Rozwiodłam się dla innego mężczyzny,teraz to on zostawil mnie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozwiodłam się dla innego mężczyzny,teraz to on zostawil mnie

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 134 z 134 ]

131

Odp: Rozwiodłam się dla innego mężczyzny,teraz to on zostawil mnie
End_aluzja napisał/a:

...PrzeprasZam zz2 ale tyle emocji we mnie wzbudziles.. Jak ojciec piotr zreszta... Rozsądkiem wrażliwością zrozumieniem i empatia. Ja przyznaje ze ich nie mam...
Wręcz przeciwnie. Nie będę tłumaczyć nieuczciwosci zdrady nielojalnosci kłamstw oszustw ladnymi słówkami.

Oj masz napewno smile I rozsądek, i wrażliwość i całą resztę. Wolisz jednak pokazywać coś innego, co bardziej pasuje do twojego stylu przeżywania.
Nie powinienem jednak dyskutować na ten temat, bo skoro sam przyznaję sobie prawo do "płaczu na polu", to nie mogę odmawiać komuś,
jeśli ten chce się wciąż pogrążać w swojej żałobie. Przecież w gruncie rzeczy większość z nas właśnie to na swój sposób tutaj robi, prawda ?
Zaś "ładne słówka" zawsze się przydadzą. Nie dla tłumaczenia czy popierania kogoś lecz dla podkreślenia, że go rozumiesz smile

Zobacz podobne tematy :

132

Gabrycha, ja jestem po drugiej stronie barykady. Wszystko jest dla mnie jeszcze świeże. Zostałam z dwójka malutkich dzieci, na samym początku naszej drogi w roli rodziców po 9.5 roku związku, a mój partner znalazł sobie kochanicę, wmawiając jej że u nas było strasznie źle w związku, że się nie układało, tylko zapomniał mi o tym powiedzieć bo ja jakoś tego nie zauważyłam, nie odczułam i byłam bardzo pochłonięta naszymi dziećmi. Walczyłam o niego bo go kochałam, ale on się zakochał.
Nie wiem, jak to się u mnie potoczy, ja po tym wszystkim staram się pozbierać i znaleźć siłę by żyć i być mamą dla moich dzieci, nie jest łatwo. Kochanica mojego partnera jest na tyle bezczelna, że spotkała się ze mną pytając się jak wybrniemy we trójkę z tego tego gó..na (którego oni oboje narobili), proponowała żebym wyprowadziła się z naszego domu z dziećmi, chciała z nim zabrać mi moje jedno dziecko. Finał tego jest taki, że mój partner w imię miłości na tydzień przed wyjazdem w celach zarobkowych za granicę wyprowadził się do niej. Wyjechał na kilka miesięcy. Teraz nie jest z nią ani ze mną. Całe wychowanie dzieci spadło na mnie. A taki facet może sobie fruwać i czuje się wolny i jeszcze ma prawo do wielkiej miłości.

133

No coz, czyn ktory popelnilas jest karygodny. Ale powiem, ze szczerze Ci wspolczuje i nie chcialbym sie znalezc w Twojej sytuacji. Ludziom sie dobrze gada, ale czlowiek jest czlowiekiem i w przyplywie emocji bardzo latwo jest zrobic blad. Za Twoj blad juz zaplacilas wysoka cene. Lacze sie z Toba w cierpieniu i zycze Ci abys byla szczesliwa i usmiechnieta. Czas goi rany i wierze, ze za jakis czas wszystko bedzie ok i ulozysz sobie zycie. Moze sprobujcie z bylym mezem? Moze sie uda, przeciez kochaliscie sie kiedys...

Pozdrawiam bardzo serdecznie

Miron

Posty [ 131 do 134 z 134 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozwiodłam się dla innego mężczyzny,teraz to on zostawil mnie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024