Związek? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 69 ]

Temat: Związek?

Wiem,
jestem z dziewczyną 2 lata. Ostatnio korzystałem z jej telefonu ( zresztą za jej prośba). Poprosiła o ściągnięcie aplikacji. W google Play wyświetliły się różne kategorie np. aplikacje randkowe.  W proponowanych bodajże, na 11 miejscu pojawiło się Badoo?
I pojawił się znak zapytania?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek?

I co w związku z tym?

3 Ostatnio edytowany przez paslawek (2025-01-31 21:21:23)

Marthe napisał/a:

I co w związku z tym?

Parę opcji jest tzn mogły u  autora pojawić się podejrzenia i wątpliwości
co do wierności i lojalności
Zdradza,zdradzi,szuka innych facetów do zabawy,chce odejść,rozstać się ,poszukuje innej ''lepszej" opcji na przyszłość, etc
może robi sobie jaja z autora i chce wywołać zazdrość u niego ,testuje coś na nim,sprawdza
równie dobrze podpowiedź googleplay aplikacji randkowych  w propozycjach  to "przypadek"
albo skutek wejścia na jakąś z jakiegoś powodu .
Tylko Michał nie napisał czego oczekuje i chce na forum w związku ze swoim odkryciem.
Trza włączyć tryb prokuratorski może, żeby rozwinął swą myśl i pytanie .
Bo tak to będziemy się domyślać o co mu chodzi ruski rok.

4

Tak pojawiły się wątpliwości o lojalność, wierność.
Zastanawiam się skąd wzięły się takie propozycje kategorii: aplikacje randkowe?
Dwa w proponowanych aplikacjach na 11 pozycji Badoo więc jakiś czas temu coś było wyszukiwane, wpisywane?

5

Michał100 napisał/a:

Tak pojawiły się wątpliwości o lojalność, wierność.
Zastanawiam się skąd wzięły się takie propozycje kategorii: aplikacje randkowe?
Dwa w proponowanych aplikacjach na 11 pozycji Badoo więc jakiś czas temu coś było wyszukiwane, wpisywane?

Może to było przed poznaniem ciebie i zostało w historii?

6

Jesteśmy razem dwa lata. Gdy tylko otworzyłem google Play aplikacje to pierwsza kategoria aplikacje randkowe. Potem zakupy, moda. A pomiędzy kategoriami polecane i proponowane aplikacje.
Ja nie wiem jak google Play to pozycjonuje?

7

Michał100 napisał/a:

Jesteśmy razem dwa lata. Gdy tylko otworzyłem google Play aplikacje to pierwsza kategoria aplikacje randkowe. Potem zakupy, moda. A pomiędzy kategoriami polecane i proponowane aplikacje.
Ja nie wiem jak google Play to pozycjonuje?

Też nie wiem, ale jak masz wątpliwości to po prostu zapytaj partnerkę.

8

Odpowiedziała, że nie wie.
Ja jej nie wierzę. I zonk.

9

Michał100 napisał/a:

To słabo jak nie masz zaufania.
Dowiedz się jak oni pozycjonują, bo to pewnie tak, żeby najbardziej wpadało w oko, co jest najbardziej opłacalne.

Ja uważam że skoro dała ci telefon żebyś coś tam jej zrobił, to nie miała nic do ukrycia.

A najgorsze to jest podejrzewanie kogoś o coś kto jest niewinny, obojętnie czego to dotyczy.

10

Z ciekawości weszłam na swój Google Play, i mnie też proponują się aplikacje randkowe, na równi z innymi, które w takim samym stopniu mnie nie interesują.
A nigdy z aplikacji randkowych nie korzystałam.
Za to często pojawiają mi się reklamy tychże, co może oznaczać, że są po prostu wyżej pozycjonowane w Google.
Twoja dziewczyna i jej algorytm wcale nie muszą mieć nic z tym wspólnego.

11

wieka napisał/a:

jak masz wątpliwości to po prostu zapytaj partnerkę

To jest nagłupsze co mógł zrobić. smile
Zapytał i nic sie nie dowiedział. smile A jego wartosc w jej oczach spadła, jako zazdrośnik.

12

Legat napisał/a:
wieka napisał/a:

jak masz wątpliwości to po prostu zapytaj partnerkę

To jest nagłupsze co mógł zrobić. smile
Zapytał i nic sie nie dowiedział. smile A jego wartosc w jej oczach spadła, jako zazdrośnik.

Tak, najlepiej schować głowę w piasek. Powinien najpierw się zorientować jak to wygląda, a wychodzi, że obydwoje nie wiedzieli, więc jeżeli wszystko sobie wyjaśnią to nie będzie problemu. Powinien przeprosić, jeśli pytał tonem oskarżającym, a jeśli tak po prostu zapytał, to nie widzę żadnego problemu.

13

Michał100 napisał/a:

Wiem,
jestem z dziewczyną 2 lata. Ostatnio korzystałem z jej telefonu ( zresztą za jej prośba). Poprosiła o ściągnięcie aplikacji. W google Play wyświetliły się różne kategorie np. aplikacje randkowe.  W proponowanych bodajże, na 11 miejscu pojawiło się Badoo?
I pojawił się znak zapytania?

Gram czasem w jedną gierkę na komórce. Taki czasozabijacz coś jak tetris. Kilka razy wyskoczyla mi reklama badoo. Nigdy nawet w wyszukiwarce nie wpisałem portal randkowy. Ale rejestrując  gierce podałem płeć i wiek. Żonka tez podpytuje skad to jest smile

14 Ostatnio edytowany przez Michał100 (2025-02-01 14:53:07)

Shoggies napisał/a:

Z ciekawości weszłam na swój Google Play, i mnie też proponują się aplikacje randkowe, na równi z innymi, które w takim samym stopniu mnie nie interesują.
A nigdy z aplikacji randkowych nie korzystałam.
Za to często pojawiają mi się reklamy tychże, co może oznaczać, że są po prostu wyżej pozycjonowane w Google.
Twoja dziewczyna i jej algorytm wcale nie muszą mieć nic z tym wspólnego.

U dziewczyny było jakoś tak.
Aplikacje
Portale randkowe strzałka
Zakupy spożywcze strzałka
Jedzenie i picie strzałka

Pomiędzy tymi jakby kategoriami proponowane.  W tych proponowanych na 11 miejscu Badoo .
Co mnie zdziwiło w tych kategoriach portale randkowe na pierwszym miejscu.
Nie mam rozeznania?

15

Nie mam konta na portalach  teraz,  a reklamy wyświetlają mi się non stop.
Gdyby mój partner to zobaczył, to wolalanym żeby zapytał, niż dusił to w sobie.
Zapytałeś to czego jeszcze chcesz .
Jak się nie wierzy komuś, to trudno z kimś być

16 Ostatnio edytowany przez Marthe (2025-02-01 15:56:22)

Widocznie Badoo ma dużo kasy aby płacić za wabiene nowych uzytkowników.

17

Michał100 napisał/a:

A nie wierzysz, bo?

18

Twoja dziewczyna nie zainstalowałaby Badoo. Tinder tak, ale nie badoo.

19

Ty wiesz człowieku jak działają reklamy?
Zrobiłeś awanturę partnerce, bo w proponowanych apkach wyświetliło jej się bodoo?
Ja np kompletnie nie interesuje się motoryzacja, a od czasu do czasu w proponowanych wyświetl mi się jakaś apka o tej tematyce.
Mimo że nigdy żadnej nie pobierałem.
Idź przeproś swoją partnerkę.

20

W proponowanych było Badoo. Tak ale...
Jak tylko otworzyłem google Play to się wyświetliło
Aplikacje randkowe strzałka ( i wszystkie z google)
Pod tym były dopiero proponowane
Niżej były zakupy spożywcze i strzałka

21

Skoro jej nie ufasz to daj sobie spokój bo gdy przy każdej swojej wątpliwości będziesz prowadził takie '' dochodzenia'' to i siebie i ja wykończysz.

22

O matko, ogarnij się chłopie. Ja nigdy w życiu nie miałam konta na apce randkowej, a też mam w google play jakieś dziwne czaty itp, też mam kategorie aplikacje rsndkowe i strzałka. Kiedyś na yt miałam nawet reklamy gorące mamuśki 40+ czy coś w tym stylu. Ech te problemy XXI wieku..

23

A wiesz co oznaczają te strzałki?
Bo ja w reklamach Google widzę pełno strzałek i nawet takich ogromnych, takie  zachęcenie, żeby tam wejść, więc ja nie wiem co ci sugerują te strzałki.

24

Mi się skojarzyło, że strzałki są do rozwijania danej kategorii. Innych strzałek nie mam. Zresztą, ja nie ogarniam tego problemu. Czepiać się dziewczyny, bo ma gdzieś w proponowanych badoo czy inne badziewie?  Też mam. I nawet przez sekundę nie miałam tego zainstalowanego. Przerąbane być w związku z takim zazdrośnikiem. Wydaje mi się, że to są bardzo młodzi ludzie, skoro takie pierdy potrafią rozdmuchać do skali ogromnego problemu.

25

Przeczytałem sobie skąd to się bierze...
Otóż powtarzając za google pomoc z wyszukiwanych haseł, otwieranych stron.
Coś w tym by było bo wczoraj wpisywałem znajdź połączenie w Warszawie i już dzisiaj w google Play
Komunikacja i strzałka.

26 Ostatnio edytowany przez wieka (2025-02-04 16:29:36)

Michał100 napisał/a:

Przeczytałem sobie skąd to się bierze...
Otóż powtarzając za google pomoc z wyszukiwanych haseł, otwieranych stron.
Coś w tym by było bo wczoraj wpisywałem znajdź połączenie w Warszawie i już dzisiaj w google Play
Komunikacja i strzałka.

Czyli do jakich wniosków doszedłeś?
Bo ja widzę, że jak otworzę stronę która mnie interesuje, to w niej są strzałki do jakiejś strony, nawet nie wiem do jakiej, bo nie zwracam uwagi.

27

Że moja luba znowu coś kombinuje...
Pół roku temu miała konto na sympatii.
Porozmawialiśmy, myślałem, że wyjaśniliśmy sobie wszystko.Moje granicę zna. Więc mamy powtórkę z rozrywki....

28

Michał100 napisał/a:

Że moja luba znowu coś kombinuje...
Pół roku temu miała konto na sympatii.
Porozmawialiśmy, myślałem, że wyjaśniliśmy sobie wszystko.Moje granicę zna. Więc mamy powtórkę z rozrywki....

Mogłeś napisać od razu.
Trudno to zrozumieć, ale wygląda jakby chciała się wymiksować z tej relacji.
Nie ma zaufania, nie ma związku.
Powinieneś zakończyć tę znajomość.

29

Jeszcze raz z nią rozmawiałem. Twierdzi,że nie  wchodziła na żadne strony, nie ma żadnych kont.

30

Michał100 napisał/a:

Jeszcze raz z nią rozmawiałem. Twierdzi,że nie  wchodziła na żadne strony, nie ma żadnych kont.

To jej udowodnij, jeśli jesteś przekonany.

31

Mam ją sprawdzać na portalach. Mam jej założyć szpiega. Bez sensu. To nie związek wtedy...
Nie ma zaufania.

32

Michał100 napisał/a:

Mam ją sprawdzać na portalach. Mam jej założyć szpiega. Bez sensu. To nie związek wtedy...
Nie ma zaufania.

Jeśli masz zaufanie, to jaki sens miał ten wątek. Jeśli powiedziała nie, należało przyjąć za prawdę, a nie drążyć.
Bo tylko narobiłeś sobie wątpliwości.

33

Tak mam wątpliwości co do jej prawdomówności.
Celowe szpiegowanie w związku jest dla mnie poprostu nienormalne. Po co być w takim związku?

34

Michał100 napisał/a:

Tak mam wątpliwości co do jej prawdomówności.
Celowe szpiegowanie w związku jest dla mnie poprostu nienormalne. Po co być w takim związku?

Już szpiegowałeś.

35

Nie nigdy nie szpiegowalem. Nie mam zamiaru. To bezsensu.

36

Powiedzmy, że dochodziłeś do prawdy i nie doszedłeś, a przy okazji narobiłeś kwasu, bo być podejrzanym o to czego się nie zrobiło, jest niefajne, delikatnie mówiąc . Dla podejrzewającego też.

37 Ostatnio edytowany przez Michał100 (2025-02-04 18:45:55)

Ja mam podejrzenia. I tyle.
Według mnie poprostu na takie strony wchodziła.
Ale czytam jak wyżej, że w google Play pojawia się aplikacje randkowe i strzałka i nikt nie wchodził.

38

A jak nawet wchodziła to co? Zakaz ma? Może tylko szukasz pretekstu aby skończyć ten związek?

39

Michał100 napisał/a:

Ale czytam jak wyżej, że w google Play pojawia się aplikacje randkowe i strzałka i nikt nie wchodził.

Nawet jeśli wchodzi się na takie strony, to to nie musi jeszcze o niczym świadczyć. Sama kilka razy weszłam z czystej ciekawości, bo nie szukałam i nadal nie szukam przygód - po prostu zobaczyć jak to działa, jak wyglądają takie aplikacje, jacy ludzie mają w nich konta. Zwykła ludzka ciekawość, a przy okazji sprawdzenie, z czym to się je, bo wciąż tyle mówi się na te tematy. Weszłam, wyszłam, nigdy nie wróciłam.

40

Priscilla napisał/a:

Nawet jeśli wchodzi się na takie strony, to to nie musi jeszcze o niczym świadczyć.

Będąc w związku? Świadczy. Zawsze.

Za każdym jak pojawia się historia pisana przez babkę, że jej partner wchodzi na portale randkowe to reakcja jest w zasadzie jedna i ta sama - żeby zostawiła chwiejnego psychicznie toksyka.

41

Michał100 napisał/a:

Czyli mogła wejść ale nie musiała? Bo twoje pierwsze zdanie się kłóci z tym drugim.

42

Nie wiem już czytając wcześniejsze wypowiedzi.

43

Rety. Szukanie sobie gości na takich portalach to bardzo ciężka praca. Napewno by to było zauważalne po dziewczynie, że poddaje się takiemu procederowi.

44 Ostatnio edytowany przez Marthe (2025-02-04 19:38:00)

To odppowiedź z chata GPT:

Czy jeżeli w google play wśród sugerowanych pojawiła się aplikacja randkowa to oznacza na 100%, że ta osoba poszukiwała takiej aplikacji?

Nie, to nie oznacza na 100%, że ta osoba szukała aplikacji randkowej. Google Play sugeruje aplikacje na podstawie różnych czynników, takich jak:

- Historia wyszukiwania i pobranych aplikacji – jeśli użytkownik wcześniej wyszukiwał aplikacje randkowe lub pobierał coś podobnego, algorytm może to uwzględnić.
- Ogólne zainteresowania – jeśli użytkownik przeglądał aplikacje o tematyce społecznościowej, np. czaty, znajomości, aplikacje towarzyskie, może to wpłynąć na sugestie.

- Popularność aplikacji – czasami Google Play promuje aplikacje, które są często pobierane przez innych użytkowników w danym czasie.
- Lokalizacja – w niektórych regionach aplikacje randkowe mogą być częściej promowane.
- Reklamy i promocje – Google Play czasem sugeruje aplikacje, które są aktualnie reklamowane.

Czyli samo pojawienie się aplikacji randkowej w sugerowanych nie jest jednoznacznym dowodem, że ktoś jej szukał. Może to być efekt algorytmu i wcześniejszych działań użytkownika w sklepie Google Play.

45 Ostatnio edytowany przez Michał100 (2025-02-04 19:36:33)

To niech sobie szuka nie będąc w związku.
Mi nie chodzi o proponowane.
Mi chodzi o to.
Otwieram google Play dziewczyny i pierwsza aplikacja
Aplikacje randkowe i strzałka.

46

Przeczytaj co dodałam wyżej.

47

Michał100 napisał/a:

Mi chodzi o to.

Używasz może chata GPT? Wpisz tam swoje obawy i zobacz jaką dostaniesz odpowiedź.

48

Michał100 napisał/a:

Mi chodzi o to.

A jakie to ma znaczenie czy pierwsza czy nie, dalej nie rozumiesz, że strzałka to tylko mówi, raczej namawia żeby na nią kliknąć, a nie że się ją otwierało. A uczepiłeś się tej strzałki niczym rzep…

49

Strzałka tylko otwiera dana kategorie. A aplikacje randkowe na samej górze, pierwsze jak wół.

50

Michał100 napisał/a:

Strzałka tylko otwiera dana kategorie. A aplikacje randkowe na samej górze, pierwsze jak wół.

Aleś sobie nawkręcał z tą aplikacją big_smile

Dziewczyny nie chcesz zapytać skąd ona się wzięła w jej telefonie, a ktoś z forum ma dać ci odpowiedź?

Najlepiej się z nią rozstań, bo co to za związek, gdy jakaś durna aplikacja w telefonie powoduje u ciebie taki rozstrój, wiadomo czego. Dla własnego dobra i zdrowia pożegnaj ją.

51

Jack Sparrow napisał/a:

Za każdym jak pojawia się historia pisana przez babkę, że jej partner wchodzi na portale randkowe to reakcja jest w zasadzie jedna i ta sama - żeby zostawiła chwiejnego psychicznie toksyka.

A weź, wystarczy, że ja jedna się z tego wyłamuję, żeby Twoje "zawsze" nie było zgodne ze stanem faktycznym wink
Za to za mężczyzn i za to, co Wam wtedy w głowach siedzi, już nie odpowiadam smile

52

Priscilla napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

A weź, wystarczy, że ja jedna się z tego wyłamuję, żeby Twoje "zawsze" nie było zgodne ze stanem faktycznym wink
Za to za mężczyzn i za to, co Wam wtedy w głowach siedzi, już nie odpowiadam smile

Jakoś nie widziałem, abyś broniła takiego faceta, że przeglądanie portalu randkowego nic nie znaczy i żeby taka autorka wzięła sobie na wstrzymanie :>

A wracając - reklamy są (częściowo) personalizowane. Jak koleś otworzył sklep play swojej partnerki i ma tam polecane apki randkowe, to musiała z nich korzystać lub rzeczy z tej tematyki wyszukiwać/przeglądać w googlu. Ja mam polecane apki usług finansowych, jakieś pierdy i....badoo. Co mnie kompletnie nie dziwi biorąc pod uwagę ile gadamy tutaj na ten temat i że jednak googlałem po temacie. Można sobie vpnów, blokad i trybów prywatnych używać ile się chce, ale ślad i tak zostaje.

Już od wielu, wielu lat nie ma przypadkowości w necie. Reklamy masz zależne od tego czy jesteś w targecie reklamodawcy. Czyli liczy się płeć, wiek, miejsce zamieszkania i pobytu, twoja aktywność w necie (jaki strony przeglądasz, co i jak piszesz, gdzie trzymasz kursor) itp.

53 Ostatnio edytowany przez Michał100 (2025-02-04 21:02:59)

Jack Sparrow zgadzam się z tobą.
Tylko pytanie czy google Play pokazuje to aktualne z teraźniejszości czy z dawnego korzystania bo wiem, że miała konto na portalu randkowym pół roku temu.
W proponowanych Badoo było na 11 miejscu. Ale kategoria aplikacje randkowe były na samej górze. Pierwsze.

54 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2025-02-04 21:08:39)

Michał100 napisał/a:

Jack Sparrow zgadzam się z tobą.
Tylko pytanie czy google Play pokazuje to aktualne z teraźniejszości czy z dawnego korzystania bo wiem, że miała konto na portalu randkowym pół roku temu.

Te aktualne to masz zainstalowane na telefonie tumanie.

Google podrzuca ci to, za co mu płacą. Czyli z jakiegoś powodu twoja panna jest w targecie. Jeśli kiedyś z takich apek korzystała to masz już na to odpowiedź czemu jej to google poleca (ponownie). Ewentualnie korzysta z takich portali tylko w wersji na PC, normalnie z przeglądarki.

Są też aplikacje do sprawdzenia czy partner/partnerka są aktywni gdzieś w necie na portalach randkowych. Jest Cheaterbuster, Spynger. Odpowiednich narzędzi w tych czasach nie brakuje. A demaskowanie zdradzających ludków to dość popularny na necie tren ostatnimi czasy.

55

Jack Sparrow napisał/a:
Priscilla napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Jakoś nie widziałem, abyś broniła takiego faceta, że przeglądanie portalu randkowego nic nie znaczy i żeby taka autorka wzięła sobie na wstrzymanie :>

A wracając - reklamy są (częściowo) personalizowane. Jak koleś otworzył sklep play swojej partnerki i ma tam polecane apki randkowe, to musiała z nich korzystać lub rzeczy z tej tematyki wyszukiwać/przeglądać w googlu. Ja mam polecane apki usług finansowych, jakieś pierdy i....badoo. Co mnie kompletnie nie dziwi biorąc pod uwagę ile gadamy tutaj na ten temat i że jednak googlałem po temacie. Można sobie vpnów, blokad i trybów prywatnych używać ile się chce, ale ślad i tak zostaje.

Już od wielu, wielu lat nie ma przypadkowości w necie. Reklamy masz zależne od tego czy jesteś w targecie reklamodawcy. Czyli liczy się płeć, wiek, miejsce zamieszkania i pobytu, twoja aktywność w necie (jaki strony przeglądasz, co i jak piszesz, gdzie trzymasz kursor) itp.

„Popularność aplikacji – czasami Google Play promuje aplikacje, które są często pobierane przez innych użytkowników w danym czasie.
- Lokalizacja – w niektórych regionach aplikacje randkowe mogą być częściej promowane.
- Reklamy i promocje – Google Play czasem sugeruje aplikacje, które są aktualnie reklamowane”

A co o tym powiesz?

56

wieka napisał/a:

„Popularność aplikacji – czasami Google Play promuje aplikacje, które są często pobierane przez innych użytkowników w danym czasie.
- Reklamy i promocje – Google Play czasem sugeruje aplikacje, które są aktualnie reklamowane”

A co o tym powiesz?

Przecież to jest to samo, co napisałem.

57

Nie instalowała żadnych aplikacji randkowych. Nie używa PC.

Skoro aplikacje randkowe wyskoczyły jako pierwsza kategoria. To w czasie teraźniejszym wpisuje w przeglądarce.

58

Albo jest w targecie wiekowym, albo jest atrakcyjna (pamiętaj, że google też analizuje zdjęcia jakie masz w telefonie), albo w waszej okolicy jest sporo kolesi z takich apek korzystających. Tych 'albo' będzie bez liku.

Nakręcanie się, że google coś ci proponuje jako 'polecane' jest kompletnie bez sensu. Jak chcesz to sprawdzić - wykup sobie pełen pakiet w jednej z apek skanujących w poszukiwaniu zdrajców. A jak nie to daj temu spokój. Niezależnie od podjętej decyzji przestań truć dupę. Tak sobie, jak i swojej partnerce. Bo to nie prowadzi do niczego.

59 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-02-04 22:51:17)

Jack Sparrow napisał/a:

Nie wiem, nie pamiętam, żebym w ostatnim czasie wypowiadała się w takim wątku, ogromną ilość tematów pomijam albo wpadam tylko na chwilę, a potem już do nich nie wracam.

Tutaj mamy partnera, który coś podejrzewa, coś go niepokoi, ale nic nie jest czarno-białe i równie dobrze dziewczyna może zostać oskarżona o coś, czego w ogóle nie zrobiła. To wygląda zupełnie inaczej niż pewność, że ktoś regularnie loguje się na portalu randkowym, przegląda profile, prowadzi jakieś korespondencje.

W każdym razie na pewno nie jestem stronnicza z zasady i bardzo często to mężczyzn biorę w obronę. ZAWSZE bowiem pod uwagę biorę okoliczności, które są kluczowe, by móc wyciągnąć jakieś sensowne wnioski z danej sytuacji. Często podobne zachowanie może zostać odebrane zupełnie inaczej w zależności od tego, co dzieje się w danej parze, na przykład z czego wynika zazdrość, brak zaufania, czy coś jest podszyte własną przeszłością, problemami z samym sobą, czy zachowaniem partnera, jakie towarzyszą temu emocje i tak dalej, i tak dalej.

60

Mam nadzieję, że po tych wszystkich wyjaśnieniach, będziesz spał spokojnie.

61

Nie spałem dobrze.
Dla mnie sprawa jasna: albo ma znowu konto albo przegląda takie strony. Nie wierze jej. Także sprawa wskazuje, że się rozstaniemy.

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi

62

Michał100 napisał/a:

Nie spałem dobrze.
Dla mnie sprawa jasna: albo ma znowu konto albo przegląda takie strony. Nie wierze jej. Także sprawa wskazuje, że się rozstaniemy.

Twoje życie, twoje decyzje.
Powodzenia

63

Michał100 napisał/a:

Nie spałem dobrze.

Zakończyć związek ze względu na reklamy googla bez żadnego potwierdzenia domysłów.

xD

ZŁOTO

Jak jest znak zapytania to musisz odpowiedziec na pytanie proste

65

Najlepsze jest to,że podczas rozmowy z dziewczyną skłamałem,że widzę, że wchodzi na aplikacje randkowe z jej aktywności Google.
Parę dni później patrzę a ona wyłączyła zapisywanie przeglądanych stron na aktywności.
Wcześniej jeszcze pytała, gdzie ja to widzę w tej aktywności google. Nie chciałam jej pokazać bo przecież to był blef. Więc stwierdziła, że nie mam co pokazać.

Posty [ 1 do 65 z 69 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024