Islamofobia w Anglii - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Islamofobia w Anglii

Strony Poprzednia 1 6 7 8

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 456 do 468 z 468 ]

456

Odp: Islamofobia w Anglii
JuliaUK33 napisał/a:

Tak bylo nie zaprzeczam. To byl.moj blad. Niestety nie mam tutaj wplywu na to ,kto mi wierzy a kto nie. Jezeli dla Ciebie pewne rzeczy sa nie do pojecia to trudno .

A jak można wierzyć komuś, kto nałogowo zmyśla? yikes
Przypomnę Ci, że byłaś katoliczką, potem przeszłaś na islam, potem facet cię zdradził i z islamu zrezygnowałaś, ogłaszając wszem i wobec, że od teraz oddajesz swoje życie chrześcijańskiemu Bogu. Po jakimś czasie, relatywnie krótkim zresztą, poznajesz Somalijczyka i "oświecona" znowu przechodzisz na islam, by w ciągu godziny, może dwóch, zmienić zdanie i oświadczyć, że (tadam!) jesteś chrześcijanką. Tego co było po drodze nawet nie chce mi się przytaczać.

Trzeba byłoby mieć IQ kury, żeby wierzyć w choć jedno Twoje słowo. Serio, serio! big_smile

Zobacz podobne tematy :

457

Ciekawe w jakiej religii będą wychowywane dzieci Julii?

Pan muzułmanin na pewno zgodzi się na wychowywanie w Chrześcijaństwie, prawda? smile

458

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Pan muzułmanin na pewno zgodzi się na wychowywanie w Chrześcijaństwie, prawda? smile

Najpierw by trzeba mieć te dzieci, bo jak na razie to są tylko w wyobraźni.

459 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-08-24 11:07:51)

Dzieci beda wychowane w obu religiach.  Na koniec same sobie wybiora w co chca wierzyc. Juz pisalam moj partner nie jest restrykcyjny co do Islamu w sumie to na luzie do niego podchodzi,sam nie przestrzega niektorych zasad,wiec nie rozumiem czemu co do wychowania dziecka mialby byc restrykcyjny religijnie

460

Priscilla napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Tak bylo nie zaprzeczam. To byl.moj blad. Niestety nie mam tutaj wplywu na to ,kto mi wierzy a kto nie. Jezeli dla Ciebie pewne rzeczy sa nie do pojecia to trudno .

A jak można wierzyć komuś, kto nałogowo zmyśla? yikes
Przypomnę Ci, że byłaś katoliczką, potem przeszłaś na islam, potem facet cię zdradził i z islamu zrezygnowałaś, ogłaszając wszem i wobec, że od teraz oddajesz swoje życie chrześcijańskiemu Bogu. Po jakimś czasie, relatywnie krótkim zresztą, poznajesz Somalijczyka i "oświecona" znowu przechodzisz na islam, by w ciągu godziny, może dwóch, zmienić zdanie i oświadczyć, że (tadam!) jesteś chrześcijanką. Tego co było po drodze nawet nie chce mi się przytaczać.

Trzeba byłoby mieć IQ kury, żeby wierzyć w choć jedno Twoje słowo. Serio, serio! big_smile

Bo caly czas szukalam prawdziwej wiary dlatego tak zmienialam... po moich doswiadczeniach wiem, ze Chrzescijanstwo jest prawdziwe. I wiesz co Chrzescijanstwo biblijne. Wiec dla Twojej wiadomosci nie jestem znowu katoliczka,  lecz jestem po prostu tym razem Chrzescijanka i mam zamiar zyc wedlug Biblii. Czyli nadal nie bede modlic sie do Maryi i swietych tak jak w katolicyzmie.  A slub wezme koscielny, ale w innym kosciele nie katolickim. Dlatego wczoraj pisalam,ze nie rozumiecie, bo ja nie przeszlam z powrotem na katolicyzm tylko na Chrzescijanstwo ogolnie

461

JuliaUK33 napisał/a:

Dzieci beda wychowane w obu religiach.  Na koniec same sobie wybiora w co chca wierzyc. Juz pisalam moj partner nie jest restrykcyjny co do Islamu w sumie to na luzie do niego podchodzi,sam nie przestrzega niektorych zasad,wiec nie rozumiem czemu co do wychowania dziecka mialby byc restrykcyjny religijnie

Czyli taki sam cyrk jak u Polki Rity, która oddała się Turkowi.
Wychowywanie w kilku religiach i dziecko potem samo sobie wybierze, ale jaja.

462

JuliaUK33 napisał/a:

Tak oczywiscie dziecko ma wybrac samo w pelni swiadomie,gdy bedzie juz na tyle duze by decydowac o tym samo.

463

JuliaUK33 napisał/a:

Rumi, to jest Rita.

464

Lady Loka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Rumi, to jest Rita.

big_smile co wy znowu wymyslacie... jak to moze byc Rita ?

465

Lady Loka napisał/a:

Rumi, to jest Rita.

Też tak ostatnio myślałem ale Rita szkalowała Polaków i polskość, a tego nie widzę w wpisach Julki, albo może tak dobrze grać.

466

Lady Loka napisał/a:

Rumi, to jest Rita.

Też tak ostatnio myślałem ale Rita szkalowała Polaków i polskość, a tego nie widzę w wpisach Julki, albo może tak dobrze grać.

Ja nie jestem Rita. To one maja hakucynacje ja juz tutaj bylam 50 osobami na tym forum.wg nich. Bylam juz Gosiawie, panna Jones czy jak jej tam, nawet raz podejrzewali,ze Paslawek i Raka to jestem ja  ktoras nawet pisala, ze jestem Jack i udaje kobiete na forum big_smile to one maja schizofrenie, a nie ja, bo wszedzie mnie widza big_smile

467

JuliaUK33 napisał/a:

Ale w jakiej religii Ty chcesz je wychowywać, jak sama masz ogromny problem ze swoją? big_smile

468

Priscilla napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Ale w jakiej religii Ty chcesz je wychowywać, jak sama masz ogromny problem ze swoją? big_smile

Juz nie mam

Posty [ 456 do 468 z 468 ]

Strony Poprzednia 1 6 7 8

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Islamofobia w Anglii

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024