rossanka napisał/a:To po co pisać jakies kocopoły o dzieciach i możliwości zajścia w ciąże? Kobieta ma byc ładna, tylko rzadko który tutaj napisze wprost: nie podobaja mi sie 40 latki plus, bo sa już starsze, mają nadwagę , pomarszczoną skórę, braki w uzębieniu, obwisłe piersi, celulit na nogach i sa po prostu fizycznie odpychające, żaden nie ma na tye odwagi by tak napisac.
Zamiast tego jest pojazd na temat, że nie mogą mieć już dzieci.
SAM AUTOR ROBI TO SAMO.Przecież nie pisze, że szuka kobiety, z którą on chciałby mieć dzieci, bo on już ma dzieci. Zamiast tego szuka takiej, która będzie ładna. Bo jak mu się kobieta nie podoba, to nawet do niej nie napisze.
Ale o co Ci chodzi ???
Bo już sam nie wiem ...
Bylem w tym roku w kilkumiesięcznym związku i opiekowałem się (wziąłem miesiac urlopu) od samego urodzenia noworodkiem a potem niemowlakiem.
Sam się zdziwiłem że mam w sobie tyle miłości i taką przyjemność miałem zajmując się dzieckiem.
Młodego kąpałem , przewijałem , uspypiałem , nosiłem go , chodziłem na spacery.
Nawet moja partnerka była lekko zazdrosna , bo miałem z nim lepszy kontakt niż ona z nim ..
Więc tak z wielką przyjemnoscią chciałbym zostac ojcem. Nawet jakby odbiło się to na moim zdrowiu. Więc jakby kobieta chciała to ja bym nic przeciwko nie miał a nawet bym się ucieszył.
Czy będe miał jeszcze dzieci ? Nie wiem. Ale nie jestem temu przeciwny.
Ale jakby kobieta nie mogla albo nie chciała to bym to zrozumiał , bo juz dzieci mam i nic na siłę ..
Co do urody i super wyglądu u kobiet po 40 ?
Szczerze ?
Moja partnerka ładowała olbrzymią kasę w ubiór i kosmetyki. Same rzeczy to makijaży za kilka tysiecy złotych , ubrania i buty za kilkadziesiat tys. Jak odpowiednio się umalowała i obrala to wyglądała świetnie , zdjecia też wiedziala jak robić.
Tyle że u mnie w dresie i bez makijażu inaczej juz wyglądała