małe piersi duży kompleks ! mówić o nim facetowi ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » małe piersi duży kompleks ! mówić o nim facetowi ?

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 160 z 160 ]

131

Odp: małe piersi duży kompleks ! mówić o nim facetowi ?

tez sobie tego zycze, Malgosiu smile
Widac, zes szczesliwa, emanujesz pozytywna energia. Tacy ludzie wokol to skarb. Szczescie to jedna z tych rzeczy, ktore sie mnozą jesli sie je dzieli.
Cieplo pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

132

Wy kobiety macie glupie podejście
Jako facet ofc patrze się na dekold poprostu robie to podswiadomie,  mamy  taki nawyk, który  jest silniejszy od naszej woli
Jednak na litośc trza byc naprawde płytkim aby zrezygnować z dziewczyny z powodu małych piersi
Piersi nigdy  nie były wyznacznikiem dla mnie jednak czasem trza nabrać masy bo niestety ciężko mieć piersi jak same kosci ^^

No i znowu...mialam sobie posluchac jakiejs muzyki na youtube, a natrafilam przypadkiem na scene z filmu "Mulholland Drive"mojego ukochanego rezysera, Davida Lyncha z dwiema kobietami, obie pokazuja tam piersi i jedna ma cos takie okolo ja (B) (ale oczywiscie wydaje mi sie ze ciut wieksze), no a druga, coz...:-/ oczywiscie piekny, pelny (okragly a nie raczej stozkowaty), biust :-( i znow sie nakrecilam...a juz bylo tak fajnie i mialam taki fajny dzien...:-/ chyba nie moge ogladac jeszcze filmow gdzie pokazuja swoje wdzieki te wszystkie aktorki (a nie wszystkie maja przeciez silikony)...a juz myslalam ze bez problemu moge ogladac piersi innych kobiet : na filmach itp...ale to chyba jeszcze nie ten moment ech...Nie myslcie o mnie dziwnie forumowicze, zawsze lubilam ogladac piersi (choc jestem 100 % hetero), po prostu chyba podswiadomie pragne tego czego nie mam i znowu z ciekawosci wlaczylam to, i nie wiem po co....czas chyba jednak posluchac muzyki.

adiaphora napisał/a:

tez sobie tego zycze, Malgosiu smile
Widac, zes szczesliwa, emanujesz pozytywna energia. Tacy ludzie wokol to skarb. Szczescie to jedna z tych rzeczy, ktore sie mnozą jesli sie je dzieli.
Cieplo pozdrawiam smile

Dziekuje :-* Ladnie o mnie napisalas...Zrobilo mi.sie milo, ale.......niestety ......mam kryzys :-(......

135

dziewczyno co ty pleciesz jaki maly biust. kochanego ciala nigdy za duzo ani nigdy za malo. jak cie kocha to pokocha i twoj biust.
a wiesz ze niektorzy mezczyzni wlasnie lubia maly biust?
boze, takie zmartwienia?
a wiesz ze niektorzy mezczyzni torturuja sie ze maja za malego penisa?
kochajcie sie, wielkosc nie ma znaczenia.
PS a ja prywatnie lubie maly biust smile boze nie truj dupy o nic.

136 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2016-03-23 11:17:53)

ale tu chyba dziala holywood, nie dojrzalem, jak oni napompowali modele meskosci i kobiecosci, to jest jakas choroba psychiczna, kobieto, wielkosc twoich piersi nie ma znaczenia, jak twoj partner narzeka znaczy ze cie nie kocha albo nie wie co to kochac. odpusc, pokochaj sama siebie przede wszystkim. mezczyzni uwielbiaja, podniecaja ich kobiety pewne siebie, nie wazne czy pasuja do modelu hollywood, wazne ze same siebie akceptuja i sie lubia. taka kobieta to jest kobieta, [wulgaryzm], niech spadaja lale z hollywood.

domel07 napisał/a:

ale tu chyba dziala holywood, nie dojrzalem, jak oni napompowali modele meskosci i kobiecosci, to jest jakas choroba psychiczna, kobieto, wielkosc twoich piersi nie ma znaczenia, jak twoj partner narzeka znaczy ze cie nie kocha albo nie wie co to kochac. odpusc, pokochaj sama siebie przede wszystkim. mezczyzni uwielbiaja, podniecaja ich kobiety pewne siebie, nie wazne czy pasuja do modelu hollywood, wazne ze same siebie akceptuja i sie lubia. taka kobieta to jest kobieta, [wulgaryzm], niech

Dzieki za mile aczkolwiek dobitne MESKIE slowa..Tak, kocha mnie i kocha moje piersi, ale faceci kochaja wszystkie piersi swiata wiec...Ja staram sie je akceptowac i cieszyc ze je mam (i jakie mam), ale jestescie tak skonstruowani przez nature i ewolucje, ze to na piersi patrzycie najpierw : jak widzicie atrakcyjna kobiete na ulicy itp.Bo sami tego nie macie, a im wiecej tym lepiej...Gdy rzucacie pierwze wrazenie na kobiete to sa PIERSI a nie wiecie NIC o jej osobowosci ani pewnosci siebie...Mam taki czas ze wszystko mnie teraz drazni (moze to dlatego marudze)...My jestesmy poddawane wiekszej presji niz Wy.

spadaja lale z hollywood.

domel07 napisał/a:

ale tu chyba dziala holywood, nie dojrzalem, jak oni napompowali modele meskosci i kobiecosci, to jest jakas choroba psychiczna, kobieto, wielkosc twoich piersi nie ma znaczenia, jak twoj partner narzeka znaczy ze cie nie kocha albo nie wie co to kochac. odpusc, pokochaj sama siebie przede wszystkim. mezczyzni uwielbiaja, podniecaja ich kobiety pewne siebie, nie wazne czy pasuja do modelu hollywood, wazne ze same siebie akceptuja i sie lubia. taka kobieta to jest kobieta, niespadaja lale z hollywood.

Mile to, co piszesz ale przestanmy sie czarowac ....Widac ze fajny z Ciebie czlowiek...Ae jednak ..Podniecjja Was piersi i PRZEDE wszystkim piersi, bo tego po prostu nie macie (a czasem naprawde zaluje), albo yego ze my.jako.jedyme  samuc ssakow, musimy je miec jakobiekt seksualny...To w dekolt JAKO pierwszy zagladacie a my tam nie nosimy pewnosci siebie tylko PIERSI...Niestety znam sympatycznych facetow (kumple mojego), ale roche seksisci.(tzn.szcxegolnie jeden).Kiedy juz czlowiek zdazy polubic a nawet pokochac siebie (w sensie piersi), to zawsze znajdzie sie jakis tam rzeczywisty lub wyimaginowany powod aby sprowadzic a Ziemie nas "Nie Afrodyty" n

139 Ostatnio edytowany przez whatyougonnado (2016-03-29 10:16:05)

Jesteś w dużym błędzie. I nie piszę tego jako miły facet, który chce podnieść na duchu jakąś anonimową dla niego kobietę, bo nie miałbym w tym żadnego interesu.

Czy piersi nas podniecają? Oczywiście, że tak. Dlaczego miałyby nas nie podniecać?

Czy nas podniecają przede wszystkim piersi? Hell no! Gdy oceniam atrakcyjność kobiety, to patrzę przede wszystkim na twarz, a później na zarys sylwetki.

Czy rozmiar piersi ma znaczenie? Całkowity brak piersi albo nienaturalnie duże balony mogłyby być rysą na całokształcie, ale to są ekstremalne przypadki smile

Czy przemawiam w imieniu wszystkich facetów? Oczywiście, że nie. Większość ma prawdopodobnie podobne zdanie do mojego, ale są tacy, którzy mają fetysz dużych piersi. Jakiś marny procent populacji. To normalne. Nawet najpiękniejsza kobieta (wg większości) nie zadowoli 100% facetów. I w drugą stronę to działa tak samo.

"Gdy rzucacie pierwze wrazenie na kobiete to sa PIERSI"

LOl. Just no. Jeśli kobieta mi się nie podoba (przede wszystkim ładna buzia w moim typie), to nie mam żadnej ciągoty, żeby gapić się w jej dekolt.

140

Też nie mam dużego biustu, noszę podwójny push-up, żeby to jakoś zatuszować i moment, kiedy mam go ściągnąć jest mega stresujący. Ale na pociechę, kiedy pewnego dnia byłam w łóżku z fantastycznym facetem, który naprawdę mógł wybierać w kobietach, ściągnął ten nieszczęsny stanik, leżeliśmy obok siebie i zapadła taka niezręczna cisza. Właśnie miałam powiedzieć  coś w stylu "no niestety, mam tylko takie małe", ale ugryzłam się w język. Liczyłam tylko na to że mnie nie wyśmieje, tylko jakoś przemilczy sprawę, a on wprost, jakby czytał w moich myślach: "nie przeszkadza mi ze są małe, bo są takie... okrągłe. Poza tym zawsze większą uwagę zwracam na pupę". Od tego czasu je zaakceptowałam i zapamiętam te słowa do końca życia. Nie ma co się bać, najważniejsze to samoakceptacja. smile

141 Ostatnio edytowany przez kwadrad (2016-04-18 20:51:39)

W zasadzie te duże po "jakiś czasie" robią się szybciej mniej apetyczne niż te hmm mniejsze albo małe.
Wiec zależy ile masz lat.
Tez wyrzucenie takich wielkich buforów z pojemnika może skończyć się naprawdę bardziej dramatycznie niż to opisujesz.
Zależy jak się dba.

142

Najpiękniejsza kobieta to taka, która akceptuje samą siebie;). Małe czy duże - nie ma większej różnicy. O ile sylwetka jest proporcjonalna do rozmiaru piesi to nie ma żadnego problemu.

143 Ostatnio edytowany przez Aniahania12345 (2016-07-11 23:01:47)

Ja miałam mały biust, jak poznałam obecnego teraz męża. Pytałam co sądzi o moich piersiach to mówił ze ładne, lecz mógłby być większe. Co sądzicie o jego wypowiedzi? Podlamal mnie jeszcze bardziej, bo z.małego kompleksu utworzył mi jeszcze większy kompleks. Po latach zdecydowałam się na powiekszenie piersi z miseczki b na d.  Nic nie miał przeciwko, był zachwycony efektem powiekszenia, lecz czas upływa i ochlonal i teraz na nim nie robia tak wrażenia przywykl do rozmiaru. I.wiem że.chodzbym  zrobiła się na pamele to i tak byłby zachwyt ogromnym biustem na poczatku a później byłyby takie "zwykłe" . Ja natomiast myślałam że całe życie będę go zachwycać moim biustem Ale tak nie jest...

144

Nigdy mnie piersi jakoś nie podniecały. Ba nawet wole kobiety z mniejszym biustem w stylu chłopczyc. Dla mnie liczą się zgrabne nogi i stopy smile Każdy swoje upodobania i preferencje i myslę że wielu mężczyzną mały biust nie będzie w niczym przeszkadzał.

145

Aniahania12345 napisał/a:

Ja miałam mały biust, jak poznałam obecnego teraz męża. Pytałam co sądzi o moich piersiach to mówił ze ładne, lecz mógłby być większe. Co sądzicie o jego wypowiedzi? Podlamal mnie jeszcze bardziej, bo z.małego kompleksu utworzył mi jeszcze większy kompleks. Po latach zdecydowałam się na powiekszenie piersi z miseczki b na d.  Nic nie miał przeciwko, był zachwycony efektem powiekszenia, lecz czas upływa i ochlonal i teraz na nim nie robia tak wrażenia przywykl do rozmiaru. I.wiem że.chodzbym  zrobiła się na pamele to i tak byłby zachwyt ogromnym biustem na poczatku a później byłyby takie "zwykłe" . Ja natomiast myślałam że całe życie będę go zachwycać moim biustem Ale tak nie jest...

Jedni lubią duży biust a inni małą miseczkę - nie da się dogodzić każdemu. Nie ma sensu zmieniać się dla drugiej osoby z powodu chwilowego kaprysu - zawsze jest tak, że z biegiem czasu przywykamy do tego co mamy więc nie da się przez całe życie osiągać takiego samego efektu - czy to chodzi o biust czy pupę. Zamiast zmieniać to co masz znajdź nowe zastosowania tego, czym obdarzyła Cię natura. Pewna siebie kobieta podnieca bardziej niż cycaty plastik;)

Aniahania12345 napisał/a:

W naturze ludzkiej leży fakt że wszystko nam się (bardziej lub mniej) nudzi. Każdy bodziec wywołujący początkowo wręcz ekstazę po jakimś czasie działa słabiej. I dotyczy to każdego aspektu, niekoniecznie seksualnego. Dlatego to przede wszystkim kwestia podejścia i świadomości. Albo będziemy szukać wciąż nowych podniet i "zabawek" albo ogarniemy temat w nieco inny sposób. A uwaga męża - coż niezbyt miła , podobnie jak oczekiwanie że będzie w nieskończoność zachwycał się jakąś częścią Twojego ciała... No ale chyba mało komu jest dane przeżywać taką miłość, która powoduje tak totalna akceptację każdego elementu osobowości i ciała że tzw. kompleksy kompletnie przestają istnieć. A jeśli chodzi o małe biusty - są ładne zgrabne i naprawdę OK - ale to, jak pisali inni kwestia gustu. Wydaje się że samo nastawienie się na jakiś szczegół anatomii i robienie z tego halo wcześniej czy później spowoduje jakieś problemy. Nie patrz na swój biust oczami męża (mógłby być ciut większy) tylko akceptuj go i kochaj takim jaki jest, w końcu to część Ciebie smile

147

Aniahania, tak, jak napisal b.nosorozec, zachwyt nie trwa wiecznie i najpiekniejsze rzeczy powszednieja, gdy ogladamy je codziennie.
Czlowiek dojrzaly emocjonalnie to rozumie. Niedojrzaly jara sie nowymi zabawkami.
Nie mam nic przeciwko chirurgii plastycznej, pod warunkiem, ze czlowiek robi cos dla siebie, bo sam zle sie z czyms czuje... Ale powiekszac sobie cokolwiek dla faceta, bo on takie lubi?
Albo sie komus podobasz taka, jaka jestes i akceptuje Twoje mniej lub bardziej niedoskonale cialo, albo niech sie bawi w szukanie idealnego modelu...

adiaphora napisał/a:

Aniahania, tak, jak napisal b.nosorozec, zachwyt nie trwa wiecznie i najpiekniejsze rzeczy powszednieja, gdy ogladamy je codziennie.
Czlowiek dojrzaly emocjonalnie to rozumie. Niedojrzaly jara sie nowymi zabawkami.
Nie mam nic przeciwko chirurgii plastycznej, pod warunkiem, ze czlowiek robi cos dla siebie, bo sam zle sie z czyms czuje... Ale powiekszac sobie cokolwiek dla faceta, bo on takie lubi?
Albo sie komus podobasz taka, jaka jestes i akceptuje Twoje mniej lub bardziej niedoskonale cialo, albo niech sie bawi w szukanie idealnego modelu...

Powiększenie sobie piersi z powodu tego by przypodobać się jakiemukolwiek facetowi? Idea tak koszmarna że aż ciarki przechodzą. No ale może są kobiety, które chcą sobie robić taką krzywdę...

149

możesz spróbować tabletkami breastfem coś z tym zrobić

150

Małe, duże wszystkie są seksi.
Może lubi małe?

Ty zacznij lubić siebie.
Taką jaką jesteś - wyjątkową.

Nie wierz w żadne magiczne diety czy tym bardziej tabletki.

151

Ej,co Wy macie z tymi małymi cyckami?
Dołączam do grupy "piętnowanej" i powiem tak: jestem po 40 i cieszę się jak cholera,że mam mały biust.Jest taki,że mieści się mojej dłoni,ale nie wisi,jest zawsze sterczący,kiedy biegam w zasadzie nie muszę zakładać biustonosza bo nie faluje mi śmiesznie coś pod brodą smile
Generalnie nie noszę biustonoszy,chyba,że w kreacjach gdzie biust ma być podkreślony.
Fajnie mieć małe cycki,naprawdę.Nie boli kręgosłup,oszczędzisz na brafiterce-same zalety.
I przyznam,że jeszcze nigdy nikt nie miał odwagi by coś zażartować z wielkości mojego biustu smile
Małe cycki rulez! smile

152

Czasami myślę, że małe piersi to głównie problem kobiet, na który mężczyźni nie zwracają uwagi, 
a rozmiar penisa, to problem mężczyzn, na który kobiety nie zwracają uwagi.

153

Gary napisał/a:

Czasami myślę, że małe piersi to głównie problem kobiet, na który mężczyźni nie zwracają uwagi, 

Bo tak jest smile

154

Gary napisał/a:

Podpisuję się pod tym obiema rękami.

Piersi to piersi, myślę że wszystkie biusty podobają się mężczyznom, chyba że jakiś z nich ma wyjątkowy fetysz np. małych lub dużych piersi.

155

... oczywiscie... Panowie przyznac sie ile z was na swej drodze spotkalo babke ze znacza asymetria piersi?? Taka jaka ma/iala Kasia Dziurska, czyli znaczna, zauwazalna...? Brafiterka - nie dala rady, te to tylko do wiekszych biustow potrafia a z takim mankamentem to nie bardzo wiedza co.. I jak slysze ze kazda ma nierowne to smiech, nie mowie o roznicy mozliwej do wyrownania wkladkami... Kasia zaakceptowala, choc na ostatnich zdjeciach pozuje odwaznie bez stanika, jakby cos zrobila... i w koncu bez stanika wystepuje a jakze...
Wszystkie sa piekne, fajne o ile je akceptujemy, a nie jest to proste jesli sa... trudne w zyciu, ani dekoltu, ani sauny, ani basenu bez stresu.. dobrze ze znowu czas na golfy...
Rozmiar penisa... tego nie widac, tak od razu i jest 1, a cycki sa 2 do porownania... jak oczy..
Wiec autorko (i inne.. z malymi, duzymi ale rownymi) uszy do gory... nie jest tak zle..  Fajnie byloby miec male ale mniej wiecej rowne... serio..

156

kazda osoba nie dotknieta problemem tak powie, inaczej jest gdy sie ma taki problem albo inny kompleks (duzo tu tematow) ... kazda innosc jest dziwna..  kwestia by to co sie ma zaakceptowac - to takie proste, ale fakt zdrowie najwazniejsze - takze psychiczne.. smile

157

cześka8 napisał/a:

kazda osoba nie dotknieta problemem tak powie, inaczej jest gdy sie ma taki problem albo inny kompleks (duzo tu tematow) ... kazda innosc jest dziwna..  kwestia by to co sie ma zaakceptowac - to takie proste, ale fakt zdrowie najwazniejsze - takze psychiczne.. smile

Kompleks jest przede wszystkim w głowie. Mamy teraz tak różnych ludzi na ulicy, że nikt na to nie zwraca uwagi w takim stopniu jak wydaje się to osobie dotkniętej kompleksem.
Więc może warto o tym pomyśleć od tej strony? Czy dekolt odpada? Nie. Plaża? Nie. Naprawdę, daję 100% gwarancji, że na plaży nikt na to nie zwróci uwagi.

158 Ostatnio edytowany przez cześka8 (2022-11-11 22:13:03)

... miałam podobną sytuację w pracy , z koleżanką .. która uchodziła potem za "no te od cycków" nawet nie nazywali po imieniu, nie chciałabym by mnie tak rozpoznawano..  Wiem, że w głowie i że trzeba sobie KAZDY KOMPLEKS przestawić jako nieistotny, bez sensu itp, itd...  pracuje nad tym, z marnym skutkiem ale raczej nie pójdę na całość i nie wystąpię na plaży nudystów.. by sprawdzić że nikt nie zwróci uwagi..  ktoś kto ma nieładne zęby nie uśmiecha się..

159 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2022-11-11 22:27:39)

cześka8 napisał/a:

... miałam podobną sytuację w pracy , z koleżanką .. która uchodziła potem za "no te od cycków" nawet nie nazywali po imieniu, nie chciałabym by mnie tak rozpoznawano..  Wiem, że w głowie i że trzeba sobie KAZDY KOMPLEKS przestawić jako nieistotny, bez sensu itp, itd...  pracuje nad tym, z marnym skutkiem ale raczej nie pójdę na całość i nie wystąpię na plaży nudystów.. by sprawdzić że nikt nie zwróci uwagi..  ktoś kto ma nieładne zęby nie uśmiecha się..

Nie musisz od razu iść na plażę nudystów tongue możesz iść na normalną w stroju kąpielowym albo wyjść do sklepu nie w golfie.
Powiem Ci, że od 2 miesięcy śmigam bez stanika, bo i tak siedzę większość czasu w domu i wychodzę tylko do lekarza, to ubieram podkoszulek pod bluzkę, żeby się nic nie odznaczało i czuję się super. Jeszcze kilka miesięcy temu nie wyobrażałam sobie, żeby tak nawet po domu chodzić.
Wszystko mamy w głowie smile

160 Ostatnio edytowany przez cześka8 (2022-11-11 22:38:50)

nie podoba mi się że sutki są na różnym poziomie bez stanika, więc tak nie latam .. w stroju sztywnym i z wkładkami chodzę na wakacjach (od wkładki ciut odparzam się, strój wolniej svhnie), ale w lekkie bikini ze względu na "podkreślenie wątpliwych atutów" nie wbijam się - ba , mam problem z doborem bo albo ten za ciasny albo za duży.. muszę wypośrodkować by ewentualnie jako taki dekolt uzyskać, golfy są bardzo bezpieczne pod tym względem ..  tak..najprościej by bylo te problemy w mojej głowie jakoś zaakceptować, tylko ...jak? (Co nadal nie zmieni kłopotu z doborem stanika ...)

Posty [ 131 do 160 z 160 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » małe piersi duży kompleks ! mówić o nim facetowi ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024