoim kregoslupem.

Dobrej nocy paa

778

Dziewczyny albo jestescie zabiegane albo wybylyscie  na wekend?bo cisza tu..KARMINA jak sie czujesz?do jutra Wam.

779

Mon zesmy w jednej chwili pisaly posta.smiech

780

Bo u mnie teraz zaczyna sie zycie smile
A dziewczyny pewnie korzystaja z wyjazdow weekendowych.Az sie boje wakacji,wtedy to chyba tylko ja jedna bede pisac:)

Posty [ 716 do 780 z 80,744 ]

Strony Poprzednia 1 10 11 12 13 14 1,243 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024