Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 72 73 74 75 76 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,746 do 4,810 z 7,913 ]

4,746

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_njI13j14CvZQ9kEBcNyNaJQXZrtHXmbL.jpg

https://img.besty.pl/images/346/64/3466470.gif

A jak już mi się włączy, to muszę przez chwilę pobyć sama. wink Potem można mnie przytulić i nawet nic nie mówić. wink Nie gniewam się długo o sprawy błahe. wink

Zobacz podobne tematy :

4,747

I_see_beyond napisał/a:

A jak już mi się włączy, to muszę przez chwilę pobyć sama. wink Potem można mnie przytulić i nawet nic nie mówić. wink Nie gniewam się długo o sprawy błahe. wink

To przynajmniej masz jakąś instrukcję obsługi wink

A w ogóle to karnawał się podobno zaczął.

4,748

rh72 napisał/a:

I see, nowe Gwiezdne Wojny w końcu wróciły do klimatów swojego pierwotnika a nie jakieś tak bzdurne podróże Guliwera w pierdu - pierdu bajecznych krainach. I tak - Lord Snoke miał jeszcze jednego, tajemniczego ucznia aby uraczyć nas kolejnym wątkiem a sam lordzio zginął zaskakująco szybko stając się sporą zagadką, kto i co on. Fajne było.

Ja raczej widziałem w Ostatnim Jedi wpływ Łotra 1 tj. odbrązowienie mitu dobrej Rebelii i dobrych Jedi. Mnie się film spodobał, dzieciom też co chyba ważniejsze, bo taki jest też cel nowej trylogii. Co nie zmienia faktu, że dla mnie najlepszą częścią zostanie Imperium kontratakuje ale nie narzekam na prequele jak wielu ortodoksyjnych wyznawców. Łotr 1 też mi się bardzo spodobał i mam w nim swoje ulubione sceny, które katowałem na youtubie lol szarża Hammera i rzeź załogi krążownika w wykonaniu Dartha Vadera... coś pięknego. A potem przeczytałem, że scena z Vaderem została do filmiu wciśnięta na sam koniec.
Po Ostatnim Jedi też mam kilka takich scen ale blokada na youtubie jest wciąż skuteczna więc nie mogę ich katować. Ostatni skok admirał Hondo, Luke wyrzucający za siebie miecz wokół dostarczenia którego zrobiono wielką, mistyczną misję wink W ogóle to Star Wars zrobiły się jakieś feministyczne. Ruchem Oporu rządzi generał Leia, flotą rządziła admirał Hondo, laski za sterami bombowców i x-wingów, laski mechanikami na okrętach. Laska zdobywa w Łotr 1 informacje o Gwieździe Śmierci. No i klasycznie przywódcą Rebelii była Mon Mothma. Na dodatek w Ostatnim Jedi Leia i Hondo robią z Poe głupiego, samczego wała lol

4,749 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2018-01-08 14:48:23)

I_see_beyond napisał/a:

Ja na ogół fochów nie miewam. I źle znoszę cudze. Wyjaśniam nieporozumienia na bieżąco, ale zdarzało mi się w życiu z wściekłości rozbić talerz lub kubek o podłogę. Ale to już dawno... Dziś żyję spokojnie i bardzo to sobie cenię.

4,750

Piegowata'76 napisał/a:

Wyjaśniam nieporozumienia na bieżąco, ale zdarzało mi się w życiu z wściekłości rozbić talerz lub kubek o podłogę. Ale to już dawno... Dziś żyję spokojnie i bardzo to sobie cenię.

To nie foch tylko jasne wyrażenie zdania smile Ja w ten sposób kiedyś wywaliłem jakieś garnki, w nowym domu popsułem nową, ładną wysuwaną szufladę w kuchni, a ostatnio (czyli parę miesięcy temu) to w niebyt poszły talerze stojące w zlewie. O dziwo ręce nic się nie stało, trenowało się kiedyś dalekowschodnie sztuki walki, cegły to nie były ale... lol To była właśnie reakcja na foch czy coś podobnego. Nie ukrywam natomiast, że sam focha co jakiś czas używam choć nie jest to foch w celu ukarania winowajcy ale raczej forma separacji i stonowania własnych emocji. Metoda na szybko jest co prawda dość skuteczna ale szkoda mi pieniędzy na nowy wystrój i wyposażenie. Metoda na wolno jest tańsza, a za parę dni samo mi przejdzie. Próby "ugłaskania" powiększają stopień irytacji. Najlepiej zostawić w spokoju.

4,751

Snake, fajnie, nie powiem... Na drugi dzień zażądałabym wycieczki do sklepu z porcelaną smile albo jadłbyś z plastików.. smile

4,752

Nie focham się i nie znoszę wszelkiej maści fochaczy fochających się fochami wink Zachowania typu: "Domyśl się, o co poczułam/łem się urażony, bo ja Ci nie powiem" udaję, że nie zauważam lub co gorsza, dla sampoczucia fochacza, obracam w żart tongue

http://goorsky.pl/wp-content/uploads/2017/10/Foch.png
tongue

http://1.bp.blogspot.com/-WFnNvRZfiGk/VTyhZbYtkLI/AAAAAAAAAQI/Kk1ANd_Y8Gg/s1600/1369318503_by_pioterrowaty_500.jpg
smile

4,753

Ela210 napisał/a:

Snake, fajnie, nie powiem... Na drugi dzień zażądałabym wycieczki do sklepu z porcelaną smile albo jadłbyś z plastików.. smile

Oj tam, jakiś zapas jeszcze był. Najgorsze, że ten akt w całkiem niespodziewany sposób podniósł ciśnienie u strony przeciwnej lol No i tu już nie widzę innej możliwości jak przejść na jakąś kompletną chińszczyznę, bo plastiki nie dają takiego efektu.

4,754

wilczysko napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

To przynajmniej masz jakąś instrukcję obsługi wink

Tak, to prawda. Wolę powiedzieć co i jak na mnie działa - to się nazywa chyba otwarta komunikacja. Ale to nie jest łatwe wcale jakby się wydawało. Cały czas się tego uczę, mam nadzieję, że idzie mi coraz lepiej. Dziś odsłoniłam się trochę z "fochem". wink Zresztą nie pamiętam, kiedy ostatni raz go miałam. wink

4,755

Snake napisał/a:

Próby "ugłaskania" powiększają stopień irytacji. Najlepiej zostawić w spokoju.

Coś w tym stylu? wink

https://www.xdpedia.com/obrazki/daj_mi_spokoj_i_tak_mam_focha_10694.gif

BTW, słuszna uwaga z tą feminizacją "Gwiezdnych wojen". wink

4,756

I_see_beyond napisał/a:
Snake napisał/a:

Coś w tym stylu? wink

BTW, słuszna uwaga z tą feminizacją "Gwiezdnych wojen". wink

No ciekawe za którym razem tak "miziany" facet by się wściekł? Obstawiam że do 10 by nie dotrwał smile

4,757

Snake napisał/a:
rh72 napisał/a:

I see, nowe Gwiezdne Wojny w końcu wróciły do klimatów swojego pierwotnika a nie jakieś tak bzdurne podróże Guliwera w pierdu - pierdu bajecznych krainach. I tak - Lord Snoke miał jeszcze jednego, tajemniczego ucznia aby uraczyć nas kolejnym wątkiem a sam lordzio zginął zaskakująco szybko stając się sporą zagadką, kto i co on. Fajne było.

Ja raczej widziałem w Ostatnim Jedi wpływ Łotra 1 tj. odbrązowienie mitu dobrej Rebelii i dobrych Jedi. Mnie się film spodobał, dzieciom też co chyba ważniejsze, bo taki jest też cel nowej trylogii. Co nie zmienia faktu, że dla mnie najlepszą częścią zostanie Imperium kontratakuje ale nie narzekam na prequele jak wielu ortodoksyjnych wyznawców. Łotr 1 też mi się bardzo spodobał i mam w nim swoje ulubione sceny, które katowałem na youtubie lol szarża Hammera i rzeź załogi krążownika w wykonaniu Dartha Vadera... coś pięknego. A potem przeczytałem, że scena z Vaderem została do filmiu wciśnięta na sam koniec.
Po Ostatnim Jedi też mam kilka takich scen ale blokada na youtubie jest wciąż skuteczna więc nie mogę ich katować. Ostatni skok admirał Hondo, Luke wyrzucający za siebie miecz wokół dostarczenia którego zrobiono wielką, mistyczną misję wink W ogóle to Star Wars zrobiły się jakieś feministyczne. Ruchem Oporu rządzi generał Leia, flotą rządziła admirał Hondo, laski za sterami bombowców i x-wingów, laski mechanikami na okrętach. Laska zdobywa w Łotr 1 informacje o Gwieździe Śmierci. No i klasycznie przywódcą Rebelii była Mon Mothma. Na dodatek w Ostatnim Jedi Leia i Hondo robią z Poe głupiego, samczego wała lol

Tiaaaa... też zauważyłem. Baby się wszędzie wkręcą ale byłem na seansie ze świetną kobietą więc osłodzony, posłodzony nie narzekałem tongue Jednak, co śmieszne, w USA wiele kin pisało przed seansem ostrzeżenie, że właśnie scena ataku admirał Hondo z założenia nie ma podkładu dźwiękowego i nie jest to błąd techniczny tylko zabieg artystyczny bo się amerykańce przychrzaniali na serio, że dźwięk im urwało w tej scenie... big_smile tongue No cóż, dla niektórych bez 'szuuu...' i 'buuu...m' nie ma już kina sad

4,758

Ela210 napisał/a:

No ciekawe za którym razem tak "miziany" facet by się wściekł? Obstawiam że do 10 by nie dotrwał smile

A do tego papu dobre i... big_smile tongue  ... seks... smile ... i facet Wasz, co??? tongue

https://www.e-picfun.pl/upload/images/medium/2017/01/a_dalabys_rade_miziac_i_karmic_2017-01-18_18-24-51.jpg

4,759 Ostatnio edytowany przez rh72 (2018-01-08 21:08:24)

big_smile Te Indie są tak cholernie 'orientalne' tongue tongue tongue I jakieś dziwne nazwy ulic... ulica Śluza??? lol

No... Ci sami ale w tym klipie jakoś swojsko wyglądają już tongue

4,760

rh72 napisał/a:

Tiaaaa... też zauważyłem. Baby się wszędzie wkręcą ale byłem na seansie ze świetną kobietą więc osłodzony, posłodzony nie narzekałem tongue

Wietrząc spiskową teorię myślę, że jest to bardzo celowe, szczególnie, że w nowej trylogii nie ma... facetów smile Są jakieś niedorobieńce. Ostatni prawdziwy facet, znaczy Han zostaje zabity. Z nowych Finn, to wieczny tchórz, gość, którego kobiety muszą co rusz dociskać aby zachował się jak trzeba czy po prostu się zdecydował. Poe to narwaniec, który zamiast mózgu ma blaster lub drążek swojego wybajerzonego x-winga. Bo oczywiście nie lata zwykłym tylko jego jest stuningowany lol W jego głowie nie mieści się, że ktoś mógł coś wymyśleć lepiej, szczególnie jeśli jest to kobieta. Może jest to taki młody Han Solo? Może Poe w dziewiątej części zmądrzeje? smile Kylo Ren w siódmej odsłonie, to chimeryczny młodzian mający kłopoty z opanowaniem własnych emocji, zakompleksiony na punkcie dziadka, gadżeciarz z pretensjami. Nawet twórcy filmu ustami Snoke'a robią sobie z niego jaja, że robi z siebie mrocznego gościa przez nałożenie gadżeciarskiej maski z modulatorem głosu. W ósmej części jest już choć trochę dojrzalszy. Generał Hux, to jakaś p...... wink W zasadzie jedyne normalne, męskie postacie to DJ (świetny Benicio del Toro), który mam nadzieję przeżył i stary, złamany Luke. Ładne wzorce dla młodzieży lol

I_see_beyond napisał/a:
Snake napisał/a:

Coś w tym stylu? wink

No prawie wink Z tym, że tu nie chodzi o taki konkretny foch, bo nawet jeśli umysł ogarnia i się nie gniewa, to zj....ny humor tak szybko nie wraca.

4,761

rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

A do tego papu dobre i... big_smile tongue  ... seks... smile ... i facet Wasz, co??? tongue

https://www.e-picfun.pl/upload/images/medium/2017/01/a_dalabys_rade_miziac_i_karmic_2017-01-18_18-24-51.jpg

Coś mi mówi, że to wszystko:

wink tongue

4,762

Snake napisał/a:

No prawie wink Z tym, że tu nie chodzi o taki konkretny foch, bo nawet jeśli umysł ogarnia i się nie gniewa, to zj....ny humor tak szybko nie wraca.

Co prawda, to prawda.

4,763

To moze lepiej wyjść wtedy z domu i go na zewnątrz poszukać smile ?
Ja nie umiem mieć focha.. Chyba nie mam czego żałować..

4,764 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-08 23:38:32)

Ela210 napisał/a:

Ja też. smile
Foch jest destrukcyjny dla relacji. A jeszcze taki foch ostentacyjny lub foch wymagający szczególnej atencji tudzież bicia się w piersi, to już w ogóle kaplica wink
Po prostu zachowanie, które zwie się "fochem" kojarzy mi się z czymś groteskowym wink

4,765

SonyXperia napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Ja też. smile
Foch jest destrukcyjny dla relacji. A jeszcze taki foch ostentacyjny lub foch wymagający szczególnej atencji tudzież bicia się w piersi, to już w ogóle kaplica wink
Po prostu zachowanie, które zwie się "fochem" kojarzy mi się z czymś groteskowym wink

Masz rację mówiąc o grotesce smile Bo to akurat o teatr chodzi.. Tylko jeszcze pół biedy, jak aktor czy aktorka wie, że jest oklaskiwany i to taka gra..
Gorzej gdy nie wyczuwa, że publiczność sie wkurza...

4,766 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2018-01-08 23:59:37)

Sony:D "Przestan sie zloscic i kochajmy sie" ! dokladnie tak. pieprzone fochy, tez nienawidze, jakby ujma na godnosci bylo powiedzenie "zdenerwowalem sie na....to i owo"

poezja spiewana uwielbiaaaaam...
nr 1

nr 2

nr 3

Kristensen jest cudowny, teksty wspaniale (musicie na slowo uwierzyc:D)

Ela210 napisał/a:

Tylko jeszcze pół biedy, jak aktor czy aktorka wie, że jest oklaskiwany i to taka gra..
Gorzej gdy nie wyczuwa, że publiczność sie wkurza...

big_smile:D:D jak ci co opowiadaja suche kawaly:D ale nie czaja ze towarzystwo smieje sie ze suchosci kawalu a nie z kawalu:D

Szczesliwego Nowego Kochani
Widze ze Kubusiowi przyjaciele poszerzaja sklad:)

Unreal nie mamy jeszcze tu Krzysia ani Hefalumpow. Kim bedziesz?:)

4,767 Ostatnio edytowany przez rh72 (2018-01-09 01:50:01)

Tiiiaaaa - tak sobie znalazłem o Gwiezdnych Wojnach tongue big_smile Scenariusz też pewnie byłby zajebi... tzn... dziwny big_smile

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_jmC7Er2n2iAgDtYm9Z8rReg2Yc56ylD1.jpg

4,768 Ostatnio edytowany przez rh72 (2018-01-09 01:55:37)

Swoją drogą to pi...tolę... big_smile Znalazły się... Kobiety się zebrały i twierdzą, ze one fochów nie strzelają. Same świecidełka niewinne big_smile tongue Pewnie... Jedynie I see się przyznaje, że się jej trafia co już prędzej wierzę. A tak? One nigdy, nieeeee... Przenigdy! No, już Wam wierzę. A jakie do tego dają argumenty. No święte się tu same zebrały! I w oczy kolą, że one takie owieczki... SURE! A tu mi, Wy kłamczuchy, coś wyrośnie...!!! lol

http://i.pinger.pl/pgr83/a3d14cea00219e0f4e6a99a7/swiat_stanal_na_glowie.jpg

PS. tak, tak... świat staje na głowie... facet się przyznaje do fochów a baby, że w fochy nie wierzą. Odwieczna strategia kobiet odrzucana w tym oświeconym świecie. Amen! big_smile

4,769

Vicki, ten Kristensen kosztuje mnie sporo wiary w Ciebie bo nawet nigdzie tego nie tłumaczą! big_smile tongue I stwierdzam, że jednak polski nie jest taki najbardziej szeleszczący jak posłuchałem trochę tego gościa. Wolę jednak electroswinga! Więc Ty też uwierz, że dla faceta, który nie ma pojęcia co autor ma na myśli brzmi to jednak jakby piosenkarza przypiekali ostro lub jakby ostro go łoili u dentysty! big_smile big_smile big_smile

4,770

rh72 napisał/a:

Tiiiaaaa - tak sobie znalazłem o Gwiezdnych Wojnach tongue big_smile Scenariusz też pewnie byłby zajebi... tzn... dziwny big_smile

A Yoda na to: "Luke, weź NIEPIERDOL".

https://i.ytimg.com/vi/9F9_lTSQRik/maxresdefault.jpg

4,771

Hihihi smile Dobre, Wiczysko! Prawie jak to: big_smile tongue

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_jZcBmWjcZEO3LZ08Sezcv6Oo4vDBwOzV.jpg

4,772 Ostatnio edytowany przez rh72 (2018-01-09 14:17:31)

tongue jakby to skomentować, hmmmm...? Unik! tongue

https://img.joemonster.org/images/vad/img_42954/da484efd46c78023458677435bd9bf86.gif

4,773

No dobra... to jest śmieszne: tongue

Kiedy moja żona urodziła, zapytałem lekarza:
- Panie doktorze, kiedy będziemy mogli uprawiać seks?
Lekarz spojrzał na mnie z zakłopotaniem:
- Za 15 minut kończę dyżur. Możemy spotkać się na podziemnym parkingu...

4,774

Ależ, że też nigdy na to nie wpadłem??? big_smile To jest dopiero dolewka tongue

https://img.joemonster.org/i/2018/01/dziwacy_9sty_07.jpg

4,775

wilczysko napisał/a:

Kontynuacja będzie, ale bez Franka. Ja utknąłem na połowie 2 sezonu. Spacey gra świetnie. Ale zawiłości amerykańskiej polityki trochę mnie motają. Ale wrócę do tego serialu.

Mnie wciągnął ten serial. Odcinki są dość długie, bo trwają prawie godzinę. Za mną zaledwie 8 odcinków z... 65. Spacey jakby urodzony do tej roli. Jestem zafascynowana postacią jego i Claire.
Wcześniej padło pytanie, czy pamiętamy go z roli "American Beauty" i "Seven". Jasne. smile Za "American Beauty" dostał statuetkę.

4,776

wilczysko napisał/a:
rh72 napisał/a:

A Yoda na to: "Luke, weź NIEPIERDOL".

https://i.ytimg.com/vi/9F9_lTSQRik/maxresdefault.jpg

Hahaha! Krótko i na temat. wink big_smile

4,777 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2018-01-09 15:43:59)

I_see_beyond napisał/a:
wilczysko napisał/a:

Kontynuacja będzie, ale bez Franka. Ja utknąłem na połowie 2 sezonu. Spacey gra świetnie. Ale zawiłości amerykańskiej polityki trochę mnie motają. Ale wrócę do tego serialu.

Mnie wciągnął ten serial. Odcinki są dość długie, bo trwają prawie godzinę. Za mną zaledwie 8 odcinków z... 65. Spacey jakby urodzony do tej roli. Jestem zafascynowana postacią jego i Claire.
Wcześniej padło pytanie, czy pamiętamy go z roli "American Beauty" i "Seven". Jasne. smile Za "American Beauty" dostał statuetkę.

On praktycznie w każdej roli był świetny. "K-Pax", "Tajemnice Los Angeles"... Mam nadzieję, że jeszcze się podźwignie po tej aferze, bo szkoda takiego aktora.

4,778 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-01-09 16:07:02)

Rh, nie robię z siebie świętej, reaguję emocjonalnie, ale foch to co innego- to coś w stylu- jestem zła, ale Ci nie powiem, sam się domyśl...
smile)) - fajny kawał  z lekarzem- znam osobiście prywatnie 2 ginekologów- nie moich lekarzy oczywiście i też mają zajebiste poczucie humoru :DD

Vicky- z Norwegów to sa moi ulubieni:

Rh, jak gdzieś piszesz jakieś recenzje muzyczne, podaj linka, będę fanką smile)

4,779 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2018-01-09 16:14:12)

"K-pax" też oglądałam. smile

Ja niestety nie mam pamięci do kawałów, ale lubię się pośmiać, jak ktoś dobrze kawał opowiada. wink Nie śmieszą mnie tylko kawały o blondynkach, ale nie dlatego, że sama mam taki kolor włosów i z przewrazliwienia się obrażam, ale one po prostu śmieszne nie są. wink

W Norwegii byłam raz, piękny kraj, ale język szalenie trudny.

Edit

Tu byłam :

http://blog.radissonblu.com/wp-content/uploads/2015/04/Stavanger-Preikestolen-Pulpit-rock.jpg

4,780 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-01-09 16:18:24)

I_see_beyond napisał/a:

"K-pax" też oglądałam. smile

Ja niestety nie mam pamięci do kawałów, ale lubię się pośmiać, jak ktoś dobrze kawał opowiada. wink Nie śmieszą mnie tylko kawały o blondynkach, ale nie dlatego, że sama mam taki kolor włosów i z przewrazliwienia się obrażam, ale one po prostu śmieszne nie są. wink

W Norwegii byłam raz, piękny kraj, ale język szalenie trudny.

Edit

Tu byłam :

http://blog.radissonblu.com/wp-content/uploads/2015/04/Stavanger-Preikestolen-Pulpit-rock.jpg

piękne miejsce..

moja córka jest blondynką- jedyną w rodzinie, i też się oburza na kawały o blondynkach.. smile Próbowałam jej tłumaczy, że nie kolor włosów chodzi przecież..:)

4,781 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-09 19:05:17)

Ela210 napisał/a:

piękne miejsce..

.. w którym ja na pewno dostałabym zawrotu głowy stojąc na skraju, i... big_smile

4,782

też o tym pomyślałam Sony.
Ale wiesz co, człowiek przyzwyczaja się do wysokości- kiedyś mieszkałam na - nastym piętrze,  i mam zdjęcie jak siedzę przy otwartym na oścież oknie na parapecie  wyciągnięte nogi i pamietam, że się nie bałam absolutnie.- kwestia przyzwyczajenia.
Ajsi, wchodzi się tam na tę kwadratową skałę?

4,783 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2018-01-09 19:37:24)

Ajsi bylas na Preikestolen:))) przepikne miejsce, ale na nas wieksze wrazenie zrobil trolltunga oooo dzisas

https://res.cloudinary.com/simpleview/image/fetch/c_fill,f_jpg,h_565,q_65,w_1024/https://media.newmindmedia.com/TellUs/image/%3Ffile%3D332A28D14F62AB33E8964C05C5D0EE65F4D2AC65.jpg%26dh%3D389%26dw%3D800%26t%3D4

Czyli zakladam ze zwiedzalas zachodnie wybrzeze, Bergen\Stavanger?

Jest ladnie, ale sa duzo piekniejsze miejsce w Norwegii:) serio serio.

A dawno bylas?

Sony, akurat na Preikestolen zaiste kazdego roku ilus tam turystow ginie, chcac zrobic sobie ekstremalna fotke na fejsika:)

4,784

Ela210 napisał/a:

wchodzi, sie a nawet sie inne rzeczy robi, na Preikestolen oraz na trolltunga tez:D:D:

https://www.fjordnorway.com/imageresizer/?image=%2Fdbimgs%2F6-trolltunga-nina-de-flon.jpg&action=Background_Overlay
https://thumbnails.trvl-media.com/2TyhO3PkHUVxUmuappa19Gsd3dE=/768x432/images.trvl-media.com/media/content/shared/images/travelguides/destination/3308/Preikestolen-155250.jpg

big_smile:D:D

4,785 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-01-09 20:01:40)

Ela Całe życie mieszkam wysoko, kondygnacja 10, i nie boję się widoku tylko z własnego balkonu i okien. Z każdego innego wysokiego piętra mam lęk wysokości wink

vicky no way - nie ma szans na pajacyki w tym miejscu big_smile

4,786

SonyXperia napisał/a:

vicky no way - nie ma szans na pajacyki w tym miejscu big_smile

ja tez tak odwazna nie jestem, choc generalnie jestem odwazna, ale bardzo boje sie tzw. "glupiej smierci":D

4,787 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2018-01-09 21:17:59)

vicky85 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

wchodzi, sie a nawet sie inne rzeczy robi, na Preikestolen oraz na trolltunga tez:D:D:
https://thumbnails.trvl-media.com/2TyhO3PkHUVxUmuappa19Gsd3dE=/768x432/images.trvl-media.com/media/content/shared/images/travelguides/destination/3308/Preikestolen-155250.jpg

Elu , mam mniej więcej takie zdjęcie z pobytu na Preikestolen jak wstawiła Vicky . smile Siedzę na krawędzi. W domu rodzinnym powinnam mieć jeszcze zdjęcia z tego pobytu. Mama o mało zawału nie dostała, jak zobaczyła, co wyprawiam na wycieczce szkolnej. wink

Vicky , w Norwegii byłam wieki temu, ale się zachwyciłam jej pięknem. Byłam w Oslo i Stavanger i kilku innych miejscach, m.in. przy skoczni w Hollmenkollen (tu mam zdjęcie z trollem  i w parku Vigelanda też. wink

4,788

vicky85 napisał/a:

Ajsi bylas na Preikestolen:))) przepikne miejsce, ale na nas wieksze wrazenie zrobil trolltunga oooo dzisas

Wygooglowałam właśnie... Ożesz ty! Naprawdę super! smile

4,789

vicky85 napisał/a:

Oooo smile

4,790

Cześć, rossanko! smile

Fajnie, że wpadasz! smile

4,791

Rany! Od samego patrzenia zakręciło mi się w głowie big_smile

Dobry wieczór smile

4,792 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2018-01-09 23:16:27)

Mystique71 napisał/a:

Dobry wieczór smile

Witaj, Mysti ! smile Jak się cieszę, że wpadasz! smile Zdecydowanie za rzadko!:)

Jak mija Wam wieczór? Ja podjadam. wink

4,793

Co podjadasz?
Ja orzeszki schrupałam właśnie.

W pracy jestem.

4,794

Mystique71 napisał/a:

Co podjadasz?

Płatki owsiane z rodzynkami i innymi dodatkami. wink Tylko to mam dzisiaj w domu.

Ale marzy mi się coś innego... big_smile

Ja dzisiaj w domu. A jutro w trasie. wink smile

4,795

Mystique71 napisał/a:

Co podjadasz?

W pracy jestem.

Jejkuuuu jak ja zazdroszczę tym co maja czas w pracy na chrupanie czegokolwiek i pisanie w necie. Oczywiście nie ma w tym złośliwości, tylko takie rozmarzenie.
Marzę o takiej pracy.

4,796

tajemnicza75 napisał/a:
Mystique71 napisał/a:

Co podjadasz?

W pracy jestem.

Jejkuuuu jak ja zazdroszczę tym co maja czas w pracy na chrupanie czegokolwiek i pisanie w necie. Oczywiście nie ma w tym złośliwości, tylko takie rozmarzenie.
Marzę o takiej pracy.

W mojej obecnej pracy zdarzają się rzadkie chwile, kiedy ukradkiem mogę się zalogować i napisać coś na forum. wink

A ja marzę o spokojnej pracy, po przyjściu z której nie będę o niej myślała w domu. Teraz ja się rozmarzyłam... smile

Wczoraj miałam dzień na podjadanie. Coś sobie w ten sposób kompensowałam, jakiś brak. wink Staram się ograniczyć słodycze, ale nie dałam rady - skusiłam się na czekoladową babeczkę do kawy i krówki. Te ostatnie "chodziły za mną" kilka dni. wink Dziś już lepiej. big_smile

4,797

tajemnicza75 napisał/a:

Marzę o takiej pracy.

Nie masz czasu nawet zjesc w pracy?:) to co ty w  kamieniolomach pracujesz?:)

4,798

Wczoraj sporo osób narzekało na gorszy dzień. Mnie pomogły w/w słodycze :

https://media.giphy.com/media/IxsChhXUIOipW/giphy.gif
wink big_smile

Macie jakieś sposoby na tzw. "gorsze dni"?

4,799

Hmmm.... I see... Ciekawy to musiał być widok jak tak krówki za Tobą chodziły... big_smile muczaly? Rzadkiem czy tak bardziej stadkiem? tongue

4,800

Czekoladki? W takiej ilości? :DDD
To już lepiej drwa rąbać czy coś.. Odśnieżanie byłoby dobre, ale śniegu nie ma..

4,801

rh72 napisał/a:

Hmmm.... I see... Ciekawy to musiał być widok jak tak krówki za Tobą chodziły... big_smile muczaly? Rzadkiem czy tak bardziej stadkiem? tongue

Nie wiem kiedy ostatnio widziałam żywe krówki...

4,802

rh72 napisał/a:

Zaatakowało mnie całe stado krówek, których nie jadłam całe lata świetlne. smile A muczały sobie : Skuś się, I see, skuś, ulegnij pokusie... Czasem ulegam. wink

Ela, nie w takiej ilości jak na fotce powyżej! big_smile Kilka sztuk zaledwie. smile A jak mi się humor poprawił!... smile

4,803

Ela210 napisał/a:

Nie wiem kiedy ostatnio widziałam żywe krówki...

Ja w dzieciństwie chyba.

4,804

Znalazłam big_smile .

4,805

Coś siadła ta parapetówka. Może jakby Salma zatańczyła ? smile

4,806

tajemnicza75 napisał/a:

Znalazłam big_smile .

cudowne, nie znalam tego... az mi sie goraco zrobilo.....

4,807 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-01-13 15:16:53)

vicky85 napisał/a:
tajemnicza75 napisał/a:

Marzę o takiej pracy.

Nie masz czasu nawet zjesc w pracy?:) to co ty w  kamieniolomach pracujesz?:)

W Biurze Rachunkowym. Mam często taki zapiernicz, że nawet na siku czasem trudno wyjść. Mam jednocześnie 2 telefony, kolejkę zniecierpliwionych klientów  i szefa stojącego nad głową i niecierpliwego bardziej niż cała kolejka klientów. Nie polecam nikomu.
Dlatego marzę o pracy spokojnej, bez presji czasu, bez tego szaleństwa jakie mam.

Siada impreza? Alez skąd. Na imprezie tez mogą być przerwy na jakiś trunek, a w czasie przerwy się o czymś gada co nie wink ?

To zapodaję coś żywiołowego. Mnie urzeka muzyka skrzypcowa.

4,808

cyt:   "szefa stojącego nad głową i niecierpliwego bardziej niż cała kolejka klientów. Nie polecam nikomu."

Naprawdę aż tak źle? Tyle pracy wokół... no chyba że zarabiasz milion co miesiąc...

4,809

Hej, hej! smile

Są takie chwile, kiedy tematy "zwalniają" - przeważnie wtedy ostro "wzywa" real. Tak jak mnie w tej chwili - sporo się dzieje. wink

tajemnicza , nie narzekam teraz na pracę, ale często miewam tak jak Ty u siebie w biurze. To jest też mój cel:

tajemnicza75 napisał/a:

Dlatego marzę o pracy spokojnej, bez presji czasu, bez tego szaleństwa jakie mam.

Nie znałam Davida Garetta wcześniej, przyznam się.

4,810

Show must go on... Więc Jelonek i mój ulubiony oryginał tongue

Nie wiem ale Muppety lepsze - a swoja drogą ciekawa jest historia tej, uwaga, szwedzkiej piosenki big_smile

Posty [ 4,746 do 4,810 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 72 73 74 75 76 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024