Czy kupujecie kosmetyki przez internet? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Czy kupujecie kosmetyki przez internet?

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 201 ]

131

Odp: Czy kupujecie kosmetyki przez internet?

Jak dla mnie super sprawa nie przepychasz się z innymi by dostać się do produktu, na spokojnie siedzisz i przeglądasz. Ja polecam   ezakupy4u.pl sklep z perfumami, duży wybór

Zobacz podobne tematy :

132

kupuję przez internet, ale tylko te sprawdzone czyli takie, że wiem, że są dobre. Tak w ciemno to bym nie kupowała...

133

Ja przez internet jedynie kupuję tusze do oczu. Te które już używałam i mi się bardzo spodobały a żal mi wydać więcej pieniędzy w sklepie to wtedy zamawiam taniej przez internet. Jeszcze nigdy nie spotkałam oszustów. Tusz zawsze jest oryginalnie zapakowany i naprawdę na długo mi starcza.

134

to też zależy, gdzie się zamawia, wiadomo, że w jakiejś większej drogerii internetowej to raczej nie sprzedają podróbek, za duże ryzyko dla nich:)

135

Kupuję - żadnych nowości - ale te które znam - bardzo chętnie.  Jeśli łączna wartość kosmetyków i kosztów dostawy jest korzystna - to po co przepłacać smile.
Przypomniałyście mi o niemieckim dyskoncie drogeryjno - aptecznym online. Dawno tam nie byłam, muszę przypomnieć sobie nazwę.  Wygooglowałam go kiedyś przypadkiem szukając tańszego suplementu (w off aptekach kosztował majątek - miesięczna dawka tyle co w dyskoncie 5-cio miesięczna / innego producenta). Potem trafiłam tam na parę nieprawdopodobnych promocji kosmetyków pielęgnacyjnych. Śmieszne - z przesyłką z magazynu z DE mniejszy koszt niż z osiedlowego rossmanna.

136

Często kupuję przez siec nie tylko kosmetyki. Bardzo sobie chwalę beta Solar suplement diety z beta karotenem i miedzią na opalanie. Jest to jedyny "kosmetyk" który na moją białą skórę skłonną do poparzeń słonecznych w tej kwestii podziałał. Co do innych typu kremy maseczki itp przez internet kupuję to czego nie ma w sklepach, często też kupuję na serwisach zagranicznych.

137

Przez internet raczej nie kupuję kosmetyków. Ja zawsze muszę zobaczyć, dotknąć itp. wink Ostatnio dużo kupuję w aptece, jakoś przekonałam się do tych specyfików. Szczególnie w oko mi wpadł krem z oeparol hydrosense. Ma fajną konsystencję i nawilża dość mocno skórę, co u mnie jest ważne, bo moja jest strasznie sucha. Także gościem apteki jestem stałym, a w necie to czasem jakiś fluid kupię, ale to naprawdę bardzo rzadko.

138

A ja nienawidzę kolejek, tłumu, albo tego, że jak wchodzę do drogerii to mnie zaraz przemiła pani pyta w czym mi może pomóc. Nawet się spokojnie nie można rozejrzeć. Dlatego lubię robić zakupy w necie, ostatnio moim ulubieńcem jest beautikon. com, chyba nawet ktoś o niej wspomniał wcześniej. Naprawdę fajny sklep z oryginalnymi kosmetykami.

139

Kosmetyki wole kupowac w hebe, rossmannie i w astorze:))

140

Często kupuję kolorówkę przez internet, np. mój ukochany podkład w drogerii internetowej jest po 24 zł + ok. 6 zł koszty przesyłki, a w sklepach stacjonarnych kosztuje 70 zł. Mowa tu o Revlon Colorstay. Kupuję też pudry, lakiery do paznokci, tusze. Jeszcze nigdy się nie przejechałam, często korzystam z promocji typu wysyłka za 1 zł lub za darmo, wtedy to już całkiem się opłaca.

141

Podobnie, jak wy często robię zakupy na kolorówkę w Rossmanie, jak są promocje -49% itp. 2 listopada znowu się zaczyna także mam już dłuuuugą listę wink Kosmetyki pielęgnacyjne kupuje przez Internet, bo znajduję tam szerszą ofertę, ciekawe rabaty, co innego w stacjonarnych drogeriach.  Polecam bardzo Przyjazną Drogerię i Sevonię z kosmetykami głównie do pielęgnacji dłoni i paznokci.

142

Ja kupuję przez neta tylko te kosmetyki,ktorych nie ma u mnie stacjonarnie a akurat zamarzy mi sie takie miec.
Chyba,ze kupująć w sklepach internetowych wyjdzie mi taniej niz w stacjonarnych to wtedy rowniez kupuje droga internetową.Jak dotad jedynym minusem takich zakupow byl nietrafiony odcien lakieru do paznokci czy blyszczyka,bo zdjecia czasami sie roznia od rzeczyswistosc.Jesli juz cos kupuję to tylko ze sprawdzonych zrodeł.

143

A polecacie jakąś drogerię jedynie z perfumami?
Szukam też jakiegoś sklepu podobnego do Sevonii , gdzie kupię kosmetyki do pielęgnacji dłoni.

144

kupuje tylko w biochemii urody, najczesciej  gotowe komponenty z ktorych sama przygotowuje sobie kremy i jestem zadowolona.

145

Bardzo często kupuję kosmetyki przez internet i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Ceny są dużo niższe i z reguły wybór jest większy smile

146

Kupuję. Na początku miałam obawy jednak teraz to wygoda i zysk. smile

147

Ja z reguły miałam same miłe,chociaż raz zdarzyło się że perfum w flakonie przyszedł mi do połowy pełny..Ale odzyskałam pieniążki z powrotem.

148

Ja kupuję ale tak naprawdę tylko w jednym sklepie a mianowicie w Esent gdzie są moje ulubione kosmetyki naturalne. Wiem że to po prostu sprawdzone źródło a wiadomo że czasem te naturalne mają w sobie niewiele z tej ‘naturalności’. W innych przypadkach wolę po prostu pójść do drogerii czy sklepu i mieć pewność że nie trafię na żadną podróbkę.

149

Pewnie, że kupuję, przecież często można dostać coś zdecydowanie taniej smile

150 Ostatnio edytowany przez annabellkka (2015-12-09 19:50:15)

Ja kupuję bo mam bardzo zjechaną i wrażliwą skórę zabiegami i musze używać delikatnych rzeczy, znalazłam sobie puder do mycia twarzy, nie jest jakiś super cudowny ale jako jedyny mnie nie podrażnia dodatkowo, o ten http://www.topdrogeria.pl/maski_serum/c … 12188.html ale niestety jest dostępny tylko drogą internetową, jak wszystko w moim mieście ;/

151

Ja kupuję podkład przez internet, bo jest znacznie taniej nawet doliczając koszty wysyłki. Perfumy też czasem ale to już nie na allegro tylko na jakimś portalu tylko z perfumami, gdzie mam pewność że to nie podróbki.

152

Czasem kupuję, ale tylko takie rzeczy, które dobrze znam i używam, a nie mogę ich dostać w normalnym sklepie, albo w necie są zdecydowanie tańsze

153

Ja polecam kupowanie tylko od zaufanych firm.W żadnym wypadku nie polecam wish !! Chińskie g**** ,cienie nie dość ze słabe to jeszcze szybko schodzą,pomadki twarde-średniej jakości.

154

nie może 2-3 razy zdarzyło mi się kupoć przes internet..., wolę iśc do rosmanna- bo mam blisko pracy i najczęściej tam kupuję smile

155

Kupujemy i jesteśmy bardzo zadowolone smile Polecam serdecznie sklep internetowy Beautikon. Mają tam fantastyczne kosmetyki. Ja osobiście się zakochałam.

156

Ja często kupuje kosmetyki przez internet, szczególnie jak mam już jakieś wypróbowane, wtedy jest taniej i nie trzeba za nimi latać smile

157

Obecnie internet daje największe możliwości wyboru odpowiednich kosmetyków. Plusem jest niższa cena oraz możliwość zwrotu w ciągu 14 dni (bez otwarcia opakowania). Drogerie internetowe prześcigają się w promocjach i często dają gratisy. Nie ma się co wahać.

158

Też jestem za zakupami w internecie, nie muszę tracić czasu na chodzenie po kolejnych drogeriach gdy nie ma produktu lub cena jest za wysoka. Mam szeroki wybór, kurier i w cenie stacjonarnej smile

159

Jasne że tak zakupy są szybkie przed kompem klikne kilka razy i juz produkt jest w koszyku. Nie chce mi się chodzić po drogeriach i szukać czy akurat mój ulubiony podkład czy tusz jest. Nie ma się co bać produkty kupione w sklepie i przez internet są identyczne. Jezeli o mnie chodzi jeszcze się nie zawiodłam.

160

Raczej nie, lubię pooglądać produkt spróbować jaką ma konsystencję czy barwę na testerach. Już kilka razy sie naciełam na to, że zamówiłam np. szminkę czy podkład i kolor się nie zgadzał ale już nie chchiałam się bawić z odsyłaniem tego, bo to za dużo zachodu.

161

Pewnie żę kupuję. Mam swoje zaufane sklepy, ale i na allegro często coś kupuję, nigdy jak dotąd się nie zawiodłam. Ostatnio na allegro zamawiałam nawet tabletki royal collagen, bez problemów szybko przesyłka dotarła.

162

Jasne, że tak. Często przez Allegro u bardzo różnych sprzedawców. Jak dotąd się nie nacięłam.

A oprócz allegro, macie jakieś zaufane strony z dobrymi kosmetykami? Zależy mi głównie na jakości, przecież na urodzie nie można oszczędzać wink

164

Zdarza mi się. smile

165

Kupuję kosmetyki w sieci, ale zwykle albo wcześniej wiem czego konkretnie szukam, albo w sprawdzonej drogerii, w dodatku takiej, gdzie tak zwana kolorówka jest dobrze pokazana.

166

Zamawiam i to często. jest zawsze taniej. tylko, że szukam polskich sklepów z wysyłka z Polski no i pewnych produktów, nie testuje czegoś czego nie znam, albo nie jestem w 100% przekonana do skuteczności..

167

raczej nie chyba ze sa jakieś ciekawe promocje

168

Tak, zdarza mi się kupować w sklepach internetowych kosmetyki, głównie fryzjerskich.

169

Ubrań przez neta nie kupuje ale myślę, że kosmetyki można. Szczególnie jak się je wcześniej testowało i wie się jak działają. Ja nie byłam przekonana do kupowania kosmetyków przez neta ale jak zamknęli aptekę z Biovaxami w moim mieście to musiałam zamówić przez ich sklep internetowy i w sumie wyszło spoko. Teraz też zamawiam z innych sklepów mascary i kremy bo czasami jest taniej.

170

Jasne, ze kupuje smile czasem dlatego, ze jest taniej, a czasem dlatego, ze stacjonarnie nie wszystko mozna dostac smile przez neta najczesciej zamawiam kosmetyki do wlosow z Inoaru smile wole poczekac na zamowienie kupione online niz kupowac w drogerii cos, co nie pomaga moim wlosom smile ostatnio polubilam inoar'owy olejek arganowy smile

171

Często kupuję, ale zawsze czytam OPINIE o tym kosmetyku, inaczej w ciemno bym nie zamówiła smile

172

Ja kupuję tylko jeśli to jest strona internetowa drogerii lub apteki, którą znam.

173 Ostatnio edytowany przez Olinka (2016-08-29 16:21:09)

Zamawiając ze sklep internetowego jest ten komfort, że w spokoju i tyle razy ile się chce można obejrzeć zdjęcia, poczytać specyfikacje czy opnie internatów i dopiero zamówić. Ja zamawiam z [nieregulaminowy link] Często się zmawiam z sąsiadką i zamawiamy od razu większą ilość.

174 Ostatnio edytowany przez Olinka (2016-08-29 16:22:13)

Ja nie jestem przekonana do zakupów kosmetyków przez strony www. Wolę iść do osiedlowego ulubionego sklepiku i tam zatopić się w ogromie oferowanych kosmetyków. Choć jestem strasznie monotematyczna w tej kwestii, bo jak już czegoś używam to raczej bardzo długo, więc póki co sklep internetowy nie przemówił do mnie. Poza tym, że jeśli chodzi o typu: żel do mycia dla siebie, czy dla dziecka, czy choćby kremy do twarzy to zamawiałam przez [spam] Cienie, tusze, kredki do oczu, czy choćby pomadki, a w szczególności farby do włosów to zdecydowanie sklep stacjonarny.

175

Zanim kupię coś w internecie, to lubię iśc pomacać stacjonarnie smile

176

u mnie to zależy jaki produkt w sumie, jeśli używam już jakiś czas dany produkt i jest u mnie sprawdzony, np. teraz mam krem idealia i na kolejny spokojnie się zdecyduję-to mogę już sobie pozwolić na zakup nawet w aptece internetowej. Ale jeśli to jest dla mnie jakaś nowość, to wolę osobiście, stacjonarnie wybrać się na zakupy i pomacać, jak pisała poprzedniczka smile

177 Ostatnio edytowany przez daria.kaliska (2017-06-13 16:14:07)

Mam miłe doświadczenia ze strona goia.pl zamawiam tam perfumy od długiego czasu

178

Ja raczej nie ufam sklepom internetowym.. no chyba że to są jakieś moje zaufane sklepy i mają dobrą renomę. Często też zamawiam prze internet ale odbieram osobiście np. z apteki. Ja zazwyczaj staram się używać kosmetyków zwłaszcza tych do pielęgnacji twarzy trochę lepszych i przebadanych. Przynajmniej mam pewność że działają smile teraz stosuję bardzo fajną linię od La Roche Posay - effaclar duo i powiem, że jestem mega zadowolona bo moja cera już dawno nie wyglądała tak dobrze.

179

Ja czasem kupuję kosmetyki przez internet, ale te które już zdążyłam  kiedyś wypróbować.  W ciemno raczej nie zamawiam, zwłaszcza że jeśli traficie na jakąś podróbę, to można mieć jeszcze problemy.  Polecam tez zakupy w aptekach internetowych – często mają lepsze promocje niż w aptekach stacjonarnych.

180

Kupuję, ale raczej tylko te wcześniej sprawdzone lub chociaż oglądnięte na żywo.

181

Kupuję kosmetyki naturalne przez neta z drogerii lub ulubionych sklepów z kosmetykami naturalnymi. Zwłaszcza te same, bo mam już wypróbowane. Jestem zadowolona z tego sposobu.
Ubrań przez neta nie kupuję wolę przymierzyć ;-) z rozmiarami mam problemy, a odsyłać mi się nie chce.

182

Kupuję pół-produkty w sklepach internetowych, bo w stacjonarnych je trudno znaleźć, czasem lakiery do paznokci, ale problem jest taki, że kolor nie zawsze jest jak na zdjęciu.

183

Raczej rzadko kupuję kosmetyki przez internet ale ostatnio trochę mi ich "wyszło" a że w necie taniej to pozamawiałam trochę, między innymi skarpety zmiękczające  aktywna maść na pękające pięty z mocznikiem  20% bielendy, jeszcze takiego czegoś nie stosowałam i mam nadzieję że pomoże bo nie mogę sobie poradzić ze skórą na stopach sad

184

oj juz dawno nic nie zamawiałam z internetu

185

Jeśli chodzi o kosmetyki to zamawiam tylko te, co do których mam stu procentową pewność, że są dobre i sprawdzone przeze mnie lub kogoś z moich znajomych, rzadko kupuję coś w ciemno.

186

Kupuję, bo czasem na necie można znaleźć w dużo lepszej cenie po prostu.

187

Tak, często kupuję. Przez internet można kupić produkty o wiele niższych cenach niż normalnie w sklepach stacjonarnych.

188

Mi się znowu uzbierało trochę, ale nie wiem czy nie lepiej iść do rosska bo mi apka jakieś promocje pokazała fajne, mam ochotę sobie kupić tym razem olejek bielendy w kremie ten abisyński, w promocji widziałam tylko kokosowy ale taki to mam jeszcze

189

Często i różnie, ostatnio na przykład na allegro. smile

190

Bardzo często kupuję. Przez internet jest taniej i nie trzeba wychodzić z domu. Same plusy wink

191

Ja sie ostatnio przekonala  do boxow kosmetycznych smile wiem, ze orginalne produkty i duzo oszczedzam smile

192

Jeszcze do niedawna kupowałam w sklepach stacjonarnych, ale teraz kupuje przez internet

193

Ja bardzo często kupuję w sieci. Nie raz jest to kwestia tego, że jest tańszy...
Najczęściej jednak wyszukuję na allegro to co potrzebuję...
Choć teraz to staram się pokończyć resztki..
No chyba że jakieś fajne promocje są w rossmannie

194

Tak, praktycznie zawsze smile Bo kosmetyki w drogeriach są dużo droższe, a przez internet nawet z przesyłką wychodzi taniej

195

Pewnie, że tak. Te z sieci, nawet po doliczeniu kosztów przesyłki są znacznie tańsze. Po co przepłacać?

Posty [ 131 do 195 z 201 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Czy kupujecie kosmetyki przez internet?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024