Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 84 85 86 87 88 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,526 do 5,590 z 7,913 ]

5,526

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
I_see_beyond napisał/a:

A to wersja  kilka lat później :

https://media1.tenor.com/images/e46e58c0e6aad72b7bf07f5144f8f867/tenor.gif?itemid=5215904
wink

Nie widać pracy nóg. A to bardzo ważne w choreografii tongue

Zobacz podobne tematy :

5,527

Czepiasz się tongue Widać pracę kończyń górnych a to właśnie te są najważniejsze w choreografii tongue

5,528

SonyXperia napisał/a:

Czepiasz się tongue Widać pracę kończyń górnych a to właśnie te są najważniejsze w choreografii tongue

Majkel Dżekson by nie zrobił munłolka samymi kończynami górnymi tongue

5,529 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-03-16 18:12:28)

I_see_beyond napisał/a:
Harvey napisał/a:

Do piątku jest jeszcze chwilunia więc... zaczynajcie się szykować dziewczyny tongue wink

Zaczynamy ćwiczyć "układy" :

https://media1.tenor.com/images/15776c08ef51b0b6eca16d685749d536/tenor.gif?itemid=4486732
big_smile

Ciekawa jestem jaką muzyka, Waszym zdaniem, będzie do nich pasować. wink

układy super, ale szpilki na najki bym jednak zamieniła- szkoda stawów.. smile smile I mój instruktor od fitnessu kazałby machać obiema rączkami.. big_smile

PS. też bym się przeprowadziła na jego miejscu, z powodu jedzenia jakie wkleił Rh ...:D

5,530

Ble... tongue

5,531

Obejrzałem "botoks", więc się wypowiem. "Reżyser", oddawaj moje dwie godziny życia!!! hmm

5,532

Już po samym tytule bym zrezygnowała tongue

5,533

I_see_beyond napisał/a:
Harvey napisał/a:

Do piątku jest jeszcze chwilunia więc... zaczynajcie się szykować dziewczyny tongue wink

Zaczynamy ćwiczyć "układy" :

https://media1.tenor.com/images/15776c08ef51b0b6eca16d685749d536/tenor.gif?itemid=4486732
big_smile

Ciekawa jestem jaką muzyka, Waszym zdaniem, będzie do nich pasować. wink

Ta pasi

Chociaż... jak szykowanie wygląda tak:

to się szykujcie... wink

5,534

SonyXperia napisał/a:

Nie rozumiem fenomenu tego "twórcy". Ani to zabawne, ani wartościowe, ani nawet zjadliwe...

Kurde, trzeba było filmowcem zostać, nic w tym trudnego jak widać big_smile A hajs się zgadza tongue

5,535 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-03-16 21:46:20)

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie rozumiem fenomenu tego "twórcy". Ani to zabawne, ani wartościowe, ani nawet zjadliwe...

Kurde, trzeba było filmowcem zostać, nic w tym trudnego jak widać big_smile A hajs się zgadza tongue

Widzisz, zawaliłeś sprawę tongue Wena twórcza jest, talentu nie ma... tongue  Jak Ty to przegapiłeś ? big_smile

5,536

Prawdopodobnie jestem jeszcze rodzynkiem nie odkrytym przez szołbiznes big_smile wink

Ja tam wpraszać się nie będę... sami poproszą big_smile tongue kiedyś... mam nadzieję wink tongue

5,537 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-03-16 21:52:55)

Dzisiaj w pracy było tak big_smile

http://szybkaprzemiana.pl/wp-content/uploads/12sierpnia1.jpg

Wizerunek szefa tongue

5,538

Wygląda na zatwardzenie tongue

5,539

Przewlekłe zatwardzenie mózgowe  big_smile

5,540 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-03-16 22:00:57)

Ale w zwiastunie są fajne teksty:
Wezwanie do męzczyzny bez kontaktu...
- Jaki on bez kontaktu?
- Zajeb..li mu komórkę, jest bez kontaktu...
big_smile

5,541

Ha! szybki kurs reżyserski za mną big_smile

Nagraj cokolwiek, wstaw fajną laskę, zarabiaj hajs big_smile

"Życie", teraz mi o tym mówisz ?! faaaaaak tongue wink

Fajnej laski szukam. "Cokolwiek" się znajdzie wink tongue

big_smile

5,542

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Vega wynalazł filmowe disco polo i tłum się cieszy. Ma jeden wzór i kręci pod niego wszystkie filmy. Swoją drogą jak słyszę, że film jest autentyczny bo mu scenariusz "dyktowali" jacyś gangsterzy z grupy "jakiejś tam" to mnie śmiech ogarnia. Jutro idę na tego "Pitbulla" Pasikowskiego. Recenzje ma dobre. Zobaczymy.

5,543

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

BTW. czy kto wie co to, kurnia, jest? tongue Ja to będę już dobrze pamiętał po wsze czasy... Dżizas... big_smile

https://i.pinimg.com/736x/67/af/a8/67afa8d7046133cf2afa80affc70c78b--the-full-english-black-pudding.jpg

PS. brakuje tylko takiej czarnej ichniej kaszanki, bleeee... tongue

kurde dla mnie spoko, wyglada na typowe enligsh breakfast, tylko malo elegancko podane i na za malym talerzu:) i boczek jakis taki bardziej polski, za gruby. Jajecznica zamiast jajka sadzonego - podobno w Walii typowe. i Irlandii.

Wilczysko ale obrzydziles ja pitole:)

5,544

Harvey napisał/a:

Obejrzałem "botoks", więc się wypowiem. "Reżyser", oddawaj moje dwie godziny życia!!! hmm

to mam zagwozdzke. Od dwoch znajomych uslyszalam ze genialny. I co teraz, obejrzec? (czyli Harvey pie%doli glupoty) czy nie ?(Harvey jest madry wiec jest duze prawdopodobienstwo ze strace 2 godziny wolnego czasu, ktorego juz i tak mam skrajny niedostatek)
Oto pytanie.

5,545

Ten film to z tych, ze jak nie obejrzysz to bedzie za toba chodził a jak obejrzysz to stwierdzisz ze totalna strata czasu. Nawet Chabior sie tam nie popisal za bardzo ale zobaczyć warto i potem twierdzic ze strata czasu byla.... big_smile

5,546

Vicky, ten english breakfast to totalna pomyłka. Talerz jaki by nie byl to w hotalu moesz napychac sie do woli i zjesc 5 takich talerzy... big_smile jabjuz marzylem o jakis warzywach, dobrej wedlinie czy polskim chlebie... :B

5,547 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-03-17 18:23:48)

rh72 napisał/a:

Vicky, ten english breakfast to totalna pomyłka. Talerz jaki by nie byl to w hotalu moesz napychac sie do woli i zjesc 5 takich talerzy... big_smile jabjuz marzylem o jakis warzywach, dobrej wedlinie czy polskim chlebie... :B

Oj, Biedaczysko Ty nasze, rh ...
big_smile
A może to za karę, tylko się nie przyznajesz tongue

5,548

Ja poczekam aż" Botoks" puszczą w tv i wtenczas obejrzę big_smile .

http://woleto.pl/demoty_copy/3737785.jpg

5,549

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

big_smile

No... Nareszcie jakieś ludzkie odruchy u Soniaczka... Ale sie musiałem mc męczyć aby cos wspolczula... tongue

5,550

vicky85 napisał/a:
Harvey napisał/a:

to mam zagwozdzke. Od dwoch znajomych uslyszalam ze genialny. I co teraz, obejrzec? (czyli Harvey pie%doli glupoty) czy nie ?(Harvey jest madry wiec jest duze prawdopodobienstwo ze strace 2 godziny wolnego czasu, ktorego juz i tak mam skrajny niedostatek)
Oto pytanie.

Rozumiem, że ktoś może uznać "Botoks" za zabawny, za świetną rozrywkę, ale genialny ? Co w tym filmie ma byś genialnego ? Gdyby Vega bawił się konwencją jak Tarantino i świadomie puszczał oko do widza to może inaczej bym odbierał trochę jego "twórczość". Ale z tego co czytałem w wywiadach z nim to facet chyba naprawdę myśli, że tworzy jakieś "dzieła z misją" oparte na "faktach".

5,551

vicky85 napisał/a:

(czyli Harvey pie%doli glupoty)

Nie pie*rdole głupoty. No może raz, albo dwa... Młody byłem, pijany... tak jakoś wyszło wink tongue

5,552 Ostatnio edytowany przez rh72 (2018-03-18 00:18:30)

Wilczysko... 100% racji w racji... Genialny to ten film ma 'nic'... big_smile Do tego Vega miał być niby taaaki odważny ale nie pociógł tematu. Do pięt mu nie dorósł... Spieprzyłi zrobił widowisko pr'owe dla rządu ze to zawsze lekarze winni. Przekręty farmaceutyczne sa i będą bo jesteśmy jak jak pingwiny i łykamy wszystko... Nawet niebieski cement z Chin jako pigułki na szczęście męskie bo takie zapotrzebowanie to ktoś je po prostu spełnia. Ale odkrycia... Właśnie takie tam wszystko w tym filmie.

5,553

Nie oglądałam "Botoksu", chociaż chciałam, to się nie wypowiem.

Jeśli chodzi o filmy, to z pełną odpowiedzialnością polecam to :

Zasłużona BAFTA i Oskary.

5,554

rh , żyjesz? wink big_smile

5,555

I_see_beyond napisał/a:

rh , żyjesz? wink big_smile

Wrrrr... Mrrrr... big_smile

5,556

I_see_beyond napisał/a:

Nie oglądałam "Botoksu", chociaż chciałam, to się nie wypowiem.

Jeśli chodzi o filmy, to z pełną odpowiedzialnością polecam to :

Zasłużona BAFTA i Oskary.

Świetny film. Widziałem go przed godzinką wink

Mogę polecić też inny:

To są filmy. A nie jakieś pierdolamento al'a tarantino fryzjera Vegi. Ups... glacy Vegi? Tego łysego niziołka...

5,557

rh72 napisał/a:

Wilczysko... 100% racji w racji... Genialny to ten film ma 'nic'... big_smile Do tego Vega miał być niby taaaki odważny ale nie pociógł tematu. Do pięt mu nie dorósł... Spieprzyłi zrobił widowisko pr'owe dla rządu ze to zawsze lekarze winni. Przekręty farmaceutyczne sa i będą bo jesteśmy jak jak pingwiny i łykamy wszystko... Nawet niebieski cement z Chin jako pigułki na szczęście męskie bo takie zapotrzebowanie to ktoś je po prostu spełnia. Ale odkrycia... Właśnie takie tam wszystko w tym filmie.

Poza tym denerwuje mnie u takich "twórców" jak Vega to, że w sposób strasznie prymitywny podsyca pewne stereotypy. Patologie są w każdym zawodzie, w każdym środowisku. Komercja rządzi wszystkim. Film taki jak "Botoks" można nakręcić o wszystkim. Tylko, że o co ma chodzić w tym filmie ? Vega kompletnie chyba nie odczuwa pewnej odpowiedzialności związanej z tym, że jego film w pewnym stopniu mocno wypacza obraz środowiska lekarskiego. Podsyca pewne lęki, które w skrajnych przypadkach mogą kogoś kosztować nawet życie. Jeśli on zakłada, że statystyczny obywatel jest na tyle inteligentny, że zrozumie, iż taki film to tylko pewne przejaskrawienie i zaakcentowanie pewnych zjawisk, to albo jest bardzo naiwny, albo cholernie głupi.

5,558

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

big_smile

No... Nareszcie jakieś ludzkie odruchy u Soniaczka... Ale sie musiałem mc męczyć aby cos wspolczula... tongue

Raczej podejrzewa, ze coś kręcisz z tym żarciem big_smile tongue

5,559 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-03-18 09:49:10)

Oglądnęłam 'Botoks'. Nie znam twórczości jego reżysera, więc trudno mi ocenić, czy film wpisuje się w styl twórcy, czy od niego odbiega i w jakim kierunku. Natomiast, co do samego filmu, to można go obejrzeć, ale niekoniecznie trzeba. Osobiście zakwalifikowałabym film do gatunku 'komedia'. Para meneli przeżywa życiowe olśnienie i zostaje ratownikami medycznymi plus ich dalsze perypetie wplecione w życie innych osób ze środowiska lekarskiego. Podobała mi się gra aktorska w filmie. Absolutnie nie brałabym filmu na serio, jak dla mnie żadnego istotnego przesłania nie zawiera, prócz takiego klasycznego - czyli że życie jest pełne niespodzianek i niejednokrotnie weryfikuje naszą życiową postawę, zmusza do określonych wyborów itp. - a jeśli jakieś szczególne w zamierzeniu reżysera miał zawierać, to ja się go nie dopatrzyłam. wink

5,560

Obejrzalam film - I zgodze sie z Sony.
Niedawno na zalukaj pojawił sie serial Botoks- jest o niebo lepszy.  Wątki są rozwiniete- jest pokazane np. jak ta para meneli byla na kursie pierwszej pomocy. Serial sklada sie z 6 odcinkow.  3 pierwsze są naprawde śmieszne- pozostale raczej to samo co w filmie.
Film i serial ogolnie budzil mieszane uczucia - troche komedia ale w niektorych momentach musialam odwracac glowe ....

5,561

Harvey napisał/a:

Świetny film. Widziałem go przed godzinką wink

Mogę polecić też inny:

To są filmy.

A ja obejrzałam wczoraj. wink

Potwierdzam. Warto obejrzeć.

PS Cześć brenne !

5,562

Czesc  I_see_beyond i cala reszto imprezki. Tak sie zapędziłam, że się nie przywitałam. Na  swoje usprawiedliwienie powiem, ze czytam wątek od początku tylko sie nie udzielalam.  Tak w rogu sobie poprostu przycupnęłam;)

5,563

Eeee... Karniaka pijesz... tongue

5,564

brenne napisał/a:

Czesc  I_see_beyond i cala reszto imprezki. Tak sie zapędziłam, że się nie przywitałam.

Nie jesteśmy tu drobiazgowi. smile Fajnie, że jesteś!

brenne napisał/a:

czytam wątek od początku

To bardzo miłe.

brenne napisał/a:

tylko sie nie udzielalam.  Tak w rogu sobie poprostu przycupnęłam;)

My sobie tu naprawdę bardzo na luzie rozmawiamy. Nie krępuj się dołączyć do rozmowy.  Tematyka wątku jest baaaardzo szeroka jak już z pewnością się zdążyłaś zorientować. wink

Z tego rogu, w którym przycupnęłaś, zapraszamy na kanapę:
https://media1.tenor.com/images/8b71bfe3cd24e3925a8b21122cc155e0/tenor.gif?itemid=8891818

No już, posuńcie się. wink

5,565

I_see_beyond napisał/a:
brenne napisał/a:

Czesc  I_see_beyond i cala reszto imprezki. Tak sie zapędziłam, że się nie przywitałam.

Nie jesteśmy tu drobiazgowi. smile Fajnie, że jesteś!

Ale jakaś muzyczka by sie przydała wink

5,566

wilczysko napisał/a:

Jutro idę na tego "Pitbulla" Pasikowskiego. Recenzje ma dobre. Zobaczymy.

Byłeś w kinie, wilczysko na tym filmie? Warto iść zobaczyć?

SonyXperia napisał/a:

Ale jakaś muzyczka by sie przydała wink

O, to, to, to!

Dzisiejsza nocka wprawdzie z głowy, aż się prosi, żeby pobuszować po forum, ale tablet odmawia już posłuszeństwa.

See you later!

5,567

Karniak moze byc wink
W kupie raźniej hahahaha

5,568

I_see_beyond napisał/a:

Byłeś w kinie, wilczysko na tym filmie? Warto iść zobaczyć?

Byłem i jestem raczej rozczarowany. Może dlatego, że wcześniej czytałem bardzo dobre recenzje tego filmu. Oczywiście na pewno jest to o klasę lepszy film, niż te ostatnie Vegi, ale jak dla mnie trochę jednak za bardzo naciągany. Aktorsko bez zarzutu. Dorocińskiego zawsze miło oglądać. Stroiński to też klasa sama w sobie. Pazura i Woronowicz bez zarzutu. A Doda ? Doda tak naprawdę nie gra, tylko jest sobą. I w tym przypadku to się sprawdza. Tylko ta historia... Gdyby to był film a'la Besson, albo Tarantino to bym zrozumiał, że to jest trochę przerysowane i nie warto się czepiać logiki, ale Pasikowski chyba to nakręcił na bardziej poważnie. Chociaż, może się mylę...

Żonie się ten film podobał smile
Chyba trzeba sobie po prostu wyrobić własne zdanie.

5,569

https://img8.dmty.pl//uploads/201803/1521474824_fqjsas_600.jpg

5,570

rh72 napisał/a:

https://img8.dmty.pl//uploads/201803/1521474824_fqjsas_600.jpg

i dopiero teraz o tym powiadamiasz-- godzina została... big_smile

5,571

Pozdrawiam Was serdecznie. smile Kurczę... ale jestem monotematyczny... chyba ostatnio też tak pisałem. Ale nie umarłem, to najwazniejsze. Chociaż w sumie już wszystkie sprawy odhaczyłem, więc... hmm... e nieeee... może nie... trzeba jednak żyć, bo przecież nie znamy dni z przyszłości.

5,572

Dzień doberek wszystkim

W pierwszy dzień wiosny, za którą bardzo już tęsknię.

Jak go świętować?

https://media1.tenor.com/images/6b8d673dbb7faae2c14d07a565879194/tenor.gif?itemid=11386691
wink

Dawno, dawno temu, kiedy byłam dzieckiem, w szkole podstawowej chodziliśmy nad jezioro topić tzw. Marzannę. Potem, odkąd skończyłam 10 lat, obowiązkowo co roku urywałam się ze szkoły w ten dzień na magiczne hasło:

"Hokus pokus, czary mary,
Chodźmy wszyscy na wagary "
wink

Dziś podobno i jeden i drugi zwyczaj odchodzi do lamusa.

PS Ja też zamierzam trochę jeszcze pożyć. smile

5,573

ja świętuję pierwszy dzień wiosny mrożonymi malinami..
ale zima też nie była taka zła w tym roku smile

https://thumbs.dreamstime.com/b/mro%C5%BCone-maliny-pojedynczy-bia%C5%82e-t%C5%82o-69730363.jpg

5,574

Fejk? big_smile Jakoś mnie by nie zdumiało jeśli to rzeczywistość smile

https://img.joemonster.org/images/vad/img_43755/9bb6926689f30f84cda09520748566cd.jpg?1521393392

PS. tylko handlować telefonami tongue

5,575

Chromosomy X i Y... No jakby chłopu jaja urwało w tym chromosomie i dlatego taki malutki tongue

https://img.joemonster.org/images/vad/img_43736/1843cc1202d6dcb363a7591cec8ea06f.jpg

5,576 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2018-03-21 16:15:29)

Dawno nie wstawiałam "suchara" (może ze trzy wstawiłam od początku, od kiedy jestem na forum).

Dziś będzie "babsko - wiosenny" :

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/923671_211872302506595_771619267_n.jpg?ig_cache_key=MTIxMDYzNjY5NzgzOTc3MjY4Nw%3D%3D.2
big_smile

5,577 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-03-21 22:38:31)

Nie dość, że nogi nieogolone, to jeszcze po jednym palcu u stopy brakuje big_smile wink

5,578

O jakie milutkie, białe łapki smile

5,579

Czochrałby wink

5,580

Kto czochrałby? big_smile tongue

5,581

Ale fajowe... smile I to podobno nie jest rzadkie, że tak zachowują się te drapieżniki (jaguary też)...

5,582

Kobieta z al dente między uszami tongue

https://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201803/1521726420_lodbbx_600.jpg

5,583

Prośba o tłumaczenie, co??? big_smile tongue

https://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201803/1521624949_ncdde6_600.jpg

5,584 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-03-23 15:23:40)

Hejka imprezowicze smile .

Dobrze, ze ja nie mam al dente na święta, problem z głowy wink .

Kto się szykuje do przedświątecznych porządków? To ja mam taką propozycję:
http://dublinia.blox.pl/resource/ochota_na_sprzatanie_20140417_210014.jpg

A dla tych co sobie robią zbyt długa listę na święta:

http://3.bp.blogspot.com/-8r_HGfPBTYQ/VJU79RSSOjI/AAAAAAAAIi4/jcBOgEJ5ngY/s1600/10404118_669337636498762_8226532572457161825_n.jpg

Mam też smutna wiadomosć dla tych, którzy czekają na zajączka:
https://d1mx3nrmmy2zfe.cloudfront.net/article/58eb546f271bb.jpghttps://img.besty.pl/images/361/48/3614832_000.jpg

Wesołych przygotowań przy dobrej muzyce.
smile

5,585

Hejka wszystkim!

Tajemnicza , ale fajny post przedświąteczny napisałaś! smile

Przyznam, że jeszcze o świętach nie pomyślałam, o sprzątaniu też, bo święta jak co roku spędzam na wyjeździe. Ale mam kilka refleksji:

Wolę święta wielkanocne od Bożego Narodzenia. Poważnie. smile

https://www.xdpedia.com/obrazki/to_wielkanoc_czy_boze_narodzenie_11660.jpg

Okna u mnie już zdecydowanie wymagają interwencji. Ale nie mam czasu tak naprawdę. Albo... po prostu mi się nie chce. wink

Jako "gospodyni"  "zaniedbuję" trochę imprezę, ale to dlatego, że randkuję ostatnio intensywnie. wink

Dziś zaczyna się weekend, tak więc co nieco działam w ten sposób:
http://pobierak.jeja.pl/images/e/c/0/62892_jak-rozpoznac-damskie-uczucia.jpg

Z cyklu "Jak rozpoznać damskie uczucia". wink

Wiecie, że nie kojarzę ZADNEJ piosenki wielkanocnej? Na Boże Narodzenie to ich pełno, a Wielkanoc ni hu hu.

Zna ktoś coś?

PS "Pitbull" przyzwoicie nakręcony. Widziałam wczoraj.

5,586

To mnie na pewno czeka:

http://i1.memy.pl/obrazki/cf1c216804_czas_zrobic_swiateczne_porzadki.jpg
wink

5,587

Wiosna idzie smile

http://img.joemonster.org/i/2018/03/09-20180318213507.jpg

5,588

Spać! tongue

https://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201803/gallery_1521724027_57314.jpg

5,589

To ja mam coś odnośnie tej miłości, a także wiosny, bo piosenek Wielkanocnych nie kojarzę. Moze taka muzyka dla dodania energii?

Noooo chyba, ze wolicie poważniejsze klimaty:

5,590

Posty [ 5,526 do 5,590 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 84 85 86 87 88 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024