Prezent na gwiazdke dla faceta, PISZCIE SWOJE POMYSŁY!:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Prezent na gwiazdke dla faceta, PISZCIE SWOJE POMYSŁY!:)

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 159 z 159 ]

131 Ostatnio edytowany przez cslady (2017-04-30 01:23:32)

Odp: Prezent na gwiazdke dla faceta, PISZCIE SWOJE POMYSŁY!:)

jeśli facet jest konkretny i lubi przydatne rzeczy.... to może po prostu bielizna? Kto powiedział, że tylko mężczyźni mogą kupować swoim paniom bieliznę? wink Na stronie internetowej firmy [spam] jest fajna męska bielizna, aż ślinka cieknie wink Do tego warto pomyśleć  np o olejku do masażu, świeczkach.... Czymś co trochę rozbudzi zmysły wink

Zobacz podobne tematy :

132 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-04-29 15:46:39)

dopiero co Wielkanoc minęła a spamerzy już nęcą gwiazdkowymi prezentami. Sio!

133 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-12-09 12:21:40)

A co powiecie na taki prezent prozdrowotny? Znalazłam na pewnej stronie w internecie pakiet badań Świadomy Mężczyzna spam i zastanawiam się czy byłby to fajna opcja na prezent. Co myślicie? Taki pakiet składa się z 11. badań laboratoryjnych, dwóch badań USG, ogólnej oceny stanu zdrowia, konsultacji lekarza itd. Mój mąż często narzeka na różne dolegliwości, ale sam jakoś nie potrafi się zmotywować, żeby iść do lekarza. Może tego typu prezent go zmobilizowałby...

134

Mariolcia36 napisał/a:

A co powiecie na taki prezent prozdrowotny? Znalazłam na pewnej stronie w internecie pakiet badań Świadomy Mężczyzna spam i zastanawiam się czy byłby to fajna opcja na prezent. Co myślicie? Taki pakiet składa się z 11. badań laboratoryjnych, dwóch badań USG, ogólnej oceny stanu zdrowia, konsultacji lekarza itd. Mój mąż często narzeka na różne dolegliwości, ale sam jakoś nie potrafi się zmotywować, żeby iść do lekarza. Może tego typu prezent go zmobilizowałby...

Wolałabym umrzeć, niż dostać taki prezent.

Mój mąż dostanie nowego Fallouta na PC, zestaw zapachowy jakiś fajny i bluzę.

135

Cyngli napisał/a:
Mariolcia36 napisał/a:

Aż musiałam się zarejstrować, jak zobaczyłam taką beznadziejną odpowiedź. Serio. Nowego Fallouta - tego, który cały internet wyśmiewa, że najgorsza gra w tym roku? big_smile TO się chyba nie uda za bardzo.

A badania wydają sie spoko prezentem, jak ktoś na co dzień nie robi badan i nie lubi chodzic do lekarza, to tutaj przynajmniej można sie nim "zaopiekować" i wyslac go do lekarza w sposob ktory nie bedzie dla niego traumatyczny.

136

paulinak napisał/a:
Cyngli napisał/a:
Mariolcia36 napisał/a:

Aż musiałam się zarejstrować, jak zobaczyłam taką beznadziejną odpowiedź. Serio. Nowego Fallouta - tego, który cały internet wyśmiewa, że najgorsza gra w tym roku? big_smile TO się chyba nie uda za bardzo.

A badania wydają sie spoko prezentem, jak ktoś na co dzień nie robi badan i nie lubi chodzic do lekarza, to tutaj przynajmniej można sie nim "zaopiekować" i wyslac go do lekarza w sposob ktory nie bedzie dla niego traumatyczny.

Niech sobie Internet wyśmiewa. Mąż chciał Fallouta, to dostanie. Proste.

137

paulinak napisał/a:

Jak ktoś nie lubi badań i chodzić do lekarza, to na pewno będzie zachwycony takim prezentem, jasne. Zawsze jest miło poczuć, że inni wiedzą lepiej ode Ciebie, czego Ci w życiu potrzeba.

138

No ja myślałam, ze to jest temat, gdzie ktoś szuka różnych pomysłów, a nie tylko czeka aż ktoś odpowie "Kupuje mojemu mezowi, to co chcial - zrob tak samo, nawet jak chce gre, ktora zadnemu szanujacemu sie recenzentowi sie nie podoba". Zero wlasnego pomyslu, zero ogarniecia.
I serio takie odpowiedzi w stylu "przeciez sama wiesz najlepiej co chce twoj chlopak" nie pomagaja.
Jak ktoś nie lubi badań, to można się zastanowić dlaczego. Może ma doświadczenia z polskich publicznych umieralni, gdzie się ludzi nie bada, a na wizytę do lekarza pierwszego kontaktu czeka sie tydzien (żeby tylko). Więc dzięki takiemu prezentowi można to zmienić.
A jak się nie spodoba, to zawsze można nastepnym razem sie odkuć jakąś grą komputerową. Dobrą.

139

paulinak napisał/a:

No ja myślałam, ze to jest temat, gdzie ktoś szuka różnych pomysłów, a nie tylko czeka aż ktoś odpowie "Kupuje mojemu mezowi, to co chcial - zrob tak samo, nawet jak chce gre, ktora zadnemu szanujacemu sie recenzentowi sie nie podoba". Zero wlasnego pomyslu, zero ogarniecia.
I serio takie odpowiedzi w stylu "przeciez sama wiesz najlepiej co chce twoj chlopak" nie pomagaja.
Jak ktoś nie lubi badań, to można się zastanowić dlaczego. Może ma doświadczenia z polskich publicznych umieralni, gdzie się ludzi nie bada, a na wizytę do lekarza pierwszego kontaktu czeka sie tydzien (żeby tylko). Więc dzięki takiemu prezentowi można to zmienić.
A jak się nie spodoba, to zawsze można nastepnym razem sie odkuć jakąś grą komputerową. Dobrą.

A nie przyszło Ci do głowy, że ktoś może sam chcieć ocenić, czy dana gra jest dobra, a nie opiera się bezmyślnie nie opiniach innych?

Boże. Idź wykup pakiet tych badań i daj żyć innym.

140

Mój mąż w kwestii prezentów dla siebie (na szczęście wyłącznie dla siebie wink) jest praktyczny do bólu. Dziś na moje pytanie co chciałby dostać (mam dopiero połowę prezentu), osiągnął prawdziwe mistrzostwo świata mówiąc, że... gaśnicę do samochodu big_smile, bo już pół roku jeździ z przeterminowaną i tylko czekać kiedy zapłaci mandat. Powód? Kiedy sobie o tym przypomina, to z reguły nie ma czasu albo możliwości, by od ręki kupić nową. W tym przypadku praktyczność oznacza, że po prostu miały to z głowy. Oczywiście nie będę się wygłupiać i jak tylko będę w sklepie, to mu ją kupię, ale tak po prostu.

Ja z kolei uważam, że prezent powinien sprawić przyjemność, dlatego dobrze jest dać komuś coś, co z samego założenia spełnia ten warunek, a najlepiej, jeśli osoba, dla której jest przeznaczony z określonego powodu sama sobie tej frajdy nie sprawi. Tym powodem może być na przykład poczucie, że to zwykły zbytek.

W każdym razie jeśli ja nie mam żadnego sensownego pomysłu, to wiem, że jakiś naprawdę dobry alkohol u nas absolutnie zawsze się sprawdzi.

paulinak napisał/a:

Aż się zalogowałam, by Ci odpisać.
Każdy ma prawo do wypowiedzi, ale jeśli chcesz spamować jak koleżanka wyżej i zachwycać się pakietem badań, to się zachwycaj w odosobnieniu. Nikt nikogo do niczego nie namawia, ale pisanie komuś, że jego prezent jest beznadziejny, bo "cały internet się wyśmiewa" jest lekką przesadą. Tym bardziej, że mąż Cyngli chce otrzymać właśnie taki prezent.

Wracając do wątku, ja mam dodatkowy problem. Bo teraz są święta a za niecały miesiąc mój facet ma 40-tkę i nie mam zielonego pojęcia co mu kupić. Mam już kilka drobnostek i pomyślałam, by je po prostu podzielić, ale boję się że nie wytrzymam do urodzin i wszystkie dam mu pod choinkę, wtedy zostanę kompletnie z niczym i będę załamana sad Nie chcę kupować mu jakiś śmiesznych gadżetów, bo pewnie dostanie takie od znajomych, a też nie stać mnie na kosztowny prezent. Sama niczego nie zrobię,  bo nie mam żadnych zdolności wink
Macie jakiś pomysł?

142

Owieczko, czy Twój facet ma jakieś hobby, kolekcjonuje coś, pasjonuje się czymś?

143 Ostatnio edytowany przez Pokręcona Owieczka (2018-12-14 13:24:37)

Cyngli napisał/a:

Owieczko, czy Twój facet ma jakieś hobby, kolekcjonuje coś, pasjonuje się czymś?

tak, i te kilka gadżetów jet związane z jego hobby. Nie mam pomysłu na tę 40-tkę sad Chciałabym by to było coś...wyjątkowego, innego niż zazwyczaj. Nie chodzi o jakieś skoki ze spadochronem, ale bardziej coś bliskie sercu. Na pierwsze urodziny, które z nim spędzałam, kupiłam ładny album i powkładałam nasze pierwsze wspólne zdjęcia. I o coś takiego mi chodzi. Żeby pamiętał, a nie rzucił w kąt.

144 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-12-14 13:57:51)

co facet, to prezent smile
Mój sam sobie kupuję a ja za to place. I odwrotnie. Wolę sama sobie coś kupić, co mi sie podoba. To się świetnie sprawdza od lat. Co prawda nie ma niespodzianki, ale lepsza spodziewana rzecz, która cieszy niż niespodzianka, z którą nie wiadomo, co zrobić. Mój mąż lubi nowe technologie,  elektroniczne nowinki i gadżety w których ja się nie orientuję, on z kolei nie nadąza za moim gustem.  Kiedys mi kupił smartwatch, który rzuciłam do szuflady i taki z niego pożytek miałam. No nie lubię.
W tym roku kupiłam sobie pod choinkę piękną szczotkę ametystu. Szczotka czyli skupisko kryształów, nie zmiotka smile A moj pan i władca, jakies rzeczy do drukarki 3D, filamenty pewnie, bo drukuje różne glupoty. Bombki na choinkę mi nawet wydrukował smile Zrobię mu tę przyjemność i jedna powiesze. Gdzieś z tyłu big_smile

145 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-12-14 14:16:06)

Pokręcona Owieczka napisał/a:
Cyngli napisał/a:

tak, i te kilka gadżetów jet związane z jego hobby. Nie mam pomysłu na tę 40-tkę sad Chciałabym by to było coś...wyjątkowego, innego niż zazwyczaj. Nie chodzi o jakieś skoki ze spadochronem, ale bardziej coś bliskie sercu. Na pierwsze urodziny, które z nim spędzałam, kupiłam ładny album i powkładałam nasze pierwsze wspólne zdjęcia. I o coś takiego mi chodzi. Żeby pamiętał, a nie rzucił w kąt.

A ma poczucie humoru? Może jakąś fajną spersonalizowaną niespodziankę typu koszulka, kubek?

Mojemu mężowi zamówiłam na 30-tkę kubek wielki ze spersonalizowaną grafiką humorystyczną.

Pali? To może papierośnica z grawerem lub porządna zapalniczka?
Lubi czytać? Może książka?
Może zegarek z grawerem? Spersonalizowane etui na telefon? Portfel?

146

Coś eleganckiego, ale jednocześnie przydatnego...
Jako pierwsza rzecz na myśl przychodzi mi jakiś element garderoby - na przykład modny, stylowy sweter (ale to zależy również od tego, jak on się ubiera).
Fajną alternatywą mogą być też skarpetki. Ale, ale! Nie takie zwykłe i byle jakie. W internecie jest mnóstwo fajnych (i dobrych gatunkowo) skarpet - na przykład z obrazami największych artystów (np obraz Mona Lisa itp).
Może jakiś porządny, elegancki pasek do spodni?
Wybierz się do jakiegoś sklepu z modą męską, może coś fajnego Cię zainspiruje wink

Cyngli napisał/a:

A ma poczucie humoru? Może jakąś fajną spersonalizowaną niespodziankę typu koszulka, kubek?

Mojemu mężowi zamówiłam na 30-tkę kubek wielki ze spersonalizowaną grafiką humorystyczną.

Chyba masz rację, kupię coś zabawnego i spersonalizowanego. Bo książki, zapalniczki to mój standard smile Książkę już mam dla niego na święta.
Myślę, że jakiś plakat w ramce z personalizacją, bo kubków to mamy pod sufit wink
Na zegarek, który mu się marzy mnie nie stać, więc niech zbiera sam smile

148 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-12-15 21:20:03)

facet ucieszy się z alkomatu. Fajna sprawa bo można się przebadać czy poziom alkoholu pozwala np na jazdę samochodem. A coraz bliżej okres sylwestra więc i na pewno znajdzie zastosowanie. Mój znajomy ma spam.

149

Cyngli napisał/a:

Chyba masz rację, kupię coś zabawnego i spersonalizowanego. Bo książki, zapalniczki to mój standard smile Książkę już mam dla niego na święta.
Myślę, że jakiś plakat w ramce z personalizacją, bo kubków to mamy pod sufit wink

Nie kupujcie facetom tego, co WAM sprawia radość gdy im to dajecie. Kupcie im coś co radość da im. Po co im jakieś pierdoły?

150

Burzowy napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Nie kupujcie facetom tego, co WAM sprawia radość gdy im to dajecie. Kupcie im coś co radość da im. Po co im jakieś pierdoły?

Przecież nie kupię pod choinkę kubła KFC i czteropaka Lecha... trochę okazja nie pasuje.
Ale Ameryki nie odkryłeś - prezent powinien dawać radość i być atrakcyjny.

151

Mój mąż najczęściej dostaje pod choinkę książki albo płyty.Ale,że ostatnio zaczął kupować koszule bez guzików przy mankietach to dostanie dwa komplety spinek.Nie wiem tylko czy się design spodoba smile

152

Cyngli napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Przecież nie kupię pod choinkę kubła KFC i czteropaka Lecha... trochę okazja nie pasuje.

lol
to było dobre Cyngli!

153

adiaphora napisał/a:
Cyngli napisał/a:
Burzowy napisał/a:

lol
to było dobre Cyngli!

Polecam się na przyszłość ;-P.

154 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-12-18 00:08:30)

kamerka samochodowa to dobry prezent. (Ja kupiłam spam. Z polecenia i opinii w internecie) Na pewno facet będzie zadowolony jak dużo podróżuje samochodem. Wiadomo czasami podczas jazdy zdarzają się różne sytuacje.

155 Ostatnio edytowany przez Benita72 (2018-12-17 23:15:33)

U nas sprawdzają się książki, tym bardziej, ze znamy swoje gusta, wiec problemu z wyborem nie ma. Wczesniej plyty z muzyką...; tak widze teraz, ze w sumie mało oryginalne te prezenty, ale chyba lepsze takie niż w stylu "będzie pan zadowolony.." ;P

156

A co myślicie o kolorowych skarpetkach? Teraz coraz częściej widzi się mężczyzn, prezenterów telewizyjnych czy celebrytów w skarpetkach, które mają różne wzory i kolory. Im bardziej pstrokata tym lepiej. Teraz wiele sklepów oferuje takie skarpetki więc na pewno nie będzie problemu ze znalezieniem odpowiedniej. Skarpetki można podarować na każdą okazję: urodziny, święta, imieniny itp. Mogą one być zarówno dodatkiem do prezentu jak i prezentem.
Obecnie można nawet samemu zaprojektować skarpetkę. Dla męża możesz na skarpetce nadrukować herb jego ulubionego klubu piłkarskiego lub markę samochodu, a dla synka ulubioną postać z kreskówki. Na pewno uśmiech zagości na ich twarzach.

157

zależy co lubi smile ja mojemu kupuję zawsze jakieś drogie alko smile i coś gwiazdkowego np koszulkę

158

Kubek duzy termiczny, uchwyt na telefon do auta, maszynka do golenia elektryczna, kosmetyki do pielęgnacji brody od Barbera (jeżeli posiada), piżamę i kapcie, wykupić np porządne czyszczenie auta (to już trochę droższe), ciepła bluza pod kurtkę, jak nosi okulary to jakiś voucher ze zniżką na okulary
Ewentualnie bielizna, ale nie taka zwykła tania, ale porządniejsza smile
Zerknijcie sobie do męskiej rzeczy:
https://meskarzecz.com/
Mają tam szybkoschnąćą bieliznę sportową.
https://meskarzecz.com/pol_il_Bokserki-meskie-szybkoschnace-SAXX-VIBE-Boxer-Brief-dziki-zachod-czarne-61383.jpg

159

Moj ex bylby dostal kopa w dooopa na prezent .... a tak ogolnie dla facetow to perfumy meskie, zegarek, portfel niewiem co jeszcze wogole facetom trudno prezenty kupowac-nie ma za bardzo dla nich wyboru wszystko nudne a moze jakis notes z wiecznym piorem

Posty [ 131 do 159 z 159 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Prezent na gwiazdke dla faceta, PISZCIE SWOJE POMYSŁY!:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024