Lucyfer666 napisał/a:assassin napisał/a:Moim zdaniem praktycznie każdy/każda chce z kimś być, ale z wieloma osobami nikt być nie chce i często nie jest to tych osób bezpośrednią winą.
Owszem - taka nasza natura. Z chęcią bym się jej pozbył raz i na zawsze. Niezaspokojone potrzeby przynoszą frustrację.
Lucek co się konkretnie ostatnio wydarzyło,że masz doła?
Użytkowniku Panslawek - Jak mam być szczery to w końcu przeżywam swój najlepszy okres w życiu. Wyzwolenie dużo kosztuje, ale warte pracy było... Ale to nie o mnie jest temat. ![]()
Winter.Kween napisał/a:zreszta u facetow to nie ma takiego terminu przydatnosci
I skończy w "fakcie"
jako "40 letni prawiczek z ciągotami do ekshibicjonizmu, który wreszcie poznał miłość życia".
*był taki artykuł u nich - zrobił nawet karierę na wykopie, czy czymś podobnym. do wyguglania w 10 sekund.W pewnym momencie trzeba powiedzieć pass, żeby nie narazić się na śmieszność.
Rozwiń myśl.
[quotze=Winter.Kween]
Lucyfer666 napisał/a:Winter.Kween napisał/a:Mlody jestes Lucyfer to jeszcze znajdziesz, zreszta u facetow to nie ma takiego terminu przydatnosci
Ponoć najlepsza kobieta jest, jak wino.
I wybacz ale takie czcze gadanie było fajne 6 lat temu. Bajki zostaw dla naiwniaków.Ale masz przeciez 28 lat, tak? Czy to tak dla picu, a naprawde 60 ?
![]()
Wiele kobiet nawet 20 letnich woli facetow po 30 roku zycia. Oczywiscie to tez zalezy od Ciebie, ale mowie , ze szanse masz jezeli chodzi o wiek i statystyke.
Glupi nie jestes, poczucie humoru zdaje mi sie, ze masz.
I kolejny slogan kochana. (Oczywiście zależy od Ciebie)... Nie. Tylko max 50% i to przy najlepszych możliwych wiatrach. Może mam, a może nie... Kto wie jaka liczba jutro będzie.
Zero konwekcji w wątkach. Serio.
Dlatego właśnie lepiej inwestować w jakiś interes i rozwój. Opierają się one na jednej ważnej podstawie, której u młodych kobiet w większości nie widzę - logice i konsekwencji.