W pewnym sensie portale to jakieś odzwierciedlenie sytuacji czy motywacji odpowiednich osób.
Uczucia to TYLKO uczucia a w pewnym momencie powinien wkroczyć mózg i rozsądek, jak napisała wyżej koleżanka.
Tak jak mówię, o ile jeszcze w wyższej kategorii wiekowej jest to bardziej rozsądne, to w tym układzie już raczej nie bardzo. Powiedziałbym nawet, że to nie uczucie, tylko ślepe zauroczenie czy bardziej fascynacja
lub uwielbienie lub pożądanie( dobry seks, status materialny, wygody) bo CO INNEGO może łączyć takich ludzi? Za duża przepaść emocjonalna. Ja, mając 32 lata nawet bym nie pomyślał przez chwilę o związku z kimś o 10 lat młodszym, bo nie czuję porozumienia, to zupełnie inne światy. Co nie znaczy, że może się ktoś mi spodobać, co najwyżej fizycznie. Jeszcze, żeby się kandydat, mimo swojego wieku, okazał odpowiedni. A tu co? Facet żonaty, z problemami - no nic bardziej wspaniałego...
Poza tym odnoszę nieodparte wrażenie, że jest jeden wabik, który przyciąga do dojrzałych facetów takie młode dziewczyny. Bo zaradność, dojrzałość czy inne frazesy - to mozę mieć każdy. Ale dojrzały facet ma na pewno odpowiedni satus materialny, ot co! WYświechtane wymówki, że rówieśnicy w wieku tych 20 lat są nieodpowiedzialni- nie oni są po prostu za mało majętni...Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że tak często chodzi głównie o to..Poza tym takie przypadki są wręcz..niesmaczne..
Poprostu kobiety lubią jak się facet nimi opiekuje.