Najdziwniejszy komplement jaki usłyszałyście? :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Najdziwniejszy komplement jaki usłyszałyście? :)

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 84 ]

Temat: Najdziwniejszy komplement jaki usłyszałyście? :)

mi ostatnio kolega powiedział,że mam fajne, równe zęby?? a czy Wy kiedyś usłyszeliście równie lub bardziej zaskakujący komplement:)??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Najdziwniejszy komplement jaki usłyszałyście? :)

Mój Kotek codziennie funduje mi zasakujace komplementy np że:
- jestem kseropozytywna ( cokolwiek to znaczy)
- jestem nieokrzesaną samicą
to ostatnio co mi takiego zabawnego powiedział ale tego było dużo więcej jak sobie przypomne to napiszę
kolega kiedyś powiedział że jestem "niekulawa"  i całkiem do rzeczy

3

Z kategorii dziwnych/strasznych komplementów...
"- Przypominasz mi moją bardzo ładną koleżankę. Wyglądasz dokładnie jak ona.
- Naprawdę?
- No tak, tyle, że zmarła jakieś dwa lata temu."

4

yvette, omg! fajne poczucie humoru ma ten ktoś big_smile

5

"Dowodzik poproszę" jak próbuję kupić piwo albo fajki smile

6

że powinnam sobei ściąć wlosy krótko na chłopczycę bo było by mi ładnie- słowa mego faceta co zawsze gadał, że marzył o takiej lasce jak ja i o takich włosach...z własnej inicjatywy heh

7

Ja kiedys siedzialam z kolezanka na lawce w parku,a naprzeciwko siedzialo dwoch chlopakow,ktorzy mnie obgapiali.
W pewnym momencie jeden z nich podszedł i patrząc na moje cycki (miseczka D)zapytał :"Moge dotknąć?" -ślicznie sie przy tym uśmiechając... smile

8

Mi mój chłopak powiedział pewnego razu że 'masz śliczne krzywe paluszki'... hihih, wiem że są trochę krzywe więc ani troche mnie to nie zabolało wręcz rozśmieszyło wink

9

Kiedyś narzeczony powiedział, że jestem jak bombka choinkowa (siedzieliśmy naprzeciwko choinki, na której wszystkie bombki były niebieskie i tylko jedna jedyna srebrna. Czyli miałam być też taka jedyna w swoim rodzaju i niepowtarzalna).

10 Ostatnio edytowany przez Marvie (2010-02-11 22:34:57)

mylenne napisał/a:

Mi mój chłopak powiedział pewnego razu że 'masz śliczne krzywe paluszki'... hihih, wiem że są trochę krzywe więc ani troche mnie to nie zabolało wręcz rozśmieszyło wink

A propos palcow smile Moj maz mowi do mnie, ze mam palce jak "Struwwelpeter" czyli "Stas straszydlo" : cienkie i dlugie wink

http://img709.imageshack.us/img709/8582/struwwelpeter.jpg

"Wyglądasz jak lalka barbie - blond włosy, niebieskie oczy i  wypukłości i wklęsłości tam gdzie trzeba" big_smile
Hit hitów big_smile

12

- jesteś niereformowalna
- ,,ale Ty jesteś dziwna/specyficzna''  - lubie to:D
- lubie, jak mi mówia, że mam orientalną urodę, badz proszą o dowodzik jak kupuje papieroski:D

13

Kurcze,mam wrazenie,ze pare takich dziwnych/zabawnych bylo,ale za chiny nie mgoe sobie przypomniec big_smile O,wiem ;P
-masz wesole oczy
-jakbym mial taki tylek to bym sie ciagle po nim macal

Moze jak mi sie jeszcze keidys przypomni to dopisze wink

14

paulina20 napisał/a:

-jakbym mial taki tylek to bym sie ciagle po nim macal

ha! Mnie pewien facet tak powiedział,ale o moim biuście!
Gdybym taki miał,to bym go ciągle macał.
Miał facet tupet;)

15 Ostatnio edytowany przez Ansja (2010-02-13 12:01:09)

Kiedyś w autobusie 2 żulów stało na przeciwko mnie i moich koleżanek, po czym jeden spojrzał na mnie <mina jakby zobaczył co najmniej ducha>, szturcha kumpla stojącego obok i nie spuszczając wzroku ze mnie, mówi do niego:
- Tyyyy..... Patrz!!!! Miedzianowłosa!!!
A drugi otwierając usta i patrząc na mnie mówi:
- Faktycznieeeee.....
Po czym powiedzieli, że fajne "du.y z nas" i wyszli smile

Kiedyś usłyszałam też, że mam fajne kolana... Podobno były "fikuśne".. (?)

16

"Ty jesteś całkiem ładna... jak się nie uśmiechasz"

Do dziś nie wiem co to miało znaczyć, bo podobno mam ładny uśmiech. big_smile

17

Miałam 12 lat i nie goliłam jeszcze nóg. Miałam już takie małe, widoczne włoski. Byłam z babcią i Ś.P dziadkiem nad morzem i byli tam tacy starsi chłopcy (z 16-17 lat) Poznałam taką Paulinę, 3 lata starszą i ciągle śmigałyśmy za nimi po polu namiotowym. W pewnym momencie jeden z nich mówi do mnie:
"Masz nogi jak sarenka"  (Impresja (ja) już cała w skowronkach)
Drugi: 'Takie zgrabne?"
Pierwszy: "Nie- takie owłosione" i w śmiech big_smile:D:D

To był 'najpiękniejszy' komplement jaki dostałam w życiu. Po powrocie do domu zaczęłam golić nogi tongue haha

18

A ja kiedyś usłyszałam taki dziwny komplement od kolegi z którym właśnie siedzieliśmy w wiosnę na ławce i gadaliśmy: "twój zapach naturalny ciała jest bardzo ładny". tongue

19

Raz  się spytałam  jednego chłopaka za co mnie lubi:) A On  odpowiedział ...Bo Ty Taka Fajna Jesteś I Nawet Się Myjesz........... ;p

20

Tygrysiak, super watek!:) Dziewczyny, nawet nie wiecie jak sie posmialam!:) Jesli tylko przypomne sobie jakis smieszny komplement z mojego zycia, to na pewno rowniez napisze:) Pozdrowionka.

21 Ostatnio edytowany przez faye (2010-02-23 10:53:46)

mój facet bardzo lubi komentować moje wystające kości policzkowe, usłyszałam już że

- mam szczękę Schwarzeneggera
- moją szczęką można by mielić drewno na opał albo węgiel na miał (myślałam że umrę ze śmiechu tongue )

o swoim tyłku usłyszałam że
- samolot mógłby na nim wylądować tongue
- kiedyś leżeliśmy na łące i się opalaliśmy, nagle zaczął ugniatać mój tyłek i stwierdził że mam zad jak J.Lopez
- wykańczam go (gdy miałam na sobie stringi)

ktoś też stwierdził że mam diabła w oczach i jestem czarownicą tongue

Za to chłopak mojej koleżanki powiedział o niej że pachnie jak lata 90-te albo jak pokarm dla niemowląt. hmm...

22 Ostatnio edytowany przez youngwind (2010-02-23 15:54:02)

Pewnego dnia, poszłyśmy sobie z moją przyjaciółką Anią, latem, na spacer. Obydwie kupiłyśmy sobie lody wyciskane typu Calippo. Jeden gość zatrzymał się w samochodzie; taki, ot, chudy jak szczapa, dodatkowo szczerbaty. Powiedział prosto z mostu, patrząc jak liżemy te lody:
- O, k..a, dziewczyny, ale ja bym was j...ał!
Zlane rumieńcem i z minami iście idiotycznymi, ruszyłyśmy w dalszą drogę bez słowa. Burak wink.

Słyszałam, odkąd byłam grzdylem, że jestem podobna do Gillian Anderson z lat młodości. Lubię tę aktorkę, był to dla mnie zatem miły komplement smile.

Kiedyś pewien starszy pan powiedział mi, że mam ładne kostki. Zdziwiona spytałam "dlaczego?", na co on odrzekł entuzjastycznie, że kobiety z takimi kostkami są głębokie wink. Dziadek miał ok. 70 lat i nadal pstro we łbie wink.

23

Sa dwa stale komplementy....pierwszy to taki,ze musze sie legitymowac kupujac alkohol mimo swojego wieku smile a drugi to taki,ze gdy poznaje kogos nowego to zawsze slysze to samo...ze jestem inna niz wszystkie..(chodzi o moje poglady i podejscie do zycia ) smile

24

na imprezie dawno temu chłopak koleżanki powiedział do mnie
- ty to jesteś tak Rambo
pomyślałam (yyy dzięęęęki jestem wielka) a on na to
- zjawiasz się tylko na imprezie i już wszystkich rozwalasz poczuciem humoru

albo komplement od babci
- jezu dziecko ty to kiedyś taka chuda byłaś bez cycków i tyłka, a teraz ...... spora pupa i czym oddychać też jest.
nie było by w tym nic krępującego gdyby nie powiedziała tego na rodzinnej wigilii przy około 20 osobach tongue ale i tak było mi miło hehe

25

któregoś razu spieszyłam się by spotkać się z moim chłopakiem, toteż moje kroki były dosyć szybkie i duże.
spotkałam wtedy jakiegoś żulika, na co ten gdy mnie ujrzał entuzjastycznie mi powiedział:
- dziewczyno, ale Ty masz fajny rozkrok big_smile

26

kiedyś mialam kolegę ,który powtarzal, że jestem dzielem sztuki ;D
a inny , że jakby mial taką laskę to by się od niej nigdy nie odklejal;)

27

Chłopak mojej koleżanki powiedział kiedyś do niej:
-Masz tyłeczek jak ciasto. Mógłbym go ugniatać całymi dniami big_smile

28

Kiedyś usłyszałam od mojego Kotka, że mam zgrabne pięciopalczaste stópki ;P

29

to nie był komplement ale prezent... mniejsza o to.. był dziwny.
kolega rzucił mi w twarz osmarkaną chusteczką .. na co ja walnełam foszka śmierdzioszka... przejął się chłopak .. poszedł do sklepu i na przeprosiny kupił mi... 25 watową żarówkę big_smile

30

CookieBitch napisał/a:

to nie był komplement ale prezent... mniejsza o to.. był dziwny.
kolega rzucił mi w twarz osmarkaną chusteczką .. na co ja walnełam foszka śmierdzioszka... przejął się chłopak .. poszedł do sklepu i na przeprosiny kupił mi... 25 watową żarówkę big_smile

no nie mogę big_smile ! To faktycznie bardzo dziwne ! W ogóle wszystkie komplemeny powaliły mnie big_smile

31

że mam najbardziej łatwopalne paznokcie jakie widział;) (wtedy jeszcze nie wiedział,że są sztuczne);)

32

Pewnego razu, gdy stałam  na przystanku podszedł do mnie jakiś żulik i mówi "ale ty piękna jestes, masz może parę groszy na papierosy"? na co ja "nie", a on do mnie " To nic, ale i tak jesteś piękna' big_smile To mnie rozwaliło:D

33

Ze mam twarz jak ..... mysz ????!!!!!!! yikes

34 Ostatnio edytowany przez tygrysiak (2010-04-26 23:39:44)

"nawet gdybym był ślepy to bym się w Tobie zakochał:)"

35

mi kiedys byly facet powiedzial ze mam gietki elastyczny jezyk:))

36

Od chłopaka usłyszałam, że życie beze mnie byłoby jak poparzenie pokrzywą sutków tongue.
Pozostawiłam to bez komentarza wink

37

kiedys bawilismy sie z chlopakiem w pierwsza randke:D spytalam jaki jest jego ulubiony kolor?

Odparł: "kolor Twoich oczu"... smile

nie wiem czy to gdzieś wyczytał czy sam wymyslił ale to było słodkie tongue

38

mój chłopak wyskoczył ostatnio z tekstem:
Nosisz majtki w księzyce?
Bo twój tyłek jest nie z tej ziemi big_smile
czy jakoś tak to bylo:D
ale rozbawił mnie do łez

39

No a ja się wczoraj dowiedziałam, że fajnie trzymać mnie za palce bo są takie ,,potężne" big_smile chodziło o to, że do najszczuplejszych nie należą i nie ma obawy, że byle dotknięcie spowoduje ich złamanie big_smile

40

"Kocham Cię debilku..." i "Nie mógłbym być z inną! Gdzie ja znajdę drugiego takiego głupka jak Ty?" Standardowe komplementy kiedy wygłupiamy się z moim facetem smile

41

bylo takie sobie spotkanie towarzyskie, zakrapiane i tance i spiewy...a Moj K zdobyl sie na; ladny masz glos ty rozdziawo Ty...
ze ladnie spiewam he eh:))))

42

Kiedyś pewien mężczyzna powiedział mi "możesz być niespodzianką dla mężczyzn"...o,i już lepiej się poczułam.

43 Ostatnio edytowany przez martyna2010 (2010-11-23 18:37:06)

a ja usłyszałam, że jestem mądrzejsza niż na to wyglądam hmm
Nie wiem jak miałam to odebrać, jako komplement czy nie bardzo . tongue

Ja: Ale mam cienie pod oczami, chyba trzeba iść spać.
On: Zawsze takie masz.
Ja: Coooo?
On: No, Ty masz i dobrze, bo przecież kobiety sobie domalowują tam pod oczami cienie, a Ty nie musisz. Wygląda to bardzo ładnie - pokazuje, że masz głęboko osadzone oczy, a nie takie wyłupiaste jak wytrzeszcz.

Myślałam, że padnę.  Słyszałyście drogie Panie o kimś, kto domalowuje sobie cienie pod oczami, żeby jego oczy wyglądały na głęboko osadzone?  No cóż - nie sprostowałam tego - lepiej niech myśli, że to takie ładne.

45

Komplement o zebach kiedys uslyszalam. Od mamy jednogo mojego eksa. To znaczy nie w twarz m powiedziala tylko patrzac na moje szeroko usmiechniete zdjecie "Ladne zeby".
A teraz bomba wszechczasow " Boza jaka z ciebie super laska!" Ja na to "Czemu?" "Bo masz male stopy i nosisz okulary". Wszystko bym sobie pomyslala ale nie ta kombinacje big_smile

46

a ja usłyszałam po prostu "Fajna jesteś" i to mnie rozwaliło smile

47

Mam bzika na punkcie zbędnych kilogramów, więc nieustannie się odchudzam i kiedyś wreszcie usłyszałam: jak będziesz się tak dalej odchudzać, to pod prysznicem będziesz musiała biegać, żeby się zmoczyć ....... albo inny z tej samej beczki, tylko rzucony mimochodem trochę wcześniej podczas sprzątania domu: jak będziesz się tak dalej odchudzać, to schowasz się za kij od szczotki i cienia nie rzucisz .....

48

Cóż, mój chłopak rzucił mi kiedyś romantycznie po kilku piwach: "Wiesz, w sumie to nie jesteś najładniejszą dziewczyną z jaką byłem". Oczywiście sprostował potem, że miał na myśli, że uwielbia moją osobowość i że też jestem ładna, a te inne puste i piękne laski mi nie dorastają do pięt, ale minę miałam ponoć niezłą po tym pierwszym zdaniu tongue

49

Haha, do dzis nie zapomne.
Kumpel spal po imprezie z glowa na moim tylku. Jego slowa potem: "Twoj tylek jest wygodniejszy niz moja poduszka w domu!" big_smile

50

Najdziwniejszy? Chyba zarazem najśmieszniejszy też: 'Dziewczyno, Ty jesteś jak wieżowiec. Ale nie martw się, są wyższe od Ciebie'- padłam big_smile A dodam, że wcale rekordowo wysoka nie jestem wink

51

Dość wulgarne:
1. "Pijane laski są łatwe, a od ciebie można co najwyżej w ryj dostać... "
2. "Jesteś nieprzewidywalna jak woda w dziurawym kiblu" smile

52

"You are strange, that's why i love You"

O przyjaciółce jej mąż powiedział ,,nie zamieniłbym cię na dwa traktory,, i zapewniam was to był wyraz uznania i komplement. Mieszkają na wsi gdzie traktor jest tym dla faceta czym dla ministra auto służbowe.

54

Że jestem nienormalna...ale zaraz za tym był tekst, że normalność jest nudna. smile

55

ale sie usmialam:)
ja pamietam do dzis komplement z przed okolo 6lat...
kolega powiedzial " MASZ PIEKNE BIODRA(ja sobie mysle ze takie zgrabne i krztaltne, ale dokonczyl mowic...) DOBRE DO RODZENIA DZIECI:)"
fakt mam biodra szerokie i fakt dobre do rodzenia dzieci:P

56 Ostatnio edytowany przez zagubionawtym (2012-02-23 18:54:37)

Nietypowe? Hm...Kiedyś facet z którym się spotkalam(dodam ze na 1 spotkaniu) powiedzial mi ze wygladam jak jego mama, dla mnie to nie byl komplement,dla niego chyba tak tongue
Oczy w które można się wpatrywać calymi dniami, bo maja swoja glebie...:P
Spotykajac sie z panem.A. (ktory jak mi sie wdawalo byl bardzo niesmialy)- Że mam glos ktory go oniesmiela i przez to jest taki cichy, dla zartow zaczelam udawac meski glos i po tym zaczal byc 'bardziej smialy' ;P
No i jeszcze jeden,że jestem wredna, na co ja odpowiedzialam ze juz taka jestem, a on ze on bardzo lubi wredne dziewczyny( nie wiem jak takie mozna lubic:P)

57

Ale ładnie wyglądasz, taka gruba (byłam w 9 miesiącu ciąży).

58 Ostatnio edytowany przez adam_K (2013-09-13 15:49:41)

Krztusiłem się  ze śmiechu ilekroć słyszałem jak moja dziewczyna mówiła do mnie "Moja Ty Pupeczko" smile

59

Usłyszałam od Pani profesor, ze mam wspaniałą konstrukcję osobowości - nie wiem co to miało znaczyć, ale było miłe smile
Słyszała wiele dziwnych komplementów od pijaków - że fantastycznie zasuwam z tą swoją walizeczką, czy że mam ładne oczy ale brudne...

60

Dwa komplememty, których  nigdy nie zapomnę:

- masz przepiękną brodę (nie, że zarost;))
- kręcisz mnie jak maszynka do mięsa

61

Kiedyś usłyszałam od koleżanki, że wyglądam jak lalka... z epoki wiktoriańskiej o_O Długo się zastanawiałam, czy mam podziękować, czy przyłożyć big_smile

62

-Witasz się jak Stefan! (wypowiedziane przez mężczyznę ze szczerym zachwytem yikes a Stefan był lokalnym zakapiorem o imponującej sylwetce i legendarnej wręcz sile rąk yikes) big_smile
-Ciebie to nie wiadomo, czy zgwałcić, czy zabić... yikes

63

Jestem wstydliwa ale powiem. Najgłupsze/najdziwniejsze co usłyszałam od kolegów
1. Masz niesamowicie białe białka oczu
2. Masz piękne oczy. I takie rzęsy jak u konia.
i jeszcze jeden dziadek w aptece - trochę potworne
3. Gdyby ta pani spódniczka była krótsza dostałbym zawału z emocji. Szkoda że nie jest, to byłaby miła śmierć

64

że mam malutkie uszy...

65

"Masz oczy jak pies Husky "
Temu panu chodziło o kolor ;-)

"Wyglądasz jak ta cyganka z bajki " wink

"To sztuczne rzesy ? " smile

Posty [ 1 do 65 z 84 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Najdziwniejszy komplement jaki usłyszałyście? :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024