NA GORACO:
Własnie wróciłem do domu. I chciałem bardzo podziekowac Solaris, mimo, że w innym watku mnie wysmiewała trochę, to tutaj mnie zmotywowała miłymi słowami i ciepłem które mi przekazała. Dziekuje i zapominam o poprzednich nieprzyjemnościach z Twojej strony.
A więc tak. Na początku był stres ogromny. Kupiłem paczkę nie dużą z czekoladkami i różnymi słodkościami. Dałem na wstępie ale nie masażystce tylko Pani na recepcji tego salonu. Uśmiechala sie.
Nastepnie było przejście do pokoju do Pani masazystki. Okazało się, że z wyglądu jest dużo młodsza odemnie i ma 19-21, może max 22 lata. Do tego jak na kobiete wysoka, dosyć spore piersi i pupa, zero brzucha, wcięcie w talii jędrne ciało. Była wtedy w bieliznie.
Zamurowało mnie, usiadłem na kanapie. Ona się przywitała i mowi, ze moge się rozebrac i wskakujemy RAZEM pod prysznic, które (zdziwiło mnie to) ale był w pokoju. Tak mnie zamurowało, że nie potrafiłem się odezwać, ona wyszła na 2 minuty, wróciła a ja dalej siedze zestresowany i się nie rozebrałem.
Zapytała czy wszystko ok, to się zaśmiałem i powiedzialem "troche stres". No ale ściagam bluzke, spodnie, tętno 200. Już prawie sie całkiem rozebrałem, ale zobaczyłem, że ona robi to samo i jak wyskoczyły te spore piersi to znowu mnie wcieło. Zapytałem czy mogę sie sam umyć, żałowałem że nie miałem kąpielówek bo bym się w nich umył.
Troche zdziwiona była, umyłem się tak że mnie nie widziała i z ręcznikiem przeszedłem na mare kładąc się na brzuchu aby nic nie widziała.
No i tu się po 2 minutach wszystko zmienia. Poczułem piersi na plecach, obróciłem głowę a tam duży tyłek. Trochę mnie to rozluźniło. Zaczeliśmy gadać. Dziewczyna okazała się naprawdę super, poza masazem długo gadaliśmy.
Potem moment kulminacyjny, obróciłem się na plecy i wtedy zaczeła się ekstaza. Bimbałki, pupa przed oczami, nawet można było dotykać baloników i pupy. Nie można było miejsc intymnych, ale tu jej powiedziałem, że szacunek do kobiet to jest dla mnie główna zasada życiowa i nigdy bym kobiety nie dotknał w miejsce intymne, nigdy.
Nadszedl koniec masazu i zaczeła zajmowac się przyrodzeniem i jajkami. Troche mnie musiała hamować bo się glosno zachowywałem w sensie jęki. Seksu oralnego nie było, ale jezdziła mi cyckami po przyrodzeniu i jajkach i nawet dostałem tam buziaka
Finał był w pozycji 69 gdzie mogłem trzymac ręce na pośladkach i patrzeć, całowac pośladki, ale nie mogłem ruszać miejsc intymnych. Jednak jak zacząłem krzyczeć przy wytrysku to ona do końca nie wiedziała co robić i aby mi zatkac buzie to mi usiadła jakby dupa aby przytkać wytłumic i mowi cichooooo tu są ludzie obok. Ale przeprosiłem na koniec, choć ona też się potem śmiała.
To było coś super. Dałem jej TIPA jeszcze i osobno recepcjonistce też dałem!!!!!!!!!!!!!!!
Powiem szczerze, że to było super mistyczne przeżycie. Piękna dziewczyna 20 lat (warto podkreslić ze z piersiami i pupa). Zupełnie nago, takie rzeczy.
Jakbym chciał ją poznać na ulicy to na pewno by mnie wyśmiała, nie miałbym najmniejszych szans nawet aby mi dzień dobry odpowiedziała, bo to nie ten poziom, nie ta liga.
Moje wnioski:
- mega super sytuacja, nie jest to usługa seksualna, więc zero porblemow z szacunkiem czy jakimis moralnymi problemami, ktore bym miał korzystajac
- chodzić tak co jakis czas i juz szczerze? w dupie miec te związki relacje i wszystko, iść tak raz na dwa tygodnie i jest super!!!!!!
Raz na dwa tygodnie to wychodzi 600 zł miesiecznie. Albo raz na tydzien to 1200 miesiecznie. Nie liczac Tipow i prezentów.
Na koniec mowiła ze moze jestem troche "oryginalny" ale w sumie bardzo miły jestem.
Szczerze to lepiej sie skupic na zarabianiu na takie dziewczyny, bo w zwiazku to jeszcze drozej wychodzi aby skorzystac jakby wszystko podliczyc. zyc sobie samemu większa wolnosc mozna realizwoac pasje i wszystko, a co dwa tygodnie OGIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masaz !!!!!!!!
Chyba pochwale sie tym w pracy (oczywiscie bez szczegolow), mysle ze dla kobiet moze to byc znak - aha był z piękna atrakcyjna 20 latka, wiec musi byc dobry
Mysle ze bardzo dużo zyskam na atrakcyjnosci.