nie musisz tlumaczyc czym jest kamikadze ![]()
bongosik... mmm,.
zrobiła przysiad ?
:D
no to grat- generalnie ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka Ziomka - rozmowy niekontrolowane o wszystkim
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie musisz tlumaczyc czym jest kamikadze ![]()
bongosik... mmm,.
zrobiła przysiad ?
no to grat- generalnie ![]()
ile ciekawych rzeczy można dowiedziec się z powyzszeso posta ziomka ;D ale,że kamikadze to taki niebieski drink to chyba nikt tu nie wiedział;)
nie musisz tlumaczyc czym jest kamikadze
bongosik... mmm,.
zrobiła przysiad ?
no to grat- generalnie
Jedna panna nie wiedziała na tym forum co to jest zielone ... więc już nie wiem co mam tłumaczyć a czego nie ![]()
O co cho z tym przysiadem .... o psa , loda czy o co
??
Odpaliłem sobie gibona bo zostało trochę z weekendu ...w tle słychać jakąś spokojną ,refleksyjną nutę .. i tak sobie myśle ,że to wszystko jest fajne ale na krótką metę . Mam przecież prawie 20 lat większość osób tworzy już w tym wieku poważne związki a ja cały czas się bawie i tak sobie myśle ,ze kiedyś się obudzę z ręka w nocniku bez niczego ...a wszyscy rówieśnicy będą mieć rodziny , pracę itd.
Cały czas mam huśtawki nastroju to też mnie denerwuje
Teraz jestem strasznie smutny i zmulony a pisząc poprzedniego posta byłem taki szczęśliwy tym wszystkim co się stało w weekend .Teraz doszedłem do wniosku ,że to przecież nic nadzwyczajnego, wolałbym jakąś dziewczynę na stałe a nie taką ,której tylko na sexie ze mną zależy i dobrej zabawie ....
"chcesz rozśmieszyć Boga .. powiedz mu o swoich planach " hahaha coś w tym jest .
Osztam pierd... Ci, którzy w naszym wieku tworzą rodziny albo wpadli z dzieckiem, albo są w związkach bardzo długo i naprawdę sie kochają(a takich jest mało) i dlatego się na to decydują. Ty masz dopiero 20 lat muszisz się wyszalec, żeby potem zona była o Ciebie spokojna;D na pewno trafisz na jakąś ładną panne i do tego ambitną... Ja nie rozumiem skąd w Tobie taka dojrzałośc??? rzadko spotykane w dzisiejszych czasach...
przysiad z kawałka , ktory mi jakis czas temu poleciles. numera.
Podoba Ci się styl Numera .Wiem też ,że lubisz Mesa więc przesłuchaj to :
http://www.youtube.com/watch?v=zIm1AUNeiK0 Jest to ukryty diss na meza (tego od "aniele" ) trudno uwierzyć ale ten cieć miał beef zarówno z Mesem jak i Numerem ,więc w tym kawałku został wykończony
oprócz tego jest tam kilka zaczepek do innych wykonawców
a tu najlepsza nowość 3 wymiaru :
http://www.youtube.com/watch?v=s37e0frpSTw
Yo ! ![]()
slyszalam disy meza
hehehhe.
teraz ja polecam : http://www.youtube.com/watch?v=UyC7-vTO … re=channel
Wróciłem wczoraj z Los Angeles .
Co tam nowego u Was kobietki
?
wow! nareszcie! ![]()
jak bylo? ![]()
a co slychac? u mnie nowy album ostrego ![]()
No i co dziewczyny znowu mamy zimę. U mnie tak za sypało że musiałam rano chłopakowi odgarnia śnieg z samochodu (bez żadnych aluzji że mnie wykorzystała sama wstałam i mu to zaproponowałam a jemu kazałam żeby sobie zrobiła śniadanie do pracy). koszmar chyba ze 30cm śniegu.
A jak tam u Was??
zima zima zima. pada pada snieg. ![]()
ziomek- a Ty gdzie? ![]()
Chyba ta zima w tym roku tak prędko nas nie opuści
ale jak juz opusci to jaka radosc bedzie ![]()
No na pewno.
Spacerki w słoneczku ze swoim ukochanym, wyjazd nad morze i różne inne
...
Cześć trochę siara mi jest to pisać, ale mam problem. Opisze wam tak mniej więcej moje życie seksualne. I naprawdę błagam o pomoc albo jakieś rady nie wiem może seksuolog. POMOCY. Mam chłopaka kochanego, pomaga mi, zawsze mogę na niego liczyć ale przynajmniej 2 razy zrobi głupotę która mnie doprowadza do szaleństwa. Wiem że ogólnie dobry z niego facet i kocham go
! Ogólnie sytuacja wygląda tak: ( w ogóle nie wiem czy pisze w dobrym dziale jak nie to wybaczcie).
Swojego głupi poznałam w wieku 13 lat byłam głupiutka i mimo to ze to był mój chłopak to ważniejsze były przyjaciółki. Ogólnie czego nigdy bym się nie spodziewała to jak jestem z nim 7,5 roku to on dalej jest a one oddaliły się i nie mogę z nikim o tym pogadać. Mam 21 lat i ze swoim chłopakiem czekaliśmy na pierwszy stosunek do mojej 18 nie wiem czemu bałam się ale on ogólnie ma cierpliwość byliśmy ze sobą od 3-4 lat i nie nalegał na seks choć wiem ze chciał, mój pierwszy raz to trochę bólu, przyjemności
i obaw bo jego matka była obok w pokoju. Wcześniej radziliśmy sobie pocałunkami, przytulaniem, później aż się dziwię sobie zaproponowałam loda ale on wtedy chciał mi zrobić minete. Jest moim pierwszym chłopakiem który doszedł tak daleko pierwszy raz robiłam loda i wiem ze on minete też ale przysięgam nie jestem koneserka ale mój facet robi ja dobrze
chociaż nie mam porównania. Z biegiem czasu we mnie coś usycha i nie wiem czy jest sens zeby mnie miał i ja jego. Bo ja lubię seks jak juz on jest we mnie lubię jak jest delikatny a jednocześnie męski , kocham jak jest stanowczy i wie co ma robić ze mną żebym była szczęśliwa, jest tak że kilka razy mam orgazm a on raz. Mój facet w ogóle od zawsze szybko się podniecal na mój widok wystarczy ze przebieram się w śpiochy a on juz był gotów nawet to słodkie
ale wlasnie ja jestem jakaś dziwna nigdy nie chciałam kochać się pierwsza zawsze on prosił czasami sama bardzo chciałam ale nie potrafiłam zainicjować stosunku. Czasami jak wróciliśmy z imprezy i oboje trochę wypiliśmy to naprawdę był wspaniały czasami zdarzyło mi się go opiepszyc ze nie może i robiłam wszystko zeby mu podnieść żagiel a sobie zrobić dobrze. Dziewczyny proszę o pomoc bo boję się ze stracę go. Wiem ze im tylko na seksie zależy ale mojemu facetowi nie potrafię dać nawet tego, podczas seksu on robi wszystko żeby mi było dobrze a mnie boli to ze leze rozkładam nogi i czasami jestem nie mila bo to weź on nie stoi i takie tak. Serio w głębi siebie chce się z nim kochać ale i lubię to ale jestem jak kłoda. Odpowiedzcie na mój problem proszę
Witam. Mam prośbę, mógł by mi ktoś poradzić co mam robić? Mam cudna córkę. Z mężczyzna którego nie kocham a on jest strasznym nieprawda a mimo tego wzięłam z nim ślub 10 dni temu. Dzisiaj spotkałam się przez przypadek ze swoim byłym i coś się we mnie zagotowalo. Chyba coś do niego czuje i wiem że on do mnie też. Niewiem co mam robić. Z mężem nie śpię już od jakiegoś czasu. Po prostu już mnie nie pociąga. Proszę pomóżcie i poradzcie co mam zrobić.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka Ziomka - rozmowy niekontrolowane o wszystkim
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024