Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 62 63 64 65 66 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,096 do 4,160 z 7,913 ]

4,096 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 14:52:21)

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
Ela210 napisał/a:

Sympatyczna smile Długo trzeba było szukać w necie zdjęcia takiej normalnej, niesilikonowej?

Nie wszystko co duże i pełne seksapilu,  to od razu sztuczne tongue

Gary napisał/a:

@Ela... wyszło zaraz na pierwszej stronie na hasło "mikołajka" smile smile Dokładnie tam gdzie Sony szukała. smile

Co kto lubi smile
Może być i szara myszka wink

https://www.partybox.pl/zasoby/images/middle/sc604-2.jpg

Tymczasem, Ajsi dziękuję za prezent, u mnie z pudełka wyskoczył przystojny Mikołajek wink
https://st2.depositphotos.com/2117297/5729/i/450/depositphotos_57293937-stock-photo-strong-santa-claus-man.jpg

Idę nacieszyć się prezentem tongue

Zobacz podobne tematy :

4,097

SonyXperia napisał/a:

Tymczasem, Ajsi dziękuję za prezent, u mnie z pudełka wyskoczył przystojny Mikołajek wink

smile big_smile wink Właśnie taki był zamysł zapakowanych prezentów - z pudełek wyskakuje dokładnie to, czego nam trzeba, żeby w tym dniu było miło i przyjemnie. wink Mikołaj bardzo dokładnie przeczytał wszystkie listy z życzeniami. wink Niektórzy mieli bardzo długie listy życzeń. wink

http://swiety-mikolaj.com/img/list.jpg

4,098 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-06 15:03:19)

SonyXperia napisał/a:

Tia... Milusia czarusia! big_smile tongue I do tego z rozdwojeniem jaźni sądowo-oskarżycielskiej big_smile tongue

4,099

http://www.mamoholiczka.pl/wp-content/uploads/2016/12/LIST.jpg
wink

4,100

I_see_beyond napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

smile big_smile wink Właśnie taki był zamysł zapakowanych prezentów - z pudełek wyskakuje dokładnie to, czego nam trzeba, żeby w tym dniu było miło i przyjemnie. wink Mikołaj bardzo dokładnie przeczytał wszystkie listy z życzeniami. wink Niektórzy mieli bardzo długie listy życzeń. wink

Co mieli długie...??? To co powyskakiwało z pudełek (jak u Sony) to na pewno nie chodziło o długie listy... długie to taaaak... big_smile tongue

4,101

SonyXperia napisał/a:

Nie wszystko co duże i pełne seksapilu,  to od razu sztuczne tongue

Aaaaa... widzisz Sony... nie chodzi mi o duże, ale o to że zbyt idealne. Robione w Photoshopie jak gdyby. Prawdę mówiąc byłem kiedyś u dziewczyny, która miała zdjęcia jak z Playboya, to były faktycznie jej zdjęcia, nie była ani starsza ani grubsza, ale wizerunek ze zdjęć a w realu to było zupełnie coś innego. Hmm... coś jakby figura woskowa vs prawdziwy człowiek.

Gary napisał/a:

Co kto lubi smile
Może być i szara myszka wink

Z kolei szare myszki mi się źle kojarzą... jakby z takim opowiadaniem

Historia jak z filmu. Zaglądam do swojego banku ...a było tam kilka fajnych dziewczyn z którymi z przyjemnością flirtowałem - widzę tam fajna owieczkę do schrupania smile. Miła usmiechnięta , z zakochanym facetem na stanowisku obok , nie mogłem się powstrzymać. Rywalizacja dawała dodatkową adrenalinę i umówiłem sie na randkę .  Zacząłem bywać w banku coraz częsciej bo M oprócz seksu potrzebowała adoracji i któregos dnia ujrzałem JĄ ,
Drobna, krucha, skromniutka , uczesana gładziutko sprawiała wrażenie dziewczyny nie z tego swiata . W porównaniu  a tymi wszystkimi dziewczynami samym wyglądem obiecującymi niezapomniane przeżycia była jak madonna która na chwilę zeszła z obrazu .
Z M rozstaliśmy sie bez żalu ,  ona tak jak ja czuła ,że to jest bez przyszłości a ja zakochałem się w K.

które gorzko się zakończyło...

Baw się dobrze w takim razie smile smile
Tylko nie szybko, a powoli... smile

4,102

I_see_beyond napisał/a:

wink

Chytruska... Zobacz w źródle - to obrazek z 2016 roku więc się pewnie przeterminował w 2017 big_smile tongue Poprosimy o nową deklarację... taką z wpisanym rokiem! big_smile Cffaniak kolejny! big_smile

4,103

Proszę zrobić rachunek sumienia. wink Zamiast prezentu, ale jeszcze oprócz rózgi, można dostać to:

https://www.madziof.pl/wp-content/uploads/2016/11/list-z-ostrzezeniem-od-mikolaja-glowne-750x290.png

4,104

rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

wink

Chytruska... Zobacz w źródle - to obrazek z 2016 roku więc się pewnie przeterminował w 2017 big_smile tongue Poprosimy o nową deklarację... taką z wpisanym rokiem! big_smile Cffaniak kolejny! big_smile

Bo ja właśnie w 2016 byłam jeszcze bardzo grzeczna, ale w tym roku to już nie. wink big_smile tongue Zapracowałam podwójnie wtedy na ten rok. wink

4,105

I_see_beyond napisał/a:

smile big_smile wink Właśnie taki był zamysł zapakowanych prezentów - z pudełek wyskakuje dokładnie to, czego nam trzeba, żeby w tym dniu było miło i przyjemnie. wink

Nie mogłyście tak od razu? "Czego nam trzeba"? "Było miło i przyjemnie"? I kto tutaj ma kudłate myśli? Hę? Nie tylko mężczyźni, nie tylko... kobiety teeeeeeeż... tylko się nie przyznają.

4,106

Sony, zgoda, nie wszystko smile)))

4,107

Gary napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

smile big_smile wink Właśnie taki był zamysł zapakowanych prezentów - z pudełek wyskakuje dokładnie to, czego nam trzeba, żeby w tym dniu było miło i przyjemnie. wink

Nie mogłyście tak od razu? "Czego nam trzeba"? "Było miło i przyjemnie"? I kto tutaj ma kudłate myśli? Hę? Nie tylko mężczyźni, nie tylko... kobiety teeeeeeeż... tylko się nie przyznają.

Gary, ale Ty jako pierwszy na tym wątku dzisiaj wyraziłeś swoje życzenie:

Gary napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Przyniósł Wam coś Mikołaj pod poduszkę? smile

Najlepiej aby Mikołajka przyszła pod kołderkę... smile smile

big_smile wink Oczywiście, kobiety mają "myśli nieuczesane". wink

4,108

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:

Bo ja właśnie w 2016 byłam jeszcze bardzo grzeczna, ale w tym roku to już nie. wink big_smile tongue Zapracowałam podwójnie wtedy na ten rok. wink

No pewnie... potrójnie pewnie nawet! big_smile tongue

4,109

A w ogóle to ściemniacie z tym Mikołajem tongue big_smile

https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/c4/24/58451e590d346_p.jpg?1482665350

4,110

I co robisz taką niemądrą minę? big_smile
Istnieje, istnieje tongue

4,111

I_see_beyond napisał/a:
Gary napisał/a:

Gary, ale Ty jako pierwszy na tym wątku dzisiaj wyraziłeś swoje życzenie:

Tak wieeeem... tylko dlatego tak nostalgicznie napisałem "nie mogłyście tak od razu..." smile smile
"Myśli nieuczesane" -- nauczyłaś mnie tego zwrotu właśnie smile smile

4,112

SonyXperia napisał/a:

Istnieje, istnieje tongue

Ale jak istnieje to pewnie i bocian dzieci przynosi tongue Swoją drogą gdzieś czytałem, że jakiś szwedzki naukowiec wykrył statystyczną (istotną) zależność między migracją bocianów a wzrostem liczby urodzeń w okresie wiosennym, bodajże big_smile Więc może..., a może tylko więcej się na lato seksimy aby na wiosnę następnego roku bardziej zwiększać szeregi ludzkości big_smile

4,113

SonyXperia napisał/a:

O jak dobrze, że mnie tak nie punktujesz... bo bym chyba nie wytrzymał ciśnienia smile smile.
Generalnie jak Ty i Rh sobie "dajecie po razie", to jest to trudne do zniesienia... jak napięcie w dobrym horrorze.

4,114

Podobno najwięcej dzieci poczyna się właśnie na przekór wszystkiemu w sytuacji zagrozenia, ale nie takiego bezpośredniego- instynkt gatunku..
Albo z słuchania niemądrego lekarza.
Znajomej lekarz powiedział, ze w Państwa wieku- (46) to szansa na zajscie w ciażę jest bliska 0.. I się zapomnieli. Więc zamiast dorosłych dzieci ipodróży dookoła świata mają pampersy big_smile

4,115 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-06 15:52:55)

Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

O jak dobrze, że mnie tak nie punktujesz... bo bym chyba nie wytrzymał ciśnienia smile smile.
Generalnie jak Ty i Rh sobie "dajecie po razie", to jest to trudne do zniesienia... jak napięcie w dobrym horrorze.

tongue

https://i.pinimg.com/736x/6f/86/52/6f8652f926ff28e27fc5c3c0e936cf7f.jpg

PS. Gary, czy KIEDYKOLWIEK ale to KIEDYKOLWIEK byłem niemiły dla Sony? smile No weźźźźźźź... tongue

4,116

@Ela -- i mają zdrowe dziecko?

4,117

Gary napisał/a:

@Ela -- i mają zdrowe dziecko?

Tak

4,118

Oj tam... może już nie o Mikołajkach tylko temat zmienimy... tongue

https://i.pinimg.com/564x/32/ae/0f/32ae0f0c657c63c4ea5370f39d20c481--monsters.jpg

4,119 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-12-06 16:00:36)

Ajsi napisał/a:

Ja też nie mam nic przeciwko regularności życia czy nawykom lub rytuałom. Nie potrzebuję na co dzień ogromnej dawki adrenaliny, aby żyć. Jednak dla mnie bardzo ważne jest to, o czym piszesz, a więc kino, teatr i podróże, to jest coś co uwielbiam i  tej mojej spokojnej codzienności one nadają smaku. U mnie akurat było tak, że w pewnym momencie rozminęliśmy się z byłym mężem jeśli chodzi o wspólne spędzanie czasu, to co lubimy. Ja zaczęłam lubić jedno, on drugie - albo zawsze tak było, tylko kiedyś na to nie zwracaliśmy aż takiej uwagi. Teraz moje życie potoczyło się tak, że mam możliwość robić to, co uwielbiam. smile Więc w moim przypadku rozstanie przyniosło dużo dobrego. Ale każdy przypadek należy traktować indywidualnie, wiadomo.

Rutyna bywa naprawdę fajna. Lubię na przykład rutynowo popałętać się w szlafroku w sobotni poranek, wypić rutynową herbatkę itd. Rutyna daje poczucie bezpieczeństwa i porządku, niepotrzebnie się ją demonizuje i myli z nudą.
Skoro była mowa o głupawkach, to przypomnieliście mi tę niesamowitą euforię i poczucie wolności po wyprowadzce od byłego. Euforia była na przemian z żalem nad moim dzieckiem... ale była.
Mam takie zdjęcie z tego czasu, jak leżę na wznak na łące przy szosie i wydzieram się do mijanych samochodów: "Chłopcy!!! Okazja!!!"
Chłopcy niestety - a raczej chyba na szczęście - okazję mieli w nosie tongue .
Było to w czasie wspólnej rowerowej przejażdżki z siostrą i naszymi dziećmi - rzadko zaznawanej u boku męża atrakcji.

4,120

Piegowata... Było transparent stawiać! big_smile Ale przy drodze? Było krzyczeć, że za free to by się korek na drodze zrobił! big_smile tongue

4,121

Piegowata'76 napisał/a:
Ajsi napisał/a:

Ja też nie mam nic przeciwko regularności życia czy nawykom lub rytuałom. Nie potrzebuję na co dzień ogromnej dawki adrenaliny, aby żyć. Jednak dla mnie bardzo ważne jest to, o czym piszesz, a więc kino, teatr i podróże, to jest coś co uwielbiam i  tej mojej spokojnej codzienności one nadają smaku. U mnie akurat było tak, że w pewnym momencie rozminęliśmy się z byłym mężem jeśli chodzi o wspólne spędzanie czasu, to co lubimy. Ja zaczęłam lubić jedno, on drugie - albo zawsze tak było, tylko kiedyś na to nie zwracaliśmy aż takiej uwagi. Teraz moje życie potoczyło się tak, że mam możliwość robić to, co uwielbiam. smile Więc w moim przypadku rozstanie przyniosło dużo dobrego. Ale każdy przypadek należy traktować indywidualnie, wiadomo.

Rutyna bywa naprawdę fajna. Lubię na przykład rutynowo popałętać się w szlafroku w sobotni poranek, wypić rutynową herbatkę itd. Rutyna daje poczucie bezpieczeństwa i porządku, niepotrzebnie się ją demonizuje i myli z nudą.
Skoro była mowa o głupawkach, to przypomnieliście mi tę niesamowitą euforię i poczucie wolności po wyprowadzce od byłego. Euforia była na przemian z żalem nad moim dzieckiem... ale była.
Mam takie zdjęcie z tego czasu, jak leżę na wznak na łące przy szosie i wydzieram się do mijanych samochodów: "Chłopcy!!! Okazja!!!"
Chłopcy w samochodach niestety - a raczej chyba na szczęście - okazję mieli w nosie tongue .
Było to w czasie wspólnej rowerowej przejażdżki z siostrą i naszymi dziećmi - rzadko zaznawanej u boku męża atrakcji.

Piegowata smile)) Już Cię lubię!

4,122 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-12-06 16:03:56)

No, widzisz, Rh, o tym nie pomyślałam. Mały szczegół, a taki istotny smile

4,123

Ela, trzy, cztery lata po rozwodzie już się normalnieje smile

4,124

Piegowata'76 napisał/a:

Twierdzę, że życie składa się właśnie z detali a nie z przełomów czy dużych spraw big_smile Wbrew opiniom ogólnym... smile

4,125

rh72 napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:

Twierdzę, że życie składa się właśnie z detali a nie z przełomów czy dużych spraw big_smile Wbrew opiniom ogólnym... smile

A owszem, owszem smile

4,126 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-12-06 16:08:25)

Piegowata'76 napisał/a:

Jej! A może własnie wtedy byłaś bardziej normalna niż te 3-4 lata później!?Jak myślisz, dlaczego Ela napisała, że Ciebie lubi? Oceniła co robiłaś kiedy byłaś normalna-inaczej a wg mnie po prostu normalna! big_smile tongue Albo jak wolisz - w końcu byłaś sobą! lol

4,127 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-12-06 16:11:36)

rh72 napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:

Jej! A może własnie wtedy byłaś bardziej normalna niż te 3-4 lata później!?Jak myślisz, dlaczego Ela napisała, że Ciebie lubi? Oceniła co robiłaś kiedy byłaś normalna-inaczej a wg mnie po prostu normalna! big_smile tongue Albo jak wolisz - w końcu byłaś sobą! lol

Wiesz, według większości społeczeństwa panie w średnim wieku wydzierające się na łące średnio są normalne. Ale wyznam po cichu: lubię być nienormalna smile
I w sumie nadal jestem, tylko ostatnio jakoś bodźców brak smile

4,128

A wiesz? To jakbyś wyszła przed biurowiec i się zaczęła wydzierać to może być felernie odebrane... big_smile Ale na łące? Eeee tam! Nic zdrożnego... smile Normalność nic nie znaczy - to zdefiniowane jest zwykle ograniczeniami kulturowymi a nie zdrowiem psychicznym tongue Więc w lesie i na łące można się drzeć aby zwierzaków nie płoszyć bo to ich dom przecież big_smile tongue

4,129

Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

@Gary, rh wierzy w magię powiedzonka Kto się czubi, ten się lubi big_smile Żal mi chłopaka z błędu wyprowadzać... tongue wink

4,130 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 16:14:58)

A ponieważ dzisiaj cały dzień Mikołajki i tematu zmieniać nie będziemy tongue to ja też mam coś dla Was smile

https://spplthumb.blob.core.windows.net/350x250c/d5/bd/92/rozgi-swietego-mikolaja-srebrne-palecznica-kolonia-476734639.jpg

4,131 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-06 16:17:30)

Sony, okrucieństwa będę się od Ciebie uczyć... smile

Ja miałam ciężki rok i mimo to byłam grzeczna.. więc dla Was te rózgi..

4,132

SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

@Gary, rh wierzy w magię powiedzonka Kto się czubi, ten się lubi big_smile Żal mi chłopaka z błędu wyprowadzać... tongue wink

A może i inne powiedzenie big_smile Sonuś, u nas to już miłość tongue Jaki żal? W końcu już się przyznaj... po co udajesz? big_smile

https://demotywatory.pl/uploads/201204/1334578872_by_K4mil_600.jpg

4,133

Ela210 napisał/a:

No pewnie... będziemy nimi Wam, Kobiety, tyłki prać! big_smile tongue Oj... sorki, masować... lol

4,134 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 16:23:07)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

A może i inne powiedzenie big_smile Sonuś, u nas to już miłość tongue Jaki żal? W końcu już się przyznaj... po co udajesz? big_smile

Miłość? big_smile  Raczej goni mnie 190a K.K.

http://truthmovementnews.com/wp-content/uploads/2015/05/charles.jpg

tongue

4,135

Stalking? big_smile Och, ukarz mnie! Och, TAK!!! big_smile tongue

4,136 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-12-06 16:25:14)

Sony, nie wiem co to za paragraf, ale z tą róznica wieku to przegięłaś chyba  big_smile

4,137

rh72 napisał/a:

Stalking? big_smile Och, ukarz mnie! Och, TAK!!! big_smile tongue

Będzie problem big_smile Niepoczytalnych nie karzą big_smile tongue

4,138

Ale Ty mnie ukaraj!!! big_smile Apel był do Ciebie! Nie do wymiaru sprawiedliwości czy innej abstrakcji nie mającej nic wspólnego ze sprawiedliwością! big_smile Po takich trudach przebywania razem już możemy się tak zbliżyć... Patrz, inni odchodzą, ewoluują a ja cały czas wierny! big_smile tongue OK... nienormalny, OK! big_smile big_smile big_smile

4,139

Ela210 napisał/a:

Sony, nie wiem co to za paragraf, ale z tą róznica wieku to przegięłaś chyba  big_smile

Cichaj! big_smile Ma fajną zabawkę w ręku, nie płosz mi! big_smile tongue Bańki mydlane sobie przynajmniej popuszczam... smile

4,140 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 16:35:08)

rh72 napisał/a:

Ale Ty mnie ukaraj!!! big_smile Apel był do Ciebie! Nie do wymiaru sprawiedliwości czy innej abstrakcji nie mającej nic wspólnego ze sprawiedliwością! [...]

Prosze bardzo tongue

http://www.focus.pl/uploads/media/default/0001/17/7de761859900a2c80f92b407aaedfe790915921b.jpeg

I jak Ci się podoba ten realny, nie abstrakcyjny wymiar sprawiedliwości? big_smile tongue

4,141 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 16:36:21)

Ela210 napisał/a:

Może trochę big_smile Ale wizerunek za to jak w pysk strzelił big_smile

4,142

rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

No pewnie... będziemy nimi Wam, Kobiety, tyłki prać! big_smile tongue Oj... sorki, masować... lol

Bo jak chłop baby nie bije, to jej wątroba gnije sad

4,143

Piegowata'76 napisał/a:
rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Piegowata... Przeczytaj ze zrozumieniem intencji... Ja o tyłku pisałem a nie biciu kobiet... Hej! tongue

4,144

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ale Ty mnie ukaraj!!! big_smile Apel był do Ciebie! Nie do wymiaru sprawiedliwości czy innej abstrakcji nie mającej nic wspólnego ze sprawiedliwością! [...]

Prosze bardzo tongue

I jak Ci się podoba ten realny, nie abstrakcyjny wymiar sprawiedliwości? big_smile tongue

Fajny gajerek! smile Twarzowe wdzianko.. tongue

4,145 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-12-06 16:53:58)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Prosze bardzo tongue

Fajny gajerek! smile Twarzowe wdzianko.. tongue

rh... Przeczytaj i oglądnij obrazek... ze zrozumieniem intencji... big_smile big_smile big_smile  Ja wymierzenie kary Ci przedstawiłam  tongue  big_smile

A, zapomniałam... I... Hej! big_smile

4,146 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-12-06 16:51:03)

rh72 napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Piegowata... Przeczytaj ze zrozumieniem intencji... Ja o tyłku pisałem a nie biciu kobiet... Hej! tongue

Aha, czyli jak po tyłku, to nie bicie smile Rozuuuumiem!

4,147

Sony, ale On się patrzy nie w tą stronę co trzeba.. więc nie rozumie nic. Jak to facet.. i Informatyk   big_smile

4,148

I informatyk... hihii... masakra z tymi informatykami smile smile. Przypuszczam że ten więzień zapomniał wziąć kompilatów.

4,149

Gary napisał/a:

I informatyk... hihii... masakra z tymi informatykami smile smile. Przypuszczam że ten więzień zapomniał wziąć kompilatów.

. W wiezieniu skompiluja mu co trzeba i posprzataja na pulpicie smile)

4,150 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-06 18:09:35)

W więzieniu skompilują jądro...  <--- to taki żart informatyczny... ciekawe kto wie o co kaman smile

... kiedyś jeden gość przyszedł do pokoju w akademiku i pytał "skompilować Ci jądro"?

4,151

Piegowata'76 napisał/a:
rh72 napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:

Aha, czyli jak po tyłku, to nie bicie smile Rozuuuumiem!

Dopiero wpadlas do watku, takze "jeszcze wielu rzeczy sie musisz nauczyc, moje dziecko" (albercik z seksmisji;p) "Jak to nie mam trzy fakultety!" "a tam te wasze fakultety..."
Sposob pisania przez Rh jest tak specyficzny ze trzeba setki podstron przejechac aby ZACZAC rozumiec:)

witamy w klubie, witaj na parapetowce;p

Ale Rafal, zeby nie bylo - mem z ta ustawka zajebisty:D:D:D

4,152

Piegowata'76 napisał/a:

Rutyna bywa naprawdę fajna. .

Taaak, o ile robi sie w tej rutynie cos, co rzeczywiscie sie lubi.

smile

wyobrazcie sobie pracownika mcdonalda, ktory nienawidzi pracowac w kuchni. Wraca u&ebany robota do domu, ktory jest maly i za ciasny, do zony, ktora jest zaniedbana z braku pieniedzy i czasu.
Niektorych ich rutyna moze zabic.

4,153 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-06 18:50:16)

Ja dalej nie wiem co to za ustawka... Umawiają się na klepisku aby się bić? I kiedy jest koniec? Jak ktoś traci przytomność? Podda się? Sport?

Wiiiiitaj Wiki ponownie smile smile

4,154

Gary napisał/a:

Ja dalej nie wiem co to za ustawka... Umawiają się na klepisku aby się bić? I kiedy jest koniec? Jak ktoś traci przytomność? Podda się? Sport?

na ustawke umawiaja sie kibole, aby sie napie%¤alac po mordach, tak po prostu:) ustawiana bijatyka. I tu chodzilo o to, ze ktos wymyslil ze oni sie na te ustawke poprzebierali w mikolaje i cos tam....:D:D:D kuriozalne to malo powiedziane, i czlowiek wyrazil to w sposob taki a nie inny:) filozofia kibola. Do tego komentarz pod spodem bezcenny "W dzien kobiet bedzie dopiero ciekawie" - bo skoro tak zamierzaja sie przebierac z okazji swiat, to zapewne  w dzien kobiet w sukienkach sie beda lac po mordach:D

swoja droga nie lubie pilki noznej a kibole przyprawiaja mnie o mdlosci.

4,155

Hmmm.. ciekawe dlaczego tacy nie pójdą do MMA... Może to jak korzystać z seksu przy drodze albo iść do mieszkania?

4,156

Gary napisał/a:

Wiiiiitaj Wiki ponownie smile smile

smile
nie musisz udawac ze nie piszemy ze soba:)

smile

4,157

Ale i tak powitałem Cię radośnie smile smile

4,158

No to faktycznie roześmiałem się z tej ustawki... Mogliby w sumie za miecze się złapać:

http://s2.dmcdn.net/kXE-7/1280x720-jn-.jpg

4,159

Kibole powinni wymyślać różne tematyczne imprezy i jeszcze bilety sprzedawać... chętnie bym oglądnął jak kibol w stroju mikołaja dostaje w mordę ... biała broda na bok spada, czapka się przekrzywia, a drugi w stroju myszki miki obrywa "ławą" z parku.

4,160

Gary napisał/a:

Kibole powinni wymyślać różne tematyczne imprezy i jeszcze bilety sprzedawać... chętnie bym oglądnął jak kibol w stroju mikołaja dostaje w mordę ... biała broda na bok spada, czapka się przekrzywia, a drugi w stroju myszki miki obrywa "ławą" z parku.

tez bym chetnie poszla:)

Posty [ 4,096 do 4,160 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 62 63 64 65 66 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024