Witam wszystkich forumowiczów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Witam wszystkich forumowiczów

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 154 ]

66

Odp: Witam wszystkich forumowiczów
Lady Loka napisał/a:

Ale Twoje decyzje są zawsze Twoje.

Chyba, że naszą decyzją jest być w związku, ale nie ma ani jednej osoby, która chciałaby w ten związek wejść tongue

Zobacz podobne tematy :

67

rakastankielia napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Chyba, że naszą decyzją jest być w związku, ale nie ma ani jednej osoby, która chciałaby w ten związek wejść tongue

Dobrze prawisz.

68

KoralinaJones napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Po co obrzydzać książkami jak skuteczniej jest takiej zaznać big_smile.

Dobrze Koralinko że Ty zaznałaś szczęśliwej. Powodzenia.

A byłoby miło, dziękuję.

Tylko że wiesz, nie każdy ma tyle szczęścia, i nie pisze tu tylko o sobie.

69 Ostatnio edytowany przez Wojtas1993 (2023-03-13 14:21:41)

rakastankielia napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Raczej każdy by każdego znalazł... bo przecież przeznaczenie, a przednim się nie ucieknie. Tak jakbym wiedział że czeka mnie kula w łeb hehe dobre.

70

M!ri napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:
M!ri napisał/a:

Ja tam sobie żyję szczęśliwe, a jak z Twoim szczęściem?

Jak uważasz że jesteś szczęśliwa to gratuluję poczucia humoru.

Poczucie humoru pomaga zachować zdrowie, więc polecam.

Miri żyj sobie w tym zdrowiu i 1000 lat aż ci się znudzi. To nie dla mnie.

71

Lady Loka napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:

Lincz się już zaczyna, ciekawie się zapowiada...

Jaki lincz? Póki co to Ty masz jakiś problem z zaakceptowaniem, że można żyć inaczej niż Ty i na dodatek czerpać z tego radość.

I co z tego, to że nie akceptuje znaczy że mam jakiś problem albo że jestem gorszy? Weź się dziewczyno zastanów i się nie wywyższaj. Prowadźmy równy poziom debaty na konkretne argumenty, a nie tylko słowotok aby kogoś zaorać. Nie tędy droga.

72

Zastanawiam się o czym jest ten wątek? Bo odpowiedź na pytanie zawarte w pierwszym poście jest oczywista: można żyć i bez bliskiej osoby u boku, i bez seksu. Można tak żyć bez żadnego uszczerbku na zdrowiu.
Chcesz być i żyć samotnie? Żyj. Nikomu nic do tego.

Deprecjonowanie innych, w tym za to, że nie podzielają Twych opinii, bardzo wiele - pewnie niezgodnie z intencjami - mówi o Tobie.

73 Ostatnio edytowany przez Wojtas1993 (2023-03-13 16:05:26)

Wielokropek napisał/a:

Zastanawiam się o czym jest ten wątek? Bo odpowiedź na pytanie zawarte w pierwszym poście jest oczywista: można żyć i bez bliskiej osoby u boku, i bez seksu. Można tak żyć bez żadnego uszczerbku na zdrowiu.
Chcesz być i żyć samotnie? Żyj. Nikomu nic do tego.

Deprecjonowanie innych, w tym za to, że nie podzielają Twych opinii, bardzo wiele - pewnie niezgodnie z intencjami - mówi o Tobie.

Nikogo nie deprecjonuje. Każdy żyje tak jak chce. Nie wrzucaj mnie do worka z napisem „odpady komunalne” bo myślę inaczej od Ciebie czy innych.

74

Lady Loka napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:

No właśnie, ale po co gadanie o przeznaczeniu, że nigdy nie wiadomo co Cię spotka w życiu itd. To w końcu mam do cholery nad nim pełną kontrolę, czy nie? Pewne rzeczy widać zupełnie  się wykluczają. Tak mi się wydaje że w życiu od nas zależy 10 %, a 90 % to kwestia przypadku. Więc o co tu chodzi?

A kto Ci gada o przeznaczeniu? Nie chcesz związku to nie wchodzisz w związki, to cała filozofia. Nie rozumiem, po co tak intensywnie dirabiasz do tego drugie dno. Potrzebujesz, żeby inni Cię utwierdzali w Twojej decyzji?

Oczywiście, że nigdy nie wiadomo, co Cię spotka w życiu, bo nad wszystkim nie masz kontroli. Ale Twoje decyzje są zawsze Twoje.

To napisz mi na co mam wpływ, a na co nie. Rozwiń wątek, chętnie poczytam

75

Uczucie to emocja, która objawia się somatycznie., Stąd nazwa, czujemy to ciałem. Jeśli ktoś czuje motyle w brzuchu to mówimy o uczuciu czy to pożądania, czy miłości.
Istota życia każdego stworzenia na tej planecie jest przedłużenie gatunku i albo można czerpać z tego przyjemność albo nie, to zależy od człowieka. Miłość znacząco zwiększa szanse na posiadanie potomstwa.
Jeśli ktoś twierdzi że nie czuje nic, ma.pustke, a z drugiej strony przejawia negatywne emocje to jak dla mnie czuje tyle że wybiórczo i nie można mówić tu o nie czuciu niczego. Jeśli ktoś się stresuje na myśl o miłości, seksie czy związku to czuje, coś na pewno.
Da się żyć bez miłości i seksu, związku. Czy brak skraca życie? Badania naukowe dowodzą różnych rzeczy. Na pewno i seks i miłość wpływają pozytywnie na ciało i umysł, jeśli jest inaczej to może to być objawem choroby.
Jak dla mnie ważne jest spełnienie, to jak każdy do tego podchodzi to rzecz indywidualna i na ten temat się nie dyskutuje. Jesteśmy wolnymi ludźmi, decydujemy o sobie, dokonujemy wyborów i tyle.

76 Ostatnio edytowany przez Wojtas1993 (2023-03-13 20:51:02)

endriu1500 napisał/a:

Uczucie to emocja, która objawia się somatycznie., Stąd nazwa, czujemy to ciałem. Jeśli ktoś czuje motyle w brzuchu to mówimy o uczuciu czy to pożądania, czy miłości.
Istota życia każdego stworzenia na tej planecie jest przedłużenie gatunku i albo można czerpać z tego przyjemność albo nie, to zależy od człowieka. Miłość znacząco zwiększa szanse na posiadanie potomstwa.
Jeśli ktoś twierdzi że nie czuje nic, ma.pustke, a z drugiej strony przejawia negatywne emocje to jak dla mnie czuje tyle że wybiórczo i nie można mówić tu o nie czuciu niczego. Jeśli ktoś się stresuje na myśl o miłości, seksie czy związku to czuje, coś na pewno.
Da się żyć bez miłości i seksu, związku. Czy brak skraca życie? Badania naukowe dowodzą różnych rzeczy. Na pewno i seks i miłość wpływają pozytywnie na ciało i umysł, jeśli jest inaczej to może to być objawem choroby.
Jak dla mnie ważne jest spełnienie, to jak każdy do tego podchodzi to rzecz indywidualna i na ten temat się nie dyskutuje. Jesteśmy wolnymi ludźmi, decydujemy o sobie, dokonujemy wyborów i tyle.

No ok, ale istnieje chyba coś takiego jak pustka emocjonalna. I ja się wcale nie stresuje na myśl o miłości, seksie czy związku. Przechodzę obok tego obojętnie. A spełnieniem może być np. wygrana na loterii albo dobra praca, albo nawet to że wypiję sobie piwo ze znajomym. Trzeba się cieszyć z rzeczy małych, a nie nieosiągalnych.
P.S. Wcalę nie odczuwam negatywnych emocji, choć chciałbym odczuwać chociaż złość czy gniew, ale nie potrafię. To chyba jednak chyba nie czuję wybiórczo.

77

Wszechświat nie lubi pustki. Nie rozmawiali byśmy tutaj gdybys nie przejawiał żadnych emocji czy uczuć. Bywasz głodny, masz ochotę się napić, zadać pytanie na forum. To są jak by nie było emocje i uczucia.
Są osoby aseksualne na świecie, podobnie sprawa się ma jeśli chodzi o miłość. Takie osoby też się ze sobą wiążą i czerpią z tego korzyści.

78 Ostatnio edytowany przez Wojtas1993 (2023-03-13 15:58:23)

endriu1500 napisał/a:

Wszechświat nie lubi pustki. Nie rozmawiali byśmy tutaj gdybys nie przejawiał żadnych emocji czy uczuć. Bywasz głodny, masz ochotę się napić, zadać pytanie na forum. To są jak by nie było emocje i uczucia.
Są osoby aseksualne na świecie, podobnie sprawa się ma jeśli chodzi o miłość. Takie osoby też się ze sobą wiążą i czerpią z tego korzyści.

Ok, wiem że tu nikogo nie zaoram, ale też nie pozwolę się wrzucić do jednego worka ze wszystkimi. Poza tym Wszechświat jest pustką. Proszę sobie poczytać chociażby o czarnych dziurach.
P.S. Poza tym jak się jje raz na 3 dni ciężko tu mówić o dużym uczuciu głodu.

79 Ostatnio edytowany przez Wojtas1993 (2023-03-13 16:02:53)

Czy kastracja chemiczna byłaby dobrym pomysłem? Bo nie chciałbym fizycznej, by nie zmienić się w kobietę.

80 Ostatnio edytowany przez endriu1500 (2023-03-13 16:11:06)

Na razie to warto by chyba zdefiniować czego oczekujesz od forum. Napisałeś w sekcji o samotności. Jesteś samotny? Czujesz się samotny? Mnie jest trudno ocenić czy jesteś zły na siebie, na cały świat, cierpisz z powodu skrzywdzenia, obawiasz się tego że nic nie czujesz czy wręcz przeciwnie, chcesz żeby tak pozostało.

81

endriu1500 napisał/a:

Na razie to warto by chyba zdefiniować czego oczekujesz od forum. Napisałeś w sekcji o samotności. Jesteś samotny? Czujesz się samotny? Mnie jest trudno ocenić czy jesteś zły na siebie, na cały świat, cierpisz z powodu skrzywdzenia, obawiasz się tego że nic nie czujesz czy wręcz przeciwnie, chcesz żeby tak pozostało.

Endriu tu mnie masz, moją matką bardzo mnie skrzywdziła mimo że jej dużo pomogłem. Przez to mam żal do kobiet, ale je szanuję. Mam nadzieję że mnie już żadna nie skrzywdzi. Ja się będę od nich trzymał z daleka, ale niech one się też trzymają i będzie OK.

82 Ostatnio edytowany przez M!ri (2023-03-13 16:21:07)

Wojtas1993 napisał/a:

Ja się będę od nich trzymał z daleka, ale niech one się też trzymają i będzie OK.

Czy to w ramach trzymania się z daleka wchodzisz na babskie forum?

83 Ostatnio edytowany przez Wojtas1993 (2023-03-13 16:35:13)

M!ri Napisałaś że Cię nie obchodzę i kazałaś kończyć że sobą, a jednak odpisujesz. Chyba jednak Cię obchodzę. Widzisz, nieświadomie podbudowujesz moje poczucie własnej wartości, chociaż wiem że bardzo byś tego niechciała. Jesteś bardzo niekonsekwentna skarbie.

84 Ostatnio edytowany przez M!ri (2023-03-13 16:37:10)

Wojtas1993 napisał/a:

Napisałaś że Cię nie obchodzę, a jednak odpisujesz. Chyba jednak Cię obchodzę. Widzisz skarbie, nieświadomie podbudowujesz moje poczucie wartości. Jesteś bardzo niekonsekwentna skarbie.

Ależ nadal mnie Twoje życie nie obchodzi. Po prostu dostarczasz nam tu na forum rozrywkę.
Twoje poczucie wartości musi serio szorować po dnie jeżeli podbudowywują Cię odpowiedzi anonimów w internecie. Czyli przyszedłeś szukać tu atencji?

85

Szatanie litościwy.....
Kolejny.
A wszystkie te wątki są dokładnie takie same.
Czego oczekujesz? Że ci żonę znajdziemy?
Że weźmiemy sie w garść za CIEBIE i sprawimy ze dwoje życie będzie usłane różami?
Szatan ceni w ludziach inicjatywę i postęp.
Nie licz na jego miłosierdzie.
Szatan pomaga tylko tym,którzy sami są w stanie sobie pomóc.

86

M!ri napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:

Napisałaś że Cię nie obchodzę, a jednak odpisujesz. Chyba jednak Cię obchodzę. Widzisz skarbie, nieświadomie podbudowujesz moje poczucie wartości. Jesteś bardzo niekonsekwentna skarbie.

Ależ nadal mnie Twoje życie nie obchodzi. Po prostu dostarczasz nam tu na forum rozrywkę.
Twoje poczucie wartości musi serio szorować po dnie jeżeli podbudowywują Cię odpowiedzi anonimów w internecie. Czyli przyszedłeś szukać tu atencji?

Na pewno nie Twojej, bo Ty ziejesz tylko nienawiścią. A moje poczucie własnej wartości szoruje po dnie Rowu Mariańskiego ale gów.o Ci do tego.

87

Szeptuch napisał/a:

Szatanie litościwy.....
Kolejny.
Że weźmiemy sie w garść za CIEBIE i sprawimy ze dwoje życie będzie usłane różami?

Nie. On szuka atencji. Kolejne wcielenie Chłopskiego. Takie same pytania. Takie same rozkminy. Wlazł pokazać, jaki to on jest niezależny i jak to nauczy wszystkich życia i rozsypało się jak domek z kart. Teraz połazi po forum tak jak ten gość od okularów i będzie zakładał kupotematy pytając o takie durnoty.

88

Szeptuch napisał/a:

Szatanie litościwy.....
Kolejny.

A ja myślałem że Bóg, ale Ty widzę w szatana wierzysz. Jakbym chciał to bym sobie żonę znalazł bez waszej pomocy bo znam swoją wartość. A że Wy drogie Panie lubicie podbudowywać swoją wartość kopiąc leżącego to już Wasza sprawa. Ciesz się „szczęśliwym” życiem ze swoim „mężem”. A forum jak widać jest dla wszystkich. Jak się nie podoba to zgłoście do moderatora żeby mnie wyrzucił.
P.S. W garść wziąłem się już dawno.

89 Ostatnio edytowany przez Wojtas1993 (2023-03-13 16:56:12)

Lady Loka napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

Szatanie litościwy.....
Kolejny.

Nie. On szuka atencji. Kolejne wcielenie Chłopskiego. Takie same pytania. Takie same rozkminy. Wlazł pokazać, jaki to on jest niezależny i jak to nauczy wszystkich życia i rozsypało się jak domek z kart. Teraz połazi po forum tak jak ten gość od okularów i będzie zakładał kupotematy pytając o takie durnoty.

Lady Loka ja się Ciebie o nic nie pytam. Sama wchodzisz odpowiadać. Nikogo życia nie uczę, a jak Cię paluszek swędzi, to odpowiadaj na innych wątkach.
P.S. To Wy kobiety szukacie atencji u mężczyzn i jakoś wszystko jest dobrze.

90

A toś się przywitał Wojtusiu big_smile big_smile big_smile

91

Wojtas1993 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

Szatanie litościwy.....
Kolejny.

Lady Loka ja się Ciebie o nic nie pytam. Sama wchodzisz odpowiadać. Nikogo życia nie uczę, a jak Cię paluszek swędzi, to odpowiadaj na innych wątkach.

Nie odpowiadałam Tobie, więc się odczep. To Ty przyszedłeś na kobiece forum kij wie po co.

92

Wojtas1993 napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

Szatanie litościwy.....
Kolejny.

A ja myślałem że Bóg, ale Ty widzę w szatana wierzysz. Jakbym chciał to bym sobie żonę znalazł bez waszej pomocy bo znam swoją wartość. A że Wy drogie Panie lubicie podbudowywać swoją wartość kopiąc leżącego to już Wasza sprawa. Ciesz się „szczęśliwym” życiem ze swoim „mężem”. A forum jak widać jest dla wszystkich. Jak się nie podoba to zgłoście do moderatora żeby mnie wyrzucił.

To źle trafiłeś.
Boga tu nie znajdziesz.
My tu wszyscy z pod znaku czarnego słońca.

93

Agnes76 napisał/a:

A toś się przywitał Wojtusiu big_smile big_smile big_smile

Witam Agnes i pozdrawiam.

94

Lady Loka napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Nie odpowiadałam Tobie, więc się odczep. To Ty przyszedłeś na kobiece forum kij wie po co.

Moderator może mnie wyrzucić, ale jednak nie chce, tak więc nic złego nie robię że chcę poznać wasze opinie na niektóre sprawy.

95

Szeptuch napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

Szatanie litościwy.....
Kolejny.

To źle trafiłeś.
Boga tu nie znajdziesz.

A ja myślałem że Wy wszystkie katoliczki

96 Ostatnio edytowany przez Wojtas1993 (2023-03-13 17:20:39)

Szeptuch napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

Szatanie litościwy.....
Kolejny.

To źle trafiłeś.
Boga tu nie znajdziesz.

A ja myślałem że Wy wszystkie katoliczki.

97

I po co karmić trola...
Po co się w ogóle do niego odzywać?
Tutaj czy gdziekolwiek...
Przyszedł po uwagę, jeżeli jej nie dostanie, to się znudzi i sobie pójdzie.
Proste.

98

Szeptuch napisał/a:

To tylko szatańskim ewangelikom big_smile

99

Wojtas1993 napisał/a:

Nikogo nie deprecjonuje. (...)

Mam inne zdanie.

(...) Nie wrzucaj mnie do worka z napisem „odpady komunalne” bo myślę inaczej od Ciebie czy innych.

Kiedy wrzucałam/wrzuciłam? <pytanie, rzecz jasna, retoryczne>

100 Ostatnio edytowany przez Wojtas1993 (2023-03-13 17:26:38)

Herne napisał/a:

I po co karmić trola...
Proste.

Herne a Ty zapewne w temacie i przyszłaś pogadać. Trollem nie jestem, po prostu zadałem pytanie, Wy odpowiadacie a ja się do tego odnoszę. Cała filozofia dyskusji.

101

Wojtas1993 napisał/a:
Herne napisał/a:

I po co karmić trola...
Proste.

Herne a Ty zapewne w temacie i przyszłaś pogadać.

Herne to facet

102

Wielokropek napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:

Nikogo nie deprecjonuje. (...)

Mam inne zdanie.

(...) Nie wrzucaj mnie do worka z napisem „odpady komunalne” bo myślę inaczej od Ciebie czy innych.

Kiedy wrzucałam/wrzuciłam? <pytanie, rzecz jasna, retoryczne>

Z Twojej wypowiedzi tak wyglądało jakbyś szufladkowała ludzi ze względu na poglądy.

103

Wojtas1993 napisał/a:

Z Twojej wypowiedzi tak wyglądało jakbyś szufladkowała ludzi ze względu na poglądy.

Nie. Nie wyglądało, bo nie napisałam tego.

104

Wielokropek napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:

Nie. Nie wyglądało, bo nie napisałam tego.

No nie wiem, miałem takie wrażenie.

105

paslawek napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:
Herne napisał/a:

I po co karmić trola...
Proste.

Herne to facet

Ciii... wink

(Zburzysz koledze Jego świat)

106

Wojtas1993 napisał/a:

Ja wiem.
Temu, że miałeś takie wrażenie, nie zaprzeczam.

107

Herne napisał/a:
paslawek napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:

Herne to facet

Ciii... wink

Nie tak łatwo go zburzyć, ale możecie próbować xD

108

Wielokropek napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:

Ja wiem.
Temu, że miałeś takie wrażenie, nie zaprzeczam.

Może rzeczywiście źle oceniłem Twoją wypowiedź. Jeśli poczułaś się urażona, to przepraszam. Może rzeczywiście macie rację i to we mnie jest problem i powinienem się zmienić. Sam nie wiem. Może trzeba posłuchać starszych i mądrzejszych. No ale pewne nawyki i sposób myślenia ciężko zmienić. Na razie dobrze się czuje z tym wszystkim.

109

Wojtas1993 napisał/a:

Może rzeczywiście źle oceniłem Twoją wypowiedź. Jeśli poczułaś się urażona, to przepraszam. Może rzeczywiście macie rację i to we mnie jest problem i powinienem się zmienić. Sam nie wiem. Może trzeba posłuchać starszych i mądrzejszych. No ale pewne nawyki i sposób myślenia ciężko zmienić. Na razie dobrze się czuje z tym wszystkim.

Źle oceniłeś mą wypowiedź. Nie poczułam się urażona.
Skoro dobrze się czujesz "z tym wszystkim", to niczego nie zmieniaj.

Twoje życie, Twoje wybory, Twoje decyzje, Twoje konsekwencje. Nikomu nic do tego.
Jednak  nie atakuj tych, którzy zdecydowali się odpowiedzieć na Twe pytania a mieli/mają inną opinię od Twojej.

110 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-03-13 18:21:51)

I pomyśleć, że oburzyłeś się, Wojtusiu, na określenie przegryw, a Ty zwykłym świrem jesteś, przegryw to przy tym komplement.
Zaczepiasz, prowokujesz, odwracasz kota ogonem, a wszystko okraszone złośliwością i złością, od których aż kipisz udając, że wcale nie.

111

Priscilla napisał/a:

I pomyśleć, że oburzyłeś się, Wojtusiu, na określenie przegryw, a Ty zwykłym świrem jesteś, przegryw to przy tym komplement.
Zaczepiasz, prowokujesz, odwracasz kota ogonem, a wszystko okraszone złośliwością i złością, od których aż kipisz udając, że wcale nie.

Miałem się nie denerwować, to ja tu przychodzę też żeby pomóc niektórym. Priscilla znowu mnie atakujesz, wyzywasz od świrów a mnie nie znasz. Świadczy to tylko o twojej inteligencji.

112

Wielokropek napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:

Źle oceniłeś mą wypowiedź. Nie poczułam się urażona.
Skoro dobrze się czujesz "z tym wszystkim", to niczego nie zmieniaj.

Twoje życie, Twoje wybory, Twoje decyzje, Twoje konsekwencje. Nikomu nic do tego.
Jednak  nie atakuj tych, którzy zdecydowali się odpowiedzieć na Twe pytania a mieli/mają inną opinię od Twojej.

Wielokropek ja nikogo nie atakuje, a na pewno nie Ciebie. Wskaż choć jedną wypowiedź gdzie kogoś zaatakowałem, to posypę głowę popiołem.

113 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-03-13 18:37:11)

Wojtas1993 napisał/a:

Miałem się nie denerwować, to ja tu przychodzę też żeby pomóc niektórym. Priscilla znowu mnie atakujesz, wyzywasz od świrów a mnie nie znasz. Świadczy to tylko o twojej inteligencji.

Piszę wyłączne na podstawie tego, co sam napisałeś, a wnioski nasuwają się niemal automatycznie.

Nie wyobrażam sobie, żeby można było komukolwiek pomóc, może poza sobą samym upuszczając trochę powietrza, robiąc to w sposób, który pokazałeś w tym wątku.

114 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-03-13 18:36:56)

Herne napisał/a:
paslawek napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:

Herne to facet

Ciii... wink

Mój Świat legł w gruzach całkiem niedawno big_smile. Wszystko przez tą świnkę.

115

KoralinaJones napisał/a:
Herne napisał/a:
paslawek napisał/a:

Herne to facet

Ciii... wink

Pisz - pomożemy odbudować te ruiny wink

116

KoralinaJones napisał/a:
Herne napisał/a:
paslawek napisał/a:

Herne to facet

Ciii... wink

Jaką świnkę masz na myśli?

117

Wojtas1993 napisał/a:

Wielokropek ja nikogo nie atakuje, a na pewno nie Ciebie. (...)

Zdajesz sobie sprawę, że jedna część przeczy drugiej?

(...) Wskaż choć jedną wypowiedź gdzie kogoś zaatakowałem, to posypę głowę popiołem.

Wskazywać niczego nie będę, posypywanie głowy czymkolwiek też nikomu nie jest potrzebne. Chcesz, przeczytaj swe posty. Nie chcesz, nie czytaj. Zresztą... nie masz tak krótkiej pamięci, by zapomnieć to, co napisałeś ledwie kilka/kilkanaście godzin wcześniej.

Z mej strony "pas".

118

Priscilla napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:

Piszę wyłączne na podstawie tego, co sam napisałeś, a wnioski nasuwają się niemal automatycznie.

Nie wyobrażam sobie, żeby można było komukolwiek pomóc, może poza sobą samym upuszczając trochę powietrza, robiąc to w sposób, który pokazałeś w tym wątku.

Ja wcale się nie napinam, powietrze upuściłem i jestem spokojny. A pomóc jestem w stanie sobie sam. A przyszedłem tu nie tylko dla siebie czy Ciebie, ale też dla innych osób, by pomóc i służyć radą bo inni też mają problemy. (Tu czyt. moje wpisy w innych wątkach)

119

Wielokropek napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:

Wielokropek ja nikogo nie atakuje, a na pewno nie Ciebie. (...)

Zdajesz sobie sprawę, że jedna część przeczy drugiej?

(...) Wskaż choć jedną wypowiedź gdzie kogoś zaatakowałem, to posypę głowę popiołem.

Wskazywać niczego nie będę, posypywanie głowy czymkolwiek też nikomu nie jest potrzebne. Chcesz, przeczytaj swe posty. Nie chcesz, nie czytaj. Zresztą... nie masz tak krótkiej pamięci, by zapomnieć to, co napisałeś ledwie kilka/kilkanaście godzin wcześniej.

Z mej strony "pas".

Wielokropek no trudno, szanuję Twoją decyzję. Miło było wymienić się argumentami, nawet jak się nie zgadzaliśmy. Pozdrawiam.

120

Wojtas1993 napisał/a:
Gary napisał/a:

Nie zażywałem nigdy kokainy i nie zadaję pytania

"Czy da się przeżyć bez kokainy bez konsekwencji zdrowotnych? Zaznaczę, że udało mi się przeżyć 537 lat bez zażywania jej."

Dlaczego nie zadaję takiego pytania?
Bo jestem szczęśliwy bez kokainy.

Wojtas1993 napisał/a:

Czy da się przeżyć bez miłości w całkowitej absencji seksualnej całe życie i nie mieć z tego powodu żadnych konsekwencji zdrowotnych. Zaznaczę, że udało mi się wytrzymać już 29 lat bo nie miałem jeszcze kobiety.

Pewnie że się da żyć bez seksu, bez kobiety, w samotności. Bez konsekwencji zdrowotnych. Jak nie masz seksu to nie umierasz przecież.

Ale pewnie nie jest to życie szczęśliwe.

Jak patrzysz na szczęście przez pryzmat seksu i związku to ja odpadam

Wiem, że odpadasz, bo nie czaisz przenośni z tą kokainą.
Otóż Tobie brakuje kobiety, ale o tym nie wiesz, bo inaczej nie zadwałbyś pytania.
Chciałbyś sobie udowodnić, że nie brakuje. Szukasz przykładów.
A nawet nie wiesz jak to jest mieć kobietę, jak się czujesz wtedy, jak się ona czuje.

121

Gary napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:
Gary napisał/a:

"Czy da się przeżyć bez kokainy bez konsekwencji zdrowotnych? Zaznaczę, że udało mi się przeżyć 537 lat bez zażywania jej."

Pewnie że się da żyć bez seksu, bez kobiety, w samotności. Bez konsekwencji zdrowotnych. Jak nie masz seksu to nie umierasz przecież.

Otóż Tobie brakuje kobiety, ale o tym nie wiesz, bo inaczej nie zadwałbyś pytania.
A nawet nie wiesz jak to jest mieć kobietę, jak się czujesz wtedy, jak się ona czuje.

Gary nie szukam kobiety, nie szukałem i nie będę szukał i jakoś nie jest mi z tego powodu źle. A dyskusję na argumenty i tak wygrałem

122

Gary napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:
Gary napisał/a:

Gary nie szukam kobiety, nie szukałem i nie będę szukał i jakoś nie jest mi z tego powodu źle. A dyskusję na argumenty i tak wygrałem

123 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-03-13 19:24:05)

Wojtas1993 napisał/a:

. A dyskusję na argumenty i tak wygrałem

A co wygrałeś ,jaka nagroda ?
Chcesz cukierka ? big_smile
klituś bajduś Wojtas bujać to my a nie nas starych zgredów big_smile
Przyszedłeś na forum kobiet mając za cel nie szukać kobiety,kobiety jako takie Ciebie nie kręcą, nie interesują,może ich nie być ?
A martwisz się o nie bardzo - paradne big_smile

Hahahahahaha

124

paslawek napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:

Przyszedłeś na forum kobiet mając za cel nie szukać kobiety,kobiety jako takie Ciebie nie kręcą, nie interesują,może ich nie być ?

Hahahahahaha

Martwię się o nie, bo mam trochę empatii i w odróżnieniu od Ciebie nie wyśmiewam się z nich jak ty że mnie. A to że mnie nie interesują pod względem związku czy seksualnym to nie znaczy że mam serce z kamienia i nie chce pomóc. Jestem tu na tym forum tak samo jak Ty i chce po sobie zostawić dobry ślad.

125 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-03-13 19:40:42)

Wojtas1993 napisał/a:
paslawek napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:

Hahahahahaha

Martwię się o nie, bo mam trochę empatii i w odróżnieniu od Ciebie nie wyśmiewam się z nich jak ty że mnie. A to że mnie nie interesują pod względem związku czy seksualnym to nie znaczy że mam serce z kamienia i nie chce pomóc. Jestem tu na tym forum tak samo jak Ty i chce po sobie zostawić dobry ślad.

Jak zbadałeś  poziom mojej empatii w kilka sekund,minut ?
Niesamowite smile
Niezły fikoł z tym wyśmiewaniem Ciebie i wyśmiewaniem kobiet.
Skąd to odróżnienie - przypadek ? big_smile
Geniusz ?

126

paslawek napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Hahahahahaha

Jak zbadałeś  poziom mojej empatii w kilka sekund,minut ?
Niesamowite smile
Niezły fikoł z tym wyśmiewaniem Ciebie i wyśmiewaniem kobiet.
Skąd to odróżnienie - przypadek ? big_smile
Geniusz ?

Zamiast dogryzać może warto by było zająć się konstruktywną dyskusją, bo to poważne forum, a nie jakiejś Gadu-Gadu.

127 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-03-13 19:47:06)

Wojtas1993 napisał/a:

...
Jak patrzysz na szczęście przez pryzmat seksu i związku to ja odpadam ....
A dyskusję na argumenty i tak wygrałem

Aaaa... sorki. Myślałem, że odpadasz, a tymczasem wygrałeś.

Zatem cóż... Gratuluję udanej potyczki słownej.

Brawo. Może ktoś się dołączy do moich gratulacji.
paslawek, Panie Sławku, też możesz, abym nie był sam?

128

Gary napisał/a:
Wojtas1993 napisał/a:

...
Jak patrzysz na szczęście przez pryzmat seksu i związku to ja odpadam ....
A dyskusję na argumenty i tak wygrałem

Aaaa... sorki. Myślałem, że odpadasz, a tymczasem wygrałeś.

Zatem cóż... Gratuluję udanej potyczki słownej.

Brawo. Może ktoś się dołączy do moich gratulacji.
paslawek, Panie Sławku, też możesz, abym nie był sam?

Mogę Gary - stary paslawek i może big_smile

129

Panowie to jest równa dyskusja, nie ma co dywagować.

130

KoralinaJones napisał/a:
Herne napisał/a:
paslawek napisał/a:

Herne to facet

Ciii... wink

Jest śliczna! Prawda???
Lubię ją bardzo big_smile
I już ze mną zostanie! big_smile

Posty [ 66 do 130 z 154 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Witam wszystkich forumowiczów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024