153 cm a 190 cm - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

66

Odp: 153 cm a 190 cm
SanTi napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

No to możemy sobie przybić piątkę pod względem wzrostu smile

Wielka krowa przy facecie wyższym o 2 cm...No niezła miara smile No grunt, że charaketry i mózgi się dobrały :-), bo to chyba niezły fundament smile

Z tym wyższym o 2cm nie wyszło, a mój mąż ma 7 cm więcej niż ja i już jest dobrze.
Ale to była w obu przypadkach kwestia charakterów i podobne rozumowanie, tylko chciałam zaznaczyć, że przy szczupłym facecie podobnego wzrostu czułam się "za duża"...

Mam tak samo :-) wystarczy jakikolwiek obcas, czapka i już miałabym wrażenie, że jestem wyższa, większa, co mi się nie podoba. Lubię jak facet ma 10-15cm więcej i nie jest chudy. Minimalnie 5cm, ale wtedy mam wrażenie, że jestem wyższa choćby ze względu na proporcje.
Każdy ma swoje preferencje.

67

sophiezosia napisał/a:

Czy kobieta o wzroście 153 ma jakiekolwiek szanse na to że może spodobać się mężczyźnie który mierzy około 190 cm? Czy w ogóle zwróci na taka uwagę?

Mysle, że każda dojrzała osoba zwraca uwagę na istotniejsze rzeczy niz roznica we wzroscie:)

68

aniuu1 napisał/a:
SanTi napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

No to możemy sobie przybić piątkę pod względem wzrostu smile

Wielka krowa przy facecie wyższym o 2 cm...No niezła miara smile No grunt, że charaketry i mózgi się dobrały :-), bo to chyba niezły fundament smile

Z tym wyższym o 2cm nie wyszło, a mój mąż ma 7 cm więcej niż ja i już jest dobrze.
Ale to była w obu przypadkach kwestia charakterów i podobne rozumowanie, tylko chciałam zaznaczyć, że przy szczupłym facecie podobnego wzrostu czułam się "za duża"...

Mam tak samo :-) wystarczy jakikolwiek obcas, czapka i już miałabym wrażenie, że jestem wyższa, większa, co mi się nie podoba. Lubię jak facet ma 10-15cm więcej i nie jest chudy. Minimalnie 5cm, ale wtedy mam wrażenie, że jestem wyższa choćby ze względu na proporcje.
Każdy ma swoje preferencje.

Kurczę, ja nigdy nie miałam problemu z byciem wyższą od mężczyzn w swoim otoczeniu, ale od kobiet tak. Nie jestem wysoka, mam 168 cm. O ile nie widzę problemu by iść gdzieś w szpilach z facetem, który będzie dzięki szpilkom równy ze mną bądź niższy, tak jak miałabym wyjść w szpilach z drobną koleżanką noszącą płaskie obuwie, to czułabym się krowiasto. sad Nie wyszłabym tak, zawsze pilnuję tego, żeby nie wyjść na obcasie z drobnymi koleżankami.

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024