Niewolnik dla luksusu I wygody - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Niewolnik dla luksusu I wygody

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 81 ]

Temat: Niewolnik dla luksusu I wygody

Dzień dobry,
Czy są panie lub pary .. znajomi zainteresowani posiadaniem niewolnika?
Atrakcyjny wytrzymały 37 lat do kompletnego zdominowania bez granic I tabu.
Niewolnika można poniżać bic wykonuje rozkazy polecenia w każdym miejscu.. opcja zabawy poddanym dla swego spełnienia albo stala służba 24 na 7 ..
Poddanego można wytresować pod swe widzimisię wykorzystywać do pracy ( oddaje cale pieniądze właścicielom)
Można to sprzedawać wynajmować itp temat rzeka
Więcej informacji na priv lub ....

Poddany może dojechać na służbę w każdy rejon pl jestem mobilny

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niewolnik dla luksusu I wygody

Czy tu można dodać zdjęcie niewolnika?

3

Slave84 napisał/a:

Dzień dobry,
Niewolnika można poniżać bic wykonuje rozkazy polecenia w każdym miejscu.. opcja zabawy poddanym dla swego spełnienia albo stala służba 24 na 7 ..
Poddanego można wytresować pod swe widzimisię wykorzystywać do pracy ( oddaje cale pieniądze właścicielom)

W sensie będziesz mi sprzątał mieszkanie, karmił koty i wynosił śmieci? Zakupy wniesiesz? Meble skręcisz?
To ja biorę.

Lady Loka napisał/a:

W sensie będziesz mi sprzątał mieszkanie, karmił koty i wynosił śmieci? Zakupy wniesiesz? Meble skręcisz?
To ja biorę.

Nie bądź wiśnia.....ja mam ogródek do skopania.
A może.....założymy spółkę z o.o. "Niewolnik na wynajem"

5

Tak wasza wysokość.  Szukam stałej służby jako niewolnik... więc wykonuje i godze sie na kompletnie wszystko jako własność Pani lub Państwa

6

Psa można wykorzystać do kompletnego wszystkiego

Slave84 napisał/a:

Psa można wykorzystać do kompletnego wszystkiego

Mam owczarka.....marzą się mi walki psów.
Robi się ciekawie.

8

Szukam realnej służby.. dla zainteresowanych..

9

Lady Loka napisał/a:
Slave84 napisał/a:

Dzień dobry,

To ja biorę.

Ja jestem blisko Ciebie, to wypożyczysz go na sprzątanie, mycie okien ? O u syna w pokoju mógłby zrobić porządek big_smile

10

Slave84 napisał/a:

Tak wasza wysokość.  Szukam stałej służby jako niewolnik... więc wykonuje i godze sie na kompletnie wszystko jako własność Pani lub Państwa

Dlaczego tak się poniżasz? Masz jakiś problem psychiczny?
Pracownik np. na wsi w gospodarstwie rolnym jest często poszukiwany i nie ma chętnych, a tu wiadomo praca na "okragło", oczywiście trzeba wykonywać polecenie gospodarza, ale bez poniżania.

Nie żyjemy w czasie niewolnictwa i sam pewnie byś nie chciał... Chyba, że szukasz niewolnictwa w seksie big_smile

11 Ostatnio edytowany przez Slave84 (2023-01-25 12:22:17)

Szukam służby tez w sferze erotycznej i perwersji.. jeśli np godze sie być psem 24 na 7 to jesli np.. spełniam fantazje właścicieli.. to po lizaniu stop mogę sprzątać pracować być wynajmowany dzięki czemu osoba która będzie mna rządzić zuska spora dawkę luksusu i możliwości
Wasza Wysokość

12

Jestem uległy poprostu nie jest to problem psychiczny choć osoba neutralna może tak to widzieć ale dla osóby kochającej władze jest to dopelninie jej osóby..
Wasza Wysokość
Jestem atrakcyjny i silny wytrzymały i znosze każde poniżenie w każdym miejscu więc czemu mam tego nie oddac komuś kto ma pomysł na niewolnika?

13

Przecież normalnej osobie trzeba było by zapłacić miliony by się zgodziła na coś tam... a uległy jest po to by godzić się na wszystko będąc dedykowaną zabawka dla osób dominujących .. lub chcących posiadać własną służbę dlatego mają dzięki temu ogromne możliwości

14

Ach te męskie fantazje...
To chyba nie zadziała...

15

Można tu pisać wiadomości na priv ? .. jeśli ktoś był by zainteresowany realnie posiadaniem psa...

16

Slave84 napisał/a:

Szukam służby tez w sferze erotycznej i perwersji.. jeśli np godze sie być psem 24 na 7 to jesli np.. spełniam fantazje właścicieli.. to po lizaniu stop mogę sprzątać pracować być wynajmowany dzięki czemu osoba która będzie mna rządzić zuska spora dawkę luksusu i możliwości
Wasza Wysokość

Tak pomyślałam, że chodzi Ci o seks...
I o swój fetysz...I o utrzymanie...

Trzeba było od razu jasno napisać... tylko do starości się nie da, co wtedy zrobisz jak wylądujesz na ulicy.
Lepiej się weź za konkretną robotę, a taki seks znajdziesz swoją drogą.

17

Ale chodzi o wszystko proszę Pani.. i jakie utrzymanie?
Niewolnik jeśli będzie służył na stałe.. przecież można go trzymać wszędzie pokój piwnica strych działka garaż itp... i utrzymanie? Przecież to Niewolnik będzie pracować i oddawać kase właścicielom.. jeśli ktoś będzie chciał np sprzedawać Niewolnika to też można super zarabiać na poddanym

18

Misinx napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Slave84 napisał/a:

Dzień dobry,

To ja biorę.

Ja jestem blisko Ciebie, to wypożyczysz go na sprzątanie, mycie okien ? O u syna w pokoju mógłby zrobić porządek big_smile

Jasne, żaden problem big_smile ale Ty go karmisz

19

Slave84 napisał/a:

Ale chodzi o wszystko proszę Pani.. i jakie utrzymanie?
Niewolnik jeśli będzie służył na stałe.. przecież można go trzymać wszędzie pokój piwnica strych działka garaż itp... i utrzymanie? Przecież to Niewolnik będzie pracować i oddawać kase właścicielom.. jeśli ktoś będzie chciał np sprzedawać Niewolnika to też można super zarabiać na poddanym

Teraz to już jaja sobie robisz...
Bawi Cię to? Ile masz lat?

20

Nie no wszystko jest możliwe .. wiele dziewczyn ma takich uległych.  Nie zdajesz sobie sprawy wasza Wysokość..
Mam 37 lat

21

Wiesz ile studentek ma psa w domu które wynajmują? I on musi pracować Plus np wystawiają go na kamerach jak hmmm np lize im stopy.. do dziewczyn trafia kasa z pracy służącego Plus kasa z kamerek Plus poddany służy wykonuje polecenia itp sprząta itp itd ale o tym się nie mówi ale tak jest

22

Slave84 napisał/a:

Nie no wszystko jest możliwe .. wiele dziewczyn ma takich uległych.  Nie zdajesz sobie sprawy wasza Wysokość..
Mam 37 lat

To szukaj, ale nie na tym forum.

23

A myślisz że tu nie ma nikogo kto chciałby niewolnika?

24

Slave84 napisał/a:

Myślę, że nie.

Slave84 napisał/a:

Faceci tu mają żony......to na co drugi niewolnik?
smile

26

Slave84 napisał/a:

W sumie to jest taki Tadziu,tyle że on kasy nie ma.
Kiepsko mu idzie w życiu,a aspiracje ma duże.
Musi nawet na sznurówki uważać żeby się nie wywalić.

27

wieka napisał/a:

I o swój fetysz...

Hehehe... no właśnie. Przecież to oczywiste, że nikt nie chce być niewolnikiem, więc to jest podbudowane pragnieniem seksualnym. Jednak równie trudno mi sobie wyobrazić kobietę, która chce mieć obcego gościa w takiej roli -- tzn w stylu że on śpi w jakimś pokoju, a ona w innym pokoju, czy na innym piętrze... -- przecież ona oka nie zmruży...

Dlatego lepiej jak pewne fantazje pozostaną fantazjami.
Jeśli autor chce przeżyć taki seks, to może szukać odpowiedniej pani -- za pieniądze. smile

Czyli musi iść do pracy i zarabiać.

No tak to jest... wszyscy musimy pracować.

28 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-01-25 16:18:36)

wieka napisał/a:
Slave84 napisał/a:

Wasza Wysokość

I o swój fetysz...I o utrzymanie...

Trzeba było od razu jasno napisać... .

A co on niby innego zrobił? big_smile  Przecież nikt rozsądny nie potraktował tego anonsu dosłownie big_smile.
PS. W jakim wieku powinna być taka Pani?

Gary napisał/a:

Czyli musi iść do pracy i zarabiać.
No tak to jest... wszyscy musimy pracować.

Co za czasy! To nawet z seksu nie da się wyżyć.....

30

Ale to realny temat i dlaczego ktoś miał by się bać posiadać niewolnika na stałe? Nie rozumiem... po 2 nie jestem żadnym hehe Tadziu który wywraca się o sznurówki a bardzo uległym niewolnikiem z którym można zrobić wszystko..

31

Pani lub para może być w wieku od 20 do 45 np wiek obojętny
Wasza Wysokość

32

Slave84 napisał/a:

Ale to realny temat i dlaczego ktoś miał by się bać posiadać niewolnika na stałe? Nie rozumiem... po 2 nie jestem żadnym hehe Tadziu który wywraca się o sznurówki a bardzo uległym niewolnikiem z którym można zrobić wszystko..

Nie doprecyzowałem mea culpa -na tym forum jest
taki jeden Tadziu niemota.

33

Z psem można zrobić wszystko dlatego napisałem że można skazać go na pracę.. lub zrobić z poddanym co się chce.. to temat rzeka

34

Może ktoś zle zrozumiał ale mi jako służbie nie trzeba płacić.. po co komuś kasa? Mi chciało ze niewolnik pracuje i oddaje kasę właścicielom jeśli oczywiście ktoś chciał by iść w tą stronę w momencie gdy mial by mnie za slugusa

35

Slave84 napisał/a:

Myślę, że to bardziej trolling, żart lub prowokacja, ale możesz przysłać zdjęcie - twarzy i sylwetki, w ubraniu.

36

Naprawdę szukam właścicieli proszę Pani.. ale gdzie tu na forum dac zdjęcie niewolnika?

37

Slave84 napisał/a:

Naprawdę szukam właścicieli proszę Pani.. ale gdzie tu na forum dac zdjęcie niewolnika?

A po czym będzie widać, że to niewolnik big_smile

38

KoralinaJones napisał/a:
Slave84 napisał/a:

Myślę, że to bardziej trolling, żart lub prowokacja, ale możesz przysłać zdjęcie - twarzy i sylwetki, w ubraniu.

Zaintetesowanych raczej interesowało by zdjęcie bez ubrania big_smile

39

wieka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Slave84 napisał/a:

Zaintetesowanych raczej interesowało by zdjęcie bez ubrania big_smile

Wszystko w swoim czasie.

40

wieka napisał/a:
Slave84 napisał/a:

A po czym będzie widać, że to niewolnik big_smile

Niewolnik może mieć np obroże ale pytasz.. w sumie nie rozumiem.. no niewolnik wygląda tak jak każe Pani

41

A są tu osoby zainteresowane posiadaniem niewolnika?

42

Halo ... jest ktoś zainteresowany?

43 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-01-25 18:57:45)

Slave84 napisał/a:

Leć do Tadzia spytaj go wprost bo to pierdoła jest
on ma swój wątek "Kompemedium" cos tam coś tam, taki wydumany tytuł - tydzień nad nim myślał.

44

Ale ja szukam Pani ...

45

Slave84 napisał/a:

A co potrafisz robić?
Jakie masz wykształcenie?
Podaj doświadczenie zawodowe i staż pracy.
Może opłaci się wysyłać Cię do korpo i kasować Twoją wypłatę w zamian za niewielki pokoik - kto wie big_smile

46

Moge pracować wszędzie jako pies Niewolnik.
Jako kierowca jako koordynator jako brygadzista gdzieś lub fizycznie..
Moja poprzednia pani chciała stworzyć niewolnika idealnego by żyć w luksusie.
Chciała mnie wystawić na ulicy jako męska dziwke to miało jej dawać około 8 tysięcy złotych miesięcznie
Wiec opcji jest wiele

47

Ps mam średnie wykształcenie
Wasza Wysokość

48

Ej, opanuj się, za 8 tys nie zapewnisz nikomu luksusu. Jak odjąć koszty Twojego utrzymania, plus opłaty za mieszkanie i media to praktycznie Pani będzie Cię utrzymywać.
Kierowca nie zarobi 8 patyków, a za sutenerstwo jest paragraf.
Pisz te kwalifikacje i doświadczenie bo na ten moment kiepsko wygląda cały interes.

49

Slave84 napisał/a:

Ale ja szukam Pani ...

Patrz znowu ma chłopaczyna pecha
Zawsze coś,zawsze.

50

To nie sutwnwrstwo ja się godze na służbę jako dziwka wasza Wysokość i ja wszystko robię... wystarczy wybrać miejsce parking autostrady Las obojętnie... psu robi się zdjęcia w tym miejscu I wystawiamy ogłoszenia na portalach internetowych z adresem ulicy zdjęciami I cenami za psa.  Ceny muszą być mega male by pobić konkurencje i tyle.
A koszty utrzymania sa zerowe .. jak ma się gdzie trzymać niewolnika jak pokój piwnica strych działka garaż itp wszystko zależy od pomysłu

51

Pies może pracować fizyczna Plus stać na ulicy Plus filmiki zdicia kamerki... naprawdę fajna kasa a wkład zerowy

52

Slave84 napisał/a:

Tak, przecież napisałam.

53

Już chyba dosyć tego trollowania, robi się niesmacznie tongue

54

Slave84 napisał/a:

To nie sutwnwrstwo ja się godze na służbę jako dziwka wasza Wysokość i ja wszystko robię... wystarczy wybrać miejsce parking autostrady Las obojętnie... psu robi się zdjęcia w tym miejscu I wystawiamy ogłoszenia na portalach internetowych z adresem ulicy zdjęciami I cenami za psa.  Ceny muszą być mega male by pobić konkurencje i tyle.
A koszty utrzymania sa zerowe .. jak ma się gdzie trzymać niewolnika jak pokój piwnica strych działka garaż itp wszystko zależy od pomysłu

Dobry jesteś hahahahaaaaaaaaaaaaaaa wink
Oj się ludzie naczytają Harlekinów albo Blanki Lipińskiej i potem takie wątki o wielkim łóżku w mamusinej sypialni albo seksualnym niewolniku big_smile big_smile

A piesek ma już swoją obrożę i kaganiec czy trzeba mu sprawić?
big_smile

55

Dlaczego nie smacznie temat może się podobać może nie ale ...
Kto jest zainteresowany posiadaniem psa?

56

wieka napisał/a:

Już chyba dosyć tego trollowania, robi się niesmacznie tongue

Ta Wasza Wysokość brzmi tak... ironiczno - sarkastycznie a samo pomysł - nie wiem. Na razie brak foto, żeby rozmawiać o szczegółach big_smile.

57 Ostatnio edytowany przez Slave84 (2023-01-25 19:41:53)

Nie mam obroży ani kaganca
Wasza Wysokość ale to zależy co Pani chce i czy pies musi takie coś mieć jak służy..
Zdjęcie psa wyślę dla zainteresowanych..

58

Kijowy interes. Musiałabym kupować więcej jedzenia, więcej płacić za wodę, prąd, a do tego ciągle kręciłby mi się obcy gość pod nogami.
To ja już wolę wykorzystywać męża do sprzątania.

59

Pies przecież je resztki.. hmm można go trzymać wszędzie.. nie musi się kręcić ciągle pod nogami Pani..
Jest wiele opcji

60

Lady Loka napisał/a:

Kijowy interes. Musiałabym kupować więcej jedzenia, więcej płacić za wodę, prąd, a do tego ciągle kręciłby mi się obcy gość pod nogami.

Loca a zapytaj męża, może on chce sobie sprawić psa wink

61

Agnes76 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Loca a zapytaj męża, może on chce sobie sprawić psa wink

Nie, obydwoje wolimy koty big_smile
Mąż mówi, że psy śmierdzą psem (bez obrazy dla tych, którzy je lubią).

62

A ja w dalszym ciągu nie otrzymałam zdjęć.

63

Ale kto jest zainteresowany posiadaniem niewolnika?

64

Slave84 napisał/a:

Ale kto jest zainteresowany posiadaniem niewolnika?

KoralinaJones

65

A jaki Pani ma pomysł na niewolnika i gdzie musiał bym dojechać?

Posty [ 1 do 65 z 81 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Niewolnik dla luksusu I wygody

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024