No dawać, na forum jest niemal anarchia. No to czekam na jakiś roast mojej osoby. Kto wie niech jedzie, ale opieramy się o działalność forumowa tylko;))))
2 2022-04-19 15:16:07 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-19 15:23:09)
No dawać, na forum jest niemal anarchia. No to czekam na jakiś roast mojej osoby. Kto wie niech jedzie, ale opieramy się o działalność forumowa tylko;))))
Nudzi się ?
Roast się nie uda na forum za mało ludzie się znają i pamiętają ,próbowałem tego z kimś tam w jednym wątku nie bardzo to wychodzi jakieś takie sztuczne mało zabawne ,różne rodzaje atencji i wzbudzanie na siłę niechęci - bez sensu potrzeba współpracy i podobnego poczucia humoru takiego na granicy i na krawędzi ,mało kto to lubi i dobrze się w tym czuje z takim dystansem ,poza tym nie widać reakcji innych i znowu domysły spekulacje projektowanie .
,chyba że w grę wchodzi totalne zmyślanie konfabulacje etc ewentualnie można opisując kogoś opisywać siebie samego.
Jakieś zasady potrzebne też bardziej precyzyjne
Ale co szkodzi się pochandryczyć i spróbować
Słodka czarodziejka z Ciebie Be ja pierdzielę
Wróciłeś odbudować swój kurniko/ haremik na forum ?
Musisz wszystkich młodych i starych simpów wydymać w jakiś sposób
No coś Ty, oczywiście będzie tu rozstrzał między "napisałabym coś, ale lepiej cię olać" oraz "ty chuju", ale liczę że ktoś się pokusi;)))). Możesz zacząć w końcu stare zatargi na pewno pamiętasz .
4 2022-04-19 15:25:35 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-19 15:26:06)
No coś Ty, oczywiście będzie tu rozstrzał między "napisałabym coś, ale lepiej cię olać" oraz "ty chuju", ale liczę że ktoś się pokusi;)))). Możesz zacząć w końcu stare zatargi na pewno pamiętasz
.
No niby pamiętam ,ale nie chce mi się wzbudzać znowu i powtarzać tego ,nie jestem pamiętliwy jakoś szczególnie chociaż mam niezłą pamięć
po za tym zwą mnie niektórzy "ojczulek rozczulek" więc nie żywię kompulsywnie uraz chyba że na niby
5 2022-04-19 15:30:12 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-19 15:30:43)
No jesteś tu popularną osobą, taki ojczulek spokojny itd, ale wiadomo że wyjadacz . Natomiast zapraszam każdego, urazy żywic nie będę do nikogo. Ja - może być ciężko w uwierzyć - 3/4 osób tutaj lubię.
(...), urazy żywic nie będę do nikogo.
Śmiechłam. Zwłaszcza do kobiet
Koralino - pierwsza do draki
Dlaczego mnie to nie dziwi
Koralino - pierwsza do draki
A nie, nie! Nie tym razem Po prostu stwierdzam fakt.
Mimo wszystko Ciebie akurat na to nie stać, więc nic byś nie napisała;).
A nie mówiłam? Kolega szuka kolejnego sposobu na jeżdżenie po kobietach
Myślał że się ktoś na roast nabierze
paslawek napisał/a:Koralino - pierwsza do draki
A nie, nie! Nie tym razem
.
Tak to nieco "wyczerpujące " i męczy na dłuższą metę
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:Koralino - pierwsza do draki
A nie, nie! Nie tym razem
.
Tak to nieco "wyczerpujące " i męczy na dłuższą metę
Przyjmijmy, że tak jest i tak to zostawmy.
13 2022-04-19 15:43:56 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-19 15:47:41)
Mimo wszystko Ciebie akurat na to nie stać, więc nic byś nie napisała;).
Jesteś w błędzie Be oj Koralina potrafi ,potrafi
tyle że nic na siłę
naprawdę żal mi tutejszych chłopaków co nie mają nic innego do roboty tylko narzekać na wszystkie kobiety i obwiniać za całe zło na świecie i to na forum dla kobiet. Tak, zrozumiałam że kobiety was nie kochają a zapewne jesteście cudowni.
15 2022-04-19 15:58:12 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-19 15:59:49)
Przyganial kocioł garnkowi Deuko.
Nie sądzę by Koralina miała jakikolwiek większy potencjał roastowy, bo zwykle jej wypowiedzi to są pojedyńcze słowa i emotki.
Na tym forum były dwie takie, co potrafiły mi zaleźć za skórę, ale na szczęście już ich nie ma .
16 2022-04-19 16:01:13 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-19 16:01:28)
Na tym forum były dwie takie, co potrafiły mi zaleźć za skórę, ale na szczęście już ich nie ma
.
No nie wiem
Tych na pewno nie ma, dawno już nie widziałem tych nicków, które mam w głowie. Są tu groźne babki, ale nie obawiam się niczego z ich strony. To zagroda jeleni a nie lwów. Gdzie tam jakas spamerka do nich.
Są tu groźne babki, ale nie obawiam się niczego z ich strony. .
I słusznie. Nie sądzę, aby te babki czegokolwiek od Ciebie chciały.
Tu byś się akurat zdziwiła i to dość mocno .
Ach tak, bez dwóch zdań babskie forum zapewnia Ci sporo kobiecej atencji.
Owszem, tak wcześniej było. To forum to złoto i przekleństwo w jednym .
Ach tak, bez dwóch zdań babskie forum zapewnia Ci sporo kobiecej atencji.
Jedyna na jaką może liczyć. Musi byś koniecznie szokujący i obraźliwy ponieważ nic innego powiedzieć nie może bo nikt by nie zwrócił uwagi.
KoralinaJones napisał/a:Ach tak, bez dwóch zdań babskie forum zapewnia Ci sporo kobiecej atencji.
Jedyna na jaką może liczyć. Musi byś koniecznie szokujący i obraźliwy ponieważ nic innego powiedzieć nie może bo nikt by nie zwrócił uwagi.
Noo właśnie najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że on wcale specjalnie nie zwraca na siebie w ten sposób uwagi, on jest jak najbardziej szczery i autentyczny Trudny przypadek
24 2022-04-19 16:27:02 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-04-19 16:27:27)
Chyba się przeceniasz kolego.
Według mnie majlepszym roast'em na temat Twojej osoby są twoje posty.
Niczego nie trzeba dodawać.
25 2022-04-19 16:27:54 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-19 16:32:29)
No wasz problem jest taki, że to co ja piszę jest PRAWDĄ. Może się to Wam nie podobać, ale to nie są wymysły. A ten kto się czuje dotknięty ten sam podpada pod paragrafy zapewne. Wysilcie się bardziej, na atencję mogę liczyć akurat wszędzie, bo nie muszę się wstydzić własnej facjaty. Na każdym kroku mnie z kimś chcą swatać, a na internetach setki par. Ups, mam więcej tego niż jakas przeciętna kobieta . I co teraz?
Roxann zbyt przewidywalnie, ale...do przewidzenia . Sama byłaś wzorcowym przykładem wielu rzeczy, o których pisze.
26 2022-04-19 16:31:42 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-19 19:43:11)
No wasz problem jest taki, że to co ja piszę jest PRAWDĄ. Może się to Wam nie podobać, ale to nie są wymysły. A ten kto się czuje dotknięty ten sam podpada pod paragrafy zapewne. Wysilcie się bardziej, na atencję mogę liczyć akurat wszędzie, bo nie muszę się wstydzić własnej facjaty. Na każdym kroku mnie z kimś chcą swatać, a na internetach setki par. Ups, mam więcej tego niż jakas przeciętna kobieta
. I co teraz?
.
Czyli kwadratowa szczęka myśliwego ,blond, best,niebieskie oczęta ,wzrok zbója i co tam jeszcze do kompletu ?
dziary sznyty ch..j przebity
A te dwie babki "koszmary" to Elle88 pewnie ale to zbyt łatwe ,druga to pewnikiem V
bo raczej nie Niepodobna i Sony te ostatnie to Cię lubiły kiedyś
Ależ ja nigdzie nie napisałam że piszesz prawdę lecz jedynie że piszesz szczerze i autentycznie, czyli, że co pomyślisz, to wklepiesz w klawiaturę
Nie wiem jak dla innych dziewczyn, dla mnie to żaden problem
Grils have fun
Be. napisał/a:No wasz problem jest taki, że to co ja piszę jest PRAWDĄ. Może się to Wam nie podobać, ale to nie są wymysły. A ten kto się czuje dotknięty ten sam podpada pod paragrafy zapewne. Wysilcie się bardziej, na atencję mogę liczyć akurat wszędzie, bo nie muszę się wstydzić własnej facjaty. Na każdym kroku mnie z kimś chcą swatać, a na internetach setki par. Ups, mam więcej tego niż jakas przeciętna kobieta
. I co teraz?
.Czyli kwadratowa szczęka myśliwego ,blond, best,niebieskie oczęta ,wzrok zbója i co tam jeszcze do kompletu ?
dziary sznyty ch..j przebity
A wiesz, że praktycznie ze wszystkim trafiłeś, haha? . Tylko wacka nie przebijałem:), ale ogólnie piercing był kiedyś. Reszta się zgadza...
paslawek napisał/a:Be. napisał/a:No wasz problem jest taki, że to co ja piszę jest PRAWDĄ. Może się to Wam nie podobać, ale to nie są wymysły. A ten kto się czuje dotknięty ten sam podpada pod paragrafy zapewne. Wysilcie się bardziej, na atencję mogę liczyć akurat wszędzie, bo nie muszę się wstydzić własnej facjaty. Na każdym kroku mnie z kimś chcą swatać, a na internetach setki par. Ups, mam więcej tego niż jakas przeciętna kobieta
. I co teraz?
.Czyli kwadratowa szczęka myśliwego ,blond, best,niebieskie oczęta ,wzrok zbója i co tam jeszcze do kompletu ?
dziary sznyty ch..j przebityA wiesz, że praktycznie ze wszystkim trafiłeś, haha?
. Tylko wacka nie przebijałem:), ale ogólnie piercing był kiedyś. Reszta się zgadza...
Ale ja to Ciebie trochę znam z forum to nic trudnego - pamięć po prostu .
Kiedyś na samym początku to byłeś słodziak w gruncie rzeczy wymarzony zięć normalnie
Kiedyś na samym początku to byłeś słodziak w gruncie rzeczy wymarzony zięć normalnie
Na co komu zięć o aparycji Hitler-Jugend?
Po to żeby teściowa też się postarała .
Słodziak już nie wróci, był miesięczny epizod w tym roku, pierwszy raz po X latach. Szybko został wdeptany w ziemię:P.
Sama byłaś wzorcowym przykładem wielu rzeczy, o których pisze.
Jakich?
paslawek napisał/a:Kiedyś na samym początku to byłeś słodziak w gruncie rzeczy wymarzony zięć normalnie
Na co komu zięć o aparycji Hitler-Jugend?
Już może nie zaczynajmy z tymi szwabami
Mam przegwizdane za tę z NRD i Ty też
Już może nie zaczynajmy z tymi szwabami
![]()
Mam przegwizdane za tę z NRD i Ty też
Może za NRD ale nie za RFN
35 2022-04-19 16:46:47 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-19 16:47:24)
Załóż se temat Roast: Roxann. Nie obiecuję, że się wypowiem bo serce może na to nie pozwolić, ale nie będę sobie tu syfil. W każdym razie na każda moją tezę stawiałas tezę przeciwna i sama kompletnie pod nią się nie lapalas ani za bardzo nie znałaś takich osób, ale WYDAWALO Ci się, że jest inaczej. Coś jak osoba będąca przeciwko piractwu, a jednak sama ma wszystko z torrentow. Eh i nasyfilem:d.
Po to żeby teściowa też się postarała
.
Słodziak już nie wróci, był miesięczny epizod w tym roku, pierwszy raz po X latach. Szybko został wdeptany w ziemię:P.
Tak to jest, jeśli podrywa się zajęte lub/i niezainteresowane
Wysilcie się bardziej, na atencję mogę liczyć akurat wszędzie, bo nie muszę się wstydzić własnej facjaty. Na każdym kroku mnie z kimś chcą swatać, a na internetach setki par. Ups, mam więcej tego niż jakas przeciętna kobieta
. I co teraz?
Swatają bo widzą że Tobie kiepsko idzie. Ale nawet jeśli podoba Ci się Twoja aparycja to problem jest w tym że czar pryska jak tylko otworzysz usta. Na śliczną hostessę możesz się nadawać ale jak grzeczna hostessa stań sobie z transparentem i się uśmiechaj, rozmawiać będą dorośli.
38 2022-04-19 16:50:16 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-19 16:51:17)
Te rzeczy nie mają powiązania ze sobą, Koralino.
Nie ta klatka piersiowa na hostessę .
Załóż se temat Roast: Roxann. Nie obiecuję, że się wypowiem bo serce może na to nie pozwolić, ale nie będę sobie tu syfil. W każdym razie na każda moją tezę stawiałas tezę przeciwna i sama kompletnie pod nią się nie lapalas ani za bardzo nie znałaś takich osób, ale WYDAWALO Ci się, że jest inaczej. Coś jak osoba będąca przeciwko piractwu, a jednak sama ma wszystko z torrentow. Eh i nasyfilem:d.
To, że 2+2 jest 4, nie zawsze musi oznaczać prawdę.Możemy się spierać i każdy bedzie miał argumenty bo ja ci powiem, że niekoniecznie bo przykładowo 2,3+2,4 to 5.
Znasz pojęcie synergii?
Poza tym człowiek uczy całe życie. Także wszystko przed Tobą
No chyba, że jesteś z tych, dla których "beton to beton"
40 2022-04-19 16:55:13 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-19 16:56:26)
Nie zawsze, ale Twoje odrealnienie w temacie relacji międzyludzkich a konkretnie kobiet, które przedstawiasz ciągle jako wstrzemięźliwe, sprawiedliwe, uczuciowe, ogólnie super dobre i tylko mały promil jest fe - a jednocześnie będąc osobą dość luźno podchodząca do miłości - to mnie uderzyło to zapamiętałem. Niby powinnaś wiedzieć co i jak przy tym doświadczeniu, ale jednak nie ma co słuchać osób uprawiających seryjna monogamię do potęgi.
Edit: Nah, tych co mogą ADHD spowodowac tu nie ma.
41 2022-04-19 16:55:41 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-19 16:56:40)
Przecież on dostał frustracyjne ADHD do sześcianu Odbija się od tematu do tematu z żółcią jak piłka
Nie zawsze, ale Twoje odrealnienie w temacie relacji międzyludzkich a konkretnie kobiet, które przedstawiasz ciągle jako wstrzemięźliwe, sprawiedliwe, uczuciowe, ogólnie super dobre i tylko mały promil jest fe - a jednocześnie będąc osobą dość luźno podchodząca do miłości - to mnie uderzyło to zapamiętałem. Niby powinnaś wiedzieć co i jak przy tym doświadczeniu, ale jednak nie ma co słuchać osób uprawiających seryjna monogamię do potęgi.
To było w odpowiedzi do mnie? Bo raczej nie na temat....
Od tamtej pory to jednak coś u Rox się zmieniło wiele przegapiłeś przez przerwy i niedowierzanie
że stanę w jej obronie ,ludzie się czasem naprawdę zmieniają .
44 2022-04-19 17:07:03 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-19 17:07:19)
Z tymi jeleniami to trzeba uważać, bo kopytka i poroże mają
45 2022-04-19 17:11:19 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-04-19 17:12:43)
Be. napisał/a:Nie zawsze, ale Twoje odrealnienie w temacie relacji międzyludzkich a konkretnie kobiet, które przedstawiasz ciągle jako wstrzemięźliwe, sprawiedliwe, uczuciowe, ogólnie super dobre i tylko mały promil jest fe - a jednocześnie będąc osobą dość luźno podchodząca do miłości - to mnie uderzyło to zapamiętałem. Niby powinnaś wiedzieć co i jak przy tym doświadczeniu, ale jednak nie ma co słuchać osób uprawiających seryjna monogamię do potęgi.
Od tamtej pory to jednak coś u Rox się zmieniło wiele przegapiłeś przez przerwy i niedowierzanie
że stanę w jej obronie ,ludzie się czasem naprawdę zmieniają .
Dziękuję ale w tej kwestii obroby nie potrzebuję, na co choćby wskasuje to, że nie zmieniłam "niku" i nie udaję innej osoby. Doświadczenia kształcą, o ile ktoś chce z nich wyciągać wnioski. Może i przez te +/- 35l miałam wiecej niż 3 facetów, większość relacji sama kończyłam ale też ktoś złamał mi serce... bywały czasy, kiedy wolałam i chciałam być singielką. Także byłam i po jednej i po drugiej stronie, a nawet trzeciej. Nikogo jednak nie okłamywałam i nie zdradziłam. I tak może do relacji podchodziłam i podchodzę nadal dość luźno i zwykle pozytywnie (co też poniekąd wynika z charakteru mojej pracy bo ona wymaga ode mnie otwartości na inne osoby, dyplomacji) ale nie do miłości, a nawet nie do przyjaźni. To był i jest nadal dla mnie priorytet. Staram się jednak nie obnosić moim "szczęściem" bo wiem, że nic nie jest dane nam raz na zawsze. Dlatego dbam o to co mam. I tyle.
46 2022-04-19 18:06:14 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-19 18:07:05)
Wiem, zauważyłem po którymś powrocie, że Roxann jest mniej irytująca. To przemiana wynikająca z zegara biologicznego zapewne, ale niech jej będzie. Bardziej chodziło o ogół babek, nie o Ciebie Roxann. Ty się jeszcze łapiesz do tej połowy "lepszych", uwierz mi... Aczkolwiek i tak jestem pewien, że może na jedno potknięcie jeszcze komuś pozwolisz, tak przy drugim już wiadomo co;))
Edit: Nah, tych co mogą ADHD spowodowac tu nie ma.
Za to Ty wracasz jak bumerang Ciekawe dlaczego?
48 2022-04-19 19:32:03 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-04-19 19:33:51)
Wiem, zauważyłem po którymś powrocie, że Roxann jest mniej irytująca. To przemiana wynikająca z zegara biologicznego zapewne, ale niech jej będzie. Bardziej chodziło o ogół babek, nie o Ciebie Roxann. Ty się jeszcze łapiesz do tej połowy "lepszych", uwierz mi... Aczkolwiek i tak jestem pewien, że może na jedno potknięcie jeszcze komuś pozwolisz, tak przy drugim już wiadomo co;))
Co do potknięcia, sama związałam się z facetem "po przejścach", gdybym sama nie była, też pewnie bym go skreśliła. Gdybym też nie wyciągnęła wniosków, to nadal tkwiłabym w błędnym kole. Może póżniej niż inni "dorosłam emocjonalnie" ale .. wychowałam się w takiej a nie innej rodzinie, patologicznej choć HFA, co nadal jest tabu. Zresztą, anonimowo nie mam problemu by o tym mówić, jednak w realu, no nie... wręcz porównałabym do osób homo, którzy obawiają się stygmatyzacji czy wykluczenia. Może dlatego jestem tak tolerancyjna i jeden z moich najlepszych przyjaciół to gej.
I nie uważam, że to kwestia zegara biologicznego, tylko doświadczenia i przepracowania pewnych rzeczy. Mój obecny parnetner był pierwszą osobą z którą byłam całkowicie szczera ale to samo miałam w zamian. Oboje jednak spotkaliśmy się w momencie, kiedy z pewnych rzeczy zdawaliśmy sobie sprawę. Coś przeżyliśmy, nauczyliśmy i inaczej zaczęliśmy patrzeć tak na siebie, jak na związek i ogólnie (współ)życie.
Ktoś w tym czy innym wątku napisał, że niemal każdy obecnie ma jakieś problemy psychiczne. Za dużo bodźców, za mało wzorców.
Ja patrząc na obecnych nastolatków im współczuję, serio. Zresztą nawet badania wskazują, że coraz więcej osób w tym wieku ma depresję. Ja już mam prawie 40l więc jestem z innej bajki ale...
Be. napisał/a:Edit: Nah, tych co mogą ADHD spowodowac tu nie ma.
Za to Ty wracasz jak bumerang
Ciekawe dlaczego?
Cóż za hipokryzja z Twojej strony, Panno bumerangowa;)))). Co tam, mailika na stary adres wysłać? A przestrzegano mnie przed Tobą z 3 lata temu . Tylko bardziej wygadana byłaś.
Roxann no widzisz i na pewno nie wyobrażasz sobie związku z osoba bez podobnych przejść i przeżyć. A jednak w innych tematach chętnie nawolujecie jak to takie rzeczy nie mają znaczenia i facet ma brać co jest;)
KoralinaJones napisał/a:Be. napisał/a:Edit: Nah, tych co mogą ADHD spowodowac tu nie ma.
Za to Ty wracasz jak bumerang
Ciekawe dlaczego?
Cóż za hipokryzja z Twojej strony, Panno bumerangowa;)))). Co tam, mailika na stary adres wysłać? A przestrzegano mnie przed Tobą z 3 lata temu
. Tylko bardziej wygadana byłaś.
Podobno jednego już wysłałeś Luz kolego. Nie zaglądam do rzeczy wyrzuconych do śmieci. Mam nowego
A wysłałem żeby Ci głupio było;). Wcześniej podrywała, a teraz zaczepia i to jeszcze tak durnowato. Z drugiej strony jesteś kobietą, to czego wielkiego się spodziewać;)))
52 2022-04-20 10:03:21 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-20 10:04:24)
Oj, Be. a która tutaj Ciebie nie podrywała Bardzo mi głupio, a jeszcze bardziej mi żal
Coś tam naskrobał w związku z tym?
Że wiem więcej niż Ci się wydaje. I podpadlas mi w poprzednim wcieleniu. Co byś musiała zrobić żeby mnie ubłagać to musisz się domyślić, a ja mam specyficzny gust więc uważaj. No podrywały widzisz...jeszcze tyle ich było, że przez paradoks wyboru źle wybrałem .
Chyba Cię trzmiel w dupe ukąsił i stąd to szaleństwo
I podpadlas mi w poprzednim wcieleniu.
Komu nie podpadła ?
Mnie nie zdążyła .
Mnie uczyli, że leżących się nie kopie.
Misinx mój Ty mentorze, a jak byłeś smutny i zrezygnowany, bo kolejna Pani zrobiła kuku to nawet można było Ci współczuć;)). A teraz zaczepny, rzuca się na niewinnego mnie.
Koralina znowu jakiś wstęp erotyczny zaczyna.
58 2022-04-20 12:34:34 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-20 12:34:46)
Koralina znowu jakiś wstęp erotyczny zaczyna.
Tylko mi ktoś rurę podpierdzielił
59 2022-04-20 12:46:30 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-20 12:46:50)
Be. napisał/a:Koralina znowu jakiś wstęp erotyczny zaczyna.
Tylko mi ktoś rurę podpierdzielił
To kiepsko z tą rurą
to sztuka nie lada
jakbym się rozsypał już na żabie
Banda konfidentów. Tfu
....i schodzimy na ziemię
Tfu, tfu
63 2022-04-20 19:04:30 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-20 19:11:00)
Tfu, tfu
histeryczka
żaba pluje
Psychologu przybywaj naprawdę ,nie na niby sam widzisz co się z nią dzieje
64 2022-04-20 19:22:04 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-20 19:23:13)
Obawiam się, że po pobycie na tym forum sam będzie potrzebował fachowej pomocy
PS. A to Lucka już zeswatałeś?
65 2022-04-20 19:34:46 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-20 19:36:49)
Obawiam się, że po pobycie na tym forum sam będzie potrzebował fachowej pomocy
PS. A to Lucka już zeswatałeś?
Przecież zaprzestałem tej niewdzięcznej działalności - ostatnio Panna się miała nim zająć ,też pewnie klęska
a Lucek na wiosnę zarzeka się że już nigdy więcej , że już zawsze i że się nie opłaca ,na jesieni mu przechodzi trochę