Pamietacie zalozylam tu jeden temat o tym,ze moja kolezanke bije jej partner?. Dzisiaj ona mi pisze na WhatsApp "Julia dzwon na policje powiedz ze moj partner chce mnie pobic. Nie moge uzywac telefonu". Ja w panice zadzwonilam na policje, bo ona nigdy mnie o cos takiego nie prosila, wiec myslalam zaraz ja zapierdzieli. A wiecie co ona odje*** za numer jak rozmowialam przez telefon z policja to nie bylam w stanie czytac jej nowych wiadomosci na WhatsApp-ona usunela te wiadomosc, gdzie kaze mi dzwonic na policje i napisala "nic sie nie stalo nie dzwon na policje ". I wiecie co jednak Pan Bog czuwa nade mna ,bo ja zrobilam screenshoot co ona pisala I policja do mnie znow zadzwonila "ze moja kolezanka twierdzi ,ze nic sie nie stalo" a ja im wyjasnilam wszystko i prawdopodobnie jutro bedzie policja u mnie i pokaze jej tego screenshota. No idiotka sobie mysle bym miala przez nia problemy, bo by mysleli, ze dla jajec dzwonie w tak powaznej sprawie. Teraz pewnie siedzi obrazona na mnie zamiast sie cieszyc, ze w koncu ktos jej chce pomoc wyjsc z przemocy. Najgorsze ze ona zna moj adres jak poda jej partnerowi to mi jeszcze cos zrobi. Juz nigdy jej nie pomoge niech ja tlucze widocznie to lubi. Stresuje sie
1 2024-12-04 21:30:08 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-12-04 21:35:22)
To już nie jest Twoja koleżanka. To co zrobiła to skurw...stwo. Dobrze, że zrobiłaś screenshoota.
W ogóle nie odzywaj się do niej. Będziesz miała teraz spokój. Nie stresuj się. Będzie dobrze.
Skup się na świętach. Trzymaj się
3 2024-12-04 22:01:03 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-12-04 22:02:37)
To już nie jest Twoja koleżanka. To co zrobiła to skurw...stwo. Dobrze, że zrobiłaś screenshoota.
W ogóle nie odzywaj się do niej. Będziesz miała teraz spokój. Nie stresuj się. Będzie dobrze.
Skup się na świętach. Trzymaj się
To prawda. Ja robilam zawsze screenshooty to co mi ona pisala o swoim partnerze. Niewiem czemu robilam te screenshooty, ale cos mnie tknelo zeby je robic wszystkie wiadomosci co ona usunela ja mam zapisane. Wszystko,ze chodzi w siniakach, ze partner ja wyzywa, ze ja straszy, ze ja zabije, ze zabrania jej z domu wychodzic itp. Wszystkie zrobilam screenshoty. Policji wszystko pokaze. Niech aresztuja tego debila a do niej sie nie odzywam. Gdyby nie te screenshooty mogla bym nawet do wiezienia isc, bo by bylo, ze kogos oskarzam falszywie. Juz jej nie pomoge. I wlasnie przez takie mendy spoleczne teraz jak naprawde ktos bedzie potrzebowal pomocy to sie bede bala dzwonic po pomoc
4 2024-12-04 22:07:43 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-04 22:10:29)
Doskonale Ciebie rozumiem. Przez takie sytuacje człowiek traci zaufanie do drugiego.
Z jednej strony chciałby pomóc, ale z drugiej nie zrobi tego, bo będzie bać się.
W dzisiejszych czasach odwala wielu ludziom. Chore czasy.
Dobrze, że są jeszcze, mimo wszystko, normalne osoby, które dają jeszcze nadzieję, że nie wszystko stracone.
Doskonale Ciebie rozumiem. Przez takie sytuacje człowiek traci zaufanie do drugiego.
Z jednej strony chciałby pomóc, ale z drugiej nie zrobi tego, bo będzie bać się.
W dzisiejszych czasach odwala wielu ludziom. Chore czasy.
Dobrze, że są jeszcze, mimo wszystko, normalne osoby, które dają jeszcze nadzieję, że nie wszystko stracone.
To prawda. Ona do mnie napisala "ze jak przyjedzie policja to mam mowic, ze ona zle zareagowala na swojego ex". Ja jej mowie "ze chyba jest nienormalna, bo wtedy ja bede miala problemy za falszywe oskarzenia". Tlumacze jej caly czas po co go bronisz? Przeciez nawet jej siostra na policje zadzwonila. Wszyscy sie martwia o nia. A ta jeszcze go broni
Zajmij się sobą, swoim życiem.
Jest takie powiedzenie - jak sobie pościelesz tak się wyśpisz. To prawda. Ty śpisz świetnie. I tego trzymaj się.
/./
To prawda. Ona do mnie napisala "ze jak przyjedzie policja to mam mowic, ze ona zle zareagowala na swojego ex". Ja jej mowie "ze chyba jest nienormalna, bo wtedy ja bede miala problemy za falszywe oskarzenia". Tlumacze jej caly czas po co go bronisz? Przeciez nawet jej siostra na policje zadzwonila. Wszyscy sie martwia o nia. A ta jeszcze go broni
A ja myślę, że dobrze stało się, że zadzwoniłaś. Nie można kryć przemocy.
Jeśli tam jest przemoc, to nigdy nie wiadomo jak to się skończy.
Dziewczyna prosi o pomoc i być może ze strachu lub ciosów wycofuje się.
Wiedząc że było zgłoszenie, będzie się łobuz obawiał, że na policji są doniesienia.
A przy okazji wizyty policjantów, powiedz o swoich obawach, dotyczących zemsty.
Zajmij się sobą, swoim życiem.
Jest takie powiedzenie - jak sobie pościelesz tak się wyśpisz. To prawda. Ty śpisz świetnie. I tego trzymaj się.
No tak wlasnie nie do konca,bo jezeli ona mnie prosi o pomoc, a ja bym nic nie zrobila to gdyby tam byla tragedia to raz bym miala wyrzuty sumienia a dwa jakby policja doszla po wiadomosciach, ze mnie prosila o pomoc a ja nic nie zrobilam to bym miala tez prawnie przerabane takze w tak powaznych sprawach nie mozna tego olewac, bo to jest przestepstwo co jej partner wyrabia
9 2024-12-04 23:27:03 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-12-04 23:31:00)
New Me napisał/a:
/./
To prawda. Ona do mnie napisala "ze jak przyjedzie policja to mam mowic, ze ona zle zareagowala na swojego ex". Ja jej mowie "ze chyba jest nienormalna, bo wtedy ja bede miala problemy za falszywe oskarzenia". Tlumacze jej caly czas po co go bronisz? Przeciez nawet jej siostra na policje zadzwonila. Wszyscy sie martwia o nia. A ta jeszcze go broniA ja myślę, że dobrze stało się, że zadzwoniłaś. Nie można kryć przemocy.
Jeśli tam jest przemoc, to nigdy nie wiadomo jak to się skończy.
Dziewczyna prosi o pomoc i być może ze strachu lub ciosów wycofuje się.
Wiedząc że było zgłoszenie, będzie się łobuz obawiał, że na policji są doniesienia.
A przy okazji wizyty policjantów, powiedz o swoich obawach, dotyczących zemsty.
Tez tak mysle. Ona mi napisala "ze jej partnera aresztowali". Mam nadzieje jutro do mnie przyjedzie policja pokaze im wszystkie screenshooty. Musze. Nie moge teraz wymyslac, bo ja bede miec problemy, bo beda mysleli, ze kogos falszywie oskarzylam. Ta kolezanka ma do mnie teraz pretensje "ze jej syn bedzie bez ojca wychowywany " . Nienormalne co ona wyprawia. Ale ze jej syn patrze na przemoc i dziecko sie stresuje to juz jest normalne wedlug niej grunt ze tatus jest w domu...
Update dostalam tel od policji zlozylam zeznania wszystko powiedzialam co wiem beda jutro tez pewnie. Policja tez potwierdzila jego aresztowanie
10 2024-12-05 09:29:32 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-05 09:29:54)
Twoja koleżanka i jej partner tworzą jlasyczny patologiczny związek. Ona jest od niego bardzo uzależniona. Zresztą uważam, że sama potrzebuje pomocy psychologicznej.
Ty postąpiłaś słusznie. To nie są łatwe decyzje. Uważam, że dobrze zrobiłaś. A ta koleżanka może kiedyś to doceni. Jeśli nawet nie, to Ty chociaż będziesz miała spokojne sumienie.
Daj znać co i jak..
Daj znać co i jak..
Tak napisze jeszcze czekam na policje
Tak napisze jeszcze czekam na policje
Julka, wrzuć tu szybko swój adres.
Policja do mnie dzwoniła bo nie mogą się dodzwonic do Ciebie, a nie mogą trafić.
Pospiesz się, jadą na sygnale!
Ps. Przygotuj sobie szczoteczkę do zębów i ciepłe majty na zmianę
New Me napisał/a:Tak napisze jeszcze czekam na policje
Policja do mnie dzwoniła bo nie mogą się dodzwonic do Ciebie, a nie mogą trafić.
Pospiesz się, jadą na sygnale!Ps. Przygotuj sobie szczoteczkę do zębów i ciepłe majty na zmianę
Julka, nieprawda to! Zgarnęli go i zaczął sypać. Konfident jeden .
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:New Me napisał/a:Tak napisze jeszcze czekam na policje
Pospiesz się, jadą na sygnale!Ps. Przygotuj sobie szczoteczkę do zębów i ciepłe majty na zmianę
Julka, nieprawda to! Zgarnęli go i zaczął sypać. Konfident jeden
.
Kolezanki partnera zgarneli. Nadal czekam na policje
New Me napisał/a:Tak napisze jeszcze czekam na policje
ale przeciez ja nie ide do wiezienia tylko jak juz to na swiadka pewnie niedlugo
17 2024-12-05 15:41:29 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2024-12-05 15:42:50)
ale przeciez ja nie ide do wiezienia tylko jak juz to na swiadka pewnie niedlugo
Dobra, trzeba z tym wreszcie skończyć- UJAWNIAM!
Oni Cię wrobili, ekipa z discorda. Polują po kolei na każdego z nietuzinkowych, wyjątkowych uczestników forum.
Już załatwili Ritę, wysyłając do prasy zdjęcia porysowanej komody, podsyłając jej kochanka i alkohol.
Teraz biorą się za Ciebie- najpierw chcieli Ci pochować wszystkie różańce, byś nie mogła odmawiać koronki. Potem chcieli Ci podrzucać wyroby mięsne w kształcie warzyw. A teraz angażują policję, by Cię aresztowali!
Jam to, nie chwaląc się, przejrzał. Dlatego szyja tego spisku- Koralina, próbuje teraz mnie obciążać!
New Me napisał/a:
Oni Cię wrobili, ekipa z discorda. Polują po kolei na każdego z nietuzinkowych, wyjątkowych uczestników forum.
Już załatwili Ritę, wysyłając do prasy zdjęcia porysowanej komody, podsyłając jej kochanka i alkohol.
Teraz biorą się za Ciebie- najpierw chcieli Ci pochować wszystkie różańce, byś nie mogła odmawiać koronki. Potem chcieli Ci podrzucać wyroby mięsne w kształcie warzyw. A teraz angażują policję, by Cię aresztowali!Jam to, nie chwaląc się, przejrzał. Dlatego szyja tego spisku- Koralina, próbuje teraz mnie obciążać!
Koralina uciekła na widok wariografu
na razie jest niedostępna .
Koralina uciekła na widok wariografu
![]()
na razie jest niedostępna .
Tak ładnie tego małego wariata jeszcze nikt nie nazwał. Dziękuję
New Me napisał/a:
Teraz biorą się za Ciebie- najpierw chcieli Ci pochować wszystkie różańce, byś nie mogła odmawiać koronki. Potem chcieli Ci podrzucać wyroby mięsne w kształcie warzyw. A teraz angażują policję, by Cię aresztowali!Jam to, nie chwaląc się, przejrzał. Dlatego szyja tego spisku- Koralina, próbuje teraz mnie obciążać!
Ha, ja jestem szara eminencja wielkiej loży szyderców, pociągam za wszystkie sznurki i... na pewno nie skończę w żadnej zupie . Strzeż się Mistrzu Głuptasie, bo me bystre, celne oko dawno Cię przejrzało
.
paslawek napisał/a:Koralina uciekła na widok wariografu
![]()
na razie jest niedostępna .Tak ładnie tego małego wariata jeszcze nikt nie nazwał. Dziękuję
Ale ja naprawdę poważnie napisałem :D o "prawdziwym" wariografie
podobno nie bóbr,nie bub - tylko kret się pojawił
teraz badam lojalność "kontrabandy" na DC
Uciekła bo ten wariograf sam zrobiłem
z tego co było w piwnicy
jak zobaczyła że zasilany jest na 400V,transformatorka nie widziała na 12V
to strefiła
sumienie to Koralina ma raczej czyste jak nowe - nieużywane
a że cały czas coś kręci i obciąża to inna sprawa
a że cały czas coś kręci i obciąża to inna sprawa
No widzę, widzę. Najpierw jakieś sznurki w zupie, coś tam pociągała, a wreszcie się przyznała że mnie pod prysznicem
Podglądała!
Stary, wywal ten transformatorek. Zaraz się znajdzie don Pedro ukryty. Choć chyba już oboje wiemy, kto zacz.
No ale uciekła, szukaj wiatru w polu
.
No ale uciekła, szukaj wiatru w polu
Na polu matko jedyna nie w polu
będzie o to zaraz draka najprawdopodobniej
24 2024-12-05 16:40:23 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-12-05 16:41:15)
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:.
No ale uciekła, szukaj wiatru w poluNa polu matko jedyna nie w polu
będzie o to zaraz draka najprawdopodobniej
Na polu w Pcimiu Dolnym wylądowało UFO a Rozrabiace przegrzały się styki i doszło do zwarcia pod prysznicem . Julki nie rozpoznał nieborak jeden.
paslawek napisał/a:RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:.
No ale uciekła, szukaj wiatru w poluNa polu matko jedyna nie w polu
będzie o to zaraz draka najprawdopodobniejNa polu w Pcimiu Dolnym wylądowało UFO a Rozrabiace przegrzały się styki i doszło do zwarcia pod prysznicem
. Julki nie rozpoznał nieborak jeden.
Trzeba jednak przyznać że Julka też potrafi się przebrać i zakamuflować skutecznie
ostatnie jej przebranie za Batmana było mocne ,
teraz zamiast na szpilkach chodzi w traktorkach więc też inaczej wygląda .
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:Na polu matko jedyna nie w polu
będzie o to zaraz draka najprawdopodobniejNa polu w Pcimiu Dolnym wylądowało UFO a Rozrabiace przegrzały się styki i doszło do zwarcia pod prysznicem
Trzeba jednak przyznać że Julka też potrafi się przebrać i zakamuflować skutecznie
teraz zamiast na szpilkach chodzi w traktorkach więc też inaczej wygląda .
Ja sie nie przebieralam za zadnego batmana. A wogole nadal policja nie przyjechala. Niewiem co oni robia
Ja sie nie przebieralam za zadnego batmana. A wogole nadal policja nie przyjechala. Niewiem co oni robia
Sprawdzają cię Julka Podpadłaś, oj podpadlaś.. Pewnie stracisz zasiłek
New Me napisał/a:Ja sie nie przebieralam za zadnego batmana. A wogole nadal policja nie przyjechala. Niewiem co oni robia
Sprawdzają cię Julka
Podpadłaś, oj podpadlaś.. Pewnie stracisz zasiłek
Niby czemu miala bym stracic zasilek? Ze zadzwonilam na policje jak mnie kolezanka poprosila zreszta. To oni myslisz teraz nad moimi zasilkami sie zastanawiaja
Salomonka napisał/a:New Me napisał/a:Ja sie nie przebieralam za zadnego batmana. A wogole nadal policja nie przyjechala. Niewiem co oni robia
Sprawdzają cię Julka
Niby czemu miala bym stracic zasilek? Ze zadzwonilam na policje jak mnie kolezanka poprosila zreszta. To oni myslisz teraz nad moimi zasilkami sie zastanawiaja
Oj zatanawiają się i to mocno. Nie słyszałaś o nowym programie w UK, aby pozbywać się patologii? Każdy kto im podpadnie będzie mial "wilczy bilet". Już kilka tysięcy Polaków udało im się wydalić z kraju, a ciągle pracują nad tym.
New Me napisał/a:Salomonka napisał/a:Sprawdzają cię Julka
Oj zatanawiają się i to mocno. Nie słyszałaś o nowym programie w UK, aby pozbywać się patologii? Każdy kto im podpadnie będzie mial "wilczy bilet". Już kilka tysięcy Polaków udało im się wydalić z kraju, a ciągle pracują nad tym.
Super cieszysz sie,ze bedem na utrzymaniu polskiego podatnika . No a tak serio to ja nie jestem patologia
Salomonka napisał/a:New Me napisał/a:Niby czemu miala bym stracic zasilek? Ze zadzwonilam na policje jak mnie kolezanka poprosila zreszta. To oni myslisz teraz nad moimi zasilkami sie zastanawiaja
Super cieszysz sie,ze bedem na utrzymaniu polskiego podatnika
. No a tak serio to ja nie jestem patologia
Fakt, płacę w Polsce podatki ze względu na mieszkania które tam mam i które wynajmuję, więc jakbyś trochę zyła z moich pieniędzy, cięzko zarobionych
Co do patologii...
Nie dyskutujmy, dobrze?
New Me napisał/a:Salomonka napisał/a:Oj zatanawiają się i to mocno. Nie słyszałaś o nowym programie w UK, aby pozbywać się patologii? Każdy kto im podpadnie będzie mial "wilczy bilet". Już kilka tysięcy Polaków udało im się wydalić z kraju, a ciągle pracują nad tym.
Super cieszysz sie,ze bedem na utrzymaniu polskiego podatnika
Fakt, płacę w Polsce podatki ze względu na mieszkania które tam mam i które wynajmuję, więc jakbyś trochę zyła z moich pieniędzy, cięzko zarobionych
Co do patologii...
Nie dyskutujmy, dobrze?
No wlasnie wiec sie tak NIE ciesz moja deportacja, bo bedziecie plakac jak ja do pracy w Polsce nie pojdem
Salomonka napisał/a:New Me napisał/a:Super cieszysz sie,ze bedem na utrzymaniu polskiego podatnika
Co do patologii...
Nie dyskutujmy, dobrze?No wlasnie wiec sie tak NIE ciesz moja deportacja, bo bedziecie plakac jak ja do pracy w Polsce nie pojdem
Julka, ale czemu by Cię mieli deportować za zasiłki, które sami Ci przyznali? Sami się powinni deportować, co nie?
34 2024-12-05 19:32:23 Ostatnio edytowany przez paslawek (2024-12-05 19:35:46)
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Na polu w Pcimiu Dolnym wylądowało UFO a Rozrabiace przegrzały się styki i doszło do zwarcia pod prysznicem
teraz zamiast na szpilkach chodzi w traktorkach więc też inaczej wygląda .Ja sie nie przebieralam za zadnego batmana. A wogole nadal policja nie przyjechala. Niewiem co oni robia
Julka jak nie ma policji to znaczy, że albo nie mogą ustalić ze sobą, który będzie pisał ,a który będzie czytał.
lub żrą pączki
No dobra za Batwoman niech będzie
New Me napisał/a:Salomonka napisał/a:Fakt, płacę w Polsce podatki ze względu na mieszkania które tam mam i które wynajmuję, więc jakbyś trochę zyła z moich pieniędzy, cięzko zarobionych
Co do patologii...
Nie dyskutujmy, dobrze?No wlasnie wiec sie tak NIE ciesz moja deportacja, bo bedziecie plakac jak ja do pracy w Polsce nie pojdem
Julka, ale czemu by Cię mieli deportować za zasiłki, które sami Ci przyznali? Sami się powinni deportować, co nie?
Na Anatarktydę
Julka trafi na Atlantydę.
37 2024-12-05 21:13:52 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-05 21:15:49)
To prawdziwe sci-fi Czas zejść na ziemię...twardą ziemię...
Julka trafi na Atlantydę.
Następny przytomny inaczej
No i nawet jeżeli tam trafi
to tam też jest zasięg i internet
Go Julka go Julka go Julka go
Legat napisał/a:Julka trafi na Atlantydę.
![]()
![]()
to tam też jest zasięg i internet![]()
Go Julka go Julka go Julka go
No tak wszedzie bede miec kontakt a policji jak nie bylo tak nie ma. Ja niewiem co oni robia jutro zadzwonie sie zapytam
40 2024-12-05 21:45:00 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-12-05 21:45:14)
KoralinaJones napisał/a:New Me napisał/a:No wlasnie wiec sie tak NIE ciesz moja deportacja, bo bedziecie plakac jak ja do pracy w Polsce nie pojdem
Na Anatarktydę
Ja trafie, ale do Nieba- tam cala wiecznosc nie bede musiala pracowac
Salomonka napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Julka, ale czemu by Cię mieli deportować za zasiłki, które sami Ci przyznali? Sami się powinni deportować, co nie?
Na Anatarktydę
Ja trafie, ale do Nieba- tam cala wiecznosc nie bede musiala pracowac
A te durne urzędasy z urzędu skarbowego będą dymać na pedałach, żeby sprostać takim Julkom, bo przeciez ktoś będzie musiał im płacić
42 2024-12-05 21:59:16 Ostatnio edytowany przez paslawek (2024-12-05 22:02:07)
paslawek napisał/a:Legat napisał/a:Julka trafi na Atlantydę.
![]()
![]()
Go Julka go Julka go Julka goNo tak wszedzie bede miec kontakt
a policji jak nie bylo tak nie ma. Ja niewiem co oni robia jutro zadzwonie sie zapytam
Zabłądzili
nie dogadali się który umie czytać który pisać
a pączki tylko w Polsce są najlepsze
ichniejsze im zaszkodziły bo to podróby są .
Policja wszędzie podobna do siebie
A oni u Ciebie w mieście chodzą w tych takich kaskach czy już nie ?
New Me napisał/a:paslawek napisał/a:Następny przytomny inaczej
![]()
![]()
Go Julka go Julka go Julka goNo tak wszedzie bede miec kontakt
a policji jak nie bylo tak nie ma. Ja niewiem co oni robia jutro zadzwonie sie zapytam
Zabłądzili
nie dogadali się który umie czytać który pisać![]()
a pączki tylko w Polsce są najlepsze
ichniejsze im zaszkodziły bo to podróby są .
Policja wszędzie podobna do siebie
A oni u Ciebie w mieście chodzą w tych takich kaskach czy już nie ?
Nie inne maja takie zolto czarne kamizelki niektorzy tez nosza
44 2024-12-06 01:41:40 Ostatnio edytowany przez paslawek (2024-12-06 01:42:18)
Nasza ojczysta policja mogła by zacząć chodzić w takich kaskach
z demobilu brytoli
Nasza ojczysta policja mogła by zacząć chodzić w takich kaskach
z demobilu brytoli
No moze tak ale ciezkie pewnie takie cos jak kamien na lbie nosic
paslawek napisał/a:Nasza ojczysta policja mogła by zacząć chodzić w takich kaskach
z demobilu brytoliNo moze tak ale ciezkie pewnie takie cos jak kamien na lbie nosic
Te kaski nie są z metalu - zdaje się że są ze skóry i filcu lub podobnego materiału.
New Me napisał/a:paslawek napisał/a:Nasza ojczysta policja mogła by zacząć chodzić w takich kaskach
z demobilu brytoliNo moze tak ale ciezkie pewnie takie cos jak kamien na lbie nosic
Te kaski nie są z metalu - zdaje się że są ze skóry i filcu lub podobnego materiału.
Niewiem policji wogole nie ma i niewiem czy bedzie. Moze juz mnie nie potrzebuja niewiem ale cos chociaz poinformowac mnie powinni
paslawek napisał/a:New Me napisał/a:No moze tak ale ciezkie pewnie takie cos jak kamien na lbie nosic
Niewiem policji wogole nie ma i niewiem czy bedzie. Moze juz mnie nie potrzebuja niewiem ale cos chociaz poinformowac mnie powinni
Powinni Ci powiedzieć tak jak w filmach kryminalnych mówią "proszę nie wyjeżdżać z miasta".
Skoro tamtego zatrzymali, jak pisałaś, to może nie będziesz im już potrzebna. Niewykluczone, że Twoja koleżanka, a partnerka tamtego wszystko im opowiedziała.
New Me napisał/a:paslawek napisał/a:Te kaski nie są z metalu - zdaje się że są ze skóry i filcu lub podobnego materiału.
Powinni Ci powiedzieć tak jak w filmach kryminalnych mówią "proszę nie wyjeżdżać z miasta".
Akurat takiego zakazu nie dostalam. Nie moge tylko opuszczac tej planety poki co
paslawek napisał/a:New Me napisał/a:Niewiem policji wogole nie ma i niewiem czy bedzie. Moze juz mnie nie potrzebuja niewiem ale cos chociaz poinformowac mnie powinni
Akurat takiego zakazu nie dostalam. Nie moge tylko opuszczac tej planety poki co
Ja tam mogę
New Me napisał/a:paslawek napisał/a:Powinni Ci powiedzieć tak jak w filmach kryminalnych mówią "proszę nie wyjeżdżać z miasta".
Ja tam mogę
Bo jestes ufoludek
paslawek napisał/a:New Me napisał/a:Akurat takiego zakazu nie dostalam. Nie moge tylko opuszczac tej planety poki co
Ja tam mogę
Bo jestes ufoludek
Jestem
New Me napisał/a:paslawek napisał/a:Ja tam mogę
Bo jestes ufoludek
Jestem
![]()
Wiem od dawna podejrzewalam
paslawek napisał/a:New Me napisał/a:Bo jestes ufoludek
Jestem
![]()
Wiem od dawna podejrzewalam
Nie ukrywałem tego
56 2024-12-06 15:19:06 Ostatnio edytowany przez Legat (2024-12-06 15:21:17)
Kapitan Nemo, czy Sindbad Żeglarz przewożą różnych ludzi na Atlantydę i nikt ich nie złapał.
Bo chroni ich Niewidzialna Ręka A Żwirek i Muchomorek to szpiedzy z Krainy Deszczowców i na bieżąco informują o potencjalnych zagrożeniach
58 2024-12-06 15:31:51 Ostatnio edytowany przez paslawek (2024-12-06 15:46:24)
Bo chroni ich Niewidzialna Ręka
A Żwirek i Muchomorek to szpiedzy z Krainy Deszczowców i na bieżąco informują o potencjalnych zagrożeniach
A najbardziej jarają się tym kibice z dala
Kompletnie i absolutnie nie wiedząc o co chodzi
To jest najzabawniejsze
Uważajcie na siebie chłopaki bo Tekla was obserwuje i bada
wasze twarze
Alessandro napisał/a:Bo chroni ich Niewidzialna Ręka
A Żwirek i Muchomorek to szpiedzy z Krainy Deszczowców i na bieżąco informują o potencjalnych zagrożeniach
![]()
Kompletnie i absolutnie nie wiedząc o co chodzi![]()
To jest najzabawniejszeUważajcie na siebie chłopaki bo Tekla was obserwuje i bada
![]()
wasze twarze
Co Ty znowu tu pleciesz o czym ?
60 2024-12-06 21:10:01 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-06 21:10:40)
Julka, nie przejmuj się, bo nie ma czym. Ta cała Tekla jest przereklamowana. Był już Pegasus, Tekla tez już jest wspomnieniem
paslawek napisał/a:Alessandro napisał/a:Bo chroni ich Niewidzialna Ręka
![]()
Kompletnie i absolutnie nie wiedząc o co chodzi![]()
To jest najzabawniejszeUważajcie na siebie chłopaki bo Tekla was obserwuje i bada
![]()
wasze twarzeCo Ty znowu tu pleciesz o czym ?
Może to tak wyglądać,ale to tajny szyfr jest
Notatka John Doe z policji w Birmingham.
Przed trzema dniami zostałem wysłany do okolicznej wsi, by sprawdzić doniesienia dotyczące pewnej kobiety.
Podejrzana zadzwoniła na policję oskarżając męża swojej koleżanki o przemoc.
Po sprawdzeniu okazało się, że owa koleżanka nie posiada męża ani partnera, a uszkodzenia pod okiem nabawiła się podczas nieszczęśliwego upadku ze schodów.
W takiej sytuacji, postanowiłem sprawdzić zgłaszającą zdarzenie. Dowiedziałem się od jej znajomych, że jest to osoba zarejestrowana w naszym królestwie, we wszystkuch krajach europejskich i ostatnio w połowie Afryki, jako bezrobotna i w związku z tym, pobierająca zasiłki.
W Afryce dodatkowo podaje się za imigrantkę wojenną z sasiednich krajów i pobiera świadczenia z tego tytułu.
Mając te informacje, byłem gotów by aresztować podejrzaną.
Niestety, brak adresu uniemożliwiał to zadanie. Próbowałem się kontaktować z jej środowiskiem, ponoć przekazali prośbę o adres, lecz bez efektu.
Jakimś cudem udało mi się, po kilku dniach kluczenia, natrafić na podejrzaną pod okolicznym dyskontem, gdy czyhała na mężczyzn, by pomogli jej nieść torby z zakupami.
Dalszy przebieg zdarzeń może budzić kontrowersje, jednak spróbuję go wiernie odwzorować.
Kiedy zbliżyłem się, podejrzana zaczęła uciekać. Rzuciłem się w pościg, ona biegła z reklamówkami w obu dłoniach, robiąc coraz większe susy.
Wreszcie, przestała dotykać stopami drogi, zaczęła unosić się w powietrzu.
Ubrania i torby opadły, zamieniła się w nietoperza. Zacząłem strzelać, gdyż nietoperz był wielki i strzeżył na mnie kły, ale w pewnym momencie padł promień jasnego światła z nieba, który porwał podejrzaną- nietoperza.
Z oddali rozległ się głos- "Wiedziałam że tu w końcu trafię, odmawiajcie Koronkę!"
Proszę o skierowanie na leczenie.
Nie lecz się, bynajmniej! Trwaj w tym stanie!
Notatka John Doe z policji w Birmingham.
Przed trzema dniami zostałem wysłany do okolicznej wsi, by sprawdzić doniesienia dotyczące pewnej kobiety.
Podejrzana zadzwoniła na policję oskarżając męża swojej koleżanki o przemoc.
Po sprawdzeniu okazało się, że owa koleżanka nie posiada męża ani partnera, a uszkodzenia pod okiem nabawiła się podczas nieszczęśliwego upadku ze schodów.W takiej sytuacji, postanowiłem sprawdzić zgłaszającą zdarzenie. Dowiedziałem się od jej znajomych, że jest to osoba zarejestrowana w naszym królestwie, we wszystkuch krajach europejskich i ostatnio w połowie Afryki, jako bezrobotna i w związku z tym, pobierająca zasiłki.
W Afryce dodatkowo podaje się za imigrantkę wojenną z sasiednich krajów i pobiera świadczenia z tego tytułu.Mając te informacje, byłem gotów by aresztować podejrzaną.
Niestety, brak adresu uniemożliwiał to zadanie. Próbowałem się kontaktować z jej środowiskiem, ponoć przekazali prośbę o adres, lecz bez efektu.Jakimś cudem udało mi się, po kilku dniach kluczenia, natrafić na podejrzaną pod okolicznym dyskontem, gdy czyhała na mężczyzn, by pomogli jej nieść torby z zakupami.
Dalszy przebieg zdarzeń może budzić kontrowersje, jednak spróbuję go wiernie odwzorować.
Kiedy zbliżyłem się, podejrzana zaczęła uciekać. Rzuciłem się w pościg, ona biegła z reklamówkami w obu dłoniach, robiąc coraz większe susy.
Wreszcie, przestała dotykać stopami drogi, zaczęła unosić się w powietrzu.
Ubrania i torby opadły, zamieniła się w nietoperza. Zacząłem strzelać, gdyż nietoperz był wielki i strzeżył na mnie kły, ale w pewnym momencie padł promień jasnego światła z nieba, który porwał podejrzaną- nietoperza.
Z oddali rozległ się głos- "Wiedziałam że tu w końcu trafię, odmawiajcie Koronkę!"Proszę o skierowanie na leczenie.
Anioł to anioł !