jakis_czlowiek napisał/a:Po co mi mieszkanie, które jest za duże jak na moje aktualne potrzeby? Mam niepotrzebnie wydawać kasę?
Ja tam uważam, że stylista mi nie jest potrzebny. Po co mi jakieś drogie markowe ciuchy? Do fryzjera chodzę co 2 tyg i mnie po prostu na krótko obcina. Nie będę robił jakichś dziwnych fryzur, bo potem trzeba masę czasu się z nimi bawić, a i tak potem starczy nałożyć czapkę i fryzura zepsuta. I tyle. Dla mnie to jest ok.
Facet i kosmetyczka?? Serio?
A ja pisałem pierdyliard razy, czemu nie robię prawka. Ile razy mam to jeszcze powtarzać?
Prawda jest taka że najważniejszy jest pierwszy kontakt , pierwsze spojrzenie. Tak jak w rzeczywistości.
Tyle że internet dokłada jeszcze dodatkowe "wymagania". Przy spotkaniu na żywo , człowiek nic nie wiem o drugiej osobie nic i albo się podoba i klei się "gadka" albo nie ...
A tutaj kobieta może odsortować , bo jest za 1 rok za młody albo za stary , nie ten kolor oczu , nie ten wzrost , nie ten kolor włosów i można wybrzydać 
Dodatkowy opis i zdjęcie przy Ferraru i przy pięknym domu , a facet ubrany w garnitur od Armanigo też zapewne nie zaszkodzi 
Tyle że z drugiej strony ja bym nie chciał być z kobietą która jest ze mną ze względu na kasę , bo mogło by się okazać że pojawi się atrakcyjniejszy i bogatszy i pani szybko zmieni faceta na lepszy , bogatszy model 
Ja kombinowałem zmieniałem zdjęcia , robiłem nowe , zmieniałem opisy ii td ...
Myślisz że coś to zmieniło ? Nie ...
Teraz mam prosty z podanymi moim zaletami i tyle.
Zdjęcia mam normalne , zrobiłem sam podczas spaceru w lesie i jakieś tam wykonane na terenie działki. Zwykłe.
Jestem na nich lekko uśmiechnięty , nie ma zdjeć z "holyywodzkiem" uśmiechem , bo wyglądam wtedy "dziwnie" 
Co do specjalnej fryzury , kosmetyczki i itd ?
Uważam że to głupota. Kobieta ma pokochać i zainteresować się takim jakim naprawdę jesteś.
Bo oszukiwanie i wciskanie kitu na początku też sądzę że na dłuższą metę nic nie da ..
To ta jakbym zrobił zdjęcie przy Ferrari i na tle pięknego domu , ubrany w drogi garnitur a w rzeczywostości samochodu bym nie miał i wynajmował małą klitkę a na dzień chodził sportowo ubrany 
Zarabiasz bardzo dobrze. Bardzo wielu mężczyzn nie zarabia nawet średniej krajowej a tak naprawdę mają pensję zbliżone do minimalnej.
Taka jest brutalna prawda.
Wiec na pewno nie jest to problem pieniędzy. Inna rzecz że jak kobieta pyta się ile zarabiasz na samym początku i jaki masz dokładnie majątek to nie ma sensu tą kobietą się interesować bo ona nie interesuje sie Tobą a tym co masz..
Co do samochodu. Jak mieszka się w mieście to samochód nie jest wymagany , ale nie oszukujmy się mocno pomaga.
Myślę że celujesz w bardzo trudny rynek wiekowy kobiet 
Tyle że mój "target" też nie jest łatwy i trzeba spełnić pewne "warunki" aby zainteresowały się mną choć bardzo nieliczne kobiety ...
Nie znam Twojego profil ale proponuję dać krótki opis i napisać tam tylko swoje prawdziwe zalety i czego szukasz i nic wiecej ...
Profil ma zachęcić a nie zniechęcić .
Nie poddawaj się.
Kobieta z którą od 3 tygodni rozmawiam powiedziała mi że jej znajoma szukała 3 lata i prawie zrezygnowała aż pojawił sie ten "właściwy" i są razem ...
Więc może jeszcze ta "odpowiednia" kobieta po prostu się nie pojawiała.
najlepiej pisać do nowo zarejestrowanych kobiet , te nie są skażone jeszcze portalami