A ja byłem na kolejnym masażu 
To już 3 w ciągu kilku dni. Bardzo mi się to spodobało i już odliczam czas do kolejnej wizyty. Ale poczekam może przynajmniej kilka dni, lub dłużej aby też nie przesadzać, na poczatek 3 wizyty... super.
Teraz dziewczyna blondynka, szczupła z dużym wcieciem w talii, bardzo zgrabna, ale bez dużych piersi i pupy.
Tym razem bardzo spodobał mi się wspólny prysznic i to dwa razy, przed i po, świetna sprawa myć się z śliczną 20 latką.
Mam ponad 30 lat i całe zycie zylem w przekonaniu ze za 300 zł nie jest możliwe mieć takie świetne przeżycia. Uważam, że jak na takie coś to nie są duże kwoty. Dostajemy bardzo dużo w zamian tej sumy, fantastyczną godzinę.
Mysle, że z budzetem miesiecznym od 1200 zł/miesiąc to już można sobie raz w tygodniu chodzić na takie coś i znacznie poprawić swoje samopoczucie psychiczne.
W moim przypadku to niestety niewykonalne, ale widziałem opcje masażu w domu klienta. To dopiero musi być super, dzwonisz i przyjeżdzaja. Bajka.
Chciałbym również spróbowac duetu, w tym salonie do ktorego chodze jest taka oferta, dziś się o tym dowiedziałem. Płaci sie podwójnie czyli 600 i masują dwie dziewczyny i są dwa finały. Nie wobrażam sobie jak musi byc super pod prysznicem z dwoma atrakcyjnymi młodymi kobietami. Kiedyś napewno się na taką opcje zdecyduje.
Dowiedziałem sie równiez ze masaż twarzy pośladkami nie jest standardem i to poprostu jakby styl ten jednej masazystki. A szkoda, bo taki masaż był naprawde super i na pewno działa prozdrowotnie.
Ciesze się również, że nie ciągnie mnie do korzystania z usług seksualnych i masaże chyba dadza mi pełną satysfakcje bez obciązania psychiki korzystania z usług seksualnych.