Mieszkanie z teściami. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

66

Odp: Mieszkanie z teściami.

Wczoraj rano nie wytrzymałam. Pisałam że w niedzielę była moja rodzina i męża na świątecznej imprezie. Była mojej siostry córeczka o syn szwagierki no i oczywiście drugą siostra męża do tej małej dziewczynki mówi że ten chłopczyk będzie jej mężem itp. a widzę po małej że ma łzy w oczach że nie chce żeby tak mówili. Więc mówię 'on nie będzie twoim mężem bo jeszcze musi mama go trochę wychować na dobrego męża'i po temacie.
Wczoraj rano mąż na mnie naskoczył (najpierw poszedł do mamusi i tatusia-pewnie mu nagadali). Że ja powiedziałam na chłopca że jest nie wychowany (fakt faktem że jest nie wychowany) więc mi się udało. Spakowałam się i chciałam wyjsc. Zabrał mi dziecko że mi nie da że sama mogę iść..
Bo tutaj jest zameldowanie. Teściowa oczywiście się wtrąciła teściu.... Że mamy rozmawiać itp. ja dwa razy krzyknęłam żeby oddał mi mała a wtedy mała wydała taki pisk raz potem znowu jak krzyknęłam. Ona jest przyzwyczajona że każdy tutaj się drze ale nie ja... Serce mi pękło.
Zostałam. Mąż chce się dogadać ale ja już podjęłam decyzję że nie chce tutaj być...nie chce z nim być.

Nie dał mi wyjść z dzieckiem.

Zobacz podobne tematy :

67

Poczekaj, aż go nie będzie, zadzwoń po rodziców i wtedy się wyprowadź z dzieckiem.

68

Ona się nie wyprowadzi. Tylko tak gada. Jakby ja na sznurku tam trzymali. Wyganiaja ja ale ona nadal tam bedzie tkwić, bo jej widac tam dobrze.

69

Ola_la napisał/a:

Ona się nie wyprowadzi. Tylko tak gada. Jakby ja na sznurku tam trzymali. Wyganiaja ja ale ona nadal tam bedzie tkwić, bo jej widac tam dobrze.

Takim postem nic nie wnosisz i nie pomagasz autorce.Jedynie sobie,prawda?

70

gojka102 napisał/a:
Ola_la napisał/a:

Jakby na to nie patrzeć, to jednak ma rację. A autorka powinna solidnego kopa dostać, bo póki co nic w życiu nie robi poza narzekaniem.

71

gojka102 napisał/a:
Ola_la napisał/a:

... nie sądzę, by autorka chciała pomocy, ona chce poużalać się, wyrzucić z siebie negatywne emocje.

72

Averyl napisał/a:
gojka102 napisał/a:
Ola_la napisał/a:

... nie sądzę, by autorka chciała pomocy, ona chce poużalać się, wyrzucić z siebie negatywne emocje.

Podobnie jak i Ola_la-chce wyrzucić swoje negatywne emocje.

73

Jak każdy tutaj.

74

Ola_la napisał/a:

Jak każdy tutaj.

Nie znasz każdego więc ewentualnie możesz mówić za siebie.
Jest tu sporo osób,które nie przychodzą bo im w życiu nie wychodzi i tu się chcą dowalić albo pocieszyć się,ze ktoś ma gorzej.

75

,,Jest tu sporo osób,które nie przychodzą bo im w życiu nie wychodzi i tu się chcą dowalić albo pocieszyć się,ze ktoś ma gorzej.,,
Ha ha ha
Bo ty teraz wcale a wcale mi nie dowalasz, wcale. I nie wmawiasz nic. Ty tez mnie nie znasz. Może tyle co napisałam w wątku co i ty się udzielałaś.

76

Ola_la napisał/a:

,,Jest tu sporo osób,które nie przychodzą bo im w życiu nie wychodzi i tu się chcą dowalić albo pocieszyć się,ze ktoś ma gorzej.,,
Ha ha ha
Bo ty teraz wcale a wcale mi nie dowalasz, wcale. I nie wmawiasz nic. Ty tez mnie nie znasz. Może tyle co napisałam w wątku co i ty się udzielałaś.

Ty możesz interpretować to tak jak Tobie wygodnie.
Tobie przecież dowalać innym wolno.I tłumaczyć to tym,że każdy tak robi.

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024