Facet spędza wakacje z kuzynką i jej córką - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet spędza wakacje z kuzynką i jej córką

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

Odp: Facet spędza wakacje z kuzynką i jej córką
Salomonka napisał/a:
Rycząca trzydziestka napisał/a:

Wyjaśnił mi że z kuzynką praktycznie się wychowywali itd i że ta sytuacja już go frustruje... No dobra. Powiedzmy że mu wierzę ale jego osoba zaczęła mnie już przez to wszystko irytować. Dziś bawią się na weselu. Jutro poprawiny o których przed chwilą się dowiedziałam. Myślę że już bez dziecka bo musi je "oddać" matce gdyż jego czas się skończył i na poprawinki pójdzie sam ..tego już nie wybaczę haha . Wg mnie to chamskie. Wyznaje mi miłości jak to mnie wielce kocha a nie weźmie na głupie poprawiny na chwilę? Mam go dość

Ale co ci daje to użalanie się nad sobą na tym portalu? Za chwilę włączą się tutaj jakieś pseudo męskie repetycje facetów żeby cię zgnoić i zgnębić, więcej niczego tu nie wskórasz.
Nie odpowiada ci facet? To sajonara.. Niewiele was w końcu na szczęście łączy. Niech on sobie jeździ na wakacje z kuzynką, z nią chodzi na wesela a ty  nie musisz samotnie siedzieć w tym czasie w domu i wypisywać smutne teksty na forum. Z doświadzczenia powiem ci, że najgorsze co może zrobić kobieta w takiej sytuacji, to rozkminiać i myśleć, co on robi. Okaż swoją wyższość i niezależność i po prostu od jutra zablokuj gościa, wywal go w kosmos. Niech nie wyobraża sobie, że spotkał idiotkę...

Wiem...masz całkowitą rację. Chodzi tylko o to, że mam już swoje lata i pogubiłam się. Może za szybko mówię tym facetom wszystkim sajonara, może za dużo oczekuje na początku znajomości, może powinnam wyluzować i przestać się przejmować że facet powiedział tak a nie tak, zrobiła tak a nie inaczej, może za szybko wszystko mnie irytuje. Może powinnam dać więcej czasu na rozwinięcie się znajomości. W końcu to dopiero początek. Zająć się sobą i nie rozkminiać..

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2022-07-10 08:11:08)

Wyjaśnił mi że z kuzynką praktycznie się wychowywali itd i że ta sytuacja już go frustruje... No dobra. Powiedzmy że mu wierzę ale jego osoba zaczęła mnie już przez to wszystko irytować. Dziś bawią się na weselu. Jutro poprawiny o których przed chwilą się dowiedziałam. Myślę że już bez dziecka bo musi je "oddać" matce gdyż jego czas się skończył i na poprawinki pójdzie sam ..tego już nie wybaczę haha . Wg mnie to chamskie. Wyznaje mi miłości jak to mnie wielce kocha a nie weźmie na głupie poprawiny na chwilę? Mam go dość

No, to nie wiem, co ty w nim widzisz. Facet wyraźnie ma inne życie, w którym nie znalazł dla ciebie miejsca, a ty dalej, ze chamskie, że nie wybaczysz. Nie znacie się dobrze, a już się zadeklarował. Po co?

Chodzi tylko o to, że mam już swoje lata i pogubiłam się. Może za szybko mówię tym facetom wszystkim sajonara, może za dużo oczekuje na początku znajomości, może powinnam wyluzować i przestać się przejmować że facet powiedział tak a nie tak, zrobiła tak a nie inaczej, może za szybko wszystko mnie irytuje. Może powinnam dać więcej czasu na rozwinięcie się znajomości. W końcu to dopiero początek. Zająć się sobą i nie rozkminiać..

A może źle wybierasz? Może chwilowe zainteresowanie bierzesz za dobrą monetę, nie starając się kogoś lepiej poznać? Nie pamiętam, kto tutaj na forum wspomniał (mniej, więcej taki sens), że kobiety, na ogół, gonią za zainteresowaniem, atencją, a mniej ich obchodzi, kto właściwie daje takie oznaki i kim jest. Może coś w tym jest?

68

Wiem...masz całkowitą rację. Chodzi tylko o to, że mam już swoje lata i pogubiłam się. Może za szybko mówię tym facetom wszystkim sajonara, może za dużo oczekuje na początku znajomości, może powinnam wyluzować i przestać się przejmować że facet powiedział tak a nie tak, zrobiła tak a nie inaczej, może za szybko wszystko mnie irytuje. Może powinnam dać więcej czasu na rozwinięcie się znajomości. W końcu to dopiero początek. Zająć się sobą i nie rozkminiać..

Wiesz co, raczej jak ktoś jest zainteresowany, to nawet mając swoje życie i jakieś wcześniej ustalone plany to stara się to jakoś pogodzić. Interesuje się, okazuje zainteresowanie, dąży do spotkań - wiadomo. A tutaj mówi jedno, robi drugie. Zwłaszcza, że Ty nie czujesz tego czegoś z jego strony, coś Ci zgrzyta. Wiec ja bym powiedziała, że raczej nie jest on dla Ciebie.

69 Ostatnio edytowany przez Karina 36 (2022-07-10 09:31:14)

Salomonka napisał/a:

Ale co ci daje to użalanie się nad sobą na tym portalu? Za chwilę włączą się tutaj jakieś pseudo męskie repetycje facetów żeby cię zgnoić i zgnębić, więcej niczego tu nie wskórasz.
Nie odpowiada ci facet? To sajonara.. Niewiele was w końcu na szczęście łączy. Niech on sobie jeździ na wakacje z kuzynką, z nią chodzi na wesela a ty  nie musisz samotnie siedzieć w tym czasie w domu i wypisywać smutne teksty na forum. Z doświadzczenia powiem ci, że najgorsze co może zrobić kobieta w takiej sytuacji, to rozkminiać i myśleć, co on robi. Okaż swoją wyższość i niezależność i po prostu od jutra zablokuj gościa, wywal go w kosmos. Niech nie wyobraża sobie, że spotkał idiotkę...

Dokladnie. Całkowicie się z tym zgadzam. Ktokolwiek to jest czy kuzynka, czy koleżanką, nieważne. Ważne jest to, że tu nie ma dla Ciebie miejsca. Jeździ wszędzie z kuzynką, nie liczy się z Tobą. Tak jakby Ciebie w ogóle nie było. Krótko jesteście razem, jeśli można to tak nazwać, bo ja tu nie widzę jakiegoś związku. Ty jesteś tak naprawdę sama, a facet bawi się, hula po weselach z kuzyneczką. I tak pewnie będzie zawsze jeśli z nim zostaniesz. Znajdź sobie kogoś normalnego, komu będzie na Tobie zależało. Nie bądź kretynką tak jak Ci radziła Salomonka.

70

Oo, właśnie wyżej PANIE dały Ci Autorko pewne rady czy sugestie, które pewnie zostałyby potraktowane jako "męskie szyderstwa". Może zatem warto wrzucić na luz i nie szukać na siłę tej atencji i adoracji, nazywając taką znajomość związkiem? Może to się u Ciebie dzieje za szybko?

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet spędza wakacje z kuzynką i jej córką

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024