Prześlij wstępnie zdjęcia, to może przejdziemy do konkretów.
66 2023-01-25 19:56:52 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-01-25 19:57:23)
Ale skąd Pani jest wasza Wysokość ile Pani ma lat?
Niewolnik, który stawia warunki i zadaje pytania .
Ale gdzie ja mam wysłać fote i jak pogadać na priv z kimś kto chce poddanego? Ja musze wiedzieć gdzie mam dojechać na służbę i co masz w planach wasza Wysokość
To sa normalne pytania... wasza wysokość
Pisałeś, że wiek obojętny a dojedziesz wszędzie, bo jesteś mobilny, to jak przyjdzie, co do czego, to dostaniesz polecenie. Foto albo koniec zabawy.
Ale pani ma napisane ze ma 16 lat a to za mało na posiadanie niewolnika... ja szukam realnej Pani lub osób... i nie chce by ktoś tak dla jaj brał fote nie mając planu na psa ... wasza wysokość o to chodzi..
Ale pani ma napisane ze ma 16 lat a to za mało na posiadanie niewolnika... ja szukam realnej Pani lub osób... i nie chce by ktoś tak dla jaj brał fote nie mając planu na psa ... wasza wysokość o to chodzi..
A się odszczeknął jak pies łańcuchowy
Dobre!
Punkt dla Ciebie ha ha
Pani posiadała już niewolnika, wiek ma do tego w sam raz. Masz ostatnią szansę. I obawiam się, że więcej chętnych mieć nie będziesz na swoją Panią.
Ale pani ma 16 lat? Proszę o szczerą odp?
Gdzie mam to zdjęcie wysłać?
Przykro mi. Nie masz zadatków na dobrego niewolnika. Zadajesz pytania, stawiasz warunki i pyskujesz. Marnujesz mój czas.
Ale gdzie ja mam wysłać zdjęcie?
Ej ale psów proszę w to nie mieszać
Nazywaj siebie inaczej. Lepiej już "uległy koczkodan" i to jest rozkaz! jasne?
Oki tak jest wasza wysokość
Może ktoś zle zrozumiał ale mi jako służbie nie trzeba płacić.. po co komuś kasa? Mi chciało ze niewolnik pracuje i oddaje kasę właścicielom jeśli oczywiście ktoś chciał by iść w tą stronę w momencie gdy mial by mnie za slugusa
Widzę że w urzędach skarbowych wymagają teraz kreatywności:D