Roast me: Be. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Roast me: Be.

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 442 ]

131

Odp: Roast me: Be.
Lucyfer666 napisał/a:

Mnie bawi fakt że Be. I Koralina to tak naprawdę jedna i ta sama osoba (jeszcze odpowiednio dodatkowe konto mają) i się ze sobą kłócą... Takie wirtualne rozmowy przed lustrem.

Mnie to zawsze bawi że ludzie myślą ciągle że Ty to nie ja smile

Zobacz podobne tematy :

132

paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Mnie bawi fakt że Be. I Koralina to tak naprawdę jedna i ta sama osoba (jeszcze odpowiednio dodatkowe konto mają) i się ze sobą kłócą... Takie wirtualne rozmowy przed lustrem.

Mnie to zawsze bawi że ludzie myślą ciągle że Ty to nie ja smile

Bo Waść jest moją wersją po używach.
Lucek to konto depresyjne.

133

Lucyfer666 napisał/a:

Mnie bawi natomiast fakt, że Lucyfer666 i Snake to tak naprawdę jedna i ta sama osoba i się naparza sama ze sobą o polityce tongue

134

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Be. napisał/a:

Nie wiem jak rozumieć Twoja wypowiedź, ale mnie rozbawiło, że wysmiewasz moje drugie konto, gdzie Ty masz co najmniej 4.

Zawsze możesz to przeżywać przez kolejne lata big_smile

Jest to wstrząsające przeżycie i odkrycie a jaka radocha jak z rowiązanej całej krzyżówki big_smile albo bywa

na parę dni smile

A z tym że Koralina jest pusta to się nie zgadzam ,owszem czasem ma ochotę się ją udusić bo nieznośna i pyskata ale
na pewno nie jest kimś pustym wystarczy się wczytać w niektóre rzeczy które pisuje i pisywała ,inna rzecz że nie trwoni swojej prywatności i refleksji wszędzie i za wszelką cenę no i ma naprawdę fajne poczucie humoru .

Zapomniałeś o Ricie tongue

135

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Zawsze możesz to przeżywać przez kolejne lata big_smile

Jest to wstrząsające przeżycie i odkrycie a jaka radocha jak z rozwiązanej całej krzyżówki big_smile albo bywa

na parę dni smile

A z tym że Koralina jest pusta to się nie zgadzam ,owszem czasem ma ochotę się ją udusić bo nieznośna i pyskata ale
na pewno nie jest kimś pustym wystarczy się wczytać w niektóre rzeczy które pisuje i pisywała ,inna rzecz że nie trwoni swojej prywatności i refleksji wszędzie i za wszelką cenę no i ma naprawdę fajne poczucie humoru .

Zapomniałeś o Ricie tongue

No tak smile to była zmyłka błąd ale w pewnym sensie komplement
Be jej może nie kojarzyć

136 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-21 12:22:24)

Kurwa czemu mnie nikt nie broni. Dla mnie jej śmiechy są puste, każdy temat to samo. Naprawdę jak na początku się nie skumalem, że to Sony to myślałem, że to ktoś ograniczony. A potem rozczarowanie drugi raz w życiu jej osobą. Nie wnosi nic, robi syf, zabawne to to nie jest, bo ja tu widzę głównie emotki. Są osoby wkurwiające i fajne, ale Sony z wiekiem głupieje, no sorry. Natomiast do mojego TOP 2 się nie wkradnie, bo te laski co tam są potrafią mieć jakieś zdanie i prezentują często przyzwoity poziom intelektualny. Sony to sobie gdzieś tam lata koło mojej głowy jak irytujący komar. A za czasów Sony nawet lubiłem.

Była tu kiedyś jakas Rita...to też jest Sony? No to jest mega chujowe zachowanie, sorry. Ludzie tu piszą o problemach, na priv piszą często o prywatnym życiu. A ona to wykorzystuje udając kogoś innego za każdym razem i dobrze się bawi. Muszę to zrobić niestety - ha tfu.

137

paslawek napisał/a:

No tak smile to była zmyłka błąd ale w pewnym sensie komplement
Be jej może nie kojarzyć

Kto ma kojarzyć, ten kojarzy tongue

138 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-21 12:25:59)

Be. napisał/a:

udając kogoś innego za każdym razem i dobrze się bawi.

Przebudzenie w Internecie big_smile Lepiej późno niż wcale tongue

139

Be. napisał/a:

Kurwa czemu mnie nikt nie broni..

No chciałeś dobrowolnie na ochotnika roast więc o co chodzi
to jest taka siła "złego na jednego"

140 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-21 12:30:58)

No ale ja na to czekam wciąż;x. To co Sony tu odwala to jest to samo co w innych tematach. Spam emotkami, zakrywanie swoich emocji i udawanie wesołej przez ten nieszczęsny spam. Nie jest to fajne w żaden sposób:(. Przeliczyłem się...

141 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-21 12:32:31)

Be. napisał/a:

No ale ja na to czekam wciąż;x. To co Sony tu odwala to jest to samo co w innych tematach. Spam emotkami, zakrywanie swoich emocji i udawanie wesołej przez ten nieszczęsny spam. Nie jest to fajne w żaden sposób:(. Przeliczyłem się...

Nie becz tongue

Zawsze możesz zmienić piaskownicę big_smile

142

Be. napisał/a:

Bo najciekawsze opuściłeś niestety

143

paslawek napisał/a:
Be. napisał/a:

Bo okazuje się, że są większe trolle od niego big_smile tongue

144

Większe? Ej lubię duże baby big_smile

Czy to Twój kasztan?

145

bagienni_k napisał/a:

Ja tam nie czuje się niczyim obrońcą smile Nie mam na to odpowiednich papierów smile

Chciałoby się na to rzecz - to bez papierów - idź na żywioł. wink

146

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
Be. napisał/a:

Bo okazuje się, że są większe trolle od niego big_smile tongue

big_smile

147

Ja tam lubię się odmóżdżyć. Taka przerwa od myślenia o poważnych rzeczach o których zazwyczaj -o ile - to lakonicznie piszę na forum, bo jednak forum traktuję poniekąd towarzysko, a od poważnych spraw mam knigi, kursy, spotkania… I w sumie bałabym się tak poważne rzeczy zostawiać ludziom do oceny, bo często jednak coś sobie sami ubzdurają a potem się uprą i wmawiają sprawy które są bzdurami. A to męczące jest się tłumaczyć potem, że się nie jest wielbłądem. Ale pożartować można smile I jakieś tam problemy każdego człowieka jak ból zęba, głowy czy rozstanie… co można potraktować lżej jednak. Gorzej jak ktoś ma poważne problemy. Trzeba być delikatnym a nie zawsze się udaje, bo jednak brakuje tego 70% komunikacji niewerbalnej… zostają tylko słowa napisane. A to prowokuje nieporozumienia. A potem haja! I bez sensu cała powaga wink

Ja mam jeden nick jak co. W roast nie umiem. Burzowego ledwo pamiętam. Tyle tylko, że mnie tam wkurwiał „naukami menskimi” jak wielu w sumie tutaj wink Także nic specjalnego nie mam do zarzucenia. Ot, standard. Ale poczytam sobie co o kryzysie męskości myśleli filozofowie poprzedniego stulecia i może oni będą mieli jakiś roast zbiorowy tongue

148

To nie są nauki męskie, to nie jest żaden wymysl. Nie moja wina, że kobiety nie potrafią przyjąć prawdy o sobie i uważają to za atak.

Ja jako facet po prostu udaje, że mnie nie rusza i że się pod nic nie łapie - bo nic mi nie udowodnicie big_smile.

Deep jaki masz obwód łydki?

149 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-21 13:21:38)

DeepAndBlue napisał/a:

Ja tam lubię się odmóżdżyć. Taka przerwa od myślenia o poważnych rzeczach o których zazwyczaj -o ile - to lakonicznie piszę na forum, bo jednak forum traktuję poniekąd towarzysko, a od poważnych spraw mam knigi, kursy, spotkania… I w sumie bałabym się tak poważne rzeczy zostawiać ludziom do oceny, bo często jednak coś sobie sami ubzdurają a potem się uprą i wmawiają sprawy które są bzdurami. A to męczące jest się tłumaczyć potem, że się nie jest wielbłądem. Ale pożartować można smile I jakieś tam problemy każdego człowieka jak ból zęba, głowy czy rozstanie… co można potraktować lżej jednak. Gorzej jak ktoś ma poważne problemy. Trzeba być delikatnym a nie zawsze się udaje, bo jednak brakuje tego 70% komunikacji niewerbalnej… zostają tylko słowa napisane. A to prowokuje nieporozumienia. A potem haja! I bez sensu cała powaga wink

Tak zupełnie na poważnie, mnie w Internecie brakuje jasności sytuacji z kim tak naprawdę mam do czynienia, przede wszystkim, jeśli chodzi o wiek rozmówcy. Internet daje zbyt wiele swobody, zbyt szeroki zakres anonimowości pod tym względem, aby zaufać, powierzyć swoje problemy i dać wiarę, w zasadzie nie wiadomo komu. To bardzo duże ryzyko, dodatkowe obciążenie. Osobiście podziwiam ludzi, którzy w chwilach kryzysu opisują szczerze swoje autentyczne historie. Bardzo wyraźnie widzę, że nie jestem pokoleniem Internetu, tego co oferuje. Zresztą jest to także nie tylko moja osobista obserwacja, lecz także obserwacja młodszego pokolenia. Internet, nie jest dla mnie forum dla rzeczy poważnych.

Edit:
Mnie się Internet nie zlewa w jedną całość z rzeczywistością. Internet, to Internet. Rzeczywistość, to rzeczywistość. Widzę natomiast, że dla młodszego pokolenia, nawet już o tę dekadę młodszego, rozdzielenie obu światów nie jest już tak oczywiste, i szala tego, co jest rzeczywiste, ważne i istotne przechyla sie w kierunku tego, co jest w Internecie, podczas gdy Internet nie zmienia swojej formy dającej duże możliwości kreowania postaci i alternatywnej rzeczywistości.

150

Z tym, że to jedynie opinia. I to klasyczna opinia bazująca na Twoim punkcie siedzenia.

151

Dlatego welcome to real chan newfags smile

152 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-21 13:48:24)

▲ ▲ Lucyferze...

Edit: No nie, po tylu latach dalej nie wychodzi...
Edit: Nie Sony, Ty jesteś przeświadczona o swojej racji w tym momencie, a ja Ci mówię na to: internet to są żywe osoby. To co piszesz do nich ma wpływ na ich życia tak samo mniej więcej jak gdybyś rozmawiała z nimi face to face. Jak tego nie rozumiesz to nie powinnaś korzystać z for.

153 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-21 14:12:39)

Drogi Burzowy. Nie chodzi o rację, lecz o perspektywę postrzegania Internetu. Moja jest odmienna od Twojej. W związku z tym nikt nie zaprzecza, że Internet to żywe osoby (pomijając boty) lecz to osoby trudne do rzeczywistego zweryfikowania. Może Ty wiesz, ale ja nie wiem, do kogo tak naprawdę piszę w Internecie, jakie ma intencje, motywy, dotąd dopóki w jakikolwiek sposób osoba ta nie pozwoli się wiarygodnie zidentyfikować. Mnie Internet nie przesłania trzeźwego, racjonalnego i krytycznego myślenia.

Z mojej perspektywy przyjęcie, że to co ludzie piszą w Internecie ma wpływ na czyjeś życie jest totalną abstrakcją. Nie umniejsza to odpowiedzialności za słowa których treść mogłaby nawoływać do przestępstwa, lub innych działań o istotnie poważnym charakterze lub skutkach. Możliwe jednak że w takim żyjesz przeświadczeniu, to by wyjaśniało Twoje rozgorączkowane bieganie po forum i wygłaszanie setek opinii o kobietach big_smile Zapewniam Cię, że opinie te mają się nijak do wpływu na ich życie.

154

KoralinaJones napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Ja tam nie czuje się niczyim obrońcą smile Nie mam na to odpowiednich papierów smile

Chciałoby się na to rzecz - to bez papierów - idź na żywioł. wink

Hmm, niestety jestem raczej chłopak praworządny, do bólu przewidywalny formalista big_smile Bez papierów nic nie zdziałam smile

155

bagienni_k napisał/a:

Hmm, niestety jestem raczej chłopak praworządny, do bólu przewidywalny formalista big_smile Bez papierów nic nie zdziałam smile

Żadne niestety, dawaj adres na priv, papiery wyślemy kurierem tongue

156

Nie chce mi się na to odpisać Sony. Bo to wygląda tak: zapewniam cię że nie masz racji bo mi się tak wydaje.

Ok niech tak pozostanie, tobie się wydaje, że nie ma znaczenia o czym piszesz z ludźmi w necie i wydaje ci się, że to na nich nie wpływa. No na mnie wpływały choćby mailowe dyskusje z niektórymi użytkownikami i nawet niektórym osobom jestem wdzięczny.

Ale coś mówiłaś, że chyba fajna jesteś. To co?

157

Be. napisał/a:

Kurwa czemu mnie nikt nie broni.

Musisz się zwrócić do Greenpeace. Oni bronią gatunki, którym grozi wyginięcie.

158 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-21 14:22:09)

Be. napisał/a:

Nie chce mi się na to odpisać Sony. Bo to wygląda tak: zapewniam cię że nie masz racji bo mi się tak wydaje.

Ok niech tak pozostanie, tobie się wydaje, że nie ma znaczenia o czym piszesz z ludźmi w necie i wydaje ci się, że to na nich nie wpływa. No na mnie wpływały choćby mailowe dyskusje z niektórymi użytkownikami i nawet niektórym osobom jestem wdzięczny.

To może inaczej. Sposób, w jaki się prezentujesz w Internecie powoduje, że postrzegam Cię tak a nie inaczej i tak też traktuję. Ty masz o to wielkie pretensje. Ja nie mam żadnych pretensji o to, że ktoś postrzega mnie przez pryzmat postów, które pisane są z zamiarem powiedzmy, że wygłupiania się. W przeciwnym wypadku wykreowałabym inny obraz siebie.

Be. napisał/a:

Ale coś mówiłaś, że chyba fajna jesteś. To co?

W związku z tym nie chce mi się iść w ten deseń z Twoim nickiem. Z mojej perspektywy bezcelowe.

159

Misinx napisał/a:
Be. napisał/a:

Kurwa czemu mnie nikt nie broni.

Musisz się zwrócić do Greenpeace. Oni bronią gatunki, którym grozi wyginięcie.

To znowu ma coś wspólnego z Bagiennikiem ?
Nie pobijta się o niego big_smile

KoralinaJones napisał/a:

Żadne niestety, dawaj adres na priv, papiery wyślemy kurierem tongue

A to sprytne big_smile

160

Misinx ma doświadczenie po prostu;)

Sony mnie już nie interesuje co piszesz. Interesuje mnie co innego;)))). Gdzie te fotki?

161 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-21 14:25:38)

Be. napisał/a:

Sony mnie już nie interesuje co piszesz. Interesuje mnie co innego;)))). Gdzie te fotki?

A mnie nie interesuje, co Ciebie interesuje.

Poza tym, po cholerę Ci fotki baby po menopauzie big_smile

162

Be. napisał/a:

Gdzie te fotki?

Tylko Psycholog Na Niby ma fotki smile
Tylko jemu się udało wyszabrować big_smile
a może to nie ta sytuacja ?

163

KoralinaJones napisał/a:
Be. napisał/a:

A mnie nie interesuje, co Ciebie interesuje.

Poza tym, po cholerę Ci fotki baby po menopauzie big_smile

Bo może nie widać menopauzy pod toną tapety;)

Wyślij na maila.

A po co...do czasu spotkania muszą wystarczyć.

164 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-04-21 14:34:53)

Hehe smile  Misinx może Cię roastować Burzowy.

Do internetowych pogaduch trzeba mieć zdrowy dystans. Inaczej to by człowiek zwariował od nawału zbędnych informacji tongue

Jesteś na babskim forum więc masz do czynienia z babskim postrzeganiem świata, nie gorszym, nie lepszym, nie bardziej i nie mniej zakłamanym od męskiego. Zatem to co chcesz tu po złości przeforsować to podziała raczej na samczym forum, nie samiczym.

Edit: też przez chwilę się zastanawiałam czy Psolog nie zagrzmiał w nowej odsłonie ale sprawa chyba wyjaśniona wink

165

Misinx...ja tam widzę jego wielką tragedię i nie chce za dużo pisać. To był dobry człowiek.

Jak nie, babskie jest gorsze przecież z urzędu. Babskie czy męskie to przecież jak MARKA. Samcze fora mnie nie interesują, bo...nie;)

166

paslawek napisał/a:
Be. napisał/a:

Gdzie te fotki?

Zaraz, bo już się pogubiłem, to Karolina to też Rita ? smile
Bo jeśli tak, to fotki widziałem i powiedziałbym, że są bardzo interesujące smile

167

Misinx napisał/a:
paslawek napisał/a:
Be. napisał/a:

Gdzie te fotki?

Oj, lista  podejrzanych paslawka była dłuuuuuga big_smile

168

Kiedyś był cały temat o fotkach, ale nie umiem go odnaleźć...może jakiś fap material by się trafił.

169 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-04-21 14:39:09)

Męskie w dobie kryzysu męskości niby lepsze? Tylko patrz jak kobiety będą zaraz rządzić światem. To nieuchronne gdyż świat miał dwa tysiące lat panowania Yang. Teraz przychodzi czas na Yin. Może się ogarniecie za dwa tysiące lat haha! tongue wink

Edit: po co fotki jak ma się wyobraźnię?

170

Be. napisał/a:

Bo może nie widać menopauzy pod toną tapety;)

Wyślij na maila.

A po co...do czasu spotkania muszą wystarczyć.

Użyj w takim razie wyobraźni. Tej Ci nie brakuje big_smile

171

DeepAndBlue napisał/a:

Edit: też przez chwilę się zastanawiałam czy Psolog nie zagrzmiał w nowej odsłonie ale sprawa chyba wyjaśniona wink

big_smile To się uśmiałam bo miałam te same podejrzenia tongue

172

Może to on? wink

173 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-21 14:46:56)

DeepAndBlue napisał/a:

Hehe smile  Misinx może Cię roastować Burzowy.

Do internetowych pogaduch trzeba mieć zdrowy dystans. Inaczej to by człowiek zwariował od nawału zbędnych informacji tongue

Jesteś na babskim forum więc masz do czynienia z babskim postrzeganiem świata, nie gorszym, nie lepszym, nie bardziej i nie mniej zakłamanym od męskiego. Zatem to co chcesz tu po złości przeforsować to podziała raczej na samczym forum, nie samiczym.

Sprawa wpływu i emocji na forum jest dość skomplikowana bo indywidualna związana z doświadczeniami i charakterem ,albo daje się zgodę na ten wpływ wierząc i mając jakąś dozą ufności innym
odbywa się to na różnym poziomie po prostu Koralina jest mniej ufna i tyle
co nie znaczy że jest niewiarygodna przez to czy kompletnie nie wierzy we wszystko hurtowo jak leci "świat pełen jest oszustwa" niestety
ktoś inny jest bardziej ufny i wierzy bardziej i to też nie znaczy że koniecznie jest kimś naiwnym
kluczowa jest jakaś właśnie taka wewnętrzna zgoda  na jakiś wpływ i emocje pojawiające się w dyskusjach .
Też czasem lubię się odmóżdżyć bo to oczyszcza z form i konwencji w które czasem popada się mimowolnie jakby ale to inna para kaloszy

174

DeepAndBlue napisał/a:

Może to on? wink

Może big_smile Dlatego sama widzisz Who is It? tongue

175

DeepAndBlue napisał/a:

Męskie w dobie kryzysu męskości niby lepsze? Tylko patrz jak kobiety będą zaraz rządzić światem. To nieuchronne gdyż świat miał dwa tysiące lat panowania Yang. Teraz przychodzi czas na Yin. Może się ogarniecie za dwa tysiące lat haha! tongue wink

XDDD kryzys męskości = faceci nauczyli się, że nie muszą być tacy jak baby chcą by byli. Plus na zmianę mamy kryzys męskości i zalew toksycznej sztampowej męskości, to ciekawe bo to się wyklucza. Wyobraziłem sobie to królestwo kobiet. Wiesz co, podoba mi się to w pewien sposób. Chętnie byłbym niewolnikiem u takiej królowej. Tylko zaharowalbym się na śmierć gdybym potem musiał każdej otwierać słoiki, zmieniać koło w samochodzie, zabijać pająka albo tłumaczyć co to logika. To nie przejdzie big_smile.

W ogóle przez moment się scykalem, że wiem kim jesteś Deep ;x. W sensie, że się znamy. A gdybyś była tą osobą, o której myślę to by była katastrofa xD.

@Koralina O fuj, ale aż tak źle? Ale na bank doświadczona chociaż to nadrobi.

176

Be. napisał/a:

@Koralina O fuj, ale aż tak źle? Ale na bank doświadczona chociaż to nadrobi.

Fuj, fuj tongue Tfu, tfu tongue I na bank niczego nadrabiać nie będę big_smile

177

Ja chcę być na dole.

178

A róbta co chceta big_smile

179

No i w końcu konkrety. Tylko ja mam też dużo fetyszy wiesz?

180

Cóż poradzę big_smile Współczuję big_smile

181

Ja Tobie tez, ale w końcu się zgodziłaś;)).

182

Be. nie znamy się na bank smile Mieszkam od lat w UK a wcześniej mieszkałam na samym południu Polski, niedaleko gór (ale nie jestem góralką, góralki to pastuszki tongue )
A jak się zaopatrujesz na to, że kobiety nie chcą być takie jak faceci chcą? Dziewicami, posłusznymi robotami kuchennymi itd wink

Panna jest opcja, że to on ale mega wywrotowa! Spadłabym z krzesła gdyby to okazało się prawdą

Paslawek Ty masz bardzo wyważone wywody, akurat. Łączysz dwa światy jakimś mostem. Dobrze się czyta chociaż znaków interpunkcyjnych nie lubisz tongue smile

183

KoralinaJones napisał/a:
Misinx napisał/a:
paslawek napisał/a:

Oj, lista  podejrzanych paslawka była dłuuuuuga big_smile

Na szczęści coraz krótsza smile

Misinx jedynie młody wiek i dotychczasowa niekaralność Cię tłumaczą oraz to że latałeś za kobitami jak bóg przykazał ,
to możesz nie wiedzieć o tym że Rita to nie Koralina były na ten temat różne takie i się wyjaśniło .

184

paslawek napisał/a:

po prostu Koralina jest mniej ufna i tyle
co nie znaczy że jest niewiarygodna przez to czy kompletnie nie wierzy we wszystko hurtowo jak leci "świat pełen jest oszustwa" niestety

Nie chodzi ani o brak zaufania ani o obawę przed oszustami, ale o postrzeganie Internetu w określony sposób jako narzędzia kontaktów, oraz o motywy pobytu w Internecie. Z tym się wiąże kwestia owej wiarygodności. Nie każdemu na niej zależy.

185

Be. napisał/a:

Ja Tobie tez, ale w końcu się zgodziłaś;)).

Co Ci po tym, jeśli słowa i tak nie dotrzymam big_smile

186

DeepAndBlue napisał/a:

Paslawek znaków  interpunkcyjnych nie lubisz tongue smile

to tylko jak piszę na klawiaturze czy telefonie ,klasycznie piórem czy długopisem w jakiś magiczny, może odruchowy sposób to więcej i nawet często prawidłowo używam tych małych choler zmory smile z resztą pisze dwoma palcami na klawiaturze wtedy oszczędzam czas na tych przecinkach .

187 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-21 14:59:00)

dubelek trelemorelek

188

DeepAndBlue napisał/a:

Panna jest opcja, że to on ale mega wywrotowa! Spadłabym z krzesła gdyby to okazało się prawdą

Jedno jest pewne. Ktoś tu na pewno z krzesła spadnie big_smile

189

To pytanie czemu jesteś uzależniona choćby od tego forum, Koralinko.

@Deep No cóż, różnica jest taka że kobiety zmieniają się ewidentnie na gorsze. Nie, że mniej odpowiadające facetom, tylko złe jako ludzie. Ogólnie dzisiaj kobiety są bardzo zafascynowane złem, wzdychają do złych postaci, a oszukanie kogoś (np romans) uznaje się wręcz za modne. Nie da się tego porównać, bo faceci są po prostu inni niż wasi ojcowie, ale kobiety stały się po prostu ZŁE.  A jak można na to reagowac? No ja np nie wiąże się z takim kwiatem kobiecości i nie udaję, że wszystko jest ok by potem znowu nie płakać. Byłem, spróbowałem i ta opcja mi nie pasuje.

190

O co z tymi kursorami chodziło?

191

Lucyfer666 napisał/a:

O co z tymi kursorami chodziło?

Zawiodłeś mnie mój synu. Ze względu na młody wiek jednak wybaczam.

Googlnij 4chan triforce.

192

Be. napisał/a:

Szukam tutaj kochanka. Ale niestety nie będziesz to Ty big_smile tongue

193

/b i /pol trochę na innych wymiarach chodziło za moich czasów tongue

194 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-21 15:07:02)

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

po prostu Koralina jest mniej ufna i tyle

Nie chodzi ani o brak zaufania ani o obawę przed oszustami, ale o postrzeganie Internetu w określony sposób jako narzędzia kontaktów, oraz o motywy pobytu w Internecie. Z tym się wiąże kwestia owej wiarygodności. Nie każdemu na niej zależy.

To na pewno też
stopień tej zależności jest indywidualną sprawą ,
a mnie nie chodziło o klasycznych oszustów np naciągaczy na kasę tylko o konfabulatorów forumowych i różne wiarygodnie brzmiące historie, czasem się dajemy na nie nabrać a czasem nie różnie jest
i tu też zależy co komu to robi, jedni strasznie przeżywają inni się nie przejmują tym za bardzo 
z własną forumową reputacją honorem jest podobnie

195 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-21 15:07:56)

KoralinaJones napisał/a:
Be. napisał/a:

Szukam tutaj kochanka. Ale niestety nie będziesz to Ty big_smile tongue

Nie wstydz się nagle jak wszystko już ustalone. To kto kogo zwiąże najpierw?

@Luc w sumie aż dziwne, że Cię to ominęło big_smile. Pamiętam, że wszedł koleś, napisał tego triforsa i wszyscy oszaleli

Ciekawostka, temat to mój roast, a paslawek siedzi tu i pilnuje żeby podły Be. nikomu krzywdy nie zrobił. I jak Wy drogie Panie byście sobie bez facetów dały radę...

Posty [ 131 do 195 z 442 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Roast me: Be.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024