Mój facet chce zerwać kontakt ze swoim dzieckiem , on jest poważny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój facet chce zerwać kontakt ze swoim dzieckiem , on jest poważny?

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 112 ]

Temat: Mój facet chce zerwać kontakt ze swoim dzieckiem , on jest poważny?

Cześć postaram się w skrócie opisać sytuację która mnie mocno zaskoczyła
Poznałam mężczyznę prawie 2miesiace temu, wygląda na wrażliwego,wartościowego i inteligentnego , ale to co powiedział dało mi do myślenia.
Ja jestem 10lat młodsza , mój nie wygląda na swoje lata to i też nie miałam pojęcia , że ma przeszłość , nawet słowem się nie zająknal do czasu gdy wspólny przyjaciel się wygadał. Wtedy się przyznał. Fakt że to były początki , dopiero 5 spotkanie było za nami,ale on od 2 spotkania wiedział o moim byłym związku.nie mam dzieci,ale chodziło o inne sprawy .

Kiedy już się przyznał , trochę ogólnikowo opowiedział o córce

Zakochał się , zależy mu i ciągle mi to powtarza , że nie chce mnie stracić , jaka jestem wspaniała itd., nie rzuca słów na wiatr , wreszcie mam poczucie że znalazłam kogoś wartościowego i miłość jest w 2 strony,jestem szczęśliwa ale powiedziałam mu przy sprzeczce ,że ja raczej wolę kogoś bez bagażu  i tylko tyle. Bo szczerze mówiąc , nie mam dzieci i jeśli mamy budować przyszłość to nie widzi mi się facet który będzie dzielił czas i pieniądze między 2 rodziny. I w głębi duszy zastanawiam się czy to w ogóle jego dziecko,bo była notorycznie go zdradzała aż w końcu porzuciła dla innego. Nie powiedział nic . Po 2 dniach powiedział mi, że to są jego ostatnie wakacje z rodziną bo obiecał już wcześniej i planował to , a potem się odseparuje od dziecka i ex ,wykasował zdjęcia z małą z portali społecznościowych, za to mną wszędzie się chwali. Ja nigdy bym nie powiedziała "wybieraj...ja albo dziecko" , nawet chciałabym żeby miał dobre relacje z dzieckiem byleby się nie naprzykrzalo bo jednak nową rodzinę chce zbudować tylko z moimi dziećmi. I o nim jak o ojcu dobrze by to świadczyło, ale dziwi mnie , że dotąd troskliwy ojciec nagle dla mnie, nowo poznanej dziewczyny jest w stanie zerwać kontakty z dzieckiem które już małe nie jest i trochę przeżyli razem ...
Obawiam się , że skoro tak do tego podszedł to może i mnie tak potraktuje w przyszłości ? Wiem że od rozwodu nikogo nie mial a minęło kilka lat ,  to nie jest typ bawidamka ale różnie bywa. Co sądzicie ? Dać mu szansę ? Jakiś niepokój we mnie zasiał...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój facet chce zerwać kontakt ze swoim dzieckiem , on jest poważny?

Oczywiście, że niepokój jest uzasadniony. Powiedziałabym, że to nawet o wiele za słabe określenie. Typ postanawia się odciąć od dziecka, które "już małe nie jest i trochę razem przeżyli" i to dla babki, którą zna dwa miesiące? To jak myślisz, na co Ty możesz liczyć? Poza tym: jak to w ogóle o nim świadczy?

3

Mozesz z nim byc,ale dzieciaka bym sobie z takim na twoim miejscu nie robila

4 Ostatnio edytowany przez Silviax (2023-07-22 19:50:10)

No właśnie,tak się zastanawiam, czy tak zwariował na moim punkcie , że nie myśli i pójdzie po rozum do głowy później , czy tak naprawdę ma gdzieś to dziecko. Wcześniej , już po rozwodzie i nawet do niedawna wstawiał wspólne zdjęcie , wiem że jest w kontakcie z dziewczynką na bieżąco , rozmawiają przez telefon kilka razy w tygodniu. Nawet rozmawialiśmy o tych wakacjach , ja też mam swoje plany i on chciał jechać ze mną , zgodziłam się no i zapytał czy chciałabym go poznać z moimi rodzicami. Powiedziałam, że mogę go poznać , był w siódmym niebie ,powiedział że jak pojedzie do córki to porozmawiam z nią na kamerce a jak wróci to pojedziemy razem. Ja bylam sceptyczna, bo jednak wiem, że to początek, a dziecko też , gdyby mnie poznało i polubiło to byłoby rozczarowane gdyby coś nam nie wyszlo , mało tego jego córka bardzo chce żeby kogoś sobie znalazł ... To jest mądra dziewczynka , ma 12lat ale nad wyraz dojrzała z tego co widzę.
Parę dni później posprzeczalismy się , powiedziałam mu że to koniec i dodałam , że  jego przeszłość to jego kolejny minus. On jest zazdrosny o mojego ex , wyzywa go ,nie chciał mu pomóc kiedy tego potrzebował (a mój ex mimo że jest jaki jest, pomógł mu wcześniej) więc ja mu powiedziałam żeby nie zapominał że ma dziecko , że ode mnie chciałby żeby był moim pierwszym i najważniejszym a sam ma zobowiazania.po 2 dniach się odezwał,przepraszał ,zapewniał że kocha i nie chce stracić i takie właśnie teksty , że to jego ostatnie wakacje z córką a potem się odseparuje i możemy sobie żyć jak chcemy.
Nie wiem czy w ogóle z nim być. Przecież wpadka też jest możliwa

5 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-07-22 19:53:47)

Silviax napisał/a:

No właśnie,tak się zastanawiam, czy tak zwariował na moim punkcie , że nie myśli i pójdzie po rozum do głowy później , czy tak naprawdę ma gdzieś to dziecko. Wcześniej , już po rozwodzie i nawet do niedawna wstawiał wspólne zdjęcie , wiem że jest w kontakcie z dziewczynką na bieżąco , rozmawiają przez telefon kilka razy w tygodniu. Nawet rozmawialiśmy o tych wakacjach , ja też mam swoje plany i on chciał jechać ze mną , zgodziłam się no i zapytał czy chciałabym go poznać z moimi rodzicami. Powiedziałam, że mogę go poznać , był w siódmym niebie ,powiedział że jak pojedzie do córki to porozmawiam z nią na kamerce a jak wróci to pojedziemy razem. Ja bylam sceptyczna, bo jednak wiem, że to początek, a dziecko też , gdyby mnie poznało i polubiło to byłoby rozczarowane gdyby coś nam nie wyszlo , mało tego jego córka bardzo chce żeby kogoś sobie znalazł ... To jest mądra dziewczynka , ma 12lat ale nad wyraz dojrzała z tego co widzę.
Parę dni później posprzeczalismy się , powiedziałam mu że to koniec i dodałam , że  jego przeszłość to jego kolejny minus. On jest zazdrosny o mojego ex , wyzywa go ,nie chciał mu pomóc kiedy tego potrzebował (a mój ex mimo że jest jaki jest, pomógł mu wcześniej) więc ja mu powiedziałam żeby nie zapominał że ma dziecko , że ode mnie chciałby żeby był moim pierwszym i najważniejszym a sam ma zobowiazania.po 2 dniach się odezwał,przepraszał ,zapewniał że kocha i nie chce stracić i takie właśnie teksty , że to jego ostatnie wakacje z córką a potem się odseparuje i możemy sobie żyć jak chcemy.
Nie wiem czy w ogóle z nim być. Przecież wpadka też jest możliwa

Dla mnie facet,ktory wyrzeka sie wlasnego dziecka to dla mnie moralne dno I nawet gdyby mnie traktowal jak ksiezniczke to sumienie, by mi nie pozwalalo, by mial gdzies swoje wlasne dziecko. Moj partner tez ma syna z poprzedniego zwiazku I nigdy do glowy mu nie przyszlo, by przestac interesowac sie synem, bo jest teraz ze mna. Moralne dno i tyle z twojego faceta

6

Obydwoje jesteście siebie warci.
On chce zerwać kontakt z córka, ze swoim dzieckiem, dla jakiej panny poznanej 2 miechy temu.
A ty wypowiadasz sie w taki sposób o jego dziecku " nawet chciałabym żeby miał dobre relacje z dzieckiem byleby się nie naprzykrzalo bo jednak nową rodzinę chce zbudować tylko z moimi dziećmi."
Tak jak by tamto dziecko było jakąs podkategoria, nie zasługującą, choćby, na kontakt ze swoim rodzeństwem.
Bo tak, byli by rodzeństwem, i podłością jest nastawienie, że do rodziny nie należy, i ma sie trzymać z dala.

7

Jesteś pewna, że on planuje ZERWAĆ KONTAKT, bo z tego co piszesz to raczej wynika, że mocno go zmodyfikować.
Poza tym czego Ty w ogóle chcesz i oczekujesz, bo mętnie się wypowiadasz....

Silviax napisał/a:

nie widzi mi się facet który będzie dzielił czas i pieniądze między 2 rodziny..

vs.

Silviax napisał/a:

Ja nigdy bym nie powiedziała "wybieraj...ja albo dziecko" , nawet chciałabym żeby miał dobre relacje z dzieckiem..

8

Nie byłam i nie jestem zazdrosna o jego dziecko (lub i nie jego biorąc pod uwagę rozwiązłość jego ex). Pytałam o nią , chwaliłam , chciałam kupić niezbędne dla niej rzeczy a nawet odwiedzić ja , ale wiem że to początek znajomości i nie chce też jej mącić w głowie. To jest mądra dziewczynka , za kilka lat dorośnie i pójdzie na swoje ,ale boje się że jej matka ją tak nastawi że zszarga mi tylko nerwy ,będzie się wtracac, nie szanować rodzeństwa , więc byłabym za tym , żeby z dystansem.Potencjalnie będzie miała rodzeństwo za kilka lat więc ok,jeżeli nawiążą dobry kontakt , niech nas odwiedza czasami, ale o mieszkaniu nie ma mowy. Ja nie mam dzieci i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Adoptować nie chce. W ogóle nie jestem miłośniczka dzieci,lubię toleruje ale bez przesady. I'm więcej o tym myślę , tym większy mam mętlik.

A on powiedział wprost że zerwie kontakt i już. Zresztą już teraz pokasowal wszystkie zdjęcia z małą z portali społecznościowych,w zamian wstawia ze mną , nie wiem,może boi się że mnie straci, nie wiem co nim kieruje,Boże, właśnie nasunęła mi się myśl o tej Shannan Watson,

9

Nie wiem w ogóle co robić.

Wiadomo że zawsze początki są fajne , ale tu trochę inaczej było,czułam że jest moja bratnia dusza od 1 spotkania. Mamy wiele wspólnego , czuje się jak przy żadnym innym chłopaku , jestem szczęśliwa a raczej byłam do momentu, kody to powiedział. Momentalnie jakby czar prysł,patrzę na niego z większym dystansem.

No i to dziecko .. niby mi nie przeszkadza ale czemu zataił? Czemu tak lekko do niej podchodzi? Dotąd dbał o mała , są w kontakcie telefonicznym kilka razy w tygodniu ,  a nagle chce zerwać kontakt ... Nie wiem co o nim myśleć .

Z drugiej strony gdyby był za bardzo zaangażowany w dziecko, chciałby mu nieba przychylić to dobrze o nim świadczy ale nie chciałabym być na 2 miejscu więc nawet nie rozważałabym związku z takim facetem.
Każda kobieta chce być najważniejsza dla swojego mężczyzny , nie znam go dobrze nie wiem co naprawdę myśli , zamierza i jaki jest. Nie chciałabym zszarganych nerwów , czy sytuacji że dajmy na to mamy plany,oszczędności lub i nie a musimy ładować kasę w dziecko z ex , nie daj Boże poważnie by zachorowało czy potrzebowałoby większej kasy.  Ja swojego nie mam, gdybym miała to okej.
Nigdy nie byłam w takiej sytuacji,nie wiem czy będę czuła się bezpiecznie i komfortowo.

10

Silviax napisał/a:

wygląda na wrażliwego,wartościowego i inteligentnego

Na jakiej podstawie wyciagasz wniosek, ze wyglada na "wrazliwego"?
Wrazliwego na swoim punkcie czy innych?

Czyli "wrazliwego" bo mocno przezywa rozne sytuacje?
Czy wrazliwego bo zwraca uwage i przejmuje sie samopoczuciem ludzi dookola?

11

JohnyBravo777 napisał/a:
Silviax napisał/a:

wygląda na wrażliwego,wartościowego i inteligentnego

Na jakiej podstawie wyciagasz wniosek, ze wyglada na "wrazliwego"?
Wrazliwego na swoim punkcie czy innych?

Czyli "wrazliwego" bo mocno przezywa rozne sytuacje?
Czy wrazliwego bo zwraca uwage i przejmuje sie samopoczuciem ludzi dookola?

Wydaje mi się że to lepszy cwaniak big_smile Taki "dramatyczny" typek big_smile

12

Zauważyłam , że przeżywa wszystko mocno, dużo myśli, potrafi przyznać się do błędu ,wyznać uczucia. Nie bawi się w gierki,jest uczciwy ze mną i spokojny. Zamiast towarzystwa czy środków odurzających woli obejrzeć film albo spędzić czas ze mna.Jest troskliwy,opiekuńczy czuły ,no i jest trochę romantykiem. Poza tym pomaga innym nawet jak sam nic nie ma.

13

Silviax napisał/a:

Zauważyłam , że przeżywa wszystko mocno, dużo myśli, potrafi przyznać się do błędu ,wyznać uczucia. Nie bawi się w gierki,jest uczciwy ze mną i spokojny. Zamiast towarzystwa czy środków odurzających woli obejrzeć film albo spędzić czas ze mna.Jest troskliwy,opiekuńczy czuły ,no i jest trochę romantykiem. Poza tym pomaga innym nawet jak sam nic nie ma.

To idź w ten związek jak w dym bez wahania, nawet jak dostaniesz manto od życia to też jakieś doświadczenie tak czy siak.

14

Przecież to troll.
W kilkutygodniową relację zmieściła pół życia niemalże.

15 Ostatnio edytowany przez Silviax (2023-07-22 21:29:03)

Jak to możliwe żeby taki człowiek jak on tak postępował w głowie mi się nie mieści , może tu jest dobry psycholog ? Oprócz tego co napisałam , to jest bardzo inteligentny, możemy o wszystkim porozmawiać ,nadajemy na tych samych falach ,mamy ze sobą więź.
Nie jestem trollem, po prostu pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Dużo przeżyłam ale nie takie coś ...
Im więcej  szczerych rad tym lepiej , w końcu będę musiała podjąć decyzję. Może bezpieczniej go zatrzymać jako przyjaciela ?

16

Silviax napisał/a:

Jak to możliwe żeby taki człowiek jak on tak postępował w głowie mi się nie mieści , może tu jest dobry psycholog ? Oprócz tego co napisałam , to jest bardzo inteligentny, możemy o wszystkim porozmawiać ,nadajemy na tych samych falach ,mamy ze sobą więź.
Nie jestem trollem, po prostu pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Dużo przeżyłam ale nie takie coś ...
Im więcej  szczerych rad tym lepiej , w końcu będę musiała podjąć decyzję. Może bezpieczniej go zatrzymać jako przyjaciela ?

Autorko, według jego standardów, jesteś znacznie lepszym dla tego pana źródłem zasilania niż jego była żona i jak się okazuje nawet jego córka nie ma z Tobą szans.
Coś musisz mieć, czego on od Ciebie chce.
Młodość?
Majątek?
Wpływy?
Musisz mieć coś, co temu chłopu bardzo sie podoba i on koniecznie chce tego od Ciebie.
To może być narcyz albo psychopata, bo ja zapewniam Cię, że żaden porządny, uczuciowy mężczyzna odpowiedzialny nie zdobyłby się na takie okrucieństwo wobec własnego dziecka,które kocha go i jest do niego przywiązane.
On już dziecko zablokował.
Podły skur....el, tyle Ci powiem.

Zakończ te znajomość i to szybko.

17

Silviax miej odwagę to samej sobie powiedzieć: nie chcesz faceta z dzieckiem. I słusznie bo to same problemy, teraz widzisz dopiero ich czubek, będzie tylko gorzej. Gościu jest śliski. To kasowanie zdjęć nie jest pod Ciebie tylko ogólnie pod przyszłe naiwne. Zdjęcia z Tobą też skasuje i będzie udawał że ma czystą kartę i liczył że wyda się później. Ty masz tą przewagę że prawda wyszła na początku znajomości. Nic Was jeszcze nie łączy tak naprawdę i możesz i powinnaś bez żalu ją zakończyć.

18 Ostatnio edytowany przez Silviax (2023-07-22 22:45:07)

ulle napisał/a:
Silviax napisał/a:

Autorko, według jego standardów, jesteś znacznie lepszym dla tego pana źródłem zasilania niż jego była żona i jak się okazuje nawet jego córka nie ma z Tobą szans.
Coś musisz mieć, czego on od Ciebie chce.
Młodość?
Majątek?
Wpływy?
Musisz mieć coś, co temu chłopu bardzo sie podoba i on koniecznie chce tego od Ciebie.
To może być narcyz albo psychopata, bo ja zapewniam Cię, że żaden porządny, uczuciowy mężczyzna odpowiedzialny nie zdobyłby się na takie okrucieństwo wobec własnego dziecka,które kocha go i jest do niego przywiązane.
On już dziecko zablokował.
Podły skur....el, tyle Ci powiem.

Zakończ te znajomość i to szybko.

Z tych 3 opcji to chyba młodość. Ja mam 27lat,on 39.
Nie mam kasy, w sumie jestem w gorszej sytuacji niż on. Ona ma swoją firmę ale kobieta ma 42lata ale wygląda na 60..
Aż nie do wiary że sama młodość mogła go zaslepic. Wiele razy mi mówił,że PRAGNIE MNIE BARDZIEJ NIZ COKOLWIEK INNEGO NA TYM ŚWIECIE, ,każdego dnia zachwyca się jaka jestem wspaniała,dobra,inteligentna,mądra,zabawna, idealna i że chciałby ze mną byc na zawsze , jeśli czuję to samo do niego, według niego on czuje szaleńcza więź ze mną. Na każdym kroku za w sumie byle jaka przysługę czy miłe słowo dziękuje jakby wygral miliard na loterii itd
No nie wiem czy naprawdę coś dostrzegł wewnątrz czy po prostu młode ciało go zaslepilo i dorabia całą otoczkę
W sumie możesz mieć rację z tym psychopatą. Jejku aż mnie zmroziło ale przecież tak jak mówisz., Nikt uczuciowy i inteligentny tak jak on a przede wszystkim zdrowy na umyśle nie skreślilby dziecka tak o....
Znam ludzi którzy walczą o swoje dzieci mimo że te się ich w sumie wyrzekły,bo narkotyki,bo to tamto..
A tu normalne dziecko i on mi mówi po ponad miesiącu znajomosci, lekkim tonem, że pojedzie ale ostatni raz i bye bye rodzinko... Ten jego wyjazd ma być w przyszłym tygodniu,może lepiej mu wywalę taka litanie ze się zesra

19

Dracarys napisał/a:

Przecież to troll.

Obstawiam ulle sie nudzi w weekend tongue

20 Ostatnio edytowany przez ulle (2023-07-23 04:47:48)

JohnyBravo777 napisał/a:
Dracarys napisał/a:

Przecież to troll.

Obstawiam ulle sie nudzi w weekend tongue

Kto się nudzi? Ja czy autorka?
Pewnie zabrakło jakieś przecinka.
A jeśli chodzi o autorkę - może i troll, ale mnie osobiście nie wydaje się, żeby tak było.
Młoda dziewczyna rzeczywiście mogła wpaść w oko jakiemuś starszemu id niej o dekadę chłopu. Mogło mu też odbić na punkcie dziewczyny, szczególnie że była żona mając 40-tke wygląda na 60-tke, a on rzekomo żył kilka lat od rozwodu w celibacie. Tak zapewne żył w celibacie - koń by się uśmiał.
Złapał dziewczynę i stosuje wobec niej lovebombing charakterystyczną manipulacje stosowana przez narcyzów.
Stracił kontakt z rzeczywistością do tego stopnia, że chcąc zdobyć autorkę wykorzystał nawet własne dziecko. To nic, że mała dziewczynka będzie cierpiała, że może świat jej się cały zawali, to wszystko bez znaczenia.
Liczy się tylko to, żeby zbalamucic nowa dziewczynę, rozkochac ja w sobie i szpanować, że młoda piękna kobieta oszalała na jego punkcie. A córka?
A niech idzie się bujać. Co to go obchodzi.
Ale palant.
Nic dziwnego, że jego była żona wygląda na 60 lat, postarzała się przedwcześnie zaniedbała, może zaliczała po drodze jakieś depresje, na pewno nie kwitła w małżeństwie z tym chłopaczkiem, tylko zamartwiała się o wszystko i gasła przy tym menie.
Na dodatek jest to kłamca.
Autorko, to może być narcyz, dla którego jesteś idealnym źródłem nowego zasilania.
Posługuję się określeniami, jakich używa autentyczny na swoim blogu na YT blogu poświęconym narcyzom psychopatom i i innym zaburzonym osobom.

21

Jest możliwa taka relacja, bardziej wirtualna niż prawdziwa, która karmi ego  tego pana. Będzie miał się czym pochwalić w gronie znajomych. A dlaczego ty, autorko, się godzisz na to, to już pytanie do ciebie. Twój wybranek może mieć niejedną panienkę na boku, ale  ty o tym się nie dowiesz. Potem wystąpią nagłe trudności w scementowaniu waszego związku i będziesz się tak bujać W najlepszym razie na tych słodkich słówkach wasza relacja trochę ruszy i stracisz parę lat na próżno. O ilu takich historiach już słyszałam. Założę się, że relacja z żoną nie przetrwała z powodu jego licznych zdrad. Przykre, że jego córka nie ma tego wszystkiego oszczędzonego, współczuć jej trzeba rodziców.

22 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-07-23 09:15:12)

*

23

Skoro w 2 miesiące dla nowego człowieka w swoim życiu podjął decyzję o odcięciu się od własnego dziecka, jak myślisz, ile mu zajmie zakochanie się za jakiś czas w kolejnej nowej, świeżej pani i odcięcie od ciebie? I pewnie waszych dzieci?

24

Kasssja napisał/a:

Skoro w 2 miesiące dla nowego człowieka w swoim życiu podjął decyzję o odcięciu się od własnego dziecka, jak myślisz, ile mu zajmie zakochanie się za jakiś czas w kolejnej nowej, świeżej pani i odcięcie od ciebie? I pewnie waszych dzieci?

Ależ taki typ może mieć dwie jednocześnie, dla niego to nic.

25

Silviax napisał/a:

Z tych 3 opcji to chyba młodość. Ja mam 27lat,on 39.

wkracza w kryzys wieku średniego

Silviax napisał/a:

Aż nie do wiary że sama młodość mogła go zaslepic.

to nie chodzi o z ślepienie
twoja młodość to dla niego duża wartość, to dlatego wszędzie się chwali

Silviax napisał/a:

Wiele razy mi mówił,że PRAGNIE MNIE BARDZIEJ NIZ COKOLWIEK INNEGO NA TYM ŚWIECIE, ,każdego dnia zachwyca się jaka jestem wspaniała,dobra,inteligentna,mądra,zabawna, idealna i że chciałby ze mną byc na zawsze , jeśli czuję to samo do niego, według niego on czuje szaleńcza więź ze mną. Na każdym kroku za w sumie byle jaka przysługę czy miłe słowo dziękuje jakby wygral miliard na loterii itd
No nie wiem czy naprawdę coś dostrzegł wewnątrz czy po prostu młode ciało go zaslepilo i dorabia całą otoczkę

to jest love bombing

Silviax napisał/a:

A tu normalne dziecko i on mi mówi po ponad miesiącu znajomosci, lekkim tonem, że pojedzie ale ostatni raz i bye bye rodzinko... Ten jego wyjazd ma być w przyszłym tygodniu,może lepiej mu wywalę taka litanie ze się zesra

Jeśli potrafi bez problemu rozstać się z dzieckiem, to jest OGROMNY red flag.
Z tobą też to zrobi, gdy się znudzisz, lub znajdzie młodszą/ładniejszą itp.

Jako kobieta też nie masz normalnego podejścia.

12 lat różnicy i facet z dzieckiem?
Nie masz dużego doświadczenia związkowego i twoje myślenie jest na poziomie nastolatki, a nie dorosłej kobiety, przez co stanowisz bardzo dobry cel narcyza/psychopaty/socjopaty.

26

Z drugiej strony na razie to są tylko jego słowa, a "twierdzi" jak wiadomo rymuje się z pierdzi. Jedzie z tym dzieckiem na wakacje, nie rezygnuje dla swojej i autorki wygody, bo obiecał, więc jakąś tam empatię ma, że nie chce dziecka i ex zawieść. A potem kto wie, może po dwóch tygodniach "odcięcia" jednak zatęskni, dziecko do niego zadzwoni, ex go weźmie na rozmowę o emocjach dziecka i się okaże, że jego decyzja ulegnie zmianie. Gdybym miała obstawiać, to powiedziałabym, że podstarzały typ boi się stracić młodą dupę, a widzi, że jego dziecko i cała przeszłość tej lasce przeszkadza, więc nawija makaron na uszy że dla niej się odetnie, zrezygnuje. Trzyma ją w ten sposób w garści, może sobie spokojnie jechać na wakacje z rodziną, cholera wie co tam się będzie działo, ale autorka grzecznie poczeka, skoro to "ostatni raz".
To już kolejny w tym tygodniu wątek o młodej dziewczynie bez zobowiązań która z jakiegoś powodu wybiera obciążonego ex i dzieckiem typa w kryzysie wieku średniego. Co z wami dziewczyny? Dlaczego robicie sobie pod górkę i bierzecie na plecy ciężar cudzych wyborów z przeszlości?
PS. nawet gdyby się całkowicie odciął, to będzie bulił alimenty przez następne ok 20 lat. Matka = 100% opieka nad dzieckiem, ojcu sąd może zasądzić nawet 100% finansowego utrzymania bąbelka.

27

Po autorce wypowiedziach juz wspolczuje temu dziecku NIC tylko czysta rywalizacja bedzie kolejna tragedia

28 Ostatnio edytowany przez CzarnaDalia (2023-07-23 11:52:17)

Autorko,  wszystkie Twoje obawy, płynące od intuicji jakby nie było, sa w 100% uzasadnione.

NIE, to nie jest normalne, że facet wyrzeka się dziecka dla nowej kobiety. Juz nie wspominając jak krotko się znacie.
I TAK, to jest typwe, że stare grzyby, czyli faceci około i po 40-ce zwłaszcza, cierpią na kryzys wieku średniego i sa najbardziej podatni na "zakochiwanie się" w kobietach młodszych o kilkanaście lat z marszu.
Także nie obraź się, ale nie brałabym na Twoim miejscu jego komplementów odnośnie Twojego IQ, mądrości etc. - wszystkich poza młodym ciałem, na poważnie smile

Tu jest na forum znany przypadek gościa o nicku Nowe_Otwarcie, który opowiadał takie rzeczy aktywnej prostytutce, bo tak go podniecała perspektywa pokazywania się z dużo mlodszą kobieta u boku , że jej zawód i stan psychiczny zszedł na daleki plan - liczyło sie dla niego tylko to żeby mieć młodszą o 15 lat laskę, niewazne ilu facetow danego dnia było w niej. Ale to już skrajny przypadek desperata.
Sam jest gościem w mocno już średnim wieku, wtedy ze sporą nadwagą, po rozwodzie, zaniedbany, zawodowo bardzo kiepsko stojący, finansowo nie wspominając. Poszukujący, jak sam przyznał - "laski z problemami żeby na jej tle nie wypaść na większego jeszcze nieudacznika niż jest" smile
Lubi sie tu wypowiadac z pozycji eksperta często big_smile

Takze autorko, nie łudź się, że facet w wieku tego twojego, czyli już mocno ..dojrzały żeby nie powiedziec stary, na Twoim tle, traktował Cię "jak księzniczkę", gdybyś była jego rowiesniczka albo powiedzmy mlodsza o te 5 nie 15 lat.
Co innego gdyby ten Twój facet to był tzw. Top G, czyli super przystojny, świetnie ustawiony zawodowo i finansowo: wtedy wiesz, ze cie WYBRAŁ z wielu dostępnych mu opcji kobiet na wysokim poziomie. A tu sama czujesz, że gość "oszalał", bo jestes po prostu dużo młdsza i Twoje zainteresowanie łechce mu ego.
Facet z supermożliwosciami nie jest tak łatwy do owinięcia wokol palca i na pewno nie traci rezonu, zasad którymi sie kieruje, byle tylko zamoczyć w młodszej.

29

Silviax napisał/a:

Cześć

Ja jestem 10lat młodsza , mój nie wygląda na swoje lata to i też nie miałam pojęcia , że ma przeszłość , nawet słowem się nie zająknal do czasu gdy wspólny przyjaciel się wygadał. Wtedy się przyznał.

Po 2 dniach powiedział mi, że to są jego ostatnie wakacje z rodziną bo obiecał już wcześniej i planował to , a potem się odseparuje od dziecka i ex ,wykasował zdjęcia z małą z portali społecznościowych, za to mną wszędzie się chwali
.
Obawiam się , że skoro tak do tego podszedł to może i mnie tak potraktuje w przyszłości ? Jakiś niepokój we mnie zasiał...

Czyli najpierw zataił swój związek i dziecko, a potem stwierdził, że odseparuje się od dziecka. Tak po prostu.
Słusznie się martwisz. Też bym się obawiała. Jest duża szansa, że i Wasze ewentualne dziecko też tak potraktuje. To nie jest odpowiedzialny człowiek.

Ukrywanie, zatajanie ważnych rzeczy na początku, rozpoczynanie znajomości od kłamstwa to jest bardzo zły znak.

30

CatLady napisał/a:

Czyli najpierw zataił swój związek i dziecko, a potem stwierdził, że odseparuje się od dziecka. Tak po prostu.
Słusznie się martwisz. Też bym się obawiała. Jest duża szansa, że i Wasze ewentualne dziecko też tak potraktuje. To nie jest odpowiedzialny człowiek.

Ukrywanie, zatajanie ważnych rzeczy na początku, rozpoczynanie znajomości od kłamstwa to jest bardzo zły znak.

Desperaci napaleni na młodsze cialo zdolni sa do wszystkiego, włącznie z wyparcia się przeszłości i to co ta przeszłośc ze sobą przyniosła, czyli dziecka.
Albo mowią o tym na poźnym etapie znajomości żeby nie spłoszyć wybranki.

31 Ostatnio edytowany przez CzarnaDalia (2023-07-23 12:33:04)

Ktoś wyżej wspomniał o lovebombingu, czyli starej jak świat technice uwodzenia, co tacy podstarzali amanci praktykuja niemal bezwiednie zaslepieni młodością tych kobiet.
Ten od prostytutki aktywnej Nowe_Otwarcie, ją zapewnial tez o tez o tym jak podziwia jej zaradność zawodowa, życiowa, intelekt, etc. big_smile
Także gdy grzybowi po 40-ce wjedzie kryzys wieku sredniego to gotów jest jak Nowe_Otwarcie sekundowac prostytutce podczas pracy i bić brawo przy każdym lodzie za osiagniecia zawodowe XD haha

Całe forum wyło z tego co on wypisywał i jak się płaszczył publicznie przed nią, co dopiero na privach musiał odwalać lol

To ku przestrodze, autorko. wink jak zachowuja sie takie pawiany w kryzysie, do czego są zdolni żeby zdobyć laskę, ktora ma być taka "lampą Alladyna" , narzedziem do zatrzymania młodości big_smile

32

Nie rozumiem ani jego, który dla nowego związku gotów jest w mig odciąć się od własnego dziecka, jak i nie rozumiem Ciebie, która dziecko partnera zaakceptowalaby tylko jakby "się nie narzucalo". Nie każdy musi chcieć być macocha albo mieć patchworkowa rodzine, ale nikt nie ma prawa świadomie wiązać się z osobą posiadająca dzieci aby później wydzielać czas na ile to dziecko może uczestniczyć w życiu ojca, a na ile nie może bo będzie wchodzić w paradę.

Autorko, typ jest bardzo śliski, Twoje obawy że Ciebie kiedyś potraktuje podobnie są uzasadnione, a nieracjonalność podejmowanych przez niego wyborów świadczy albo o cwaniactwie (wymiganie się z bycia tatusiem bo mu to nie na rękę),albo o mocnej niestabilności (jesli nowa relacja nakłada mu aż takie klapy na oczy że zapomina o dosłownie wszystkim). Twoje oczekiwania zaś względem związku z dzieciatym facetem są niemozliwe do zrealizowania bez krzywdy na niewinnym dziecku. Znajdź sobie jakiegoś faceta bez bagażu, tak będzie lepiej dla dosłownie wszystkich uczestniczących w tej historii.

33

CzarnaDalia napisał/a:

Całe forum wyło z tego co on wypisywał i jak się płaszczył publicznie przed nią, co dopiero na privach musiał odwalać lol

A mnie tu nie było jeszcze sad Pamiętasz może jaki to był wątek?

34 Ostatnio edytowany przez CzarnaDalia (2023-07-23 13:25:06)

Kasssja napisał/a:

To były wątki na kafeterii. Gdzie potrafił zakładac 2 wątki z rzędu codziennie o tym, że "kogoś bliskiego" wink boli głowa i jakie leki na to?
Albo na zmęczenie jakie witaminki?
albo że w zawodzie prostytutki pracuja cudowne osoby lol

Cały czas probował tam zdobyc plusiki u laski 15 lat mlodszej prawie Xd
Nie jak dorosły człowiek tym kim jest, co ma do zaoferowania, jakimś takim szacunkiem do siebie i tego kim jest, tylko nieustannym podlizywaniem się i lovebombingiem.

a co to się działo jak ona mu przestała odpisywać.. yikes
To były dopiero numery, jak 45 letni wtedy ojciec dorosłej corki, zakładał wątki , w ktorych na zmianę płakał, że "odchodzi z forum na zawsze" big_smile by po tym jak nie otrzymywał upragnionej od niej reakcji na takie darcie szat, znow przepraszął publicznie i błagal o kontakt jakikolwiek , hehehehe. Żenada przeplatała sie z tragikomedią i poczuciem ogromnego politowania XD
Zwłaszcza, że ZANIM tak zwariowal na punkcie aktywnej prostytutki, to zasłynął wyglaszaniem ultra nienawistnych tekstow w kierunku kazdej kobiety, ktora choćby zająknela sie,ze pieniądze w jej życiu sa wazne, takze u jej potencjalnego męzczyzny.
Takich hipokrytow starych jest mnostwo smile

35

Kasssja napisał/a:
CzarnaDalia napisał/a:

A ja myślałem, że CzarnaDalia to nowe wskrzeszenie Kasssja smile

36 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-23 13:45:08)

CzarnaDalia napisał/a:

Tu jest na forum znany przypadek gościa o nicku Nowe_Otwarcie,.

"Tęskniłaś" za Mewunią - przyznaj się big_smile
Ostatnio jest spokojny, nie dokuczaj mu big_smile tongue nie przeszkadza obecnie niegroźny jest
znowu go wywołasz z kącika  i będzie zamieszanie abarot big_smile
Tylko nie ściągaj tu znowu całej tej bandy oszołomów,może nie zauważą Ciebie tu głąby big_smile
męczący są i upierdliwi big_smile

37

Farmer napisał/a:

Nie. Ja to jedna z kobiet, która nieustannie darła na kafee łacha z niego, bo uważał się za alvaro, pomimo 45 lat na karku, bycia rozwodnikiem z nadwagą i bez środków finansowych. Ale to by nie był powód do wyjasniania go, gdyby nie jego ustawiczne hejty w strone każdej kobiety, ktora napisała cokolwiek w stylu, że dorosły facet, ktory powaznie myśli o związku nie może życ jak nastolatek: goły i wesoły, a jednoczesnie mieć duże wymagania w stosunku do potencjalnej partnerki jeśli chodzi o wygląd.
On takowe miał big_smile

Po czym jak był sprowadzany na ziemie dostawal amoku i wyzywał matki, męzatki, czy zwykłe kobiety, ktore były zapraszane na drogie randki, naktóre jak sie okazało nigdy nie było go stac, od k.. i di...k.

Po czym jak tyl;ko pojawiła się okazja by związac sie z prawdziwa prostytutką, ktora jak wiadomo na pieniądze wogole nie patrzy hahahah XD , to poszedl w to jak w masło, az po same kaloszki lol

Beka była zawsze z tego jak skrajnym jest hipokryta i oportunista, który "zasady" ma, dopoki nie pojawi sie okazja by zachować sie tak jakby naprawde chciał, gdyby bylo mu dane.

38

CzarnaDalia napisał/a:
Farmer napisał/a:

Nie. Ja to jedna z kobiet, która nieustannie darła na kafee łacha z niego, bo uważał się za alvaro, pomimo 45 lat na karku, bycia rozwodnikiem z nadwagą i bez środków finansowych. Ale to by nie był powód do wyjasniania go, gdyby nie jego ustawiczne hejty w strone każdej kobiety, ktora napisała cokolwiek w stylu, że dorosły facet, ktory powaznie myśli o związku nie może życ jak nastolatek: goły i wesoły, a jednoczesnie mieć duże wymagania w stosunku do potencjalnej partnerki jeśli chodzi o wygląd.
On takowe miał big_smile

Po czym jak był sprowadzany na ziemie dostawal amoku i wyzywał matki, męzatki, czy zwykłe kobiety, ktore były zapraszane na drogie randki, naktóre jak sie okazało nigdy nie było go stac, od k.. i di...k.

Po czym jak tyl;ko pojawiła się okazja by związac sie z prawdziwa prostytutką, ktora jak wiadomo na pieniądze wogole nie patrzy hahahah XD , to poszedl w to jak w masło, az po same kaloszki lol

Beka była zawsze z tego jak skrajnym jest hipokryta i oportunista, który "zasady" ma, dopoki nie pojawi sie okazja by zachować sie tak jakby naprawde chciał, gdyby bylo mu dane.

I wróciłaś tu tylko po to żeby mu dowalić? bez sensu, nigdy nie zrozumiem takich ludzi...

39

diana45 napisał/a:

I wróciłaś tu tylko po to żeby mu dowalić? bez sensu, nigdy nie zrozumiem takich ludzi...

słaby charakter ¯\(ツ)/¯

40

diana45 napisał/a:

Nie. Wróciłam tu, bo lubię dyskusje.
Ale zawsze czuje zażenowanie jak pewna grupa bab, tak bardzo chce miec poplecznikow w postaci facetów (nieważne jakiej "jakości" i jak się zachowujących w stosunku do kobiet), byle być "w grupie z chlopakami" Xd
To wbrew pozorom dośc czeste zjawisko, że częśc kobiet postawiona w sytuacji wyboru, po ktorej stronie się opowiedziec, zawsze wybierze facetów. To taki rodzaj podświadomej głeboko potrzeby stawiania na grupe, od ktorej może uzyskac aprobatę jako kobieta i czuc sie wazna dla płci przeciwnej. Bo taki facet na pewno będzie wdzięczny za wstawiennictwo, pochwali.
wtedy takie baby czują się adorowane big_smile

Zawsze mnie ten mechanizm wypinania na własną płeć żenuje, ale coraz mniej dziwi. Faceci tego nie mają, to trzeba im przyznać, albo z rzadka.

41 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-07-23 14:37:33)

nie wiem,s kad go znasz, ale np na portalach wiekszosc tatusiow zapomina, ze maja dzieci. wychodzi to wlasnie gdzies dopiero na  x spotkaniu i to dopiero gdy spytasz wprost. polecam na przyszlosc pytac juz w pierwszej rozmowie, czy maja zone, dzieci. gdyby to samotna matka zataila to wszyscy panowie by sie tu na nia rzucili smile

i nie badz glupia. gdy bedziecie mieli wspolne dzieci, tez sie ich wyprze, jak przyjdzie co do czego. poszukaj sobie kogos innego, NORMALNEGO. po co ci najgorszy smiec?
ja bym od razu zerwala kontakt.

+jesli wiesz, ze przeszkadzaja ci dzieci to nie randkuj z dzieciatymi. ile masz lat? skoro chcesz miec dzieci, to pewnie mniej niz 35, w tym wieku sa jeszcze bezdzietni. chociaz w tym wieku musisz tez uwazac, bo z wiekszoscia jest cos nie tak i dlatego ich nie maja.

i po co wplatujesz exa w nowy zwiazek? przed kims takim sama bym uciekala. to juz jest mega dziwne. tak samo, ze w ogole sie zastanawiasz nad brniecie w zwiazek z takim dnem. przeciez trzeba bym albo glupim albo byc takim samym dnem jak on.

42

paslawek napisał/a:

Ostatnio jest spokojny, nie dokuczaj mu big_smile tongue nie przeszkadza obecnie niegroźny jest
Tylko nie ściągaj tu znowu całej tej bandy oszołomów,może nie zauważą Ciebie tu głąby big_smile

Znów zauważyłam, że się mądrzy w jakichś wątkach, a on ma tak irytujący sposób pisania (i bycia , bez najmniejszej wątpliwości), ze az prosi się o "wyjasnienie" i przypomnienie kto to jest big_smile ot, adorator lasek z burdeli, ktory chciał się sprzedać po kaloszki za gram uwagi od laski, ktora bierze 200zł za godzine "roboty" wink

Mnie dyskusje z nim kompletnie nie interesuja, bo to jest zaburzony grzyb w słusznym wieku, który znalazł jakąs niepełnosprytną rownolatke po tym jak zrozumiał, ze o dużo mlodszych laskach przy tym co reprezentuje soba moze zapomnieć. Interesują mnie rozmowy z Wami smile
A że lubie sobie z niego łacha podrzec to inna sprawa tongue

43

paslawek napisał/a:

Znów zauważyłam, że się mądrzy w jakichś wątkach, a on ma tak irytujący sposób pisania (i bycia , bez najmniejszej wątpliwości), ze az prosi się o "wyjasnienie" i przypomnienie kto to jest big_smile ot, adorator lasek z burdeli, ktory chciał się sprzedać po kaloszki za gram uwagi od laski, ktora bierze 200zł za godzine "roboty" wink

Mnie dyskusje z nim kompletnie nie interesuja, bo to jest zaburzony grzyb w słusznym wieku, który znalazł jakąs niepełnosprytną rownolatke po tym jak zrozumiał, ze o dużo mlodszych laskach przy tym co reprezentuje soba moze zapomnieć. Interesują mnie rozmowy z Wami smile

A moi psychofani w kazdej chwili moga sie zleciec, bo jeden z nich szczegolnie: gruby, niski, z ginekomastia pravik 30letni, od 2 lat nie potrafi pogodzic sie z koszem ode mnie, ale to tajemnica poliszynela na kafee. wink
Tylko beka jest z niego big_smile

44

Tak jak tajemnicą poliszynela jest, że Poka (Czarna Dalia) przyznała się do prostytucji i nawet ostatnio znowu w internecie biegał screen z jej wyznaniem, ile brała za godzinę.

45

GrammarNazi napisał/a:

Tak jak tajemnicą poliszynela jest, że Poka (Czarna Dalia) przyznała się do prostytucji i nawet ostatnio znowu w internecie biegał screen z jej wyznaniem, ile brała za godzinę.

Nic takiego nie miało miejsca, wpis to żaden dowod. big_smile
Jednego dnia moge napisac, ze jestem Michael Jackson, a jutro to odwołac, przyglupie Xd

wiec to sa wasze wymysły na moj temat, ja tegonie potwierdzam cool

46

Po drugie, ułomie, gdybym faktycznie była kiedykolwiek prostytutką nie krytykowalabym takigo podejscia do życia i sposobu na zarabianie pieniedzy, nie sądzisz? pytanie retoryczne XD beka z thebilli big_smile big_smile

47

CzarnaDalia napisał/a:

On chyba to lubi - takie wirtualne "BDSM" big_smile
a potem się skarży, że "kobieta mnie bije " big_smile

48

paslawek napisał/a:

Hehehe, nieee.. on nie lubi tego, jak na narcyza przystało.
On kocha pochwały, niewazne: szczere i mające cokolwiek wspolnego z jego statusem czy nie
dlatego zakochał sie bez pamięci w prostytutce, bo ona każdemu coś milego powiedziala. big_smile

49

CzarnaDalia napisał/a:
paslawek napisał/a:

On kocha pochwały,

Jak nie dostał raz cukierka w nagrodę, to straszne rzeczy się tu działy big_smile

50

CzarnaDalia napisał/a:

Po drugie, ułomie, gdybym faktycznie była kiedykolwiek prostytutką nie krytykowalabym takigo podejscia do życia i sposobu na zarabianie pieniedzy, nie sądzisz? pytanie retoryczne XD beka z thebilli big_smile big_smile

Przecież ty nie krytykujesz prostytucji, bo sama jesteś prostytutką, o czym pisze cala Kafeteria, tylko krytykujesz Mewę, pewnie zazdrościsz, że wybrał do zakochania inną prostytutkę, a nie ciebie.

51

CzarnaDalia napisał/a:

Ale zawsze czuje zażenowanie jak pewna grupa bab, tak bardzo chce miec poplecznikow w postaci facetów (nieważne jakiej "jakości" i jak się zachowujących w stosunku do kobiet), byle być "w grupie z chlopakami" Xd
To wbrew pozorom dośc czeste zjawisko, że częśc kobiet postawiona w sytuacji wyboru, po ktorej stronie się opowiedziec, zawsze wybierze facetów. To taki rodzaj podświadomej głeboko potrzeby stawiania na grupe, od ktorej może uzyskac aprobatę jako kobieta i czuc sie wazna dla płci przeciwnej. Bo taki facet na pewno będzie wdzięczny za wstawiennictwo, pochwali.
wtedy takie baby czują się adorowane big_smile

opisałaś pick me girl

CzarnaDalia napisał/a:

Zawsze mnie ten mechanizm wypinania na własną płeć żenuje, ale coraz mniej dziwi. Faceci tego nie mają, to trzeba im przyznać, albo z rzadka.

są tacy faceci, ale to nie mężczyźni

52

paslawek napisał/a:

On kocha pochwały, niewazne: szczere i mające cokolwiek wspolnego z jego statusem czy nie
dlatego zakochał sie bez pamięci w prostytutce, bo ona każdemu coś milego powiedziala. big_smile

53

CzarnaDalia napisał/a:

argument nie trzyma się kupy: wygooguj kleboldswaifu/venusbdg

54 Ostatnio edytowany przez CzarnaDalia (2023-07-23 15:08:44)

GrammarNazi napisał/a:

Przecież ty nie krytykujesz prostytucji, bo sama jesteś prostytutką, o czym pisze cala Kafeteria, tylko krytykujesz Mewę, pewnie zazdrościsz, że wybrał do zakochania inną prostytutkę, a nie ciebie.

Wymysl cos nowego niż powtarzania w kolko tych thebillizmow Xd
Jakby mewa, wiedzac jaki ma status finansowy i znajac doskonale moje poglądy w tej sprawie, byl tak glupi zeby kiedykolwiek startowac do laski, o ktorej wie ze z miejsca by go odpaliła big_smile
Zawsze mial kompleks lasek, ktore lubia pieniadze i luksusowe randki i wyzywal od k.. wiec o czym bredzisz, incelku z obsesja na moim punkcie cool

O anastazji myslal,ze to skromne dziewcze, ktore bedzie zachwycone jego zarobkami 4 tys brutto XD ,a okazalo sie,ze ona bierze 200zł za godzine. Ale stwierdzil,ze to nie to samo co 1000 za kolacje ze mna, wiec... big_smile big_smile
Gdzie Rzym a gdzie Krym.

55

CzarnaDalia napisał/a:
GrammarNazi napisał/a:

Wymysl cos nowego niż powtarzania w kolko tych thebillizmow Xd

.

A GrammarNazi to kto, masz jakiś pomysł ?
Do tej pory byki ortograficzne ludziom tu na forum poprawiał głównie.
Nie było wiadome, że taki z niego spec od relacji na kafeterii - bardzo skomplikowanych,
kiedyś tam z wrodzonej ciekawości polazłem
ale to strasznie pogmatwane i za dużo czasu wymagało rozkminianie
kto jest kim
zwłaszcza, że niektórzy tam mnożą się tak jak tutejszy troll incel/chad big_smile (taka mieszanka) - teodorek/tadzio
albo jeszcze bardziej niż on big_smile

56 Ostatnio edytowany przez CzarnaDalia (2023-07-23 15:30:20)

paslawek napisał/a:

A GrammarNazi to kto, masz jakiś pomysł ?
Do tej pory byki ortograficzne ludziom tu na forum poprawiał głównie.
Nie było wiadome, że taki z niego spec od relacji na kafeterii - bardzo skomplikowanych,
kiedyś tam z wrodzonej ciekawości polazłem
ale to strasznie pogmatwane i za dużo czasu wymagało rozkminianie
kto jest kim
zwłaszcza, że niektórzy tam mnożą się tak jak tutejszy troll incel/chad big_smile (taka mieszanka) - teodorek/tadzio
albo jeszcze bardziej niż on big_smile

Jedno jest pewne: jeden z moich wrogow z kafee, bo reprezentuje identyczny poziom niedorozwoju jeśli chodzi o wyciąganie wniosków i ich tworzenie na podstawie pomowień i plotek na moj temat, nic wiecej big_smile

W ogole szkoda sobie nimi gitare zawracać, bo to są nic nie znaczące płotki, które chcą się grzać w blasku mojej charyzmy.
Niemniej warto ich czasem sprowadzić na ziemie. big_smile

57 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-23 15:35:12)

CzarnaDalia napisał/a:

Niemniej warto ich czasem sprowadzić na ziemie. big_smile

Znaczy GN to podwójny agent big_smile wtyka,kabel i kapusta big_smile
Pod przykrywką i  dla niepoznaki się tu ortografią zajmuje big_smile
Tajemniczy Don Pedro big_smile

58

paslawek napisał/a:

Znaczy GN to podwójny agent big_smile wtyka,kabel i kapusta big_smile
Pod przykrywką i  dla niepoznaki się tu ortografią zajmuje big_smile
Tajemniczy Don Pedro big_smile

No na bank jest to jego multikonto.
Mnostwo osob na kafee ma po kilka kont, najwieksi psychole. Np. z jednego Ci kadza, z drugiego ordynarnie hejtują. Tu pewnie nie jest inaczej smile w jego rpzypadku

59

Nudne to już jest. Spadajcie na kafeterie. I zabierzcie ze sobą NO.

60

M!ri napisał/a:

Jego nikt tam nie chce.
a spadac to możesz sama. Nie jestes tu od selekcji.

61

CzarnaDalia napisał/a:
M!ri napisał/a:

Jego nikt tam nie chce.
a spadac to możesz sama. Nie jestes tu od selekcji.

Ja może nie. Ale właściciele forum już tak

62

M!ri napisał/a:

Ja może nie. Ale właściciele forum już tak

I tego się trzymajmy.
Ty z tego co mi wiadomo, wlaścicielem forum nie jesteś. Myle sie? wink

63 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-07-23 18:17:12)

Farmer napisał/a:
Kasssja napisał/a:
CzarnaDalia napisał/a:

Nie, ja ani nie jestem żadnym wskrzeszeniem kogoś tam, ani sama nie mam nowych wskrzeszeń. Nie wiem po co komuś kilka nicków, skoro pod każdym odpowiada się w tym samym stylu? Rozważyłabym nowy nick, gdyby w moim życiu coś się odjaniepawliło i szukałabym porady, ale 1. od miesięcy się nic nowego nie dzieje poza remontem, który mnie wykańcza psychicznie i fizycznie,  2. dobrą poradę na tym forum dostałabym góra od kilku osób, równie dobrze mogę do nich napisać na priv wink

CzarnaDalia napisał/a:

1000 za kolacje ze mna, wiec... big_smile big_smile
Gdzie Rzym a gdzie Krym.

Bierzesz 1000zl za kolację, czy chodzi Ci o to, że na takie kolacje jesteś zapraszana?
Jeśli to pierwsze, skąd taka cena?
Jeśli drugie, co masz do zaoferowania?

Zastanawiam się, kto tyle płaci a przede wszystkim, dlaczego.
Nie mam z tym problemu, ale ktoś kogo na takie rzeczy stać, umie też liczyć.
I o ile jakieś specjalne okazje, itp. to zrozumiałe, o tyle zastanawiam się na co liczą, lub co dostają Ci którzy robią to cyklicznie. 
No, chyba że Ci się zero niechcąco dodało;)

65

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:

Bierzesz 1000zl za kolację, czy chodzi Ci o to, że na takie kolacje jesteś zapraszana?
Jeśli to pierwsze, skąd taka cena?
Jeśli drugie, co masz do zaoferowania?

Zastanawiam się, kto tyle płaci a przede wszystkim, dlaczego.
Nie mam z tym problemu, ale ktoś kogo na takie rzeczy stać, umie też liczyć.
I o ile jakieś specjalne okazje, itp. to zrozumiałe, o tyle zastanawiam się na co liczą, lub co dostają Ci którzy robią to cyklicznie. 
No, chyba że Ci się zero niechcąco dodało;)

Pytanie zadane bez pasywnej agresji, więc z przyjemnościa odpowiem, bo to żaden problem ani tajemnica smile

Płacili i płaca, bo zdarza sie to i dziś - o ile ma sie kontakt ze środowiskiem ludzi majętnych (choc dla niektorych 1000zł za kolacje to żaden majątek, j ak dla mnie np. )
Ot, po prostu mężczyzna zaprasza kobiete na randkę, ktorej sednem jest spędzenie razem czasu w miłym "ąturażu" wink z dobrym jedzeniem, trunkiem.. etc.
A że tak się składa, że ja należe do kobiet, ktore zwracają uwagę na drobne przyjemności w życiu, a do takich zaliczam m.in. pyszne biesiadowanie we 2kę, to zdaża sie tak smile

Jedyny "problem" z tym mają osoby, których na takie kolacje i zycie nie stac oraz grupa inceli, ktorych nie tylko nie stac na takie życie, ale nie są w stanie tez zorganizowac sobie seksu czy randki kompletnie z żadną kobieta, o tych atrkacyjnych nie wspominając.
Ot, cała geneza ich wściekłego amoku i stalkingu mojej osoby, ktora oczywiście nic sobie z tego nie robi i zyje swoim zyciem big_smile

Posty [ 1 do 65 z 112 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój facet chce zerwać kontakt ze swoim dzieckiem , on jest poważny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024