Jak sobie czytam tutaj wypowiedzi KarolinyJones i nie tylko to wcale się nie dziwię że na Badoo czy innych "portalach" jest tyle ruchaczy i tyle kobiet do zaliczenia. Bo widać dużo "singielek" nie szuka faceta do związku tylko szuka faceta który ją zaliczy.
Są to kobiety który nauczyły się żyć samotnie , kobiety samolubne , dbające tylko o sobie , kobiety które boją się o swoje finanse i dzielenie się nimi z kimś innym i wydawanie ich na coś innego niż na nie same.
One boją się aby do czegoś doszło i się zaangażować i znajdą milion powodów aby do tego nie doszło.
Zwykłe egoistki , które nie potrafiłby nigdy być w związku , bo w związku nie jest ważne JA tylko MY.
I bardzo często to co się chce i lubi robi się mało ważne bo ważniejsze jest dobro dzieci albo żony ..
To przerażające bo teraz wcale nie dziwię się że tyle kobiet na Badoo jest tam latami. To takie księżniczki jak Karolina , które boją się zaangażować i "wiązać koniec z końcem".
Ja nigdy nie zarabiałem dużo. Kiedy wiele lat temu moja żona na macierzyńskim a potem została w domu chwilę po macierzyńskim i ja sam utrzymywałem całą rodzinę z mojej niedużej pensji to nigdy nie czułem się bankomatem.
Byłem normalnym mężem i ojcem który utrzymuje rodzinę.
Później była wróciła do pracy a po latach zaczęła zarabiać więcej ode mnie ..
Jak ja słyszę że ktoś się pyta o kasę , zarobki to mi się źle robi , bo to wygląda że zainteresowany jest tym co ma druga osoba a nie tym tą osobą.
Ja się nie dziwię jak takie same królewny są na forum dla kobiet że takie same są później na badoo/tinder.
Ja się wcale nie dziwę że faceci traktują je jako lale do dmuchania bo do niczego więcej się nie nadają , taka jest brutalna prawda.
Moja była partnerka też była tak traktowana przez lata. Nikt nie chciał z nią założyć rodziny. Nawet jej poprzedni facet , biznesmen który zrobił jej dzieciaka wypiął się na nią i ... kazał dzieciaka usunąć.
Dziecko i ją miał gdzieś i nawet nie myślał aby zając się nią ani dzieckiem , bo wiedział że nie jest to materiał na żonę i matkę.
Traktował jak lalkę do dmuchania a że była już po 40-stce to zapewne zmienił na świeżą lalkę do dmuchania niż taką przechodzoną ..
Ja z tą kobietą chciałem założyć rodzinę i chciałem jej dać szansę , bo myślałem że bycie matką i to że ma dziecko ją zmieni , ale to sie nie zmienia ...
Ja jestem przerażony jak to czytam bo widzę że kobiety "samotne" "samodzielne" w pewnym wieku zupełnie nie nadają się do związku. Są zepsute i jedynie co najwyżej mogą mieć to kota/psa a nie rodzinę.
Bo te osoby to narcyzy i nic wiecej ..
A posiadanie dziecka przez taką osobę to czysty egoizm i głupota , bo wychowane przez taką matkę wyrośnie na narcyza i ruchacza który nigdy nie założy rodziny , bo nie będzie miał żadnych wzorcór rodzinnych .
To zwykła patologia.