Witam wszystkie Panie,
Na świecie jest wiele atrakcyjnych i ciekawych kobiet. Czy wszystkie są już zajęte? Jeśli nie, jak do Was dotrzeć?
Chciałbym znaleźć partnerkę, która będzie mi się podobać, lubi aktywny tryb życia i będę miał z nią o czym rozmawiać. Czy takie wymagania to abstrakcja?
Sam jestem ogarniętym mężczyzną. Nie jestem milionerem, ani gwiazdą rocka, ale radzę sobie zupełnie dobrze. Skończyłem dwa kierunki, mam niezłą pracę, własne mieszkanie i w miarę nowe auto. Nie mam nałogów, prowadzę zdrowy tryb życia, posiadam wiele pasji i osiągnięć z tym związanych. Jeśli chodzi o wygląd, jestem szczupły, wysportowany, mam normalną twarz, ładne włosy i oczy. Mógłbym jedynie być trochę wyższy, ale też bez przesady.
Próbowałem poznawać kobiety na portalach randkowych, ale to bezcelowe. Pomijając setki wiadomości bez odpowiedzi, spotykane panie, nie były zbyt interesujące. Kanapowy styl życia, brak jakichkolwiek pasji, często nałogi i/lub problemy z nadwagą. Mam wrażenie, że nie ma tam ciekawych kobiet, lub bardzo szybko usuwają konta.
Gdzie jeszcze, warto byłoby spróbować? Mam na myśli internet. W realnym świecie, choć pewnie podobam się wielu kobietom, brakuje mi tzw. "bajery". Praca to też nie najlepsze miejsce na romanse.
Z góry dziękuję za wszelkie porady.