W zawieszeniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

66

Odp: W zawieszeniu
KoloroweSny napisał/a:
Lacrymossa55 napisał/a:
Pa2303ulina napisał/a:

Ja osobiście tez uważam,  że to jak się zachowałam podczas rozstania bylo dobre . Ale po co miałby wracać za pol roku czy tam inny czas wink poza tym ja nie myślę czy nastanie taki dzień ze będzie chciał zacząć od nowa . Bo wtedy to będzie tylko wyłącznie jego problem nie mój.

Po to będzie chciał wracać, że swoim dystansowaniem się i nagłym zniknięciem wywołałaś dysonans i on będzie ciągle o Tobie myślał, będzie się zastanawiał czy dobrze zrobił, co by było gdyby i tak dalej a przy okazji zobaczy że masz szacunek do siebie i kiedy Cię wypraszają to wychodzisz bez komentarza.

No Ty chyba żartujesz...Jej zachowanie, cały dystans i zniknięcie ma nie sluzyc temu zeby on sie nad czymkolwiek zastanawial. A jezeli zrobi to po to, zeby jemu coś uświadamiać to sorry ale to czysta manipulacja. Po co on ma cokolwiek o niej myslec? Po co ma sie zastanawiac? Ona ma dokonać wszelkich zabiegow zeby sie od niego odciąć i rozpocząć nowe życie, a nie pokazywac jak to bardzo ma do siebie szacunek.

A w którym momencie ja powiedziałam że ona ma coś robić po to żeby on do niej wrócił?

Zobacz podobne tematy :

67

Odp: W zawieszeniu

Przecież to tak bardzo oczywiste że chodzi o inną... Dowiesz się o niej za jakiś czas.

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024