Jaki był Wasz najdłuższy okres abstynencji seksualnej, będąc bez pary? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jaki był Wasz najdłuższy okres abstynencji seksualnej, będąc bez pary?

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 212 z 212 ]

Odp: Jaki był Wasz najdłuższy okres abstynencji seksualnej, będąc bez pary?

Ciesze sie moj ekshibicjonizm przykul uwage czytelnika:)

Zobacz podobne tematy :

197

Nieco ponad 3 lata. Miałam wtedy 48-51 lat. Dzięki tym 3 latom celibatu odpoczęłam, poukładałam sobie pewne sprawy i dzięki temu byłam gotowa na nowy związek. No i seks przestał być tak ważny dla mnie jak przedtem, choć to może kwestia wieku. I tego, że zaraz po zakończeniu tego celibatu przeszłam menopauzę.

198

Czyli potwierdza się, że kobiety gdy oskarżają o coś mężczyzn, robią to po to żeby odsunąć podejrzenia od siebie wink)

199

Ja miałem najdłużej 3 miesiące abstynencji, dziewczyna wyjechała za granicę i zrobiliśmy umowę i zakład, że żadne z nas ani nie będzie się onanizować, ani uprawiać seksu. U mnie łatwo było zweryfikować prawdę, u niej mogłem polegać na słowie i fakcie, że miała dwa orgazmy zanim w ogóle doszło do penetracji (beznadziejne słowo)  u mnie walka przy porankowych pobudkach ledwo powstrzymując nocne zmazy (jaka beznadziejna nazwa znów), polucje czy po prostu - sny tak erotyczne, że chłopak budzi się z majtkami do prania. Jako nastolatek to miałem z tym spore wyzwanie przez gigantyczne libido okresu dojrzewania , teraz jestem w wieku średnim blisko starszego średniego, zapomniałem o takich akcjach, ale właśnie już po 2 tygodniach nie dotykania się byle kawałek cycka na ulicy (moze nie byle, mam radar wylapujacy tylko i konkretnie kobiete z tym czyms (czy figura, czy nogi, czy pupa, ubranie, glos, wlosy nie wiem itp) natychmiastowo powodował u mnie problematyczną do ukrycia ekscytację. Do ukrycia w dżinsach, ale dresie czy garniturze gorzej. Sorry, instynkt czy coś takiego. Nie do ujarzmienia. Jak w stylu źrenic reagujących na światło - po prostu tak jest.
Po 3 miesiącach oczywiście pokazałem widowiskowe wystrzelenie zapasów gromadzonych tak długo, i dzięki temu, że partnerka jest super wyluzowana, była kupa śmiechu i masa sprzątania.

Poprzedni rekord to bylo 7 dni, przed badaniem jakości nasienia. Myślałem, że oszaleje.

A jeśli masturbacja się nie liczy jednak a tylko seks z druga osoba, to koryguje, nie 3 miesiące, ale 18 mcy, po urodzeniu drugiego dziecka, bo mission accomplished i juz nie trzeba.

200

Be. napisał/a:

Czyli potwierdza się, że kobiety gdy oskarżają o coś mężczyzn, robią to po to żeby odsunąć podejrzenia od siebie wink)

tak

201

Hej jak u Was w temacie? wink
U mnie nadal posucha... ale cóż. Na siłę się nie da.

202

Tak średnio to miesiąc, teraz sądzę że będzie trochę dłużej bo nie chce mi się na divy jeździć.

203 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-02-17 23:03:44)

szeptem napisał/a:

Jestem ciekawa jak to u Was wygląda? nie mówię o parach z problemami z seksem, tylko o osobach samotnych, które po prostu nie mają z kim "tego" robić. U mnie leci 4-ty rok... big_smile Serio.
A Wy? jak się z tym czujecie? Idzie się przyzwyczaić?
Piszcie.

Ostatni raz seks uprawiałem jakieś 6 lat temu.
Ale na 30ste urodziny zrobię sobie tourne po burdelach big_smile

Zresztą i tak nie przebijecie tych wszystkich facetów, którzy piszą tematy "30 lat i prawiczek".

204

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
szeptem napisał/a:

Jestem ciekawa jak to u Was wygląda? nie mówię o parach z problemami z seksem, tylko o osobach samotnych, które po prostu nie mają z kim "tego" robić. U mnie leci 4-ty rok... big_smile Serio.
Piszcie.

Ostatni raz seks uprawiałem jakieś 6 lat temu.
Ale na 30ste urodziny zrobię sobie tourne po burdelach big_smile

Zresztą i tak nie przebijecie tych wszystkich facetów, którzy piszą tematy "30 lat i prawiczek".

No to są nieźli agenci, mnie to dziwi że ich ciekawość przez te wszystkie lata nie zagnała do płatnej miłości.

No ale patrząc z drugiej strony to może trochę dla nich dobrze. Jak się raz już zamoczy to wymagania rosną jak cholera.

205

ChuopskiChłop napisał/a:

No to są nieźli agenci, mnie to dziwi że ich ciekawość przez te wszystkie lata nie zagnała do płatnej miłości.

No ale patrząc z drugiej strony to może trochę dla nich dobrze. Jak się raz już zamoczy to wymagania rosną jak cholera.

Ja miałem 23 lata jak straciłem prawictwo.
Pamiętam, że planowałem pójść na prostytutki w wieku 25 lat bo naprawdę strasznie mnie to ciekawiło jak wygląda cały ten seks.
Tu nie chodziło o popęd seksualny, a po prostu o zaspokojenie tej ciekawości.

206

Całe życie big_smile

207

ChuopskiChłop napisał/a:

Ja miałem 23 lata jak straciłem prawictwo.
Pamiętam, że planowałem pójść na prostytutki w wieku 25 lat bo naprawdę strasznie mnie to ciekawiło jak wygląda cały ten seks.
Tu nie chodziło o popęd seksualny, a po prostu o zaspokojenie tej ciekawości.

Też byłem w sumie cholernie ciekawy, na razie jakoś mi się nie chce po kilku wizytach

Kasę muszę trochę odłożyć, na magisterskie zbieram.

208

Lucyfer666 napisał/a:

Całe życie big_smile

Bzdura, sam wspominałeś o jakieś koleżance z drugiego końca Polski (czy coś takiego) smile

Kłamiesz?

209

Jest, ale nic nie doszło big_smile

A czasami motywacyjnie trzeba było podkręcić to tu, to tam.
Wszak i język dyplomacji big_smile

210

Pamiętam jak mi pisałeś, że spotykasz się z nią raz na Ruski rok i masz tam jakąś przyjemność seksualną itp.

Ale kręcisz, masakra smile

211

Ale kręcisz, masakra smile

Żebyś wiedział.

Po prostu coraz lepiej opanowałem historię o Młodym Flisaku smile

212

szeptem napisał/a:

Piszcie.

39 lati kilka miesięcy  sad [część]

Posty [ 196 do 212 z 212 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jaki był Wasz najdłuższy okres abstynencji seksualnej, będąc bez pary?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024