Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 68 69 70 71 72 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,486 do 4,550 z 7,913 ]

4,486 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-16 23:42:07)

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
rh72 napisał/a:

Ja pamiętam film, gdzie Kot zagrał tego złego a babki paliły banana tongue big_smile

PS. co ja tak rozdziewiczam znowu strona po stronie? lol

To nie ten film ale genialne "jak się pozbyć Cellulitu" smile
Super był ten film smile oglądałam  z 5 razy, dziewczyny polecam jak nie widziałałyście

Jak to było"
"gdy jakiś facet źle się z Tobą wozi, weź go do Bozi,
Zabierz go do Bozi?"

Zobacz podobne tematy :

4,487

Wham... Christmass... rozwala mnie ta historia i jednocześnie denerwuje, bo gość taki nieśmiały, że aż wkurzający. Spojrzenia, gierki... Ech... dramat.

4,488 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-17 00:49:38)

nieśmiałość nie jest wkurzająca smile Dla kobiet nigdy, no chyba że dla samego niesmiałego faceta..
A poza tym George Michael okazał się gejem, a nabrał tyle kobiet- też się w nim kochalam- co za brak wyczucia.. smile

4,489

Ela210 napisał/a:

nieśmiałość nie jest wkurzająca smile Dla kobiet nigdy, no chyba że dla samego niesmiałego faceta..

No ale jak on się tylko patrzy z daleka kątem oka zamiast zadziałać... sad sad

A poza tym George Michael okazał się gejem, a nabrał tyle kobiet- też się w nim kochalam- co za brak wyczucia.. smile

A orientujesz się czy Ci z Roxette spali ze sobą? Też Cię to ciekawiło?

4,490

Ela210 napisał/a:

Dla samego nieśmiałego faceta to jest koszmar. Wiem coś o tym.

4,491

F@@@@! Kobiety, potwierdźcie ale najlepiej zaprzeczcie! To prawda??? tongue

https://img.joemonster.org/images/vad/img_42761/e3b6e6998c7926f68aa1c1c0deef1317.jpg?1513100326

4,492 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-17 15:44:53)

1.potwierdzam smile
2. I tak nie będzie to miało znaczenia
3. Kobiety przynajmniej rano nie biegają po domu z pretensjami do męza: gdzie sa moje majtki pasujące do stanika i dlaczego zgubiły się w praniu ??? wink

Więc Rh smile
Jak będziesz widział barchanowe majtki to wiedz, że poszła za porywem chwili big_smile big_smile

A już jak będzie niedokładnie wydepilowana   :DDD To znaczy że szał ciał ..:)

Albo może poczekaj aż cię poderwie i będzie miała pasującą bieliznę wink

4,493

Ela210 napisał/a:

To w takim razie dla Ajsi

@Ela, wielkie dzięki! smile Nie ma świąt bez tego kawałka! On jest maksymalnie eksploatowany przed Bożym Narodzeniem, ale ja go bardzo lubię.

4,494

Na mojej liście przebojów świątecznych jest oczywiście jeszcze jeden amerykański utwór :

Taki prezencik poproszę. wink

4,495 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-17 11:32:27)

wilczysko napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Wiesz Wilku, nieśmiałość ma takie założenie, że innym to wszystko przychodzi łatwo, a tylko w Twojej głowie się kotłuje. A to kompletnie nieprawda, błędne założenie. poza tym Ci "śmiali" nieraz dostali po głowie i zobaczyli że od tego się nie umiera..

4,496 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-12-17 12:09:19)

Ela210 napisał/a:
wilczysko napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Wiesz Wilku, nieśmiałość ma takie założenie, że innym to wszystko przychodzi łatwo, a tylko w Twojej głowie się kotłuje. A to kompletnie nieprawda, błędne założenie. poza tym Ci "śmiali" nieraz dostali po głowie i zobaczyli że od tego się nie umiera..

Nieśmiały umiera. Za każdym razem i w tym właśnie problem wink

4,497

każdy "umiera" w wyniku odrzucenia, albo tego co mu się odrzuceniam wydaje..
Ale potem zmartwychwstaje jak Jon Snow, więc tak naprawdę chyba nie umiera. smile

4,498 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-12-17 12:53:57)

Ela210 napisał/a:

Ale potem zmartwychwstaje jak Jon Snow, więc tak naprawdę chyba nie umiera. smile

O,  tak!

A najgorsze są UROJONE odrzucenia. big_smile Taki "odrzucony" potrafi z nienawiścią zaatakować "odrzucającego", być bezwzględnym w swoim działaniu, bo jest święcie przekonany, że dzieje mu się krzywda.

Doświadczyłam czegoś takiego kilka razy w życiu - w roli "odrzucającego". Panie Boże, chroń mnie przed chorymi umysłami i paranoikami. big_smile Przy czym, przykro mi to stwierdzić na podstawie  doświadczeń osobistych, gorszymi paranoikami i bardziej zawzięte i bezwzględne są kobiety.

4,499

wilczysko napisał/a:

@Wilczysko, ja byłam dawniej nieśmiała, wiem o czym piszesz. Jeszcze mi się to zdarza, ale coraz mniej, bo coraz mniej się różnymi rzeczami przejmuję. smile

4,500 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-17 12:56:36)

wilczysko napisał/a:
Ela210 napisał/a:

A czym w takim razie bywa ta nieśmiałość, skoro może mieć postac nawet koszmaru? wink Zdecydowanie wolę mężczyznę nieśmiałego, cokolwiek by sie pod tym dla niego kryło, niż arogancko pewnego siebie smile

I_see_beyond napisał/a:
Ela210 napisał/a:

O,  tak!

A najgorsze są UROJONE odrzucenia. big_smile Taki "odrzucony" potrafi z nienawiścią zaatakować "odrzucającego", być bezwzględnym w swoim działaniu, bo jest święcie przekonany, że dzieje mu się krzywda.

Doświadczyłam czegoś takiego kilka razy w życiu - w roli "odrzucającego". Panie Boże, chroń mnie przed chorymi umysłami i paranoikami. big_smile Przy czym, przykro mi to stwierdzić na podstawie  doświadczeń osobistych, gorszymi paranoikami i bardziej zawzięte i bezwzględne są kobiety.

Wydaje mi się, że kobiety cierpią bardziej pod względem 'emocjonalnym' a mężczyźni bardziej pod względem 'ambicjonalnym'. Nie wiem co gorsze...

4,501

SonyXperia napisał/a:

Zdecydowanie wolę mężczyznę nieśmiałego, cokolwiek by sie pod tym dla niego kryło, niż arogancko pewnego siebie smile

Prawda. Zresztą, z Tobą, @Wilczysko, bardzo dobrze mi się na forum rozmawia. Nieśmiały byłeś kiedyś czy nadal jesteś? Bo wirtualnie Cię lubię i da się fajnie  poprowadzić rozmowę . smile

4,502 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-17 13:13:58)

Sony, spotkałaś kiedyś faceta arogancko pewnego siebie? Bo ja nie.
Musiałby to być facet mało inteligentny, ograniczony- a takich w naszym środowisku rzadko spotykamy przecież.
A jak już, to od razu odrzucamy..
Zresztą taki facet nie ma chyba problemów tego typu- odrzuca go kobieta- to głupia, cwana foka i już.. Niestety takie myslenie na forum też się spotyka..
Jest tu trochę mizoginów..

4,503 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-17 13:22:24)

Ela210 napisał/a:

Sony, spotkałaś kiedyś faceta arogancko pewnego siebie? Bo ja nie.
Musiałby to być facet mało inteligentny, ograniczony- a takich w naszym środowisku rzadko spotykamy przecież.
A jak już, to od razu odrzucamy..
Zresztą taki facet nie ma chyba problemów tego typu- odrzuca go kobieta- to głupia, cwana foka i już.. Niestety takie myslenie na forum też się spotyka..
Jest tu trochę mizoginów..

Może to kwestia definicj czym jest owa arogancka pewność siebie. To, w dużym skrócie, coś w stylu jestem atrakcyjny (a przynajmniej za takiego się uważa delikwent), więc jak to możliwe, że Ci się nie podobam big_smile To oczywiście działa w obie strony. Kobiety tez nie potrafią zrozumiec słowa 'nie' i są przekonane o swojej wyjątkowej atrakcyjności, która powinna działać na każdego w równym stopniu wink

4,504

Przypomniałaś mi historię, gdy moją firmę odwiedzał często pewien urzędnik.. Niby prywatnie. atrakcyjny wizualnie facet.
Jak w pewnym momencie zorientował się że nic nie wskóra, pozegnał się ozięble, a nagle mimo ze był przy drzwiach, wrócił się, podszedł do mnie i wypalił:
Pani  powiedzmy ELU! wie Pani kim ja jestem?
ja zaskoczona: Nie...?
A On wyciagnął legitymację inspektora instytucji X...:D
Strasznie się wkurzyłam i wypaliłam na cały głos- i CO Z TEGO???

I poszedł wściekły, a ja roztrzęsiona...
A były to naprawdę miłe rozmowy. bez przegięcia..

4,505

Personalny snobizm. Coś, co działa na mnie jak płachta na byka wink

4,506 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-12-17 15:00:48)

Też wolę ciut nieśmiałego, skromnego i naturalnego faceta niż takiego "co to nie on".
A Ciebie, Wilku lubię za rozsądek, inteligencję i jak to określam, normalność. Nie cierpię tupeciarzy.
Ja kiedyś byłam strasznie nieśmiała, a dziś to się tylko z rzadka we mnie odzywa. Ale w pewnych obszarach trochę mnie jeszcze ten problem uwiera. Tylko, że coraz mniej z tym walczę, raczej akceptuję i... doceniam, bo nieśmiałość i umiarkowanie też mają swoje zalety.
I oczywiście zgadzam się z tym o umieraniu. Umiera się za każdym razem, ale można się przekonać, że tylko tak nam się wydawało. Jednak żyjemy i mamy się nieźle. W dużej mierze jest to wybór - aczkolwiek niekoniecznie łatwy i nie bez pracy nad sobą.

4,507

żart...

https://i1.ujarani.com/3/2/2S8Nxo.jpg

4,508

Ela210 napisał/a:

hahaahaha:D wstaweczka z Gry o tron nigdy nie jest zla:D:D:D

4,509

Ja nie wiem czy jestem nieśmialy... Z jednej strony dawniej trzymałem się od dziewczyn z daleka, a z drugiej strony nie miałem problemów aby czuć się swobodnie.

Przykra jest natomiast myśl, że nieśmiałość znika wraz z wiekiem -- takie dziadki są najbardziej wygadani do kobiet... tacy flirciarze...

4,510

Ela210 napisał/a:

Przypomniałaś mi historię, gdy moją firmę odwiedzał często pewien urzędnik.. Niby prywatnie. atrakcyjny wizualnie facet.
Jak w pewnym momencie zorientował się że nic nie wskóra, pozegnał się ozięble, a nagle mimo ze był przy drzwiach, wrócił się, podszedł do mnie i wypalił:
Pani  powiedzmy ELU! wie Pani kim ja jestem?
ja zaskoczona: Nie...?
A On wyciagnął legitymację inspektora instytucji X...:D
Strasznie się wkurzyłam i wypaliłam na cały głos- i CO Z TEGO???

I poszedł wściekły, a ja roztrzęsiona...
A były to naprawdę miłe rozmowy. bez przegięcia..

hahahahhahahahahah:D:D:D

big_smile
Mi sie kiedys zdarzylo, gosciu zarywa zarywa..... nachalny, zarozumialy,  ja go zbywam i zbywam...w koncu mowi
- "wiesz ze jestem lekarzem?" 
- "Nieee"
- "No....jestem jestem. Chorob wewnetrznych.
- Bardzo fajnie.
- Nooo.... to co moze jutro o 19???
- Ja juz ci chyba dalam do zrozumienia, ze nie jestem zainteresowana randka z toba?
- Ale ja jestem lekarzem!!!

WTF?????!!!!!:D:D:D:D
i mozna jednak byc lekarzem, przystojnym, zamoznym, ale jednoczesnie takim dupkiem, ze zadna nie chce sie spotkac:D:D

4,511 Ostatnio edytowany przez vicky85 (2017-12-17 18:08:59)

Gary napisał/a:

Ja nie wiem czy jestem nieśmialy... Z jednej strony dawniej trzymałem się od dziewczyn z daleka, a z drugiej strony nie miałem problemów aby czuć się swobodnie.

Przykra jest natomiast myśl, że nieśmiałość znika wraz z wiekiem -- takie dziadki są najbardziej wygadani do kobiet... tacy flirciarze...

tak tak:) oni juz sie poznali i na zyciu, i na kobietach

Tak w ogole czesc Gary:))))

EDIT: dlaczego przykra???!!!!

4,512

W czasach komuny... Kontroler biletów podchodzi do pani... "Poproszę bilet...". Pani ignoruje. "Proszę pani -- kontrola biletóœ. Proszę dać bilet...". Pani dalej ignoruje. Kontroler puka ją w ramię "Halo! Proszę Pani! Muszę skontrolować pani bilet...".   Ona oburzona totalnie "Ale proszę Pana! Ja znam angielski!".

4,513

vicky85 napisał/a:

Tak w ogole czesc Gary:))))

Ooo... jak miiiiło! Witaj Wikusiu smile smile :*

4,514

Gary napisał/a:

W czasach komuny... Kontroler biletów podchodzi do pani... "Poproszę bilet...". Pani ignoruje. "Proszę pani -- kontrola biletóœ. Proszę dać bilet...". Pani dalej ignoruje. Kontroler puka ją w ramię "Halo! Proszę Pani! Muszę skontrolować pani bilet...".   Ona oburzona totalnie "Ale proszę Pana! Ja znam angielski!".

to zart czy tak naprawde bylo?:)

4,515 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-17 18:11:22)

vicky85 napisał/a:

podryw dziadków:

Bo za młodu trzeba być takim wygadanym a nie wieku kiedy już seksić się nie można.

O tej pani z biletami -- opowiedziano mi jako prawdziwą historię.

4,516 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-12-17 18:19:08)

Gary napisał/a:

No, fakt, gdyby młodsi tak umieli. Bardzo lubię przekomarzanki z dziadkami spod mojego bloku smile Zawsze jest kupa śmiechu, a nigdy nie czułam się niczym urażona. Bez obrazy, ale gówniarze tak nie potrafią. I wcale nie o śmiałość tu chodzi, ale o wyczucie granic. Można żartować nawet bardzo zuchwale, a jednak ze smakiem.

4,517

Gary napisał/a:
vicky85 napisał/a:

podryw dziadków:

Bo za młodu trzeba być takim wygadanym a nie wieku kiedy już seksić się nie można.

O tej pani z biletami -- opowiedziano mi jako prawdziwą historię.

bez przesady....zawsze mozna sie seksic:) tacy 55-65 sa czesto cudowni w lozku. Chyba ze mowisz o typowych dziadkach 70+. Ale tak naprawde gadane faceci maja juz po 40 znacznie lepsze niz mlodsi:) Ty tez masz przeciez juz gadane,a jestes przed 50.

4,518 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-17 18:17:26)

Gary napisał/a:
vicky85 napisał/a:

podryw dziadków:

To nie chodzi o wiek, lecz o dystans, luz i swobodę, którą się z wiekiem nabywa. A co do dziadka, to co mu tam stoi na przeszkodzie, skoro mu już nic innego nie stoi, powygłupiać się trochę big_smile wink

https://www.xdpedia.com/obrazki/impotencja_i_stanac_ci_moze_juz_tylko_serce_19144.jpg

4,519

tongue

Mistrz mówi swoim trzecim uczniom, aby spojrzeli w lustro.
Pierwszy uczeń: - Widzę w nim moje braki.
Mistrz: - Jesteś zbyt niepewny!
Drugi uczeń: - Widzę w nim moją godność.
Mistrz: - Jesteś zbyt pewny siebie!
Trzeci uczeń: - Widzę w nim zalety i wady samego lustra.
Mistrz: - Gratulacje. Osiągnąłeś oświecenie!

4,520

rh72 napisał/a:

tongue

smile

4,521

Piegowata'76 napisał/a:
Gary napisał/a:

nieśmiałość znika wraz z wiekiem -- takie dziadki są najbardziej wygadani do kobiet... tacy flirciarze...

No, fakt, gdyby młodsi tak umieli. Bardzo lubię przekomarzanki z dziadkami spod mojego bloku smile Zawsze jest kupa śmiechu, a nigdy nie czułam się niczym urażona. Bez obrazy, ale gówniarze tak nie potrafią. I wcale nie o śmiałość tu chodzi, ale o wyczucie granic. Można żartować nawet bardzo zuchwale, a jednak ze smakiem.

vicky85 napisał/a:

bez przesady....zawsze mozna sie seksic:) (...) Ale tak naprawde gadane faceci maja juz po 40 znacznie lepsze niz mlodsi:)

SonyXperia napisał/a:

To nie chodzi o wiek, lecz o dystans, luz i swobodę, którą się z wiekiem nabywa.

3 x Tak! Zgadzam się!  Dlatego osobiście gustuję w nieco starszych facetach. wink

4,522

I_see_beyond napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:
Gary napisał/a:

nieśmiałość znika wraz z wiekiem -- takie dziadki są najbardziej wygadani do kobiet... tacy flirciarze...

vicky85 napisał/a:

bez przesady....zawsze mozna sie seksic:) (...) Ale tak naprawde gadane faceci maja juz po 40 znacznie lepsze niz mlodsi:)

SonyXperia napisał/a:

To nie chodzi o wiek, lecz o dystans, luz i swobodę, którą się z wiekiem nabywa.

3 x Tak! Zgadzam się!  Dlatego osobiście gustuję w nieco starszych facetach. wink

ja to nawet w duzo starszych:)

4,523

Piegowata'76 napisał/a:
rh72 napisał/a:

tongue

smile

Dlatego lubię zakupy w TKmaxxie.. JEst tam tak podłe oświetlenie, że zawsze w domu wygląda się lepiej smile

4,524

smile Nasza reprezentacja kolarzy tongue Możemy być dumni lol

http://tubulocity.com/wp-content/uploads/2010/01/bad_kit_A.jpg

4,525 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-17 18:55:39)

Dzisas ! To prawdziwe zdjęcie a nie fotomontaż?? big_smile
Jednak Szkocki strój ludowy zabezpiecza..przed takimi fotkami..

4,526

Prawdziwe... Prasa zagraniczna nazwała ich 'przemytnikami ziemniaków' tongue big_smile

4,527

Ja skłaniam się ku starszym, ale dopuszczam inne opcje. Pisałam już, że miałam w pracy świetnego kolegę młodszego o 5 lat. Był bardzo inteligentny, przedowcipny, kulturalny - w ogóle nie czułam się z nim jak z gówniarzem.

4,528 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-12-17 19:05:15)

rh72 napisał/a:

Tu mi się przypomina zawołanie szkolnych kolegów Katarzyny Grocholi: "Pueri! Sursum aves!" czyli: "Chłopaki! W górę ptaki!" big_smile (z autobiograficznej ksiązki "Zielone drzwi" - całkiem zresztą przyjemnej)

4,529

A oto najnowsza moda na ten rok czyli udekorowane brwi big_smile Panie, do dzieła big_smile tongue

https://img.joemonster.org/images/vad/img_42748/482fe5f82611f6253d0507b6d8124765.jpg

4,530

rh72 napisał/a:

A oto najnowsza moda na ten rok czyli udekorowane brwi big_smile Panie, do dzieła big_smile tongue

https://img.joemonster.org/images/vad/img_42748/482fe5f82611f6253d0507b6d8124765.jpg

Uuuu! smile

4,531

Eeee... to na Sylwka bo na święta proponują coś takiego big_smile tongue Która spróbuje? lol

https://i.pinimg.com/originals/92/01/e8/9201e873bdf87d99f065db66761ffc58.jpg

4,532 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-17 19:12:48)

rh72 napisał/a:

Całe szczęście, że ten rok już niebawem się kończy big_smile Szkoda się fatygować tongue

4,533

Hahaha!!! big_smile A tu męska wersja... dołączyli obok oryginał aby się jakoś niemoralnie nie kojarzyło big_smile tongue

https://img.joemonster.org/mg/albums/new/171212/04niepowtarzalny_swiateczny_styl.jpg

4,534

To co? 'Let it snow now' czy 'Tits now'... Ale co to może być te 'cycki teraz'? big_smile

https://img.joemonster.org/images/vad/img_42735/6f83a3baaba338e2d5ae621638ffa351.jpg

4,535

Tak wyglądamy z góry... smile

https://img.joemonster.org/i/2017/12/nophoto_12.jpg

4,536

"Grawitacja" w 3 D..
był ktoś?

4,537

Znudził mnie ten film juz na początku więc nie byłem sad

4,538

vicky85 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:

vicky85 napisał/a:

SonyXperia napisał/a:

ja to nawet w duzo starszych:)

@vicky, czy Twój mąż jest właśnie dużo starszy od Ciebie?

4,539 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-18 00:25:17)

Ela210 napisał/a:

"Grawitacja" w 3 D..
był ktoś?

Ja tego doświadczam każdego dnia... grawitacji w trzech wymiarach. Nie da się tego za jasną cholerę obejść.
Hmmm... zabrzmiałaś jak super-komputer, który się zastanawia co to jest grawitacja:

https://www.wired.com/images_blogs/photos/uncategorized/2009/01/08/damian_2_hal9000_focus_jpg.jpg

4,540

smile Komputery nie dorównają mojej głowie jeszcze dłuuugo big_smile

4,541

Piegowata'76 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Tu mi się przypomina zawołanie szkolnych kolegów Katarzyny Grocholi: "Pueri! Sursum aves!" czyli: "Chłopaki! W górę ptaki!" big_smile (z autobiograficznej ksiązki "Zielone drzwi" - całkiem zresztą przyjemnej)

big_smile:D:D:D

slucham wlasnie tego po raz 20ty dzis chyba....jaki energetyczny zajefajny kawalek

4,542

Przy tej muzyce to paluszek tak lata.. big_smile aby nie było - nie ptaszek tongue

4,543

Hej smile

raczej nóżka przytupuje smile

4,544 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-18 09:47:15)

No tak.. U faceta jak nóżka to może i ptaszek... smile Vicky... Yyyy... Zdradziecka muzyka! tongue

4,545

I_see_beyond napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Zdecydowanie wolę mężczyznę nieśmiałego, cokolwiek by sie pod tym dla niego kryło, niż arogancko pewnego siebie smile

Prawda. Zresztą, z Tobą, @Wilczysko, bardzo dobrze mi się na forum rozmawia. Nieśmiały byłeś kiedyś czy nadal jesteś? Bo wirtualnie Cię lubię i da się fajnie  poprowadzić rozmowę . smile

Dalej jestem. Chociaż teraz z racji tego, że nie szukam nikogo to aż tak mi to nie przeszkadza. Generalnie nie jestem wygadany, a kiedy jakaś dziewczyna, kobieta mi się podobała to już była masakra.

4,546

rh72 napisał/a:

Może to takie ustawienie taktyczne ?? big_smile Gdzieś słyszałem, że kolarze w czasie wyścigu to sikają w czasie jazdy.

4,547

Wilczysko... Ble... A jak sie zasika? Ble... tongue
Że tak dospiewam:
Ja sem góralicek spod siamiuśkich Tater
Wrócił ci ja do dom mokry bom sikał pod wiater! Hej!
cool

4,548

rh72 napisał/a:

Wilczysko... Ble... A jak sie zasika? Ble... tongue
Że tak dospiewam:
Ja sem góralicek spod siamiuśkich Tater
Wrócił ci ja do dom mokry bom sikał pod wiater! Hej!
cool

Jak ma się zasikać big_smile ? Przez gacie mu przecież strumień nie przeleci. Zresztą oni chyba i tak za dużo na trasie nie sikają. Przy takim wysiłku.

4,549

Kurczę... Ale kwas... Racja! tongue

4,550

Ajsi pisała, że nie lubi polskich kolęd i pytała jaki jest nasz ulubiony utwór świąteczny smile Jest taki jeden wink

Posty [ 4,486 do 4,550 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 68 69 70 71 72 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024